Yhteinen aika, jota mies ei halua viettää.

Aman

Tämäkö nyt on sitä "erilleen kasvamista"? Kymmenen vuoden ajan olen mahdollistanut miehelleni lomamatkat ja bilettämisen kavereidensa kanssa, itse jäädessäni töihin tai hoitamaan lapsia. Nyt kun lapset kasvaneet ja olisi mahdollisuus viettää yhteistä aikaa, mies ei halua minua mukaan, vaan lähtee mieluummin kavereidensa kanssa. On jopa käynyt niin, että pyytäessäni miestä elokuviin, sain vastauksen: "se elokuva ei kiinnosta!". Seuraavana päivänä kaveri pyytää katsomaan samaa elokuvaa, se yllättäen kiinnostaakin ja niin sitä mennään. Olin odottanut kuukausia erästä viikonloppu tapahtumaa, johon luulin olevani lähdössä mieheni kanssa. Edellisenä päivänä mies ilmoittaakin iloisena, kuinka kavereita tulee kauempaakin ja niinpä minä olin tapahtumassa yksin. Naurettavinta tässä on se, että emme todellakaan ole enää mitään teinejä...Mutta eiköhän tässä ole tullut jo perin selväksi, mitä miehelleni merkitsen.

13

2079

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 7167

      Mikä lienee liittonne liima? Mikä lienee tulevaisuus? Sivullisten on turha arvailla. Voi vain ihmetellä omien kokemusten pohjalta joka sekin on hyvin subjektiivnen peruste.

      On meilläkin aijoja jolloin en halua osallistua vaimoni rientoihin. Olen kerran ollut mukana naisten rättivoittoisella matkalla enkä koskaan enää lähde. Vaimoni saa hoitaa ne naisporukassa. Tapahtukoon missä tahansa ja ottakoon aikaa päiviä tai viikkoja.
      En myöskään osallistu hänen vesijuoksuunsa ja vesijumppaansa. En kuotomis- enkä harmaahapsikerhon viikkokokouksiin. En lähtenyt mukaan Lappiin moikkaamaan poikamme perhettä.
      On siis paljon aikoja joista pitäydyn erossa eikä vaimoni pahoita niistä mieltään!
      Eläköidyimme samaan aikaan 15-vuotta sitten.

      • Aman

        Olisikoihan tämä "liittomme liima" mieheni puolelta ollut minun tupla palkka hänen palkkaansa nähden, sekä omistamani kiinteistö, jossa asumme. Itse olen kuvitellut rakastavani. Mies on ollut hyvä isä lapsille,siitä kiitos.


      • 7167
        Aman kirjoitti:

        Olisikoihan tämä "liittomme liima" mieheni puolelta ollut minun tupla palkka hänen palkkaansa nähden, sekä omistamani kiinteistö, jossa asumme. Itse olen kuvitellut rakastavani. Mies on ollut hyvä isä lapsille,siitä kiitos.

        Olisikohan kyse ylikompensatiosta? Jospa miehen kunnialle käy "siipeily" vaikka alitajuisestikin ja hänen käyttäytymisensä johtuu siitä, että hän todistelee itselleen itsenäisyyttään? En tiedä mutta tulipa mieleeni. Vastaavassa tilanteessa saattaisin itse reagoida siten.


    • Kunnollinen-mies

      Juuri tuollaisia miehiä naiset kelpuuttaa suhteeseen jotka ei oikeasti välitä.

      • Samaasia

        Sinä sen sijaan olet paljon parempi, kun haluaisit pariutua naisen kanssa, joka ei oikeasti välitä sinusta.


    • 43894289

      "Mutta eiköhän tässä ole tullut jo perin selväksi, mitä miehelleni merkitsen."

      Jaha, marttyyrin vikaa, vai?

      Kertomuksesi perusteella voi tietää vain sen, että hän ei koe viettävänsä vapaa-aikaa sinun kanssasi. Kaipaamasi yhteinen tekeminen olisi kivaa vain sinusta.

      Olet ehkä silti hänelle tärkeä. Olet kuin lapsi, joka kinuaa vanhempaansa leikkimään. Mies saattaa tehdä sen sinun mieliksesi muttei omaksi huvikseen.

      • dgdgdg

        Kyllä, sanoisin että miehen mielestä ap on tärkeä kodinhoitajana ja jottei joutuisi itse mahdollisen eron myötä luopumaan mistään muusta kuin vaimosta, joten ei voida todellakaan sanoa että hän ihan yhdentekevä olisi. Oman kokemuksen perusteella mies varmaankin ajattelee että vaimokin on tehnyt tähän mennessä ainoastaan asioita jotka on kivoja eikä niinkään asioita joita aikuisen ihmisen on pakko hoitaa. Siinä missä mies on nauttinut vapaa-aikanaan bilettämisestä niin ap on saanut valtavat kiksit lapsiperheen ruoka- ja vaatehuollosta, koska eihän sitä nyt muuten kukaan tekisi. Edes toisten mieliksi.


      • Aman

        En aivan ymmärrä kaikkia kommentteja, ovat mielestäni niin kaukana siitä, mitä asialla olen tarkoittanut. Mutta olisihan avioliitossa kiva "leikkiä" monenlaisia leikkejä..


      • lopetahyysääminen
        Aman kirjoitti:

        En aivan ymmärrä kaikkia kommentteja, ovat mielestäni niin kaukana siitä, mitä asialla olen tarkoittanut. Mutta olisihan avioliitossa kiva "leikkiä" monenlaisia leikkejä..

        Aloituksesta ymmärsin, että suhteenne on ollut tuollainen aina. Sä hoidat kaikki asiat, miehesi vaan on. Toki hyvä että on hyvä isä lapsille. Miksi alunperin suostuit tuollaiseen? Mitähän jos aloittaisit asioiden muuttamisen aluksi sillä, että annat miehelle enemmän vastuuta. Sanot, että te sä nyt nämä hommat, mulla on muuta tekemistä.
        Olen samaa mieltä kuin dgdgdg. Sä itse olet mahdollistanut miehen vapaan elämän. Ei se ykskaks tapojaan muuta ellei kukaan vaadi sitä häneltä. Eikä silloinkaan muuta, jos ei itse halua.
        Jos tilanne on tuollainen ollut aina niin eihän tuo ole erilleen kasvamista. Te olette olleet erillään koko liittonne ajan. Muuta yhteistä ei ole kuin lapset. Onko näin?
        Laitoit esimerkin että olitte jossain missä myös miehen kavereita oli mukana ja sä olit yksin koko ajan. Miksi et edes yrittänyt tutustua miehen kavereihin, mennyt rohkeasti joukkoon mukaan? Osoitit mieltäsi olemalla yksin?


      • Aman

        Tilanne ei ole ollut aina tällainen. Aikaisemmin teimme lomamatkoja, retkiä ym. muuta kivaa perheenä. Tilanne muuttui n. 10v sitten, kuopuksen synnyttyä. Totta on, että olen mahdollistanut miehen vapaan elämän. En kai vaan ole jaksanut ruveta vääntämään asioista...
        Tunnen kyllä mieheni kaverit, mutta oli jotenkin "ulkopuolinen" olo ainoana naisena viiden miehen porukassa, jossa olisin joutunut "roikkumaan "mukana. Aivan totta, osoitin mieltäni olemalla yksin. Oli kai niin pettynyt olo.


    • pilates

      Sitähän tuo juuri on, erilleen kasvamista.
      "Mutta eiköhän tässä ole tullut jo perin selväksi, mitä miehelleni merkitsen."
      Niinpä. Samaan johtopäätökseen olisin tullut minäkin. Tuossa ei kyllä enää keskustelutkaan auta.

    • pariskunta39-35

      Miehellesi parisuhde ei merkitse mitään. Kyllä parisuhteessa pitää olla yhdessä ja tehdä yhdessä juttuja mutta se ei kiinnosta miestäsi joten minusta tuo ei edes ole parisuhde. Miksi olet sen kanssa vielä?

    • outokuvioalkujaankin

      " Kymmenen vuoden ajan olen mahdollistanut miehelleni lomamatkat ja bilettämisen kavereidensa kanssa, itse jäädessäni töihin tai hoitamaan lapsia."

      Tästä tulee mieleen, että se erilleen kasvaminen on alkanut jo kymmenen vuotta sitten... vai onko yhteistä koskaan ollutkaan? Eihän se mene niin terveissä parisuhteissa, että toinen hoitaa lapsia ja toinen menee menojaan, vaan vastavuoroisesti näissäkin asioissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe