Miten voi peittää ison mahan?

kaljamahavaan

Oon kokeillu jo löysiä ja yli-isoja paitoja mutta ei mikään sinällään piilota sitä kokonaan, mutta onko kuitenkin joku toinen keino, korsettien lisäksi ku ne tuntuu pahalta...

15

4005

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LäskiMooses

      Kun kävelee takaperin, niin isokin maha näyttää kyömyselältä.

    • fjksdhjföah

      Ei se kokonaan peity, mutta häivytettyä saa, kun pukee yläosaksi näin: pidempi paita tai toppi, kapea sellainen alle ja päälle lyhyempi, noin lantion yläosaan ulottuva. Housut kapeat tai niiden alle hyvin alavatsaa tukevat alushousut. Näin ei yläkroppa näytä niin massiiviselta kuin jossain peittävässä mutta isontavassa teltassa.

    • löllötyttö

      Ison vatsan kannattaa peitää ohuemmilla vaateilla kerroksittain. Itsellä sama ongelma.Puen alle tumman topin musta on hyvä ,päälle kevyt liehuva jakku .Neulos kankaat hyviä myös sifongit hyvä vaihtoehto.Kaulaan pitkät kaulakorut tai kapea pitkä huivi värikäs hyvä .Minulla tämä tyyli toimii.Kokeile se kannataa.

      • Itsekin_iso

        Musta vaan suurentaa ja tekee massiivisen näköiseksi. Kun vielä on kerroksittain liehuvaa vaatetta niin johan on kuin koko maailma. Eikä nämä isot naiset ymmärrä miltä näyttävät muiden silmissä.


    • alusvaateseckret

      Kannattaa kokeilla muotoilevia alusvaatteita esin housuja jotka nousevat korkealle tukien myös selkäa ja kahvoja siellä.Ostin semmoiset ihan Lindexistä. Häivyttää noin useamman kilon ja vatsaa tukee. Tällä aslusasulla voin pitää kotelomekkoa joka muuten ei sovi. Unohtakaa ne ylisuuret yläosatunikat-näyttää vieläkin lihavammalta.

    • löllötyttö

      Sairastan reumaa enkä pysty vetämää mitään tukivaateita päälleni ,sanoin että kertomani vaatekerta toimii minulla .Jos terve javoimakas voi pukea mitä vain tukialusvaateita pääleen.Että näin minulla on asian laita.

    • pullukkamasu
      • Turha_ohje

        Pöh! Ei mitään apua naiselle jolla on ISO maha. Nuo kuvatkin esittää enintään M-kokoa olevia naisia, osa vielä hoikempia. YKSIKÄÄN ohje ei auta jos maha on todellakin iso (vaatekoko useampi X tai 50 luokkaa).
        Nuo ohjeet auttaa vain siinä tapauksessa että on pieni pömppömaha.


      • kateuttako_taas
        Turha_ohje kirjoitti:

        Pöh! Ei mitään apua naiselle jolla on ISO maha. Nuo kuvatkin esittää enintään M-kokoa olevia naisia, osa vielä hoikempia. YKSIKÄÄN ohje ei auta jos maha on todellakin iso (vaatekoko useampi X tai 50 luokkaa).
        Nuo ohjeet auttaa vain siinä tapauksessa että on pieni pömppömaha.

        Joo, noi kuvien leidit eivät ole mitään lihavia todellakaan! Tuo vihreäasuinenkin, jos tuollaisen hameen laittaa oikeasti lihava ihminen niin näyttää pahalta.

        BTW, itse L-koon naisena (175 cm, paino 62 kg eli en todellakaan lihava vaan pitkä!) minua ärsyttää kun puhutaan että joo, se on ihan karmeen läski, joku L koon nainen varmasti.

        Että se pituus ja leveys ei ole sama asia. En voi mannekiininpituisena ostaa mitään XS koon vaatteita vaikka laihduttaisin itseni nelikymmenkiloiseksi anorektikoksi.
        Että silleen.


    • Kevätpimu

      Peittäminen on vähän höpsöä..valitse kirkas paita..hulmuavaa kangasta jossa suurehko kaulaaukko.alle"tiukka"paita ettei tarvi pelätä että rinnat vilkkuu..sitten joku näyttävä kaulakoru ja mukavat housut.Näytät heti fressimmältä..muista jos kankaassa on vaikka kukkia se heti hämäilee silmää.pirteä pukeutuminen on isokokoisella helkkaristi parempi kuin mustat kaavut.panosta nättiin kampaukseen ja kivoihin koruihin.

      • Ei-kiva

        Eikö puhelimesi osaa laittaa pisteen jälkeen välilyöntiä ja aloittaa kappaletta isolla kirjaimella.


    • se_maha_se

      Jos maha on oikeasti iso, niin onko oikea ratkaisu vain yrittää häivyttää sitä? Kai isokoinen ihminenkin voi laihduttaa ja harrastaa liikuntaa? Vatsaontelorasva on myös terveyshaitta.

      Sinänsä en usko, että pienen naisen ja ison naisen mahaongelma on niin kovin erilainen. Kumpikin voi näyttää vääränlaisissa vaatteissa raskaanaolevalta, ja se on mielestäni kaikkein nolointa (olen pieni, rinnaton, notkoselkäinen ja pallomahainen). Kirpparit ovat olleet itselleni aarreaitta. Kaupoissa on vain tietyn tyylin mukaisia vaatteita, mutta kirpparilla voi kokeilla ennakkoluulottomasti monen tyylisiä, ja löytää yllättäviä itselleen hyviä ratkaisuja, joita ei olisi muuten keksinyt.

      Joissain kaupoissa on myös tyylineuvojia, jos on varaa ostaa uusia vaatteita (voihan niitä ostaa vähitellenkin, jos on edes silloin tällöin mahdollisuus ostaa laatuvaate). Esim. Sokoksilla ainakin on pukeutumisneuvojia.

      • shoppaaja

        Liike: selinmakuulla nosta lantiota, pienentää vatsaa. Reisissä ja pakaroissa on tosin ylimääräistä itselläkin.
        Väljät aluspaidat hyviä olemassa, vyötä en laittaisi näin että näkyy.


    • Ikä22koko56

      Itse olen käyttänyt korkeavyötäröisiä housuja tai farkkuja ja mahamakkarat jää peittoon. Paita voi olla mikä vaan, itse pidän huppareita.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      672
      5004
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      469
      3534
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      156
      3277
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2533
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2359
    6. 257
      1933
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1477
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      99
      1373
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1369
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1140
    Aihe