Naisten omituiset kuviot nettideittailussa

Outoa-toimintaa

Edellinen kirjoitukseni sai sen verran suuren suosion, että lienee syytä jatkaa samalla linjalla. Kerron ensin omasta nettideittailuni historiasta ja filosofiasta. Pureudun sen jälkeen naisten omituisuuksiin netttideittailussa.

Voitte itse pähkäillä kumpi on omituisempi: minä vai naiset.

Oman nettideittailuni historia ja filosofia

Harrastin nettideittailua vuosina 1999-2006, niinä aikoina kun en ollut suhteessa. Olen kirjoitellut nettideitissä satojen naisten kanssa ja viestejä on luonnollisesti kertynyt vielä paljon sitäkin enemmän.

Nettideittailu-urani alkuaikoinani sivustoja oli vain muutama: Sinkut ja Suomi24 ja niissä vähän porukkaa. Maksullisia palveluja ei näkynyt. Kokemukseni ovat ajan kultaamat, eivätkä ehkä vastaa täysin tämän päivän nettideittailua. Toisaalta, mikäpä siellä olisi oleellisesti muuttunut?

Itselläni oli tylsä perusprofiili ilman kuvaa. En saanut juuri koskaan viestejä naisilta, muutamia (ei-varteenotettavia) poikkeuksia lukuun ottamatta. Syynä vastausten vähyyteen olivat:

Miehen tylsä perusprofiili ei kerää vastauksia - niitä on netti pullollaan
Kuva puuttui
Saadakseen vastauksia, miehellä pitäisi olla ainakin yksi vahva "sisäänvetoartikkeli" profiilissaan
Koska naiset eivät lähettäneet ensimmäistä viestiä, minä lähetin. Ensimmäinen viestini oli asiallinen ja itseäni kuvaileva, 3-4 kappaletta ja kuva mukana. Viestini tyyli oli seuraava:

"Hei! Olen xx-vuotias mies Jyväskylästä. Olen töissä/opiskelen. Olen mukava ja älykäs. Minulla on kaksi kissaa...
Lähetin vastaukset massapostituksena, koska persoonallisten viestien väsääminen oli yksinkertaisesti liian työlästä. Pari naiskaverusta otti kerran nokkiinsa ja he vastasivat minulle vihaisesti massapostituksistani ripittäen. Minä oli ihan WTF?"

Jos lähetin 20 viestiä, niin sain vastauksia ehkäpä 5-8 naiselta. Niistäkin suuri osa hiipuu eikä edennyt treffeille saakka. Ehkäpä parin kolme johti livetapaamiseen asti.

Kriteerini viestien lähettämiselle olivat varsin löysät

Minun piti mahtua ainakin jotenkuten naisen hakukriteereihin
Liian ylipainoiset joutuivat karsituiksi
Lähes tyhjät profiilit karsin feikkimahdollisuuden vuoksi
Liian erikoiset joutuivat karsituiksi, niitä ei tosin ollut kovin montaa
Eli oikeastaan vain liika ylipaino koitui naisen kohtaloksi (tai naisen onneksi). Muissa epäilyttävissä tapauksissa annoin teoreettiselle mahdollisuudelle tilaa.

Tietenkin kysytte, miksi merkittävä ylipaino oli niin tärkeä kriteeri, että siitä ei voinut tinkiä? Ei kai asialle ole sen kummempaa järkiperustelua, mutta tunnen kuitenkin itseni tietääkseni, että en tule kuitenkaan ihastumaan liian ylipainoiseen. Liian ylipainon rajana voisi pitää "lyllertämistä" - jos nainen kävelee kuin Martti Ahtisaari, niin eroottinen vetovoima jää syntymättä.

Naisten nihkeys massapostitusta kohtaan

Naiset haluavat persoonallisia vastauksia, joissa mies on selkeästi lukenut Hänen profiilinsa, poiminut sieltä jonkin kiinnostavan kohdan ja osoittanut olevansa kiinnostunut juuri Hänestä. Idea on hiukan sama kuin siinä baarielämän tilanteessa, että mies menee iskemään kokonaista naisporukkaa periaatteella "kuka vaan teistä kelpaa"

Tosiasia on, että miehille kelpaa usein "kuka tahansa teistä", koska...

Naiset ovat monilla tavoin toisten kaltaisia, eli tavallisia, ja jos ulkonäössä ei ole merkittävää tasoeroa, millä kelpaavuuteen edes voi tehdä eroa?
Yhdenkin naisen suostumuksen saaminen pidemmälle etenemiseen on työn ja tuskan takana, joten miehen on käytännössä kelpuutettava se, joka osoittaa kiinnostusta, eikä sitä, kuka miestä itseään eniten kiinnostaa. Netissäkin kiinnostavimmat eivät yleensä edes vastaa.
Omituista naisten käytöksessä on se, että naiset pakottavat miehet leikkimään netissäkin "yhdestä profiilista kiinnostunutta", vaikka naisten profiileissa ei usein ole juuri mitään eroja ja vaikka profiilin perusteella on vaikea oikeasti kiinnostua kenestäkään siinä mielessä, mitä oikean elämän ihastuminen tarkoittaa.

Massapostittajien välttely ei ole muutenkaan fiksua, koska massapostittajat (kuten minä) ovat älykkäitä ja rationaalisia toimijoita, jotka osaavat käyttää ajan hyödykseen.

Massapostittaminen toimii myös naisten karsinnan välineenä, koska se karsii naisista pois neuroottisimmat merkityksettömiin yksityiskohtiin takertujat, jotka eivät koe empatiaa miesten nettideittailun suurta työmäärää kohtaan. Saatuaan nuo naiset karsittua, mies pääsee paremmin treffeille rentojen ja oleellisiin asioihin keskittyvien naisten kanssa.

Naisten suhtautuminen miehen asettamaan ikähaarukkaan

Naisilla on omituinen tapa suhtautua miesten asettamaan liian laveaan ikähaarukkaan. Jos 40-vuotias mies kelpuuttaa 20-43-vuotiaat naiset, naiset kauhistuvat:

(jatkuu...)

35

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Outoa-toimintaa

      (jatkoa:)
      .
      "Ahaa, miestä kiinnostaa vain nuoremmat naiset ja minä olen jo 38-vuotias. Minä en kyllä vastaa tuollaiselle kypsymättömälle nuorten naisten perässä juoksijalle! Taitaa herra kuvitella itsestään liikoja!"
      Totuus on, että lähes kaikki 40-vuotiaat miehet kelpuuttavat myös 20-vuotiaat naiset - yleensä jopa himoitsevat heitä. Vanhemmat naiset haluavat kuitenkin riistää 40-vuotiailta miehiltä mahdollisuuden kalastella nuorten naisten keskuudessa, ilmeisesti kateuttaan."

      Fiksu 40-vuotias mies laittaa tietenkin profiiliinsa ikähaarukan 35-45-vuotta ja sanoo sen lisäksi "pitävänsä kypsistä naisista - tytönheitukat eivät kiinnosta". Se on tietenkin umpilööperiä, mutta uppoaa kuin veitsi voihin oman ikäisiiin naisiin, jotka ajattelevat: "Hienoa! Kerrankin löytyy aikuistunut ja kypsä mies, joka ei juokse teinityttöjen perässä".

      Jaa taas naisia viedään kuin pässiä narussa.

      Toinen virhe on laittaa liian korkea ikähaarukka. Jos 20-vuotias mies etsii 18-45-vuotiasta seuraa, naiset ajattelevat. "Mikä hänessä on vikana, eikö hän kelpaa ikäisilleen" tai "Poika taitaa olla pelimies, joka etsii vanhemmista naisista panoja".

      Miehen pienet mokat kaatavat koko jutun

      Nettideittailu on miehille kuin shakkia. Tärkeitä ei ole tehdä loistavia siirtoja, vaan välttää karkeita virheitä. Yhdellä munauksella häviää niin shakkipelin kuin nettikirjeenvaihdonkin. Minä olen shakkimestari ja kirjallinen ruuneberi, joten munailu ei ollut minun ongelmani, mutta muille miehille se on ongelma.

      Ensimmäinen juttu on tietenkin kirjoitusvirheet. Naiset laittavat miehen heti mappi ööhön, jos teksti on harakanvarpaita. Se on siinä mielessä omituinen kriteeri, että oikeassa maailmassa kirjoitustaito ei välttämättä käy ilmi vuosienkaan jälkeen. Monet naiset ovat naimisissakin sellaisten miesten kanssa, jotka eivät osaa kirjoittaa paljon mitään. Netissä kirjoitustaito nousee kuitenkin pääosaan.

      Toinen asia on miesten tylsät viestit. Naiset olettavat, että heitä pitää koko ajan huvittaa standupilla, jossa mies on seremoniamestari. Miehen pitää jo viesteissään osoittaa, kuinka hän erottui kaikista muista miehistä ilmaisullaan tai runollisuudellaan. Sitten kun avioliitto on solmittu, nainen pääsee sanomaan: "Huomasin jo kirjoitteluvaiheessa, kuinka Kake erottui edukseen muista miehistä".

      Miksi miehen pitäisi kyetä erottumaan muista miehistä hienolla sananparrellaan? Miehistä suuri osa on tylsän tavallisia ja naisista vieläkin suurempi osa. Luulevatko naiset, että miehen epätylsyys kirjoittelussa on jotenkin loistava lähtökohta suhteelle?

      Kolmas juttu on seksistä puhuminen. Mies ei saa kirjoittaa mitään seksiin liittyvää, ei edes mitään pikkutuhmaa tai muuten nainen ajattelee, että "tuo mies on vain seksin perässä". Naisille pitää teeskennellä, että seksi ei ole päällimmäisenä mielessä, vaikka se tietenkin onkin. Jos mies on epätoivoisena kirjoitellut 3 kuukautta nettideitissä pähkinät sinisenä, niin eihän hänellä voi olla mikään muu mielessä kuin seksi.



      Yhteenveto

      Naiset tekevät nettideittailussa lähes kaiken väärin. Naisten kannattaisi vastailla tylsille massapostittajille, koska he ovat rationaalisimpia ja rehellisimpiä oikean elämän perusmiehiä. Jos mies laittaa ikähaarukkansa ulottumaan alas ja puhuu seksistä, se kertoo, että mies on rehellinen omien halujensa ja preferenssiensä suhteen. Naisten ei kannata dissata rehellisiä miehiä.

      Ennen kaikkea naisten kannattaa vastata tylsiin perusvastauksiin, koska tuollaiset miehet eivät ole pelureita. Naiset kysyvät: "No, kenelle niistä minä sitten vastaan, kun sain 50 samanlaista tylsää perusviestiä?" Vastaa kenelle tahansa! Niinhän miehetkin tekevät. Todellisuus ja kemiat selviävät vasta treffeillä.

      Jos nainen vastaa vain kaiken oikein kirjoittavien hauskojen ja erottuvien miesten viesteihin, nainen päätyy lähes varmasti pelimiehen verkkoihin. Mutta niin naiset toimivat ja valittavat sitten kovaan ääneen, että netissä törmää vain pelimiehiin tai tylsiin luusereihin, joille ei edes viitsi vastata.

      http://www.terve.fi/naisten-omituiset-kuviot-nettideittailussa

      ______

      Oikea analyysi?

      • JuurikinNäin

        Olipas oikeaan osuvaa tekstiä. Juuri tämä on nettideittailun laita miehen osalta eli ei lisättävää. Huvittavaa on myös toi seksi kysymys. Jos mies laittaa profiiliin pitävänsä seksiä tärkeänä on hän silloin automaattisesti puutteessa oleva limainen perverssi sika joka skipataan heti. Jos taas naiset laittavat mistä pidän kohtaan seksi niin hän on silloin tiedostava, sinut itsensä kanssa oleva naisellinen nainen. Tasan sama asia kuin se jos miehellä on kotona pumpattava barbara on se iljettävän epänormaalia MUKA kun taas naiselta löytyvä dildo taas kertoo sinut itsensä kanssa olevasta naisesta.


      • AurinkoPaistaaTänään

        En jaksanut lukea koko juttua.
        Oikea vastaus lienee, että me naiset olemme aivan mahdottomia täällä netissä. Emme osaa käyttäytyä.
        Se sijaan miehet ovat täydellisesti ja tietävät miten homma hoidetaan.

        Naisten vika ettei mitään löydy - miehet ovat täydellisiä.

        Ongelmahan ratkeaa ja kumppani löytyy kun täällä narisee :-)

        Ai niin: toiset löytävät kumppanin pihatalkoista, toiset netistä ja toiset eivät ylipäätään löydä.

        Oli viihdyttävää luettavaa :-)

        Mukavaa päivää!


      • Puolipilvistätaipilvistä
        AurinkoPaistaaTänään kirjoitti:

        En jaksanut lukea koko juttua.
        Oikea vastaus lienee, että me naiset olemme aivan mahdottomia täällä netissä. Emme osaa käyttäytyä.
        Se sijaan miehet ovat täydellisesti ja tietävät miten homma hoidetaan.

        Naisten vika ettei mitään löydy - miehet ovat täydellisiä.

        Ongelmahan ratkeaa ja kumppani löytyy kun täällä narisee :-)

        Ai niin: toiset löytävät kumppanin pihatalkoista, toiset netistä ja toiset eivät ylipäätään löydä.

        Oli viihdyttävää luettavaa :-)

        Mukavaa päivää!

        Et jaksa lukea koko juttua mutta jaksat silti kirjoittaa vastauksen tietämättäsi mihin edes vastaat. Toisinsanoen näet oikolukemalla tekstistä asiat jotka haluat nähdä ja silti tunnet oikeuden kritisoida avaajaa vaikka et edes syvenny tekstiin. Onpa omahyväistä ajattelua.


      • vainnainensaahaukkua
        AurinkoPaistaaTänään kirjoitti:

        En jaksanut lukea koko juttua.
        Oikea vastaus lienee, että me naiset olemme aivan mahdottomia täällä netissä. Emme osaa käyttäytyä.
        Se sijaan miehet ovat täydellisesti ja tietävät miten homma hoidetaan.

        Naisten vika ettei mitään löydy - miehet ovat täydellisiä.

        Ongelmahan ratkeaa ja kumppani löytyy kun täällä narisee :-)

        Ai niin: toiset löytävät kumppanin pihatalkoista, toiset netistä ja toiset eivät ylipäätään löydä.

        Oli viihdyttävää luettavaa :-)

        Mukavaa päivää!

        Ugh! Nainen on taas puhunut ja dissannut, pulinat pois! Et lukenut, et. Ideahan oli juuri se, että naiset aina ovat niin täydellisiä ja sinut itsensä kanssa, ja miehet mahdottomia, tätähän hoetaan kuin mantraa. Tuossa tekstissä oli vaihteeksi vähän totuuttakin mukana, normaalin ihmisen kannalta.


      • Simmottisst
        Puolipilvistätaipilvistä kirjoitti:

        Et jaksa lukea koko juttua mutta jaksat silti kirjoittaa vastauksen tietämättäsi mihin edes vastaat. Toisinsanoen näet oikolukemalla tekstistä asiat jotka haluat nähdä ja silti tunnet oikeuden kritisoida avaajaa vaikka et edes syvenny tekstiin. Onpa omahyväistä ajattelua.

        No minä voin kertoa että ihan oikeaan osui. Luin koko tekstin, mutta näköjään olisi riittänyt alkukin. Samaa shaibaa nämä aina ovat ja kirjoittajan alkaa tunnistaa. HÄnellä ei ole mitään uutta sanottavaa, joten turha lukea kuin kursorisesti.


      • Pekka33333

        Minä olen 43 vuotias mies, ja kokemusta nettideiteistä löytyy. Itse olen löytänyt netistä useita lyhyitä deittisuhteita sekä lukuisia pariin seksikertaan jääneitä juttuja. 3 vuotta sitten löysin myös elämäni suurimman rakkauden netistä, eli en voi valittaa, ettei nettideitit olisi minulla toiminut.

        Ensiksikin sanon, että ei, kaikki n. 40v miehet eivät himoitse 20-vuotiaita tyttöjä. Minähän voisin olla jo sellaisen isä!! Ei kyllä tule seksi sellaisen kanssa ekana mieleen, ja parisuhde vielä vähemmän. Oma ikähaitarini 40 vuotiaana naisten suhteen oli 30-45v. Nainen jonka kanssa sitouduin, oli silloin 35v, eli nyt 38v. 5 vuoden ikäero on sopiva, ei kohtuuton. Ja en koe olevani lapsen kanssa. Seksikkyyskin kumpuaa ennen kaikkea pään sisältä ja elämänkokemuksesta yms.

        Minulla oli sama kriteeri kuin sinulla tuon ylipainon suhteen. Tapailin kyllä hieman pyöreitä naisia, koska en koe että perfektionismissakaan on mitään järkeä. Mutta valaan kanssa en alkanut millekään. Kyllä ihmisen on itsestään huolehdittava. Pari kertaa tuli deitille valas, vaikka kuvassa oli pikkuisen pyöreä neito. Deiteillä join kohteliaasti kahvit, ja homma jäi siihen.

        En minäkään aina persoonallisia viestejä lähetellyt, mutta en missään nimessä myöskään massapostitellut yksityiskohtaisia tietoja itsestäni. Perustiedot olivat jo profiilissa, jossa mullakaan ei ollut kuvaa. Ihan yleisesti lähdin kyselemään kuulumisia. Ja aina luin naisen profiilin ennen kuin kirjoitin hänelle. Ihan jo senkin takia, että en halunnut kirjoitella sellaisille, jotka eivät millään tavalla kiinnosta.

        Vuosien saatossa olin välillä poissa, ja välillä nettideiteissä. Porukkakin vaihtui, ja palasi osa vanhoista takaisin. Luonnollista. Osa deiteistä on säilynyt tuttuina näihinkin päiviin asti. Siis ihan kaverillisina tuttuina.

        Mulle vastasi noin puolet naisista, joille kirjoitin lyhyesti, että mitäs kuuluu yms lätinää. Se siis toiminee paremmin kuin massapostitus... Mulla ei myöskään ollut tapana ekana kehua itsenäni älykkääksi.;) Ihan näin miehenäkin olisi aika turn off, jos nainen heti alussa alkaa hehkuttaa, muten älykäs on. Vilpittömästi älykäs ja fiksulla tavalla vaatimaton ei sellaista tee.

        Naiset harvemmin kirjoittivat mulle, mutta joskus toki niinkin. Oma puolisoni oli yksi niistä, joka kirjoitti mulle. Vastasin hänelle, ja suhde jatkuu edelleen.

        Vaimon mukaan profiilissani teki vaikutuksen se, että se oli "normaali". Hänelle oli hyvin tärkeää juuri se, että perustiedot profiilissa vastasivat siihen, mitä hän etsi. Olen kyllä samaa mieltä.


      • Pekka33333
        Pekka33333 kirjoitti:

        Minä olen 43 vuotias mies, ja kokemusta nettideiteistä löytyy. Itse olen löytänyt netistä useita lyhyitä deittisuhteita sekä lukuisia pariin seksikertaan jääneitä juttuja. 3 vuotta sitten löysin myös elämäni suurimman rakkauden netistä, eli en voi valittaa, ettei nettideitit olisi minulla toiminut.

        Ensiksikin sanon, että ei, kaikki n. 40v miehet eivät himoitse 20-vuotiaita tyttöjä. Minähän voisin olla jo sellaisen isä!! Ei kyllä tule seksi sellaisen kanssa ekana mieleen, ja parisuhde vielä vähemmän. Oma ikähaitarini 40 vuotiaana naisten suhteen oli 30-45v. Nainen jonka kanssa sitouduin, oli silloin 35v, eli nyt 38v. 5 vuoden ikäero on sopiva, ei kohtuuton. Ja en koe olevani lapsen kanssa. Seksikkyyskin kumpuaa ennen kaikkea pään sisältä ja elämänkokemuksesta yms.

        Minulla oli sama kriteeri kuin sinulla tuon ylipainon suhteen. Tapailin kyllä hieman pyöreitä naisia, koska en koe että perfektionismissakaan on mitään järkeä. Mutta valaan kanssa en alkanut millekään. Kyllä ihmisen on itsestään huolehdittava. Pari kertaa tuli deitille valas, vaikka kuvassa oli pikkuisen pyöreä neito. Deiteillä join kohteliaasti kahvit, ja homma jäi siihen.

        En minäkään aina persoonallisia viestejä lähetellyt, mutta en missään nimessä myöskään massapostitellut yksityiskohtaisia tietoja itsestäni. Perustiedot olivat jo profiilissa, jossa mullakaan ei ollut kuvaa. Ihan yleisesti lähdin kyselemään kuulumisia. Ja aina luin naisen profiilin ennen kuin kirjoitin hänelle. Ihan jo senkin takia, että en halunnut kirjoitella sellaisille, jotka eivät millään tavalla kiinnosta.

        Vuosien saatossa olin välillä poissa, ja välillä nettideiteissä. Porukkakin vaihtui, ja palasi osa vanhoista takaisin. Luonnollista. Osa deiteistä on säilynyt tuttuina näihinkin päiviin asti. Siis ihan kaverillisina tuttuina.

        Mulle vastasi noin puolet naisista, joille kirjoitin lyhyesti, että mitäs kuuluu yms lätinää. Se siis toiminee paremmin kuin massapostitus... Mulla ei myöskään ollut tapana ekana kehua itsenäni älykkääksi.;) Ihan näin miehenäkin olisi aika turn off, jos nainen heti alussa alkaa hehkuttaa, muten älykäs on. Vilpittömästi älykäs ja fiksulla tavalla vaatimaton ei sellaista tee.

        Naiset harvemmin kirjoittivat mulle, mutta joskus toki niinkin. Oma puolisoni oli yksi niistä, joka kirjoitti mulle. Vastasin hänelle, ja suhde jatkuu edelleen.

        Vaimon mukaan profiilissani teki vaikutuksen se, että se oli "normaali". Hänelle oli hyvin tärkeää juuri se, että perustiedot profiilissa vastasivat siihen, mitä hän etsi. Olen kyllä samaa mieltä.

        Pieni lisäys vielä. Siis missä vaiheessa olet alkanut keskustelemaan seksistä, kun se on noussut ongelmaksi? Itse en seksiä koskaan ottanut puheeksi sellaisen kanssa, jota en ollut tavannut, paitsi pari harvaa kertaa, kun nainen itse otti seksin puheeksi. Mutta siis periaatteena, miksi haluaisit keskustella seksistä sellaisen ihmisen kanssa, jota et ole edes tavannut? Täh? Ehtii sitä myöhemminkin. Juu, haluttaahan puutteessa, mutta ei sentään niin paljoa, että alkaa kelle sattuu sepittämään seksifantasioitaan tai ehdottelemaan. Ei ihme jos naiset ovat juosseet sua karkuun, kuvainnollisesti.

        Ite en ole huomannut, että naiset olis odottaneet mitään runebergiä. Ihan tavallinen jutustelu on riittänyt, toki vähän enemmän sisältöä kuin "mitäs kuuluu". Kuvaa moni pyysi, koska sitä ei profiilissa ollut. Se on ymmärrettävää, ja sen sitten lähetin.


      • sarjahurmaaja

        Jos naisten profiilit ovat niin samanlaisia, ei kai olisi temppu eikä mikään luoda massaviestiä, joka näyttää siltä, että olisit lukenut profiilin?

        Minulle tulee nettideitissä päivittäin viestejä, joissa lukee ainoastaan "moi!" tai "hei, *outo itsensä myynti-ilmoitus*". Alussa vastasin kaikkiin viesteihin mutta totesin laajan empiirisen tutkimuksen kautta, että yksikään tälläisiä viestejä lähettävä ei ole kiinnostava edes kaverina. Yleensä he ovat rasistisia juntteja, joista on hauskaa, että meillä on söpöjä pikku eroja arvomaailmoissamme.

        Ei se persoonallisen viestin lähettäminen vaadi kauheasti hommaa (minä usein heitän esim. yhden kysymyksen koskien tyypin profiilia) ja se moninkertaistaa mahdollisuudet saada vastaus.


    • taötöaht

      Ei tässä nyt oikein mitään uutta ole, olet jo aika monesti ja monelle palstalle kirjoittanut näitä samoja juttuja. Olisi joskus kiva lukea jotain freesimpää, eri kirjoittajilta.

      • ahttaotao

        Tämä oli kiva ja tuore näkökulma, nykyään on aina ja kaikkialla vain naiset naiset naiset, joilla sananvapaus ja -valta. Oli mukava lukea kerrankin totuudenmukaista tekstiä hyvältä kirjoittajalta.


      • taötjaätj
        ahttaotao kirjoitti:

        Tämä oli kiva ja tuore näkökulma, nykyään on aina ja kaikkialla vain naiset naiset naiset, joilla sananvapaus ja -valta. Oli mukava lukea kerrankin totuudenmukaista tekstiä hyvältä kirjoittajalta.

        Ei ollut tuore, ellet sitten itse ole tullut vasta uutena palstaa lukemaan. Tätä samaa on sama kirjoittaja kirjoitellut aiemmin. Jos on sinulle uutta, niin et ole lueskellut aiemmin.


      • tuttaöäth
        taötjaätj kirjoitti:

        Ei ollut tuore, ellet sitten itse ole tullut vasta uutena palstaa lukemaan. Tätä samaa on sama kirjoittaja kirjoitellut aiemmin. Jos on sinulle uutta, niin et ole lueskellut aiemmin.

        no en ole aikaani netissä viettänyt niin paljoa että olisin ennen nähnyt. hyvä kirjoitus, minkä näin täällä nyt. mikäpä tässä maailmassa olisi uutta ja originellia?


      • höphöpff
        tuttaöäth kirjoitti:

        no en ole aikaani netissä viettänyt niin paljoa että olisin ennen nähnyt. hyvä kirjoitus, minkä näin täällä nyt. mikäpä tässä maailmassa olisi uutta ja originellia?

        Ja kuitenkin sanot että "nykyään aina ja kaikkialla vain naiset naiset naiset", vaikket paljon ole lukenut. Niin...


    • Aito-sinkkumies40

      Laitoin kerran sellaisen ilmoituksen jossa kerroin olevani sinkkumies ja että maksan seksistä. Sain kuuden viikon aikana 220 vastausta naisilta. Minulla oli jopa kuvakin vielä. Tapasin 5 naista joka kutistui kahteen joita tapailin vuoden ajan säännöllisesti.

    • Edwardo_observatorio

      Hyvä kirjoitus. Itsekin olen pohtinut toisinaan, että mikä saa naiset käyttäytymään itselle niin fataalisti soidinmarkkinoilla. Haetaan juurikin sitä petollisinta ja maireinta munapäätä miettimättä yhtään. Sitten petytään kun se kaikkien haluama komea lirkuttelija halusikin vain seksiä.

      Naisille muutenkin persoonallisuus tuntuu olevan melkoinen turnoff. Tylsämielinen pastellin sävyihin verhoutuva saliapina on päivän sana!

    • anna-liisa40

      Mitä sinä esität? Olethan sinä siellä deitissä vielä nykyäänkin. Kirjoitustyylisi paljastaa aina sinut. Ketä yrität huijata, vaimoasiko?

    • Kari-Totuus

      Se on kyllä totta, että hyvin suuri osa naisista haluaa uskoa olevansa jotain ainutkertaisen uniikkeja lumihiutaleita, joihin mies ihastuu heti ensisilmäyksellä huoneen toiselta puolelta ja jonka kanssa tunnetaan heti totaalista sielujen sympatiaa.

      Karu fakta on se, että varsinkin samoihin kaveriporukkoihin kuuluvat naiset ovat aika pitkälti toistensa kopioita. Samat mielipiteet, saman tyylinen ulkonäkö, saman tyyppinen koulutus, samat harrastukset jne. jne. jne. Miehen tehtävä on pitää yllä naisen illusioota siitä ainutkertaisuudesta.

      • hötahöhöaha

        Öö, kai nyt tajuat että tämä pätee puolin ja toisin. Miehetkö muka jokainen uniikki tapaus ja naiset samaa massaa? Ei sen enempää siis miehetkään mitään originelleja ole kuin naiset. Ja luuletko että suurimmalle osalle miehistä on ihan sama jos nainen pitää häntä vain yhtenä muista? Kyllä miehetkin kuule haluavat olla, haluavat jopa kuulla aina mikä hänet erotti muista, miksi juuri häneen nainen iski silmänsä tai valitsi. Ja kyllähän nainen sitten sen illusionäärisen vastauksen antaa.


      • Edwardo_kallonmittaaja
        hötahöhöaha kirjoitti:

        Öö, kai nyt tajuat että tämä pätee puolin ja toisin. Miehetkö muka jokainen uniikki tapaus ja naiset samaa massaa? Ei sen enempää siis miehetkään mitään originelleja ole kuin naiset. Ja luuletko että suurimmalle osalle miehistä on ihan sama jos nainen pitää häntä vain yhtenä muista? Kyllä miehetkin kuule haluavat olla, haluavat jopa kuulla aina mikä hänet erotti muista, miksi juuri häneen nainen iski silmänsä tai valitsi. Ja kyllähän nainen sitten sen illusionäärisen vastauksen antaa.

        Aihe on melko arka vallitsevassa mielipideilmastossa, mutta sukupuolten välillä on selkeä ero... Sukupuolien älyllistä kyvykkyyttä kuvaavat kuvaajat ovat toisistaan poikkeavat. Siinä missä naiset ovat homogeenisempi massa eli valtaosa lähellä keskimääräistä, niin miesten kuvaaja tasaisempi pötkylä. Mikä siis tarkoittaa, että miehistä löytyy enemmän ääripäiden reppanoita ja neroja, ja sitten taas suhteessa vähemmän keskimääräisiä niin sanotusti.

        Luulisi jokaiselle vähääkään maailmaa tutkailleelle tämän olevan suhteellisen selvää. Voi aloittaa vaikka rikollis- ja nobeltilastoista. Myös ns. kylähullujen kohdalla miehissä on selkeä yliedustus kuten myös erilaisssa johtotehtävissä. Toki joku aatteessaan sokea varmaankin kohta ilmestyy sönkkäämään jotain lasikatoista sun muista, mutta tervetuloa vaan.

        Tästä voi osin myös johtaa sen että miksi osa miehistä ovat haluttavampia kuin toiset. Ulkonäkö toki toinen ja kenties merkityksellisempi tekijä mutta kuitenkin.


      • Makuasioita
        hötahöhöaha kirjoitti:

        Öö, kai nyt tajuat että tämä pätee puolin ja toisin. Miehetkö muka jokainen uniikki tapaus ja naiset samaa massaa? Ei sen enempää siis miehetkään mitään originelleja ole kuin naiset. Ja luuletko että suurimmalle osalle miehistä on ihan sama jos nainen pitää häntä vain yhtenä muista? Kyllä miehetkin kuule haluavat olla, haluavat jopa kuulla aina mikä hänet erotti muista, miksi juuri häneen nainen iski silmänsä tai valitsi. Ja kyllähän nainen sitten sen illusionäärisen vastauksen antaa.

        Olet oikeassa, olen mies ja haen sitä oikeaa naista juuri minulle. Ihan niinkuin moni nainen hakee sitä miestään. Ehkä se on osaksi illuusiota ja osaksi sitä että sitä oikeasti hakee tiettyä ihmistä mistä viehättyy niin paljon että hänen kanssaan vietetty aika tuntuu siltä kuin se olisi tarkoituksen mukaista.
        Vopi tietenkin laskea rimaa ja ottaa jonkun vähän sinnepäin mutta sen verran tunnen itsesäni kuitenkin että se kaatuisi ennemmin tai myöhemmin.

        Enkä usko siihen että tuolla olisi niin paljon muutenkaan yhteensopivia ihmisiä keskenään. Tarkoitan yhteensopivia yhden tietyn ihmisen kanssa. Voihan se näyttää ensin siltä että moni olisi sitä samaa massaa, mutta lähempi tarkastelu osoittaisi sen olevan palturia.
        Vaikka eihän kaikki huomaa kahvienkaan maussa eroja. Jos juo tyyliin että ihan sama miltä se kahvi maistuu, niin kai silloinkin on aika sama kenenkä kanssa sitä sekstailee.
        Huonoina päivinä ne erot sitten kuitenkin ilmenee sovitaanko yhteen sittenkään.

        Olen itse yksin ja se johtuu varmaan juuri siitä etten erota makuja siitä naisten massasta siksi, että se katkera maku tulee aina suuhun kun edes näkee naisen.
        En erityisesti ole pitänyt tästä mausta joten yksin ollaan menty.
        Varmaan naisista löytyy muitakin makuja mutta tämän maun läsnäollessa skippaan aina.
        Ja tästä erityisestä mausta aloittaja halusi puhua jossa oli myös oikeassa.


    • minäkömitätön

      Kuka haluaa olla mitätön ja massaa? Ei kukaan, mies eikä nainen.
      Kyllä mieskin haluaa olla haluttu juuri omana itsenään, ei vain "että nyt joku olis" -tyyppinä tai vakipanona silmät kiinni.
      Jokainen me ollaan erilaisia, yksilöitä, jos vaan viitsii pinnan alle tutustua.
      Pahin loukkaus on moittiminen mitättömyydestä. Sehän kertoo katsojan
      näkäalattomuudesta, ei kohteesta.

    • Zxxzcczzxx

      Spammaajat juuri luovat naisille epärealistisia kuvitelmia itsestään, eli tuollainen pelleily vain huonontaa kaikkien miesten asemaa.

    • jarkijatunne

      "Massapostittajien välttely ei ole muutenkaan fiksua, koska massapostittajat (kuten minä) ovat älykkäitä ja rationaalisia toimijoita, jotka osaavat käyttää ajan hyödykseen."

      Tähän asti jaksoin lukea ennen kuin pakottava vastaamistarve iski. Et ymmärrä naisia tai heidän pariutumisensa ajavia voimia. Ei heitä aja järki tai rationaalisuus tai tehokkuus. Sinun pitää onnistua vetoamaan tunteisiin. Ei kukaan nainen tarvitse sinua, sinun pitää pystyä vetoamaan haluun.

      Aika, jolloin rationaalinen mies perusti elättäjää tarvitsevan naisen kanssa järkisuhteen, on takana.

      • romanticugri

        Hyvä! Massapostittajat ovat laskelmoivia tunneköyhiä suorittajia, voisi hieman tarkentaa terminologiaa.


    • TerveisiäElämästä

      Erinomaisen hauska ja osuva teksti, mutta muutama huomio. Yleistät liikaa. Muille miehille kirjoittaminen on ongelma, mutta ei sinulle. Tuskin olet ainoa kirjoitustaitoinen mies kuitenkaan? Empiirinen netiitutkimukseni myös osoitaa kiistattomasti (yhtä poikkeusa lukuunottamatta) hyvien kirjoittajien olevan fyysisesti heikompaa sorttia. Seksuaalinen vetovoima on kompensoitu muilla taidoilla. Välttelen siis hyviä kirjoittajia.

      Myös seksiin liittyvä arviosi on virheellinen. On totta että osa naisista suhtautuu seksiin hyvin nuivasti. Erityisesti alle 35 vuotiaiden sukupolvi tuntuu olevan siveyden sipuleita. Osa naisista on kuitenkin hyvin aktiivisa seksuaalisesti ja pitävät naintitaitoja hyvin keskeisenä kumppanin ominaisuutena. Jos mies ei lähde mukaan seksuaaliseen vihjailuun kirjoitellessa, vaan vastaa kuin ruuneperi, juttu päättyy siihen. Jos suutelen miestä tokalla treffeillä ja mies ei mainitse siitä mitään jälkeenpäin -kongi. Parisuhteessa ei pelata shakkia vaan naidaan.

      Onneksi myös ihan tavallisia, takstiikasta piitaamattomia heppuja on liikkeellä. Niitä voi poimia matkaansa terasseilta, nettitreffeiltä, työpaikalta... Kaikki naiset ei etsi ostoslistan mukaan vakavaa puolisoa, vaan ihan vaan hyvää väliaikaisseuraa ja reipasta seksiä.

      • Edwardo_mahtava_viikko

        Parhaat kirjoittajat ovat yleensä ovat myös älykkäimpiä ja täten aistivat vastakirjoittelijasta yhtä sun toista. Onko siis ihme että sinulle on jäänyt etupäässä noita vähemmän lahjakkaita runoilijoita?

        Käytetty luuska ei ole parhaimpien tähtäimessä. Ei oikeastaan edes seksimielessä.


      • TerveisiäElämästä

        Älykkyyden lajeja on kahdeksan. Kielellinen älykkyys on vain yksi niistä. Kielellinen älykkyys on ollut matemaattisen älyn ohella suomalaisessa perusopetuksessa ylikorostettuja, mistä johtuen ehkä nämä henkilöt kuvittelevat olevansa "muita älykkäämpiä ja nokkelampia. Todellisessa elämässä em. nokkeluudet eivät kuitenkaan kompensoi muita älykkyyden osia, jos ne henkilön repertuarissa ovat heikosti läsnä.


    • Hyvä aloittaja, oletko ajatellut että nettideiteillä sairastuttaa vain oman mielensä kun kohtaa samanlaista kohtelua vuodesta toiseen.
      Itse en ole koskaan ollut nettideittipalstalla, joten kuulostaa rakettitieteeltä ja tressaavalta tavalta tutustua ihmisiin. Todellista shakin peluuta :(
      En suostuisi moiseen hommaan koskaan.
      Tuo ikähaarukka on mun mielestä typerä , koska sen perusteella just nimenomaan tulkitaan ihminen perverssiksi, naurettavaa.
      Valitettavasti moni nainen hakee sitä täydellistä prinssiä ja jos joku kohta vähänkin särähtää niin heti lempataan, aika mieilvaltaista valintaa.
      Onneksi ei tarvitse murehtia tuollaisia asioita, vaikka en olekkaan parisuhteessa.

    • ma_ri

      Hyvä Outoa-toimintaa.

      Se vaan on niin, että nettideiteissa saa jokainen valita ihan vapaasti kenen kanssa alkaa juttelemaan ja kenen kanssa jatkaa trefeille. Ihan niinkuin baaritiskilläkin.

      Sinä et ole kiinnostunut lihavista naisista, etkä laita heille viestiä. Hyvä niin, se on sinun oikeutesi.

      Minä en ole kiinnostunut massapostittajista. Enkä etenkään tylsistä kirjoittajista, koska he *minun* kokemukseni mukaan ovat myös tylsiä naamakkain tavatessa. Heille en vastaa. Se on minun oikeuteni ja niin teen, ihan sama mitä sinä neuvot minua tekemään tai mitä minun sinun mielestäsi kannattaisi tehdä. Vaan tuskinpa sinä tätä ymmärrät.

      • ma_ri

        Baaritiskiltä jatkan usein miesten kotiin seksalemaan. Hyvä niin,


    • 17plys3

      Kaikki tämä on turhaa ylianalysointia. Tilanne johtuu ainoastaan siitä, että nettideittien sukupuolijakauma on totaalisen vääristynyt. Eikait se naisten vika ole jos jokaista naista kohti on vähintään kolme ukkoa. Miettikää nyt vaikka ravintolaa jossa on 75 miestä ja 25 naista.. sehän on täydellinen sausage festi josta tavismiehen kannattaa poistua samantien jos meinaa seuraa saada. Miksi netissä homma toimisi paremmin?

    • trollibensa

      Naisen joka hakee hyvää miestä tositarkoituksella kannattaa pitää huolta seuraavista asioista:
      - olla koiraton
      - lapsia alle kolme, mikäli lapseton niin siihen oltava muu syy kuin kusipäisyys
      - ylipaino on ehdoton no-go
      - hyvät tissit ehdoton bonus, niin iso että huippukirurgille kannattaa maksaa jos luonto ei ole antanut hyviä eväitä
      - nauttia seksistä, olla monipuolinen, pihdata ei saa eikä kauppaa käydä
      - ja mikä tärkeintä, tehdä itse aloite nettimaailmassa koska parhaat miehet ovat nirsoja, kynnys aloitteen tekemiseen on korkea ja he saavat muutenkin hyvin seuraa

      • dfsgsdfg

        Tämä oli harvinaisen hyvä listaus. Ottakaa naiset tästä ne kultajyvät mukaan, jos meinaatte jotain löytää.


    • Ehkämuuallakuinnetissä

      Noin naisena olen sitä mieltä, ettei nettideittailulla kovin helposti sopivaa kumppania löydä, ellei kelpaa kuka tahansa Joni tai Jani. Siis kunhan on joku mies vain. Minulle on ollut ehdottoman tärkeää, että mies on juuri minun makuuni ja minä hänen. Hänellekään ei saa siis kelvata kuka tahansa, kunhan on nainen.

      On sanottava että löysin omani jo vuosia sitten ja tiesin etten tule katumaan. Nettideiteistä en olisi häntä voinut löytää. Miksen? Hän ei ole kirjoittajatyyppiä: olisin saanut hänestä aivan toisen käsityksen, jos tutustumistie olisi ollut netti, emmekä tuskin yhteen olisi päätyneet. Myöskään kuva ei olisi auttanut, sillä hän ei yleensä ole oma itsensä kuvissa.

      Mutta tutustuessani häneen aivan muualla, kiinnitin aikaa myöten huomiota ihmisjoukossa hänen aina ystävälliseen ja hyväntahtoiseen, iloiseen olemukseensa. Silmissäni hän oli suloinen ja lämmin. Ihailin jopa hänen hieman omaperäistä kävelytapaansa, jonkin ulkoisen yksityiskohadan mainitakseni. Aina oli ystävälliset kasvot ja reilu muille ihmisille. Ei pätemistä, itsetehostusta, ei omaa kehua, ei muiden mollaamista, ei törkeyksiä. Ei vihaa, ei kaunaa muille. Sydämen hyvyyttä ja normaalivartalo, perushyvä kunto ja uteliaisuutta elämän erilaisiin asioihin. Vitsailuilla ja pikku piloilla lähestyimme, kunnes kaikki solahti kohdalleen. Seksi sopi kohdalleen ja ennen kaikkea elämänarvomme olivat samanlaiset. Ja tämä viimeisin oli ja on ollut tärkeintä. Jos ei elämänarvoistaan muuta tiedä, kuin että haluaa jonkun, niin ei kyllä tule mitään. Teeskentely ja esittäminen ei tässä auta, koska aikaa myöten totuus kuitenkin tulee esiin. Onkin parasta selvittää ensin itselleen mitä ne arvot ovat ja ryhtyä etsimään samankaltaista tai niihin sopivaa, muuten tyssää kuitenkin.

      Kemiaa pitää olla ja se muodostuu olemuksesta, ilmeistä ja ihmisen ominaistuoksusta. Kyllä, myös ominaistuoksusta, jota ei ulkoiset tuoksut pysty peittämään. Aiemmin monta ihan ok ihmistä jäi sen paremmin tutustumatta, koska ominaistuoksu oli sellainen etten olisi voinut lähellä olla. Enkä tietenkään tarkoita mitään hienhajua, vaan jokaisen ihmisen omaa tuoksua, joka jollekin toiselle on juuri oikea. Se ei ehkä kaikille merkitse, mutta minulle kyllä. Kemiaa ei tule kirjoittamalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe