6.12. soihtukulkue itsenäisen Suomen puolesta

ProPatria

Itsenäisyyspäivänä 6.12.2015 järjestetään soihtukulkue itsenäisen Suomen puolesta. Kulkueen reitti on Töölö tori- Hietanimen hautausmaa. Tilaisuus alkaa klo 18.30 Töölön torilla.

https://www.youtube.com/watch?v=LyZ9OLIiPsU
https://www.facebook.com/elakoonsuomi612/


Katsoin videon ja sydäntäni riipaisi näiden nuorten puolesta, jotka kunnioittavat isänmaatamme ja haluavat jatkaa sen itsenäisyyden juhlistamista upein tavoin. Minkälainen maa näille nuorille jää elettäväksi ja minkälaisissa olosuhteissa me vanhemmet viimeiset vuotemme joudumme viettämään?

Nyt tämä on meidän kaikkien asia ja toivonkin, että muutkin jakaisivat tietoa soihtukulkueesta, jotta meitä olisi siellä tunhansittain.

Tilaisuus on poliittisesti sitoutumaton ja kaikenlaiset poliittiset tms. tunnukset tulee jättää kotiin.


"Suomen itsenäisyys ei ole itsestäänselvyys vaan suomalaisten ponnistusten ja työn tulos. Maamme on rakennettu lukemattomien sukupolvien työllä, ja sitä on puolustettu suurin uhrauksin. Ilman niitä ei Suomea olisi. Suomen itsenäisyys onkin pieni ihme, ja sitä on toden totta syytä juhlia.

Kuudes päivä joulukuuta on suomalaisten päivä, Sinun päiväsi. Tule siis mukaan viettämään Suomen itsenäisyyspäivää ja liity maanmiestesi ja -naistesi sinivalkoiseen kulkueeseen. 612-marssi on puolueista ja poliittisista järjestöistä riippumaton kansalaistempaus, jonka takana on joukko isänmaanystäviä. Soihtukulkueen lisäksi ohjelmaan kuuluu teemaan sopivia puheita.

Kaikki ovat tervetulleita juhlimaan hyvällä mielellä maamme itsenäisyyttä ja muistamaan esi-isiemme työtä ja uhrausta vapaan Suomen puolesta. Itsenäisyyspäivänä voimme olla iloisia ja ylpeitä suomalaisuudestamme ja lähes satavuotisesta valtiollisesta itsenäisyydestämme. Isänmaanrakkaus, kansallinen yhteisöllisyys ja yhteen hiileen puhaltaminen ovat valtava henkinen voimavara, joka on vahvistanut maatamme ja kansaamme niin hädän kuin rauhan aikoina. Yhdessä olemme vahvoja!

Eläköön Suomi!

33

117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TullaanPorukalla

      Hienoa. Tällainen kulkue varmasti yhdistää meitä vanhoja ja uusia tulevia suomalaisia. Upea pitkä soihtukulkue varmasti tekee vaikutuksen uusiin maaveljimme ja sisariimme kun toivottavasti luntakin saadaan on varmasti upea elämys lumeentottumattomille tulijoille niin kynttilöiden valot ja isänmaallinen ylpeys tekee varmasi heidän kuuluvuuden suomeen vahvemmaksi ja eivät välttämättä kaipaa enää niin ikävissään kotimaahansa. Olemme tämän jälkeen taas astetta vahvempi maa.
      Kiitos vielä kutsusta. Porukkaa tulee varmasti paljon yhteiselle yhdistävälle kulkuekävelylle. Glögi pisteitä olisi hyvä olla lämmikkeksi matkalla. ( En noita aloittajan linkkejä aukaissut ).

    • Soihdunkantaja

      Miten sitten ylioppilaiden perinteinen soihtukulkue, joka lähtee Hietaniemestä? Menevätkö kulkueet sekaisin jossain kohden?

      • Kollaakestää

        Rajat kiinni mielenosoitus linnan ympärille aattona!!!!!


    • Tulen_mukaan

      Voisiko tuon mielenilmauksen järjestää samaan aikaan kaikissa suomen kaupungeissa. Siinähän olisi sopiva ajankohta juuri samaan aikaan kun Niinistö ottaa vastaan vieraitaan, "tervehtiä" meidänkin vieraita.

      • AikkaLahti

        Tervehtiä "perinteitä kunnioittaen" vai? Niitä vieraita alkaa olla jo niin paljon että tarvittaisiin oikein tervehdysten sarjoja!


      • rajatkiinniheti

        Hyvä idea. Alan jakaa paikkakuntaketjuissa.


    • EiMullaMuuta

      Anteeksi kirjoitusvirheet.

    • Kaikki-mukaan

      Toivottavasti kaikki ketkä vaan pääsevät, ottavat osaa tuohon tapahtumaan. Emme voi muutakaan. Pitää ainakin näyttää edes näin päättäjillemme, että emme hyväksy tätä suomen tuhoavaa maahanmuuttopolitiikkaa. Kaikki mukaan!!

      • mukaan.kaikki

        Meiltä lähdetään ainakin. Kivempi suomalaisten joukossa ja näkevät maahantulijatkin että olemme yhtenäinen kansa.


    • SUOMIÄITI

      Poliisi epäilee että kommariradikaalit meinaa järjestää kaikkea ikävää kynttiläkulkueen varalle, on kuulemma kiviritsoja rakenneltu urakalla. Toivottavasti kaikki sujuu arvokkaasti ja rauhallisesti.

      • niitä-ne-lienee

        Keskiviikkona se voimakaksikko sai Hkin käräjäoikedessa ehdollista useista rikoksista ja tuhansia euroja korvattavaa. Kait ne ehtii nyt hyvin paikalle, rahattomat puniikkien pennut.


    • sinne_vaan

      Varautukaa osallistujat siihen että näitä rauhallisia itsenäisyysjuhlia vastaan on esitetty monia uhkauksia ja anarkistit tulee myöskin tekemään hyökkäyksiä niihin.
      Jokainen tietysti on oikeutettu puolustamaan itseään ja varautumaan tähän parhaaksi katsomallaan tavalla. Älkää antako näiden aivottomien kakaroiden estää vapaata liikkumista.

      • munisänmaa

        Siis minkä takia. Suomessahan on aina ollut itsenäisyyspäivänä soihtukulkueita. Miksi ei saisi olla nytkin ?


    • Antifa1

      Ritsat valmiina, munat korissa, tähtäin asetettu – on aika suuttua! Vapautemme on uhattuna 6.12.2015, kun natsisiat aikovat marssia Helsingissä. Me olemme kirjava joukko vihaisia lintuja, joiden vapautta pakkotyö, rotuerottelu, sukupuolisyrjintä, köyhyys ja lisääntyvä kontrolli uhkaavat. Me emme katso vierestä, kun äärioikeisto aikoo marssia kaduillamme! Nyt on Vapaus pelissä!

      Pelin tarkoituksena on lingota ritsalla sikojen rakennelmat, murtaa rivit ja lannistaa sikojen jatkosuunnitelmat!

      Raiskausfantasioistaan tutun Timo Hännikäisen johtamat siat koittavat häpäistä vapauden ja itsenäisyyden unelman, ja auttavat kurkunleikkaaja Sipilää viemään elämämme perusedellytykset aina opintotuesta eläkkeisiin. Kaduille haluava äärikansallismielinen liike tukee hallituksen tulonsiirtoja köyhiltä rikkaille ja työläisten kyykytystä, samalla kun se koittaa rakentaa perustuksia omalle väkivaltaan perustuvalle politiikalleen. Suomalaista äärioikeistoa Suomen sisusta natsijärjestö Suomen vastarintaliikkeseen yhdistämään pyrkivä soihtukulkue on uhka kaikille ihmisyyttä rakastaville.

      Häiritsemme sikojen marssia ja puolustamme itseämme, jotta olisimme vapaita huomennakin!

      Tule mukaan pysäyttämään natsisikojen soihtumarssi Helsingissä 6.12.2015! Lisätietoja luvassa, pysy kuulolla!

      • sinne_vaan

        I Rest My Case!
        Nauraisin jos uskoisin että tämä oli sarkasmia, mutta tuo häiriintynyt hippikakara on todennäköisesti tosissaan. Näitä siellä on luvassa ja alan jo toivoa että vastapuolellekin tulee niitä joilla on kyvyt pysäyttää tämä häirintä.


      • tschaikowsky

        Vaikuttaa siltä, että itsenäisyyspäivänä veri lentää.


      • suomenimaa

        Siis ketä sinä kutsut natsisiaksi ? Tavallista suomalaistako joka on joka vuosi laittanut kynttilät ikkunalleen, lipun pihaan ja marssinut soihtukulkueessa. Meille itsenäisyys on arvokas ja pyhä asia. Se ei ole ollut itseselvyys, että saamme elää itsenäisesä maassa. Kiitos esi-isien.
        Sinä siis tulet tätä kulkuetta häiritsemään, silloin häiritset ja häpäiset kaikki jotka ovat olleet edesauttamassa sitä , että olemme itsenäinen valtio. Tämä ei ole mielenosoitus. Se on osoitus siitä, että olemme kiitollisia siitä , että saamme elää itsenäisessä Suomessa.


      • saamitätilaa

        TURHAAN NOILLE HULLUILLE ,MIELENVIKAISILLE SUVAKKIANARKISTEILLE ON MITÄÄN SELITELLÄ. AINOA MIKÄ TEHOAA ON SENKKA NENÄSTÄ. ELI TURPAAN APINAORKESTERILAISILLE.....


      • räkänokka.uhoaa

        Kylläpä nyt pelottaa! Oletko sinä se tyttölapsi, joka Stadissa jäätyään mellakkapoliisin polven alle huusi: enpystyhengittää, enpystyhengittää, enpystyhengittää?

        Kyllä poliisit teille räkänokille, variksille, viimeistään opettaa käytöstapoja kun mamma ja pappa silloin kun olitte lapsia eivät töiltään ehtineet.

        Kirjoituksestasi huomaa, että et ole päivääkään tehnyt oikeita töitä. Sinä olet niitä yliopiston nielemiä elämäntapaopiskeljioita, joilla ei ole aikomustakaan mennä töihin vaan viettää elämää muiden kustannuksella. Isokokoiseksi kasvanut, mutta mieli on vastuusta vapaa kuin lapsella. Analkisti ei kykene työelämään, joten mitä helvettiä lässytät jostakin "eläkkeistänne"? Sinä pääset eläkkeelle vain mielenterveyssyistä.


      • sikaterroristille

        MITÄ SE LETTUMUNA ANTIFA 1 TÄÄLLÄ UHOILEE HEH HEH ,EI SUVAKIN RÄÄPÄLEET SINNE USKALLA TULLA. NE ON KUULLU ETTÄ KULKUEESEEN TULEE IHAN OIKEITA SUOMALAISIA MIEHIÄ, EIKÄ MITÄÄN RÄKÄNOKKAKOMMAREITA. SUVAKKIÄMMÄN KÖRILÄÄT SAA TURPAAN KANSSA , NIITÄ EI NAISIKSI LASKETA, NIIN RUMIA ETTÄ HÄPEÄSTÄ KASVONSAKIN PEITTÄVÄT.KYLLÄ TODELLA VAIKUTTAA ETTÄ VERI LENTÄÄ JA PALJON.


    • rajatkiinniheti2
    • suomalainen.myös

      Olen hengessä mukana! Töissä itsenäisyyspäivän illan mutta toivon isoa osaanottoa. Marssikaa pää pystyssä ja lippumme liehuen!

    • pessimisti.myös

      Soihtukulkueesta pitäisi tehdä surusaatto. Niin paljon ovat päättäjät häpäisseet maatamme ja sen puolustajia.

      • rajatkiinniheti4

        Kuuntele tuo Dannyn esitys. Kappaleen on tehnyt Jukka Kuoppamäki joka on aina ollut lauluissaan hyvin isänmaallinen.

        Minulla lähtee nyt seitsemäs soitto ja oon päättänyt entistäkin varmemmin että pidän tämän maan puolia. Palstalla, soihtukulkueessa, joka paikassa.

        https://www.youtube.com/watch?v=HeMUgwZT3iU , Danny

        Kiitokset ProPatrialle, tätä fiilistukea tarvitsin.


      • Ransittiss

        Hyvä laulu. Vielä kun olis ollu veteraani Tapio Rautavaara johdattamassa Aikamiehiä. Mutta oikein hyvä kuitenkin.


    • isämmeisätjaisämmeniin

      VETERAANIN ILTAHUUTO

      Rannalle himmeän lahden
      aurinko laskenut on.
      Kutsu jo soi iltahuudon,
      taakka jo laskettu on.
      Taattoa muista sa silloin,
      askel jo uupunut on,
      lapset ja lastemme lapset,
      teidän nyt vuoronne on.

      Hoivatkaa, kohta poissa on veljet,
      muistakaa, heille kallis ol' maa.
      Kertokaa lasten lapsille lauluin,
      himmetä ei muistot koskaan saa!

      Hymni soi holvissa hiljaa,
      tummana kaipuuta soi.
      Aika on korjannut viljaa,
      sarka jo kynnetty on.
      Ammoin me marssimme kahden,
      tulta löi taivas ja maa.
      Rannoilta Äänisen lahden,
      kelle nyt kertoa saa.

      Hoivatkaa...

      Laineissa Laatokan mahti,
      kahlita kenkään ei voi.
      Veljet sen rantoja vahti,
      konsa on koittava koi.
      Ylväänä Karjalan heimo
      tuskansa kantanut on.
      Maaäiti suojaansa sulkee,
      vartija poissa jo on.

      Hoivatkaa...

      Ja tässä myöhemmin lisätyt säkeistöt:

      Kaitsija maan sekä taivaan,
      turvamme kilpemme on.
      Armonsa suuri on aivan,
      suuri ja mittaamaton.
      Aurinko kuu sekä tähdet,
      kummut ja kukkiva maa,
      kaikki on huomassa hällä,
      eksyä kenkän ei saa.

      Laulakaa, taasen kunniaa Herran,
      katsokaa, kuinka kaunis on maa.
      Kiittäkää, Herra hoivaten kantaa
      silloinkin, kun kellot kumahtaa.

      Katseella kosketa Herra.
      silloin kun vaikeaa on.
      Armosi aamuin ja illoin
      meille on korvaamaton.
      Kuljemme polkua hiljaa,
      alhoissa varjoisan maan.
      Ylhäällä Luojamme luona,
      kasvosi nähdä mä saan.

      Laulakaa...



      Hyvää itsenäisyyspäivää teille kaikille!

    • migrationtruth
    • Kannatetaan

      Soihtukulkue jatkaa hienoa itsenäisen Suomen perinnettä. Tänä vuonna 2016 olisi hienoa nähdä, että tämä aate leviäisi myös muille paikkakunnille.

    • 1714
      • Ilja-Ryssä

        Huom. Olemme Suomessa. Emme kaipaa ryssien propagandaa Moskovan Valheet -lehden muodossa.


      • SuvakitSomaliaan

        Kyllä Suomessa joten suvakki voit mennä vaikka Mogadishuun. Ei tule ikävä.


    • muistantuon

      Tästäkin soihtukulkueesta valtamedia uutisoi omaan tyyliinsä "äärioikeisto ja natsit marssii..." kun tosiassa oli tavallisia suomenkansalaisia lapsista vanhempiin....

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5634
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2496
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1977
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      59
      1725
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      10
      1281
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe