Oikeistotrolliarmeija muokkaa kommentointia

FaktatLöytyvät

Oikeiston SSS/EK-trolliarmeija vallannut Ilta-Sanomien uutiskommentoinnin. Tämä käy hyvin selville siitä että noin 80% IS-kommentoinneista tukee SSS-porvarihallituksen näkemyksiä ja on AY-vastaisia ja huono-osaisten, työttömien ja työntekijöiden leikkausten puolella. Sen sijaan Iltalehden uutiskommenteissa joissa vaaditaan Facebook-tili, 80% vastustaa SSS-hallituksen leikkauspolitiikkaa. Tätä ei selitä muuta kuin se että ilman tiliä tapahtuvaan kommentointiin voi lähettää kymmeniä kommentteja helposti ilman että on luotava lukuisia Facebook-tilejä, joka on työlästä. Joku siis tehtailee IS:n kommentointiin SSS-hallitus- ja EK-politiikkamyönteisiä viestejä. Tapahtuuko toiminta Etelärannasta käsin, ja saavatko trolliarmeijan massapostiitajat EK:lta tai kokoomukselta palkkaa, tästä herää epäily.
Kun tarpeeksi levittää SSSuunnattua mielipidettä niin valhekin muuttuu todeksi, näin oikeistotrollien takana olevat rahatahot varmasti pähkäilevät. Tapahtuuko samaa myös vaaligallupeissa?

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NäinMeitäViedään

      IS = Ilta-Sanomat

      Jokainen voi näiden lehtien uutisten kommentoinnista tarkistaa faktat tästä oudosta epäsuhdasta SSS/EK-myönteisen ja leikkauksia vastustavan mielipidekirjoittelun erosta. Joko IS:aa lukevat vain oikeistolaiset ja Iltalehteä ei oikeistolaiset, tai sitten jompaa kumpaa keskustelua vääristetään. Iltalehden kommenttien todenperäisyys on suurempi, koska se vaatii Facebook-tilin, joten on todennäköistä että Ilta-Sanomien kommentointia muokataan tietoisesti niin että saadaan hallitusten leikkausmyönteinen ja ay-vastainen mielipide nostettua paljon todellista suositummaksi. Siis mielipidemuokkausta totuuden vääristämiseksi. Tämä vaatii trolleja tai trolliarmeijan tehtailemaan mielipidemuokkauskommentteja.

      • SSSuomi

        Hybridisodankäyntiä ay-liikettä ja työläisiä vastaan.


    • kiinni.jäitte

      Ay-liike oli rikollinen valtio Suomen valtion sisällä. Hallitsi eduskuntaa ylhäältä päin ja saneli lakien säätämistä sosialistieliitin haluamalla tavalla. Suosi sopivia henkilöitä kristittyjen kustannuksella. Israelin vihollisia olivat. Minne pakenette kun taitava korruptio ja rikokset paljastuvat? Pyydättekö Putinia apuun?

    • Iumivyöry

      En ole mikään putin fanittajia ja enkä sideä venäjän korruptio... mutta huomasin kun ukrainan kriisi alkoi joskus ennen sochi talviolympialaiset muistan hyvin vaika venäjä tai nato artikkeleita ilmestyi iltasanomat tai vaikka taloussanomat lehdessä (juutaIöainen Erkos Aatos sionistimedia) niin ei ollut melkein mitään kovasävyisiä pro-nato/anti-putin kommenteja, mutta sitten joskus olisiko se kesällä 2014 niin sitten yhtäkkiä tuli näitä pro-nato/anti-putin kommenteja kuin seinä vastaan .
      Niin, kyllä uskon että suomessa työskentelee pieni ryhmä ammattitrolleja, mahdollisesti oikeisto laidalta mutta kenties kun vasemmisto ja oikeisto näyttää olevan toisien kontroloittu oppositio, ja timo soini oli sitten tämä pressure-relief-valve vaihtoehto mies, ehkä samalla tavalla kuten UKIP.

      Tässä muuten pari mielenkiintoisia videoita.

      Jack Sen - UKIP: Controlled Opposition?
      Red Ice Radio
      Published on Jul 13, 2015
      https://www.youtube.com/watch?v=w-MxHTfNTAQ
      Jack Sen was a United Kingdom Independence Party (UKIP) prospective Member of Parliament for northern England before being unceremoniously, and quite publicly, suspended by his party one week prior to the General Election for attempting to broach the subjects of indigenous displacement in Britain, and raising the issue of the genocide waged against the Boer people in South Africa. Jack begins with a bit of history on how he became attracted to UKIP in the first place, and explains the series of events leading up to his suspension. He details the election process and distinguishes the challenges that are faced by a party that is fundamentally very anti-European Union, relating that the fear of an economic crash is driving many people to continue to vote for inclusion within the EU. We discuss the decidedly pro-immigration standpoint of UKIP, which appears to be geared towards subverting British nationalism and ultimately bringing Islam to its doorstep to encourage the destabilization of anything resembling traditional societal values. Jack talks about the Twitter storm that ensued after he tweeted a comment about where Labour MP Luciana Berger’s loyalties lie. He raises several issues that point to UKIP funding and influence by elites with different ethnic interests than that of the British people. We look at the money trail that has all but buried the idea of Britain as a sovereign nation acting in its own best interests. We also consider the fringe issues associated with LGBT politics that are tirelessly publicized in the mainstream, diverting attention away from critical matters such as unemployment, broken families, depression, violence, rape, and the endless flood of migrants that are taxing resources, creating a cultural cacophony, and rapidly corroding Britain’s unique ethos. At the end, we shine a light on the parasitic façade of multiculturalism that is preventing Western civilization from embracing and proudly preserving its indigenous culture.

      Party Chairman and North West MEP Nick Griffin speaks' at a South East election fundraiser.
      Published on Apr 19, 2014
      https://www.youtube.com/watch?v=d7T119cepec
      Nick gives us numerous examples of why UKIP is an establishment safety valve and not a party for patriots. Nationalism is the only salvation and UKIP is yet another false flag operation. Don't be fooled - the BNP are the only opposition!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1382
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1170
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1052
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      993
    8. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      971
    Aihe