Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Paavi: antakaa pakolaisten tulla – entäs Soini?

Uusnatsit_Sucks

"Ulkomaat 6.9.2015 klo 14:04 | päivitetty 6.9.2015 klo 14:11
Paavi patistaa seurakuntia "tekemään sipilät"
Katolisen kirkon päämies, paavi Franciscus kehottaa jokaista katolista seurakuntaa Euroopassa vastaanottamaan pakolaisperheen. Paavi vetosi seurakuntiin sunnuntain puheessaan Pyhän Pietarin aukiolla Roomassa.

Paavi Franciscus on ottanut voimakkaasti kantaa Eurooppaa koettelevaan pakolaiskriisiin. Paavi patistaa jokaista katolista seurakuntaa ja luostaria Euroopassa osoittamaan solidaarisuutta ja vastaanottamaan yhden pakolaisperheen.

Paavin mukaan ei riitä, että sadoille tuhansille liikkeellä oleville ihmisille toivotetaan rohkeutta ja sanotaan koittakaa kestää.

– Suljetut perheet, suljetut ryhmät, suljetut seurakunnat ja suljetut valtiot ovat lähtöisin meistä. Niillä ei ole mitään tekemistä Jumalan kanssa, Paavi painotti.

Paavi kertoi Vatikaanin itse vastaanottavan lähipäivinä kaksi perhettä. Paavi ei kuitenkaan kertonut tarkemmin keitä ja mistä.

Paavi patisti katolisten hiippakuntien piispoja vetoamaan seurakuntiinsa pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden vastaanottamiseksi."


http://yle.fi/uutiset/paavi_patistaa_seurakuntia_tekemaan_sipilat/8284227

Mitäs tähän sanoo hurskas katolinen , ulkoministeri Timoteus Soini???

22

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • killthepope

      Vatikaani ottaa jopa kaksi perhettä! Voi luoja mitä hurskastelua.

    • justjooo

      Vatikaani ottaa pikkusia kotimamuja ihan mielellään, poikia luonnollisesti. He ovat opetelleet jo sanomaan arabiaksi : " Otappa poika pastilli ja pyllistä"

    • dfgdfgfghsh

      Maailman suurin liikelaitos, roomalaiskatolinen kirkko, ottaa loppukuusta osaa YK:n kokoukseen New Yorkissa. Paavi pitää puheen samassa yhteydessä, kun maailman 'johtajat' allekirjoittavat sopimuksen maailmanhallituksesta. Näin meidät upotetaan totalitärismiin, eikä juuri kukaan edes puhu siitä.

      Totta kai paavi haluaa sekoittaa kansoja nyt, ja varsinkin siirtää asekuntoisia miehiä maihin, joissa heille on helppoa tappaa kristittyjä. Suomalaisia sotilaita ei saisi tappamaan omia kansalaisia, siksi tarvitaan näitä tulokkaita, 'pakolaisia'. Elämme tosiaan lopun aikoja.

      • perluskoni

        Luterilaiset ovat parhaita huolehtimaan koko maailman mamuista. Pappilan ovet on selällään ja piispa toivottaa kaikki muslimit tervetulleiksi yömajaan! Hyvä kristitty hoitaa hindut, budhat ja muslimit! Jehovista en ole varma, ehkä hekin hoivaa vääräuskoisia?


    • ainoastaan_kristittyjä

      Paavi tarkoitti varmaan kristittyjä pakolaisia?

      "Paavi Franciscus vaati Bolivian-vierailullaan välitöntä loppua kristittyjen vainolle, joka hänen mukaansa on meneillään muun muassa Lähi-idässä. Paavi kutsui vainoa kansanmurhaksi.

      – Olemme kauhistuneita nähdessämme kuinka Lähi-idässä ja muualla maailmassa veljiämme ja siskojamme vainotaan, kidutetaan ja tapetaan, koska he uskovat Jeesukseen, paavi sanoi.

      Paavi Franciscus puhui myös kolmannesta maailmansodasta, joka hänen mielestään on meneillään. Hän on aiemmin ilmaissut huolta kristittyjen tilanteesta varsinkin terrorijärjestö Isisin valloittamilla alueilla"
      http://yle.fi/uutiset/paavi_lahi-idassa_meneillaan_kristittyjen_kansanmurha/8144640

      Soinihan on samoilla linjoilla:

      "Ulkoministeri Timo Soini (ps.) ei sulje pois sitä, että Euroopan kannattaisi ottaa vastaan ensisijaisesti kristittyjä turvapaikanhakijoita.

      Hän sanoo Slovakian, Puolan ja muutamien muiden maiden esittäneen tällaista, eikä hän sulje sitä pois ollenkaan. "

      • Uusnatsit_Sucks

        Paavi ei kyllä puhu pakolaisten uskonnosta mitään.

        Saahan sitä olla kristittyjen vainostakin huolissaaan.

        Aika outo yhteenveto sinulta aito rasisti,,,,

        Vain kristittyjen pakolaisten ottaminen on kansainvälisten ihmisoikeussopimusten vastaista, mutta "aitokristityt tosimiehet" ovat sitä mieltä, että ihmisoikeudet kuuluvat vain kristityille (miehillle)...

        Tässähän se nähdään, minkä sortin kristittyjä Soini ja muut persut ovat...


      • hävisit_pelin
        Uusnatsit_Sucks kirjoitti:

        Paavi ei kyllä puhu pakolaisten uskonnosta mitään.

        Saahan sitä olla kristittyjen vainostakin huolissaaan.

        Aika outo yhteenveto sinulta aito rasisti,,,,

        Vain kristittyjen pakolaisten ottaminen on kansainvälisten ihmisoikeussopimusten vastaista, mutta "aitokristityt tosimiehet" ovat sitä mieltä, että ihmisoikeudet kuuluvat vain kristityille (miehillle)...

        Tässähän se nähdään, minkä sortin kristittyjä Soini ja muut persut ovat...

        Vedä vielä natsikortti.

        "Rasistikortin käyttö tarkoittaa pyrkimystä leimata etnisistä vähemmistöistä epäsuotuisia väitteitä esittävä henkilö rasistiksi riippumatta väitteiden asiasisällöstä tai henkilön motiiveista."
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Rasistikortti


      • Uusnatsit_Sucks
        hävisit_pelin kirjoitti:

        Vedä vielä natsikortti.

        "Rasistikortin käyttö tarkoittaa pyrkimystä leimata etnisistä vähemmistöistä epäsuotuisia väitteitä esittävä henkilö rasistiksi riippumatta väitteiden asiasisällöstä tai henkilön motiiveista."
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Rasistikortti

        Wikipedian "totuudet" hahhahhahha...'

        Rasisti on rasisti vaikka voissa paistaisi... voi tietysti olla vain idiootti.


    • ei_terroristeille

      Sipilähän antaa talonsa musulmaanien raiskattavaksi.

      Sanoisi Sipilä lestadiolaisena, että kristityt tervetuloa. Naapuritkin olisivat tyytyväisiä, kun ahkera syyrialainen kristitty perhe muuttaisi Sipilän taloon.

    • Sorry_vaan

      Et sitten edes ymmärrä tekstiä. Paavi pyytää katolista seurakuntaa, ei yksittäisiä perheitä ottamaan ketään. Mutta sinulla muutenkin näkyy täällä paistavan täydellinen tyhmyys teksteistäsi päätellen..

    • Uusnatsit_SucksDUbiDu

      Seurakuntahan muodostuu ihmisistä, jotka päättävät. Haluaako esimerkiksi Soini,että Suomen katolinen kirkko otttaa pakolaisia huostaansa...?

      • Uusnatsit_Sucks

        Timoooo.... "kansa" vaatii vastauksia...


    • TimoSoinii

      Vedä nyt vittu päähäsi, PAAVO!!!!

    • Valkoinen_savu_nousee

      Onko tämä paavi jo julistettu PYHIMYKSEKSI ?

    • Hevonen_hillotölkki

      The 2030 Agenda: This Month The UN Launches A Blueprint For A New World Order With The Help Of The Pope

      (=2030 Agenda: Tässä kuussa YK Aloittaa Blueprint UMJ avulla Paavin avulla)
      Submitted by Tyler Durden on 09/03/2015 20:55 -0400

      http://www.zerohedge.com/news/2015-09-03/2030-agenda-month-un-launches-blueprint-new-world-order-help-pope

      "--
      Who doesn’t “dream of a world of peace and dignity for all”?

      They make it all sound so wonderful and non-threatening.

      They make it sound like we are about to enter a global utopia in which poverty and inequality will finally be eradicated. This is from the preamble of the official 2030 Agenda document…

      This Agenda is a plan of action for people, planet and prosperity. It also seeks to strengthen universal peace in larger freedom. We recognise that eradicating poverty in all its forms and dimensions, including extreme poverty, is the greatest global challenge and an indispensable requirement for sustainable development. All countries and all stakeholders, acting in collaborative partnership, will implement this plan.

      We are resolved to free the human race from the tyranny of poverty and want and to heal and secure our planet. We are determined to take the bold and transformative steps which are urgently needed to shift the world onto a sustainable and resilient path.

      As we embark on this collective journey, we pledge that no one will be left behind. The 17 Sustainable Development Goals and 169 targets which we are announcing today demonstrate the scale and ambition of this new universal Agenda.
      --"

      Tuo YK:n Agenda 2030 selittää, miksi pakolaishanaa ei saada kiinni?

      Tässä yksi "NWO-lobbari":

      Mogherini: pakolaiskriisi jatkuu
      © AFP 2015/ John Thys
      Ulkomaat
      17:23 05.09.2015

      http://fi.sputniknews.com/ulkomaat/20150905/371195.html

      "--
      Euroopan unionin ulkoasioiden ja turvallisuuspolitiikan edustaja Federica Mogherini varoitti, että Kriisi unionissa jatkuu.

      "Olemme kaikki törmänneet dramaattisiin tapahtumiin, en sano, että kyseessä on poikkeuksellinen tilanne, koska se jatkuu. Tämä ei ole sitä, mikä alkaa ja päättyy määrättynä päivänä. Kriisi jatkuu. Mitä pikemmin otamme sen vastaan psykologisesti ja poliittisesti, sitä pikemmin voimme tehokkaasti vastata ja selviytyä siitä", — ilmoitti Mogherini toimittajille, epävirallisen EU:n ulkoministereiden tapaamisen jälkeen.

      Päivä päivältä tulee selvemmäksi, ettei siirtolaiskriisi kosketa joitakin erillisiä maita, vaan Euroopan unionia kokonaisuudessaan. Muutama kuukausi sitten tämä oli Italian, Maltan, Espanjan ja Kreikan ongelma, mutta tänään se pääasiassa koskettaa Unkaria, Saksaa ja Itävaltaa ja tulevaisuudessa myös muita maita.

      http://fi.sputniknews.com/ulkomaat/20150905/371195.html"

      Hevonen meni hillotölkille elitarkoittaisiko, että pääjehu saattoi mennä ottamaan hilloa vastaan??

      • fhajfhajhfajkhjka

        "Päivä päivältä tulee yhä selvemmäksi..."

        Normaali ilmaus on: Suomi ottaa tasan 2 kpl pakolaista vastaan ja ne sijoitetaan Juha Sipilän Kempeleen taloon. Asian kulut hoitaa valtio Juha Sipilän firmalle tai vaimolle. Piste. Hana ei jää koskaa auki, eikä sitä havaita päivä päivältä, vaan asia on päätös ja selvä luku, selvä päätös jne.

        Mogherini selitti tuossa satuja, keksitty selitys, jonka tunnistaa heti.

        Sipilän mediatempaus on yhdenlainen satu, osa kulissia. Iltasanomat on tarkasti seurannut Ukrainan sotaa noin vuoden, tullut jokunen klikkaus. Kukaan ei ymmärtänyt avata Syyrian pakolaisleirin purkautumisvaaraa Europpaan ja NWO & paavi -suunniteltimia. Liikasyntyvyys puretaan Suomen soille, maat on katsottu helikopterin ikkunasta sopivalla säällä, kesäaikaan ja ne oli tarkoitus täyttää "ns. syyrialaispakolaisilla", jotka ovat enimmäkseen roistoja ja tulleet salakuljetettuna vaikka Afganistanin ja Irakin sodan jäljilta, eikä kotona viihdy ja Obama palkitsi? No, on siellä Irakissa ollut jo tammikuussa valtava leiri, hesarikin taisi kirjoittaa.

        Insinöörin logiikalla porukkaa mahtuu, seisomapaikoille, kun helikopterista näkyy paljo hyllyvää suota. Siisti maisema.


    • Pahvi_kaiketi

      Mikä vitun Paavo, vai Paavi ?

    • Pahvi_kaiketi

      Mikä vitun Paavo, vai Paavi ?

    • siinä_on

      myös 1-huru-ukkohölmö vailla järjen hiventä. joku paavi tai pappi ei merkitse tässä ajassa paskan vertaa. täysin typerää häpinää,kuka tommosta järjettömyyttä voi uskoa.
      vatikaani lienee yksi maapallon sairaimmista varojen keräyspisteistä uskon varjolla tehtynä. uskomatonta pöljyyttä ja täydellistä loisimis toimintaa.
      kyllä ihmispolosia voi kaikin keinoin kusettaa mielin määrin.....???

    • kaukanatotuudesta

      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288534481654.html

      Vatikaani tunnusti Italian fasistihallituksen - sai rahaa.
      Brittilehti Guardianin mukaan paavin johtaman kirkkovaltion Vatikaanin valtavan omaisuusmassan pohjalla on Italian fasistiselta diktaattorilta Benito Mussolinilta saatu lahjoitus eli "pesämuna".

      Vatikaanin omaisuus on monimutkaisten ulkomaisten yhtiöjärjestelyjen takana. Guardian on yrittänyt perata niitä päivänvaloon.

      Lehden mukaan "kirkon kansainvälinen salkku on rakennettu vuosien aikana sen käteisen rahan perustalle, jonka Mussolini maksoi palkkiona, kun Vatikaani oli vuonna 1929 tunnustanut Italian fasistisen hallituksen".

      Lehti siteeraa Cambridgen yliopiston tutkijaa John Pollardia:

      - Vatikaani oli nyt taloudellisesti turvattu, se ei olisi enää koskaan köyhä.

      Vatikaanilla on runsaasti bulvaaniyhtiöiden taakse peiteltyjä kiinteistöomistuksia Lontoossa: arvokkaita liikepaikkoja, hyviä, kalliita osoitteita. Se omistaa kiinteistöjä myös Pariisissa ja Sveitsissä.

      Mussolinin pesämuna on kasvanut 500 miljoonaan puntaan.

      Guardian ihmettelee, miksi Vatikaani yhä yrittää peitellä ja salata omaisuuttaan ja sen kiusallista syntytapaa. Lehti kysyi asiaa Vatikaanin edustajalta, mutta ei saanut vastausta.

      Yksi peiteyhtiöistä on British Grolux Investments Ltd.

      http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2011/01/vatikaanin-varallisuus.html

    • munkikii

      kyllä timoteus soini hommaa meille lisää näitä karkureita
      on jo isis joukkoja tullut.

    • Anonyymi

      Eikö suomalainen osaa sanoa tai ajatella yhtään mitään hyvää toisesta ihmisestä, peräti ulkomaalaista? Uskonnostakin höpistään kuin demoni joukko alimmassa kellarissa.
      Hyi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2025
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1440
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      63
      1365
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      73
      1260
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe