Voiko helluntailaisuudesta toipua.

Pilventakanamörkö

Oletko sinä toipunut? Kerro!

40

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äitiparanpoikaselle

      haeppas nyt vaan vanukas äitiparan jääkaapista ja keskity siihen.

      laita sitten peukalo suuhun ja vaivu mietteisiisi.

    • Toinuttaako

      Hengellisesti nolla tekee nollan aloituksia, nolaan aloitukset turhina ja tyhjinä tulevat bumerangina takaisin, heittäjänsä omaan nilkkaan ..

      mutta hengellisesti miinuksella olevan aloitukset tihkuvat ylpeää katkeruutta ja pahaa tahtoa, valhetta ja panettelua, murhanhimoa ..

      Lk.11:18 Jos nyt saatanakin on riitautunut itsensä kanssa, kuinka hänen valtakuntansa pysyy pystyssä? Tehän sanotte minun Beelsebulin voimalla ajavan ulos riivaajia.
      11:19 Mutta jos minä Beelsebulin voimalla ajan ulos riivaajia, kenenkä voimalla sitten teidän lapsenne ajavat niitä ulos? Sentähden he tulevat olemaan teidän tuomarinne.
      11:20 Mutta jos minä Jumalan sormella ajan ulos riivaajia, niin onhan Jumalan valtakunta tullut teidän tykönne.
      11:21 Kun väkevä aseellisena vartioitsee kartanoaan, on hänen omaisuutensa turvassa.
      11:22 Mutta kun häntä väkevämpi karkaa hänen päällensä ja voittaa hänet, ottaa hän häneltä kaikki aseet, joihin hän luotti, ja jakaa häneltä riistämänsä saaliin.
      11:23 Joka ei ole minun kanssani, se on minua vastaan, ja joka ei minun kanssani kokoa, se hajottaa.
      11:24 Kun saastainen henki lähtee ihmisestä, kuljeksii se autioita paikkoja ja etsii lepoa; ja kun ei löydä, sanoo se: 'Minä palaan huoneeseeni, josta lähdin.'
      11:25 Ja kun se tulee, tapaa se sen lakaistuna ja kaunistettuna.
      11:26 Silloin se menee ja ottaa mukaansa seitsemän muuta henkeä, pahempaa kuin se itse, ja ne tulevat sisään ja asuvat siellä. Ja sen ihmisen viimeiset tulevat pahemmiksi kuin ensimmäiset."

      Johanneksen evankeliumi: 8:44 te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.


      1.Johanneksen kirje: 3:8 joka syntiä tekee, se on perkeleestä, sillä perkele on tehnyt syntiä alusta asti. Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot.


      1.Johanneksen kirje: 3:15 Jokainen, joka vihaa veljeänsä, on murhaaja; ja te tiedätte, ettei kenessäkään murhaajassa ole iankaikkista elämää, joka hänessä pysyisi.


      Ilmestyskirja: 22:15 Ulkopuolella ovat koirat ja velhot ja huorintekijät ja murhaajat ja epäjumalanpalvelijat ja kaikki, jotka valhetta rakastavat ja tekevät.

    • jari-pekka--65

      Ei vain helluntailaisuudesta, vaan kaikesta uskonnollisuudesta. Niin luterilaisuudesta, kuin adventismista, vapaakirkkoisuudesta, lestadiolaisuudesta, baptismista ym ym ym. Kaikesta uskonnollisuudesta voi toipua ja päästä oikealle ainoalle perustalle, joka on Jeesus Kristus ja hänen tunnustamisensa. Muuta perustusta seurakunnalla ei ole.

      • * oikeasta helluntailaisuudesta ei voi toipua koskaan ! Ei voi, koska aito helluntailainen on UUDESTISYNTYNYT Jumalan Hengen kasteessa, siksi siitä ei voi enää koskaan tulla samaksi, kuin oli ennen uudestisyntymää. Ja jos joku on palannut entiseen ja omasta miellestään ei mikään ole muuttunut, hän ei ole koskaan kokenut todellista uudestisyntymää, on vain ollut mukana kulkija ja liittynyt aivan muista syistä, kuin uudestisyntymisen kautta, joka ainut oikea ja Raamatullinen helluntailaisuuden ehto ja mahdollisuus. mikään vesikaste ei uudestisynnytä, ei uskovien, ei vauvakaste, eikä mikään ulkoinen toimitus. Vain ja ainoastaan todellinen , henkohtainen kohtaaminen Jeesusken kanssa. Siksi ei voi helluntailaisuudesta koskaan toipua "normaaliksi", eli muotovauvakastetuksi nimikristityksi. Raamattukin sen sanoo hyvin voimakkaasti, " Jumalan sana on kuin Moukari, joka Kallion murtaa, eikä kalliosta lohkaistua lohkoa, voi saada sopimaan takaksin mitenkään, se on mahdotonta, jos ja kun sitä yrittää, nitisee ja natisee ja kirskuu rytisee, mutta ei koskaan asetu takaisin maailman kallioon" !


      • jaikaliii

        Minä en ole toipunut helluntailaisuudesta.
        Toivuin sisälle helluntailaisuuteen ja sisällä
        helluntailaisuudessa. Jos uskoon tulon ja
        hengellisen kasvun voi näin ilmaista.


    • pois.taikauskot

      Voi, opiskelemalla. Opiskelu on uskon pahin vihollinen.

    • onnistuu.toki

      Kyllä helluntailaisuudesta voi eheytyä. Nimittelevät jonkin aikaa luopioksi, mutta se on pieni hinta eheytymisestä.

      • SanallaSANOEN

        1.Johanneksen kirje: 2:1 Lapsukaiseni, tämän minä kirjoitan teille, ettette syntiä tekisi; mutta jos joku syntiä tekeekin, niin meillä on puolustaja Isän tykönä, Jeesus Kristus, joka on vanhurskas.

        2:2 Ja hän on meidän syntiemme sovitus; eikä ainoastaan meidän, vaan myös koko maailman syntien.

        2:3 Ja siitä me tiedämme hänet tuntevamme, että pidämme hänen käskynsä.

        2:4 Joka sanoo: "Minä tunnen hänet", eikä pidä hänen käskyjänsä, se on valhettelija, ja totuus ei ole hänessä.

        2:5 Mutta joka pitää hänen sanansa, hänessä on Jumalan rakkaus totisesti täydelliseksi tullut. Siitä me tiedämme, että me hänessä olemme.

        2:6 Joka sanoo hänessä pysyvänsä, on velvollinen vaeltamaan, niinkuin hän vaelsi.

        2:7 Rakkaani, en minä kirjoita teille uutta käskyä, vaan vanhan käskyn, joka teillä on alusta ollut;

        tämä vanha käsky on se( VT )sana, jonka te olette kuulleet.

        2:8 Ja kuitenkin minä kirjoitan teille uuden käskyn, sen, mikä on totta hänessä ja teissä; sillä pimeys katoaa, ja totinen valkeus jo loistaa.

        2:9 Joka sanoo valkeudessa olevansa, mutta vihaa veljeänsä, se on yhä vielä pimeydessä.

        2:10 Joka rakastaa veljeänsä, se pysyy valkeudessa, ja hänessä ei ole pahennusta.

        2:11 Mutta joka vihaa veljeänsä, se on pimeydessä ja vaeltaa pimeydessä, eikä hän tiedä, mihin menee; sillä pimeys on sokaissut hänen silmänsä.

        2:12 Minä kirjoitan teille, lapsukaiset, sillä synnit ovat teille anteeksi annetut hänen nimensä tähden.:13 Minä kirjoitan teille, isät, sillä te olette oppineet tuntemaan hänet, joka alusta on ollut. Minä kirjoitan teille, nuorukaiset, sillä te olette voittaneet sen, joka on paha. Minä olen kirjoittanut teille, lapsukaiset, sillä te olette oppineet tuntemaan Isän.:14 Minä olen kirjoittanut teille, isät, sillä te olette oppineet tuntemaan hänet, joka alusta on ollut. Minä olen kirjoittanut teille, nuorukaiset, sillä te olette väkevät, ja Jumalan sana pysyy teissä, ja te olette voittaneet sen, joka on paha.

        2:15 Älkää rakastako maailmaa älkääkä sitä, mikä maailmassa on.

        Jos joku maailmaa( TÄTÄ )rakastaa, niin Isän rakkaus ei ole hänessä.

        2:16 Sillä kaikki, mikä maailmassa on, lihan himo, silmäin pyyntö ja elämän korskeus, se ei ole Isästä, vaan maailmasta.

        2:17 Ja maailma katoaa ja sen himo; mutta joka tekee JUMALAN tahdon, se pysyy iankaikkisesti.

        2:18 Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika. Ja niinkuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niin onkin nyt monta antikristusta ilmaantunut; siitä me tiedämme, että nyt on viimeinen aika.

        HUOMIO ! 2:19 Meistä he ovat lähteneet, mutta he eivät olleet yhtä meidän kanssamme; sillä jos he olisivat olleet yhtä meidän kanssamme, niin he olisivat meidän kanssamme pysyneet; mutta heissä oli tuleva ilmi, että kaikki eivät ole yhtä meidän kanssamme. HUOMIO !

        2:20 Teillä on voitelu Pyhältä, ja kaikilla teillä on tieto( VT ).

        2:21 En ole kirjoittanut teille sentähden, ettette Totuutta( SANA ) tiedä, vaan sentähden, että te tiedätte sen ja ettei mikään valhe ole Totuudesta.

        2:22 Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan.:23 Kuka ikinä kieltää Pojan, hänellä ei ole Isääkään. Joka tunnustaa Pojan, hänellä on myös Isä.

        2:24 Minkä te olette alusta( BeReshit Bara Elohim )asti kuulleet, SE( SANA )pysyköön teissä. Jos teissä pysyy se( JUMALAN SANA, VT ),
        minkä olette alusta asti kuulleet, niin tekin pysytte Pojassa ja Isässä.

        2:25 Ja tämä on se lupaus, minkä hän on meille luvannut: iankaikkinen elämä.

        2:26 Tämän olen kirjoittanut teille niistä, jotka teitä eksyttävät.

        2:27 mutta teissä pysyy se voitelu( PH ), jonka olette häneltä saaneet, ja te ette ole kenenkään opetuksen tarpeessa; vaan niinkuin hänen voitelunsa opettaa teitä kaikessa, niin se opetus on myös totta eikä ole valhetta; ja niinkuin se on opettanut teitä, niin pysykää hänessä.

        2:28 Ja nyt, lapsukaiset, pysykää hänessä, että meillä hänen ilmestyessään( NÄKYVÄ PARUSIA ! ) olisi turva eikä meitä häpeällä karkoitettaisi pois hänen tyköänsä hänen tulemuksessaan.

        2:29 Jos tiedätte että Hän on Vanhurskas( KÄSKYSANA ), niin te
        myös ymmärrätte, että jokainen joka vanhurskauden TEKEE on hänestä syntynyt.


      • TäyttäSanaa

        He erottavat Jumalalle osan siitä laihosta ja karjasta, jotka Hän on
        enentänyt, ja sanovat harhauskossaan: »Tämä kuuluu Jumalalle ja tämä
        Hänen vertaisilleen.» Ja se, mikä kuuluu Hänen vertaisilleen, ei joudu
        Jumalalle, mutta se, mikä kuuluu Jumalalle, joutuu Hänen vertaisilleen.
        Viheliäinen on heidän tuomionsa.

        Siten ovat useat monijumalaiset noilta sivujumaliltaan saaneet
        houkutuksen lasten surmaamiseen; tämä saattaa heidät kadotukseen ja
        samentaa heidän uskonsa, mutta jos Jumala olisi tahtonut, eivät he olisi
        saattaneet tehdä niin. Jätä heidät siis kaikkine keksintöineen!

        He sanovat harhauskossaan: »Tämä karja ja sato ovat kielletyt; ei
        kukaan muu saa nauttia niitä kuin ne, joiden me sallimme.» Heillä on myös
        karjaa, joka ei saa kantaa taakkoja, ja karjaa, jonka yli he eivät lausu
        Jumalan nimeä; näin sepittävät he valheita Häntä vastaan. Hän on pian
        antava heille heidän sepustustensa mukaan.

        He sanovat edelleen: »Mikä on tämän karjan kohdussa, on kuuluva
        miehillemme, mutta kielletty naisiltamme; kuolleena syntyneisiin taasen on
        heillä yhdenlainen oikeus. Jumala kyllä mittaa heille takaisin heidän
        säädöstensä mukaan; Hän on totisesti viisas, tietävä.

        Kadotuksen omia ovat ne, jotka surmaavat lapsensa
        mielettömyydessään ja tietämättömyydessään sekä kieltäytyvät siitä,
        minkä Jumala on heille suonut, sepittäen valheita Jumalasta. He ovat
        harhautuneita eivätkä taivu oikeaan johdatukseen.


    • Ruftqt

      Aloittaja on trolli

      • HAUDAN_.._VAKAVA

        PSSST .. sama täälä, mutta älä kerro kenellekkään _.._


    • vai.eikö.riitä

      Onko lobotomia vaihtoehto?

      • ongelmanPOISTAJA

        "Soffi projisoi kaikki ongelmansa helluntaihin vaikka todelliset syyt ovat ihan muualla!

        miksi sellaista käyttätymismallia sanotaankaan.." ISlam ratkaisee kaikki erilaisuuden ongelmat, vääräuskoisuuden, homouden ja "kristittyjen" kiistat Raamatunjakeista, kiistat katkeavat kuin veitsellä leikaten ..

        kunhan tänne vain saadaan riittävästi muslimeja niin vääräuskoisuus ja homous ei ole enää kenellekään ongelma .. ELÄKÖÖN SANAN VAPAUS ?


    • kokeneetvastatkoon

      Ei kunnollisia vastauksia :( Minua todella kiinnostaisi tietää, voiko helluntailaisten aivopesun jälkeen ihminen enää pselvitä normaalien kirjoihin, vai onko ainoa vaihtoehto mielisairaala tai itsemurha? Olen toisen jo kokenut, toista harkinnut joskus..Miten on?

      • oletko.tyytyväinen

        Miten sinulle kävi ateismin aivopesulassa? Oletko jo toipumaan päin?


      • ilmeinenhellari
        oletko.tyytyväinen kirjoitti:

        Miten sinulle kävi ateismin aivopesulassa? Oletko jo toipumaan päin?

        Missä ihmeen ateismin aivopesulassa? Pilkkaatko sinä kärsivää ihmistä
        ? Oletpa julkea!


      • ValiValitsija

        Vaihtoentona helluntailaisuudelle on kaikki muu.
        Se on melko laaja alue, käsittää kainen muun
        paitsi helluntailaisuuden. Siis, ole hyvä ja valitse.


    • vapautunutjatoipunut

      Olen toipunut. Ei enää ahdistusta, pelkoja, itsensä tarkkailua, huonommaksi ja syntiseksi tuntemista. Ei syyllisyyttä normaaleista harrastuksista ja ihmissuhteista.

      Ei kukaan tule arvostelemaan ja tenttaamaan yksityisasioitani, matkojani ym. tekemisiäni tai tekemättä jättämisiäni arvostelun ja tuomion hengessä.Kukaan ei yritä manipuloida ajatuksiani ja mielipiteitäni esim. homoudesta, naisten ja miesten tasa-arvosta ,pukeutumisestani ym.

      • kysyjä

        Hienoa!!! Onnea matkaan :)


    • vapautunutjatoipunut

      Ja , olen aivan tavallinen, työssäkäyvä perheenäiti. Elämäni hyvin, ja olen kiitollinen Jumalalle , mutta helluntailaisiin en enää halua olla missään yhteyksissä.
      Voi toipuaua ja eheytyä, kasvaa vahvaksi ihmiseksi, sellaiseksi kuin Jumala meidät on alunpitäen tarkoittanutkin. Ennenkaikkea, uskoa normaalilla, terveellä tavalla Jumalaan, itsensä ihmisarvoiseksi tuntien.!!

      • et.vastannut.aiemmin

        Mikä on normaali ja terve tapa uskoa Jumalaan ja mikä on se jumala mihin uskot? Olet tuota samaa yrittänyt aiemminkin täällä selittää.


      • jari-pekka--65
        et.vastannut.aiemmin kirjoitti:

        Mikä on normaali ja terve tapa uskoa Jumalaan ja mikä on se jumala mihin uskot? Olet tuota samaa yrittänyt aiemminkin täällä selittää.

        Terve tapa uskoa Jumalaan on uskoa Jeesukseen niin kuin Raamattu sanoo. Sanotaanhan tämä Raamatussa. Jos kaikki uskoisivat Jeesukseen niin kuin Raamattu sanoo, niin meillä ei olisi näitä uskonlahkoja, kirkkoja ja herötysliikkeitä ym.


      • okmmko
        jari-pekka--65 kirjoitti:

        Terve tapa uskoa Jumalaan on uskoa Jeesukseen niin kuin Raamattu sanoo. Sanotaanhan tämä Raamatussa. Jos kaikki uskoisivat Jeesukseen niin kuin Raamattu sanoo, niin meillä ei olisi näitä uskonlahkoja, kirkkoja ja herötysliikkeitä ym.

        Olet täysin samanlainen kuin kaikki muutkin uskovat, eli uskot ainoalla oikealla tavalla.


      • Vapautunutjatoipunut

        En ole aiemmin täällä kommentoinut,joten en ymmärrä ylläolevia kommentteja "etten olisi aiemmin vastannut, ja muka olisin "samaa yrittänyt täällä aiemminkin"!!
        Kerroin vain oman kokemukseni,helluntailaisuudesta toipumisestani.
        Pidän sen uskon ,mikä minulla on,olen elämääni tyytyväinen,ja uskonasiani ovat yksitysasiani,joita en ala täällä vääntää

        .Pitäkää tekin trollit omat uskonne,en ole niistä kiinnostunut,enkä ole teille myöskään mistään tilivelvollinen,enkä sekaannu jonninjoutaviin riitoihinne.Riidelkää edelleen keskenänne.Sitähän te osaatte


      • hauhauhauhauahau
        Vapautunutjatoipunut kirjoitti:

        En ole aiemmin täällä kommentoinut,joten en ymmärrä ylläolevia kommentteja "etten olisi aiemmin vastannut, ja muka olisin "samaa yrittänyt täällä aiemminkin"!!
        Kerroin vain oman kokemukseni,helluntailaisuudesta toipumisestani.
        Pidän sen uskon ,mikä minulla on,olen elämääni tyytyväinen,ja uskonasiani ovat yksitysasiani,joita en ala täällä vääntää

        .Pitäkää tekin trollit omat uskonne,en ole niistä kiinnostunut,enkä ole teille myöskään mistään tilivelvollinen,enkä sekaannu jonninjoutaviin riitoihinne.Riidelkää edelleen keskenänne.Sitähän te osaatte

        Eli et pysty sanomaan mitään muuta kuin haukkumaan helluntaita, siihenkö se "minun uskoni" antaa valtuudet?


    • Lahtariuskonnon.uhri

      Minun traumani ovat monet jo muutaman vuoden ajan havainneet täällä netissäkin.

      En ole toipunut, enkä usko, että täysin toivunkaan. Ainakin hidasta se on, sillä trauman aiheuttajat toimivat edelleen ja uhrin elämä on silkkaa epätoivoa. Helluntailaisten rikokset ovat anteeksiantamattomat. Niille ei voi, eikä saa olla sovitusta, heidän on itse vastattava teoistaan.

      Pari vuotta sitten aloin saada voimaa lestadiolaisten foorumilta, jossa ei turhia syndroomia podeta, vaan tehdyt teot sanotaan ääneen, koko maailman kuullen. Olen tästä lessuille ikikiitollinen. Helluntaiusko ei ole minua auttanut, vain tuhonnut, lestadiuksilta sain voiman alkaa avautua siitä, mikä on totuus.

      Te näette minut netissä, ette tiedä mitä nk. koneen tällä puolen, siviilissä tapahtuu. Tämä avautuminen on antanut voimaa avautua myös nk. "siviili elämässäni".

      Ette te, uskovaisksi ja muiksi tekeytyneet itsekään ole minua juurikaan tukeneet, päinvastoin pilkanneet ja syyttäneet. Hellarit yhdessä adventistien, ateistien ja satanistien kanssa. Muistan teidän sananne ja pilkkanne.

      Vain toinen, teidän pilkkaamanne, helluntai-, eli lahtariuskonnon uhri, KTS, on jo vuosia ollut todellinen ystäväni täällä netissä. Jo silloin kun te pilkkasitte meitä Netmissiossa, huijasitte meitä, valehtelitte suut ja korvat soiden.

      • MiehetVARJOISTA

        traumani ovat monet jo muutaman vuoden ajan havainneet täällä netissäkin. en ole toipunut, enkä usko, että täysin toivunkaan, ainakin hidasta se on, sillä trauman aiheuttajat toimivat edelleen ja uhrin elämä on silkkaa epätoivoa ¤¤¤atsien rikokset ovat anteeksiantamattomat¤¤¤niille
        ei voi, eikä saa olla sovitusta, heidän on itse vastattava teoistaan¤¤¤

        "kristinusko" ei ole minua auttanut, vain tuhonnut, mutta Jeshuamessiaanisilta sain voiman alkaa avautua siitä, mikä on Totuus.

        Te näette tekstini netissä, mutta ette tiedä mitä nk. koneen tällä puolen, siviilissä tapahtuu. Tämä avautuminen on antanut voimaa avautua myös nk. "siviili elämässäni".

        Ette te "kristityiksi" ja muiksi tekeytyneet itsekään ole minua juurikaan tukeneet, päinvastoin pilkanneet ja syyttäneet, natsi"kristityt", yhdessä ateistien ja satanistien kanssa. Muistan teidän sananne ja pilkkanne.

        Vain toinen teidän pilkkaamanne, toinen lahtariuskonnon uhri Jeshua HaMashiach, on jo vuosia ollut todellinen ystäväni, täällä netissäkin.

        Jo silloin kun te pilkkasitte meitä , huijasitte meitä, valehtelitte suut ja korvat soiden, natSIAATun ja muSSuliinin kiRKKoisät ja GESTAPO-jesuiittakameraden.


      • sinutonjonähty
        MiehetVARJOISTA kirjoitti:

        traumani ovat monet jo muutaman vuoden ajan havainneet täällä netissäkin. en ole toipunut, enkä usko, että täysin toivunkaan, ainakin hidasta se on, sillä trauman aiheuttajat toimivat edelleen ja uhrin elämä on silkkaa epätoivoa ¤¤¤atsien rikokset ovat anteeksiantamattomat¤¤¤niille
        ei voi, eikä saa olla sovitusta, heidän on itse vastattava teoistaan¤¤¤

        "kristinusko" ei ole minua auttanut, vain tuhonnut, mutta Jeshuamessiaanisilta sain voiman alkaa avautua siitä, mikä on Totuus.

        Te näette tekstini netissä, mutta ette tiedä mitä nk. koneen tällä puolen, siviilissä tapahtuu. Tämä avautuminen on antanut voimaa avautua myös nk. "siviili elämässäni".

        Ette te "kristityiksi" ja muiksi tekeytyneet itsekään ole minua juurikaan tukeneet, päinvastoin pilkanneet ja syyttäneet, natsi"kristityt", yhdessä ateistien ja satanistien kanssa. Muistan teidän sananne ja pilkkanne.

        Vain toinen teidän pilkkaamanne, toinen lahtariuskonnon uhri Jeshua HaMashiach, on jo vuosia ollut todellinen ystäväni, täällä netissäkin.

        Jo silloin kun te pilkkasitte meitä , huijasitte meitä, valehtelitte suut ja korvat soiden, natSIAATun ja muSSuliinin kiRKKoisät ja GESTAPO-jesuiittakameraden.

        Tule soffi pois jo varjoista!


      • KuljemmeTaistojentiellä
        sinutonjonähty kirjoitti:

        Tule soffi pois jo varjoista!

        MiehetVARJOISTA ei ole soffin kirjoitus, vaan rikoksen uhria pilkkaava kopio edellisestä viestistä.

        Kai sinä lukea osaat, en hetkeäkään epäile ettetkö osaisi. Menit samaan, uskonnonuhrin vastaiseen pilkkaveisuuseen MiehetVARJOISSA-kirjoittajan kanssa.

        Se edellinen, Lahtariuskonnon.uhri on kyllä soffia, tämän allekirjoitan, kun nyt kerran haluat nimeäni huutaa netissä. Näin te kostatte uhreillenne jotka eivät jääneetkään hiljaisiksi! Joku perkele ne herätti kertomaan asiaansa.

        Lahtariuskonnon Riemumarssi:
        https://www.youtube.com/watch?v=jpntSOfXtjw

        Helluntaiuskonnon Yössä:
        https://www.youtube.com/watch?v=QbqxHR8q2GM

        Alas riistoluokka loisten, alas mustat pyövelit!


    • sokeidentalutus

      Eivät helluntailaiset voi väkisin ketään auttaa. Vain kirkko tekee opetuslapsia väkisin kastamalla ihmisiä vauvoina. Mikä keksintö! Samalla saa kirkon jäsenyyden ja sen kummemmin ei tarvitse opettaa, kehoittaa tai varoittaa ihmistä. Varma tapa saada lisää näitä "seurakuntalaisia", kun se kaikki nimetään salatuksi tavaksi saada autuus ilman mitään parannuksen tekoa ja kilvoittelua.

    • murheenkryyni

      Soffi projisoi kaikki ongelmansa helluntaihin vaikka todelliset syyt ovat ihan muualla!

      miksi sellaista käyttätymismallia sanotaankaan..

      • KukkuuKukkuKaukanaKukkuu

        Ahaa. Tunnetko asiani hyvinkin? Nimeät henkilön, josta alat jakaa "tietoasi", väittäen, että itse antaisin väärän kuvan itsestäni.

        Jälleen kerran helluntairikollinen puuhissaan. Helluntaiherätys ei kestä mitään arvostelua, vaan vielä jälkeenkin päin käy rikollisin toimin sen uhreja vastaan. En tiedä, että he milloinkaan olisivat edes yrittäneet auttaa lahkonsa uhreja, vaikka heillä on tieto. Heistä avoimesti kertovia uhreja vastaan he käyvät, lyöden jo lyötyjä.

        Tämä on juuri eräskin pääasia, joka tekee Helluntaiherätyksestä kadotuksen lahkon: sen teot eivät ole erehdyksiä, josta seuraisi, että kuultuaan heillä loukatuista lapsista, nuorista ja aikuisistakin he ryhtyisivät selvittämään asiaa, kuten esim lestadiolaiset jo tekevät. Ei. Helluntaiherätys jatkaa entisellä salailulinjallaan, ei selvitä rikoksiaan, vaan aina edelleen nk. lakaisee ne maton alle, kuten Helluntaiherätyksen toiminnasta sen lukuisat uhrit ovat kertoneetkin.

        Jos jokin teko on tehty, se on julkinen asia josta voi avoimesti kertoa. Vain rikolliset, kuten pedofiilit ovat opettaneet uhreilleen, että aikuisen tekemä teko tulisi uhrin, lapsen salata. Salailutaakka asetetaan rikoksenuhrille, uhrille tietoisesti pedataan nk. tukholmasyndrooma, nämä ovat ovelia veikkosia ja rouvia.

        Samoin on myös helluntailaisten, seurakuntien sisällä tekemien talousrikosten kohdalla. Omaisuuksien siirrot ovat julkisia asioita, eikä niissä ole salailtavaa, mutta Helluntaikirkko on syyllistänyt uhrit selittelemällä mm. että "asiat eivät kuulu ulkopuolisille, jumalattomille, sillä tällaiset asiat voidaan ymmärtää väärin, eikä evankeliumi menesty", "Jumalan seurakunnassa asiat selvitetään omien kesken" ym. jotta yksinkertaiset uskovat pidettäisiin hiljaisina kun isot pojat siirtelevät toiseen tarkoitukseen kerättyjä varoja omille tileilleen.

        Nämä rikolliset tuntevat Suomen lain ja tietävät, että tietyistä asioista tulee tehdä rikosilmoitus heti, tai se ilmoitusasiana, jopa rikoksena vanhenee ja rikollinen voittaa asian. Onhan näillä helluntaikirkkolaisilla rikollisilla jopa varakasta lähisukuakin yhteiskunnan, jopa oikeuslaitoksenkin korkeissa viroissa. Raha tulee rahan luo.

        Mutta esim. rikoksen kautta kuolleet eivät enää herää eloon, eikä katumus auta. Teostaan ja tässä kohdin tekemättäjättämisistään on kannettava vastuu, tekijän uhrit odottavat tätä.

        Kyllä minä olen teidän jutustelujanne kuullut. Olette vastenmielisimpiä, uskonnollisia lieroja maan päällä.

        Helluntaiherätys ei tule valoon. Se on alusta asti ollut rikollisten lahko, tämä on sen koko olemus. Ylistysveisuu, sun muu on ainoastaan lumetta shown päällä ja raha vaihtaa omistajaansa. Hellariuskonto ei teologisesti ole mistään kotoisin, se on vapaamuurarihuijareiden kyhäämä lumeuskonto. Sen opit ovat kaikki kristinuskon opetusten vastaisia ja koostuvat n. 20 kristillisten kirkkojen jo ammoin tuomitsemista harhaopeista. Kyllä kukkeli-kuu-klaanilaisilla on ollut hauskaa, availlessaan vanhoja noitakirjojaan ja sepustaessaan uususkonnon oppeja "raamatullisilta" kuulostaviksi!

        Kas kun satuinkin lukemaan viestisi.


      • ulvookoulkonataas
        KukkuuKukkuKaukanaKukkuu kirjoitti:

        Ahaa. Tunnetko asiani hyvinkin? Nimeät henkilön, josta alat jakaa "tietoasi", väittäen, että itse antaisin väärän kuvan itsestäni.

        Jälleen kerran helluntairikollinen puuhissaan. Helluntaiherätys ei kestä mitään arvostelua, vaan vielä jälkeenkin päin käy rikollisin toimin sen uhreja vastaan. En tiedä, että he milloinkaan olisivat edes yrittäneet auttaa lahkonsa uhreja, vaikka heillä on tieto. Heistä avoimesti kertovia uhreja vastaan he käyvät, lyöden jo lyötyjä.

        Tämä on juuri eräskin pääasia, joka tekee Helluntaiherätyksestä kadotuksen lahkon: sen teot eivät ole erehdyksiä, josta seuraisi, että kuultuaan heillä loukatuista lapsista, nuorista ja aikuisistakin he ryhtyisivät selvittämään asiaa, kuten esim lestadiolaiset jo tekevät. Ei. Helluntaiherätys jatkaa entisellä salailulinjallaan, ei selvitä rikoksiaan, vaan aina edelleen nk. lakaisee ne maton alle, kuten Helluntaiherätyksen toiminnasta sen lukuisat uhrit ovat kertoneetkin.

        Jos jokin teko on tehty, se on julkinen asia josta voi avoimesti kertoa. Vain rikolliset, kuten pedofiilit ovat opettaneet uhreilleen, että aikuisen tekemä teko tulisi uhrin, lapsen salata. Salailutaakka asetetaan rikoksenuhrille, uhrille tietoisesti pedataan nk. tukholmasyndrooma, nämä ovat ovelia veikkosia ja rouvia.

        Samoin on myös helluntailaisten, seurakuntien sisällä tekemien talousrikosten kohdalla. Omaisuuksien siirrot ovat julkisia asioita, eikä niissä ole salailtavaa, mutta Helluntaikirkko on syyllistänyt uhrit selittelemällä mm. että "asiat eivät kuulu ulkopuolisille, jumalattomille, sillä tällaiset asiat voidaan ymmärtää väärin, eikä evankeliumi menesty", "Jumalan seurakunnassa asiat selvitetään omien kesken" ym. jotta yksinkertaiset uskovat pidettäisiin hiljaisina kun isot pojat siirtelevät toiseen tarkoitukseen kerättyjä varoja omille tileilleen.

        Nämä rikolliset tuntevat Suomen lain ja tietävät, että tietyistä asioista tulee tehdä rikosilmoitus heti, tai se ilmoitusasiana, jopa rikoksena vanhenee ja rikollinen voittaa asian. Onhan näillä helluntaikirkkolaisilla rikollisilla jopa varakasta lähisukuakin yhteiskunnan, jopa oikeuslaitoksenkin korkeissa viroissa. Raha tulee rahan luo.

        Mutta esim. rikoksen kautta kuolleet eivät enää herää eloon, eikä katumus auta. Teostaan ja tässä kohdin tekemättäjättämisistään on kannettava vastuu, tekijän uhrit odottavat tätä.

        Kyllä minä olen teidän jutustelujanne kuullut. Olette vastenmielisimpiä, uskonnollisia lieroja maan päällä.

        Helluntaiherätys ei tule valoon. Se on alusta asti ollut rikollisten lahko, tämä on sen koko olemus. Ylistysveisuu, sun muu on ainoastaan lumetta shown päällä ja raha vaihtaa omistajaansa. Hellariuskonto ei teologisesti ole mistään kotoisin, se on vapaamuurarihuijareiden kyhäämä lumeuskonto. Sen opit ovat kaikki kristinuskon opetusten vastaisia ja koostuvat n. 20 kristillisten kirkkojen jo ammoin tuomitsemista harhaopeista. Kyllä kukkeli-kuu-klaanilaisilla on ollut hauskaa, availlessaan vanhoja noitakirjojaan ja sepustaessaan uususkonnon oppeja "raamatullisilta" kuulostaviksi!

        Kas kun satuinkin lukemaan viestisi.

        no joko lopetit tuon ropaskasi, jatka nyt vielä pari aanelosta.

        kukaan ei tosin enää viitsi lukea riviäkään sekoja tarujasi.


      • Helluntaiherätyksen.uhri
        ulvookoulkonataas kirjoitti:

        no joko lopetit tuon ropaskasi, jatka nyt vielä pari aanelosta.

        kukaan ei tosin enää viitsi lukea riviäkään sekoja tarujasi.

        Olen lahkonne rikosten uhri.

        Vilkaisin juuri pitkästä aikaa toista foorumia, jossa jo usean vuoden ajan, yhteistuumin olette tieten ja tarkoituksella sekoittaneet kolme eri henkilöä, joilla netissä sama nicki ja jatkatte herjauskampanjaanne tällä nickillä, leimaten pääasiassa itseni, kuukaudesta toiseen.

        Mitä samaa nickiä vuosia sitten käyttänyt naisressukka ajattelee pilkkakampanjastanne, ei aavistustakaan, mutta minä ajattelen ja tuon rikoksenne kaikkialla julki, vaikka A4:lla.

        Toivon, että tuo naisparka 10 vuoden takaa ymmärtää itsekin mikä henki helluntailaisuudessa, karismaattisuudessa, olkoon vaikka luterilaisissa "uskovissa" vaikuttaa, eikä anna eksyttää itseään "uskoonne".

        Teistä on jo tehty rikosilmoitus, mutta poliisiylijohtajanne on jo vuosikymmeniä pitänyt huolen, ettei helluntailaisten rikoksia tutkita, vaan ilmoitukset heitetään sitämyöten roskiin ja uhrit nolataan.

        Oli aika, jolloin olisitte voineet lopettaa yhteisen rikoksenne ja selvittää asia. Se ei enää ole mahdollista. Minä en anna teille anteeksi. Tulee päivä, jolloin teidät tuomitaan, jokaikinen, rikoksistanne, jotka eivät ole vihaisten uhrienne "harhoja" kuten leimaatte, vaan todellisia, toteennäytettäviä rikoksia. Oli aika sopia ja on aika tuomiolle.

        Sen poliisiylijohtajanne teot ja tekemättäjättämiset tullaan myös tutkimaan ja tuomitsemaan, olkoon kuinka nimekäs tahansa. Teille ei enää kuulu armo, sen aika meni ohi. Te ette ymmärtäneet, kun uhri tarjosi teille mahdollisuuden.


    • vainpöljäonhellari

      Kylläpä ovat helluntailaiset katkeria ja ilkeitä.Kommentit puhuvat puolestaan, todellinen luonne niissä tulee esiin.
      Kuinka hurskasta esittänevätkään sitten omissa seurakunnissaan. Oikein hyvin näillä sivuilla tulee tuo helluntailaisten kaksinaamaisuus esille. Todellista uskoa heillä ei ole, esittämistä sitäkin enemmän. Eikö niin että viestinnästä yli 90% on sananatonta. Vaikka kuinka kieltää syyllistyneensä kaltoinkohteluun, se huokuu "rivien välistä", myös uskon teeskenteleminen näkyy

      Itse olen vastaavanlaisen lapsuuden helluntailaisten vanhempien kasavattamana elänyt ja kokenut kuin Mazdels. Tiedän mistä puhun, ja miten totta kaltoinkohtelu,painostaminen, mitätöiminen, valehtelu,manipulointi, väkivalta, jopa alkoholismi helluntaiperheissä ovat arkipäivää.Sitten on se toinen hurskas minä, joka kiillotetaan ja otetaan esinn seurakunnassa, sekä helluntailaisten kesken muuallakin .

      Ja jopa uskon ja tiedän että samaa kaltoinkohtelua harrastetaan useimmissa helluntaiperheissä vielä nykyäänkin, vaikka 2010 -lukua eletäänkin, perusasiat noissa lahkoissa eivät muutu.Sama muissakin ääri uskonnollisissa piireissä, kuten lessut ja jehovat ym.
      Ehkä eniten Mazdelin avoimuttta kohtaan hyökkäävätkin juuri tälläiset vanhemmat, jotka itse harrastavat tuota samaa kaltoinkohtelua lapsiaan kohtaan. Tänäkin päivänä.Asiat tulevat liian kipeinä, liian lähelle, ja ne on parasta kieltää, "Ei meillä, eikä meidän seurakunnassa, ei kukaan helluntailainen, en tiedä ketään" ym.

      Ensimmäinen merkki lahkon vaarallisuudesta ja sairaudestahan onkin juuri se että kielletään kaikki negatiivinen.Lahko on aina oikeassa, ja kaikki vääryydet valehdellen muunnellaan parhain päin lahkon eduksi. Mitään negatiivista arvostelua tai kyseenalaistamista ei sallita.

      • TaasPataKattilaaSOIMAA

        Roomalaiskirje: 1:1 Paavali, Jeesuksen Kristuksen palvelija, kutsuttu apostoli, erotettu julistamaan Jumalan evankeliumia,
        1:2 jonka Jumala on edeltä luvannut profeettainsa kautta pyhissä kirjoituksissa,
        1:3 hänen Pojastansa - joka lihan puolesta on syntynyt Daavidin siemenestä
        1:4 ja pyhyyden hengen puolesta kuolleistanousemisen kautta asetettu Jumalan Pojaksi voimassa - Jeesuksesta Kristuksesta, meidän Herrastamme,
        1:5 jonka kautta me olemme saaneet armon ja apostolinviran, että

        syntyisi uskon kuuliaisuus hänen nimeänsä kohtaan kaikissa pakanakansoissa,1:6 joihin tekin Jeesuksen Kristuksen kutsumat kuulutte:

        1:7 kaikille Roomassa oleville Jumalan rakkaille, kutsutuille pyhille. Armo teille ja rauha Jumalalta, meidän Isältämme, ja Herralta Jeesukselta Kristukselta!
        1:8 Ensiksikin minä kiitän Jumalaani Jeesuksen Kristuksen kautta teidän kaikkien tähden, koska teidän uskoanne mainitaan kaikessa maailmassa.
        1:9 Sillä Jumala, jota minä hengessäni palvelen julistaen hänen Poikansa evankeliumia, on minun todistajani, kuinka minä teitä lakkaamatta muistan,
        1:10 aina rukouksissani anoen, että minä jo vihdoinkin, jos Jumala tahtoo, pääsisin tulemaan teidän tykönne.
        1:11 Sillä minä ikävöitsen teitä nähdä, voidakseni antaa teille jonkun hengellisen lahjan, että te vahvistuisitte,
        1:12 se on, että me yhdessä ollessamme virkistyisimme yhteisestä uskostamme, teidän ja minun.
        1:13 Ja minä en tahdo, veljet, teiltä salata, että jo monesti olen päättänyt tulla teidän tykönne saadakseni jonkin hedelmän teidänkin keskuudestanne, niinkuin muidenkin pakanain, mutta olen ollut estetty tähän saakka.
        1:14 Kreikkalaisille ja barbaareille, viisaille ja tyhmille minä olen velassa;
        1:15 omasta puolestani minä siis olen altis teillekin, Roomassa asuvaisille, julistamaan evankeliumia.

        1:16 Sillä minä en häpeä evankeliumia; sillä se on Jumalan voima, itsekullekin uskovalle pelastukseksi, juutalaiselle ensin, sitten myös kreikkalaiselle.
        1:17 Sillä siinä Jumalan vanhurskaus ilmestyy uskosta uskoon, niinkuin kirjoitettu on: "Vanhurskas on elävä uskosta."

        1:18 Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,
        1:19 sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.

        1:20 Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,

        1:21 koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.

        1:22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet
        1:23 ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.

        1:24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,

        1:25 nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin

        Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.

        1:26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin;

        sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; 1:27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.

        1:28 Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.

        1:29 He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä;
        1:30 ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,

        1:31 vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;

        1:32 jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.

        http://yle.fi/uutiset/vatikaani_meidan_pitaa_huomioida_homoseksuaalit/8099382 VOIKO HOMOUDESTA TOIPUA ?


      • Hell.uskonnon.uhreille

        Meitä on lukemattomia, helluntaiuskonnon uhreja. Harvat uskaltavat avautua ja kertoa traumoistaan, tuoda totuuden esiin.

        Itse suljin kaiken pahan muiston sisälleni, paha oloni näkyi, mutten saanut sanotuksi. Minut oli tietentahtoen, vakain tuumin ja harkiten pahoinpidelty jo pikkulapsesta alkaen siten, että kaikki oma tahtoni ja elämäni murskattiin. Muutama vuosi sitten, S24 lestadiolaisten sivustoa lukiessani aloin saada itse voimaa alkaa avata totuutta elämästäni (enkä ole avannut sitä kuin hiukan, kokototuus on paljon karmeampi). Asiaa auttoi näiden helluntailaisten oma käytös itseäni kohtaan, ennen sisällä seurakunnassa, nyt internetissä. Lopetin uskomasta heitä ystävikseni, uskonveljiksi ja sisariksi (tosin ihan pari poikkeusta on). Tämä netissä avautuminen on antanut jo voimaa avautua myös esim. joillekin sukulaisilleni, asioista, joita he eivät ole tienneet.

        Minä toivun. Minä nousen haudasta, vihaa ja kostoa täynnä! Ja minä elän!

        Vuosia sitten, kaivatessani hengellisyyttä, menin Netmissionin keskustelufoorumille, ajatellen, että siellä olisi "tosiuskovia". Olin tuolloin vielä hengeltäni itse syvästi "helluntaihengellinen". Luulot karisivat nopeasti. Tällöin aloin muistaa menneisyyttäni helluntailaisuudessa, ilman muistojen kultareunuksia.

        Helluntailaiset itse ovat osoittaneet itsensä, mitä ovat ja kunkin heidän uhriksi joutuneen tulee ymmärtää selkeät, nähtävät ja koettavat tosiasiat: ei, mitä he sanovat olevansa, vaan mitä he ovat.

        Olen kokonaan luopunut pitämästä heitä ensinnäkään kristittyinä (ja olenkin etsinyt faktatietoa netistä, mikä heistä on totuus, jota he eivät ole kertoneet, eivätkä kerro), toisekseen erehtymästä koskaan pitämään heitä aitoina uskonystävinä. Itsestäni on mm. profetiat-sivustolla levitetty vuosien ajan valheellista "tietoa", levitetty false flageja, lainattu toisen, sattumalta samannickisen kirjoittajan tekstejä vuosien takaa, esittäen ne muka itseni kirjoittamina, kirjoiteltu "nimissäni", vaikken ole itse siellä kirjoitellut enää n. vuoteen. Kävin pari päivää sitten vilkaisemassa, eli lukemassa Profetiat-sivustoa ja siellä edelleen herjataan itseäni nickiltä mainiten.

        Helluntailaisten käyttämillä sivustoilla itseäni on uhattu väkivallalla jo kolmesti, annetti kahdesti tappouhkaus, yhdessä jonkun toisen kanssa. Viimeisimmästä tappouhkauksesta ei ole kovinkaan pitkä aika, olen kirjoittanut siitä täällä.

        Tein ilmoituksen ylläpidolle, mutta se ei ole poistanut näitä herjaavia tekstejä, joka kertoo minulle sen, että sekä ylläpidossa, että nettipoliisissa on helluntailaisia, rikoksen suosijoita.

        Astuin muutama vuosi sitten muutamien lahkojohtajien varpeille, en tunnustanut heidän hengellistä auktoriteettiaan ja jouduin heidän ja heidän seuraajiensa (ei Jeesuksen seuraajien) hyökkäyksen kohteeksi. Näitä lahkojohtajia ovat mm. Meller, Pekki, Paavola, Lindroos, sekä erinäiset "juutalaismessiaanisina" esiintyvät kipapäiset, supisuomalaiset, muut huijarit.

        Kirjoitan näitä pitkiä vastauksiani siksi, että jokainen viesti, myös nickillä allekirjoitettu on laillinen asiakirja ja käy todisteena mm. oikeudessa. Jokainen kirje ja viesti on lainvoimainen ja todisteeksi kelpaava virallinen asiakirja.

        Joka luulee muuta, eksyttää vain itsensä.


    • kassiinäkysmys

      Kumpi "minä" siinä yllä kirjoittaa?

      • Odotamme

        Mitä tarkoitat? Kirjoitat julkiseen mediaan, joten ole hyvä ja vastaa. Ketä syytät ja mistä?


    • harkitkaajatarkkaan

      Kaikille varoituksen sana.Pysykää erossa lahkoissa.

      Lahkon tunnistaa siitä, että heillä on vain yksi oikea uskonto, tietenkin juuri heidän omansa, ja lahkosta ei saa sanoa mitään negatiivista, eikä millään lailla kyseenalaistaa lahkon toimintaa.Jopa moni rivihellari on eri mieltä monessa asiassa, mutta ei uskalla tuoda kantaansa julki, puljusta erottamisen ym. seurausten pelossa pelossa.

      Myöskin oman elämän aloittaminen on tälläisissä lahkoissa koko ikänsä eläneelle aivan sula mahdottomuus, koko elämä kun on sidottu lahkoon ja pyörii lahkon ympärillä.Parhaimmat käyvät kysymässä kaikki asiansa, osaamatta tehdä mitään päätöstä itsenäisesti "pastoriltansa".Millaisista ihmisistä tämä kertookaan??!!Pastorin sana painaa enemmän kuin oma itsenäinen mielipide!!

      Kun on koko ikänsä aivopesty tuohon lahkoon, ei ole enää mahdollista siitä erota.Koko elämä on helluntaiseurakunta, ei Jeesus.Vin sillä on heille merkitystä, mitä sanoo helluntaiseurakunta mistäkin asiasta, omat mielipiteet voi unohtaa, ne ovat ilman muuta saatanasta!!
      nm.Nähnyt ja kokenut, mitä siellä on!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      56
      5554
    2. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      61
      2353
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      52
      2312
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      326
      1059
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1044
    6. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      26
      940
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      4
      877
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      793
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      771
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      763
    Aihe