Maahanmuuttoilta, kuka katsoi?

Kuka.katsoi

Tulee tänään uusintana, kannattaako katsoa? Oliko tasapuolinen vai pelkkää "pakolaisten tulo on hyvä asia" hymistelyä? Meinaan kai heidän tulosta on jotain ongelmia, lakaistiinko ne maton alle?

135

692

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • xdfdhgjhbk

      Luuletko sinä että pakolaisten aiheuttamista ongelmista puhuttaisiin telkkarissa? Totta helvetissä ne hehkuttaa vain kuinka meille kaikille aukeaa taivas kun tänne otetaan muutama miljoona maleksivaa savunahkaa mesoamaan ja vaatimaan jatkuvasti vaan lisää etuuksia.

      • VPutin

        Jos tänään iltapäivälehdissä ollut juttu suunnitelmasta pakolaisten laajemmasta palautuksesta EU-alueelta toteutuu, niin ilmoittaudun heti vapaaehtoiseksi kyydittäjäksi!


      • savunahkaa

        Savunahkaa...
        Oli vähällä että olistte onnistuneet murhapoltossanne.


      • tghy_
        VPutin kirjoitti:

        Jos tänään iltapäivälehdissä ollut juttu suunnitelmasta pakolaisten laajemmasta palautuksesta EU-alueelta toteutuu, niin ilmoittaudun heti vapaaehtoiseksi kyydittäjäksi!

        Se homma sopii minullekkin.


      • xdfdhgjhbk
        savunahkaa kirjoitti:

        Savunahkaa...
        Oli vähällä että olistte onnistuneet murhapoltossanne.

        En tiedä mitä koitat viittailla, mutta viime vuosina nimenomaan savunahat ovat täällä polttaneet ihmisiä hengiltä. Pitseriajuttu ja se kun nuori nainen poltettiin elävältä jonkun mustasukkaisen nokikepin toimesta.


    • RopakantaaPuhtaimmillaan

      Kyllähän sitä "Pakolais-iltaa" kerkes jo joku ryöpyttämään Twitterissä:
      -Istui itse studiossa, lähetys vielä käynnissä.
      -Ei tämä keskustelu vie mihinkään, eikä taatusti lisää kenenkään ymmärrystä.
      Kerrankin totuutta jostain muualtakin kuin pelkästään persujen suusta, pölhöpopulismiksi ja rasismiksihan tuokin kommentti valtamediassa leimataan, mutta sillehän ne ei voi minkään, että lopulta TOTUUS EI PALA TULESSAKAAN.
      En katso tästä lähtien enää Ylenantajan maahantunkeutumiseen liittyviä indoktrinaatioiltamia:
      -Kasvatustieteestä indoktrinaatio-termi levisi tiedotusoppiin.
      -Siellä indoktrinaatio (ujuttaminen, mieleen iskostaminen, AATTEESEEN SAATTAMINEN, uskotus) on sanoman tuottajan vaikuttamaan pyrkivää viestintää, jossa viestinnän kohde EI TIEDOSTA olevansa vaikutuksen kohteena.
      -Mikäli viestinnän kohteelle paljastuu, että häneen on yritetty vaikuttaa, muuttuu indoktrinaatio hänen kannaltaan propagandaksi.
      -Kun lukijoiden, katselijoiden ja kuulijoiden tiedot ja lähdekritiikki kehittyvät, yhä suurempi osa indoktrinaatioksi tarkoitetusta vaikuttamisesta muuttuu vastaanottajan kannalta propagandaksi, koska hän TIEDOSTAA VAIKUTUSYRITYKSEN.
      -Indoktrinaatiota voidaan toteuttaa objektiivisesti SÄÄNTELEMÄLLÄ uutisvirtaa ja UUTISPAINOTUKSIA joukkotiedotusvälineissä.
      -Kun asiasta tuotetaan uutisia valikoimalla riittävän yksipuolinen kuva, alkaa yleinen mielipide muodostua HALUTUN kaltaiseksi, vaikkei käytettäisi propagandan menetelmiä.

      • MenneenAjanTuulia

        "Kun asiasta tuotetaan uutisia valikoimalla riittävän yksipuolinen kuva, alkaa yleinen mielipide muodostua HALUTUN kaltaiseksi, vaikkei käytettäisi propagandan menetelmiä."
        Kuvaa erittäin hyvin tämän hetken tilannetta valtamediassa, ne haluttuun nähden vastakkaiset äänenpainot ollaan valmiita tukahduttamaan jopa väkisin, jotta tuo riittävän yksipuolinen tekokuva säilyisi...
        Ongelma on vain siinä, että näinä internetin aikoina yhä useammat ihmiset alkavat näkemään sumutusverhonsa läpi, juuri tuon silmiinpistävän yksipuolisuuden takia ja alkuperäinen aivopesutarkoitus kääntyy sitä itseään vastaan.
        Yle ei ehkä vielläkään ole tajunnut olevansa dinosaurus, jonka perinteiset hyviksi havaitut mielipiteenmuokkauksen konstit ja keinot eivät enää vain tepsi nykyihmisiin.


    • 1620

      Epäilin jo ennen lähetyksen alkua. Sen verran on kokemusta Ajankohtaisen kakkosen ohjelmista. Epäilykseni osoittautuivat oikeiksi. Ohjelman vetäjät yrittivät aivopestä katselijoita omalla yksipuolisella propagandallaan. Aloin voimaan pahoin sen takia. Runsaan puolen tunnin päästä oli pakko vaihtaa kanavaa.

      • kamalaaKusetusta

        Samoin en kestänyt enää moista mamutushyysäripaskaa


    • asteriski
      • Tony.Hiekkilä

        Olemme pulassa jo kun suomessa on sinunlaisia imbesillejä.


    • aaarrrghhh

      En katsonut, koska saan näppylöitä joka kerta kun joku mamu esiintyy tv:ssä!

      • todii

        Tuleeko paljon näppyjä kun puhutaan Mannerheimistä?


    • eimilläänpahallamutta

      Hieman olin kyllä pettynyt siihen, että yliopistotutkija ei kyennyt nousemaan asenteensa yläpuolelle, kun puhuttiin maahanmuuttajien suurista rikosluvuista. Hän kiersi selvän asian, kun ei halunnut sitä jostakin syystä myöntää. Toisaalta, onhan tutkijakoulutuksen tasokin laskenut viimeiset 20 vuotta kuin lehmän häntä. Pidän huolestuttavana sitä, jos akateemisissa piireissä vallitsee laajemminkin sellainen käsitys, että aikaisempi ja/tai nykyinen kova elämä selittää seksuaalirikokset.
      Toinen ihmetystä herättävä asia on se, että samainen henkilö kielsi kiitollisuuden tarpeellisuuden vedoten siihen, että ihmisarvon antaminen pakolaiselle ei edellytä kiitollisuutta. Kiitollisuus on kuitenkin terveen ihmisen merkki. Se ei tarkoita polvistumista suomalaisten edessä, ainoastaan ihmisiksi elämistä. Se riittää. Jos ihmisellä on hätä ja häntä autetaan, mutta hän ei tunne minkäänlaista kiitollisuutta auttajiaan kohtaan, on hän aina jollakin tavalla epäterveessä tilassa. Tämä pätee kaikkiin myös tämän maahanmuuttokeskustelun ulkopuolella.
      Jos tutkija oli kutsuttu studioon ammattinsa nimissä, niin on sanottava, että tämä keikka meni pieleen. Ihmisenä hän onnistui aivan yhtä erinomaisesti kuin muutkin.

      • maijammä

        Juuri tämä tutkija pilasi suurimmalta osaltaan tämänkin ohjelman. Minusta tuli ehkä hitusen enemmän vastaan...ottaisin kyllä perheitä, mutta noita nuoria miehiä "sotilaita" en todellakaan näin suurin joukoin... parasta antia tuli Juha Eerolalta ja Kauhavan edustaja kertoi ihan tavallisten ihmisten huolestumisen, mikä sitten väheksyttiin ja painettiin villaisella...eihän sellaista nämä nuoret miehet ollenkaan tee? Ja jos nyt tekevät, niin heillä on vähän traumoja takana, hänestä tämä ei ole edes ongelma. Mielestäni yksikin raiskaus on liikaa ja niitä todellakin on tulossa ja paljon, mistä hemmetistä luulette noiden miesten muuten saavan. Tietysti osa suomalaisista naisista antaa mielellään ja vapaaehtoisesti, mutta nyt ehkä noita on siihenkin vähän liikaa...tämä juuri on sitä oikeata pelkoa...kun itse todistavat käytöksellään toisin, niin uskotaan vasta sitten!


    • tässäpä_tärkeimmät

      Susanna Koski oli pukeutunut niin niukkaan roiskeläppään, että pelkäsi salaisuutensa paljastuvan muille, vaikka istui koko illan jalat ristissä.

      • kivatsille

        Onko tämä se Susanna Koski(kok) joka kaveerasi Laajasalon tappajan kanssa (uhrin kanssa tuli kinaa koiran kaltoin kohtelusta)?!


      • Sepä_se

        Sama nainen.


    • someksi-sanottuna

      Puheenvuorot menivät alussa aivan liian yksipuolisesti vain parille kolmelle ihmiselle, mistä seurasi, että keskustelu lähti kummallisille urille heti kättelyssä. Toimittajat halusivat kai päästä nopeasti yli alun jäykistelyvaiheesta ja antoivat suupalteille aikaa. Harmittaa, että keskustelu jäi myös loppupelissä varsin kapea-alaiseksi paljolti tuon puheenvuorojen jakamistavan vuoksi. Ja pakko on sanoa sekin, että somaliyrittäjän ja parin muun itseoppineen suomen kielestä oli todella vaikea saada selvää. Studiossa kävi hyvin ilmi, miten suuri voi olla ero suomen kielen opetusta saaneen ja sitä itse opetelleen kielitaidossa, vaikka kokemusero olisi jälkimmäisen hyväksi lukuisia vuosia.

    • Pakotettuteatteriin

      Täyttä teatteria koko keskustelu-ilta. Kaikki on niin hyvää ja ihanaa mutta kansa vaan ei ymmärrä mikä voimavara ja rikkaus tulijat ovat. Ongelmista ei saa puhua ja jostain löydetty joku työllistynytkin somali lähetykseen. Tilastojen mukaan 80% somaleista työttömiä, mutta somali kertoi olevansa eri mieltä. Keskustelu jäi siihen. Islamia ei tuotu esiin, naisjuontaja pojitteli ja komensi mamu-ukkoja propagandamielessä, että nainen muka saisi määrätä. Kaikki mamut haluavat töihin. Mistään oikeista ongelmista ja asioista ei puhuttu. Tuli melkein paha olo katsellessa tuota teatteria.
      Miksi minun pitää tukea väkisin tuota ylen propagandaa?? En haluaisi.

    • ddddddddddddddddd

      Maahanmuuttoon kielteisesti suhtautui käytännössä vain Eerola ja Luhtasaari, kaikki muut parikymmentä puolesta. Siinä näkyi vierasvalinnat.

      • Pelkureita.ovat

        Olihan siellä muitakin persuja, miksi eivät avanneet suutaan?!


    • Tervettä.verta

      Pakolaiset ovat suuri voimavara, he rikastuttavat sisäsiittoista geenipooliamme. 50 vuoden kuluttua huomaamme kuinka uusi terve veri on parantanut kansakuntaamme.

      • SuvakkihörhöjenHöpinää

        Ketä rikastuttaa, ketä ei:
        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015100720480761_uu.shtml
        "Pienistä hinnoista ei puhuta toteutuneissakaan sopimuksissa. Jos esimerkiksi Luona Oy laskuttaisi majoittamistaan 2 000 turvapaikanhakijasta ohjeellisen 43 euroa vuorokaudelta, vuodessa summa kohoaisi yli 30 miljoonaan euroon."


      • rusketuskunniaan

        Tulevat sukupolvet kestävät ainakin auringon ottoa paremmin.
        Aurinkovoidekauppiaille se tietää huonoa businesta.


      • Tervettä.verta

        Tervettä verta on saatava Suomeen! Mitä enemmän nuori miehiä Suomeen tulee sitä parempi.


      • SairastaUskontoa

      • Ali.Hassan

        Koira ja sika ovat saastaisia eläimiä!


      • Lampaansyöjät
        Ali.Hassan kirjoitti:

        Koira ja sika ovat saastaisia eläimiä!

        Lammas on hikinen eläin, mutta ah niin nautinnollinen varsinkin pitkävartiset saappaat jalassa silloin kun Allah ei näe...


      • revi_siitä

      • Vouhotusta

        Mitä erityistä parantamista meissä on? Ja mikä sekoitus meitä edelleen jalostaisi? Ja mihin suuntaan?
        Me olemme tottuneet tänne pohjoisiin oloihin, pärjäämme pimeässä talvessa ja valoisassa kesäyössä. Meiltä puuttuu suuri joukko muualla maailmassa yleisiä perinnöllisiä vikoja tauteja, jonkun verran on sitten omia vikoja, mutta suhteellisen vähän.
        Serkusavioliittojen kulttuureista tuskin saa "tervettä verta", ennemminkin täkäläiset parantavat heitä, jos yhteen menevät.
        Tropiikin ihmiset taas eivät pärjää pohjoisessa, kuten eivät pohjoisen ihmiset tropiikissakaan, ilman lääketieteen apua.
        Lempi lempenä, mutta mitään punaviherkuplan rodunjalostusohjelmaa ei kannata käynnistää, sehän osaksi tuhoaisi tähänastiset sopeutumat.


      • Lempeä_kansa

      • MitäJärjenköyhyyttä

        Ai mitä kansakuntaa? 50 vuoden päästä?

        Ei elä kirppukaan enää silloin täällä.


    • hunnutus

      Ei kannata tuhlata aikaa moisen katsomiseen.
      Ei käsitelty vahingossakaan asiaa mikä tässä oikeasti on se suuri huoli, eli islamia.

      Ääneen pääsi hyväosaiset pakolaiset ja Vietnamista tulleet, eli sellaiset jotka ei ole mikään ongelma.
      Ei edes pintaa raapaistu siitä mikä tässä vyöryssä nyt on se todellinen ongelma.
      Lopussa halattiin ja laulettiin yhdessä.
      Nyt on kaikki hyvin ja asiat käsitelty!

    • kriittinenmummo

      Katsoin ja maahanmuutto kriittisyys lisääntyi.

    • asrefgq3rgqwerfg

      Ylen mokutus aiheuttaa rasismia! En aiemmin ollut rasisti, mutta tällaiset yksipuoliset ohjelmat ovat aiheuttaneet muutoksen minussa. Samoin lehdistön valheelliset uutiset ovat aiheuttaneet yökkäysrefleksin maahantunkeutujista puhuttaessa.

    • 463528

      Ne jotka vielä ihmettelee onkohan tässä hommassa tasa-arvoa, oikeutta ja kohtuutta, kannattaa katsoa. Tulette löytämään kantanne.

      • KullitettuTulevaisuus

        Vähänkin, jos ajattelee omilla aivoillaan niin ei noita äärihumanitäärisiä kultamunavääntöjä vain yksinkertaisesti pysty katsomaan loppuun asti.
        "Vuoden alusta alkaen maahantunkeutujia on ollut 20 142, joista irakilaisia kultamunia 14 303."
        Aika monta kullitettua tiuta takaisin lähetettävää siis...
        Ilmankos ne tänne Suomeen on työnnettykin.


    • nnnyyyhhhj

      olipa turha ohjelma yleisesti ottaen.

    • Täyttäpaskaa

      Keskustelun taso oli ala-arvoinen. Kummallakaan "juontajalla" ei liene minkäänlaista journalistista taustaa ja se näkyi. Molempien asenne asiaan tuli myös erittäin selväksi.

      Eräs keskustelija yritti asiallisesti kysyä millä kaikki maksetaan. Ei kiinnostanut juontajia lainkaan kun oli kiire "haastatella" perhettä, joka edellisessä filminpätkässä oli juuri tuotu uuteen kaksioon Tampereen keskustassa. Perheen mummo oli kuitenkin pettynyt kun oli kalusteet mutta ei telkkaria. Se luvattiin puhelimien kanssa seuraavaksi päiväksi... samalla kun haetaan matkakortit ja ladataan niihin aikaa.

      Sitten tämän perheen kanssa hassattiinkin 10 minuuttia kyselemällä näkeekö mummo nyt teidät telkkarissa, mitä osaatte jo suomeksi ...köts köts... ai kiitos juu kyllä olette varmaan niitä tohtoreita ja lääkäreitä, joita kansanedustaja Kari sieltä kertoi tulevan, kun noin hyvin kolmen päivän jälkeen jo suomi sujuu.

      Ei voi muuta sanoa kuin voi v...u.

      • Onneksi.jäi.väliin

        Seuraavaksi päiväksi? Huhhuh kyllä palvelu pelaa. Onneksi jätin väliin kun jo nyt verenpaine nousi että korvissa suhisee.
        On se tietty hyvä että edes jotkut saa valtiolta tai kunnalta nopeita päätöksiä.


    • Jätin_väliin

      En viitsinyt katsoa. En halua itsestäni oikeasti rasistia. Noissa ylen debateissa on jotenkin niin yksipuolinen siloiteltu näkemys että se saa lähinnä hermostumaan. Suomeksi sanottuna tuntuu aivopesulta. Eikä se edes tunnu vaan on.

    • MouhijärvenPieru-Iivari

      Erittäin onnistunut ohjelma, toimittajat taas tasapuolisia mutta keskusteluun osallistuneista maahanmuuttokriittisiä olisi saanut olla huomattavasti vähemmän, he saivat tälläkin kertaa liikaa aikaa esittää rasistisia mielipiteitään. Nyt kun kriittiset olivat koko ajan äänessä niin muut osallistujat joutuivat tyytymään muutamaan puheenvuoroon jotka toimittajat ikäväkyllä keskyttivät ennenkuin varsinainen mielipide pääsi esiin. Sekin häiritsi että jatkuvasti tuotiin esiin maahanmuuttajien suhteellisesti korkeat luvut seksuaalirikoksissa ja työttömyysluvuissa, ei huva huva. Yhteenvetona kuitenkin voi sanoa että laadusta ohjelmaa taas kerran YLE:ltä. Pitää ehdottomasti katsoa uusintana muutaman kerran.

      • eimullamuuta

        Kyllä. Katsoiko kukaan muuten yle-teemalta aiheeseen liittyvää ohjelmaa. Ohjelmassa kerrottiin kuinka 12 miljoonaa KÖYHÄÄ EUROOPPALAISTA muutti yhdysvaltoihin tuossa reilu sata vuotta sitten. Irlantilaisiakin syrjittiin mutta kohottiin niistä asemista ihan päättäjiin asti. Italialaiset,puolalaiset ovat kotiutuneet sinne ihan hyvin alkuvaikeuksista huolimatta. Suomalaisiakin sinne lähti.


      • Ei.mullakaan
        eimullamuuta kirjoitti:

        Kyllä. Katsoiko kukaan muuten yle-teemalta aiheeseen liittyvää ohjelmaa. Ohjelmassa kerrottiin kuinka 12 miljoonaa KÖYHÄÄ EUROOPPALAISTA muutti yhdysvaltoihin tuossa reilu sata vuotta sitten. Irlantilaisiakin syrjittiin mutta kohottiin niistä asemista ihan päättäjiin asti. Italialaiset,puolalaiset ovat kotiutuneet sinne ihan hyvin alkuvaikeuksista huolimatta. Suomalaisiakin sinne lähti.

        Tuolla ei ole mitään tekemistä ainakaan pakolaisuuden kanssa eikä varsinkaan näiden pakolaisten kanssa jos sitä yrität kertoa.


      • TeennäisetVertauskuvat
        Ei.mullakaan kirjoitti:

        Tuolla ei ole mitään tekemistä ainakaan pakolaisuuden kanssa eikä varsinkaan näiden pakolaisten kanssa jos sitä yrität kertoa.

        Se vitsihän tässä juuri näiden vajaasuvakkien kanssa onkin kun siirtolaisuuden ja maahantunkeutujapakolaisuuden käsitteet ovat jatkuvasti niillä nätisti sekaisin keskenään.


      • eimullamuuta2
        eimullamuuta kirjoitti:

        Kyllä. Katsoiko kukaan muuten yle-teemalta aiheeseen liittyvää ohjelmaa. Ohjelmassa kerrottiin kuinka 12 miljoonaa KÖYHÄÄ EUROOPPALAISTA muutti yhdysvaltoihin tuossa reilu sata vuotta sitten. Irlantilaisiakin syrjittiin mutta kohottiin niistä asemista ihan päättäjiin asti. Italialaiset,puolalaiset ovat kotiutuneet sinne ihan hyvin alkuvaikeuksista huolimatta. Suomalaisiakin sinne lähti.

        Yhdysvaltojen siirtolaisuus tai suomalaismalaisten meno Ruotsiin töihin ei ole sama asia kuin nyt tulevat pakolaiset .
        Kyseessä lienee kansanvaellus, joku kirjoitti 10v. sitten tulevaisuuden näkymistä ja mieleeni jäi kaksi asiaa sota vedestä ja suuret ihmismassojen lähdöt kotiseudulta. Harmi kun e muista kirjoittajaa.


    • realismi

      maahanmuutto kriittinen heikki luoto ei saanut ollenkaan puheenvuoroa vaikka kuinka pyys totuutta ei vain kestetä ylessä?

      • YksisuuntaistaPaskaa

        Ilmankos se olikin niin "älyttömän" hyvä ohjelmasessio näiden suvakkien mielestä.


      • trollikampanja

        Tämä on aika mainio näkemys. Käyttääköhän kukaan muuYLEn lisäksi tämän "viestintäasiantuntijan" palveluita?
        Kuinka käyvät Kortesuon "tietokirjat" kaupaksi? No,
        ehkä joidenkin oppilaitosten on _pakko_ hankkia
        niitä.

        "Viestintäasiantuntija ja tietokirjailija Katleena Kortesuo seurasi A2 Pakolais-illan herättämää keskustelua Twitterissä Yle Uutisten pyynnöstä. Hän kiinnitti huomionsa lukuisiin ohjelman aikana perustettuihin rasistisiin Twitter-tileihin.

        – Mielestäni tässä on selkeästi nähtävissä masinoitu trollikampanja, Kortesuo sanoo.

        – Tästä näkee millaista on nykyään informaatiosodankäynti tai mielipiteisiin vaikuttaminen. Se on teollista tietoista toimintaa, jota ei tehdä omalla nimellä.

        Trolliarmeijan lisäksi Kortesuo kiinnitti Twitterissä huomionsa keskusteluun kyllästymisestä kertovaan sarkasmiin sekä toisille keskustelijoille suunnattuihin aggressiivisiin viesteihin.

        – Henkilökohtaisuuksiin meneminen ei ole mikään yllättävä asia. Silloin kun ei osata puhua asiasta, mennään henkilökohtaisuuksiin."

        http://yle.fi/uutiset/viestintaasiantuntija_a2_pakolais-iltaan_masinoitiin_trollikampanja/8360156


    • realismi

      vanhuksilta vähennetään hoitajia ja siirretään mamuille niin se vaan menee kun pienen maan resurssit on rajalliset?

    • kukavieläuskoopaskaa

      En katso paskaa, yle ei aio edes sitä kertoa vaikka valtava atomipommi suuntautuisi suoraan tänne. Jälkikäteen ne, jotka sattuvat olemaan poissa suomesta, toteavat että huh,olipa tuuria. Että pitäköön yle paskalaatikkonsa, ikävä että joutuu sen veron maksamaan joka olkoon tästälähtien nimellä haittavero.

      • eimullamuuta

        Yle esittää perspektiivejä eri kanteilta ja jos et niitä pysty sulattamaan niin sinua varten ovat MV-lehti,Vain elämää-ohjelma,iltapäivälehdet ja Seura.


      • trilateraalinen
        eimullamuuta kirjoitti:

        Yle esittää perspektiivejä eri kanteilta ja jos et niitä pysty sulattamaan niin sinua varten ovat MV-lehti,Vain elämää-ohjelma,iltapäivälehdet ja Seura.

        Yle esittää perspektiivejä vain yhdeltä eli globalistisen propagandan kantilta, ja muslimien ja kehitysmaalaisten pakkotuonti Eurooppaan on osa globalistista agendaa. Käskyt toimittajille tullevatkin viime kädessä ylikansallisilta globalistiaivoriihiltä. Ylen toimitusjohtaja Lauri Kivinen on Trilateraalisen komission jäsen, ja ajankohtaistoiminnan johtaja Atte Jääskeläinen on käynyt Bilderberg-kokouksessa.


    • Yle ei pysty tekemään tasapuolista ohjelmaa. Täysin sitä " Unelmahöttösuitsutusta ",
      ei mainittu mitään miten Suomen omat työttömät (600000) saataisiin työllistettyä.
      Kun heille ei tarvitse edes kieltä opettaa voi kouluttaa heti suoraan siihen ammattiin.
      Että silleen.

      • eimullamuuta

        "Kun heille ei tarvitse edes kieltä opettaa voi kouluttaa heti suoraan siihen ammattiin."

        Suomessahan on ilmainen koulutusjärjestelmä,jokainen suomalainen voi hakeutua kouluun halutessaan. Yhteiskunta ei pakkokouluta ketään.

        Lisäksi suomalaiset ovat nirsoja ottamaan töitä vastaan kun meillä on liian hyvät tuet. Jos työttömälle ehdotetaan työkokeilua niin alkaa marina siitä että minä en lähde 9 euron korvauksella minnekään...parempi vissiin muumioitua sinne himaan suljettujen verhojen taakse.


      • Edzeed

        Taisit taas syyllistää kantasuomalaiset työttömät ja unohtaa nämä suomen "pelastavat ahertajat". Kertoisitko vielä sen entisten pakolaisten työttömyys prosentin? No onko tuet liian hyvät?


    • Xssx

      Tämä asia on niin käsittämätöntä..Näille pakolaisille ei kelpaa suomalainen ruoka.Ovat luvanneet laittaa esim Oulussa erilaiset ateriat,jota he tykkäävät syödä.Lapsia kuolee nälkään Sampiassa ja niin monessa muussa kehitysmaassa.Ja näille ei kelpaa suomalainen ihan hyvä ruoka.Mitä hel..ttiä tämä homma on,muka henkensä menettämispelossa tänne tullaan.Menkööt takasin sinne missä on heille sopivaa ruokaa tarjolla....Eläinkuljetus autoon kaikki,eikä mitään lentokonetta ne tarvii.Joensuussa sanerataan parhaillaan vastaanottokeskusta viimeisen päälle.Ja kun Suomessakin on vähävaraisia perheitä joilla ei ole mistä parasta ruokaa valita kaupasta,katella sitä mihin rahat riittää työttömyyskorvauksilla,saatikka sitten muuhun hankintaan.Kirpputori ostoksiin pitää tyytyä vaatteiden ja muun hankinnassa....

      • Ali.Hassan

        Suomalainen ruoka kelpaa vain koirille, vaadin kotimaan herkkuja! Vääräuskoisten ruoka on kamalaa, sitä ei voi syöttää kuin sioille!


      • Eläkööntulevamamuvaltio
        Ali.Hassan kirjoitti:

        Suomalainen ruoka kelpaa vain koirille, vaadin kotimaan herkkuja! Vääräuskoisten ruoka on kamalaa, sitä ei voi syöttää kuin sioille!

        Olet väärässä, tai jos et nyt ihan väärässäkään, niin ainakin kerroit asiasta vain puolitotuuden.
        Mamun arviointihan kuului suunnilleen niin, että suomalainen ruoka kelpaa vain koirille tai mahdollisesti myös naisille, mutta ei ihmisille. Jotenkin näin se meni.


      • Ali.Hassan

        Suomalainen nainen kelpaa vain pantavaksi!


      • Hahehahhh

        Joillekin kelpaa, joillekin ei. Vähän kuin koululaisilla, että joissakin perheissä siitä ilmaisesta kouluruuasta ollaan kiitollisia ja iloisia ja joissakin taas valitetaan ja vaaditaan parempaa. Oli se kansalaisuus mikä hyvänsä, niin aina mahtuu porukkaa, joka tahtoo ilmaiseksi enemmän ja parempaa ja useammin.


    • PikkaritMärkänä

      Ohjelman lopussa otettiin yhteys Ylöjärvelle jossa joukko mamuja oli seurannut ohjelmaa. Ohjelman kulku huomioon ottaen ei ollut yllättävää että ohjelman naispuolinen juontaja kiekaisi: "Oi kuinka komeita nuoria miehiä".

      • VaihdevuodetHikeä

        Tosi asiallista toimittajalta.


    • suomi11123

      Propagandaa...törkeää !!

    • Nämä50vastausta

      Loistava esimerkki indoktrinaatiosta! :)

      • Turhautunut_1

        Ei ole. Nämä kommentit ovat loistava esimerkki siitä turhautumisesta, jota yhteiskunnan harjoittama mamutuspolitiikka aiheuttaa tavallisissa ihmisissä, jotka EIVÄT PYSTY VAIKUTTAMAAN PÄÄTTÄJIEN PÄÄTTÖMYYTEEN MILLÄÄN TAVALLA ja jotka ehkä yrittivät vaikuttaa asiaan niillä harvoilla keinoilla, joita demokraattinen yhteiskunta tarjoaa, nimittäin ÄÄNESTÄMÄLLÄ, mutta jotka saivat sitten vain huomata, että ei sekään ole nykyään vaikutuskeino, koska vaalien jälkeen kaikki takit käännetään.
        Joten meille ei jäänyt mitään keinoa purkaa pahaa oloamme. Näemme joka päivä, miten rakentamaamme suomalaista yhteiskuntaa ajetaan suohon, mutta emme voi mitään! Voimme vain kiukutella keskustelupalstoilla mutta oikeasti emme voi mitään muuta kuin katsoa sivusta, miten hyvinvointiyhteiskuntamme annetaan pois ihmisille, jotka eivät ole panneet tikkua ristiin sen hyväksi, eivätkä tee sitä tulevaisuudessakaan.


      • kummeli.pekka
        Turhautunut_1 kirjoitti:

        Ei ole. Nämä kommentit ovat loistava esimerkki siitä turhautumisesta, jota yhteiskunnan harjoittama mamutuspolitiikka aiheuttaa tavallisissa ihmisissä, jotka EIVÄT PYSTY VAIKUTTAMAAN PÄÄTTÄJIEN PÄÄTTÖMYYTEEN MILLÄÄN TAVALLA ja jotka ehkä yrittivät vaikuttaa asiaan niillä harvoilla keinoilla, joita demokraattinen yhteiskunta tarjoaa, nimittäin ÄÄNESTÄMÄLLÄ, mutta jotka saivat sitten vain huomata, että ei sekään ole nykyään vaikutuskeino, koska vaalien jälkeen kaikki takit käännetään.
        Joten meille ei jäänyt mitään keinoa purkaa pahaa oloamme. Näemme joka päivä, miten rakentamaamme suomalaista yhteiskuntaa ajetaan suohon, mutta emme voi mitään! Voimme vain kiukutella keskustelupalstoilla mutta oikeasti emme voi mitään muuta kuin katsoa sivusta, miten hyvinvointiyhteiskuntamme annetaan pois ihmisille, jotka eivät ole panneet tikkua ristiin sen hyväksi, eivätkä tee sitä tulevaisuudessakaan.

        Juurikin näin.


      • turhautunut...2

        Seuraavissa vaaleissa äänestän ihan piruuttani kommunisteja. Alkaa tuntua siltä, että keskusjohtoisuutta täällä jo nytkin harjoitetaan. Muutenkin, ihan tasapainon vuoksi olisi painoa hyvä viedä myös vasemmalle puolen venettä tai se keikahtaa nurin, kun kaikki pakkautuu oikealle laidalle.


    • hyväettävoivaihtaakanav

      Alussa hetken.Alkoi yököttää.Vaihdoin liv.kanavalle josta tuli kahden naisen loukussa-Oli muuten näennäisestä kepeydestään huolimatta täyttä asiaa ihmis suhtista kun loppuun katsoi.Juuri miten yritetään vaikuttaa toiseen.Niin mielenkiintoinen,että mainosten väillä käväisin tuota mamu potaskaa vilkaisemassa.Eihän tuota katso-erkkikään-Jo päivien ajan mainonta oli ihan sanonko mistä.Flirtillä vietiin läpi.Ei tehoa asia on asiaa.Juuri tuomainospätkä antoi kuvaa yksipuolisesta ohjelmasta.

    • rregergrgr

      Vilkaisen ohimennen pariin otteeseen ja sisältö oli sitä mitä saattoi olettaakin, eli nyyhkytarinoita irakkilaisista ja sitten suvakki kauhistelemassa suomalaisten "vihanlietsontaa". Kuvottavaa.

    • Mamutusahdistaa

      En katsonut, koska minua alkaa ahdistaa aina, kun näen luonnossa tai tv:ssä muslimin tai kuulen tv-persoonan mamutusliturgiaa, joka on täysin yksipuolista ja josta puuttuu täydellisesti normaalijärjellä varustetun ihmisen terve, havaintoihin ja luotettaviin uutislähteisiin perustuva kriittisyys.

    • verisuonetvaarassa

      no jos haluaa että verisuomi katkee päästä nin siitä vaan...just mitä aina yks perus suomalainen saatu jotenkin hilattua studioon ja sata rättipäätä mongertamassa miten nyt on rasistista ja suvaitsematonta kun nyt tänne on otettu ja ei edes hotellimajoitusta ole järjestetty kaikkine lisukkeineen

    • Pirkkoliisajahanna

      Tottakai katsoin. Mutta en ymmärrä miksi noita rasisteja oli otettu ohjelmaan?
      Pilasivat muutoin hyvän keskustelun. Onneksi heitä ei päästetty sen suuremmin ääneen.

      • Oliko_hyvää

        Miten ehditte keskittyä ohjelmaan, kun oli koko ajan mamumakkaraa jalkovälissä ja pitkä jono odottamassa?


    • Tuplasuihku

      Tärkeä ongelma hyssyteltiin ja aiettiin, kun haluttiin olla niin hienovaraisia:

      Kuusisataa perus-suomalaista suomalais-naisten raiskaajaa istuu vankiloissa pummeina. Sieltä sitä mamu-vihaa sitten levitellään
      veronmaksajien maksamalla nettiyhteydellä.

      Kivaa näille juopporaiskaaja-perus-suomalaisille kun sosiaalikukkahattutädit hyysäävät ja ruoka tulee laiskureille ilmaiseksi.

      Tämä on KOKO SUOMEN YKKÖSONGELMA.

      • tulipahan-sanottua

        Mikä helvetin kusipää olet ? Suomessa ei kenenkään puoluekantaa ilmoiteta tekipä hän minkä rikoksen tahansa.Sitäpaitsi! sinä mamuna tiedät ,että raiskauksista ei suomessa juurikaan ei linnaan joudu.Ei ainakaan jos on suojaväri päällä.
        Hyvin tiedät ,että joukkoraiskaaja populaatioi on mamuja.

        Googleta "LINDAN JA JENNYN TARINA" nyt esimerkiksi. Siinäkin yhellä oli kansalaisuus Suomi.Tuskin puoluekanta kuitenkaan persu ? Kansalaisuus ja kansallisuus on kaksi eri asiaa.

        Googleta lisää. "ABDIGARIM OSMAN HUSSEIN" kai ymmärrät, että suomalaisilla ei tuomosia nimiä ole.

        Minä en ole mikään persu,mutta pidän persuja isänmaallisina ihmisinä.
        Kaikista muista suomalaisista puolueista sitä samaa en voi sanoa.


    • maksaaJosJaksaa

      "Eräs keskustelija yritti asiallisesti kysyä millä kaikki maksetaan."

      Tuo meni minulta ohi. Ainakaan en ymmärtänyt sitä käsitellyn.
      Huomasin että emmat ja bimbot toivottivasti kovasti tervetulleiksi ja pitivät ilmiselvänä, että "toki meidän tulee antaa".

      Sitä ei käsitelty mistä.

      Valtiovelka on nyt kaksi kertaa budjetti. Budjetti on alijäämäinen. Tähän ei ole budjetissa varauduttu. Otetaan siis lisää velkaa. Kuka sen maksaa? On heiltä kysytty?
      Koska he aloittavat velanmaksun? On vastaaja ylipäänsä vastatatessaan ollut asemassa, jossa hän kansantaloudelle tuottaa enemmän kuin saa?

      Mikäli ymmärrän, kukaan Suomessa ei tiedä, mitä tämä maksaa. Sitä ei ole kyetty selvittämään. Yliopistolaitos ilmoittaa, ettei siilä ole riittävää, tieteellistä perustaa selvittää asiaa. On ilmeistä, että yliopistolaitos keskittyy muuhun, kuin kansantaloudellisesti oleellisiin asioihin.

      Miljardi palanee ensihätään, mutta eikö nyt olisi perinkuurin syytä selvittää, mitä on maksanut, jotta siltä pohjalta osattaisiin budjetoida?

      • köyhälläkin

        Kaikilla on oikeus mielipiteeseen!


    • einormaalia

      Yle totta vieköön tekee sairaaksi.Kyllä paineet kohos ton yksipuolisen hehkuttamisen vuoksi. Täytyy jättää vastaisuudessa yle katsomatta.

    • Uskonnonsuurimerkitys

      Ohjelmassa käsiteltiin paljon työllistymistä. Ihmetystäni herätti
      se kun todettiin kiinalaisten ja aasiasta peräisin tulevien hyvästä
      työllistymisasteesta. Kuitenkin ei käsitelty sitä mistä se johtui.
      Luultavasti asian arkuuden vuoksi.
      Oma käsitykseni on aasialaisten suuremmassa yksilöllisyydessä.
      Hyyssääminen ja naapurin valvonta ei ole niin suurta kuin
      arabimaiden keskuudessa.
      Selvästi tämä tulee uskonnoissa ilmi. Aasialaiset pystyvät
      harjoittamaan uskontojaan pienissä piireissä ja jopa kotona
      on uskonnolle pyhitetty tila.

    • KokoKroppaKuntoon

      Kuusisataa perus-suomalaista suomalais-naisten raiskaajaa istuu vankiloissa pummeina. Sieltä sitä mamu-vihaa sitten levitellään
      veronmaksajien maksamalla nettiyhteydellä.

      Kivaa näille juopporaiskaaja-perus-suomalaisille kun sosiaalikukkahattutädit hyysäävät ja ruoka tulee laiskureille ilmaiseksi.

      Tämä on KOKO SUOMEN YKKÖSONGELMA.

      • Kreatiivi

        Niin, miksi hyysätään ja tästä tosiasiasta vaietaan??


      • HallusinaatioitaSienistä

        Nyt on kyllä suvakkivajakki mennyt ihan sekaisin, ei kannattais poimia ja popsia kaikkia sieniä mitä käsiinsä saa, vaikka kuinka värikkäitä ja unelmankauniita olisivattenkin...


      • Pieleenmeni

        Ei taida- istua -kukaan -kun suomessa tuomiot on melkein aina ehdollisia.


    • VoiPoloisia

      Järkevää rasistia tai persua en ole vielä tavannut.

      • VpiPoloisia_

        Tule joskuskaan ulos murjustasi,niin voi tavata pikemmin kun arvaatkaan molempia.


    • TässäköPulmanSyy

      Onko totta, että rasistit on rumia?

      • Persnettotervo

        No ainakin Jari Tervo on ruma kuin per.sil.. Hän on pahin rasisti, jonka olen koskaan tv:ssä nähdyt. Se pistää Suomen perseeseen.


    • jfjfjjsiisisi

      Aika tökeröä käytöstä toimittajalla "mummotella" syyrilaisperheeseen liittyen. Yritti olla vissiin "lämminhenkinen", mutta joka yrityksessä epäonnistui mm. pojitteli aika pahasti. Jäi vähän kumma olo tuosta käytöksestä.

      • Warthog

        Kyllähän sen näki tiettyjen vieraiden naamasta, mitä mieltä nämä ovat kun nainen pojittelee, ja vielä päättää puheenvuorot. Mutta osasivat olla hiljaa, etteivät tienestit vähenisi, ts. rahanjakajatädit vaan tulisi järkiinsä.

        Ohjelman saldo, tässä kaikki:
        1. Lisää resursseja (eli rahaa) tarvitaan, mutta ei sanottu keltä sitä otetaan (suomalaisilta). Nykyinen talouden luhistuminen on listalla asioita joista ei saa puhua matujen yhteydessä, muuten on rasisti. Mutta kun suomalaisilta leikataan, niin siitä kuuluukin puhua niin että suomalaiset pakkotöihin 9 €/päivä. Tästä EK ja vasemmistoliitto ovat täysin samaa mieltä.
        2. Suomalaisia saa haukkua ja etenkin syyllistää mitä mielettömimmillä, todella kaukaa haetuilla perusteilla. Suomalaiset ovat rasisteja, ja pelkästään yhden suomalaisen KKK kaapuun pukeutuminen on pahempi rikos kuin matujen tekemät raiskaukset, pahoinpitelyt ja ryöstöt.
        3. Matujen vyöry on luonnonvoima jolle kukaan ei voi mitään ja kansainväliset sopimukset blaa blaa blaa
        4. Samat vuosia jatkuneet suvakkien valheet esitetään aina vaan uudestaan tosiasioina, toiveena että jatkuvalla toistolla niihin alettaisiin uskomaan. Mitään järkeviä perusteita ei ollut, suvakkien korttipakassa joka ainoa kortti on rasismikortti, koska muita kortteja ei heillä ole.


      • Warthog

        5. Matu kriittiset keskeytettiin aina, toisin kuin suvakit. Susanna Koski ja Juho EErola yrittivät puhua järkeä, mutta heidät keskeytettiin ja/tai heidän kommenteihinsa suhtauduttiin asenteella "rasisteja ei kuunnella", juontajienkin toimesta. Eikös nyt se "diskuteeraaminen" kelpaakkaan? Pelottaako YLE väkeä että ihmiset tajuavat totuuden?


    • ProfessoriSirkkaP

      Minusta tuli rasisti kun katsoin A2 ohjelman. Nainen joka juonsi sitä vaikutti idiootilta. Tässäkö on Suomen kansallisen TV-yhtiön taso? Epäpäteviä juontajia, päälle puhumista, ala-arvoista tv-viihdettä!

    • kskuyfkkosoo

      Olin havaitsevani vaivautuneisuutta mm.tulkin ja toisen toimittajan taholta. Ei tainnut nyt mennä ihan putkeen. Alkaa ihmetyttää, miten siellä Ylen henkilöhallinossa on tapahtunut. Missä on Salla Paajanen?

      • Sallatakas

        Salla Paajanen lukee maakunta-uutisia. Esm. itä-savon ainakin, olen nähdyt myös muunkin alueen uutisia lukevan.


      • Sallapiilotettu

        Ettei vaan olis Yleltä ikäRASISMIA?


    • kiiluvatsilmät

      Kiiluvasilmäinen naistoimittaja etsi katseellaan alituiseen kenet mamun saisi
      ääneen, se yksikin mamuyrittäjä sai pitää melkoisen monologin kenenkään
      keskeyttämättä, Eerola sen sijaa keskeytettiin aika ripeästi.

      • Kultamunanpalvojat

        "Eerola sen sijaa keskeytettiin aika ripeästi"
        Sepä on sitä YLE-indoktrinaatiota puhtaimillaan...
        Ihmetyttää et miks nää normi-ihmiset viittii edes mennä noihin kultamunanylistysiltamiin...


    • rtrehg4557

      Älä välitä,
      suvakkien puheista ja toiminnasta jää aina kumma olo.

    • MAMURAISKAAAina

      Ulkomaalaiset raiskaavat noin 50% suomen raiskauksista ja ulkomaalaisia täällä on alle 5%.

      Arabit raiskaavat eniten noin 17 kertaa enemmän kuin kantasuomalainen, somalit toiseksi eniten noin 16 kertaa enemmän kuin kantasuomalainen!

      Kantasuomalainen raiskaa 2 kertaa enemmän kuin suomenruotsalainen.

      Tyypillistä suomalaisten raiskauksille on että ne tapahtuu sisällä, treffitilanteissa, parisuhteissa ym.

      Kun somalit ja arabit sekä muut ulkomaalaiset raiskaavat kadulla puistossa ym "ulkona" .

      Tämä lisää yleistä turvattomuutta ja huonontaa meidän yhteiskuntaamme!

      Ulkomaalaiset tekevät myös kaikista suomen rikoksista noin 35-45%.

      Sosiaalisten pakolaisten maahan ottaminen huonontaa yhteiskuntaa jossa elämme, lisää rikollisuutta ja turvattomuutta sekä tekee suomesta huonomman paikan!

    • matutuskäyrä

      Siellä oli n. 20 mamua ja mamuttajaa. 2 kriittistä. Mamuttajat äänessä - kriittiset eivät saaneet puheenvuoroa. Ohjelma oli etukäteen käsikirjoitettu, esimerkiksi irakilaisten "mitä voitte antaa Suomelle". Mamuttajat olivat opetelleet vuorosanat. Kyseessä ei siis ollut keskustelu vaan enemmänkin näytelmä.

      Inho sitä kohtaan, että Suomessa ei voi sanoa mielipidettään kasvoi.

      Haastattelija (blondi) innostui siinä vaiheessa kun näytettiin pakolaismiehiä ja ruvettiin puhumaan moku-suhteista. Oli selvästikin vahva mielipide siihen suuntaan. Yleensä haastattelija osaa vain piilottaa sen paremmin.

    • noloa.yle

      En suosittele. Juontaja niin moku-kiimassa, että mamutkin ihmetteli sitä päätöntä vouhotusta.

    • kdkkdridiis

      Ei ole ollut rahaa ostaa uutta televisiota, mutta äkkiäpäs se järjestyi pakolaisille, tosin Yle saattoi sponssata palkkiona, jos näin on, niin ihan hyvä homma.

    • Mullonniinkuisotrillit
    • YleveroPoisKokonaan

      Juontajilla oli oma mielipide selvänä joten ei sopinut ollenkaan keskusteluohjelmaan jossa kuuluisi porukan vetäjän olla puolueeton. No yle. Ei tullut edes yllätyksenä. Kaikki jotka olivat mamutusta vastaan yritettiin väkisin muuttaa ns rasisti leiman saavaksi populistiksi. Tämän kohdan jälkeen sammutin telkkarin kun huom maahan aikanaan muuttanut yrittäjä puolusti näitä kriittisiä mielipiteitä seuraavalla kommentilla "pakolaisilla joilla on varaa valittaa saamastaan ruuasta ei ole minkäänlaista kokemusta sodasta saati hätää ollut alunperinkään" Joku vihervassari keskeytteli takana "et voi sanoo noin et voi" ja juontaja ämmä alkoi höpöttämään kiireesti päälle ja lähetys katkaistiin uutisiin. Kyllä hyvin näky mikä oli homman tarkoitus. Pelkkä hyysäys propakanda jossa tuodaan esiin vain yksi näkökulma ja kaikki muut mielipiteet pyritään vaientamaan. Täysin neuvostoliittolainen meininki.

    • pöyristyttävää

      Tämä nopan heittäjä oli niin ihastunut maahanmuuttajiin ettei pysynyt paikallaan vaan tanssi. Kun Kauhavalainen yritti sanoa jotain nopanheittäjä tukki suun. Nopanheittäjällä siis Kati Leskisellä oli kaveripiiri studiossa.
      Hänellä on ohjelmasarjakin tätä varten:

      Kohti Islam-iltaa
      Ensimmäisessä "Apua, kaverini kääntyi muslimiksi" -näkökulmassa pohdittiin Sailan kääntymistä islamiin.
      Sarjaan kuuluvat myös seuraavat jutut:

      - A2-ilta tulee taas - kenet haluat keskustelemaan islamista
      - A2-illalta toivotaan ratkaisuja, ei riitelyä - "Suomi ja Islam ryhmähaliin"
      - Islam-illan vetäjä: "Saimme yleisöltä valtavan määrän ehdotuksia"
      - A2 Islam-illan vieraslista lähes valmis - Halla-aho ei suostunut mukaan
      - Islamin suuntaukset kartalla: muslimeja hiertää kaikkien aikojen perintöriita...

      ja me maksamme tästä! Yle mihin olet menossa?

    • Ankeuttaja

      Onneksi varasin ylenantoämpärin sohvan viereen. Oli käyttöä.

    • yököttävää-katsottavaa

      Johan tuomoset ohjelmat nyt tietää.Mamuja puolet punaistaristiä joilla on oma etu ajettavana.Loput muita suvakkeja.Yksi perus-suomalainen kamsanedustaja siinä vähän yritteli panna jarruja tuolle hymistelylle.

      Ihan turha puhua mistään kansan milipiteestä.Se ei kyllä tule tuomosissa ohjelmissä esille.

      Mutta jos jostaki haluaa itseään rangaista,tuon katsominen toimii siinä.

    • kukaalmattta

      Tännän ei tornioon tullut pakolaisia virta oli toisin päin

      Hakevat tukirahat ja ruokarahat Ruotsista ja sitten loppukuusta Suomesta .

      ilmaista lomailia Tosi kurjista oloista tulevat kun noin hienoissa vaatteissa tulevat. ei oo resmannit päällä ja naiset on naamioitunut miehiksi kuten lapsetkin.

    • gdhdtmk

      Yle mamuttaa ja homottaa maata hullunlailla! Väkisin perityillä verovaroilla !. Median piti joskus olla tiedonvälittäjä, mutta nykyään se on ottanut asiakseen tuoda tietyn piirin ajatusmaailmaa esille joka käänteessä. "toimittajat" ottavat osaa keskusteluun tuomalla haluttua näkemystä esille ja samaa ajatusmaailmaa edustavat kutsutaan lähes yksistään erilaisiin keskusteluihin jne.

    • työtönmies

      Joo, tuli katsottua ja sitähän se oli, pelkkää puolustelua ja hymistelyä ja mitä kaikkea hyvää siitä seuraa kun saadaa uutta työvoimaa mutta kappas kun niitä työpaikkoja vaan uupuu lähes puoli miljoonaa. Itse vastustan nykyistä menoa ja onneksi moni muukin.

    • pyhpyh

      Hävetti jo ohjelmasta vastaavien ja toimittajien puolesta. Eivät osanneet itse hävetä vai pitääkö toimittajien tehdä mitä ei osaa tai halua. Väkinäisyys loisti läpi ja suomikuva ei ainakaan kiillottunut maailmalle, päinvastoin. Kysynkin, että miten tavan kansa voi olla asialle myönteinen, jos lukeneet kansankynttilät eivät sitä aidosti osaa tehdä. Maahanmuuttaja pikku tyttö teki aivan oikein, kun nukkui rauhassa isin sylissä. Mitään tärkeää ei häneltä mennyt ohi vaan voimat hän keräsi tärkeimpään eli tulevaan uuteen päivään.

      • VittuMitäSAATANANPaskaa

        "Maahanmuuttaja pikku tyttö teki aivan oikein, kun nukkui rauhassa isin sylissä."
        Ai siellä oli taas sellainenkin "mielikuvituskuva" tehosteena "sattumalta" mukana.
        Nooh, Ylen indoktrinaatio-iltamissa muuta olis voinnu odottaakaan...


    • joonpropagandaa

      huutista!! YLE perhekin tekaistu katsokaa vaikka itse http://areena.yle.fi/1-2449148

      "MISSÄS SUN ÄITIS ON?"

      NÄIN MEITÄ KUSETETAAN!

      Ylen A2-pakolais-illan toisella tunnilla nähty perhe oli tekaistu!! Juontajan kuiskaus mikrofoniin paljastaa huijauksen! Parhaan käsityksen saatte katsomalla videon ajatuksen kanssa itse, mutta alla vielä videon tapahtumat aikajärjestyksessä:

      02:05 Klippi toimittajasta, joka toivottelee "syyrialaisen" "perheen" tervetulleeksi Suomeen. Autosta ahtautuu ulos mummo, tyttölapsi, äiti, isä ja kaksi poikaa.

      02:45 Tyttö istuu klipissä "äitinsä" vieressä sohvalla asunnossa, johon toimittaja on heidät juuri ohjannut

      03:18 Toimittaja menee tapaamaan pakolaisia aamulla heidän asunnolleen. Tässä klipissä tyttölasta ei näytetä. Oletettavasti hän ei ollut heräilemässä samasta osoitteesta.

      03:19 Tyttö on otettu mukaan kauppaan, toimittajan esitellessä vihanneksia matuille. Perhe käy myös rekisteröitymässä sekä shoppailemassa lihakaupassa, jonne arabiäijä (oletettu isä) kuljettaa tyttölasta käsipuolessaan

      05:33 "Perhe" istuu pakolais-illan livelähetyksessä. Tyttö on istutettu vanhan muslimimiehen syliin.

      06:27 Toimittaja kysyy tulkin välityksellä perheen isältä, mitä sanoja nämä ovat jo oppineet. Isä vastaa "Mita kulu? Sama sama." Toimittajan vitsaillessa vastaukselle tyttölapsi ilmeistä päätellen selvästi ymmärtää toimittajan käyttämää suomen kieltä.

      07:02 Toimittajan kysyessä tytön oppimia sanoja hän vastaa "Kiitos" sen verran sujuvalla suomen kielellä muiden perheenjäsenten vastauksiin verrattuna, että hälytyskellot alkavat viimeistään soida.

      08:30 Tyttö on vääntelehtinyt jo hyvän tovin turhautuneena vanhan matumiehen sylissä, kunnes kääntyy katsomaan ja osoittelemaan yleisöön huomatessaan siellä oikean äitinsä!!!

      09:15 Tyttö katselee yleisöön yhä tiiviimmin ja koettaa kiemurella irti matun otteesta. Kuiskii myös jotain miehen korvaan.

      09:54 Toimittaja lähtee taluttamaan tyttöä täysin päinvastaiseen suuntaan, kuin minne muu perhe menee!

      09:55 Toimittaja kuiskaa tytölle suomeksi MISSÄ SUN ÄITI ON, kuljettaessaan tätä kohti sitä suuntaa, jonne tyttö oli aiemmin vääntelehtiessään kovasti osoitellut. Tätä kysymystä olisi tuskin tarvinnut esittää, mikäli livelähetyksessä esitellyn perheen äiti, olisi ollut tämän tyttölapsen vanhempi.

    • fgdiu58gb

      Katsoin yle arenasta.
      Oli kuin jokin tuote-esittely tai mainos,
      jossa kerrotaan vain tuotteen hyvät puolet
      ja haitttavaikutuksia tai hintaa ei mainita.

    • jdfdfdjsj

      Luultavasti tytön äiti oli toinen vaimo, tyttö istui luontevasti miehen sylissä, joten isä oli. taisi tyttörievulle tulla vatsanväänteet siitä puurosta.

    • Iljettävä.juontaja

      Kyllä myötähäpeä oli suuri, juontajan riekkuessa ja jopa tanssiessa nautinnosta, kun tummaihoisia ja lähi-itäisiä saapuu nyt kuin mutavyörynä. Sitä katsoessa hävetti olla suomalainen, enkä voinut katsoa kokonaan ko. propagandaa. Kyllä allahin porukat nyt viimeistään uskovat että allah on sekoittanut länsimaisten päät.
      Mutta pokka piti mamuilla, monet eivät varmaankaan ymmärtäneet Suomea yhtään. Kieltä osaavatkaan eivät paljon naureskelleet juontajamuijalle, ja somalit muistivat tuttuun tapaansa vaatia "lisää resursseja", eli lisää rahaa että sitten kotoutuu, eikä raiskaa niin usein eikä tee paljon muutakaan pahaa.

      ps. Pari viestiä ylempää mainittu keksintöperheen kokoaminen on pohjanoteeraus, mutta niin nolo se juontajamuija tosiaan on. Tulisi halvemmaksi maksaa sille pitkä naimaloma afrikkaan.

      • Niin.oli

        Se oli musta niin kaamee akka, että saattoi jopa pelottaa irakilaisia nuorukaisiakin. Kati vaan Hämeenkadulle haastattelemaan, niin katu siistiytyy.


    • Kopposele

      Ohjelmassa kukaan ei ehtinyt kysyä sitä, mitä maahanmuuttajat tekevät, kun rahat Suomesta loppuvat ja kaikilta vähennetään tukia ja päivärahoja. No nykyiset maahanmuuttajat vaativat tietysti:" RAJAT KIINNI! Me ehdimme jo tulla, meidän tukiamme ei saa vähentää."

    • moniPanoKulttuuri

      >"09:55 Toimittaja kuiskaa tytölle suomeksi MISSÄ SUN ÄITI ON"

      Tuottaja on vastannut: "Kyllä se oli oikea perhe".

      OK! Monennenko vaimon lapsi oli isän sylisssä. Islamhan sallii niitä monta...
      Perhekäsityksemme vaan on niin rajattu.

      • Katimustapillu

        Jos toimittaja kuiskaa muutaman päivän Suomessa oleelle lapselle "missä sinun äiti on" niin 100% todennäköisyydellä lapsi ei ymmärrä kun ei osaa kieltä, joten kati mustapillu tiesi että lapsi osaa Suomea toisin kuin muut "perheen" jäsenet.


    • APUVA123

      TÄMÄ PÄÄSEE VAPAAKSI VAROKAA!!!
      Hussein sai ensimmäisen vankeustuomionsa Suomessa vuonna 1993, jolloin hän raiskasi 13-vuotiaan tytön Tampereella puukolla uhaten.

      Miehen vapauduttua syksyllä 1995 kului kaksi kuukautta, kunnes hän murhasi 15-vuotiaan tamperelaistytön veitsellä silpoen. Mies tuomittiin elinkautiseen murhasta.

      Kun tuomittu pääsi kesällä 2005 kolmen tunnin vartioimattomalle lomalle, hän iski jälleen. Tällä kertaa uhrina oli 4-vuotias lapsi, jota hän käytti seksuaalisesti törkeästi hyväksi. Oikeus langetti hänelle tästä vuoden ja kolmen kuukauden lisätuomion.

      IL-TYÖRYHMÄ

    • arjalainen123

      varokaa

      http://mvlehti.net/2015/10/07/oulussa-turvapaikanhakijana-oleva-ossama-almamuri-postailee-pikkutyttojen-kuvia-facebookiin/

    • matuhyysärienposket

      hyysärit vastaa ainoastaan imemästään terskasta valuvaan visvaan sekoittuvasta islamin taistelijoiden kupasta, onnea valitsemallanne tiellä posket lommolla!

    • YLE_ON_HUIJARI
    • Kuinkakauvanvielä

      Juontajana ollut naikkonen jakoi puheenvuorot tarkoitushakuisesti.Esimerkiksi Eerolan takana olevalle yläriville ei jaettu kuin pari puheenvuoroa,yhdelle puheenvuoropyytäjälle sanoi suoraan"en anna sinulle puheenvuoroa".Vastakkaisella puolella saatiin höpöttää rajottamatta aikaa mitenkään.Loistavaa taspuolisuutta Yleltä jälleen.Meno on jo kuin Pohjois-Koreassa.

    • tuettu

      Entäs jos tulisi sota?Mitä tekisi nämä rintamakarkurit ei ainakaan lähtisi sotaan.Suomalaiset miehet vaan rintamalle ja muslimit jäisivät raiskaamaan naiset.

    • YleProggistaVaan

      Hmmm... Äiti istuu toimittajan vieressä ja toimittaja kysyy"Missä sun äitis on"? ja vie tyttöä poispäin äidistään?
      Miksi? Siinnähän se äiti istuu vieressä!

    • Voiylereppanat

      Yle väittää kivenkovaa että perhe on oikea.
      Mistä he sen voivat tietää? Onko heille tehty DNA tutkimus?

      • BilderbergAtteKäski

        Ovat muslimeita ja sanoivat olevansa perhe. Kuka sitä nyt ei uskoisi..


      • ÄlkääUskokoMediaa

    • NiinKatosiNL-kulttikin

      Ei pysty katsomaan, niin sairaan asenteellista touhua. Ylen toimittajat tekevät uskomatonta hallaa mamujen asialle. Ylessä ei tosiaankaan tiedetä, kuinka asenteita pitää muokata. Yle muistuttaa ikävästi Reporadiota. Nykyisin suurin osa reporadiolaisista ja heidän taustajoukoistaan häpeävät syvästi sen aikaisia tekemisiään. Eivät edes suostu kekustelemaan asiasta. Onneksi nykyisin on mukavia kanavia katsottavaksi.

      Jos joku tunnustaa 60-luvulla hilluneensa kommareiden riveissä, niin kuulijoista huomaa heti, että puhujaa pidetään syvästi yksinkertaisena.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      997
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe