Pahin uhkakuva

http://markusjansson.blogspot.fi/2016/01/isis-teki-jo-koeiskuja-ympari-eurooppaa.html
Vaikka toivon kovasti, että Markus Jansson olisi väärässä, hänen esittämänsä ISIS-uhka tulisi joka tapauksessa ottaa huomioon pahimpana vaihtoehtona.

Elintasopakolaiset eivät ehkä olekaan isolta osaltaan sotilaskarkureita yms. arkureita, vaan loikkareita. He ovat olleet esim. Irakin armeijan sotilaina, mutta loikanneet ISISiksen puolella ja sitten tulleet tänne.
Tässä skenaariossa ISISiksen tuhoaminen Islamilaisen valtion alueilla ei riittäisikään sen hävittämiseen. Tämä siis lähinnä minun tulkintaani tilanteen syntymisestä.

Kölnissä ja muutamassa muussa kaupungissa olisi suoritettukin vasta "kuivaharjoittelu". Tutkailtu, miten viranomaiset reagoivat. Seuraava isku tapahtuisi täysimittaisena terrorismina. Ajatelkaava tuhatta miestä joilla on sakset tai puukot aseinaan. Hehän saavat tehtyä paljon isomman terrori-iskun mitä esim. Pariisissa on koskaan tehty ihan tavallisena arkipäivänä rautatieasemalla. Vain aseistautuneet kansalaiset pystyisivät torjumaan tuollaisen iskun, mutta ei täysin tappioitta. Köln osoitti, ettei Saksan poliisi halua tai pysty siihen.

Pahimmat uhkakuvat eivät aina toteudu. Jos niihin ei olla valmistauduttu, ne toteutuvat helpommin.

17

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nkiki

      Onko tutkittu onko maahantulijoilla teräesineitä? Täällä on mainittu, että vokkien läheisistä kaupoista on puukot myyty loppuun, onko se totta? Tutkiiko viranomaiset ylipäätään mitään näitä uhkia täällä etukäteen? Onko yhtään kielitaitoista "matua" solutettu vokkeihin tai tutkimaan nettiä? Sisäministerillä olisi tässä mitä tärkeintä työtä tehtävänään. Vieläkö Sauli puhuu harvoista pahantekijöistä.

      • Ei edes tarvitsi olla aseita, vielä. Iskupäivänä, ehkä perjantaina, porukat kävisivät ostamassa keittiöveitsen mieheen. Joku epäluuloinen saattaisi soittaa poliisille, mutta entä sitten? Rasistit aina soittelee.

        Puolenkymmenen hengen ryhmät olisivat riittävän vahvoja, ettei aseistautumattomat siviilit voisi heitä estää, korkeintaan paeta ja soittaa poliisille.

        Kun soittoja tulisi vaikkapa 200 eri iskusta yhteensä tuhansia, niin tuskin poliisi saapuisi paikalle ennen kuin veitsiveljet ehtisivät iskeä uudestaan ja uudestaan.

        Ajattelen samantapaista joukkoliikehdintää kuin Kölnissä oli, mutta aseistautuneina. Eihän Saksan poliisi uskaltanut puuttua edes aseettomien joukkojen naisrauhan rikkomuksiin. Tiedostusvälineetkin vaikenivat useiksi päiviksi jne.
        Jos kansalaiset olisivat aseistautuneita vaikkapa vain pesäpallomailoin, jonkinlaista vastarintaa voisi harjoittaa. Taskuaseilla toki tehokkaammin, mutta niitähän ei saa olla eikä käyttää. Oheisvahingothan ovat selvä ongelma ampuma-aseita käytettäessä, vaikka tarkoitus olisi vain rikosten estäminen.


    • saattaaonnistua

      Ei maahanmuuttajat tyhmiä ole niin kuin suurin osa kansasta.

    • MaxPaniikki

      On teillä villit jutut...

      Enää ei riitä mamujen nimittely raiskaajiksi. Nyt he ovat jotain saksien kanssa riehuvia massamurhaajia.

      Mikä olisi siitä rankempaa? Miten olisi heidän nimittely ihmissyöjiksi? Siellä he jo selaavat kannibaalin keittokirjaa ja miettivät, miten kauan sinua pitää kypsytellä että lihasta tulee mureaa.

      • sdfsdfdsf

        Miksi näitä tapahtumia ja riskejä pitää vähätellä koko ajan? Kai syntyperäisillä maassa asuvilla ihmisillä on oikeus jatkaa elämistään vanhaan tapaansa ilman, että tämmöinen vierasjoukko alkaa häiriköidä ja laatia heti uudet pelisäännöt? Haluatko mennä heti kaikessa kehityksessä vuosisatoja taaksepäin?


      • Maxpaniikki

        Ei pidä vähätellä eikä liioitella.

        Vähättely johtaa siihen, että meidät yllytetään housut kintuissa.

        Liioittelu johtaa muukalaisvihaan, joka puolestaan johtaa siihen, että mamujen kotoutuminen menee vituiksi. Saadaan sitten niitä kivoja mamughettoja ja mamumafioita.


      • Juurihan julkaistiin isisin kannibalismiohjeet, joten kyllä ne senkin taitaa. Samoin kuin elinten irrottamisen eläviltä ihmisiltä kaupattavaksi elinsiirtomarkkinoilla.

        Osa noista isiskoulutetuista, epäillään että kymmeniä tuhansia, on nyt euroopassa.


      • sfdsdsfdsfd
        Maxpaniikki kirjoitti:

        Ei pidä vähätellä eikä liioitella.

        Vähättely johtaa siihen, että meidät yllytetään housut kintuissa.

        Liioittelu johtaa muukalaisvihaan, joka puolestaan johtaa siihen, että mamujen kotoutuminen menee vituiksi. Saadaan sitten niitä kivoja mamughettoja ja mamumafioita.

        Mitenkäs hyvin ne aiempien pienempien määrien kotouttaminen on onnistunut? Minulla on se käsitys, että vain osittain. Onnistuuko se nyt sitten jotenkin paremmin kun tulijoita on moninkertainen määrä? Kotouttaminen olisi paljon helpompaa, jos ulkomaalaiset olisivat lähempänä omia tapojamme ja arvojamme.

        Olen samaa mieltä muukalaisvihasta sinun kanssa. Tässä on kuitenkin hieman tämmöinen kumpi oli ensin, muna vai kana -ongelma? Minusta ihmiset muuttuvat myös muukalaisvihaajiksi, kun tilannetta ei hoideta mitenkään hallitusti.


    • Bsbsjdkskn
      • Järkyttävää. Viranomaiset salasivat estämänsä suunnitelman yksityiskohdat ja salaavat edelleen. Ehkäpä Köln olisi muuten toistunut Helsingissä?


    • Real_ace_of_spades

      Ja mikähän se voisi olla kyseisen saksi-/puukkohyökkäyksen tavoiteltu päämäärä - Niinistöltä henki pois ja Suomeen sharia? Toki puukko kuuluu suomalaiseen kansantappoperinteeseen, mutta saadaanko mamut integroitua siihen riittävän nopeasti (sarkastinen kysymys - tajusitko edes senkään tämän palstan lukija?

      Voi tauti näitä Suomijuntteja! Onko vaikkapa eurolänsinainen muka jonkinlainen uhri?

      Nyt hieman ymmärrystä kehiin, sitä mamukaverit juuri nyt kaipaavat - Kölnin ja Hampurin tapahtumien johdosta entistäkin enemmän! Mennäänpä raakoihin faktoihin:

      - Raiskauksia siellä oli uutenavuotena vain kaksi - Hei halloo, sillä oli tuhat juopunutta ei eurooppalaista nuorta miestä joiden arvomaailma näkee länsimaisen naisen aika toisin silmin - mutta ei heidän perspektinsä mukaan väärin!

      - Hameen alle kokaisuja oli about sata - Tähän taas hieman mittakaavaa: otetaanpa tuhat kännistä suomalaista pikkujoulukarjua, montako kopelointia?

      - Kuka tässä oikein kärsi - kysymys, numero yksi: Jos länsimaisen kulttuuripiirin kuuluvan aviomiehen/poikakaverin nainen saa hieman enemmän huomiota/ihailua osalleen vaikkapa sitten arabipojilta, niin ko. länsimaisen miehen egohan vain vahvistuu siitä - tämä lienee toki kaikille selvää!

      - Kuka tässä oikein kärsi - kysymys numero kaksi: Länsimainen nainen meikkaa ja pukeutuu seksikkäästi - Mikähän lienee tuossa toiminnassa tavoitteena - mielistää itseään vai mitä? Luoja mitä jeesustelua! Pyydys meikataan ja kun kala sitten ryhtyy nykimään syöttiä, niin sitten siitä ruvetaan pitämään kunnon älämölyä!?

      Summa summarum: Nämä niin sanotut mamu-miehethän vain yrittävät toimia maassa maan tavalla - europpalainen nainen on toki erilainen kuin arabinainen. Mitä pahaa on näissä arabimiesten reagoinnissa länsi-seireenin kutsuun?

      Mikäli länsimies on mutaation kautta muuttunut kyseiselle länsinaisen kutsulle resistentiksi, niin onko syy arabipojissa jun he reagoivat toivotulla tavalla? Järki käteen - tässähän on lopulta kyse evoluutiosta - uusi elämä löytää menestyksen tiensä!

      • "Ja mikähän se voisi olla kyseisen saksi-/puukkohyökkäyksen tavoiteltu päämäärä - Niinistöltä henki pois ja Suomeen sharia?"
        Pahin vaihtoehto on aina spekulaatiota ennen kuin se tapahtuu, jos ollenkaan tapahtuu. Päämäärä: suurinpiirtein sama kuin terrori-iskuissa yleensäkin. Pariisissa iskun tekijöitä oli kymmenen ja heistä iso osa on kuollut tai pidätetty. Sama porukka ei pääse tekemään iskua uudestaan. Jos terrori-iskun tekeekin tuhat miestä, heistä voi isohko osa (sanotaan vaikka 200) jäädä tuomitsematta: "en minä, mutta muut...". Loput 800 ovat vapautuessaan vielä asekelpoisia. Sharia ottaa askeleita jne. Ajattelin kuitenkin enemmän Kölnin toisintoa, mutta näkyypä se olleen ehkä lähellä Helsingissäkin:
        http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/krp-oli-varuillaan-myos-suomessa-jo-sata-tehnyt-rikosilmoituksen-kolnissa/5641586

        Kyse ei siis olisi siitä, että tuollainen laaja isku johtaisi vallankaappaukseen, mutta sen terroriteho saattaisi olla jopa pommeja "parempi".


      • sdfdfdsdsfdf

        Tietääkseni naiset eivät ole kourittavissa vapaasti täällä kaduilla. Enkä ole koskaan edes semmoista nähnyt tapahtuvan suomalaisten tai länsimaalaisten toimesta. Nuo isot porukat ovat kuin lynkkausjoukkoja: ne käyvät jonkun päälle yhdessä ja pahin vaihtoehto, että henki pois. No, nainen voi ajatella vielä tuollaisten seksuaalisten päällekarkauksien olevan vielä sitäkin huonompi vaihtoehto.

        Sinäkö ihan noille annnat luvan, ettei maassa tarvitse noudattaa maan lakeja ja tapoja? Tästähän se ongelma juuri tulee, että näille ei alusta lähtien tehdä selväksi miten ollaan. Poliisin tehtävä on suojella kansalaisia. Nyt länsimaissa ollaan tilanteessa, että tämmöisiä isoja jengejä ei kukaan poliisi pysty estämään. Onko ratkaisu sitten se, että nämä vaietaan kuoliaaksi mediassa? Ei minusta. Ratkaisu on se, että ongelmat loppuvat joko hyvällä tai pahalla ja ongelmantekijät joko muuttuvat tai häipyvät muualle.


      • Sairaita.ihmisiää

    • Tuttujuttuuu
      • Kaksi huolestumisen aihetta: tutkija vakanssin saanut on pihalla kuin lumiukko ja viranomaiset ovat (ainakin Saksassa) kyvyttömiä estämään tapahtuvaa rikosta, saati ennaltaehkäisemään niitä. Jos vaikka Odin sotilaissakin on huolestuttavia piirteitä, heidän aiheuttamansa huoli on paljon vähäisempi. Tämä tulisi kaikkien käsittää.


    • Pahin skenaario, eli että kyse olisi ISISiksen kuivaharjoituksesta, saa mielestäni vahvistusta siitä uutisesta, että samantapainen suunnitelma oli toteuttamista vailla valmiina Helsingissäkin.
      Esimerkiksi Kölnin tapausten liittäminen (vain) paikalliseen rikollisliigaan ontuu juuri laajuuden vuoksi, jos ehkä muutenkin.

      Kun turvapaikanhakijat aiheuttavat turvattomuutta, hyvät neuvot ovat tarpeen. Tri Halla-aho niitä jakoi jo miltei vuosikymmen sitten. Kuultiinko häntä muuta kuin oikeudessa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1234
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      61
      788
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      730
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      695
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      646
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    10. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      628
    Aihe