Eikö tälllä kukaan ole kiinnosunut

Herätyys

Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa opetusten ja ohjeiden mukaisesta ja perustuvasta, Oikeasta Kristillisyydestä. Ne Raamatun UT mukaisen kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävästä ja täyttävästä, käytännön arkielämässä osoittavasta / todistavasta, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolisia seurakuntiaan rakentavasta Oikeasta Kristillisyydestä. Mitkään viesteistänne ei osoita sellaista, että olisitte edes miteenkään siitä kiinnostuneita. Näytätte haluavan keskustella vain kaikesta muusta, sellaisista jotka ei Rakenna Hänen, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" rittävällä tavalla elävää ja toimivaa / vaikuttavaa seurakuntaansa ja seurakuntiaan / sitä lopulliseksi pelatukseksi riittävää Krist. vaihtoehtoa, jossa ei olisi tahraa eikä ryppyä. Vaan joka olisi pudas ja Pyhä, ylöstempaukseen kelvollinen.

Jossa eletään ja toimitaan jokaista Hänelle uskollista ja kuliaista myöden YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä, toistensa kunnioittamisissa ja palvelemisissa keskenään, (ei toisiaan vastaan) vaan toisiaan / Kristusta Jeesusta kohtaan Rakkaudesta ja Rakkaudessa kilpailevasti.

Jeesuksen nimessä... muistuttaen ja valistaen, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Raamatun UT mukaisesta Kristillisyydestä. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, tähän em. mukaiseen yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu / armoitettu palvelijansa ja seuraajansa. Niitä muita tähän, Hänen apostolisia seurakuntiaan rakentavaan, vasta Oikeasti Krist. seurakunta yhteyteen ja yhteityöhön kutsuttuja etsivä / perään kuulutteleva.

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Herätyys

      Kaikkiko tällä niitä valekristittyjä, vähän jotenkin pettävästi / eksyttävästi van nimeksi. krist. uskonnollisia. Joista ei ole "maailmalle valkeudeksi eikä maalle suolaksi", Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi Hänen, kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa, sitä jokaista jäsentään myöden YHTÄ olemisen ja kaikessa YHTÄ pitämisen, keskinäisen rakkauden ja huolenpito yhteyden / yhtenäisyyden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä mahdollistavaa ns. "Nooan arkkia" (vertaus) rakentaviksi. Sitä josta vasta voi alkaa ilmenemään ja täyttymään ne Oikean, Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit, josta kaikki voi tunnistaa Kristuksen seuraajiksi, kun yhtyvät rakentamaan Hänen apostolisia seurakuntiaan, käskynsä kaikilta osin pivtävästi ja täyttävästi eläen ja toimien / vaikuttaen.

      Jeesuksen nimessä... Jumalan Sanan mukaisuudesta pois eksyneille ja eksytetyille Herätykseksi.

      vähäinen, Totuudessa / valkeudessa elävä ja toimiva, Hänen apostolisia seurakuntiaan rakentavaksi kutsuttu / armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

      • LueRaamattua

        Jeshuan, opetuslasten, apostolien ja alkuseurakunnan Raamattu oli Vanha Testamentti, eikä hebrealaisten Pyhistä Kirjoituksista, Tanach ja HaBerit HaChadasha löydy mitään muuta perintöä, testamenttia, kuin vain se sama
        Vanha testamentti eli Perintö joka luvattiin Aabrahamille, Iisakille ja Jaakobille.

        Joten kun pyrit erottamaan Uuden Liiton Vanhasta Testamentista, et pysy Totuudessa joka on ainoastaan ja täysin Jumalan VT:n Sana kokonaan.


      • Herätyys

        Niin mutta nyt eletäänkin tätä kaikille hyväksi Kristuksen Jeesuksen ihmiskunnalle ansaitsemaa UUDEN liiton / testamentin, = Jumalan ARMON aikakauden aikakautta, jo vuotta 2016 alkua, ilmenee ainakin kakista läsimaiden vuosiluvustakin, mutta joitakin muistakin. Näin ollen sitä kaikille hyväksi Laillista, ihan Lain / Laillisuuden täytymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaisten, eli Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa opetusten ja ohjeiden mukainen ja perustuva. Jota mikään muu ja muulla tavalla elämä, tohut ja politiikka EI ole. Kaikki muu on sitä Jumalan Sanan (Raamatun UT) opetusten ja ohjeiden vastaista, = kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle perimmiltään pahaksi, niitä SYYSTÄ (kaikki vääryys ja pahuus) Jumalan Sanan vastaisuudesta tuomioksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi mentyksiksi ja sodiksi seuraamuksia tuottavaa, = saata naa tuomiokseen palvelevaa touhua ja politikkaa.

        Jonka mukaisesti tässä pahan vallassa olevassa, saata naa tuomiokseen palvelevassa mailman menon touhuissa ja politiikassa eletään, toimitaan ja vaikutetaan. Jossa kaikessa se pimeyden puolen ruhtinas ("piru") vie, vetää, johtaa ja hallitsee.

        Joka kaikkikeen on Luojan puolelta jo TUHOON tumittu, vielä toistaiseksi tulelle talletettu. = Ei vielä täytäntöön kaikkineen laitetttu. Mutta hyvin lähelle on se aika. Se hirmuiseksi maailman / ihmiskunnan Jumalan Sanan vastaisesti, "pirun" hyväksi ja puolesta touhuille ja politiikalle lopulliseksi hirvittäväksi LOPUKSI, tuomioksi koituva.

        Jeesuksen nimessä... valisten ja muistuttaen, siitä kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa Totuuteen perusvien / kaikkia kohtaan ja kaikille, vasta Oikeasti Laillisen, = kaikille Luvallisen Oikeuden mukaisten opetusten ja ohjeiden mukaisuudesta. Niistä, kaikessa täydellisyys (kaiken Oikean ja hyväksi olevan täyttymys) päämääräisistä.

        vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, Hänen Pyhiä apostolisia seurakuntiaan rakentavaan yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu / armoitettu palvelijansa ja seuraajansa. Niitä muita tähän em. mukaiseen, vasta Oikeasti Krist. yhteyteen, ne Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävään ja täyttävään, ne käytännön arkielämässä elämällä, sanoilla ja teoilla osoittavaan / todistavaan yhteyteen kutsuttuja etsivä.


    • Herätyys

      Kovin menee väki hiljaiseksi aina kun perään kuulutellaan kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi riittäviä, apostolisia seurakuntiaan rakentavaan, Oikeaan, käskynsä pitävään ja täyttävään / ne Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnus merkit ilmentävään ja täyttävään, = vasta Oikeasti Krist. yhteyteen ja yhteityöhön. Sitä pelastukseksi krist. vaihtoehtoa rakentavaan.

      Johon Kristuksen Jeesuksen omat ovat tästä pahan vallassa olevasta, saata naa tuomiokseen palvelevan maailman / ihmikunnan, Jumalan Sanan vastaisesti touhuista ja politiikasta, = laittomuuden synteihin mukautumisesta / osallisuudessa elämisestä ja toimimisesta ULOS kutsuttuja.

      Jeesuksen nimessä muituttaen javalistaen. vähäinen Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä jatoimiva, tähän em. mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu / armoitettu palvelijansa ja seuraajansa. Niitä muita kutsuttuja etsivä.

      "Löytäneekö uskoa", Raamatun UT mukaista ja mukaiseen?!

      • THE.FIRST.ANOINTING

        En lukenut (aikakysymys) kuin loppusanat viimeisestä textistä, oi Sinä vähäinen etc, mutta ethän pahastu pienestä, korjauksesta Totuudellisempaan..JEESUS pohti "löytäneekö Hän USKOLLISUUTTA palatessaan.."
        Hänhän on Ylkä, seurakuntansa tai uskovaiset on MORSIAN; jota Ylkä saapuu noutamaan ja PELASTAMAAN pois Jumalan Vihasta..

        YLKÄ vaatii morsiameltaan USKOLLISUUTTA, ettei hänessä havaittaisi HAUREELLISTA RYPPYÄ..

        Mietippä 'torontovoitelua ja muita voiteluita..'
        Mitä Sana (JEESUS) tahtoi? Meissä pysykööt se ENSIMMÄINEN VOITELU!
        Tutkikaa itseänne, onko ensimmäistä voitelua jääneenä?
        Havaitseeko Ylkä Sinut/minut/meidät/teidät USKOLLISIKSI (SANALLE)???


      • BereastaPamahtaa
        THE.FIRST.ANOINTING kirjoitti:

        En lukenut (aikakysymys) kuin loppusanat viimeisestä textistä, oi Sinä vähäinen etc, mutta ethän pahastu pienestä, korjauksesta Totuudellisempaan..JEESUS pohti "löytäneekö Hän USKOLLISUUTTA palatessaan.."
        Hänhän on Ylkä, seurakuntansa tai uskovaiset on MORSIAN; jota Ylkä saapuu noutamaan ja PELASTAMAAN pois Jumalan Vihasta..

        YLKÄ vaatii morsiameltaan USKOLLISUUTTA, ettei hänessä havaittaisi HAUREELLISTA RYPPYÄ..

        Mietippä 'torontovoitelua ja muita voiteluita..'
        Mitä Sana (JEESUS) tahtoi? Meissä pysykööt se ENSIMMÄINEN VOITELU!
        Tutkikaa itseänne, onko ensimmäistä voitelua jääneenä?
        Havaitseeko Ylkä Sinut/minut/meidät/teidät USKOLLISIKSI (SANALLE)???

        Tämä on hyvä ja tärkeä pontti.
        Luuk 18:8 kuuluu alkutekstissä näin:

        "Kuitenkin Pojan Ihmisen tullessa tokko löytää πιστιν päältä maan"

        πιστιν (pistin) = uskollisuutta

        Siispä, oikeampi käännös kuuluisikin:

        "Kuitenkin, kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän USKOLLISUUTTA maan päältä?"

        Jonkun mielestä tämä voi olla vähäinen eroavaisuus, mutta uskoa kyllä löytyy jos jonkinlaista ja vaikka mihin suuntautuvaa, mutta se mitä Jeesus odottaa morsiammeltaan, on ennen kaikkea USKOLLISUUTTA Yljälle!

        Tämä on erityisen tärkeää tässä hengellisen haureuden ja eksytysten ajassa.

        Kiitos siis nimim. Anointing, tärkeän asian esille nostamisesta, ja kiitos ennen kaikkea Herralle Jeesukselle!


      • Herätyys

        Niin tuossa laittamassani oli että "läytäneekö uskoa" Raamatun UT mukaista ja mukaiseen. = Jumalan Sanalle (Kirstukselle Jeesuksella) ja Hänen kaikille hyväksi asialle, tarkoitukselle ja tavoiteelle, sitä maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi riittävää, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, olevaa, sitä kaikessa YHTENÄ, YHTÄ olevana ja kaikessa YHTÄ pitävänä, jokaista jäsentään myöden keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävänä ja toimivana / vaikuttavana Hänen apostolisena seurakunta verkosto jäsenistönään.

        Että löytäneekö tänä päivänä tällaista vasta Oikeasti Krist. uskoa, Hänen ja / apostolisensa opetuksille ja ohjeille uskollisuutta / uskoa. Ei ole löytynyt vaikka olen jjo vuosikausia sitä Raamatun UT mukaista Kristillisyyttä julkisesti perään kuulutellut. Minkäänlaista Raamatun UT mukaista ns. "vastakaikua" saamatta.

        Jeesuksen nimessä... valistaen ja muistuttaen Raamatun UT mukaisesta ja perustuvasta, ne Oiken Kirstillisyyden tunnusmerkit ilmentävästä ja täyttävästä, ne ihan joka päiväisessä arkielämässä elämällä, sanoilla ja teoilla, käskynsä kaikilta osin pitävästi ja täyttävästi osoittavasti / todistavasti.

        Josta vasta kaikki voi tunnistaa Hänen seuraajiksi, Hänen kaikille hyväksi apostolisia seurakuntiaan yhtä olevasti ja kaikessa yhtä pitävästi, Totuudessa yksimielisesti, keksinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävästi ja toimivasti rakentaviksi.


      • IsraeliinOKSASTETTU
        Herätyys kirjoitti:

        Niin tuossa laittamassani oli että "läytäneekö uskoa" Raamatun UT mukaista ja mukaiseen. = Jumalan Sanalle (Kirstukselle Jeesuksella) ja Hänen kaikille hyväksi asialle, tarkoitukselle ja tavoiteelle, sitä maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi riittävää, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, olevaa, sitä kaikessa YHTENÄ, YHTÄ olevana ja kaikessa YHTÄ pitävänä, jokaista jäsentään myöden keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävänä ja toimivana / vaikuttavana Hänen apostolisena seurakunta verkosto jäsenistönään.

        Että löytäneekö tänä päivänä tällaista vasta Oikeasti Krist. uskoa, Hänen ja / apostolisensa opetuksille ja ohjeille uskollisuutta / uskoa. Ei ole löytynyt vaikka olen jjo vuosikausia sitä Raamatun UT mukaista Kristillisyyttä julkisesti perään kuulutellut. Minkäänlaista Raamatun UT mukaista ns. "vastakaikua" saamatta.

        Jeesuksen nimessä... valistaen ja muistuttaen Raamatun UT mukaisesta ja perustuvasta, ne Oiken Kirstillisyyden tunnusmerkit ilmentävästä ja täyttävästä, ne ihan joka päiväisessä arkielämässä elämällä, sanoilla ja teoilla, käskynsä kaikilta osin pitävästi ja täyttävästi osoittavasti / todistavasti.

        Josta vasta kaikki voi tunnistaa Hänen seuraajiksi, Hänen kaikille hyväksi apostolisia seurakuntiaan yhtä olevasti ja kaikessa yhtä pitävästi, Totuudessa yksimielisesti, keksinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävästi ja toimivasti rakentaviksi.

        Miksi erotat Uuden Liiton Vanhasta Testamentista, millä perusteella sen teet?

        Jeshuan, opetuslasten, apostolien ja alkuseurakunnan Raamattu oli Vanha Testamentti, eikä hebrealaisten Pyhistä Kirjoituksista, Tanach ja HaBerit HaChadasha löydy mitään muuta perintöä, testamenttia, kuin vain se sama

        Vanha testamentti eli Perintö joka luvattiin Aabrahamille, Iisakille ja Jaakobille.

        Joten kun pyrit erottamaan Uuden Liiton Vanhasta Testamentista, et pysy Totuudessa joka on ainoastaan ja täysin Jumalan VT:n Sana kokonaan.


      • Herätyys

        Mutta nythän eletään tätä Kristuksen Jeesuksen ihmskunnalle ansaitseman UUDEN liiton / testamentin, = Jumalan ARMON aikakautta, jo vuotta 2016 alkua, ilmenee vuosiluvustammekin ainakin kaikissa länsimaissa ja joissakin muissakin maissa maailmassa näin on.

        Jolloin sitä kaikille hyväksi Laillista, kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaista, sitä ei mitään pahaa eikä väärää ketään, eikä mitään Luojan hyväksemme luomaa kohtaan kaikille Luvallista on vain ja ainoastaan Raamatun UT, Kirtsuksen Jeesuksen ja / apostoliensa Totuuteen perustuvien ja mukaisten opetusten ja ohjeiden mukainen, jossa, nyt uuden LIITON, mukaisessa, = ihan Lain / Laillisuuden täytymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, mukaisessa täyttyy myös se vanhan testamentin puoli.

        Niin kuin nyt, kaikkiavaltiaan virkaa, niin taivaassa kuin maankin päällä, Pyhän, kaiken Luoja ja Omistaja Isä Jumalan edustajana ja valtuuttamana hoitava Kristus Jeesus, on ne Pyhän Isänsä mielen mukaisesti tulkinnut ja opettanut. Nyt siis eletään tätä UUDEN liiton aikaa, ja se vanha, Mooseksen laki liitto on taakse jäänyt.

        Jeesuksen nimessä muistuttaen ja valistaen, vähäinen palvelijansa ja seuraajansa.


      • BereastaPamahtaa
        IsraeliinOKSASTETTU kirjoitti:

        Miksi erotat Uuden Liiton Vanhasta Testamentista, millä perusteella sen teet?

        Jeshuan, opetuslasten, apostolien ja alkuseurakunnan Raamattu oli Vanha Testamentti, eikä hebrealaisten Pyhistä Kirjoituksista, Tanach ja HaBerit HaChadasha löydy mitään muuta perintöä, testamenttia, kuin vain se sama

        Vanha testamentti eli Perintö joka luvattiin Aabrahamille, Iisakille ja Jaakobille.

        Joten kun pyrit erottamaan Uuden Liiton Vanhasta Testamentista, et pysy Totuudessa joka on ainoastaan ja täysin Jumalan VT:n Sana kokonaan.

        "et pysy Totuudessa joka on ainoastaan ja täysin Jumalan VT:n Sana kokonaan"

        Kyllä Totuus on kokonainen Jumalan Sana, koko Raamattu Toorasta Ilmestyskirjaan asti. Ehkä tarkoititkin tätä ja nimesit koko Raamatun "Vanhaksi Testamentiksi"?

        Raamatun kirjathan on annettu pitkän ajan kuluessa, kuitenkin kokonainen ilmoitus on nyt meillä Raamatun 66 kirjassa, jotka ovat samaa Ilmoitusta, Mooses ja profeetat osoittavat kaikki samaan suuntaan: Pelastukseen Jeesuksessa Messiaassa.

        On siis väärin sekä pyrkiä erottamaan "Vanha Testamentti" "Uudesta Liitosta" kuin toisinpäinkin.

        kirjoitit myös:
        "eikä hebrealaisten Pyhistä Kirjoituksista, Tanach ja HaBerit HaChadasha löydy mitään muuta perintöä, testamenttia, kuin vain se sama Vanha testamentti eli Perintö joka luvattiin Aabrahamille, Iisakille ja Jaakobille."

        HaBrit HaHadasha eli (הברית התדשה ei siis mikään HaBerit)
        suomeksi Uusi Liitto on siis se osa Raamatusta jota usein kutsutaan "Uudeksi Testamentiksi".

        Tämä on todellakin harhaanjohtava nimitys, ja tässäkin näkyy varhaisen 'kirkon' pyrkimys hämärtää Jeesus-uskon todelliset, Raamatulliset, heprealaiset juuret.

        Jeesushan ei todellakaan tullut perustaakseensa uutta uskontoa 'kristinuskoa', vaan tuomaan syntien sovituksen niin juutalaisille kuin pakanakansoillekin, ja täyttääkseen näin isille (A,I & J) annetut lupaukset.

        Joka siis uskoo Jeesukseen Herranaan ja vapahtajanaan, on tullut osalliseksi näistä lupauksista ja päässeet osallisiksi "öljypuun mehevästä juuresta" (Room 11:17)ja "Aabrahamin siunauksesta" (Gal 3:29), vaikka olisikin lihansa puolesta 'pakana'.


      • IsraeliinOKSASTETTU
        Herätyys kirjoitti:

        Mutta nythän eletään tätä Kristuksen Jeesuksen ihmskunnalle ansaitseman UUDEN liiton / testamentin, = Jumalan ARMON aikakautta, jo vuotta 2016 alkua, ilmenee vuosiluvustammekin ainakin kaikissa länsimaissa ja joissakin muissakin maissa maailmassa näin on.

        Jolloin sitä kaikille hyväksi Laillista, kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaista, sitä ei mitään pahaa eikä väärää ketään, eikä mitään Luojan hyväksemme luomaa kohtaan kaikille Luvallista on vain ja ainoastaan Raamatun UT, Kirtsuksen Jeesuksen ja / apostoliensa Totuuteen perustuvien ja mukaisten opetusten ja ohjeiden mukainen, jossa, nyt uuden LIITON, mukaisessa, = ihan Lain / Laillisuuden täytymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, mukaisessa täyttyy myös se vanhan testamentin puoli.

        Niin kuin nyt, kaikkiavaltiaan virkaa, niin taivaassa kuin maankin päällä, Pyhän, kaiken Luoja ja Omistaja Isä Jumalan edustajana ja valtuuttamana hoitava Kristus Jeesus, on ne Pyhän Isänsä mielen mukaisesti tulkinnut ja opettanut. Nyt siis eletään tätä UUDEN liiton aikaa, ja se vanha, Mooseksen laki liitto on taakse jäänyt.

        Jeesuksen nimessä muistuttaen ja valistaen, vähäinen palvelijansa ja seuraajansa.

        Tämähän liittyy kiinteästi Herran Käskysanojen hylkääjien harhaoppeihin,
        kun ovat Sapatinkin vaihtaneet sunnuntaille, kuten Martti Lutherkin totesi.

        Jeesuksen Kristuksen Uusi Liitto ei kumoa Herran vanhempia liittoja eikä Käskysanoja:

        Ef.2:12 että te( PAKANAT )siihen aikaan olitte ilman Kristusta,

        olitte vailla ISRAELIN kANSAlaisoikeutta ja vieraat lupauksen LIITOILLE( MON. ),

        ilman( IKUISEN ELÄMÄN )toivoa ja ilman( LUOJA )Jumalaa maailmassa;

        Roomalaisille 7:1 Laki on Pyhä ja Käskysana Pyhä, Vanhurskas ja Hyvä.

        Apt.10:35 jokaisessa kansassa se joka Häntä pelkää ja TEKEE VANHURSKAUTTA, on Hänelle otollinen.

        1.Pt.2:15 on Jumalan tahto että te HYVÄÄ TEKEMÄLLÄ tukitte suun mielettömäin ihmisten ymmärtämättömyydeltä

        Jaakob 2:20 tahdotko tietää sinä turha ihminen, että usko ilman tekoja on voimaton?

        2:21-23 Eikö isämme Aabraham tullut vanhurskaaksi teoista, kun vei poikansa Iisakin uhrialttarille? Näet että usko vaikutti hänen tekojensa mukana, ja teoista usko tuli täydelliseksi. Ja niin toteutui Raamatun( VT )Sana: "Aabraham uskoi Jumalaa, ja se luettiin hänelle vanhurskaudeksi", ja häntä sanottiin Jumalan ystäväksi.

        2:24-25 Näette että ihminen tulee vanhurskaaksi teoista eikä ainoastaan uskosta. Eikö samoin myös portto Raahab tullut vanhurskaaksi teoista, kun hän otti lähettiläät luokseen ja päästi heidät toista tietä pois?

        2:26 niinkuin ruumis ilman henkeä on kuollut, niin myös usko ilman tekoja on kuollut.

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/13858809/4-0-sapattikuuluuyhauudenliitonkinseurakunnalle()

        "" Lisää sytystysnestettä täälä vellovaa keskusteluun Herran siunatusta Pyhästä Sapatista, kun jopa

        KirkkoisätTekevätSaastutusta on alkanu kääntyä uskovien upotuskasteen kannalle ja Sapatinpitäjäksi ; )

        Tämän nappasin tolta, toin tännekki niin kylä herää keskusteluun vipinää ja räisketä .. uurenvuaren
        vastaanotto, Pyhä jysäri ja Sanan ilotulitusta .. ja eikös ny olekki venäläisten joulu ? S RASDJIISTVOM !

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/11107116/jouluntulo#comment-82530301

        #ein_li_toar 3.1.2016 13:43: Niin, tosiaan, toden Totta. Kuinka KTS nyt hyväksyy uskovien upotuskasteen ..
        http://fi.wikipedia.org/wiki/John_Bunyan
        ”Hänet ( John Bunyan ) kastettiin Bedfordin baptistiseurakuntaan upotuskasteella River Great Ousessa vuonna 1653.
        John Bunyan ei ollut oppinut, paitsi englanninkielisen Raamatun suhteen, mutta sen hän tunsi läpikotaisin. Hän sai paljon vaikutteita myös Martti Lutherin Galatalaiskirjeen selityksestä, vuoden 1575 käännöksestä.
        Bunyanista tuli suosittu saarnaaja ja tuottelias kirjailija, vaikka suurin osa hänen teoksistaan koostuikin laajennetuista saarnoista. Teologialtaan hän oli puritaani, mutta ei mikään kiihkoilija. Hänen puritanisminsa ei myöskään ollut raskasmielistä tai synkkää.
        Bunyan kuului myös Sapatin viettäjien joukkoon. Hän oli oppinut että oikea Pyhäpäivä oli Sapatti, lauantai, ja mainitsi tästä tärkeänä pitämästään aiheesta myös kirjoissaan, mm. kuuluisassa Kristityn Vaellus -teoksessaan.”
        ja sokerina pohjalla: John Bunyan kunnioitti Herran Sapattia, oli Sapatinpitäjä !
        KTS: "Sitten täällä on se yksi luetaankosanaa-tyyppi, jonka opetus perustuu mäennäis-fundamentalistisuuteen, eli että kuka tahansa lukutaitoinen, "Hengellä täytetty", voi noin vain suoraan Raamattua lukemalla, ilman mitään syvempää oppia, nähdä Jumalan sanan. "Siinähän lukee noin!" Bunyan oli kyllä oivaltanut asiat oikein. Ei ihme että kirja on Raamatun jälkeen toideksi levinnein." ; D ""


      • Kuolemasta.Elämään.NYT

        ...'niinkuin ruumis ilman henkeä on KUOLLUT, niinmyös usko ilman tekoja on KUOLLUT'.

        JEESUS kehotti opetuslapsiaan '...herättäkää KUOLLEET..'
        Tässä näemme evankeliumin ytimen, Hän tarkoitti hengessään KUOLLEITA (synteihinsä ja rikoksiinsa).
        JEESUKSEN VEREN tuoma armo; on ELÄMÄKSI! Sen vastaanottaneet eivät enää ole kuolleita..vaan ELÄVÄT kiittävät Herraa, sanoo Raamattu. Myös Elävään uskoon tulleet alkavat tehdä tekojakin, joita heissä NYT asuva Jumalan Pyhä Henki vaikuttaa antaa voiman.

        Uudestisyntyneet uskovat on siirretty KUOLEMASTA ELÄMÄÄN!!!
        Eikä heihin ENÄÄ ryhdy se paha...

        Miten on Sinun laitasi, kts? Tahtoisitko Sinäkin siirtyä KUOLEMASTA ELÄMÄÄN???
        tämä on jokaiselle ihmiselle, ainakin mahdollista. Kulttuuriin katsomatta!
        Levollista Loppiaisiltaa!


    • Herätyys

      Tästä kaikille hyväksi, Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, Lain / Laillisuuden, = Kaikille Luvallisen, kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaisesta = Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa Totuuteen perustuvien ja mukaisten opetusten ja ohjeiden mukaisesta Jumalan, tälle pahan vallassa olevan maailman touhuille ja politiikalle SYYSTÄ (kaikki vääryys pahuus) Jumalan Sanan vastaisesti touhujen ja politiikan seuraamus, tuomioilta pelastukseksi vaihtoehto mahdollisuudesta.
      Että mitä kaikkea ja miten edellyttää, että alkaa menemään kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi Raamatun UT opetusten ja ohjeiden mukaisella tavalla, tarkoituksella ja tavoitteella, kaikessa täydellisyys (kaiken Oikean ja hyväksi olevan täyttymys) päämääräiseksi...
      Sen; kullekin tälle vasta Oikeasti Kristillisyyden, ne Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävälle ja täyttävälle, sille jokaiselle jäsenelleen, Kristukselle Jeesuksen opetuksille uskollisille ja kuuliaisille turvallisen ja turvatun, kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistavalle ja takaavalle, ne oikein elämän = Krist. opit ja ohjeet käytännön arkielämässä elämällä, sanoilla ja teoilla osoittavaksi / todistavaksi.
      Miten hyvin tunnette Jumalan Sanaa, kaikille hyväksi Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa, Lain / Laillisuuden, kaikille Luvallisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi mukaiset opetukset ja ohjeet.
      Tästä aloituksesta asiallisesti / rakentavasti profetoimiset ja niiden asiallinen / rakentava arvostelu perusteluineen, ja täydellisempänä / vaihtoehto esityksineen, keskustelu tästä alkakoon.
      Löytyneekö Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa opetukset ja ohjeet kaikille hyväksi tavalla tarkoituksen ja tavoitteen (kaikessa täydellisyys päämääräiset) mukaisesti tuntevia?
      Osoittamaan suuntaa ja tietä tähän em. aloituksen mukaiseen Kristillisyyteen, tähän käytännön tasolle vievää ja johtavaa asian tuntemusta / siihen Kristuksen Jeesuksen "kirkkaudeksi ja kunniaksi, maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittäviä apostolisia seurakuntiaan rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön vetäviksi.
      Niihin; Hänen apostolisia seurakuntiaan rakentaviin virkoihin ja eri palvelusten tehtäviin, sekä avustajiksi kutsuttujen löytämiseksi.

    • Herätyys

      Missähän ne oikasti Kritsityt piileksii. Ne Kristuksen Jeesuksen kirrkaudeksi ja kunniaksi, maailmalle valkeudeksi ja maalle suuolaksi riittävällä tavalla, Hänen apostolisia seurakuntiaan rakentaviksi kutsutut / armoitetut. Kun ei näy eikä kuulu, vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi kuulua ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille. Niin kuin näkyi, ja kuului siitä vanhurskaan Nooan, pelastukseksi vaihtoehtoa, Nooan arkkia rakentamisesta, niin että eläimetkin osasi tulla sinne arkiin hyvissä ajoin.

      Jeesuksen nimessä... niitä muita Kritsuksen Jeesuksen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentaviksi kutsuttuja perään kuulutteleva. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva kutsuttu / armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

    • köykäisyys.elämässä

      Aloittaja menee tekstien kirjoituksissa vaarallisille alueille, pelkäänpä, että jopa Pyhän Hengen pilkan alueelle.
      Olen aloittajalle vastannut ajansaatossa ja kertonut sen, että Jumala itse Pyhän Henkensä kautta, kirkastaen Pojan rakentaa ITSE seurakuntansa ja Elämänkirja on taivaassa. Se ei ole aloittajan mielenmaailmojen vietävissä ja siksi tuollaiset toistuvat aloitukset nousee itse Taivaallisen Isän tuomiovaltaa vastaan.

      Siis älä asetu itsevaltiaana toistuvasti esittämään fantasiapäätelmäsi valtasuuruutta ja esitä mittamiesta. Siihen ei rahkeesi riitä, vaan riisu likaiset vaatteesi jo, sekä osta silmävoidetta nähdäksesi.
      Vaikka kuinka esiinnyt esikartanoissasi "pyhyyttäsi" ja tupsuvaatteitasi, sekä paljoutesi rukousmantraasi toistaen, en näe muuta kuin inhimillisen muotojumalaisen ihmisen. Päivästä toiseen temppelinsä edustalla, sokeana ihmisenä.

      Siis herää jo!

      Köykäisyys- se lähtee sinusta itsestäsi, eikä se lisäänny vaikka päivittäin toistelet rukouksiasi.

      • Herätyys

        Olenkin etsimässä niitä "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Raamatun UT mukaisia ja mukaisesti toimivia, Hänen apostolisia seurakuntiaan rakentaviin virkoihin ja eri palvelusten tehtäviin, sekä avustajiksi kutsutuja / armoiettuja.

        En pimeydessä sokeina, "maailmalle valkeudeksi" soihdut sammunenina, "maalle suolattomina", muista ja muusta niin väliä itsekkyyden mukaisesti, vain OMA puolueellisesti, tähän pahan vallassa olevaan, saata naa tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan kansakuntien, Jumalan Sanan (Raamatun UT)vastaisiin touhuihin ja politiikaan mukautuvasti / pitäytyvästi eläviä. Vähän jotenkin pettävästi / eksyttävästi, vain nimeksi krist. uskonnollisia, toisiaankin / Kristusta Jeesusta kohtaan rakkaudettomasti. Häntä, ja Hänen kaikille hyväksi asiaa, tarkoitusta ja tavoitetta vastaan taistelevasti. Häntä, Herrain Herraa kaikkivaltiasta, kuningasten KUNINGASTA, laimin LYÖVÄSTI. Häntä ja Hänen Pyhässä Nimessään, Raamatun UT mukaisia ja mukaisesti puhuvaa tuomitsevasti, "Ristiin naulittaviksi" toivovasti eläviä!!

        Niihin SYYSTÄ (kaikki vääryys ja pahuus) Jumalan Sanan vastaisuuksista tuomioksi, pahaksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi ja sodiksi ym. vitsauksiksi, seuraamuksia tuottaviin osallisuudessa. Joista SYYSTÄ tuomioksi seuraamuksista tiedotusvälineet kautta maailman pahemmista ja suuremmista pahaksi / kärsimyksiksi tapahtumista ja asioista päivittäin, herätykseksi / varoitukseksi uutisoi.

        Mutta; joita syystä pahaksi / kärsimyksiksi ja turhiksi menetyksiksi seuraamuksia lähes KAIKKI ihmisten sairaudetkin on.

        Jeesuksen nimessä...Häneen jotenkin uskoville ja muillekin Herätykseksi, muistuttaen ja valistaen. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, kutsuttu / armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

        Niitä muita tähän Kristuksen Jeesuksen PYHIÄ apostolisia seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä mahdollistavaa, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentaviksi kutsuttuja etsivä.

        "Löytäneekö uskoa" Raamatun UT mukaista ja mukaiseen?


    • Herätyys

      Eikö tällä nyt ketään ole jota Kritillisyys edes sen vertaa kiinnostaisi että olisi edes niistä kaikille hyväksi asioista ja kymyksistä asiallisesti / rakentavasti keskustelemaan? Mihin uskovia, ketä ja mitä palvelevasti eläviä täällä nyt on? Vaihtoehtoja kun on vain kaksi, ne hyväksi tai pahaksi puolet. Hyväksi puoli on sitä Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi puolta. Se toinen sitä pimeyden puolen ruhtinasta, saata naa palvelevaa.

      Jeesuksen nimessä... herätykseksi muistuttaen ja valistaen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      248
      2188
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      82
      1856
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      75
      1545
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      110
      1270
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1160
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1125
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1054
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      980
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      891
    Aihe