suomen uskovaiset ja pakolaiset

taivaspaikka

olen jo pitkään miettynyt,miksi suomalaiset uskovaiset ovat olleet hiljaa kuin hiiret , nyt kun pitäisi auttaa pakolaisia. kyllähän raamatussakin kehoitetaan auttamaan hädässä olevaa ihmistä. mutta eivät he olekaan oikeita uskovaisia,koska eivät he auta millään tavoin suomalaistakaan lähisukulaista.käyvät vaan omissa kokouksissa näyttämässä naamansa ,että kulissit pysyy yllä ja voidaan sanoa,että olen uskovainen ja pääsen taivaaseen. voi hitto mitä porukkaa ! pitäisikö mielestäsi uskovaisten auttaa pakolaisia jolla tavoin ?

24

81

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1eero

      Jostain luin tänään piispan kirjoituksesta että aloittavat tähän tähtäävää toimintaa yhdessä SPR kanssa.

    • mölähtää

      Kunhan mamut muutaman kirkon valtaa ja muuttaa moskeijaksi, älähtävät!

    • att2

      Heillä on vain raha sexi ja huumeet aivoissa ei mitään muuta.

      Kirkko haikailee ja muistelee iskua itään 1940 luvulla kun sai kastaa lapsia uskoon.

      • SontaaSuomeen

        Tääsäpä videota online Unkarista: http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1441326429553.html Katso niin kauan kuin sensuuri antaa katsoa ja yritä nähdä Iltapaskan suodattimen läpi, mistä on kysymys.
        Mitä nuo syövät ja juovat tuossa? Vieressä olisi pakolaiskeskus, vaikka ei nuo pakolaisia ole. Luulisi vuohenn**sijoitten kypsyvän, jos saavat olla tuossa muutaman päivän. Aiemmin yrittivät sytytellä nuotiota, vaan ei oikein onnistunut. Mölyä tästä apinalaumasta eiku Rikastuttajien Rauhanlähettäjistä kyllä lähtee.


      • olenkoväärässä

        Missä on naiset ja lapset. Hyväkuntoisia nuoria miehiä kaikki???
        Miehet siellä sotii, ei naiset ja lapset, heidät pitäisi pelastaa ensin. Sodat loppuisivat kun naisille tulisi noillakin kulmilla enemmän tasa-arvoa. Miehet teettävät naisilla raskaimmat työt ja lapsia joka vuosi. Heillä on aikaa sotia ja suunnitella uusia sotia.


      • SontaaSuomeen

        Kuka näki miten lähetys loppui? Tulivatko aidan yli, hermostuivatko unkarilaiset ja antoi lyijyä noillle apinoille vai miten?


    • Soinilla on visio, eikä paskempi olekaan. Suomeen kristittyjä pakolaisia.

      • kylmätotuus

        Nimim. "korppis" kirjoitat,että Soinilla on visio, että Suomeen otettaisiin vain kristittyjä pakolaisia ja pidit sitä hyvänä aatteena.

        Minulle jäi kuitenkin mielenilmauksestasi pieni kivi hiertämään kenkääni.
        Ovatko roomalaiskatolilaiset, joita Soini edustaa mielestäsi jotenkin arvokkaampia "kristittyinä" kuin ev.luterilaiset?

        Itse kuulun evankelisluterilaisiin ja kirkkomme on valmis ottamaan pakolaisia riippumatta siitä, mihin uskonnolliseen ryhmään he kuuluvat.

        Samanlainen oikeus ihmisellä on oltava turvalliseen elämään kuuluipa hän mihin uskonnolliseen kuppikuntaan tahansa.


    • rappuriika

      Tiedän että monissa suurissa kaupungeissa on ainakin helluntai- ja vapaissa suunnissa ollut jopa vuosia maahanmuuttajatyötä ja on tullut jopa omia seurakuntaryhmiä, että pitänyt jo omia tilaisuuksia äidinkielellään tai järjestetään tulkkausta. Hyvä ystäväni vetää eräässä kaupungissa näitä ryhmiä. Ja on siinä omat kysymykset. Miten luulet, esim. äärimuslimin lähtevän mukaan erittäin tunnustukselliseen seurakuntaan ja toimintaan, jos uskonto ja kulttuuri on täysin päinvastainen. Ei me voida heitä väkisin mukaan ottaa ja entäs jos he eivät halua.
      Kyllä uskovaiset kohtaavat paljon maahanmuuttajia, ystävystyvät, mutta asiasta ei pidetä suurta numeroa ja meteliä.
      Jollakin tapaa ihan odotan, että meidän kaupunki ottaisi näitä uusia pakolaisia. Ihan varmasti alkaisin tutustumaan heihin ja voisin opettaa vaikka suomea.
      Pienissä vapaissa suunnissa, ei ole yleensä paljoa palkattua henkilökuntaa ja jo nyt kaikki toiminta pyörii vapaaehtoisvoimin. Meillä on laitosvierailuja, järjestetään vähävaraisten ruokailua, lapsi,- eläkelläis,- käsityöpiirejä ja jos vaikka vallan mitä. Myös kirppari on auki kuutena päivänä viikossa. Kaikki puu,- siivous, pihatyöt hoidetaan talkoona. Kyllä siinä tekemistä ja puuhaa jokaiselle kynnelle kykenevälle riittää.

    • reppuriika

      Riippuu siitä ja keltä apua odotetaan. Käsitteenä kirkko ja sen toiminta mielletään yleensä työnä ja toimintana mitä se johto ja palkkalistoilla olevat tekevät, mutta eikö sitä kirkkoa edusta juuri hän joka on kironjäsen. Sinä kirkkoon kuuluvana voit toimia osana kirkkoasi missiota ja alkaa auttamaan vaikka niitä pakolaisia. Niin ainakin itse monesti teen. Kuulun tiettyyn paikalliseen seurakuntaan ja toimin vakaumukseni mukaan auttaessani lähimmäistä.
      Ja kun porukkaan kannustetaan eroamaan kirkosta, niin palvelut supistuvat. On se kummaa että resursseja supistetaan mutta palveluja vaaditaan. Tyhjästä on paha nyhjäistä.

      • OnAntikristuksenaika

        Kun kirkon toiminta on selvästi Saatanan johtamaa ja Suomen kansan vastaista, eikö siitä kuulukin erota? Kun ei kansa eikä Raamattu ohjaa sitä vaan itse Saatana?


      • humbuukimaakareita
        OnAntikristuksenaika kirjoitti:

        Kun kirkon toiminta on selvästi Saatanan johtamaa ja Suomen kansan vastaista, eikö siitä kuulukin erota? Kun ei kansa eikä Raamattu ohjaa sitä vaan itse Saatana?

        Taidat olla oikea Kristuksen Antti ;)


      • kylmätotuus
        OnAntikristuksenaika kirjoitti:

        Kun kirkon toiminta on selvästi Saatanan johtamaa ja Suomen kansan vastaista, eikö siitä kuulukin erota? Kun ei kansa eikä Raamattu ohjaa sitä vaan itse Saatana?

        Kovaa tekstiä sinulta "OnAntikristuksenaika".
        Minkähän kirkon toiminta on Saatanan johtamaa jne.?
        Tarkenna hiukan!


    • ö-Öö

      Ei kirkon kannata satsata pakolaisiin.

      Pakolaisilla muitakin murheita, kuin vääräuskoiset pakanat. Sitäpaitsi monet saattaneet lähteäkin pakolaisiksi nimenomaan uskonnollisten ongelmien takia. Pakolaisissa kaikenlaisia uskontokuntien edustajia, ne kyllä hädän hetkenään pitävät kiinni nimenomaan omasta vakaumuksestaan, eivät ole häävi käännytyskohde.Ei kirkko tee pyyteettömästi yhtään mitään.

      Vaan jos osa pakolaisista muuttuu mamuiksi, alkaa integroitumaan suomeen, silloin aika kirkon iskeä. Tai oikeastaa, lahkot, kaikki jehovat, hellarit jne iskevät kimppuun. Alkaa sellainen vaivihkainen käännytystyö. Ehkä joku vaihtaa uskontoa sitten, en oikein usko, että moni.

      Onhan noita uskiskiihkoilijoita mun käsityksen mukaan ilmoittautunut "auttamaan" pakolaisia, ilmeisimmin toiminta satunnaista. Lutkut piilottelee punaisen ristin takana, tekevät "yhteistyötä" sen kanssa. Tässä yhteydessä pitää muistaa punaisen ristin historia, täysin sotilaspoliittinen ja uskonnollinen järjestö, väittää tosin jyrkästi kaikkea muuta.

      Jaa, pulaa vastaanottokeskuksista. Onhan noita maa täynnä ties mitä kirkkoja ja pappiloita, joissa ei ole mitään järkikäyttöä. Jostain käsittämättömästä syystä kirkko ei ole tarjonnut hätämajoitusta oikein kenellekkään koskaan.

      Kun pahin alkuhärdelli menee ohi, joku ylipoppamies ilmaantuu telkkariin jne antamaan lausuntoja kirkon tekemästä humanitäärisestä avusta maihin, joista pakolaisia tullut, sekä korostaa kirkon suurta panosta pakolaisten auttamiseksi >:/



      =DW=

      • Omo.vai.Surf

        Sinäkin, Brutukseni, sitten toistat papukaijana mamuttajien valetta muka pakolaisista. Yksikään näistä elintasosurffareista ei täytä YK:n määritelmää pakolaisen statuksesta. Hyvin on aivosi pesty!


    • reppuriika

      Muslimit kieltäytyvät ruokapaketeista - koska risti laatikon päällä...

      --------------------------------------------------------------------------------

      Tällä videolla makedoniassa kärsivät muslimit "nälkäiset pakolaiset" kieltäytyvät ruoasta, koska ristin kuva laatikossa mikä muistuttaa kristinuskosta... Uskomatonta touhua.

      Refugees Refusing Aid Because It Has A Red Cross On It
      https://www.youtube.com/watch?v=u2KhIZ8y0Mg

      Mutta kristityn maan sosiaaliturva, asunnot ja muut palvelut kelpaavat kyllä..
      Lisäsin tämän uutisen, kun silmä osui siihen. Ymmärrän hyvin, että pakolaisia tulee kunnioittaa ottamalla huomioon, esim. uskonnolliset erityispiireet: ei sikaa, verta, lihaa, ym. jos uskonto sen kieltää. En hyväksy myös sitä, että pakolaista lähestytään jonain "käännytyskohteena", mutta kohtuus kaikessa. Jos kristillinen yhteisö haluaa auttaa, niin kyllä avun saajan tulee sietää se, että pakkauksen päällä näkyy lahjoittajan nimi, ja osoite. Jos veisin muslimin kylään, niin en raivaa Jeesus-tauluja pois, en piilottele Raamattua piirongin laatikkoon. Maassa maan tavoin. Niin he toimivat omissakin maissa, eivät he "pyllistele" kristittyjen edessä. Jos apua todella tarvitsee, niin on osattava sopeutua auttajan ehdoille.
      Sentään jokin kohtuus pakolaisellakin tulee olla omille vaateilleen. Jos ei kelpaa niin näkekööt sitten nälkää.

      • totuusontäällä

        Mahtaa Jouluna näkyä ihmeellisiä naamanvääntöjä, kun kannetaan kinkku ruokapöytään!
        Ja sanotaan, että tämä kuuluu tähän kulttuuriin.
        Niin että ei muuta kuin possunkylkeä poskeen ja nauttimaan uuden Isänmaan parhaista antimista.
        Mitä?
        Vai ei ruoka kelpaa nälkäiselle...


      • kylmätotuus
        totuusontäällä kirjoitti:

        Mahtaa Jouluna näkyä ihmeellisiä naamanvääntöjä, kun kannetaan kinkku ruokapöytään!
        Ja sanotaan, että tämä kuuluu tähän kulttuuriin.
        Niin että ei muuta kuin possunkylkeä poskeen ja nauttimaan uuden Isänmaan parhaista antimista.
        Mitä?
        Vai ei ruoka kelpaa nälkäiselle...

        Älä turhaan kärjistä kulttuurieroja "ruokapolitiikassa"!

        Vaikka olenkin "kantasuomalainen", niin ei jouluruokaamme kuulu kinkku. Ei ole kuulunut kymmeniin vuosiin.
        Ei possunliha ole ollenkaan parasta, mitä suomalainen juhlapöytä voi tarjota joulunakin.
        Vaihtoehtoja sianlihalle on rajattomasti.
        Reseptejä löytyy netistä runsaasti.
        Kannattaa kokeilla!


      • http://www.ilpost.it/2015/08/25/debunking-migrants-video-red-cross-macedonia/
        Video jota linkität, reppu-riika, on muslimienvastaista propagandaa ja videon filmaajat ovat itse selittäneet että syy miksi pakolaiset kieltäytyivät ottamasta vastaan apupaketteja oli aivan muu: he olivat joutuneet seisomaan tuntikausia sateessa ja heitä estettiin ylittämästä rajajoki ja pääsemästä Makedoniaan. He eivät halunneet apua, vaan päästä ylittämään joki.


    • ent.siivoojaparka

      Ruotsin malliinhan sitä Suomessa on mentävä muutenkin, kristillisellä avunannollakin.
      Täälläkin oli joskus juttua siitä, miten kirkko majoitti suojiinsa niitä, joitten turvapaikkahakemus oli hylätty, ettei virkavalta pääse niihin käsiksi ja lähettämään kotimaahansa takaisin. Se on sitä kristillistä avunantoa lähimmäisilleen, korkeinta laatua.

    • poliisiatarvitaan

      Kirkko ja pakolaiset. Oli lehdessä, että kirkko alkaa avustaa "turvapaikanhakijoita". Toivottavasti kirkko ymmärtää mikä sota siitä tulee kun kristityt ja muslimit ottavat yhteen.

      • Taitaa olla nyt vain niin että näitä turvapaikanhakijoita tulee ja lakikin sanoo et on vastaanotettava. Kun he jo täällä ovat, jotain on tehtävä, heitteillekään ei voi jättää. Liene vain kyse siitä, mitä jatkossa, tästä eteenpäin?


    • Esimerkiksi Ouluun on perustettu 3.9.2015 vastaanottokeskusten tukiyhdistys Kirkkotorin päiväkeskuksessa. Yhdistyksen tarkoitus on tukea Oulun ja sen lähikuntien vastaanottokeskusten ja hätämajoitusyksiköiden toimintaa ja koordinoida kansalaisten, yhdistysten, järjestöjen ja yritysten turvapaikanhakijoiden auttamistoimintaa.

      Tällä hetkellä valtio (vastaanottokeskus ja poliisi) sekä SPR huolehtivat turvapaikanhakijoista ja hätämajoituksesta. Oulun kaupunki ja monet muut tukiyhdistyksen perustamiskokoukseen osallistuvat tahot ja toimijat ovat liittyneet tänään mukaan toimintaan. Myös seurakunnat ovat mukana järjestämällä ainakin lahjoituksiin annettavien tavaroiden keräyspisteitä.

      Toimintaan tarvitaan kipeästi käsipareja. Miksei muuuten näitä jo kotoutuneempia voitaisi käyttää apuna hätämajoituksen ja yleensäkin vstaanoton toiminnassa? Siinähän tulisi mielekästä toimintaa, tulkkejakin tarvitaan ym?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3075
    3. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3074
    4. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3070
    5. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe