Poliiseille ruvetaan kouluttamaan avainten...

kilikili

....helistelyä. Sisäministeri Orpo on tehnyt aloitteen lisämäärärahan osoittamisesta avainten helistely koulutuksen antamiseksi poliiseille.

Hennalan tapauksen jälkeen, missä kaksi poliisia oli kirkuen ja itkien paennut kiusaavia lapsia, oli sisäisissä tutkimuksissa selvisi, että poliisi ei ollut osannut helistellä avainnippuja, vaikka itse kehottaa kansalaisia näin tekemään esimerkiksi raiskaustilanteessa.

http://www.hs.fi/kotimaa/a1449121168313

Myös poliisille soittamista poliisille opetetaan. "Kannattaa aina helisyttää avaimia ja soittaa poliisille uhkaavissa tilanteissa" sanoo sisäministeri Orpo.

Poliisi ja tosi TV tähti Joonas Tikka, joka on kunnostautunut mm. haukkumalla suomalaisia pelkureiksi kun kysyivät matujen väkivallasta ja raiskauksista ja turvallisuuspuutteista, toteaa "kannattaa ruveta itkemään kun vihaiset partalapset tulevat lähelle. Sitten kun ne hetkeksi hölmistyvät, niin nopea helistys ja sitten jalat alle". Joonas naurahtaa ja menee hakkaamaan pampulla kattoon köytettyä lakanapoikaa. "Tässä meillä on yhteiskunnan vihollinen numero 1. Rasisteja on kiva jahdata, kun ne ovat heikompia."

16

370

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nyt_naurattaa

      HAHAHAHAHAAA

      Ei meillä ole yhtään ongelmia ollut matujen kanssa. Ei ollenkaan. Ei ole mitään rikoksia tehnyt ja kunnon ihmisiä ovat kaikki. Sortoa paossa. Isistä ja sotaa. Insinöörejä ja lääkäreitä. Naisia ja lapsia. Kristittyjä sellaisia.

      Nyt sitten meni kytillä pupu pöksyyn. "Ei uskalla yksistään mennä vokkiin. Ne pitää saada tuohon poliisiaseman viereen, että ei tarvitse yksin mennä. Pitää saada lisää poliiseja"

      Jos noi kyttämokuttajat ei olisi ollut ensimmäisenä tätä mamutusta valheillaan järjestämässä ja syyttämässä rasistiksi, niin voisi käydä sääliksi, mutta nyt ei.

      Tiedoksi, ei tule poliiseja lisää. Rahat on loppu. Antakaa niitten vokkien palaa tai menkää sinne yksistänne katsomaan mitä tulee vastaan. Sitten kun ne hulluimmat tajuaa, että tulee lähtö takaisin afganistaniin, niin voivat käydä vihaisiksi. Varmaan alkaa vokin työntekijöitäkin jänskättämään kun tietää, että poliisia ei ole tulossa. 500 kolmikymppistä partalasta kun pistää paikkoja paskaksi ja tappaa toisiaan, niin siinä ei pari keittäjää paljoa mahda.

      VITUTTAAKO ? SIINÄ TEILLE MONIKULTTUURIA. RASISTIT MOHAHAHAHAHAAAA HELISYTTÄKÄÄ AVAIMIA. HELI HELI

      • 123456777888

        Kristityt aikanaan huuhtoutuu rannoille siis ne mitkä muslimit on heivannut paateista välimereen.


    • ProPatria

      Osa Irakilaisista nuorista naisista on kyllä tosi kauniita.. luulisi ainakin nuorempien konstujen kovinkin innoissaan menevän sinne hennalan kasarmeille.. ikävää se tietty on, jos suomalainen virkamies niin paljon kiihottaa, että housut revitään.. noh, onneks on ne kulisevät avaimet tosiaan..

      meinas mennä iltapala väärään torveen avausta lukiessa.

    • ggggggggggggggggggg

      Sitä minäkin ihmettelin kun ihan pokkana kehuivat sen avainten kilistelyn olevan tehokas keino mutteivat itse uskalla mennä matutapaamisiin kuin usean partion voimalla, pamppujen ja kyynelkaasun kanssa. Heti kun partio (2 ihmistä joista toinen ainakin mies) yksinään aletaan suihkimaan aineita jota ei tavallinen kansa edes saa ja heilutellaan pamppua. Hentojen naisten sitten pitäisi hoitaa karkotus avaimia kilistämällä, jossain kohtaa on kyllä valehdeltu härskisti.

    • kiliseviä

      Supervokin avajaisissa poliisi käskee helisyttämään avaimia jos tulee uhkaava tilanne.

      http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/328890-650-irakilaismiesta-mullisti-lahion-arjen-miten-voimme-yhtaan-tietaa-keita-he-ovat

      Voi ristus miten hauskaa tää on. Poliisit menee sellaisessa tappijonossa kohti riehuvia jihadisteja ja kilisyttää avaimia. MOHAHAHAHAH .

      Kilisyttäkää nyt niitä isoja avainnippujanne. Muistakaa pitää kovaa meteliä. Niillä on muuten puukkoja ja muuta kättä pidempää. Kohta on aseitakin, kun tutustuvat ryssyköihin.

      Kili kili ja hauskaa talven jatkoa.

    • kiliseekiliseeKulkuset

      Jonas Tikka pääsee pellepoliisi-tv kouluun.

      Joonaksen kyvyt huomattiin, kun Turun Runosmäessä viikko sitten sunnutaina olleessa yleisötilaisuudessa Joonas Tikka nimitteli ja haukkui erään naisen pelkuriksi, kun nainen kysyi miten poliisi voi taata koululaisten turvallisuuden.

      Joonas Tikan vastaus oli, että "ne pelkurit voi painua muualle"

      Nyt kun on pitänyt mennä selvittelemään parin turhautuneen alaikäisen tönimistä ...

      "Jos pari sataa nuorta miestä pistetään asumaan hyvin tiiviisti keskenään, jossain vaiheessa he varmaan tönivät toisiaan", Tikka miettii.

      Halutaankin paikalle kaikki poliisit ja naapurikunnankin poliisit. Tikka ei halua enää mennä selvittelemään poikien kepposteluja. Se ei ole enää kivaa.l

      http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/vastaanottokeskusten-joukkotappelut-tyollistaneet-paikoin-kaikki-kaupungin-poliisit/5591830

      Poliisi ei uskalla mennä yksistään pakolaiskeskuksiin, vaikka haukkuu asukkaita pelkureiksi. Toki poliisi on neuvonut kilisyttämään avaimia.

      Selvästikin komediaan taipuvainen poliisi meillä tässä. Joku voisi ilkeästi sanoa, että jos on pelkuri, niin sitten ei pidä hakea poliisiin. Poliisi-tv on parempi paikka.

      Tikka. Kilisytä niille niitä avaimia... ja muista suvaita.

      • Janatuinen-83

        En tiennytkään että on moisia pellepoliisikouluja olemassa? Taitaa olla Pikku Kakkosen Pelle Hermanni -ohjelma sekoittua faktaan kyseisellä kirjoittajalla. Olin itsekin paikalla tuolla keskustelutilaisuudessa ja täytyy sanoa että hävetti todella muutamien paikalla olevien puolesta, aivan ala-arvoista käytöstä! Siihen(kin) nähden kyseisen poliisin Joonas Tikan esiintyminen oli todella asiallista. Joten nämä muuta tietoa huutelevat vääristelevät totuutta tai eivät ymmärrä suomea. Lämmin kiitos Tikalle hyvästä informaatiosta, anteeksi että osa yleisöstä käyttäytyi huonommin kuin ihmiskunnalle on soveliasta.


    • mitävittuataastaas

      No huh huh..

    • Suomisivistysmaa

      Millaiset pääsyvaatimukset poliisi opistoon ovat,kun nykypoliisit ei uskalla virkaansa hoitaa.
      Ennen piti osata joko lukea tai kirjoittaa,mutta kokoa piti olla ja kuntoa.
      Nyt panostetaan sivistykseen,ja tulos näkyy valitettavasti rutiini poliisi töissä.
      Nykypoliisit osaa pelätä monilla kielillä.

    • IslamistiHirviöt

      "Supervokin avajaisissa poliisi käskee helisyttämään avaimia jos tulee uhkaava tilanne."
      Mitenkä tuleekin mieleen tuosta "Supervokista" erään vanhan leffan hirviö eli Jappervokki...

    • Ja sitten ihmetellään katupartioita...

    • 451515

      Tulevaisuutemme valo ja armahdus pelleanarkistithan ne jo heräsi pelkäämään poliisia. Poliiseja ei tarvittaisi lisää, jos eläisitte ihmisiksi ja jos ei kutsuttaisi niin paljon noita väkivaltaisia muslimeita Suomeen.

    • Hotsausake

      Avaimien kilistelyyn pitää turvautua vain ääri tapauksessa. Noin järeään aseeseen on turvauduttava vain viimeisessä hädässä. Ensin pehmeät keinot kuten tutut pullaa ja parit töppöset handuun, käyttöön. Jos ei auta ota ritolat ja jos vielä ahdistunut turvapaikanhakija roikkuu kuntereillä avaimet esiin. Niitäkin kannattaa käyttää harkiten ettei pahoja traumoja pääse entisten päälle kertymään.

      • Ei misssään nimessä ensin helistellä avaimia. Ensin pitää " Huomautella vienolla äänellä ainakin kolme kertaa sitten voi äänen voimakkuutta nostaa normaalipuheentasolla ja viimeisenä keinona ponnekkaalla äänellä samat kolme kertaa. Että silleen.


    • huono.vitsi

      tää maa alkaa vitsi ...

    • wetuweitweit

      Olen sitä mieltä, että kiveksien hölskyttely kainosti hymyillen on tehokkaampaa kuin avainten helistely. Matu lähtee kuin rusakko makuulta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nokialaisen koulun pihalta löytyi nuoren ruumis

      Näin kertovat iltapäivälehdet ja Nokian uutiset. Mitähän on tapahtunut..?
      Nokia
      156
      3809
    2. Missäs lynkkausjoukot piileksii?

      Tänään lähilehden kirjoituksessa paikallinen entinen pizzayrittäjä kertoi muuttaneensa pois Sysmästä. Syynä oli koulukiu
      Sysmä
      58
      1420
    3. Mies hävisi oikeudenkäynnin koronapassista valtiota ja Fazeria vastaan määrättiin korvaamaan lähes

      https://yle.fi/a/74-20091554 Henkilö liikkui ilman Koronapassia ja yritti päästä aamiaiselle Fazer kahvilaan,
      Maailman menoa
      260
      1201
    4. Haluisin jutella sulle siitä

      Mistä mennään. Tiedän yhteyden.
      Ikävä
      44
      1044
    5. Suomen edesottamukset Ukrainan sodassa jaksavat ihmetyttää ulkomaisia työkavereitani

      Työskentelen korkean teknologian yrityksessä, jossa on ihmisiä ympäri maailmaa. Suuri osa ulkomaisista on kotoisin Aasia
      Maailman menoa
      300
      1003
    6. Haluaisitko sitten mies

      Että ottaisin sinuun yhteyttä?
      Ikävä
      53
      962
    7. Tulihan tästä

      Meidän "jutusta" vähän turhan suuri show tänne palstalle. Sivusta seurasin sitä enimmäkseen.
      Ikävä
      68
      933
    8. Mites meillä nainen tämä yhteys

      Onko se yhteistä se kokemus siitä, että tunnemme syvästi toisemme? Tunnemme vetoa ja sielunyhteyttä, jotain kuin toisest
      Ikävä
      54
      909
    9. Mitä ajattelisit siitä

      Miten reagoisit jos kaivattusi ottaisi yhteyttä?
      Ikävä
      52
      904
    10. En ymmärrä käytöstäsi, mies

      Jotain miehen logiikkaa? Et siis halua tutustua yhtään millään tavoin paremmin, vaikka ajatuksissasi näköjään joskus pyö
      Rakkaus ja rakastaminen
      65
      884
    Aihe