Turvapaikanhakijan todelliset kulut 30000 euroa v

TodellisetKulut

Turvapaikanhakijan kulut vuodessa ovat varovaisesti arvioituna n. 30.000 €/per henkilö. Koska turvapaikanhakija maksaa vähintään sen minkä suomalainen työtön 18.000-20.000 €/vuosi, päälle vielä tulkkauskulut, kieli- ja kotouttamiskulut(opetus ym.) ja maahanmuuttokeskusten henkilöstökulut. Suomalaista työtöntä kun ei tarvitse valvoa 24/7.

Frontin hurja arvio: Pakolaiskriisistä valtion budjettiin 1,5 miljardin lovi
http://www.kauppalehti.fi/uutiset/frontin-hurja-arvio-pakolaiskriisista-valtion-budjettiin-1-5-miljardin-lovi/qtQUkkU2

"Varainhoitotalo Front arvioi turvapaikanhakijasta vuodessa koituvaksi kustannukseksi 30 000 euroa.

Varainhoitotalo Front arvioi syksyn kolmannesvuosikatsauksessaan, että ensi vuoden valtion budjettiin tulee 1,5 miljardin euron aukko pakolaiskriisin vuoksi.

Yhtiö arvioi "varovasti", että turvapaikanhakijan kokonaiskulu on noin 30 000 euroa vuodessa, kun "kaikki kulut aidosti huomioidaan".

Frontin arvio kokonaiskuluista on kuitenkin hyvin erilainen kuin Maahanmuuttoviraston ilmoittama noin 40 euron päiväkulu.

Neljänkympin päivähinnalla laskettuna vastaanottokeskuksessa asuvasta turvapaikanhakijasta koituu yhteiskunnalle kuluja vajaa 15 000 euroa vuodessa.

Katsauksessa ei määritellä, mitä kuluja Front on laskelmaansa ynnännyt".

.

30.000 €/vuosi tuntuu kyllä huomattavasti realistisemmalta kuin 15.000€/vuosi, joka on jopa pienempi kuin kantasuomalaisen työttömän aiheuttamat kulut.

Jo tulkkaus on toodella kallista puuhaa:

Tälle alalle aukeaa nyt paljon työpaikkoja – tuntipalkka jopa 40€
http://www.iltasanomat.fi/tyoelama/art-1444271207084.html
"Maahanmuuttovirasto ei tahdo löytää turvapaikkapuhutteluihin tulkkeja".

Nyt jokainen Suomea osaava maahanmuuttaja saa n. 40€ tuntipalkkaista työtä.

Ja kun kokoomusmamubisnes ottaa tulkkipalvelut hallintaansa, niin tulkauksen tuntihinta on 50-100€.

27

240

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SSS-meiningillä

      Kallista on:

      EU julkaisi turvapaikkatilaston - Suomi ykkössijalla, 822%
      http://www.talouselama.fi/uutiset/eu-julkaisi-turvapaikkatilaston-suomi-ykkossijalla-822-6310729
      "Ensikertalaisten turvapaikanhakijoiden määrä kasvoi viime vuonna suhteellisesti eniten Suomessa kaikista EU-maista, kertoi Euroopan tilastolaitos Eurostat torstaina.

      Suomi sai viime vuonna 822 prosenttia enemmän turvapaikanhakijoita kuin edellisvuonna, Eurostat kertoo.

      -

      Alexander Stubb: Maahanmuuttajat eivät ole uhka Euroopalle
      http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/stubb_eu-puhe-47292

      "– Eurooppaan, myös Suomeen on tullut poikkeuksellisen paljon turvapaikanhakijoita. Koko Eurooppaan yli miljoona ja Suomeen viime vuonna 32 000. Se on paljon. Paine on monissa EU-maissa kova. Mutta EU-maiden yhteenlaskettu väkiluku on yli 500 miljoonaa. En millään tavalla vähättele valtaavaa haastetta; en kustannuksia, en kotouttamisen vaikeutta, en turvallisuusriskejä. Mutta en myöskään usko, että reilut miljoona ihmistä – joista iso osa aidosti tarvitsee suojelua ja perusteetta tulleet pyritään palauttamaan takaisin – olisivat uhka Euroopan kulttuurille ja elämäntavalle. Päinvastoin: Jos onnistumme kotouttamisessa ja saamme uusille eurooppalaisille työtä, pitkällä tähtäimellä he vahvistavat Euroopan taloutta. Siis jos onnistumme.

      Stubb tarjoaa maahanmuuton ratkaisuksi seitsemän kohdan ohjelmaa, muun muassa Schengenin ulkorajojen parempaa valvontaa ja Dublin-sopimuksen uudistamista.

      Stubbin mukaan kaikista hädänalaisimpia pitäisi auttaa nykyistä paremmin. Suomen pitäisi vastaanottaa pakoalaisia nykyistä enemmän".

      -

      Halpatyöläinen kelpaa aina.


      Lähde: http://keskustelu.suomi24.fi/t/14165686/eu-julkaisi-turvapaikkatilaston-suomi-ykkossijalla

      • No jos tuolla 1,5 miljardilla maksaisi Suomalisille palkkaa 30000 € / vuosi sai sillä maksaa 50000 Suomalaisen vuosipalkan ja osa siitä palautuisi veroina takaisin valtion kassaan. Että silleen.


      • OSSSinko
        höpöhöpö kirjoitti:

        No jos tuolla 1,5 miljardilla maksaisi Suomalisille palkkaa 30000 € / vuosi sai sillä maksaa 50000 Suomalaisen vuosipalkan ja osa siitä palautuisi veroina takaisin valtion kassaan. Että silleen.

        Ei kai EKokoomus ja Stubbido halua maksaa suomalaiselle palkkaa, mieluummin ainakin osa palkanmaksusta yhteiskunnalle/veronmaksajille ja palkkatuella tai halpatyöpalkalla töihin josta yhteiskunta kustantaa suurimman osan, yrityksen keskittyessä voittojen kotiuttamiseen.


      • OikeatLuvut
        höpöhöpö kirjoitti:

        No jos tuolla 1,5 miljardilla maksaisi Suomalisille palkkaa 30000 € / vuosi sai sillä maksaa 50000 Suomalaisen vuosipalkan ja osa siitä palautuisi veroina takaisin valtion kassaan. Että silleen.

        Kokoomuslainen pakolaisbisnes ottaa kunnon katteet välistä.


      • LoiskapitalismiJyrää
        OSSSinko kirjoitti:

        Ei kai EKokoomus ja Stubbido halua maksaa suomalaiselle palkkaa, mieluummin ainakin osa palkanmaksusta yhteiskunnalle/veronmaksajille ja palkkatuella tai halpatyöpalkalla töihin josta yhteiskunta kustantaa suurimman osan, yrityksen keskittyessä voittojen kotiuttamiseen.

        Loiskapitalismin nousu ja uho
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14166649/loiskapitalismin-nousu-ja-uho

        Todellisuudessa Suomessa vastakkain ovat demokraatit ja riistokapitalistit, kommunisteja Suomessa on vähän ja suurin osa heistäkin kapitaalikommunisteja (Loiskapitalismi) jotka yksityistävät voitot mutta sosialisoivat tappiot, kulut ja palkanmaksun yhteiskunnalle ja veronmaksajille mm. alipalkkauksen ja palkkatukien muodossa. Suomen rikkain mies Antti Herlin on Suomen suurin sosiaalitukien saaja, viime vuonna sivutoimisesta maanviljelystä yli 300 000 euroa. Suomen kaikkien aikojen sosiaalitukikuningas taitaa olla viime vuonna yli 20 miljoonaa tienannut Björn Nalle Wahlroos joka sai viime vuonna yli 250 000 euroa sosiaalitukia sivutoimisesta maanviljelystä, ja on saanut vastaavia tukisummia vuosittain jo pitkään, yhteensä siis miljoonia euroja sosiaaliturvaa veronmaksajilta ja yhteiskunnalta. Suomen historian sosiaalipummien ja sosiaaliloisten kruunaamaton kuningas siis.

        Sosiaalikapitalismi ja finanssikapitalismi synonyymeja loiskapitalismille.


      • PaljonEnemmän

        Ei riitä 30 000. Norjassa arvioitiin jokin aikaa sitten elinkaarikustannuksiksi lähes miljoonaa euroa vastaava läjä kruunuja - eikä tässä ole mukana "perheen"yhdistämisen kautta tulevaa lisäsakkia, jälkeläisiä ja jälkeläisten jälkeläisiä jne. koko sakille - ja sikiämistahtihan niillä on kova.


      • gfffddfhdghj

        MINISTERI PETTERI ORPO ON SANANSA MITTAINEN MIES!
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14454452/ministeri-petteri-orpo-on-sanansa-mittainen-mies!

        Kukaan ei voi toimia porvarihallitusta huonommin:

        PersKeKo hallitus Orpo sisäministerinä lisäsi viime vuonna 2015 Suomen turvapaikanhakijoiden määrää 822% edellisvuodesta, nousu oli ylivoimaisesti EU:n korkein, kakkonen oli satoja prosentteja alempana turvapaikanhakijoiden lisäämisessä edellisvuodesta. Pääministeri Juha Sipilän lupaus ökytalonsa antamisesta mamukäyttöön oli sytytin joka toi erityisesti Suomeen massamamuinvaasion. Ruotsi ja Tanska pyysivät EU:lta rajatarkastusoikeutta ja jatkoaikaakin, mitä teki Suomi, tänne oli vapaa pääsy rajan yli kenellä tahansa ja minkä tahansa kuorman kanssa.

        EU julkaisi turvapaikkatilaston - Suomi ykkössijalla, 822%
        http://www.talouselama.fi/uutiset/eu-julkaisi-turvapaikkatilaston-suomi-ykkossijalla-822-6310729
        "Ensikertalaisten turvapaikanhakijoiden määrä kasvoi viime vuonna suhteellisesti eniten Suomessa kaikista EU-maista, kertoi Euroopan tilastolaitos Eurostat torstaina.
        Suomi sai viime vuonna 822 prosenttia enemmän turvapaikanhakijoita kuin edellisvuonna, Eurostat kertoo. Turvapaikanhakijoita oli 32 150, kun niitä edellisvuonna oli 3 490.
        Seuraavaksi eniten määrä kasvoi Unkarissa, missä kasvua oli 323 prosenttia".

        Voi Orpo minkä teit!

        Suomen PersKeKo-porvariministerit ja SOS-hallitus ei myöskään vaan jostain syystä ole muiden EU-maiden tapaan tehnyt palautussopimuksia Irakin, Somalian ym. kanssa joten murhaaja lapsenhyväksikäyttäjämamuakaan ei saada "elinkautisensa" jälkeen takaisin Somaliaan. Vain vuosi voidaan pitää eristettynä ja sitten pakko päästää taas mielipuuhaansa. Vankilalomallaankin ehti pientä lasta hyväksikäyttää.
        Mitä väliä siis sillä on ettei saa myönteistä turvapaikkahakemusta kun niitä ei oteta lähtömaihin takaisin palautussopimusten puuttumisen takia, ja ne on pakko päästää täällä vapaaksi ja toimeentulotuelle?

        PersKeKo munat missä?


    • muualla

      Ajatelkaapa mitä kaikkea hyvää näillä matuille jaetuilla rahoilla olis suomessa saatu aikaan.

    • PätäkkääPiisaa

      No hätä. Rasistiapinat saa oman sossukorvauksensa jatkossakin!

      • Rahat_loppuu

        No kato kun siitä yhteiskuntasopimuksesta ei tule mitään, ja jäätte kaikki ilman fyffeä.


      • KukaJääIlman
        Rahat_loppuu kirjoitti:

        No kato kun siitä yhteiskuntasopimuksesta ei tule mitään, ja jäätte kaikki ilman fyffeä.

        Ja kun työläinen jättää työnsä yrityksissä tekemättä niin jää omistajilta ja yrittäjiltä saamatta tulos, voitot ja osingot. Työtähän työntekijä voi tehdä itselleen vaikka osuuskunnassa, ei siinä selkänahan raastajaa väkisin välissä tarvita.


    • LeikkausVerojaLisää

      Sairaita summia. Enemmän kuin sairasta rahan kylvöä. Ylittää jo kaiken käsityskyvyn.

    • ei_riitä_50000_ekua

      Ei tuo 30 000 riitä alkuunkaan. Yksittäisen mamun kulut menevät kirkkaasti yli 50 000 euron, kun lasketaan kaikki vaikutukset. Kymmeniä tuhansia raiskattuja pikkutyttöä ja naiita joka vuosi, joista etenkin joukkoraiskattujen elämä täysin tuhottu. Terveydenhuolto, oikeuslaitoksen kulut loputtomissa rikoksissa vuosittain. Poliisikulut, tulkit ja muut kymmenet tuhannet pelkästään mamutkuksella loisivat asiamiehet ja viranhaltijat.

      Kansaa kusetetaan tässäkin asiassa mitä härskeimmn vähättelemällä kuluja ihan kuin ne rajoittuisivat asumiseen ja muihin elämisen kuluihin. Koko pähkähullu mamutusorganisatio on aivan valtava ja kallpispalkkaisia tyhjäntoimittajia täynnään.

      • lisää.velkaa

        Tuollaiset 50 000...60 000 e on melko lähellä totuutta.


      • suomessa.ei.lasketa

        Ruotsissa mamukuluista on tehty slevitys. Kun sitä sovelletaan Suomen tilanteeseen, on kustannus noin 45 000 e per nuppi vuodessa.


    • onkipuja

      Ja Heinolan reumasairaalalle ei löytynyt 2 miljoonaa euroa, että kyllä jossain on menty vikaan.

    • bvnvnn

      Jopa 14 000 euroa kuukaudessa – näin alaikäisten turvapaikanhakijoiden edustajat tienaavat
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001222908.html
      " Valtio on maksanut turvapaikanhakijan edustajalle jopa 14000 euroa kuussa vailla pätevyysvaatimuksia. Viranomainen pelkää, että lapsilla rahastetaan.

      ALAIKÄISTEN turvapaikanhakijoiden edustajat ovat tienanneet suuria summia.

      Ilman huoltajaa Suomeen tuleva ulkomaalainen lapsi on alaikäisenä vajaavaltainen, joten hän tarvitsee avukseen edustajan turvapaikka- ja perheenyhdistämisprosessissa ja muissa hallinto- ja tuomioistuinasioissa.

      Kovimman kuukausitilin tehneelle edustajalle Maahanmuuttovirasto maksoi viime huhtikuussa 14 570 euroa palkkiota. Seuraaviksi suurimmat yksittäiset kuukausipalkkiot olivat 10 790 euroa ja 8 540 euroa. Summiin ei sisälly matkakorvauksia".


      Nämä kulut tulevat alaikäisten turvapaikanhakijoiden noin 30 000 euron kokonaisvuosimenojen päälle joitakin muita alaikäisiin kohdistuvia kuluja. Yhteensä jotain 2000 €/kk lisäkuluja.

    • SijoitusTulevaisuuteen

      Pakolaiset ovat tällä hetkellä ainut kohde, johon on järkevää sijoittaa pitkällä aikatähtäimellä. Nämä ihmiset nostavat Suomen talouden suosta ja räjäyttävät sen massiiviseen kasvukauteen heti integroiduttuaan. Kun miettii millaista hyvinvointia tämä tuo tullessaan myös Suomen alkuperäisväestölle, niin miljoonat tai jopa miljardit pakolaisiin käytetyt eurot tuntuvat mitättömältä pikkusummalta!

      • pakkoolla

        Sarkasmia?


    • weknowthorsadress

      EI VOKKEJA SUOMEEN! EI VOKKEJA MIHINKÄÄN!

    • Vanhaoliviisaampi1918

      Vuonna 1918 ihmiset eivät olleet niin tyhmiä että maksaisivat 800mil euroa musuille jotka sortaa kristillistä valtiota ylipopulaatiolla.

    • kjhgfgh

      Pakolainen maksaa enemmän ku duunarit saa töistä rahaa vuodessa saatanan kallista on koko touhu.

    • Taasnäitä

      Sisäministeri Orpo päästi maahan 1 miljardin lisäkuluerän. Samaan aikaan sisäministeriön koko budjetti on 1,33 miljardia. Tämä ei sitten ole kertakulu vaan jatkuu vuodesta toiseen koska ei noita mikään maa suostu enää ottamaan vastaan.
      Mistäs Orpo leikataan koska ei valtion tulot mihinkään lisäänny?

    • sdgdfh

      Nyt jo Migri avoimin ovin valmistautuu ottamaan kaikkai Turkin pakolaise vastaan.

    • eivoitajuta

      Kauheita summia turhuuteen.

      • NatsitHelvettiin

        Ainut turhuus tässä olet sinä, fasisti.


    • miksi_ottaa_niitä

      Turvapaikanhakijoista on vain haittaa, ei mitään hyötyä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      380
      3820
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      210
      1881
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      67
      1424
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      152
      1295
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      961
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      58
      920
    7. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      903
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      890
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      868
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      849
    Aihe