VIHAAN YLEÄ PÄIVÄ PÄIVÄLTÄ ENEMMÄN!!!

ylenkuolema

Eikö tuota vihervasuri-saasta laitosta saada suljettua, lopetettua, lakkautettua millään.
Yks suomalaisia, suomalaista kulttuuria, suomalaisten historian kärsimyksiä pilkkaava yks saastanen PASKAlaitos enää.

Uutisissa ensin haukutaan suomalaisia, ja hirvittävää "äärioikeiston" pelottelua ja muuta paskaa, ja sitten loppu-uutiset on joka päivä, jonkun lahjattoman vasuri"taiteilijan" hengentuotoksien markkinointia.

Ja "viihde"ohjelmat on valjastettu opposition markkinointiin, eli haukkumalla milloin minkäkin tai yleensä kaikkien hallituspuolueiden jäseniä, ja sitten siellä on joku demari tai vasemmistoliittolainen tai joku itseään täynnä oleva vihertäjä kehumassa itseään ja valehtelemassa silmät suut täyteen, niin kuin tänään se täys idiootti turkkilainen, joka on omasta mielestään näköjään oikein adonis, eikä yhtään häpeillyt tätä kertoa Uutisvuodossa,
ja hyi helvetti mikä kuvotus koko äijä. (ja olen siis naiskatsoja).

Vihaan ylen(annon) aamutv:tä, vihaan ylen uutisia, vihaan ylen viihdeohjelmia, vihaan ylen ajankohtaisohjelmia, vihaan ylen keskusteluohjelmia, vihaan ylen dokkariohjelmia(joissa keskustellaan ennen tai jälkeen), vihaan joka ikistä ylen toimittajaa, vihaan ylen "asiantuntijoita", vihaan ylen valehtelevia galluptutkimuksia, vihaan koko saatanan paskalaitosta,

jonka syövereihin menevillä rahoilla rakennettais kymmenen tuhatta lasten sairaalaa, ja toiset kymmenen tuhatta oikeaa terveyskeskusta kunnon lääkäreineen, ja miljoona muutakin asiaa.

Mua ei kiinnosta tässä maassa enää kohta mikään muu kuin saada edes tämä tämän maan hirviölinnake tapettua ja kulotettua niin pohjiaan myöden, että se ei sieltä enää ikinä nouse.

Tässä maassa on elänyt iät ajat kansa, joka on subarktisissa olosuhteissa saanut ruokittua itsensä ja lapsensa ja eläimet, ollut hygieniassa maailman edistyksellisin aina, kotieläinten taudit olleet maailman alhaisimpia hoidon ja huolenpidon ansiosta vuosisatoja, huolehtinut luonnosta ja vesistä paremmin kuin 98% muusta maailmasta,
rakentanut ihmisten talot ja eläinten suojat, niin nerokkaasti, että lähes pienimmällä energialla on lämpö pysynyt ainaisessa kylmyydessä ja kosteudessa.

Ja tällä saasta-laitos ylellä ei ole muuta kerrottavaa kuin, kuinka rumia ja tyhmiä ja mitä lie suomalaiset ovat ja kuinka kauniita ja upeita ja älykkäitä ovat aivan kaikki ihmiset tuolla maailmalla. Ihan kaikki kehitysmaalaisista lähtien.
Ja kuinka me kaikki suomalaiset olemme vielä kaiken päätteeksi VELKAA ihan kaikille koko maapallon ihmisille.

Täällä on nyt ainakin se yksi suomalainen, jolle tuo ikuinen latistaminen ja syyllistäminen ei enää mene läpi. Haistakaa ihan mitä vain siellä ylellä koko saastanen pulju, ja pistäkää sitä suomalaisia kohtaan olevaan vihapropagandaanne siellä joka kanavalta ympräri vuorokauden,
en usko enää sanaakaan, ainoastaan vihani nousee raivoon tätä saastaa katsoessa ja kuunnellessa.

27

258

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiittiriitti

      Yle on verorahoilla tuettu viherpunakommunistien propagandakone, mikä syöttää vääristeltyä ja yksipuolista roskaa suomalaisille.

      Suomalaiset herätkää! Moni on edelleen pää puskassa ja kuvittelee valtamedian antavan luotettavaa tietoa tapahtumista, näin ei todellakaan enää ole, jos on koskaan ollutkaan. Suomalaiset eivät ole mitään velkaa kenellekään ja meidän tulee ottaa se leuka pois rinnasta ja lopettaa tämä poskien kääntely, lopettaa nöyristely ja ruveta ottamaan rohkeasti kantaa Ylen propagandaa vastaan.

      • kriittisyyskunniaan

        Ei siitä paskalaitoksesta pääse eroon. Ainoa keino on että katselee muita kanavia, maksullisia valitettavasti, lukee netistä ulkomaiden lehtiä, ja keskustelee täällä samanhenkisten kanssa, ja lukee vaikka mv-lehteä suomeksi jos kielitaitoa ei ole tarpeeksi.
        Muualta saa valitettavasti oikean tiedon, vaan ei suomesta. Stukin henki on levinnyt. (stuk=säteilyturvakeskus, joka ei kertonut tsernobylistäkään ennen painostusta.)


    • YLEsucks

      Hyi helvata, että puistattaa koko mädätyspesäke Ylenanto. Itse ratkaisin asian niin, ettei minulla ole televisiota ollenkaan, radiosta en kuuntele mitään YLEannolta, joskus käyn netin kautta tekstitv:stä katsomass pakkovero-YLEnannon päivän valheet.

      • näennytenemmän

        Täällä toinen jolla ei ole televisiota, sen katsomisen lopettaminen helpotti hengittämistä samoissa määrin kuin tupakoinninkin lopettaminen.


    • punakaarti911

      Ylessä jylää tällä hetkellä kepu ja sekoomus.

    • Hyvä-YLE

      YLE on ihan loistava siihen verraten kuinka pienet mahdollisuudet sillä on raportoida koko maailmasta - on aivan luonnollista että YLEN täytyy paljossa turvautua muiden suurien mediajättiläisten tuottamiin tuotoksiin - mutta totuus on että koskaan aikaisemmin ei suomalaiset ole saaneet niin paljon tuoreita ja ennen kaikkea puolueettomia uutisia maailmasta kuin tänään. Se että YLE pysyy puolueettomana risoo tietenkin äärioikeistoa ja äärivasemmistoa - piirejä joissa jokainen joka on toista mieltä on julistettu pannaan - se on kuitenkin erittäin tärkeää että uutisointi on puolueetonta ja että yritetään pysyä asiallisina .

    • sdsf

      Samaa mieltä aloittajan kanssa.

    • 3030

      Yle on naurettavan kokoinen laitos Suomen mittakaavassa ja se tuottaa ainoastaan propagandaa ja suojatyöpaikkoja poliittiselle ongelmajätteelle. Nykyisessä taloudellisessa tilanteessa on uskomatonta, että ylen annetaan kilpailla yksityisten kanavien kanssa tarjonnasta (lähinnä tarkoitan viihdettä & realityä mitä mainosrahoitteiset kanavat suoltavat).

      Huvittavinta on kuinka ammattitaidotonta tuollainen oikein ideologisin perustein palkattu työvoima on, luulisi että puolella miljardilla saataisiin aikaan edes kunnon propagandaa, mutta se on oikeasti niin huonoa, että tuntee myötähäpeää uutistenlukijaa kohtaan, joka vakavissaan yrittää kertoa (esim.) järkyttävästä rikoksesta (joku seisoi paperitötterö päässä nurtsilla) ja miesjahdista, johon poliisi käytti kaikki parhaat resurssinsa. On siinä varmaan poliisillakin ottanut ylpeyden päälle, kun resurssit muutenkin ovat huonot ja kaikkia rikoksia ei pystytä edes ottamaan käsittelyyn niin saa sitten ratkoa tällaisia lakananostojuttuja ja yrittää keksiä rikosta kunhan syyllinen on löydetty.

      Suomessa on paskat johtajat; joka s**tanan valtiojohtoisen puulaakin johdossa on joku täysin näköalaton, omaan napaansa keskittyvä, suomalaisia vihaava paremmintietäjä.

      Kannattaa muuten vertailla ylen budjettia ja henkilöstöä muiden maiden yleisradioiden kanssa, esim. BBC:n, jolla on yksi työntekijä n. 3 100 maan kansalaista kohden kun Suomessa sama luku on 1 400. BBC:n tuotanto tunnetaan niin draaman kuin dokumenttien puolesta ympäri maailman, Suomessa tehdään suhteessa monin kerroin suuremmilla panostuksilla poliittista muppet show'ta, jota ei katsota edes kotimaassa!

      Siinä on monelle siistiä ja kivaa, kevyttä sisätyötä, jos ei haittaa ottaa vastaan veronmaksajien rahaa ilman vastinetta.

    • YletönGeorge

      Aloittaja on toki tunteiden vallassa, mutta mielestäni täysin oikeassa. Ja pidempään itsekin YLE:n toimintaa seuranneena, ymmärrän myös tällaisen purkauksen.

      YLE:n - kuten minkä tahansa itseään kunnioittavan uutisten tuottajan - tulisi pyrkiä neutraalisuuteen asioita ja ilmiöitä esittäessään. Eikö näin journalisteille koulussa jo opeteta? Mutta YLE esittää asiat jatkuvalla syötöllä puolueellisesti; jättäen tietyt asiat kokonaan huomiotta ja samalla korostaen toisia asioita. Toisinaan YLE:n joku toimittaja tuo kyllä vilahduksen todellisuuttakin esille, mutta nämä ovat kyllä aidosti yksittäistapauksia. Pääsääntöisesti YLE on yksipuolista uutisointia, joka toisinaan yltyy aivan propagandaksi asti.

      Ja missä asioissa olen tämän em. puolueellisuuden huomannut? Esimerkiksi Toisen Maailmansodan tapahtumien yksipuolisessa käsittelyssä, homoseksuaalisen elämäntavan maanisessa ylistämisessä (jolla ei sinänsä ole mitään tekemistä homojen oikeuksien kanssa), feministien asioiden korostetussa eseille tuomisessa (jolla ei sinänsä ole mitään tekemistä naisten oikeuksien kanssa), punaviher-vasemmistolaisen ajattelun ylikorostamisessa, ja missäpä muussakaan kuin nykyään vellovassa maahanmuutto- ja pakolaiskeskustelussa.

      YLE:ssä ollaan toisinaan kritisoitu esim. Venäjällä harjoitettavaa yksipuolista tiedottamista. Mutta eikö YLE itse syyllisty samaan helmasyntiin, ainoastaan eri asoissa? Eikö yhteisin verovaroin ylläpidetyn valtakunnallisen lafkan tulisi edustaa mahdollisimman tasaisesti KOKO KANSAN näkökulmia, ei ainoastaan Punavuori-eliitin kuplaa?

    • YlenKutistaminen

      YLE saadaan ainakin kutistettua, jos äänestämme seuraavissa vaaleissa Perussuomalaiset vielä suuremmaksi puolueeksi. Peruss. puolittaisivat yle-veron. Muut puolueet eivät.

      • Nauratti

        Niin varmaan.


    • Calle4511

      Minäkin luulin vielä jokin vuosi sitten, että Suomessa ja lännessä on puolueetonta ja objektiivista viestintää (esim. lehdistö ja yle) mutta nyt olen muuttanut mieltäni. En edes katso televisiota ja lopettaisin mieluusti tv-luvan maksun jos sen vain enää pystyisi irtisanomaan!!! Vein koko toosan mökille eikä töpselitkään (antenni ja virta) ole seinälssä! Hyvin puolueellista ja vääristeltyä uutisointia on ollut esim. tästä ns. pakolaiskatastrofista.

      Oli keväällä vaalit tulossa ja yhtä persujen ehdokasta grillattiin maahanmuuttokysymyksillä Ylen toimittajan toimesta: Mistä maasta sitten pitäisi maahanmuuttajia saada? Saksastako? Heh...

      Nyt kyllä olisin iloinen, jos vaikka kunnon saksalaiset olisivat lähteneet liikkeelle tänne pohjoiseen päin. Vietettäisiin sakemannien kanssa saunailtaa grillaten, olutta juoden ja laulaen! Ein so schöner Traum! :)

      Yksi kauheimmista ohjelmista on Pressiklubi! Stiller haluaa tietysti ärsyttää mutta ärsyttävä hän on aina ollutkin. Eikä hänellä ole edes hyvä ulosanti, änkyttää ja hänen äänensäkään ei sovi radioon eikä televisioon. Mitä tuommoista äijää pitävät palkkalistoillaan?

      Solvaa ja sättii aina suomalaisia! Antero joi pullon viinaa...Ilpo puukotti Pekkaa rintaan...jne. Nuo suomalaisia pilkkaavat viinajutut on jo kuultu 70- ja 80-luvulla. En itse tunne ketään suomalaista, joka juo lärvit joka viikonloppu tai usein. Tai joka edes käyttää liikaa alkoholia. Itse olen 45-v mies, lähes raitis ja niin on ystäväpiirinikin. Lasillinen viiniä voi mennä ruoan kanssa mutta ei muuta. Huonot vitsit hänellä ovat...

      Jostakin kuulin, että Israelista hän ei kyllä vitsaile mitään. Sattuneesta syystä! Hänen uskonnollaan minulle ei ole mitään väliä mutta ilmeisesti hänelläkin on "pyhiä" aiheita.

      Päät pystyyn suomalaiset! Me olemme vähintään yhtä hyviä kuin muutkin kansat ja muutamissa asioissa jopa muuta maailmaa edellä! Ei anneta tuon Ylen aivopesun saada meille mitään alemmuuskompleksia!

      Meidän ei tarvitse kumartaa ja pyydellä anteeksi maalaisuuttamme jokaisen tai kenenkään ulkomailta tulevan edessä! Meidän maamme on Suomi! Och samma på svenska! Vårt land är Finland!

      • ylesucks

        Täysin samaa mieltä kanssasi, ei voi kuin ihmetellä miten tämä Ylen propaganda uppoaa kansaan. Hienoa huomata kuitenkin, että on monia jotka näkee sumutuksen taakse ja asioiden oikean laidan. Toivoa ei ole vielä menetetty.


    • jytkylikytkyli

      Ylestäkin tuli heti paskanpuhuja takinkääntäjä mamujen hyysääjä kanava kun persut pääsi käyttämään valtaansa hallintoneuvoston puheenjohtaja persujen Kimmo Kivelän johdolla,kaikki muuttuu paskaksi mihin persut koskee ainakin oman maan kansalaisten kohdalla,mamut on persuille tärkein,omat kansalaiset tulee sitten joskus jossain, sen ovat teot osoittaneet ja sitä ei tyypillisillä typerillä persu selityksillä muuksi muuttaa.persut muuttaa tän maan muslimivaltioksi.

    • laatta_lentää

      Hyi helvetti näitä "miksi pelkään muukalaisia" - laatuohjelmia, joihin kerätään SDP:n ja muiden mokutusvasureiden vakiopaskanjauhajia ja päivystäviä demladosentteja ja muita kommaridesantteja kauhistelemaan, miten hirveeeen kauheeen ennakkoluuloisia, kouluttamattomia ja tyhmiä nämä mokutuspaskanmaksajat ovat. YLE:n paskaa en katso koskaan ja toivon, että salama polttaa koko kuvatuksen maan tasalle.

    • yletön

      Nyt ei olleet löytäneet pressiklubiin enää muuta kommaridemaria(sen rubenin lisäksi) kun oikein arja alho oli pitänyt kaivaa jostain haudan reunalta.

      Koskahan ne soittaa jotain vanhojen demarien vanhoja ääninauhoja, kun näitä ihan nykyisiä pienpuolueen demareita ei enää riitä ylenannon ympärivuorokautisiin ohjelmiin.

      5 miljoonaa ihmistä maksaa muutaman kymmenen tuhannen ihmisen puolueen propagandakoneiston ympärivuorokautisesti, ja niiden tuttavat ja sukulaiset, lapset, lastenlapset, kummitytöt ja -pojat, ja muut "klaaniin" kuuluvat hilluu ja tekee kotivideoitaan kalliilla rahalla, verorahoin,

      ja ilmeisesti kun jo itsekkin tietävät, että nyt tulee jotain täyttä kuraa, kun omat tai tuttavien lapset laitettu tekemään "ohjelmia",
      niin se uutisoidaan, että "Nyt tulee kokeellista ohjelmaa".

      Ampukaa alas tuo mieltensaastuttaja kuvotustehdas.

    • BÖÖmiesonvastuussa

      YLE toistaa RKP:n jargonia. RKP on hoitanut hallitusvuosinaan medialan opintoihin 20% kiintiön vaikka heitä kansasta on alle 5%. Svenska YLE saa 25% yhtiön budjetista.
      Strategiana laajentaa ruotsinkielinen tarjonta koko maan kattavaksi. Ylen järjetöntä, koska ruotsinkielistä ohjelmaa ei katso kukaan.

      Ruotsinkieliset säätiöt jakavat toimittajille apurahoja ja opintomatkoja sekä kestitystä.
      Tämän takia kaikki toimittajat toimittavat Svenska Nu verkoston mieluista ohjelmaa.
      YLE:stä, Hesarista tai Aller mediasta ei saa töitä, jos et ole vannonut ruotsinmielisen valan. Potkut tulee, jos erehdyt toimittamaan, jonku Persu myönteisen ohjelman.
      YLe:n kaikki ulkomaan kirjenvaihtajat ovat suomenruotsalaisia.

      Olisi mukava saada 25% alennus YLE verosta ja elää ilman Strömsötä jai muita hömppä ohjelmia. Kioski ja Astudio on aina valinnut jotkut punavihreät tai suomenruotsalaiset hörhöt keskustelemaan. YLE:n pitäisi olla Eduskunnan äänitorvi.

    • jytkytkytkyt

      Minäkin rupesin vihaamaan YLEÄ sen jälkeen kun takinkääntäjä puolue perussuomalaiset pääsi siellä valtaan,alkoi heti mamu myönteiset kommentit pursua tuutista ulos,eikö tälle mamu hyysäri persuille voi laittaa jotain stoppia kun kaikki mihin ne ryhtyy on mamujen hyväksi ei suinkaan Suomalaisten.Ylen hallintoneuvoston puheenjohtajan persu Kimmo Kivelän olisi jo aika tajuta että Ylen pitäisi olla puolueeton kanava eikä persujen politiikan eli Suomalaisten mollaus ja mamujen suosimisen äänitorvi.

    • jytkytkytkyt

      Ylen hallintoneuvosto joka käyttää ylintä päätäntävaltaa on 4persua.6kesk.4sd,4kok.1vas.1vihr.1rkp ja persujen Kimmo Kivelä on hallintoneuvoston puheenjohtaja eli on jännä kun persut arvostelee Ylessä omaa politiikkaansa vai onko sittenkin vihervasurien politiikka mieleinen kun ne parjaamanne vihervasurit on saaneet ihan pikkaisen enemmän aikaan kuin säälittävät persut esim. loma.lomaltapaluu rahat.pekkaset .päivähoito,työterveys,ylityö korvaukset sosiaalitilat,työvaatetus näin vain muutamia mainitakseni mutta kai oikeat persu uskovaiset jättää tottakai nämä vihervasurien ajamat asiat ottaamatta vastaan,on siinä pikkaisen enemmän saavutuksia kuin persujen 20 vuoden olemassa olo ajan ainut asia jota tarmokkaasti ajavat tuo homopatsaan rakentaminen ,puh.joht Soinin piti oikein palkata alan asiantuntija Pekka Haavisto erityisavustajakseen,jytky jytky jytky jytky jytky jytky jytky jytky jytky.................

    • ylenantanut

      Samoilla linjoilla. YLE:ssä on työnnetty jo pitkään vihervasemmisto-propagandaa ihmisten korviin ja silmiin varsinkin uutisoinnissa.

      Myös ns. ajankohtaisohjelmat ovat jatkuvasti vihervasemmiston ohjaamia.

      Itse jätin Suomen television kaikkien kanavien seuraamisen noin 3 vuotta sitten. Kielitaitoa kun jonkin verran, niin vaihdoin erityisesti uutisoinnin osalta tähän ja BBC:ssä työskentelevät muutoinkin ammattitaitoisempia toimittajia, kuin Suomen televisiossa,

      http://www.bbc.co.uk/tv

      Vaikka Suomen televisiota en seuraakaan, silti on maksettava se YLE-vero (oliko se 1,86% tuloista?)

    • Governator

      Onko kukaan muu huomannut että Ylen kuvaaja Heikki Ahonen ilmeisesti photoshoppasi ainakin yhden kuvan Lahden KKK miehestä? Kattokaa tarkemmin sitä kuvaa missä näkyy lenkkarit. Kaulaväli ja jalkojen näkymättömyys kertoo kaiken.

    • STO_P

      Kyllä. Et ole yksin!

    • jytkytkytkyt

      Persut on käyttämässä ylintä päätäntävaltaa Ylessä hallintoneuvoston puheenjohtajan Kimmo Kivelän johdolla,joko persut todella arvostelee omaa politiikkaansa,oletteko takinkääntäjät hajoamassa,tunnetusti kyllä persut on keskimääräistä tyhmempää kansan osaa ja nyt tietämättään haukutte omia vihervasureiksi ,jytky jytky jytky jytky jytky jytky jytky......

    • Television ja radion kanssa on onneksi sellainen hyvä juttu, että niitä ei tarvitse seurata. Kukaan ei pakota kuuntelemaan mitään, kukaan ei sido ketään telkkarin ääreen. Jos ei tykkää, niin yksinkertaisesti ei katso. Jos ärsyttää, ei ole pakko. Minä esimerkiksi en seuraa tiettyjen maiden uutisia, koska yksinkertaisesti häiritsee niin paljon. Ei sinun ole pakko seurata YLEäkään.

    • Lukutaitoeiainariitä

      Viime päivinä varsinkin olen huomannut tämän saman vääristyneen yle-uutisoinnin, ja erityisesti tällä viikolla ulos tullut mamu-ilta oli niin kauheaa amatöörimäistä punaviher-propagandaa, että olin tippua sohvalta järkytyksestä. Oli ihanaa lukea aloittajan kirjoitus ylen linjauksesta, ja huomata, että kyllä tämän linssiin viilauksen on muutkin suomalaiset huomanneet. Tiedetään muöskin, että ylellä on usein perheenjäsenet ja kaverit töissä. Kysymys kuuluu, mitä pitäisi tehdä, että asiat tulisivat paremmin julkisuuteen ja sana olisi vapaa ja neutraali? Kun kuitenkin eletään tätä päivää ja näissä olosuhteissa ja maailmantilanteessa, niin on ala-arvoista toimintaa käyttää luotettavinta tietolähdettä peittelyyn ja manipulointiin.

    • trollitehdasYLE

      YLE onkin hallituksen trollitehdas -Aivopesula suomalaisille. Maksatte siitä että aivonne tungetaan täyteen punavihertörkyä ja rasismia Suomalaisia kohtaan.

    • ylepersut

      Kyllä persut on ihmeellistä ja tyhmää porukkaa nyt he arvostelevat omaa politiikkaa ylessä kun persut johtaa yleä hallintoneuvoston puheenjohtaja Kimmo Kivelän johdolla,onko persujen politiikka niin lähellä vihervasureita kun nyt näin erehdyitte itseänne haukkumaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      251
      18459
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      83
      3145
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      123
      2161
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1860
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      134
      1725
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      272
      1416
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1272
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      83
      1091
    9. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      118
      960
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      232
      959
    Aihe