Apostoli Michael Howardin ympärillä kuohuu

Vastausta_odotellessa

Huutavan ääni -nimisen järjestön Face Book -sivuilla on Howardin kannattajien ja tukijoiden kiivas kirjelmä (23.11.2015) niitä syytöksiä vastaan, joita heidän johtajaansa Howardia kohtaan on esitetty Internetissä viime viikkoina.
Huutavan ääni -järjestön tarkoituksena on kumota niitä väitteitä, joita muun muassa Howardin sisar Rozella Heyns ja lukuisat muut Howardin kanssa työskennelleet henkilöt ovat kirjoittaneet julki Internettiin.

https://michaelthomashoward.wordpress.com/victim-testimonies/rozella-heyns/

Heyns syyttää avoimesti veljeään homoseksuaalisuudesta; elämäntavasta, jota tämä on harjoittanut lukioajoista alkaen näihin päiviin asti. Heyns väittää veljellään olleen suhteen mm. helluntaipastorin kanssa, Siskon kuvaukset pitävät yhtä niiden monien muiden kertomusten kanssa, joita sivustolta löytyy.
Ehkä vieläkin kiusallisempaa on lukea kuvauksia siitä, millaista väkivaltaa valkoinen saarnamies kohdistaa järjestönsä ylläpitämsän koulun opiskelijoihin. Seksuaalisen hyväksikäytön lisäksi sivuilla väitetään, että Howardin koulutusmenetelmiin kuuluisi nuorten palvelijoidensa systemaattinen lyöminen ja pieksäminen.

Howardin kannattajien vastaus on mielenkiintoinen. Internet-sivuston väittämien syyksi esitetään, että sen kirjoittajat ovat rikollisia ja heidän katkeruutensa takana on henkilökohtaisia ongelmia: "Yllättävä haavoittuminen voikin johtua raiskauksesta omassa perhepiirissä tai toistuvasta pahoinpitelyistä. Loukkaantumisen takana voikin olla sukulaisen sairaalloinen halu kontrolloida, jopa seksuaalinen hyväksikäyttö tapauksessa. Kenties puolison eläminen Jumalan järjestyksen ulkopuolella tai tahallisessa synnissä."

Nähtäväksi jää, mmillaisen käänteen keskustelu tulevaisuudessa saa. Yleensä väitetään, ettei savua ole ilman tulta. Nyt savua ainakin on melko sankasti ilmassa.

144

3246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuleekototuusjulki

      Monenlaista sitä on, eihän se opetuskaan ihan kestä Raamatun Sanan valossa tapahtuvaa tarkastelua.
      Totuuden julkitulo on aina hyvä asia, huonokin totuus on parempi, kuin valhe!

      • totuusonainatotuus

        Mikä on huono totuus, se ei voi olla totuus ollenkaan....ei voi olla huonoa totuutta!


      • Oikeaoppinentuomari

        Pastori Harri Wiherkoski sai veropetostuomion ja hänellä on myös liiketoimintakielto.


    • nähtyon

      Mahtavaa,että tuokin lihassaan ihmisille karjuva höyrypää saa julkista nöyryytystä-Jumala ei hyvällä lopulta näitä harhaopettajia katso.

      • Taas.Uhattu

        "Howardin kannattajien vastaus on mielenkiintoinen. Internet-sivuston väittämien syyksi esitetään, että sen kirjoittajat ovat rikollisia ja heidän katkeruutensa takana on henkilökohtaisia ongelmia:"

        Ihan just kuin tämäkin foorumi. Jos helluntailaista arvostelee, tulee tuota tuttua väitettä.

        Lakaiskaa vaan Howardin homostelut maton alle. Ja joka vanhoja muistaa, se ei pääse Taivaaseen, sillä Howard edustaa itteään Jumalaa! Ja joka Howardia arvostelee, sen voi vielä käydä hyvin, hyvin huonosti!


      • luken

        Mahtavaa,että tuokin lihassaan ihmisille karjuva höyrypää saa julkista nöyryytystä-Jumala ei hyvällä lopulta näitä harhaopettajia katso.
        Kommentoi
        Ilmianna
        helluntailaisia ne on


    • Howard on ahkerasti kiertänyt helluntaiseurakuntia.

      • Jomminkummin

        "KIertänyt helluntaiseurakuntia"?
        Toivottavasti tämä tarkoittaa, että Howard on kiertänyt ne kaukaa eikä, etä hän on ollut niissä vieraana.


    • Huomatitteko

      Harri Wiherkoski - Tampere Areenan toimitusjohtaja - näyttäisi olevan Howardin oikea käsi. Hänen Face Book-sivuillaan julkaisemat tekstit antavat ymmärtää, mitä mieltä hän on esimerkiksi maahanmuuttajista.

    • Kotityttönen

      Onko Howard edelleen Suomessa ?
      Saiko herätystä aikaan, kun sanoi joskus sitä varten tulleen ?
      Mikä on hedelmä ?

      • ihanoutonimi

        M.H....??Nevöhööööd... siinä sitä etelän hetelmää kerrakseen. Suru on,että niin monet joutuvat puoskareiden uhreiksi,mutta Jumala on kykenevä pelastuksessa varjelemaan ne,jotka Häntä kaipaavat ja totuutta etsivät. Kaiki on armoa-myös harhautuneen voi Jumala auttaa takaisin Tielle.


      • oppia

        Niin se on.Pidetään se mikä on hyvää ja rakentavaa.Mikä ei niin jätetään pois.Itse en miestä käy kuuntelemassa,joten ei tule pahamielikään.Ihminen on vajavainen ja savea,myös parhaat ns julistajat,koetelkaa ja pitäkää se mikä hyvää on.


    • S---A

      Kovin on mielenkiintoista, jos Michael Howardin sisko syyttää veljeään homoseksuaalisuudesta... Kuitenkin samainen sisko on vuosikymmeniä toiminut veljensä työyhteydessä? Sisko ei ole näiden vuosikymmenien aikana tiennyt tällaisesta asiasta, vaan on palvellut Jumalaa veljensä rinnalla. Ja nyt hän yhtäkkiä "tietää" yli 40 vuoden ajalta asioita, joita hän ei ole tiennyt aikaisemmin… Varsin kummallista...

      Pastori Michael kyllä sanoo asioita usein varsin voimakkaasti. Siitä voi sitten syystä tai ilman syytä loukkaantua. Mutta vaikka olisi "syytäkin" loukkaantua, niin kannattaa varoa, mitä puhuu. Olen itse todistanut tapausta, jossa henkilö julkisesti arvosteli erään Jumalalle tärkeän palvelutyön yhteydessä esiintyviä asioita. Arvostelussa oli totuuden siementä, mutta silti se arvostelu tuli enemmän lihasta kuin Hengestä. Vuosien jälkeen tämä tuttavani totesi, että hänellä on jostain syystä ollut muutaman vuoden hengellisesti kuiva jakso elämässään...

      Joten esimerkiksi tällaista taustaa ja kokemusta vasten täytyy olla varsin surullinen pastori Michaelin siskon puolesta.

      • Vai_niin

        Sisko on kertomansa mukaan todellakin toiminut monia vuosia veljensä työyhteydessä. Se, että sisko vasta nyt sanoo mielipiteensä veljestään kertoo ainakin sen, ettei hän ole ollut heti juoruilemassa tämän edeottamuksista. :)

        Saarnamiehen seksuaalisesta suuntautuneisuudesta ei sinänsä kannattaisi puhua mitään, ellei kyseinen pastori itse käyttäisi mitä jyrkimpiä sanoja arvostellessaan mm. homoseksuaaleja. "Millä mitalla te mittaatte, sillä teile mitataan ..." sanotaan jossakin.

        Howard "arvostelee" Suomen hallitusta, kirkkokuntia, saarnamiehiä, naispappeja, homoseksuaaleja, maahanmuuttahjia, maahanmuuttoviranomaisia, poliitikkoja, armeijaa, eduskuntaa ... Hän kokee Suomen ongelmalliseksi, kuivaksi, penseäksi ja ulkokultaiseksi maaksi. Johtuisiko hänen kokemuksensa (kuivuutensa) siitä, että hän itse on täynnä arvostelumieltä kaikia muita kohtaan?

        On jokseenkin kummallista, että Howard saa haukkua mennen tullen mitä ja ketä haluaa - kaikkea, mikä liikkuu - mutta hänen elämäänsä ja opetustaan arvioivia odottaa vähintäänkin hengellinen erämaa!?!?

        Huutavan äänten kannattaisi välillä keskityä johonkin muuhun, kuin toisten haukkumiseen ja Leskien ropojen keräämisen. Itsetuskistelu olisi välillä paikallaan.


      • Huvittunut

        Hyvä S---A, vai pitäisikö sanoa Harri Wiherkoski.

        Naurattaa vieläkin ääneen se, että aiemmin julkiset ja rasistiset kirjoituksesi (joissa muunmuassa sanoit omin sanoin olevasi rasisti) ja linkkijakosi facebookissa ovat kadonneet ainakin yleisöltä jotka eivät ole ystäviäsi.
        Ja kaikki sen jälkeen kun tänne lisättiin sivuistasi huomautus :D

        Onneksi vielä tällä hetkellä kun kirjoitan tätä viestiä sivustollasi Huutavan Ääni (julkinen ryhmä) olet jakanut huomattavan määrän samansuuntaista, tosin lievempää huuhaata.
        Poikkeuksena Harrin omiin sivuihin Näillä sivuilla ei ole MV!-lehden törkylinkkejä.

        Hyvä Harri Wiherkoski. Osoituksena siitä, että oikeasti seisot sanojesi takana eikä sinulla ole mitään piiloteltavaa voisit asettaa julkaisuasetukset TAKAISIN "Julkinen" tilaan jotta sinua tuntemattomatkin ihmiset pääsevät tutustumaan mielipiteisiisi ETUKÄTEEN.

        Esimerkkejä vielä näkyvistä linkeistä ja kommenteista Huutavan Ääni facebook sivuilla:
        Kopiot tänne siltä varalta, että Huutavan ääntäkin aletaan siivoamaan Harrin toimesta.

        Harri Wiherkoski
        21. lokakuuta 2013 · Tampere · Muokattu
        MIKSI IHMISIÄ MYRKYTETÄÄN ERI TAVOIN ! (käsittelee mm. Fluorin ja mielialalääkkeiden ongelmista. Fluori kuulema katkaisee ihmisen "henkisen yhteyden")


        Harri Wiherkoski
        26. toukokuuta (2015)
        Mitä pirua päällemme oikein sumutetaan (käsittelee nk. "Chem Trailseja". Eli suomeksi sanottuna epäilee suihkukoneiden vanojen olevan valtioiden myrkkyjä joilla alistetaan kansalaisia.)


        Harri Wiherkoski
        16. syyskuuta 2014
        Mitä tehdä chemtrailseille ja myrkyille, joilla minua tapetaan ? syö näitä luomuna ja osta luontaistuotekaupasta näitä aineita luontaisena sisältäviä tuotteita. (ja juttu jatkuu todella pitkälle)


        Harri Wiherkoski
        15. syyskuuta 2014
        Olisiko aika tarkistaa Halla-ahon tuomiota? (linkki käsittelee ISIS järjestön terroristien hirmutekoja)


        Harri Wiherkoski
        8. syyskuuta 2014
        Jokainen presidentti, politikko, viranomainen, joka puhuu rauhanomaisista ja maltillisista muslimeista ja islamista on valehtelija, joiden valheiden takia monet tulevat menettämään päänsä.
        Älä usko propagandaa. Katso karu totuus. www.youtube.com/watch?v=ms9NrdiJHRA


        Harri Wiherkoski
        10. syyskuuta 2014
        Skeptikot, voi ottaa pään pois pensaasta. Ei se poistanut myrkkyvanoja. (linkki huuhaasivulle)


      • Huvittunut

      • S---A
        Vai_niin kirjoitti:

        Sisko on kertomansa mukaan todellakin toiminut monia vuosia veljensä työyhteydessä. Se, että sisko vasta nyt sanoo mielipiteensä veljestään kertoo ainakin sen, ettei hän ole ollut heti juoruilemassa tämän edeottamuksista. :)

        Saarnamiehen seksuaalisesta suuntautuneisuudesta ei sinänsä kannattaisi puhua mitään, ellei kyseinen pastori itse käyttäisi mitä jyrkimpiä sanoja arvostellessaan mm. homoseksuaaleja. "Millä mitalla te mittaatte, sillä teile mitataan ..." sanotaan jossakin.

        Howard "arvostelee" Suomen hallitusta, kirkkokuntia, saarnamiehiä, naispappeja, homoseksuaaleja, maahanmuuttahjia, maahanmuuttoviranomaisia, poliitikkoja, armeijaa, eduskuntaa ... Hän kokee Suomen ongelmalliseksi, kuivaksi, penseäksi ja ulkokultaiseksi maaksi. Johtuisiko hänen kokemuksensa (kuivuutensa) siitä, että hän itse on täynnä arvostelumieltä kaikia muita kohtaan?

        On jokseenkin kummallista, että Howard saa haukkua mennen tullen mitä ja ketä haluaa - kaikkea, mikä liikkuu - mutta hänen elämäänsä ja opetustaan arvioivia odottaa vähintäänkin hengellinen erämaa!?!?

        Huutavan äänten kannattaisi välillä keskityä johonkin muuhun, kuin toisten haukkumiseen ja Leskien ropojen keräämisen. Itsetuskistelu olisi välillä paikallaan.

        Olen kyllä vähintään 99-prosenttisen varma, että JOS pastori Michaelin siskolla olisi oikeasti ollut tällaisia "tietoja" tästä väittämästään homoseksuaalisuusasiasta, niin hän ei todellakaan olisi palvellut Jumalaa veljensä rinnalla.

        Jos pastori Michaelin sisko olisi OIKEASTI - kuten hän väittää kertomuksessaan - toistuvasti ottanut veljensä kanssa tämän asian puheeksi JA SAMALLA kuitenkin pysynyt mukana palvelutyössä, niin hän ei ITSE olisi ollut todellinen Jumalan palvelija. Väitteillään hän tulee tuominneeksi itsensä.


      • S---A
        Huvittunut kirjoitti:

        Hyvä S---A, vai pitäisikö sanoa Harri Wiherkoski.

        Naurattaa vieläkin ääneen se, että aiemmin julkiset ja rasistiset kirjoituksesi (joissa muunmuassa sanoit omin sanoin olevasi rasisti) ja linkkijakosi facebookissa ovat kadonneet ainakin yleisöltä jotka eivät ole ystäviäsi.
        Ja kaikki sen jälkeen kun tänne lisättiin sivuistasi huomautus :D

        Onneksi vielä tällä hetkellä kun kirjoitan tätä viestiä sivustollasi Huutavan Ääni (julkinen ryhmä) olet jakanut huomattavan määrän samansuuntaista, tosin lievempää huuhaata.
        Poikkeuksena Harrin omiin sivuihin Näillä sivuilla ei ole MV!-lehden törkylinkkejä.

        Hyvä Harri Wiherkoski. Osoituksena siitä, että oikeasti seisot sanojesi takana eikä sinulla ole mitään piiloteltavaa voisit asettaa julkaisuasetukset TAKAISIN "Julkinen" tilaan jotta sinua tuntemattomatkin ihmiset pääsevät tutustumaan mielipiteisiisi ETUKÄTEEN.

        Esimerkkejä vielä näkyvistä linkeistä ja kommenteista Huutavan Ääni facebook sivuilla:
        Kopiot tänne siltä varalta, että Huutavan ääntäkin aletaan siivoamaan Harrin toimesta.

        Harri Wiherkoski
        21. lokakuuta 2013 · Tampere · Muokattu
        MIKSI IHMISIÄ MYRKYTETÄÄN ERI TAVOIN ! (käsittelee mm. Fluorin ja mielialalääkkeiden ongelmista. Fluori kuulema katkaisee ihmisen "henkisen yhteyden")


        Harri Wiherkoski
        26. toukokuuta (2015)
        Mitä pirua päällemme oikein sumutetaan (käsittelee nk. "Chem Trailseja". Eli suomeksi sanottuna epäilee suihkukoneiden vanojen olevan valtioiden myrkkyjä joilla alistetaan kansalaisia.)


        Harri Wiherkoski
        16. syyskuuta 2014
        Mitä tehdä chemtrailseille ja myrkyille, joilla minua tapetaan ? syö näitä luomuna ja osta luontaistuotekaupasta näitä aineita luontaisena sisältäviä tuotteita. (ja juttu jatkuu todella pitkälle)


        Harri Wiherkoski
        15. syyskuuta 2014
        Olisiko aika tarkistaa Halla-ahon tuomiota? (linkki käsittelee ISIS järjestön terroristien hirmutekoja)


        Harri Wiherkoski
        8. syyskuuta 2014
        Jokainen presidentti, politikko, viranomainen, joka puhuu rauhanomaisista ja maltillisista muslimeista ja islamista on valehtelija, joiden valheiden takia monet tulevat menettämään päänsä.
        Älä usko propagandaa. Katso karu totuus. www.youtube.com/watch?v=ms9NrdiJHRA


        Harri Wiherkoski
        10. syyskuuta 2014
        Skeptikot, voi ottaa pään pois pensaasta. Ei se poistanut myrkkyvanoja. (linkki huuhaasivulle)

        No, enpä kyllä ole Harri Wiherkoski... Ja näistä siteeraamistasi aiheista en ole henkilökohtaisesti kovinkaan kiinnostunut. Elämässä on niin paljon muutakin pohdittavaa ja mielenkiinnon kohteita.


      • Huvittunut
        S---A kirjoitti:

        Olen kyllä vähintään 99-prosenttisen varma, että JOS pastori Michaelin siskolla olisi oikeasti ollut tällaisia "tietoja" tästä väittämästään homoseksuaalisuusasiasta, niin hän ei todellakaan olisi palvellut Jumalaa veljensä rinnalla.

        Jos pastori Michaelin sisko olisi OIKEASTI - kuten hän väittää kertomuksessaan - toistuvasti ottanut veljensä kanssa tämän asian puheeksi JA SAMALLA kuitenkin pysynyt mukana palvelutyössä, niin hän ei ITSE olisi ollut todellinen Jumalan palvelija. Väitteillään hän tulee tuominneeksi itsensä.

        Pitää paikkansa. Tuomitsee itsensä samalla.
        Se ei kuitenkaan ole todiste toisen henkilön "puhtaudesta".

        Syyttömyyttä olisi varmasti useampi muukin väittänyt Markku Koivistosta ennen kuin hän tuli ulos kaapista.


      • Ei_paljon_naurata
        S---A kirjoitti:

        No, enpä kyllä ole Harri Wiherkoski... Ja näistä siteeraamistasi aiheista en ole henkilökohtaisesti kovinkaan kiinnostunut. Elämässä on niin paljon muutakin pohdittavaa ja mielenkiinnon kohteita.

        Hauskaa lukea, kuinka nöyrästi koko Tampereen kuoripoikien joukko käyttää isännästään nimitystä "pastori M". Krakut kaulassa ja prässit ojennuksessa he ovat valmiita osoittamaan alamaisuutta käskijälleen, vaikka koko homma alkaa vääjäämättä hajota käsiin.
        Kukahan heistä ensimmäisenä saa tarpeekseen ja tekee asioista julkisia?

        Nyt pitää vaan laittaa muistiin nämä esille tulleet asiat ja profeetan tukijoukkojen vastaukset, sillä varmaa on, että todellisuuden noustessa pintaan tämä suuri poikakuoro tulee toistamaan tuttua virttä: "Me emme aavistaneetkaan mitään tällaista! " Tämä tuli meille täytenä yllätyksenä!" "Eihän meillä ole asian kanssa mitään tekemistä!"
        Ja kun tämä kuplaksi osoittautuva profeetta katoaa uudelle mantereelle, nämä hänen kannattajansa etsivät itselleen uuden idolin ja alkavat saman rumban uudelleen.


      • vihtahousuhaukkuu
        Vai_niin kirjoitti:

        Sisko on kertomansa mukaan todellakin toiminut monia vuosia veljensä työyhteydessä. Se, että sisko vasta nyt sanoo mielipiteensä veljestään kertoo ainakin sen, ettei hän ole ollut heti juoruilemassa tämän edeottamuksista. :)

        Saarnamiehen seksuaalisesta suuntautuneisuudesta ei sinänsä kannattaisi puhua mitään, ellei kyseinen pastori itse käyttäisi mitä jyrkimpiä sanoja arvostellessaan mm. homoseksuaaleja. "Millä mitalla te mittaatte, sillä teile mitataan ..." sanotaan jossakin.

        Howard "arvostelee" Suomen hallitusta, kirkkokuntia, saarnamiehiä, naispappeja, homoseksuaaleja, maahanmuuttahjia, maahanmuuttoviranomaisia, poliitikkoja, armeijaa, eduskuntaa ... Hän kokee Suomen ongelmalliseksi, kuivaksi, penseäksi ja ulkokultaiseksi maaksi. Johtuisiko hänen kokemuksensa (kuivuutensa) siitä, että hän itse on täynnä arvostelumieltä kaikia muita kohtaan?

        On jokseenkin kummallista, että Howard saa haukkua mennen tullen mitä ja ketä haluaa - kaikkea, mikä liikkuu - mutta hänen elämäänsä ja opetustaan arvioivia odottaa vähintäänkin hengellinen erämaa!?!?

        Huutavan äänten kannattaisi välillä keskityä johonkin muuhun, kuin toisten haukkumiseen ja Leskien ropojen keräämisen. Itsetuskistelu olisi välillä paikallaan.

        Michel on sanonut aivan oikein....Suomessa on asiat todella huonosti ...Raamatun sanoma on paljolti hylätty! Olen ollut vuosia sitten kuuntelemassa Michaelia...hänen isänsä oli pastori Etelä-Afrikassa ja poika seurasi isäänsä samoja latuja....täysin puhdasoppinen ja totta puhuva mies eikä puhu kenekään korvasyyhyyn ja astuu varmasti monien ns. hengellisille varpaille....ihan kuin Paavali aikoinaan.
        Apt. 19:1-15 on melko tarkka kuvaus siitä, miten Paavali toimi, kun oli eräitä ihmisiä jotka eivät uskoneet sitä Paavalin ilmoittamaa tietä oikeaksi vaan muutamat paaduttivat itsensä eivätkä uskoneet, vaan puhuivat pahaa Herran tiestä kansan edessä, niin että Paavali meni pois hiedän luotaan ja erotti opetuslapset heistä ja piti joka päivä keskusteluja Tyranuksen koulussa, ja sitä kesti kaksi vuotta....Ja Jumala teki ylen voimallisia tekoja Paavalin kätten kautta, niin että vieläpä hikiliinoja ja esivaatteita hänen iholtansa vietiin sairasten päälle ja taudit lähtivät heistä ja pahat henget pakenivat pois. Varmaan Paavali saisi kaikenmoisia syytöksiä nykyisen siivosyntisen seurakunnan keskuudessa! Michael on täyttä totta!


      • parannus
        Huvittunut kirjoitti:

        Pitää paikkansa. Tuomitsee itsensä samalla.
        Se ei kuitenkaan ole todiste toisen henkilön "puhtaudesta".

        Syyttömyyttä olisi varmasti useampi muukin väittänyt Markku Koivistosta ennen kuin hän tuli ulos kaapista.

        Howard ja Koivisto ja kuka tahansa syntinen saa armon ja synnit anteeksi kun katuu ja tekee parannuksen,oli synti,mikä tahansa.Täällä palstalla on paljon panettelijoita joiden pitää tehdä parannus ja alkaa rukoilla langenneiden puolesta.Tämän palstan voisi nimetä tekopyhien juorupalsta.Ei uskoville tarkoitettu!!


      • apuamies_
        vihtahousuhaukkuu kirjoitti:

        Michel on sanonut aivan oikein....Suomessa on asiat todella huonosti ...Raamatun sanoma on paljolti hylätty! Olen ollut vuosia sitten kuuntelemassa Michaelia...hänen isänsä oli pastori Etelä-Afrikassa ja poika seurasi isäänsä samoja latuja....täysin puhdasoppinen ja totta puhuva mies eikä puhu kenekään korvasyyhyyn ja astuu varmasti monien ns. hengellisille varpaille....ihan kuin Paavali aikoinaan.
        Apt. 19:1-15 on melko tarkka kuvaus siitä, miten Paavali toimi, kun oli eräitä ihmisiä jotka eivät uskoneet sitä Paavalin ilmoittamaa tietä oikeaksi vaan muutamat paaduttivat itsensä eivätkä uskoneet, vaan puhuivat pahaa Herran tiestä kansan edessä, niin että Paavali meni pois hiedän luotaan ja erotti opetuslapset heistä ja piti joka päivä keskusteluja Tyranuksen koulussa, ja sitä kesti kaksi vuotta....Ja Jumala teki ylen voimallisia tekoja Paavalin kätten kautta, niin että vieläpä hikiliinoja ja esivaatteita hänen iholtansa vietiin sairasten päälle ja taudit lähtivät heistä ja pahat henget pakenivat pois. Varmaan Paavali saisi kaikenmoisia syytöksiä nykyisen siivosyntisen seurakunnan keskuudessa! Michael on täyttä totta!

        http://www.kotipetripaavola.com/rukousliinajaRaamattu.html

        rukousliinat eivät ole Jumalan tahto


    • Henok

      Taas yksi uudestisyntynyt homoseksuaali hengillä täytetty on todistanut uskostaan ei tässä muuta tällä kertaa.
      Montako miestä kaadellut suomessa saatanan kanssa kiertelemässä ollut "voideltu" mutta liekö pyllyrasvalla?

    • Huvittunut

      Huomioittehan, että Harri Wiherahon ja Huutavan Ääni järjestön vastineessa "paljastussivuston" väitteisiin ei oikeastaan kielletä syytteitä vaan heitetään lokaa syytteiden esittäjien päälle.

      Nostetaan esimerkiksi Gift S ja Michael Howardin seksuaalinen käyttäytyminen. Huutavan Äänen vastaus ei kumoa väitteitä.
      Koska "HÄ" ei kiellä tapahtumia, niin yritetäänkö tässä sitten vierittää syy tapahtuneesta Gift S:lle?

      Suora copy/paste Huutavan Äänen sivuilta:
      Giftin todistus: Unohtaa mainita trauman, joka sukulaismiehen hyväksikäytöstä aiheutunut. Vinoutunut seksuaalisuus, jonka seurauksena ei voi vastaanottaa veljellistä rakkautta. Afrikkalainen mentaliteetti, jokainen valkoinen on minun mahdollisuus länsimaiseen elintasoon. Ei jätä yrittämättä ketään. Paljonko Brian maksoi? Miten paljon Tampereen helluntaiseurakunta painosti tai lahjoi? Tuliko kansainvälisentyön palveluvakanssi ennen vai jälkeen ?

      • Huvittaako

        Ymmärräthän sinä Huvittunut, että jos sinä et halua pastori M:n hiplaavan sinua, vaan nostat siitä älämölön, se johtuu sinun lapsuutesi traumoista! Se nyt on päivän selvää!


      • Ei_huvuta_enää

        Enpäs tajunnutkaan. Pitääpä hakeutua Howardin juttusille jotta hän voi ajaa minusta demonin tai kaksi ulos :D


    • Tiettäköjoku

      Luin nuo sivut. Jäinn miettimäänn, kuka on tuo entinen parlamentinjäsen joka kulkee maailmalla Harrin mukana? Joku nainen?

    • Parlamentinjäsen

      Kuka mahtaaa ollaa se entinen parlamentin jäsen joka liikkkuu Harrin mukana? Joku nainen?

      • Siellä-löytyy

        Katso ooa.fi sivujen yhteystiedoista. Siellä on ainakin joku ex-poliitikko mainittuna.


      • Tiedot_vaihtuneet
        Siellä-löytyy kirjoitti:

        Katso ooa.fi sivujen yhteystiedoista. Siellä on ainakin joku ex-poliitikko mainittuna.

        Hallitus näöyttää muuttuneen aivan vastikään. Ex-kansanedustajakin on sirtynyt muihin tehtäviin. Mitähän se kertoo tämän hetkisestä tilanteesta kyseisessä yhdistyksessä?


    • Rozellan_kertomaa

      Pastori Michaelin sisaren kertomuksesta lyhyt pätkä vapaasti käännettynä. Tarina löytyy englanniksi osoitteesta
      https://michaelthomashoward.wordpress.com/victim-testimonies/rozella-heyns/

      "Tätini kertoi, että jotkut hänen tyttärensä ystävistä, jotka opiskelivat samassa yliopistossa kuin hän (Michael), olivat kertoneet, että Michael oli homoseksuaali. Se tiedettiin koulussa yleisesti, sillä tuo joukko liikkui yhdessä kaikkialla. Rhodesia oli tuohon aikaan melko liberaali, sillä Cecil John Rhodes oli itse homoseksuaali.
      Viimeisenä yliopistovuonnaan Michael antoi elämänsä Herralle, liittyi Assemblies of God -seurakuntaan (helluntaiseurakunta) ja täyttyi Pyhällä Hengellä. Yliopiston jätettyään hän palveli maataan kotimaan joukoissa Rhodesian sodan aikana. Palveluksen jälkeen hän opetti St. Stevensin lukiossa ja sitten Umtali Boys High –koulussa. Siellä hän joutui jälleen tarkastelun kohteeksi homoseksuaalisten taipumustensa vuoksi. Huhut kulkivat. Valitettavasti hän oli koulun erään asuinparakin valvojana.

      Lopulta Michael jätti opetustyön meni Rhodesian Assemblies of God –seurakunnan palvelukseen. Hän otti vastaan pastorin paikan Chipingessä, jossa hänellä oli suhde miespuolisen, häntä avustavan pastorin kanssa.
      Minä asuin silloin lasteni kanssa Hararessa. Michael ja yksi seurakunnan vanhimmista olivat lähdössä julistusmatkalle Intiaan. He viettivät yön minun luonani. He tulivat myöhään ja minä olin huolissani. Silloin ei ollut kännyköitä, eikä monissa kodeissa ollut edes lankapuhelinta. Olin luovuttanut vuoteeni tuolle vanhimmistoveljelle ja hänen vaimolleen ja jaoin itse makuuhuoneen Michaelin kanssa.

      Päivä oli ollut pitkä ja olin juuri nukahtamaisillani, kun kuulin Michaelin sanovan minulle vuoteeltaan:
      - Minulla on jotain kerrottavaa sinulle. Minulla on ollut suhde.
      Olin lamaantunut ja kimposin vuoteeltani.
      - Kenen kanssa? Onko se Jackie?
      - Ei. Se on se minua avustava pastori.

      Se oli niin lamaannuttava uutinen. En hevillä unohda, mitä hän sanoi.
      Apulaispastori oli nuori mies, jolla oli vaimo ja lapsi. Michael jatkoi kertoen, että eräs kiertävä julistaja, oli nähnyt hänestä unen. Saarnaaja oli soittanut, ja hän pyytänyt heitä apulaispastorin kanssa osallistumaan rukoukseen ja vapauttamiseen. He olivat suostuneet ja tuo kollega oli vapautunut.

      Soitin tuolle saarnaajalle ja tarkistin, etten ollut nähnyt unta, vaan että muistamani tiedot pitivät paikkansa. Tiesin Michaelin vielä väittävän, että minä olisin uneksinut koko jutun. Saarnaaja vahvisti tarinan olevan juuri niin kuin minä muistin. Samalla hän kertoi kokeneensa, että apulaispastori vapautui, mutta Michael ei. Saarnaaja kertoi edelleen, ettei hänellä ollut sen jälkeen ollut mitään tekemistä Michaelin kanssa. Hän kertoi tunteneensa, että Michael oli äärimmäisen vaarallinen mies.

      Ajattelin, että ehkä Michael oli tullut vapautetuksi. Ehkä kaikki olikin hyvin. Kaikki ei ollut hyvin. Mitä siitä seurasi, on kaikki ollut yhtä painajaista.

      Joka kerta, kun hän on sotkeutunut johonkin nuoreen mieheen, minä olen yrittänyt kehottaa häntä ja olen saanut vastaani äärimmäisen sanallisen solvauksen. Kerran Chipingessä hän löi minua vasten kasvoja sellaisella voimalla, että minä melkein kaaduin. Hän on aina puolustanut niitä, joiden kanssa hänellä on ollut suhde. Näin siitäkin huolimatta, vaikka nämä olisivat valehtelijoita, huijareita, varkaita, korruptoituneita, ja vaikka he olisivat varastaneet tuhansia hänen järjestöltään. Kun he ovat lähteneet, hän on mustannut heidän nimensä. Hän on kertonut ihmisille, että hänen on pitänyt potkia heidät pois ja erottaa. ..."

      Näin siis Rozella Heyns.

      • KTS--

        Kuulostaa varsin tyypilliseltä laitalahkolaiskekkulilta.


      • Henok

        Tämä on yksi monista syistä jota pidän varmana että uudestikastettu helluntailainen pseudokielineen on saatanan hengellä täytetty iljettävä rotta.


      • Vesiselvää
        Henok kirjoitti:

        Tämä on yksi monista syistä jota pidän varmana että uudestikastettu helluntailainen pseudokielineen on saatanan hengellä täytetty iljettävä rotta.

        Henok: Mistäpä tiedät, onko kyseistä profeettaa kasteltu muussa kuin lapsivedessä?


      • S---A

        Tuo Rozellan "todistus" saa minut nimenomaan toteamaan "että JOS pastori Michaelin siskolla olisi oikeasti ollut tällaisia "tietoja" tästä väittämästään homoseksuaalisuusasiasta, niin hän ei todellakaan olisi palvellut Jumalaa veljensä rinnalla."

        Pastori Paisleyn vaimo Linda jätti Rozellan palvelutyön neljän vuoden jälkeen. Todistuksensa mukaan hän näki katkeruuden ja vihan kasvavan Rozellan sisällä, pelkäsi sen vuoksi, mutta tärkeän palvelutyön ja oman vastuunsa vuoksi jätti tämän asian "huomioimatta". Kun lukee hänen sanojaan, voi nähdä sellaisen SYDÄMEN, jota Jumala on saanut käsitellä. Sitä vastoin kun lukee Culwellin "todistuksia", ei havaitse mitään jumalallista syvyyttä niissä sanoissa.

        Jos Rozella olisi oikeasti todistanut väittämiään homoseksuaalisuusasioita, hän olisi tehnyt kuten pastori Paisleyn vaimo Linda: olisi jättänyt pastori Michaelin palvelutyön (jo 80-luvulla). Koska jos hän olisi oikeasti todistanut sitä mitä väitti todistaneensa, hän olisi tiennyt palvelutyöstä puuttuvan Jumalan siunauksen. Mutta hänen pysymisensä mukana palvelutyössä on ollut siksi, että hän on tiennyt pastori Michaelin "palvelutyössä" olevan Jumalan siunauksen. Ja siksi hänen todistuksensa tästä homoseksuaalisuusasiasta ei vaan millään tavalla voi pitää paikkaansa.


      • Huomioita
        S---A kirjoitti:

        Tuo Rozellan "todistus" saa minut nimenomaan toteamaan "että JOS pastori Michaelin siskolla olisi oikeasti ollut tällaisia "tietoja" tästä väittämästään homoseksuaalisuusasiasta, niin hän ei todellakaan olisi palvellut Jumalaa veljensä rinnalla."

        Pastori Paisleyn vaimo Linda jätti Rozellan palvelutyön neljän vuoden jälkeen. Todistuksensa mukaan hän näki katkeruuden ja vihan kasvavan Rozellan sisällä, pelkäsi sen vuoksi, mutta tärkeän palvelutyön ja oman vastuunsa vuoksi jätti tämän asian "huomioimatta". Kun lukee hänen sanojaan, voi nähdä sellaisen SYDÄMEN, jota Jumala on saanut käsitellä. Sitä vastoin kun lukee Culwellin "todistuksia", ei havaitse mitään jumalallista syvyyttä niissä sanoissa.

        Jos Rozella olisi oikeasti todistanut väittämiään homoseksuaalisuusasioita, hän olisi tehnyt kuten pastori Paisleyn vaimo Linda: olisi jättänyt pastori Michaelin palvelutyön (jo 80-luvulla). Koska jos hän olisi oikeasti todistanut sitä mitä väitti todistaneensa, hän olisi tiennyt palvelutyöstä puuttuvan Jumalan siunauksen. Mutta hänen pysymisensä mukana palvelutyössä on ollut siksi, että hän on tiennyt pastori Michaelin "palvelutyössä" olevan Jumalan siunauksen. Ja siksi hänen todistuksensa tästä homoseksuaalisuusasiasta ei vaan millään tavalla voi pitää paikkaansa.

        Ensiksikin kiitokset Tampere Areenan toimitusjohtajalle Harrille, joka näyttää sammuttaneet törkeyksiä levittäneet sivustonsa FaceBookissa. Samoin näyttää Huutavan ääni siivonneen syytöksensä pois omasta profiilistaan.

        S---A noudattaa kirjoituksessaan systemaattisesti hengelliselle ja henkiselle väkivaltaa hyväkseenkäyttävien tapaa, jolla he vaientavat uhrinsa.

        1.) Sisaren sanomiset kyseenalaistetaan tässä, koska hän puhuu vasta nyt. Jokainen vähänkin vastaavaa kokenut ja nähnyt tietää, että usein kipeistä kokemuksista ja väkivallasta voi puhua vasta vuosien kuluttua siitä, kun asit ovat tapahtuneet. Kulunt aika ei anna oikeutusta mitätöidä toisen kokemaa väkivaltaa.

        2.) Valittaja ei ole "hengellinen". On totta, että väkivallan uhri muuttuu alistajansa silmissä kiusalliseksi ja "lihalliseksi", kun hän ei enää alistu edes uhkailun edessä. On kuitenkin suuri voitto, jos uhri vapautuu väärästä syyllisyydestä ja uskaltaa viimein puhumaan. Uhrilla on usein voitettavanaan suoranaisen väkivallaan pelon lisäksi oma, kieroon kasvanut syyllisyydentuntonsa. Niin outoa kuin se onkin, uhri kokee usein syyllisyyttä "juoruilustaan" ja tätä mekanismia myös S---A käyttää myös hyväkseen kirjoituksessaan.
        Valitettavasti monet uhrit nielevät pahan olonsa vuosien ajan. He kantavat häpeän ja syyllisyyden asioista, joita narisistinen kulttihahmo, heidän alistajansa ei osaa itse hävetä.

        3.) Miksi uhrit sitoutuvat "palvelutyöhön, josta puuttuu siunaus" jopa vuosikymmeniksi? Samaa voidaan kysyä narsistin puolisolta, joka kestää vuosikymmenet väkivaltaa toivoen puolisonsa muuttuvan ja "paranevan". Saman, minkä S---A toteaa täällä, ovat monet väkivallan uhrit saaneet kuulla lukemattomat kerrat: "Eihän se voi olla totta! Tehän olette olleet naimisissa jo 25 vuotta!"

        Vuosia sitten kyseinen Pastori herätti kauhistusta opettaessaan yksiselitteisesti, että masennus johtuu joko demonista tai aivovauriosta. Asiasta ovat tallella edelleen Internetissä tuolloin käydyt keskustelut.
        Huutavan ääni -järjestön, Out of Africa - ja Lesken ropo-yhdistysten tulisi viimein keskittyä todellisen ongelman hoitoon, eikä alkaa syyllistää uhreja. On vain ajan kysymys, milloin Suomessa ja Tampereella ensimmäiset väärinkäytösten uhrit uskaltavat kertoa kokemuksistaan ääneen. Silloin näiden yhdistysten hallitukset ja vastuunkantajat eivät voi vetäytyä vastuusta sanomalla, etteivät he tienneet ongelmista mitään.


      • S---A
        Huomioita kirjoitti:

        Ensiksikin kiitokset Tampere Areenan toimitusjohtajalle Harrille, joka näyttää sammuttaneet törkeyksiä levittäneet sivustonsa FaceBookissa. Samoin näyttää Huutavan ääni siivonneen syytöksensä pois omasta profiilistaan.

        S---A noudattaa kirjoituksessaan systemaattisesti hengelliselle ja henkiselle väkivaltaa hyväkseenkäyttävien tapaa, jolla he vaientavat uhrinsa.

        1.) Sisaren sanomiset kyseenalaistetaan tässä, koska hän puhuu vasta nyt. Jokainen vähänkin vastaavaa kokenut ja nähnyt tietää, että usein kipeistä kokemuksista ja väkivallasta voi puhua vasta vuosien kuluttua siitä, kun asit ovat tapahtuneet. Kulunt aika ei anna oikeutusta mitätöidä toisen kokemaa väkivaltaa.

        2.) Valittaja ei ole "hengellinen". On totta, että väkivallan uhri muuttuu alistajansa silmissä kiusalliseksi ja "lihalliseksi", kun hän ei enää alistu edes uhkailun edessä. On kuitenkin suuri voitto, jos uhri vapautuu väärästä syyllisyydestä ja uskaltaa viimein puhumaan. Uhrilla on usein voitettavanaan suoranaisen väkivallaan pelon lisäksi oma, kieroon kasvanut syyllisyydentuntonsa. Niin outoa kuin se onkin, uhri kokee usein syyllisyyttä "juoruilustaan" ja tätä mekanismia myös S---A käyttää myös hyväkseen kirjoituksessaan.
        Valitettavasti monet uhrit nielevät pahan olonsa vuosien ajan. He kantavat häpeän ja syyllisyyden asioista, joita narisistinen kulttihahmo, heidän alistajansa ei osaa itse hävetä.

        3.) Miksi uhrit sitoutuvat "palvelutyöhön, josta puuttuu siunaus" jopa vuosikymmeniksi? Samaa voidaan kysyä narsistin puolisolta, joka kestää vuosikymmenet väkivaltaa toivoen puolisonsa muuttuvan ja "paranevan". Saman, minkä S---A toteaa täällä, ovat monet väkivallan uhrit saaneet kuulla lukemattomat kerrat: "Eihän se voi olla totta! Tehän olette olleet naimisissa jo 25 vuotta!"

        Vuosia sitten kyseinen Pastori herätti kauhistusta opettaessaan yksiselitteisesti, että masennus johtuu joko demonista tai aivovauriosta. Asiasta ovat tallella edelleen Internetissä tuolloin käydyt keskustelut.
        Huutavan ääni -järjestön, Out of Africa - ja Lesken ropo-yhdistysten tulisi viimein keskittyä todellisen ongelman hoitoon, eikä alkaa syyllistää uhreja. On vain ajan kysymys, milloin Suomessa ja Tampereella ensimmäiset väärinkäytösten uhrit uskaltavat kertoa kokemuksistaan ääneen. Silloin näiden yhdistysten hallitukset ja vastuunkantajat eivät voi vetäytyä vastuusta sanomalla, etteivät he tienneet ongelmista mitään.

        Kommenttini hengellisen syvyyden puutteesta koskivat Brian Culwellin kirjoituksia. Hän lopettaa aina kirjoituksensa sanoihin "in AGAPE" (=rakkaudessa), lainaa Raamatun lauseita ja muutenkin tekeytyy sanoissaan hyvin pyhäksi. Ja samanaikaisesti hänen sanoistaan puuttuu täysin hengellinen syvällisyys. Hänen sanansa "halustaan auttaa Michael Howard vapauteen" ym. vastaavat ajatukset ovat tätä taustaa vasten pelkkiä katkeran ja loukkaantuneen ihmisen sanoja. Teeskentelyä, joka on puettu hengelliseen kaapuun. Joka on itse kokenut Jumalan muutavaa työtä sisällään ja nähnyt sitä toisissa, voi kyllä todeta Brian Culwellin todelliset motiivit. Onko hänellä pätevä syy loukkaantumiselleen vai ei, sillä ei oikeastaan ole olennaista merkitystä; tämä hänen projektinsa on suuruusluokaltaan sellainen, että se ei ole oikeassa suhteessa hänen mahdollisesti kokemaansa loukkaantumiseen.

        JOS Brian Culwell vaan sanoisi haluavansa kertoa totuutta mutta ei pyrkisi esiintymään hengellisenä ja "pyhänä", tätä edellä mainittua ristiriitaa ei olisi. Mutta tämä ristiriita vie pohjan hänen muilta sanoiltaan.

        Olen myös kuunnellut Rozellan opetuksia joskus ja nauttinut niistä. Jonkun verran minulla on sen myötä käsitystä myöskin hänestä persoonana. Henkilönä vahva, mutta asioita eri tavalla esittävä kuin pastori Michael. Hän on kyllä joistain asioista sanonut, kuinka hän ajattelee asiasta hieman eri tavalla kuin veljensä. On myös kertonut heidän perheensä eri jäsenten luonteista ja siitä johtuneista mielenkiintoisista keskusteluista. Kaiken kaikkiaan: Rozella on sellainen vahva persoona ja myöskin (ainakin aikanaan) Jumalan tahtoa etsivä henkilö, joka ei todellakaan olisi pysynyt mukana palvelutyössä, jos hän OIKEASTI olisi todistanut sellaisia homoseksuaalisuuteen liittyviä asioita, joita hän nyt väittää todistaneensa.

        Kaiken kaikkiaan: kyseessä on kaksi loukkaantunutta henkilöä, jotka vihaa kerrytettyään yhdistävät valikoituja totuuksia ja valhetta.

        Jep, mutta katsotaan, koenko tarvetta tätä asiaa enää tämän enempää kommentoida. Asia ei ainakaan inttämällä muuksi muutu, eikä inttäminen yleensä ihmisten mielipiteitä muuta...


      • Vastinetta_S---Alle
        S---A kirjoitti:

        Kommenttini hengellisen syvyyden puutteesta koskivat Brian Culwellin kirjoituksia. Hän lopettaa aina kirjoituksensa sanoihin "in AGAPE" (=rakkaudessa), lainaa Raamatun lauseita ja muutenkin tekeytyy sanoissaan hyvin pyhäksi. Ja samanaikaisesti hänen sanoistaan puuttuu täysin hengellinen syvällisyys. Hänen sanansa "halustaan auttaa Michael Howard vapauteen" ym. vastaavat ajatukset ovat tätä taustaa vasten pelkkiä katkeran ja loukkaantuneen ihmisen sanoja. Teeskentelyä, joka on puettu hengelliseen kaapuun. Joka on itse kokenut Jumalan muutavaa työtä sisällään ja nähnyt sitä toisissa, voi kyllä todeta Brian Culwellin todelliset motiivit. Onko hänellä pätevä syy loukkaantumiselleen vai ei, sillä ei oikeastaan ole olennaista merkitystä; tämä hänen projektinsa on suuruusluokaltaan sellainen, että se ei ole oikeassa suhteessa hänen mahdollisesti kokemaansa loukkaantumiseen.

        JOS Brian Culwell vaan sanoisi haluavansa kertoa totuutta mutta ei pyrkisi esiintymään hengellisenä ja "pyhänä", tätä edellä mainittua ristiriitaa ei olisi. Mutta tämä ristiriita vie pohjan hänen muilta sanoiltaan.

        Olen myös kuunnellut Rozellan opetuksia joskus ja nauttinut niistä. Jonkun verran minulla on sen myötä käsitystä myöskin hänestä persoonana. Henkilönä vahva, mutta asioita eri tavalla esittävä kuin pastori Michael. Hän on kyllä joistain asioista sanonut, kuinka hän ajattelee asiasta hieman eri tavalla kuin veljensä. On myös kertonut heidän perheensä eri jäsenten luonteista ja siitä johtuneista mielenkiintoisista keskusteluista. Kaiken kaikkiaan: Rozella on sellainen vahva persoona ja myöskin (ainakin aikanaan) Jumalan tahtoa etsivä henkilö, joka ei todellakaan olisi pysynyt mukana palvelutyössä, jos hän OIKEASTI olisi todistanut sellaisia homoseksuaalisuuteen liittyviä asioita, joita hän nyt väittää todistaneensa.

        Kaiken kaikkiaan: kyseessä on kaksi loukkaantunutta henkilöä, jotka vihaa kerrytettyään yhdistävät valikoituja totuuksia ja valhetta.

        Jep, mutta katsotaan, koenko tarvetta tätä asiaa enää tämän enempää kommentoida. Asia ei ainakaan inttämällä muuksi muutu, eikä inttäminen yleensä ihmisten mielipiteitä muuta...

        S---A, sinä vahvistat sanoillasi juuri sen, mitä edellä selitin: Narsistin edesottamuksia pohdittaessa syyllisiksi jäävät taaskin ne, jotka eivät petetyiksi tulleina ja kaltoin kohdelleina osaa asetella sanojaan jumalisesti; tarpeeksi hengellisesti ja nöyrästi!!??

        Kertomuksessa esiintyvät sisko ja Brian ovat kaukana rapakon takana. Suuri osa uhreista Afrikassa. Mutta heitä on toki paljon lähempänäkin, kuten hyvin tiedät. Sinä kiinnität huomiosi kirjoittajien hengelliseen epäkypsyyteen. Toiminnanjohtaja Wiherkoski meni vielä pidemmälle; hän rakensi kokonaisen salaliittoteorian ja väitti GS:n saaneen kertomuksestaan palkaksi / lahjukseksi seurakuntaviran täällä Suomessa!! Haloo! Olisiko jonkun aika herätä?!

        Wiherkosken kannanotot, rienaavat kirjoitukset ja halveksiva suhtautuminen maahanmuuttajiin ovat olleet sykähdyttävää luettavaa. Ne kertovat omaa arveluttavaa kieltään siitä, millaisin arvoin järjestönne toimii. Uskon, että kehitysyhteistyöhankkeitanne rahoittava ulkoministeriö kiinnittää jatkossa enemmän huomiota siihen, että toiminnanohtajanne kertoo avoimesti olevansa rasisti.

        Sinä siivilöit Pastoriinne kohdistuvan kritiikin sanakäänteitä ja etsit niiden takana olevia piilovaikutteita. Millaisia vaikutteita ja tunteita löytäisit Pastorinne omien kirjoitusten takaa, jos syynäisit niitä edes vähän samalla tarkkuudella?
        "Nuo huligaanit käyttäytyvät kuin eläimet ja saavat, mitä vain haluavat... Minulla ei ole mitään velvollisuuksia näitä pakolaisia kohtaan. He eivät tule saamaan minulta senttiäkään, eikä heidän tulisi saada mitään sinultakaan ..." (Michael Howard ystäväkirjeessään 10/2015)

        Sinä ja minä tiedämme, että tämä nyt vallalla oleva keskustelu on vääjäämätön seuraus siitä välinpitämättömyydestä, jolla näitä "ongelmia" kyseisen henkilän kohdalla on tähän saakka hoidettu. Nähtäväksi jää, milloin suomalaiset uhrit alkavat laajamittaisemmin tulla ulos kaapeistaan. Tällä hetkellä he näyttävät vielä kiltisti olevan rivissä kauluspaidoissaan.


      • S---A
        Vastinetta_S---Alle kirjoitti:

        S---A, sinä vahvistat sanoillasi juuri sen, mitä edellä selitin: Narsistin edesottamuksia pohdittaessa syyllisiksi jäävät taaskin ne, jotka eivät petetyiksi tulleina ja kaltoin kohdelleina osaa asetella sanojaan jumalisesti; tarpeeksi hengellisesti ja nöyrästi!!??

        Kertomuksessa esiintyvät sisko ja Brian ovat kaukana rapakon takana. Suuri osa uhreista Afrikassa. Mutta heitä on toki paljon lähempänäkin, kuten hyvin tiedät. Sinä kiinnität huomiosi kirjoittajien hengelliseen epäkypsyyteen. Toiminnanjohtaja Wiherkoski meni vielä pidemmälle; hän rakensi kokonaisen salaliittoteorian ja väitti GS:n saaneen kertomuksestaan palkaksi / lahjukseksi seurakuntaviran täällä Suomessa!! Haloo! Olisiko jonkun aika herätä?!

        Wiherkosken kannanotot, rienaavat kirjoitukset ja halveksiva suhtautuminen maahanmuuttajiin ovat olleet sykähdyttävää luettavaa. Ne kertovat omaa arveluttavaa kieltään siitä, millaisin arvoin järjestönne toimii. Uskon, että kehitysyhteistyöhankkeitanne rahoittava ulkoministeriö kiinnittää jatkossa enemmän huomiota siihen, että toiminnanohtajanne kertoo avoimesti olevansa rasisti.

        Sinä siivilöit Pastoriinne kohdistuvan kritiikin sanakäänteitä ja etsit niiden takana olevia piilovaikutteita. Millaisia vaikutteita ja tunteita löytäisit Pastorinne omien kirjoitusten takaa, jos syynäisit niitä edes vähän samalla tarkkuudella?
        "Nuo huligaanit käyttäytyvät kuin eläimet ja saavat, mitä vain haluavat... Minulla ei ole mitään velvollisuuksia näitä pakolaisia kohtaan. He eivät tule saamaan minulta senttiäkään, eikä heidän tulisi saada mitään sinultakaan ..." (Michael Howard ystäväkirjeessään 10/2015)

        Sinä ja minä tiedämme, että tämä nyt vallalla oleva keskustelu on vääjäämätön seuraus siitä välinpitämättömyydestä, jolla näitä "ongelmia" kyseisen henkilän kohdalla on tähän saakka hoidettu. Nähtäväksi jää, milloin suomalaiset uhrit alkavat laajamittaisemmin tulla ulos kaapeistaan. Tällä hetkellä he näyttävät vielä kiltisti olevan rivissä kauluspaidoissaan.

        No, jos nyt sitten vielä jotain pikaisesti vastaan...

        Brian Culwell yrittää esittää olevansa tässä hengellinen ihminen ja jonkinlainen Jumalan profeetta, joka nuhtelee "harhautunutta" henkilöä. Itse ainakin odottaisin, että tällaisen henkilön puheessa olisi jotain jumalallista syvyyttä, jos hänen sanoillaan olisi katetta.
        - Kokonaan eri asia olisi, jos Culwell ei tässä tilanteessa YRITTÄISI esiintyä hengellisenä ihmisenä ja jonkinlaisena Jumalan profeettana, vaan hyökkäisi vaan muuten pastori Michaelia vastaan.
        - Nimenomaan se ristiriita sen esittämisen ja todellisuuden välillä on se, miksi en voi suhtautua Culwellin sanoihin oikein millään vakavuudella.
        - Ja koska on olemassa tämä ristiriita, niin en suhtaudu hänen sanoihinsa vakavasti, vaikka niissä on täysin varmasti paljon totuudellisia yksityiskohtia. Varmaan yli puolet YKSITYISKOHDISTA on sinänsä oikein. Mutta jos haluaa esiintyä "profeettana", ei voi tietoisesti Culwellin tapaan sekoittaa valheita totuudellisien yksityiskohtien joukkoon.

        ... Ja sitten tämä narsistisyytös on aina sellainen, että kun sen toiselle esittää, niin sitten ei tarvitsekaan enää kuunnella mitään toisen perusteluita... Narsisti on aina väärässä, joten "lukko, ja avain on sulanut auringossa..." :)

        ... Jep, ja oma seurakuntayhteyteni on muu kuin Huutavan Ääni.


      • Vastinetta_S---Alle
        S---A kirjoitti:

        No, jos nyt sitten vielä jotain pikaisesti vastaan...

        Brian Culwell yrittää esittää olevansa tässä hengellinen ihminen ja jonkinlainen Jumalan profeetta, joka nuhtelee "harhautunutta" henkilöä. Itse ainakin odottaisin, että tällaisen henkilön puheessa olisi jotain jumalallista syvyyttä, jos hänen sanoillaan olisi katetta.
        - Kokonaan eri asia olisi, jos Culwell ei tässä tilanteessa YRITTÄISI esiintyä hengellisenä ihmisenä ja jonkinlaisena Jumalan profeettana, vaan hyökkäisi vaan muuten pastori Michaelia vastaan.
        - Nimenomaan se ristiriita sen esittämisen ja todellisuuden välillä on se, miksi en voi suhtautua Culwellin sanoihin oikein millään vakavuudella.
        - Ja koska on olemassa tämä ristiriita, niin en suhtaudu hänen sanoihinsa vakavasti, vaikka niissä on täysin varmasti paljon totuudellisia yksityiskohtia. Varmaan yli puolet YKSITYISKOHDISTA on sinänsä oikein. Mutta jos haluaa esiintyä "profeettana", ei voi tietoisesti Culwellin tapaan sekoittaa valheita totuudellisien yksityiskohtien joukkoon.

        ... Ja sitten tämä narsistisyytös on aina sellainen, että kun sen toiselle esittää, niin sitten ei tarvitsekaan enää kuunnella mitään toisen perusteluita... Narsisti on aina väärässä, joten "lukko, ja avain on sulanut auringossa..." :)

        ... Jep, ja oma seurakuntayhteyteni on muu kuin Huutavan Ääni.

        Kiitos S---A

        Sallinet minun hämmästellä sitä, että epäkohtiin tarttumisen sijaan etsit "Jumalallista syvyyttä" noiden ihmisten tarinoista senkin jälkeen, vaikka tiedät, että "puolet yksityiskohdista on aivan oikein"!
        Heidän kertomustaan heihin kohdistuneesta väkivallasta, väärinkäytöksistä ja manipuloinnista ei sinun mielestäsi tarvitse kuunnella, koska se ei ole tarpeeksi jumalisesti esitetty? Kukaan uhreista ei esiinny "profeettana". Profeettana ja apostolina tässä tarinassa esiintyy aivan joku muu kuin he, kuten varmasti tiedät.

        Jep. Olet oikeassa: Sinun, kuten kaikkien muidenkin Huutavan ääni -yhdistyksessä mukana olevien seurakuntatausta on joku muu kuin kyseinen yhteisö. Huutavan ääni -yhdistyshän ei ole seurakunta, vaan se väittää olevansa eräänlainen herätyskeskus.

        Narsismista puhuminen on tapa selittää sitä kokemusta, joka itselle on tässä asiassa syntynyt. "Sulaako lukko ja avain" riippuu paljolti siitä, miten Mr Pastori lakeijoineen jatkossa suhtautuu heille annetuun palautteeseen. Tähän astinen kokemus ei anna juurikaan toivoa paremmasta.


      • S---A
        Vastinetta_S---Alle kirjoitti:

        Kiitos S---A

        Sallinet minun hämmästellä sitä, että epäkohtiin tarttumisen sijaan etsit "Jumalallista syvyyttä" noiden ihmisten tarinoista senkin jälkeen, vaikka tiedät, että "puolet yksityiskohdista on aivan oikein"!
        Heidän kertomustaan heihin kohdistuneesta väkivallasta, väärinkäytöksistä ja manipuloinnista ei sinun mielestäsi tarvitse kuunnella, koska se ei ole tarpeeksi jumalisesti esitetty? Kukaan uhreista ei esiinny "profeettana". Profeettana ja apostolina tässä tarinassa esiintyy aivan joku muu kuin he, kuten varmasti tiedät.

        Jep. Olet oikeassa: Sinun, kuten kaikkien muidenkin Huutavan ääni -yhdistyksessä mukana olevien seurakuntatausta on joku muu kuin kyseinen yhteisö. Huutavan ääni -yhdistyshän ei ole seurakunta, vaan se väittää olevansa eräänlainen herätyskeskus.

        Narsismista puhuminen on tapa selittää sitä kokemusta, joka itselle on tässä asiassa syntynyt. "Sulaako lukko ja avain" riippuu paljolti siitä, miten Mr Pastori lakeijoineen jatkossa suhtautuu heille annetuun palautteeseen. Tähän astinen kokemus ei anna juurikaan toivoa paremmasta.

        Jos sekoittaa tietoisesti totuutta ja valhetta, niin kuinka tämä Culwell voi odottaa, että Jumalan siunaus olisi hänen projektinsa takana? Siitä tässä on kyse. Hän hyvin "hengellisesti" yrittää tuoda "ennalleenasettamista" pastori Michaelille. Jos joku uskova alkaa tuomaan ennalleenasettamista jollekin pastorille, kyseessä on hengellinen tehtävä, jonka alkulähteenä täytyy olla Jumala. Hengellisen eroittelun kautta me voimme siksi arvioida, onko tällaisella henkilöllä todella jotain syvyyttä sanoissaan = onko kampanjan takana jumalallista auktoriteettia. Ja kun Culwellilta tämä syvyys näyttää selvästi puuttuvan, niin pidän koko kampanjaa loukkaantuneen ihmisen hyökkäyksenä. Hän ei ole tuomassa sitä, mitä väittää tuovansa.

        Ja seurakuntayhteyteni on tosiaan muu kuin Huutavan Ääni. Monelle kymmenelle muulle taasen seurakuntayhteys on nimenomaan Huutavan Ääni, vaikka eivät yleensä yhteisöä seurakunnaksi kutsukaan.

        Jees... Ja sitten olisi oikeastaan mielenkiintoista tietää, että olemmeko me todellisessa maailmassa tämän netin ulkopuolella henkilöitä, jotka olemme jopa tekemisissä toistemme kanssa, ja vieläpä hyvin ystävällisellä tyylillä... Mutta en nyt ala antamaan itsestäni mitään tuntomerkkejä, joten taitaa jäädä salaisuudeksi...


      • Hunajata_kerrakseen
        S---A kirjoitti:

        Jos sekoittaa tietoisesti totuutta ja valhetta, niin kuinka tämä Culwell voi odottaa, että Jumalan siunaus olisi hänen projektinsa takana? Siitä tässä on kyse. Hän hyvin "hengellisesti" yrittää tuoda "ennalleenasettamista" pastori Michaelille. Jos joku uskova alkaa tuomaan ennalleenasettamista jollekin pastorille, kyseessä on hengellinen tehtävä, jonka alkulähteenä täytyy olla Jumala. Hengellisen eroittelun kautta me voimme siksi arvioida, onko tällaisella henkilöllä todella jotain syvyyttä sanoissaan = onko kampanjan takana jumalallista auktoriteettia. Ja kun Culwellilta tämä syvyys näyttää selvästi puuttuvan, niin pidän koko kampanjaa loukkaantuneen ihmisen hyökkäyksenä. Hän ei ole tuomassa sitä, mitä väittää tuovansa.

        Ja seurakuntayhteyteni on tosiaan muu kuin Huutavan Ääni. Monelle kymmenelle muulle taasen seurakuntayhteys on nimenomaan Huutavan Ääni, vaikka eivät yleensä yhteisöä seurakunnaksi kutsukaan.

        Jees... Ja sitten olisi oikeastaan mielenkiintoista tietää, että olemmeko me todellisessa maailmassa tämän netin ulkopuolella henkilöitä, jotka olemme jopa tekemisissä toistemme kanssa, ja vieläpä hyvin ystävällisellä tyylillä... Mutta en nyt ala antamaan itsestäni mitään tuntomerkkejä, joten taitaa jäädä salaisuudeksi...

        S---A
        Kun väki Areenalla vähenee, siellä saa olla tarkkana, ettei erotu joukosta muuta kuin edukseen :)

        Pastori M oli hyvin tarkka ainakin alussa, ettemme nimitä Hutavan ääntä seurakunnaksi: se oli nimen omaan herätyskeskus, johon ei hamuta lampaita jäseniksi muista seurakunnista.

        Mielenkiintoista on todellakin se, että olet valmis arvioimaan Brianin hengellistä syvällisyyttä, mutta sivuutat täysin sekä suomalaisten että afrikkalaisten kokemat vääryydet.

        Mutta ehkäpä te sisäpiiriläiset otatte asian pastori M:n kanssa.

        Viesti näyttää ainakin jossakin määrin menneen perille: Pastori M:n viimeisin ystäväkirje - kiitos siitä - oli niiiiiiin rakkaudellinen, ja hunajainen, että näppäimistö lienee hunajalla voideltu sitä kirjoitettaessa.


      • nhnghnhgnhn
        S---A kirjoitti:

        Kommenttini hengellisen syvyyden puutteesta koskivat Brian Culwellin kirjoituksia. Hän lopettaa aina kirjoituksensa sanoihin "in AGAPE" (=rakkaudessa), lainaa Raamatun lauseita ja muutenkin tekeytyy sanoissaan hyvin pyhäksi. Ja samanaikaisesti hänen sanoistaan puuttuu täysin hengellinen syvällisyys. Hänen sanansa "halustaan auttaa Michael Howard vapauteen" ym. vastaavat ajatukset ovat tätä taustaa vasten pelkkiä katkeran ja loukkaantuneen ihmisen sanoja. Teeskentelyä, joka on puettu hengelliseen kaapuun. Joka on itse kokenut Jumalan muutavaa työtä sisällään ja nähnyt sitä toisissa, voi kyllä todeta Brian Culwellin todelliset motiivit. Onko hänellä pätevä syy loukkaantumiselleen vai ei, sillä ei oikeastaan ole olennaista merkitystä; tämä hänen projektinsa on suuruusluokaltaan sellainen, että se ei ole oikeassa suhteessa hänen mahdollisesti kokemaansa loukkaantumiseen.

        JOS Brian Culwell vaan sanoisi haluavansa kertoa totuutta mutta ei pyrkisi esiintymään hengellisenä ja "pyhänä", tätä edellä mainittua ristiriitaa ei olisi. Mutta tämä ristiriita vie pohjan hänen muilta sanoiltaan.

        Olen myös kuunnellut Rozellan opetuksia joskus ja nauttinut niistä. Jonkun verran minulla on sen myötä käsitystä myöskin hänestä persoonana. Henkilönä vahva, mutta asioita eri tavalla esittävä kuin pastori Michael. Hän on kyllä joistain asioista sanonut, kuinka hän ajattelee asiasta hieman eri tavalla kuin veljensä. On myös kertonut heidän perheensä eri jäsenten luonteista ja siitä johtuneista mielenkiintoisista keskusteluista. Kaiken kaikkiaan: Rozella on sellainen vahva persoona ja myöskin (ainakin aikanaan) Jumalan tahtoa etsivä henkilö, joka ei todellakaan olisi pysynyt mukana palvelutyössä, jos hän OIKEASTI olisi todistanut sellaisia homoseksuaalisuuteen liittyviä asioita, joita hän nyt väittää todistaneensa.

        Kaiken kaikkiaan: kyseessä on kaksi loukkaantunutta henkilöä, jotka vihaa kerrytettyään yhdistävät valikoituja totuuksia ja valhetta.

        Jep, mutta katsotaan, koenko tarvetta tätä asiaa enää tämän enempää kommentoida. Asia ei ainakaan inttämällä muuksi muutu, eikä inttäminen yleensä ihmisten mielipiteitä muuta...

        ottamaatta mitään kantaa tällaiseen HENKILÖKOHTAISEEN ASIAAN, tai sisarusten väliseen suhteeseen, sanon elämänkokemuksellani:
        -homoseksuaalisia houkutuksia voi joku kokea, sitten vapautua, sitten langeta, ja sitten vapautua, tekee parannusta, taistelee, lankeaa, nousee, taistelee.... Eikö se ole jotain tällaista. Jos sisko on ajatellut että veli taistelee ongelmaansa vastaan ja onkin voittanut kiusauksen, on parantunut vanhasta traumastan ja homoudestaan, toki hän voi jatkaa työssä uskoen hyvää. Ehkä hän ei ole tiennyt totuudesta, miessuhteista (jos niitä on ollut).
        -toinen: onko M howard ollut naimisissa naiseen, koskaan? Kysy miksi ei? (jos ei). Seurakunnan naiset yleensä tappalee melkein verissäpäin kuka saa kuuluisan tai tavallisenkin saarnaajan aviomiehekseen (sivusta tullut seurattua) :) jopa huorimuspastoritkin kelpaa, ja siltikään ei erota vaikka pedofilia tai salalapsi tulee julki. Kyllä te kaikki tiedätte keistä puhun, suomessakin näitä huorimuspastoreita on, huoramiehiä. naiset on sulaa vahaa heidän edesään, pastorin rouva on sellaine titteli etä kaikki seurakunnan naiset nöyristelee hänen edessään, asema on todellakin tavoiteltu.
        onpa englannissakin homopastori, joka ei ole naimisissa, jäi kiiinni homosuhteesta nuoristyöntekijään, muttei näytä tahtia hidastavan, ja kaikki on työyhteydessä häneen. Kuka voi tietää heidän tilan. Vaimoa ei silti vaan ole :)


      • LOPETAPANETTELUSI
        Henok kirjoitti:

        Tämä on yksi monista syistä jota pidän varmana että uudestikastettu helluntailainen pseudokielineen on saatanan hengellä täytetty iljettävä rotta.

        Ketään ei voi kastaa uudelleen....koska on olemassa vain YKSI oikea laatuinen kaste...ja se on uskovan upotuskaste! Kaste ei ole vauvan pään huuhtelemista vedellä vaan hyvän oman tunnon pyytämistä Jumalalta---Jeesuksen Kristuksen ylösnousemuksen kautta.... Miettikää seuraavaa 1.Kor.1:17 Sillä Kristus EI LÄHETTÄNYT minua kastamaan, vaan evankeliumia julistamaan----ei puheen viisaudella, ettei Kristuksen risti menisi mitättömäksi. Sillä sana rististä on hullutus NIILLE jotka kadotukseen joutuvat, mutta meille jotka pelastumme se on Jumalan voima.
        Lopeta sotkemasta kasteasioita....Jumala on sanansa sanonut eikäkukaan voi muuta kuin totella hänen kastekäskyään....Jeesus otti lapsia syliinsä ja sanoi:"Sallikaa lasten tulla minun tykööni älkääkä estäkö heitä sillä sen kaltaisten on JUmlan valtakunta ja hän otti heitä syliinsa ja S I U N A S I heitä....EI KASTANUT!


      • Henok
        Vesiselvää kirjoitti:

        Henok: Mistäpä tiedät, onko kyseistä profeettaa kasteltu muussa kuin lapsivedessä?

        Lahkolaiset ovat upotetut pirun kusivedessä kuten nähdään homohelluntailaisen ja helluntaihengellä täytetyn sian esimerkillä.
        Saatana ottaa syliinsä kaikki helluntailaiset upotuskasteessa.


    • HDD

      Juoruja, uskovat on hanakoita levittämään kun ei itsellä ole mitään elämää kateellisten tai ahneiden ihmisten panettelua. Mutta se ei eroa alkuperäisestä valheesta olet ihan yhtä paljon vastuussa kuin se joka valheen laittoi liikkeelle, se joka sitä jatkaa.

      • Pilkunviilaaja

        Hyvä HDD!
        Laitan sinulle joukon näitä: ,,,,,,,. Ole hyvä ja käytä vapaasti. Pilkku sinne tänne tekstiin sijoitettuna helpottaa asian ymmärtämistä.
        Kiitos.


    • Päivittelyä

      Out of Africa -yhdistyksen hallituksen koostumus on ilmeisesti vastikään muuttunut. Nyt www.ooa.fi -sivut ilmottavat hallituksen koostumukseksi seuraavaa:

      Puheenjohtaja: Harri Wiherkoski
      Varapuheenjohtaja: Marko Hasanen
      Sihteeri: Sakari Halme

      • Huvittunut

        Kappas. Taisi olla julkisuus liikaa Tykkyläiselle ;)


      • outoutout

        Varapuheenjohtaja Marko Hasanen on myös eronnut hallituksesta!


    • Vinkvinkvink

      Moi vaan! Tuo Huutavan äänen Face Bookista poistettu parjauskirjoituksen alku on vielä huutavanääni.fi -sivulla näkyvissä. Kantseis sekin siivota, kun on siivoamaan ruvettu ;)

    • IIristyttö

      Missä hän pitää kokouksia Suomessa?
      Onko isokin liike takana?

    • Figurius

      Luin järkyttyneenä sivuilla olevat todistukset. Siellä on myös kahden suomalaisen kertomukset, toisessa kuvataan millaista "avoliittoterapiaa" Howard antaa ja toisessa kuinka Afrikkaan lähtenyt nainen saa huomata, kuinka "ihana" Howard on pomona. Olen joskus kuunnellut MH:a enemmänkin ja käynyt jopa kokouksessa. Ajattelin, että hän on Herran palveluksessa, vaikka omituinen onkin. Ajattelin häntä ikään kuin jonain vanhan testamentin profeettana, joka ei ihmisten puheista piittaa. Puolusti häntä jopa eräässä suomi24-keskustelussa. Lopetin kuitenkin hänen saarnojensa kuunteleminen, kun eräässä puheessaan hän kuvaili täysin rakkaudettomasti ja ilman empatiaa hänen sielunhoitoonsa tulleen ihmisen tuskaa. En kuitenkaan voinut edes aavistaa että asiat ovat näin huonosti. Jos joku nimetön huutelee netissä herjauksia en paljon piittaa, mutta monet tuolla sivulla kertovat asiat omalla nimellään ja kuvillaan. Kaiken huippu on tietysti, että MH:n oma sisko tekee niin. Aivan järkyttävää lukea systemaattisesta väkivallasta ja hengellisestä pahoinpitelystä.

      • voihanpaholainen

        ILMEISESTI MICHAEL PUHUU TOTTA JA JUMALA TOIMII HÄNEN KAUTTAAN KUN PER KELE ON HERÄNNYT NYT ERITISESTI HYÖRIMÄÄN MCCHAELIN KIMPUSSA! e jotka nukkuvat saavat olla ihan rauhassa heistä ei ole mitään vaaraa paholaisen valtapiirille!


      • DoctorT

        Tyypillinen harhan opettaja ja sellaisen lopputulema, synnin ja syntielämän paljastuminen.

        Jo tuolloin Kulttuuritalolla oivalsin sen hengen,jossa liikkui.


      • Huvittunut
        voihanpaholainen kirjoitti:

        ILMEISESTI MICHAEL PUHUU TOTTA JA JUMALA TOIMII HÄNEN KAUTTAAN KUN PER KELE ON HERÄNNYT NYT ERITISESTI HYÖRIMÄÄN MCCHAELIN KIMPUSSA! e jotka nukkuvat saavat olla ihan rauhassa heistä ei ole mitään vaaraa paholaisen valtapiirille!

        Onko koskaan käynyt mielessä, että kyseessä vain olisi se että totuus tulee julki? :D


    • DoctorT

      Kerran, vuosia sitten, Out of African nimissä oli tilaisuudet Hgissä, Kulttuuritalolla. Puuhassa mukana mm Åke Söderund.Juhani Aaltonen ja ryhmä ja tämä Howard!

      Menimme sinne hiukan varauksin,koska musiikissa luvattiin "profetaalista ylistysmusiikkia"!

      Tilaisuus alkoi 25 min myöhässä. Ilmapiiri oli kuin persialaiselta torilta. Tilaisuuden johti Söderlund ja "potkaisi" shown alkuun ilman sen kummempia alkurukouksia!! Järkytyin!!!

      Ylistyshumpalle kansa ponkaisi pystyyn ja alkoi se niin kuolettavan tylsä jodlaus. Toisen laulun alkaessa, johdattelin delegaatiomme ulos salista. Vamuuden vuoksi laitoin lätsäni päähän jo sieltä yläriviltä lähtiessämme. Halusin osoittaa,miten vähän tilaisuutta kunnioitin!

      Tiistainan soitin tälle rohvetaalisen musiikin johtajalle, Aaltoselle ja hieman kyselin perusteita nimitykselle. Kauan ei tarvinnut perusteita metsästää kun musikantti löi luurin korvaan. Minun suhtautumiseni Aaltosen on määrittänyt tuo kokemus.

      Minulla ei ollut Söderlundin osoitetta, niin kirjoitin kauhisteluni eräälle jo edesmenneelle helluntailiikkeen tukipylväälle ja ystävälleni. Hänkään ei koskaan kirjeeseeni palannut, oli kipeä asia ilmeisesti.

      Herra kutsui Åke pois samana kesänä enempi itseään munaamasta ja harhaan kulkemasta, rahan ja humpuukin perässä!

      Nyt sitten näyttää todellisuus tuostakin Howardista paljastuvan ja HYVÄ NIIN!!

      • lihallinen_kiivaus

        Liittymättä ensisijaisesti tämän viestiketjun aiheeseen, mutta: Kun sinä dottori olet aikalailla vihan ja katkeruuden hengen vallassa, niin sinulla ei ole kyllä paljoa hengellistä arviointikykyä jäljellä. Kun arvioi asioita omalla lihallisesti kiivaalla hengellä ja mielellä, niin menee helposti metsään, kuten sinulle niin usein käy.


      • Huvittunut
        lihallinen_kiivaus kirjoitti:

        Liittymättä ensisijaisesti tämän viestiketjun aiheeseen, mutta: Kun sinä dottori olet aikalailla vihan ja katkeruuden hengen vallassa, niin sinulla ei ole kyllä paljoa hengellistä arviointikykyä jäljellä. Kun arvioi asioita omalla lihallisesti kiivaalla hengellä ja mielellä, niin menee helposti metsään, kuten sinulle niin usein käy.

        Kappas. Huutavat Äänet tunnistavat henkiä jo internetin välityksellä. Herra on hyvä ja väkevä.

        Huutavan äänen perus-strategia on näköjään muiden nolaaminen, vähättely ja itsensä korottaminen muiden yläpuolelle.
        Sen näkee, että totuus tekee kipeää.


      • iComeInPeace
        lihallinen_kiivaus kirjoitti:

        Liittymättä ensisijaisesti tämän viestiketjun aiheeseen, mutta: Kun sinä dottori olet aikalailla vihan ja katkeruuden hengen vallassa, niin sinulla ei ole kyllä paljoa hengellistä arviointikykyä jäljellä. Kun arvioi asioita omalla lihallisesti kiivaalla hengellä ja mielellä, niin menee helposti metsään, kuten sinulle niin usein käy.

        "Nuo huligaanit käyttäytyvät kuin eläimet ja saavat, mitä vain haluavat... Minulla ei ole mitään velvollisuuksia näitä pakolaisia kohtaan. He eivät tule saamaan minulta senttiäkään, eikä heidän tulisi saada mitään sinultakaan. He todennäköisesti eivät halua Herraa Jeesusta eivätkä todennäköisesti ole tulleet olemaan osa yhteiskuntaa. Sen sijaan he ovat tulleet kukistamaan sen, ja ovat jo tekemässä niin."

        In Agape, eikä missään nimessä vihan ja katkeruuden hengessä
        Michael Howard

        Ote rakkaudellisesta kirjeestä lahkoliikkeen seuraajille.


    • GGFGFGFGFG

      EN USKO PÄTKÄÄKÄÄN NOIHIN JUTTUIHIN!
      JOS HÄN OLISI HOMO, NIIN TUSKIN SAARNAISI NIIN PALJON HOMOUTTA VASTAAN.
      PAHOLAINEN ON NYT AKTIIVINEN HÄNEN KOHDALLAAN, KUN EI SAA MIESTÄ KAADETTUA, LÖYTYY KYLLÄ MUITAKIN KEINOJA.

      • Huvittunut

        Siitä puhe mistä puute.
        -Suomalainen sananlasku

        Tosin mitä herran ympärillä pyörivistä lakeijoista ja hännystelijöistä voisi päätellä, niin puutteessa ei ole eletty ;)


      • Dr.Frank

        Kiitä Herraa sillä Hän on siunannut sinua lukuisilla suurilla kirjaimilla!


    • DoctorT

      Asioiden arviointiin ja arvosteluun antaa SANA kehoituksen ja oikeuden.

      Jos on armoitettu jollakin lahjalla, antaa se vielä suuremman vastuun. Sillä ja Sanalla olen joutunut murheella katselemaan kanssamatkaajien sokeutta ja hyväuskoisuutta. Monen kohdalla se on johtanut syviin ahdistuksiin ja vaivaan.

      Sixi sanon selkeästi sen, mikä sanoa tulee. Näin tein myös mm Markku Koiviston kohdalla ja muutaman muun. Iloitsen, että historia on aina tukenut varoitushuutojani, niin MH:nkin kohdalla.

      Teissä toteutuu:Vaikka Enkeli taivaasta tulisi.....

    • maranata

      Tuskinpa Michael Howard saa esiintyä Suomen helluntaiseurakunnissa, jos syytteissä on vähänkään perää. Näin ulkopuolisena on kuitenkin vaikea tietää totuutta, etenkin kun hän itse kiistää jyrkästi syytökset. Nyt on sana vastaan sana, mutta kuka puhuu totta ja kuka valehtelee?

    • stranger__

      Jos oikein ymmärsin, niin Howard on arvostellut kovin sanoin maahanmuuttajia ja maahanmuuttoviranomaisia... eikö Howard itsekin ole maahanmuuttaja, nyt Suomessa, aiemmin muissa maissa?

      • vihauskonto

        On "maahanmuuttajia" ja "maahanmuuttajia"... toiset tulevat tänne elintasopakolaisiksi, toiset työn perässä, toiset rakkauden vuoksi, toiset vihan vuoksi, jota he tuntevat "vääräuskoisia" kohtaan... kyllä viharikoksiin syyllistyviä muslimeja ja heitä tänne haluavia ihmisiä on syytäkin arvostella.


    • KarisMattinen
      • DoctorT

        Se on Hynysen pariskunnan yhden sortin sotkeuma.

        Bisneskin, mutta ennenkaikkea hengellisesti todella sekava ja arveluttava bisnes.

        Ajatus aikoinaan lienee ollut hyvä mutta tämä hengellisen hulinan kaikki sävyt ovat sinne päässeet. Tottakai, koska bisnes is bisnes, sama se raittiudelle.


    • valheapostoli

      En kyllä kutsuisi Howardia "apostoliksi"... muuten kuin pilkkanimenä, sillä hän on Paavalinkin mainitsema "väärä apostoli".

    • KarisMattinen

      Apostoliksi itsensä korottanut Howard on kouluesimerkki lahkonjohtajasta, jonka jotkut ovat valmiita korottamaan kaiken arvostelun yläpuolelle. Kun julistaja manipuloi sielua välillä syyttäen ja toisinaan kiittäen, moukaroi ja silittää, alistaa ja "valtuuttaa", niin kohta "opetuslapsi" ei tunnista itseään ja omia tunteitaan kysymättä neuvoa apostoliltaan. Hän on valmis syömään piiskaajansa kädestä.

      Olen hämmästellyt Howardin rajatonta uskoa omaan messiaaniseen kutsumukseensa Suomen pelastajana. Hän kertoi jo vuosia sitten Jumalan lähettäneen hänet turvaamaan Suomen rajat.

      Toisoa sopii, että kun Tampereen piskuinen lauma josakin vaiheessa toipuu traumastaan, he suostuisivat käsittelemään seikkailuitaan avoimesti ja rakentavasti. Toinen vaihtoehto - valitettavasti todennäköisempi sellainen - on, että Howardin jatkaessa uusiin maihin ja uusille mantereilleja tilalle tulee joku uusi profeetta uskomattoman sanomansa kanssa.

      • valheapostoli

        Niin sinä käy, kun seuraa ihmisiä eikä Herraa Jeesusta.


      • siinä_sitä_nyt_ollaan

        Howard tuli Suomeen takki auki uhoten suurta herätystä, ei ole tullut herätystä, ainoastaan lahko, joka palvoo johtajaansa kuin paavia tai puolijumalaa. Ainoatakaan todellista herätystä ei ole milloinkaan hehkutettu etukäteen.


    • KarisMattinen

      Voisiko joku Huutavan äänestä kertoa, milloin Pastori siirtyy ulkomaille? Valmistelut kuuluvat olevan jo käynnissä.

      Tämä afrikkalaisen sisällissodan sankari taitaa tosi paikan tullen liittyä käpykaartiin?

      Olisiko hyvä tarjota edes jonkinlainen selitys kansalle ennen muille maille aiirtymistä, sillä muutto tässä vaiheessa voidaan tulkita tietyllä tavalla: kun jutut paljastuvat, niin parempi pakata ministry matkalaukkuun ja siirtyä muualle.

      Tämä kissan pöydälle nostaminen maksaa tietenkin koko Suomelle sen, että Pastorin lupaama raivoisa herätys ei pääse tapahtumaan täällä Suomessa. Mutta muistakaa, että syy ei ole siinä, mitä Pastori itse on tehnyt, vaan syy on niissä, jotka rohkenevat puhua hänen tekemisistään ääneen.

      • kapioon

        HELLUNTAISEURAKUNTA hajosi kahtia kun ei tehnyt parannusta.


    • KarisMattinen

      Näyttää siltä, että kuohunta Pastorin ympärillä jatkuu ja netissä liikkuvien uutisten mukaan Malawissa on alettu nostaa kissoja pöydälle virallisellakin tasolla.
      Suomessa Pastorin ystäväkirjeessä vakuutetaan seuraavaa:
      "Työmme on ollut hyökkäyksen kohteena. Kalibu Academy on yritetty
      kaapata rikollisiin käsiin. Pastori Michaelin nimeä on loattu valheilla ja
      juoruilla. Muitakin hänen palvelutyössään tai sen lähellä olevia on mustamaalattu."
      Monet entisistä vastuunkantajista näyttävät jättäneen paikkansa, mutta jotai nsentään on ennallaan: Tilinumerot ja rahankeräys!

      • surullistajostotta

        moi, mikä ystäväkirje, ja missä luettavissa?


      • KarisMattinen

        Löytyy mm. Www.huutavanääni.fi - sivulta.


      • surullistajostotta

        ok, kiitos, löyty. Saas nähdä mikä täs on lopputulos, Herra tuokoon totuuden, itse en osaa sanoa juuta enkä jaata. Vähän hirvittää jos syytökset pitävät paikkansa ja mukana 'uppoaa' tai vedetään lokaan täysin syyttömiä jotka Michaelin rinnalla kulkeneet ja luottaneet häneen ..


    • Yrttimarja

      Onko tämä mies sama, joka uhosi vuosia sitten, että hän tuo herätyksen Suomeen?

      • S---A

        Aika paljon olen kuullut pastori Howardin opetuksia ja tuo määritelmä menee vähän sivuun totuudesta. Totuus menee enemmän tämän suuntaisesti:

        1. Howard tunnustaa sen, että Suomessa on paljon rukoiltu herätystä.

        2. Samalla on kokenut tehtäväkseen nostaa sellaista esirukousta, joka jatkaa anomista ja anomista ja anomista niin kauan kuin saa Jumalalta varmuuden, että Jumalan Hengen vuodatus todella tulee.
        - Tällaisessa asenteessa on suuri ero siihen, että joku "uhoaisi tuovansa herätyksen Suomeen".

        Jos todellinen esirukous ajatuksena on tuntematonta (itselleni ei ole tuntematonta ajatuksena, vaikka en voi itseäni todelliseksi esirukoilijaksi kutsua käytännössä), niin suosittelen lukemaan Rees Howellsista kirjoitetun kirjan "Esirukoilija".

        ... Ja jos joku nyt heti haluaa ruveta haukkumaan Rees Howellsin elämässä tapahtuneita asioita niin totean: Ihmiset haukkuvat liian helposti Pyhän Hengen toimintaa ihmisen elämässä pelkän oman järkensä ja analysointinsa pohjalta. Ei kannattaisi.


      • KarisMattinen

        S---A
        Kun on lukenut Pastorin kirjoja niin tietää varsin hyvin, että hän korostaa varsin voimallisesti omaa asmaansa ja paikkaansa esirukoilijana ja miehenä, joka kokoaa tuon rukousarmeijan.
        Kun porukka pienenee koko ajan, ovat puheetkin muuttuneet: Jumala ei tarvitsekaan suurta armeijaa, vaan pienikin porukka riittää, jos se on uskollinen johtajalleen so. Pastorille.

        Tiedät varsin hyvin itsekin, millaisen roolin hän on ottanut Suomen pelastajana. Hän haukkuu Suomen seurakunnat, pastorit, poliitikot, armeijan ... Ja ilmoittaa itse turvanneensa maamme rajat rituaaleillaan ja ns. rukouksillaan. Olethan sentään lukenut hänen kirjansa?


    • DoctorT

      Yksi valehtelijoista ja vääristä profeetoista, juuri hän!

    • Ajattelijat

      Onko muuttanut, vai onko tarkoitus jäädä Suomeen asumaan?

    • siinä_sitä_nyt_ollaan

      Jopa aiemmin yltiökarismaatikoiden kanssa flirttaillut Leo Meller totesi eilen Taivaan ja maan väliltä -ohjelmassa, että Michael Howard ei ole luotettava mies.

      • surullistajostotta

        .. muttei si muuta sanonu, esim syytä?


      • DoctorT

        Ei harhaopettajasta ja huijarista tarvitse tuon enempää sanoakaan. Jokainen terve uskova ottaa varoituksen todesta!


      • surullistajostotta
        DoctorT kirjoitti:

        Ei harhaopettajasta ja huijarista tarvitse tuon enempää sanoakaan. Jokainen terve uskova ottaa varoituksen todesta!

        .. kiitos mielipiteestäsi. Mua olis silti kiinnostanut myös Mellerin mielipide asiasta.
        Siinä kun osuu myös moneen muuhun kuin vain Maikkeliin ..


      • Siinä_sitä_nyt_ollaan

        Mellerin kommentti liittyi muistaakseni Howardille tyypillisiin heittoihin, joissa esitetään voimakas väite ilman kunnollisia perusteluja.

        Voit tietysti soittaa seuraavaan Mellerin Taivaan ja maan väliltä -ohjelmaan ja kysyä tarkemmin.


      • surullistajostotta
        Siinä_sitä_nyt_ollaan kirjoitti:

        Mellerin kommentti liittyi muistaakseni Howardille tyypillisiin heittoihin, joissa esitetään voimakas väite ilman kunnollisia perusteluja.

        Voit tietysti soittaa seuraavaan Mellerin Taivaan ja maan väliltä -ohjelmaan ja kysyä tarkemmin.

        .. ok, kiitos sulle vastauksesta =)


      • S---A
        DoctorT kirjoitti:

        Ei harhaopettajasta ja huijarista tarvitse tuon enempää sanoakaan. Jokainen terve uskova ottaa varoituksen todesta!

        Ja minkälaisia juttuja onkaan puhuttu esimerkiksi Paavalista! Oli "lahkolainen", joten eipä siinä sen kummempia perusteita tarvittu...


    • DoctorT

      PAAVALI nyt painii ihan omassa sarjassaan. Hän,jos kuka oli uskollinen Kutsujalleen ja Evankeliumille.

      Hän ei sortunut temppuihin ja jonninjoutaviin, vaan piti Oikeaksi oppimansa linjan aina kuolemaansa saakka!

      Eikä puhunut korvasyyhyyn tai rahaa saadakseen.

      Minä niin Rakastan paavalilaista linjaa ja siksi myös tämän Howardin ja muut laskettelen selkeästi lajiinsa.

      • S---A

        Voi, jospa me olisimme eläneet Paavalin aikana! Me emme olisi kyseenalaistaneet hänen asemaansa... Joten pystytetään muistomerkki hänelle...

        ... Vai miten sitä aikanaan Eräs Mestari totesikaan vanhoista profeetoista ja oman aikanasa Jumalan lähettiläistä...


    • Katsotaan_kui_käy

      PANKAAPA merkille: Kohta Pastori kokee kutsumusta muuttaa ulkomaille. Jään mielenkiinnolla odottamaan selitystä, mikä syy siirrolle keksitään.
      Malawiin tuskin tekee mieli... Ja Amerikkakin taitaa olla tukossa? Olisko suuntana joku Aasian maa?

      Selitys siirtymisestä myydään tietenkin Suomen uskollisille kannattajille, mutta miten sen ostavat afrikkalaiset ja selitystä odottavat viranomaiset?

      • että_silleen

        Uskon myös, että kohta Pastorin kutsumus on kaukana Suomesta ja Malawista!


    • KarisMattinen

      Mitähän tuo tarkoittaa? Päivitys www.huutavanaani.fi -sivulla.

      "Päivitetty 20.1.2016
      Emme lähetä raamatutunteja tällä hetkellä netiin, koska ne ovat saarnojen harjoittelua varten."

      • että_silleen

        Huutavan ääni Facebook sivuilta näyttäisi kriittiset kommentit häviävän aika nopeasti!!


    • KarisMattinen

      RV-lehdessä (Ristin Voitto) oli eilen uutinen Pastorin edesottamuksista. Nyt ooa.fi -sivusto ilmoittaa: "Huomioithan tarvittaessa, että Out of African toimisto on poikkeuksellisesti suljettu to 21.1.16 (ainakin suurimman osan päivää). Voit jättää vastaajaan viestin tai laittaa sähköpostia. Pyrin käsittelemään viestit pe 22.1.16 tai viimeistään ma 25.1.16. Kiitokset!"

    • KarisMattinen

      Ristin Voitto (21.1.2016)

      "MICHAEL HOWARD KÄYTTI SEKSUAALISESTI HYVÄKSI OPPILAITAAN JA ALAISIAAN

      MALAWISSA Kalibu Academyn raamattukoulussa on tapahtunut vuosia hyväksikäyttöä, joka on sisältänyt niin seksuaalista häirintää kuin psyykkistä ja fyysistä kuritusta. Sitä ovat toteuttaneet koulun tämän hetkinen rehtori Paisley Mavutula ja koulun perustaja ja johtaja Michael Thomas Howard.

      Seksuaalinen hyväksikäyttö alkoi jo ennen koulun ensimmäisten tilojen rakennusta ja jatkui vuoteen 2015 asti. Sen kohteeksi on joutunut sekä mies- että naispuolisia opiskelijoita.

      Asia tuli julkisuuteen vasta viime vuoden lopulla. Uutistoimistu Malawi24 on saanut selviä todisteita siitä, että Howard teki homoseksuaalisia rikkomuksia lukuisia entisiä opiskelijoita, lähettejä ja oppilaitoksen työntekijöitä kohtaan. Myös moni uhri on nyt avannut suunsa kokemastaan.

      - On selvää, että Michael (Howard) maksoi paljon rahaa viranomaisille, jotka tiesivät johtajan homoseksuaalisista teoista ja uhreista, ja pyysi, että syytökset kuolisivat hiljaisesti, kertoo koulun johdon lähellä toiminut nimetön tietolähde.

      Michael Howard asuu nykyisin Suomessa. Hänen taustajärjestönsä Out of Africa saa niin ikään taloudellista tukea Suomesta. (RV)"

      ---

      • surullistajostotta

        .. onko luettavissa vaan paperiversiossa, kun en nettilehdestä löytänyt? Onks tässä koko artikkeli minkä laitoit?


      • KarisMattinen

        KOKO juttu on tuossa. Jos haluat, voit lukea erään Suomessa asuvan todistuksen asiasta alla olevasta linkistä. Teksti on aluksi englanniksi, mutta lopussa on suomennos.

        https://michaelthomashoward.wordpress.com/victim-testimonies/gift-malawi/


      • surullistajostotta

    • WKZ

      San.17:15 Syyllisen syyttömäksi ja syyttömän syylliseksi tekijä ovat kumpikin Herralle kauhistus.

      Monia Jumalan miehiä on syytetty asioista jotka myöhemmin paljastuneet valheiksi. Älkäämme siis olko Herralle kauhistus tekemällä syylliseksi tai syyttömäksi ennenkuin tieto on varmaa.

      Hänen vastustajastaan maallinenkin oikeus on antanut tuomion:

      http://www.houstonpress.com/news/brian-culwell-former-gold-and-silver-buyers-ceo-sues-man-for-calling-him-a-rapist-6738966

      http://www.houstonpress.com/news/brian-culwell-all-that-glitters-may-not-be-gold-at-gold-and-silver-buyers-6720235

      • KarisMattinen

      • TotuushanSeOnTärkein
        KarisMattinen kirjoitti:

        JA TÄSSÄ sama mies kertoo itse omista edesottamuksistaan ja rikoksistaan, joista hänet on tuomittu.
        https://michaelthomashoward.wordpress.com/victim-testimonies/brian-culwell/

        Luin muutaman tarinan, aivan puistattavia. Jos ne on edes osittain totta, ei saitin pitäjän taustalla sinänsä ole mitään merkitystä. Melkein jo luulisi olevan viranomaistutkinnan paikka. Silloin asioiden todellinen tila tulisi selvitettyä.


      • että_silleen

        Aivan samat tuntemukset kuin luin joitakin kertomuksia. Minä uskon että nämä kertomukset ovat tosia, ja siksi asiat pitäisi mielestäni tutkia perinpohjin. Tuskin "mökin mummot" haluaa, että Out of Africalle/Huutavalle äänelle uhratut rovot menevät tuollaiseen touhuun!!


    • Standing

      Malawissa Kalibu Academyn raamattukoulussa on tapahtunut vuosia hyväksikäyttöä, joka on sisältänyt niin seksuaalista häirintää kuin psyykkistä ja fyysistä kuritusta. Sitä ovat toteuttaneet koulun tämänhetkinen rehtori Paisley Mavutula ja koulun perustaja ja johtaja Michael Thomas Howard.
      Seksuaalinen hyväksikäyttö alkoi jo ennen koulun ensimmäisten tilojen rakennusta ja jatkui vuoteen 2015 asti. Sen kohteeksi on joutunut sekä miesettä naispuolisia opiskelijoita.
      Asia tuli julkisuuteen vasta viime vuoden lopulla. Uutistoimisto Malawi24 on saanut selviä todisteita siitä, että Howard teki homoseksuaalisia rikkomuksia lukuisia entisiä opiskelijoita, lähettejä ja oppilaitoksen työntekijöitä kohtaan. Myös moni uhri on nyt avannut suunsa kokemastaan.
      On selvää, että Michael [Howard] maksoi paljon rahaa joillekin viranomaisille, jotka tiesivät johtajan homoseksuaalisista teoista ja uhreista, ja pyysi, että syytökset kuolisivat hiljaisesti, kertoo koulun johdon lähellä toiminut, nimetön tietolähde.
      Michael Howard asuu nykyisin Suomessa. Hänen taustajärjestönsa Out of Africa saa niin ikään taloudellista tukea Suomesta.

      www.michaelthomashoward.wordpress.com

    • Voinäitä

      Sehän jo kertoo paljon ihmisestä, että kutsuu itseään oikein apostoliksi.

    • Totuudentorvesta

      Monet todistavat tapahtumista, siis eivät ole valhetta.
      Kävin joskus kokouksessa ja henkeni ei yhtynyt apostolin esityksiin.
      En halunnut toista kertaa mennä.

    • KarisMattinen
      • että_silleen

        Kiitti linkistä!


    • JesseKaikuu

      Tunnustivat asian olevan totta, rivien välistä.
      FB postauksen loppuosa huutavanäänen fb-sivulla:

      ...Kun ruvetaan toisia osoittelemaan sormella ja arvostelemaan, niin neljä sormea osoittaa itseen. Silloin ei kannata pyytää veljiltä ja siskoilta häpeällistä voittoa tilauspalkkiona 30 %. Nostaa tukia, jos Herra on parantanut. Laskuttaa ilman lupaa palvelutyöstä omat sakot ja huvitukset, varsinkaan, kun on ollut itse hallituksessa ja ei ole saanut vielä toimistaan vastuuvapautta.

      Mikäli väitteenne juoruilusta olisi totta, niin tässä olisi esillä teidän sielunhoidoissa esille tulleet asiat.

      Juuri ennen viimeistä kommenttia, paljastetaan ihmisen elämässä olevia "salaisuuksia"

      • KarisMattinen

        ON USKOMATONTA että järjestö edes vihjailee mahdollisuudella, jonka mukaan esille voitaisiin nostaa entisten työntekijöiden "sielunhoidolliset asiat". Se vain kuvaa sitä arvopohjaa, jolla toimitaan.
        Näyttää muuten siltä, että Pastori on lähdössä livohkaan. FB-päivityksessään Huutavan ääni toteaa, että herätys tulee "sen jälkeen, kun Pastori lähtee. Jumala hallitsee putsaa ongelman aiheuttajat pois ennen herätystä."
        Epäselvää on, onko "ongelan aiheuttaja" Pastori, joka putsataan Huitsin Nevandaan, vai onko ongelman aiheuttaja se kritisoijien joukko, joka on nostanut esille ongelmat.


    • HirvittääManipulointia

      Howard väittää esiin tulleita todistuksia valheiksi. Pöyristyttävä väite. Tunnen useat omilla nimillään todistuksen antaneista ja tiedän heidät rehellisiksi ihmisiksi. Jos he ovat omin silmin nähneet ja omin korvin kuulleet todellisessa elämässä tapahtuneista hirveyksistä, miten ne voivat olla valheita. Voiko tuollainen henkilö opettaa oikeata Sanaa?

    • A.Tomperi

      Mielestäni ei ole todistettu, että pastori Michael Howard olisi homo. Ilman vedenpitäviä todisteita, ei pidä mennä tuomitsemaan.
      Jumala tietää totuuden, ja hänen on tuomio.
      Pyhä Henki ohjatkoon meistä jokaisen suhtautumaan ja toimimaan tässä asiassa oikein. Jos Pyhä Henki haluaa paljastaa synnin, se tulee kyllä päivänvaloon.
      Tapahtukoon Sinun tahtosi rakas Jeesus.

      • Homotaiei

        YSTÄVÄ hyvä! Ne, jotka ovat nostaneet kokemansa päivänvaloon, eivät ole syytämässä Howardia hänen seksuaalisen suuntautuneisuutensa vuoksi, vaan aivan muista asioista. Oli ihminen homo tai hetero täytyy hänen kunnioittaa lakia ja lähimmäistään. Väkivalta, valehtele ja asioiden vääristely ei ole sallittua kenellekään.


      • Ketkä kaksi Tampere Areenan johtohenkilöä ovat syytteessä törkeästä veropetoksesta ? (Al 6.2.-16)


      • Tulkintojariittää

        Kuka nauttii siitä, että joku on syytteessä (kirjaimellisesti verotarkastajien mielipiteen perusteella)? Onko joku lainvoimaisesti tuomittu? Sekin pitää muistaa, että monta verotarkastajien käsitystä on korkeimmissa asteissa hylätty tulkinnallisina.


      • Keisarillesemikakuuluu

        Ekös tuo twkijä ole homman tunnustanut ja korvaukset maksanut? Kuka valituksista puhuu?


    • surullistajostotta

      Voi kun joku kiltti jaksais ja OSAIS suomentaa näitä artikkeleita sinne sivustolle, mm ;

      http://michaelthomashoward.org/victim-testimonies/rozella-heyns/

      vaikka vaan pääpointit, pliide !

      Jeesus auta näitä jäljelle jääneitä Tampereen OoA;ssa, aukaise heidän silmänsä näkemään, ei meidän, vaan Sinun totuutesi tässä asiassa.
      Amen

    • S---A

      Olisikohan tässä alla OIKEA syy siihen, miksi tämä Brian on aloittanut koko kampanjan? Vähän afrikkalaiseen tapaan hoidettu maakauppa (jossa Kalibu on ensin laskuttanut katepillarin dieselin käytön väärin), ja sitten erimielisyys siitä, onko kauppa hoidettu oikein vai ei... Eli on asioita hampaankolossa. MH luottaa siihen, että afrikkalaiset ovat hoitaneet asian kunnolla ja asiallisesti, mutta Brianilla on asiasta vähän erilainen käsitys...

      http://michaelthomashoward.org/2016/02/08/michael-howard-paisley-mavutulas-land-theft/

      • Riisto

        Brian menetti yli $100 000 ostettuaan maata Howardilta, eikä ole vieläkään saanut tämän "avustamana" ostamaansa maa-aluetta itselleen. Saattaisi harmittaa ketä tahansa sijoittajaa.


      • Maakauppoja

        S---A
        Alkujaan Huutavan äänen FaceBook-sivulla ehdotettiin kyllä syyksi sitäkin, että nämä kaikki huomautuksia esittäneet (suomalaisetkin) olivat lopulta jotenkin vinksahtaneita. On kuulemma ollut monenmoista ongelmaa isäsuhteissa jne.
        Sittemmin nuo pöljyydet hävisivät sivulta. Ehkä sellaisen katsottiin olevan liikaa jopa Harrilta.
        Sinulla S---A on kova työ kääntää ihmisten huomio pois siitä, mitä todella on tapahtunut. Voisitko selittää meile senkin, mikä tuomareita ja oikeuslaitosta vaivaa, kun he olivat niin tylyjä Harrin verosuunnittelua kohtaan? Oletko ottanut selvää, onko tuon asenteen takana millaisia maakauppoja, traumoja, sielunhoito-ongelmia...?

        Mitähän tämä kertoo Out of Africa -järjestön todellisesta tilasta? Johtajat näyttävät mallia, että synnit 'tunnustetaan' vasta oikeusistuimen kautta. Aika erikoista 'herkkyytä'!


      • Lamuas

        Parempi jättää asiat Jumalan hoidettavaksi.


    • S---A

      Jos multa kysytään, että onko tässä maakauppa-asiassa

      1. Brian huijannut Duncania antamalla maksuksi timantin, jonka arvoksi on väittänyt 100.000 dollaria, mutta joka on oikeasti ollut arvoton, vai onko

      2. Duncan saanut sadantonnin arvoisen timantin, myynyt sen ja sitten väittää vieneensä timantin arvioitavaksi ja toteaa sen olleen arvoton, niin...

      Arvioni on "fifty-sixty". Kumpi tahansa voi pitää paikkansa. Tämä on asia, jota en pysty täältä Suomesta käsin selvittämään. Ja vaikka kumpi tahansa osapuoli laittaisi tästä nettiin todisteeksi dokumentteja, niin en selkää perusteella osaisi vetää johtopäätöksiä. Kuvankäsittelyohjelmilla kun pystyy tekemään aivan mitä tahansa.

      Asia jota EN ymmärrä on, että miksi ihmeessä tämä Brian on päättänyt hankkia maata läheltä Kalibua... Tietysti on bisnesmies, ja bisnesmiehet tapaavat tehdä myös maakauppoja jne. Mutta tämän maanhankkimisjutun motiivit eivät vain yhtään sovi kokonaiskuvaan. Ja sitten Kalibun osuus tässä maakaupassa... Kuinka sitkeä Brianin on pitänyt olla, että MH on edes lähtenyt sotkeutumaan tähän maakauppaan? Koska MH:n persoonaa ja periaatteita tuntevana sanoisin, että amerikkalaisen (kristitynkin) liikemiehen maakaupat Kalibun lähistöllä olisivat sellaisia, joihin MH ei haluaisi koskea pitkällä tikullakaan.

      ... Tietysti asenne näitä viimeisten kuukausien kohuja kohtaan vaikuttaa siihen, mitä kukin ajattelee näistä maakaupoista ja siihen liittyvistä motiiveista. Ja joku MH:ta vastustava voi vaan suoraviivaisesti todeta, että MH päätti käyttää tilannetta hyväkseen ja hankkia Kalibulle maata. Mutta en usko tämän sopivan kokonaiskuvaan. MH:n ajatusmaailmassa amerikkalainen (kristittykin) liikemies ostamassa maata Kalibun vierestä on todennäköisesti "ongelmia, ongelmia, ongelmia: pysy erossa tästä asiasta!" Siksi mun päähäni ei mahdu, miten MH on lähtenyt asiaan mukaan...

      ... Ja sitten joku tietysti sanoo, että Jumala sokaisi MH:n silmät, jotta tämä nyt tapahtunut kohu olisi syntynyt... Mutta en usko tätä. Itse sanoisi , että Brian on ollut erittäin sinnikäs ja MH on päättänyt, että "olkoon menneeksi". Tällainen tapahtumien eteneminen sopisi MH:n persoonaan. Sen jälkeen sitten joko Brian on huijannut toisen maapalstan omistanutta Duncania tai Duncan on huijannut Briania...

    • S---A

      MH:n tavasta ilmaista itseään ja sanoa negatiivisia asioita milloin mistäkin...

      On paljon asioita, jotka olen vuosien aikana antanut mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Joo, seurakunnan tila Suomessa on kaukana ihanteesta, mutta kyllä Jumala silti toimii seurakunnan kautta (vaikkei lähellekään niin täydellisesti kuin voisi toimia). Ei MH tätä suoranaisesti ole kiistänyt, mutta kommentit ovat olleet niin kärjistettyjä, että voisi MELKEIN ajatella kiistävän. Joten olen antanut joidenkin näiden kommenttien mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Tai sitten ne negatiiviset kommentit, joita sanotaan palvelutyön jättäneistä. Olen ajatellut, että niissä kommenteissa on osatotuus mutta ei koko totuus. Ja että oliko nyt tarpeellista sanoa tuostakin lähteneestä ihmisestä tuolla tavalla?

      Samalla kun sanon edellä todetut niin totean, että hyvin usein määrätietoisilla johtajilla on juuri tuon tapaisia ominaisuuksia. Omasta lähisuvustani löytyy perheyrityksen toimitusjohtajaa ja korkeaa virkamiesjohtajaa, jotka ovat kummatkin myös seurakuntiensa vanhimmistoissa. Kummatkin ovat saaneet aikaiseksi merkittäviä tuloksia sekä ammatillisesti että Jumalan vaikuttamana Jumalan valtakunnassa. Mutta ovat nämä lähisukulaiseni kyllä myös varsin suorasuisia ihmisiä ja varsinkin pienemmässä piirissä antavat erittäin suorasukaisia ja tyrmääviä arvioita joistain ihmisistä ja asioista. Tällä virkamiesjohtajalla tyrmäävimmät arviot tosin kohdistuvat ensisijaisesti työelämässä tapahtuviin asioihin, ja ehkä toimitusjohtajallakin. Ja usein olen ajatellut, että oliko nyt tarpeellista antaa jostain henkilöstä niin negatiivista arviota, vaikka ei olisikaan hänen kanssaan samaa mieltä toimintatavoista tai jostain muusta asiasta.

      Kohtalaisen usein vaan näyttää elämässä olevan niin, että määrätietoiset johtajat arvioivat asioita ja ihmisiä tylylläkin tavalla. Jotkut näistä johtajista (esim. MH) tekevät sen julkisesti. Nämä lähisukulaiseni eivät tee arvioitaan yhtä julkisesti, mutta pakostakin heidän pienemmällä porukalla tekemänsä arviot heijastuvat heidän kanssakäymiseensä niiden ihmisten kanssa, joita ovat arvostelleet. ... Joo, ja sitten voi olla meitä ei-ainakaan-suuria-johtajia, jotka saattavat omassa mielessään antaa ihmisistä negatiivisia arvioita siten, että se vaikuttaa kanssakäymiseemme näiden arvioimiemme ihmisten kanssa...

      • Maalaisjärkeilijä

        Lue S--A ne Howardin uhrien kertomukset ihan ajatuksella ja lue sitten vaikka P. Paavolan kuvaus Sauli-syndroomasta. Tässä ei ole kyse jonkun johtajan määrätietoisuudesta, tai suoruudesta, pienestä persoonaan liittyvästä erimielisyydestä, vaan narsismista ja sairaudesta. Mieti asioita uhrien näkökulmasta, eikä sen öykkärin näkökulmasta, joka on ne uhrit tuottanut. Tai mieti molemmista näkökulmista, mutta erottele tosiasiat.


    • S---A

      Maalaisjärkeilijälle: (Pitää vastata alkuperäiseen viestiin, kun kännykällä ei nyt jostain syystä onnistu muihin viesteihin vastaaminen.)

      Ennen kuin tulin lukemaan tänne tuoreimmat viestit tulin pohtineeksi sitä, miksi kirjoittelen tällaisiin viestiketjuihin. Ja totesin yhden syyn olevan, että mietin asioita monelta kannalta. Etten tapaa ajatella onnistuneista tai epäonnistuneista Jumalan ihmisistä, että ovat täydellisen onnistuneita tai täydellisen epäonnistuneita. Ja kun sitten jotain henkilöä vastaan hyökätään ja halutaan tuomita hänet täydellisen epäonnistuneeksi tai pahaksi, niin jokin minussa vaan nousee ja haluaa esittää toisen puolen. Näin tässäkin tapauksessa.

      Olen kyllä lukenut ne kertomukset, monet pariinkin kertaan. Mutta niidenkin perusteella minussa herää sisällä tarve nähdä asioiden toinen puoli. Esim. se oman tarinansa kertonut pariskunta... On nyt jo joitain viikkoja kun luin heidän tarinansa viimeksi, mutta Brianin sivuilla olevan kirjeenvaihdon perusteella MH ei ollut valmis (mikäli muistan oikein) heidän näkynsä täyteen siunaamiseen, koska MH:n näkemyksen mukaan pariskunnan toiselta osapuolelta puuttui oikeanlaista murtuneisuutta. Tämä on toinen puoli tarinasta. Se näkyi MH:n ja MC:n kirjeenvaihdosta, mutta ei saanut Brianin sivuilla varsinaista näkyvyyttä asiana, koska Brianin sivujen henkenä on näyttää MH:n toiminta ja myös motiivit hyvin kielteisessä valossa ja MH:n läheisyydessä toimineet varsin yksiselitteisesti uhreina. Itselläni nousee sisällä heti vastarinta, kun halutaan esittää asiat näin selkeällä vastaparilla Uhrit-Sortaja. Haluan nähdä asiat monipuolisemmin.

      Ja samasta syystä suhtaudun tähän narsistisyytökseen usein samalla tavalla. Kun jostain esitetään tällainen luonnehdinta seurakunnan keskellä, niin sitten ei enää tarvitse puhua asian molemmista puolista. Narsistiksi luonnehdittu on automaattisesti sortaja ja hänen lähellään olleet automaattisesti uhreja ilman, että asiassa tarvitsee nähdä eri puolia.

    • Höpötyssikseen

      S---A

      Siis täss Pastorin tapauksessa näyttää siltä, että ainoastaan Pastori on ollut asiaa ja asiakkaita käsitellessään tasapuolinen: Hän on käsitellyt heiltä sekä etu- että takapuolen.

    • ahtilahti

      Nyt on tämän meidän apostolipastorin kuviot sekaisin...lähtiköhän apostolin kyydillä Suomesta? Kapteeni jätti uppoavan laivan.
      https://www.facebook.com/Huutavan-Ääni-avointa-keskustelua-208580379490625/?fref=ts

      • Riinoi

        Luin Ristin Voitto lehden kirjoituksen.Olisi syytä ottaa asioista totuus selville ennenkuin mennään mukaan rikollisten toimiin,kyse mielestäni on kunnianloukkauksesta. ef.5;6.Älköön kukaan pettäkö teitä tyhjillä puheilla,sillä semmoisten tähden kohtaa Jumalan viha tottlemattomuuden tähden.Mat.12:36. Mutta minä sanon teille: jokaisesta turhasta sanasta,minkä ihmiset puhuvat,pitää heidän tekemän tili tuomiopäivänä jae.37.Sillä sanoistasi sinut julistetaan vanhurskaaksi,ja sanoistasi sinut tuomitaan syylliseksi.nää jakeet sovitan myös itseeni.ja koko Raamatun sanan.Michael Howard ei mielistele ihmisiä ei koroita itseään. puheissaan koroittaa aina Jumalaa kehoittaa seuraamaan Jeesusta.jo Raamatusta näemme kehoituksen seurata Herraa ei pastoreita.Jokaisen kannattaa nyt seurata Jeesusta koko sydämmisesti olet missä seurakunnassa tahansa.


    • sanoista

      Miken teot kertoo ettei kunnioita ihmisiä eikä Jumalaa

    • silvim

      Olisi viksumpaa mennä henkilö kohtaisesti ottamaan selvää mikä on totuus tai kirjeitse kuin täällä kirjoitella omia luulojaan epäilyksiä,

    • seurakunnalla tulee olla vanhimmisto:

      https://www.youtube.com/watch?v=WyPy2KM23Dg

      Matt. 23:12. Mutta joka itsensä ylentää, se alennetaan; ja joka itsensä alentaa, se ylennetään.

      1. Kor. 7:20 Jokainen pysyköön siinä kutsumisessa, johonka hän kutsuttu on.

    • tilanne
    • SamAndMichael

      Jospa Sam tulisi puolustamaan Michaelia

    • entunnemiestä

      Kuka Sam?

    • Varo.sutta

      Michael Howard on valehtelija, huijari ja väärä profeetta. Kuulin joku vuosi sitten Jyväskylässä kyseistä heppua. Varokaa ja karttakaa!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5056
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1462
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe