Pakolaiskeskus peruttava heti!

Suurihuoli

Ei voi järjettömämpää tekoa olla Porin päättäjiltä kuin suunnitella muslimeille pakolaiskeskusta aivan ala-asteen, yläasteen ja päiväkodin naapuriin.
Nyt pitää porilaisten vanhempien reagoida joukolla suunnitelmaan kun vielä voidaan! Itsellänikin 2 tyttöä käy ko. kouluja ja uneton yö on nyt takana.
Kokemusta on toiselta paikkakunnalta mitä todellisia ongelmia tämä toisi. Itse aion tehdä kaikkeni, jotta tämä järjettömyys ei koulujen viereen tule, lasten turvallisuus on muuten saman tien mennyttä.
Suomessa on syrjäseuduilla vielä tyhjiä varuskuntia, mm nämä ovat paljon parempia paikkoja pakolaiskeskukselle kuin koulujen ja päiväkodin vieressä.

37

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mielisairaat_päättäjät
    • Pelokasäiti

      Vastaava tapaus tulee tapahtumaan jollakin tasolla myös Vähällä-Raumalla, jos keskus sinne perustetaan. Ennemmin tai myöhemmin. Sitä ei kannata edes epäillä. Nyt päättäjille painostusta jos lapsistamme välitämme!!

    • muuallanauretaan
    • yllätysseksiätulee

      Nyt kaikki #meilläonongelma ihmiset saavat monikulttuurin rikkautta oikein konkreettisesti :)
      Moni mummeli vähäraumaltakin on torunut ja sormi pystyssä heristänyt miten meidän tulee kantaa vastuuta.
      "suomestakin lähdettiin sotaa pakoon ruotsiin", sanoi mummo.Ei hän edes kuullut kun sanoin että meiltä lähti lapset pakoon ja miehet jäi taistelemaan.Karvaranteista tänne tulee miehet ja naiset sekä lapset jää luotien ja pommien keskelle.

      Vähärauma siis rikastetaan ja se on teille ihan oikein.

    • pelokkuuseiauta

      Pakolaisia on nyt maailmalla melkein yhtä paljon kuin toisen maailman sodan jälkeen. Ongelma on hoidettava, vaikka se on vaikea.
      Joissakin ihmisissä se aiheuttaa pelkotiloja. Terveyskeskuksiin pitää saada heille hoitoryhmiä, joissa he voivat saada vertaistukea.
      Vihan lietsonnalla ei ole kuin vahinkoa tilanteessa.

      • Pelokasäiti

        "ongelma on hoidettava"??
        Maailmassa on YK:n mukaan jo yli miljardi ihmistä, lähinnä muslimeita haluamassa ja aikomassa Länsi-Eurooppaan. Tarkoitatko oikeasti, että Suomi, Ruotsi ja muut voivat hoitaa tuon ongelman??
        Muistetaanko Porissa mitä esim. Helsingin kaduilla riehuneet pakolaisten katujengit saivat aikaan? Samoja joukkopahoinpitelyaaltoja halutaan nyt länsi-poriinkin?
        Muslimien ongelmat ei siis näillä Suomen pakolaiskeskuksilla korjaannu, jos heidän kotimaiden ongelmia ei saada kuntoon.
        Suomi ei vaan kestä esim. 2-3 miljoonan muslimipakolaisen tuloa seuraavina vuosikymmeninä, se on fakta.
        Ja länsi-porilaisten naisten ja tyttöjen terveyden ja turvallisuuden puolesta kannan oikeasti huolta!


      • suomenankamiehet

        Mitä naisten ja tyttöjen turvallisuudesta kantaa huolta. On jo aika että tulis islamin miehet pistämään suomen emakot ruotuun kun suomen tuppikullit miehet ei saatana saa mitään aikaan sillä rintamalla. Antavat ämmien hajottaa koko suomen yhteiskuntajärjestelmä. Perkeleen akkoja on suomen miehet.


      • Tappaminen_alkakoon
        suomenankamiehet kirjoitti:

        Mitä naisten ja tyttöjen turvallisuudesta kantaa huolta. On jo aika että tulis islamin miehet pistämään suomen emakot ruotuun kun suomen tuppikullit miehet ei saatana saa mitään aikaan sillä rintamalla. Antavat ämmien hajottaa koko suomen yhteiskuntajärjestelmä. Perkeleen akkoja on suomen miehet.

        Kivitys, piiskaaminen ja hirttäminen virkahulluille on ihan oikein.

        Päät vaan irti ja kompostiin haisemaan, helvetin paskaläjät.


    • Sitsuntätjatotakin

      Kuinka moni on isis soluttautuja?? Onko tulijoiden taustat varmasti tutkittu? Odotan innolla kun pääimaamin jihad kutsu raikaa aavikon syövereistä niin mitä sitten tapahtuu (99% tulijoista nuoria kolleja). Ainiin ei saa olla rasisti.

      • Suomenmukamies

        Eihän noita ole vielä mitenkään tutkittu, kun sijotetaan vasta vastaanottokeskuksiin, jonka jälkeen aletaan lyömään leimoja oleskelulupa papereihin.


    • kiisu3

      Paikkoja on muitakin, ei todellakaan koulujen viereen. Etenkään, kun näistä maista tulevilla miehillä ei ole kunnioitusta naisia tai toisen omaisuutta kohtaan. Jos he noudattaisivat lakia, asia olisi toinen, mutta nyt jo on nähtävissä useilla paikkakunnilla se että ongelmia on päivittäin. Hyssyttely ei auta. Huolestuttavina on se, että koska nuoret tytöt ovat näille miehille kotimaassaan vapaata riistaa, näin he kuvittelevat myös asian olevan täällä. He myös jo tässä vaiheessa tietävät, että Suomi suojelee pakolaisia, niin kova sensuuri jo tapahtuneista ikävistä asioista on käynnissä. Tuomalla vastaanottokeskuksen koulujen välittömään läheisyyteen asetamme lapsemme vaaraan. Rahan ei pitäisi painaa päättäjien vaakakupissa niin paljon, että vaarannetaan ihmisten turvallisuutta tietoisesti.

      • sinaolerassismi

        RASISTI! Tottakai heidät pitää laittaa EHDOTTOMASTI koulujen viereen jossa teidän kakaranne käyvät.Näin kun toimitaan, saatte mitä ansaitsettekin,vitun "meilläonunelma" idiootit.


    • R.A.K.A...Eikurasisti

      Vanhukset pois vanhainkodista, mamut tilalle.

      Reilu meininki.

      • ihmisarvokunniaan

        Olen eri mieltä kanssasi vanhusten ottamisesta pois vanhainkodeista.
        Kyllä maahanmuuttajille silti löytyy onneksi tilaa.
        Suvaitsevaisuus on hieno asia, mutta menet liian pitkälle.


    • harharhar_har

      Laitoin tänään kaupassa sianjauhelihapakkaukseen naudanjauhelihatarran, päätyy taas yksi muslimi helvettiin.

    • 20111

      Lukekaa tota Harjavalta palstaa. nuoret tytöt peloissaan kun nää aikuiset miehet laumoissa huutelee ja on käyny jo käsiksikin.

    • Virossa_tapahtuu
    • meitäonpetetty

      Eivät ne olleetkaan pakolaisia. Oikea pakolainen olisi varmasti erittäin tyytyväinen päästessään vaarallisista olosuhteista pois lähimpään turvaan. Mutta mitä tekevät nämä ns."pakolaiset" kun ei päässeetkään leveämmän pöydän ääreen Saksaan. Öykkäröivät ja osoittavat mieltään. Mutta miksi?En ymmärrä. Onhan Unkari turvallinen maa.
      Siis ei muuta kuin paluulippu kouraan vaan ja palautetaan lähettäjälle. Ei kenenkään maahan voi väkisin tunkea vaikka kuinka tekisi mieli, sellaista kutsutaan invaasioksi.
      http://www.ts.fi/uutiset/ulkomaat/812473/Unkarin poliisi pakotti pakolaiset pois junasta

    • laupeutta

      Nämä ihmispoloiset sodan jaloista eivät ole paholaisia.Meidän varakkaiden länsimaalaisten on autettava näitä sodan uhreja uuden elämän alkuun,asummehan samaa maapalloa.Tehdään yhdessä pakolaisten eteen kaikkemme että he sopeutuvat meidän yhteiskuntaan.Osaltamme voimme myös oppia heiltä paljon.Itsekkyys ja omahyväisyys syrjään,kuunnellaan sydämen ääntä ja autetaan hätää kärsiviä.

      • Ålhyl

        Työttömät ja eläkeläiset tukien varassa elävät ei ole varakkaita.Irtisanottavia tulee lisää.


      • köyhiäjaköyhiä

        Suomessa toki on köyhiä mutta näillä pakolaisilla ei ole mitään.Suomalaisilla sentään perustarpeet kuten ruoka,asunto ja terveydenhuolto kunnossa.


      • jiiiik

        Järjestelmä vaatii vain korjausta. Kunhan saadaan seulaa tarkemmaksi, niin hädänalaisten ihmisten prosessi pääsee käyntiin... pystymme kyllä auttamaan heitä.

        Mutta jokaisen, jopa kaikkein sinisilmäisimmänkin, täytyy ajatella realistisesti tätä tilannetta. Rajat ovat nyt auki, kaikki tulijat eivät ole rehellisiä. Älkää vähätelkö ihmisten pelkoa, varsinkaan lapsiin liittyvä pelkoja. Uskonto ja kulttuuri sallivat muslimimaissa asioita, jotka suomessa ovat ehdottoman laittomia. Huoli ei ole rasismia... olemme nyt myös uusien uhkien edessä ja asioista pitää voida puhua.


      • konekivääritrajalle
        köyhiäjaköyhiä kirjoitti:

        Suomessa toki on köyhiä mutta näillä pakolaisilla ei ole mitään.Suomalaisilla sentään perustarpeet kuten ruoka,asunto ja terveydenhuolto kunnossa.

        Kyllä niillä jokaisella oli pistää 10.000€ matkan järjestäjälle käteisellä että pääsivät tänne tulemaan.Kuulostaako kovinkin hädänalaiselta?
        Eikä ole minun väitteeni vaan aivan kertoivat itse haastattelussa mamutuslehden sivuilla.
        Monellako teistä on pistää 10.000€ reissailuun? Itsellä ei ole edes 10€ jolla ostaa jopoon polkimet että pääsisi reissuun kotikadulle tsaattana!

        Oikeasti hädässä olevat eli naiset ja lapset jäävät luoteja väistelemään ja me saamme parrakkaita 2m pitkiä "lapsia" tänne eläteiksi.


    • jilio
    • tehdäänkaikkemme

      Kannattaisiko Porilaisten ryhtyä keräämään listaa päättäjille jossa vastustamme vastaanottokeskuksen tuloa Poriin.

      • tehdäänvaan

        Mutta kun emme vastusta :-)


      • kannatan

        kannatan


      • jalkapuuhunjokanen

        EI.

        Ainoa lista mikä porilaisten ja kaikkien muidenkin tulee tehdä, on paskapäistä jotka sallivat tämän Suomen tuhoamisen.On vain ajan kysymys koska ensimmäinen terroriteko tapahtuu tulijoiden toimesta ja silloin pitää hakea syylliset esille.Kataisen mulkku on paennut brysseliin imemään barroson barrua mutta kyllä sekin sieltä tarvittaessa löytyy.


      • Listallekyllä

        Kannatan ehdottomasti nimilista keräämistä!
        Tuo keskus tuottaisi vielä monet itkut monessa perheessä ja jos se toteutuu, siitä ja sen seurauksista on mielestäni silloin Porin kaupungin johto ja keskusta tänne järjestäneet täysin vastuussa!
        Vielä ei ole liian myöhäistä,
        Lukekaa mitä oikeasti on jo Suomessakin tapahtunut. Kohta Porissakin, jos pakolaiskeskus täynnä muslimimiehiä tännekin tulee. Hyvästi sen jälkeen tyttöjen ja naisten turvallisuudelle.


    • eurabia

      Isis-järjestö on kertonut lähettävänsä tämän vuoden aikana 40 000 miestänsä pakolaisvirran mukana eurooppaan suorittamaan iskuja "psykologisena aseena". Kohta varmaan suomessakin päästään nauttimaan oikein kunnolla eksoottisesta lähi-idän kulttuurista.

      • Näin

        ISIS-terroristijärjestö on USA:n hallinnon perustama ja rahoittama sanoo CIA:n entinen agentti Steven D Kelly.
        ISIL fabricated by US!: Says Former CIA contractor. Whistle Blower ...
        www.abovetopsecret.com/forum/thread1056908/pg1


      • Eiyllytys

        Näin tulee käymään,katsotaan mitä sanoo kansaedustajat ja kuntain johtajat ja suomen presidenti silloin,pesevät kätensä nostavat rahaa tililtään ja matkustavat turvaan kauas täältä paskasta. Nyt osoittamaan mieltä porin keskustaan,vai onko porilaiset sitä mieltä että tämä on oikein. Harjavaltalaiset myös mukaa.


    • kippo90

      SPR pystyttää vauhdilla vastaanottokeskuksia ympäri maata. Vapaaehtoisten voimin autetaan sokeasti. Pelottavinta on että oikeasti hädänalaisten joukossa tulee maahan myös todella vaarallisia, tuomittuja rikollisia. Kulttuurierot ovat oma lukunsa. Pelkästään lukemalla ja seuraamalla ulkomaalaisten uutistoimistojen uutisointia, ymmärtää että avustustyössä tällaisenaan on paljon korjattavaa. SPR hoitaa ajatustyön, työntekijöiden ei ilmeisesti tarvitse edes tietää autettavien taustoista mitään. ISIS käyttää pakolaisvirtoja soluttautumiseen... jakautuen valmiusasemiin Euroopassa. Selkeä uhkaus on jo annettu. Valtion, kuntien ja päättäjien ensisijainen tehtävä on edelleen turvata kansa.

      • tapaninkansa

        "Valtion, kuntien ja päättäjien ensisijainen tehtävä on edelleen turvata kansa."
        Sitähän he tekevätkin.Se kansa vain on eri.


    • hjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3036
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3034
    Aihe