Yli neljäsosa raiskauksista ulkomaalaisten tekemiä

maturaiskaukset

Ulkomaalaisten osuus pahoinpitelyistä on 13,6 prosenttia ja ulkomaalaisten osuus raiskauksista on 26,9 prosenttia. Ulkomaalaisten raiskaukset lisääntyneet jopa 20% viime vuodesta. Poliisi odottaa kauhunsekaisin tuntein ensi kevättä. Siinäpä vähän pureskeltavaa näille matujen rakastajille ja suvakkihörhöille. No suvakkihörhöt on niin pimeitä että ne syyttää tästäkin varmaan kantasuomalaisia miehiä ja poliisia.

http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/mtv-seuraa-miten-ulkomaalaisten-tekemat-rikokset-nakyvat-tilastoissa/5712372

79

246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiitti.hyyskät.itusti

      Suomesta on tullut rikollisten ja raiskaajien kaatopaikka.

      • Kiinnostais

        Jakeleeko Putkonen nimikirjoituksia?


    • maturaiskaukset

      Mutta suvakki vaan suvaitsee ja hyysäri hyysää. Ja näistä uusista kultapojista ei saa sanoa yhtä poikittaista sanaa koska muuten on natsi. Sumeaa suvakkilogiikkaa...

    • dlkfhgfs

      Kauhistuttavat rätingit löi poliisi pöytään!!!! Nyt suvakit pierevät verta.

      • onnee

        vääristelty tilasto....


      • dfiuyts
        onnee kirjoitti:

        vääristelty tilasto....

        KokoomusTROLLI kitisee.


      • Kivimonossa
        onnee kirjoitti:

        vääristelty tilasto....

        Murhaa ittes saatanaan kusipää.


    • jhuwsfsdf

      Maahanmuuttaja saa ryöstää ja raiskata suomalaisen. EU on luvannut tämän meille. Jos suomalais-natsit hyökkää maahanmuuttajaa vastaan niin EU tulee ja tuhoaa natsit.

      • Niinhän_se_menee

        Ei maahanmuuttaja saa raiskata tai ryöstää ketään, EU ei ole luvannut mitään sellaista. Suomalais-natsit eivät saa hyökätä ketään vastaan. Nämähän ovat aivan selviä asioita.


    • medialukutaito2

      Tuokin taulukko on kaunisteltu, valehdeltu ja pahasti. Tilanne on pahempi.

      * Tapanilan somalinuorukaiset olivat "suomalasnuoria", koska Suomen passi. Suomessa on noita matuja Suomen passilla paljon enemmän kuin vuodessa on tullut pakolaisina. Pitäisi huomioida myös kaksoiskansalaisuudet.
      * Tuosta puuttuu alle 21 vuotiaat joukkoraiskaajat. Suurin osa on ilmoittanut itsensä "aivan yksin saapuneiksi lapsiksi". Mm asemalla tapahtuneessa raiskauksessa oli yksi nelikymppinen ja kolme vm -95. Pitäisi huomioida kaikki raiskaukset.

      • medianluktaito3

        * Lisäksi pitää muistaa että, poliisi on tilastoinut rikollisten taustan tai statuksen vasta marraskuun alusta 2015. Saattaa seuraavat tilastot olla "hiukan" karumpaa luettavaa.


      • medianluktaito3 kirjoitti:

        * Lisäksi pitää muistaa että, poliisi on tilastoinut rikollisten taustan tai statuksen vasta marraskuun alusta 2015. Saattaa seuraavat tilastot olla "hiukan" karumpaa luettavaa.

        Ulkomaalaistausta on tilastoitu vuosikaudet. Se tilastoidaan monin tavoin, joten nähtävillä on sekin, jos on ulkomailla syntynyt nykyinen Suomen kansalainen.


      • medianluktaito3

        On voitu tilastoida, mutta viime marraskuusta lähtien niitä on julkaistu. Ei ennen sitä tapahtuneita.
        Eikä mikään muuta sitä miksikään että yliedustettuna ovat.


      • 8764

        Niinhän se on.


      • medianluktaito3 kirjoitti:

        On voitu tilastoida, mutta viime marraskuusta lähtien niitä on julkaistu. Ei ennen sitä tapahtuneita.
        Eikä mikään muuta sitä miksikään että yliedustettuna ovat.

        Kyllä nämä ovat kaikkien nähtävillä, eivät mitään salaista tietoa. Täältä voi katsella vuosittaisia tilastoja rikoksittain kriteerillä jos toisellakin, mukaan lukien syntyperä.

        http://pxnet2.stat.fi/PXWeb/pxweb/fi/StatFin/StatFin__oik__rpk/?tablelist=true&rxid=9aba06c3-1a74-4755-9da7-8e878bb665c5


    • lfokpf

      Onkohan tuohon laskettu vain uhrit vai raiskaajat, ulkomaalaistaustaisillahan on se tukkuraiskaustaipumus jopa 2-5 raiskaajaa yhden yhden uhrin kimpussa. Suomessa joukkoraiskauksia ei juurikaan ole esiintynyt, kyllä Honkasalo ja kumppanit ne olisivat löytäneet, niin ahkerasti etsivät.

      • Tuo olisi tärkeä tieto. Joissakin raiskauksissa on monta tekijää, jotkut tekijät sitten taas tekevät monta raiskausta. Eli tärkeää on sekin, montako raiskauksesta epäiltyä on rikosten määrästä riippumatta. Tämäkin kyllä todennäköisesti tilastoidaan, ei ole vain sattunut silmään.


    • miksi.muslimi.raiskaa

      Miksi vähäpoikamuslimi raiskaa niin usein? Miksi peräkammarin vähämuslimin pitää ottaa väkisin??

    • ja-sitten

      Ja mitä tekee suvakkihyyskä: Pistää silmät kiinni, laittaa kädet korvilleen ja huutaa lällällää...

      • Veronika.Honkarevavittu

        Keppihehevonen keppihevonen!


      • Jhfss

        Peräkammarin suvakki kulkee laput silmillä.


    • Pohjoinenkalifaatti
    • tuIiko.hätä

      MIHIN KATOSI NOLLA PERÄSTÄ? Aikaisemmin tänään luku oli 250, nyt yhtäkkiä 25??

      • Ei_kadonnut_mitään

        12 13=25 Laske itse.


    • suva_akka

      Suomen pitää ottaa lisää velkaa että voidaan kotouttaa!!! Raiskaus ei ole näiden himokkaiden kiilusilmä matujen vika, vaan suomalaisten jotka eivät kotouta riittävästi. Nyt kaikki joukolla kotouttamaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • spr-horo

        Partalasten pilluhuolto on vaiettu tabu. On meidän hyyskien velvollisuus panna asia kuntoon. Muuten ongelma laukeaa käsiin.


    • uybhobho

      HBL: Nämä ryhmät raiskaavat Suomessa – ulkomaalaiset täysin yliedustettuina
      HBL on, perustuen Poliisiammattikorkeakoululta saatuun dataan ja Tilastokeskuksen tilastoihin, tehnyt jutun raiskaajista Suomessa. Ulkomaalaiset ovat ylivoimaisessa johdossa, vaikka HBL on oudosti jättänyt täysin pois kaikki alle 21-vuotiaat rikolliset, jollainen usea seksuaalirikoksiin syyllistynyt turvapaikanhakija on.

      28.01.2016 23:01, 12209 lukukertaa

      InstaCasino antaa uusille pelaajilleen huimat edut. Tarkista tästä!

      Poliisin statistiikka paljastaa – kun otetaan huomioon yli 20-vuotiaat miehet – että heitä, joilla on ulkomaan kansallisuus, ilmoitetaan viisi kertaa useammin raiskausrikoksista kuin suomalaisia miehiä samassa ikäryhmässä. Tässä synkässä tilastossa ovat sekä ‘turvapaikanhakijat’ että muut ulkomaalaiset täysin yliedustettuina.

      real-men-dont-rapeTärkeä pointti, joka jää ulkomaalaisilta huomiomatta.

      HBL:n tänään, 28. tammikuuta julkaiseman jutun mukaan, jossa käytetään Poliisiammattikorkeakoululta ja Tilastokeskuksesta saatua materiaalia ajalta 12.9.2015-18.1.2016, epäiltiin 61 raiskaustapauksessa tekijöiksi henkilöitä, jotka ovat Suomessa asuvia ulkomaalaisia.

      Samaan aikaan epäiltiin 153 tapauksessa tekijöiksi suomalaisia miehiä, joskaan tässä ei käy ilmi sitä lukeutuvatko näihin ‘suomalaisiin miehiin’ myös sellaiset ulkomaalaistaustaiset, jotka ovat jo saaneet Suomen kansalaisuuden.

      Tämä on todennäköistä, koska tilastot perustunevat yksinkertaisesti kansalaisuuksiin, eikä ihmisten taustoihin. Lisäksi HBL toteaa suomalaisia miehiä olevan 12 kertaa enemmän kuin ulkomaalaisia miehiä.

      Käsillä olevat tilastot osoittavat, että yli 20-vuotiaat ulkomaalaiset syyllistyvät seksuaalirikoksiin selvästi useammin kuin suomalaismiehet, kun rikosten määrä suhteutetaan Suomessa asuvien ulkomaalaisten määrään suomalaismiehiin verrattuna.

      Ikäryhmässä yli 20-vuotiaat seksuaalirikolliset, sijouttuvat turvapaikanhakijat ulkomaalaismiesten ja suomalaismiesten välimaastoon. HBL perustelee alle 21-vuotiaiden poisjättämistä sillä, että seksuaalirikokset yleensä keskittyvät 21-40 -vuotiaisiin.

      Kuitenkin huomioiden ne alaikäisten tai alle 21-vuotiaiden tekemät seksuaalirikokset, joista media on raportoinut tai poliisi on ilmoittanut, on havaittavissa varsinkin turvapaikanhakijoiden kohdalla selvää keskittymistä nuoriin, alle 21-vuotiaisiin tekijöihin. Tarkkaa lukua ei tähän ole kuitenkaan antaa, sillä siitä ei ole saatavilla tilastoa tähän raporttiin.

      HBL esittää tavallisimmat rikokset, joihin turvapaikanhakijat ovat syyllistyneet Helsingissä ajalla 12.9.2015-18.1.2016 (määrät suluissa):

      Pahoinpitelyt (58)
      Varkaudet (26)
      Seksuaalinen häirintä (18)
      Näpistykset (17)
      Laittomat uhkaukset (13)
      Laittoman maahanmuuton järjestäminen (9)
      Ryöstön yritykset (5)
      Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö (4)

      Näistä kuitenkin puuttuvat ennen marraskuuta tapahtuneet teot, sillä ennen marraskuuta turvapaikanhakijoita ei koodattu erikseen omaksi ryhmäkseen.

      Poliisi myöntää jutussa myös sen, että koodauskäytäntöä ei ole seurattu sataprosenttisesti.

      Taharrush kuva
      Poliisin tilastoimat seksuaalirikosket vain jäävuoren huippu

      Tilastokeskuksen mukaan Suomeen saapui vuonna 2015 yhteensä yli 32 000 turvapaikanhakijaa, joista 81,5 prosenttia oli miehiä, useimmat heistä ikäryhmästä 20-40 -vuotiaita. Poliisihallituksen tutkija Pia Holm myöntää jutussa, että poliisin tilastoimat epäillyt seksuaalirikokset ovat vain jäävuoren huippu. Holmin mukaan ainoastaan pieni osa seksuaalirikoksista tulee poliisin tietoon.

      Miksi raiskausalttius on juuri ulkomaalaisten kohdalla noin korkea, on HBL:n mukaan epäselvää, vaikkakin luvut kertovat selkeää kieltään. Holmin mukaan pitäisi pureutua syvemmin tekijöiden psyykeen, jotta saataisiin selvää siitä, minkälainen tekijöiden itsehillintä on ja miksi monilla saattaa olla tiettyjä fantasioita, joita osa lähtee niitä toteuttamaan.

      Kun HBL:n juttua analysoidaan, ei siinä esiintuotu materiaali ole täysin vertailukelpoinen kahdestakin syystä. Ensinnäkään siinä ei huomioida lainkaan alle 21-vuotiaiden tekemiä rikoksia, ja kuten tiedämme, ovat ‘alaikäiset’ tekijät syyllistyneet useaan seksuaalirikokseen tänä aikana – yhtenä esimerkkinä se, mitä tapahtui uutenavuotena Helsingin keskustassa.

      Toisekseen on tuon materiaalin puolentoista ensimmäisen kuukauden aikana – aina marraskuun alkuun saakka – ollut sellainen tilanne, ettei poliisi merkinnyt erikseen sitä, oliko tekijä turvapaikanhakija. Perustuen siihen mitä olemme esimerkiksi Helsingin poliisilta kuulleet median raportoimana, on syksyn aikana ollut huomattava määrä seksuaalirikoksia, joissa tekijöiksi epäillään turvapaikanhakijoita – mutta tätä ei ole rekisteröity mihinkään ennen marraskuun alkua.

      Lisäksi MTV3 uutisoi jo aiemmin syksyllä, että Helsingin Sanomatalon ja Musiikkitalon välissä olevalla Kansalaistorilla on ollut paljon rauhatonta liikehdintää jo myöhäiskesästä – heti sen jälkeen, kun ‘turvapaikanhakijo

      • 87yb7yb

        Lisäksi MTV3 uutisoi jo aiemmin syksyllä, että Helsingin Sanomatalon ja Musiikkitalon välissä olevalla Kansalaistorilla on ollut paljon rauhatonta liikehdintää jo myöhäiskesästä – heti sen jälkeen, kun ‘turvapaikanhakijoiden’ tulva oli alkanut. Tällöin erilaiset seksuaaliset lähestymiset olivat pääpainoisesti ne syyt, miksi siellä oli rauhattomuutta.

        Jos nämä puuttuvat elementit, eli alle 21-vuotiaiden tekemät rikokset, sekä ennen marraskuuta tapahtuneet seksuaalirikokset, joissa tekijöinä olivat turvapaikanhakijat, olisi huomioitu, olisi turvapaikanhakijoiden suhteellinen osuus ollut huomattavasti suurempi kuin mitä se tuossa tuloksessa nyt on verrattuna muihin ulkomaalaisiin.

        Miten tahansa asiaa haluaakin katsoa, on ulkomaalaisten, olivatpa he turvapaikanhakijoita tai eivät, tekemät seksuaalirikokset suhteessa suomalaismiesten tekemiin vastaaviin selkeässä epäsuhdassa, ja on vaikea uskoa, että se korjautuisi ainoastaan arabiaksi kirjoitetulla ohjevihkosella tai seksuaalikoulutuksella.

        Nämä tänne tulleet ja tulevat ovat kasvaneet tiettyyn kulttuuriin tai uskontoon – kenties molempiin – perustuvaan asenteeseen siinä, miten he ajattelevat ei-hunnutetuista naisista. Se asenne jatkuu sukupolvesta toiseen. Joka haluaa lukea enemmän, miten Ruotsissa jo pidempään asuneet ulkomaalaisnuoret ajattelevat asiasta, voi lukea sen tästä.

        T4/MV

        Lähteet: Hufvudstadsbladet och Hufvudstadsbladet. Jättekiva!


      • realismi
        87yb7yb kirjoitti:

        Lisäksi MTV3 uutisoi jo aiemmin syksyllä, että Helsingin Sanomatalon ja Musiikkitalon välissä olevalla Kansalaistorilla on ollut paljon rauhatonta liikehdintää jo myöhäiskesästä – heti sen jälkeen, kun ‘turvapaikanhakijoiden’ tulva oli alkanut. Tällöin erilaiset seksuaaliset lähestymiset olivat pääpainoisesti ne syyt, miksi siellä oli rauhattomuutta.

        Jos nämä puuttuvat elementit, eli alle 21-vuotiaiden tekemät rikokset, sekä ennen marraskuuta tapahtuneet seksuaalirikokset, joissa tekijöinä olivat turvapaikanhakijat, olisi huomioitu, olisi turvapaikanhakijoiden suhteellinen osuus ollut huomattavasti suurempi kuin mitä se tuossa tuloksessa nyt on verrattuna muihin ulkomaalaisiin.

        Miten tahansa asiaa haluaakin katsoa, on ulkomaalaisten, olivatpa he turvapaikanhakijoita tai eivät, tekemät seksuaalirikokset suhteessa suomalaismiesten tekemiin vastaaviin selkeässä epäsuhdassa, ja on vaikea uskoa, että se korjautuisi ainoastaan arabiaksi kirjoitetulla ohjevihkosella tai seksuaalikoulutuksella.

        Nämä tänne tulleet ja tulevat ovat kasvaneet tiettyyn kulttuuriin tai uskontoon – kenties molempiin – perustuvaan asenteeseen siinä, miten he ajattelevat ei-hunnutetuista naisista. Se asenne jatkuu sukupolvesta toiseen. Joka haluaa lukea enemmän, miten Ruotsissa jo pidempään asuneet ulkomaalaisnuoret ajattelevat asiasta, voi lukea sen tästä.

        T4/MV

        Lähteet: Hufvudstadsbladet och Hufvudstadsbladet. Jättekiva!

        jos tämä on totta niin tilastot ovat törkeästi vääristeltyjä kun muistetaan että suurin osa valehtelee itsensä alaikäiseksi että saisi perheensä tänne helpommin kuten tämä sipilän haastattelemakin tvssä valehteli pokkana ikänsä eikä vieläkään ole poistettu suomesta valheellisilla tiedoilla maahan pyrkimisestä?


    • lllklklkllk

      Ja matujen invaasio alkoi kunnolla vasta syyskuun jälkeen.

    • tilastokaunistelu

      Omituisesti taas pyrittiin kehumaan turvapaikanhakijoita sanomalla, ettei heitä saa syyllistää. Tämä ensimmäinen 30 tuhannen miehen erä ehti olla maassa vasta kolmisen kuukautta ja se tehtaili jo tuona aikana 25 raiskausta. Se on 100 raiskausta vuodessa 30 tuhannen populaatiolla, eli järkyttävästi 0,3% kaikista on raiskaajia (tai oikeastaan suurempikin määrä, koska yhteen raiskaukseen osallistuu usein monia miehiä, joten ehkä todellinen luku on 1% tulijoista tekee raiskauksen. Koko väestöön suhteutettuna se tarkoittaisi, että Suomessa pitäisi tapahtua 55000 raiskausta vuodessa nykyisen 1000 sijaan (jos siis edelleen väitetään, että "kyllä suomalainenkin mies raiskaa).

      • Ljgds

        Noinhan se menee, mutta suvakit eivät osaa prosenttilaskua.


    • rrrrrraisk

      Kansalaisuuksia jaetaan liukuhihnalta, ja tapauksia peitellään. Mikä siis lienee todellinen luku?

      • realismi

        suomalaisia koitetaan härskisti kusettaa tää alkaa olla jo liian noloo?


    • kokoontumiskieltoa

      Matut saalistavat yleensä porukalla, vähintään kolmen ryhmissä.

    • Pohjoinenkalifaatti
      • suvakki.on.vajakki

        No niiden mielenterveys on jo pilalla.


    • avaimetheilumaan

      Tämä mamuinvaasio alkoi vasta elokuussa ja siitä kun poistaa vielä tämän pakkaskauden (mamullakin perse jäätyy pakkasessa) eli parissa kuukaudessa tehty ja tämä tilasto jaetaan kuitenkin koko vuodelle että on aika huimaa nousua noille parille kuukaudelle että odottakaahan kun ne kevään lämpimät kelit alkaa....naisillakin vaatteet vähenee....

    • realismi

      vaikka tilastoja koitettaisiin kuinka vääristellä niin silti ne pahenevat aivan järkyttävää tahtia ja käy mahdottomaksi valehdella kenen moraali enää kestää tuollaista valehtelua suomessa jossa on aina oltu ylpeitä aidosta tasaarvosta?

      • hfujtyj

        Kansalaisuuksien jakamista tehostetaan että ei näyttäisi niin hiton pahalta.


    • b.arrikaadeille

      kansannousua odotellessa

    • vastuunkantajat

      Kuka kantaa vastuun? SPR hoitaa asiakkuuden ja tuon kotoutumisenkin vastuun?
      Ja missä on näiden poliittisten päättäjienkin vastuu kuin myös valheellista turvallisuuden luojan poliisin?

    • mamujalisäätänne

      KRP: Suomeen tulossa uusi liivijengi - rekrytoi ulkomaalaistaustaisia

      Tiistai 26.1.2016 klo 13.19 (päivitetty klo 14.54)

      KRP:n mukaan Satudarah MC rekrytoi eri etnisistä taustoista olevia ihmisiä.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016012621019998_uu.shtml

      Jengi on perustettu vuonna 1990 Hollannissa.

      Laajasalon verityö oli näkyvimpiä United Brotherhood -rikoksia viime vuonna

      Suomeen on rantautumassa ulkomaalaistaustaisia jäseniä hankkiva kansainvälinen liivijengi Satudarah MC, kertoo keskusrikospoliisi STT:lle. Jengi on perustettu vuonna 1990 Hollannissa, ja esimerkiksi Expressen-lehden mukaan vuonna 2014 useita jengin jäseniä tuomittiin Ruotsissa pitkiin vankeusrangaistuksiin maan historian suurimman kokaiinilastin salakuljetuksesta.

      Jengi on laajentunut viime vuosina Pohjoismaihin ja ottanut tanskalaislehdistön mukaan vuonna 2014 väkivaltaisesti yhteen Helvetin enkelien kanssa Tanskassa.

      KRP:n rikosylikomisarion Rabbe von Hertzenin mukaan Satudarah pitää Bandidosta ystäväjenginään ja Helvetin enkeleitä vihollisinaan. Uuden liivijengin maahantuloon liittyy hänen mukaansa aina uhkia.

      - Ei tänne noin vain tulla, vaan sille on oltava jonkinlainen hyväksyntä. Muuten jengi saa taistella olemassaolostaan. Voi tulla väkivaltaisia yhteenottoja tai jonkinlaista reviirisotaa. Mistään 1990-luvun pohjoismaisen biker-sodan kaltaisesta tuskin kuitenkaan on tällä kertaa kysymys.

      Von Hertzen uskoo, että jengin kansainvälinen tausta antaa Satudarahille keskivertojengiä paremmat mahdollisuudet rantautua. Myös turvapaikkatilanteen vuoksi maahan tulevista voi hänen mukaansa löytyä rekrytointimahdollisuuksia, jos kotouttaminen epäonnistuu.

      Valtasuhteet muutoksessa

      KRP:n mukaan jengikartan valtasuhteet ovat muuttuneet. Jengiasiantuntija Kimmo Kylmäkoski antoi Helsingin huumepoliisin Jari Aarnion huume- ja virkarikosjuttua varten asiantuntijalausunnon, jonka mukaan United Brotherhood on joutunut sulkemaan osastojaan vankilatuomioiden vuoksi.

      Von Hertzenin mukaan muut perinteiset liivijengit ovat pystyneet kasvattamaan toimintaansa. Esimerkiksi suomalaistaustainen Cannonball avasi viime vuonna osaston Tallinnaan.

      Rikoskomisario Juha Tuovisen mukaan liivijengien liepeiltä on löytynyt yhä useammin talousrikosjuttuja.

      - Talousrikollisuudessa on jonkin verran jengin lähelle meneviä juttuja tutkittavana. Rikoksissa tosin käytetään apuna bulvaaneja ja pyritään naamioimaan, kuka on tekijänä. Siksi kytkentää ei voi tehdä yksi yhteen, Tuovinen Itä-Uudenmaan poliisista sanoo.

      KRP:n rikoskomisarion Jari Rädyn mukaan jengikytkennät huumetutkinnoissa ovat lisääntyneet 2000-luvun alkuun verrattuna. Hänen mukaansa tutkinnassa on tullut vastaan sekä Cannonballin että Bandidoksen jäseniä. Rädyllä on hiljattain ollut tutkinnassa kaksi Bandidokseen tai sen lähelle liittyvää juttua, jossa poliisi on epäillyt tekijöiden tuoneen amfetamiiniöljyä Suomeen Saksasta.

      "Perintä ja huumeet yhä perusbisnes"

      Von Hertzenin mukaan liivijengiläisten perusbisnestä näyttää yhä olevan huumekauppa, velanperintä ja kiristykset. Poliisien mukaan esimerkiksi talousrikosten määrä liittyy jengiläisten osaamiseen.

      - Huumeissa tuotto on nopeaa. Talouspuolen asiat vaativat myös määrätynlaista osaamista, Räty sanoo.

      Poliisit eivät ota suoraan kantaa siihen, minkä jengin jäsenillä on heidän mielestään parasta osaamista esimerkiksi talousrikollisuuteen. Heidän mukaansa tällainen käsitys kuitenkin löytyy.

      Poliisin keskuudessa on STT:n tietojen mukaan vuodesta toiseen herättänyt hämmästystä se, miksi telkien taakse ja tutkintoihin päätyy vähemmän Helvetin enkelien jäseniä verrattuna muihin liivijengiläisiin.

      Löytyykö enkeleiltä siis muita jengiläisiä parempaa osaamista?

      - Se on sinun johtopäätöksesi. Mutta en minä sitä hirveämmin lähde kiistämäänkään, von Hertzen sanoo.

    • nostakytkintä

      Milloin Suomen tytöt kyllästyy ja äänestää jaloillaan.
      Suomi on pilattu mamutuksella.

    • 5y53

      joku iso siivous on ennen pitkää väistämätön

    • poliisieiluelakia

      Poliisi tiedotustilaisuudessa taas vähätteli turviksien seksuaalirikoksia. Kertoi turviksien tehneen sellaisia 47 ja heitä on 32 000. Ja kaiken kaikkiaan ilmoituksia on tullut 1000.
      Poliisi antoi ymmärtää että kaikki muut rikokset on tehnyt kantasuomalainen, koska eivät kerro etnisiä taustoja. Tämä kaikki Nergin ohjeen mukaisesti yhteiskuntarauhan säilymisen takia.
      Taas poliisi syyllistää kantasuomalaisia ja sallii vihapuheet heitä vastaan.

    • miksipoliisi

      Tampereen vastaanottokeskuksessa tulipalon sytyttänyttä turvista poliisi ei tutki murhapolttona vaikka aiheutti siellä paikalla olleille terveydellisiä oireita. Poliisi sanoi heti, että asiaa tutkitaan tihutyönä. Samassa paikassa sytytetty käytäväpalo meni huolimattoman tulenkäsittelyn piiriin, mutta poliisi vaikeni siitä mitä oli sytytetty ja miten.
      Polttopullo iskusta tuli kantasuomalaiselle ehdotonta vankeutta, vaikka kenellekkään ei aiheutunut vahinkoa.
      Molemmat teot ovat väärin, mutta vain toinen sai syytteet.
      Poliisi ei siis noudata perustuslain tärkeimpää pykälää,,kaikki ovat lain edessä samanarvoisia.

      • hullutpäivät

        näin se vaan menee eriarvoinen kohtelu lisää rasismia miksi ulkomaalaistaustaiset saavat useammin ehdollisia tuomioita raiskauksista kun vastaavista tulee kiinteitä suomalaisille eikö näin vain yllytetä ulkomaalaistaustaisia raiskaamaan?


      • väärintuomittu

        Helsingissä 5 mamua raiskasi ja saivat tuomion vain raiskauksesta, vaikka oikeusoppinut proffa sanoi, että kaikki joukkoraiskaukset pitäisi käsitellä törkeänä raiskauksena. Joku mättää oikeuslaitoksessa.


    • Tilastot_kiinnostavia

      Pitäisikö ottaa huomioon, se, mitä täälläkin palstalla on kovasti korostettu, että tulijat ovat pääosin nuoria miehiä. Mikä lienee nuorten 18 - 25 -vuotiaiden miesten lukumäärä Suomessa? Siihen väestönosaan pitäisi turvisten tekemiä rikoksia verrata. Vanhat mummelit harvemmin raiskaavat.

      • sairastatouhua

        juu totuutta ei haluta tuoda esiin vaan edelleen kikkaillaan ja vääristellään pitäisi olla puolueettomat tilastot etnisyyden mukaan että tiedetään totuus kuten tanskassa nyt vain koitetaan vierittää kantasuomalaisten niskoille vääristelemällä tilastoja?


      • suhteessapoliisiin

        Poliisit ei ole ollut matikan tunneilla kun suhdelukuja käsiteltiin. Joten ei niiltä voi sitä vaatia. Poliisi tekee omat tialstot niin, että punavihreet on tyytyväisiä ja rkp.


    • paska.minipää.husu

      Kamalat tilastot- Ja kevät koittaa arabeilla pallit roikkuu polvissa asti, varokaa tytöt!!!

    • Tilastot_kiinnostavia

      Suomessa oli vuonna 2014 331254 15 - 24 -vuotiasta miestä. (Tilastokeskuksen sivuilta saa helposti erilaisia jaotteluja väestön koostumuksesta). Turvapaikanhakijoita tuli n. 32000, lähes kaikki nuoria miehiä. Suomessa n. 1000 raiskausta vuodessa. Kuinkas se prosenttilasku taas menikään...

      • ChemicalAli

        Kerro vielä, ovatko suomalaiset raiskaajat tyypillisesti 15-25 vuotiaita vai ovatko he kenties 30-50-vuotiaita? Siinä missä suomalainen vielä parikymppisenä on ujo ja estynyt ja muuttuu raiskaajaksi vasta petyttyään ja huomattuaan seksuaalisen pääomansa olemattomaksi, irakilainen raiskaa surutta heti hormonitoiminnan alettua. Ja jatkaa sitä niin kauan, kunnes on kemiallisesti kastroitu.


      • VaanivatSiiderivalaat
        ChemicalAli kirjoitti:

        Kerro vielä, ovatko suomalaiset raiskaajat tyypillisesti 15-25 vuotiaita vai ovatko he kenties 30-50-vuotiaita? Siinä missä suomalainen vielä parikymppisenä on ujo ja estynyt ja muuttuu raiskaajaksi vasta petyttyään ja huomattuaan seksuaalisen pääomansa olemattomaksi, irakilainen raiskaa surutta heti hormonitoiminnan alettua. Ja jatkaa sitä niin kauan, kunnes on kemiallisesti kastroitu.

        "irakilainen raiskaa surutta heti hormonitoiminnan alettua. Ja jatkaa sitä niin kauan, kunnes on kemiallisesti kastroitu."
        Totta, mutta meneppä se sanomaan näille suklaanappisilmiin ihastuneille kaikki muuminsa laaksoistaan menettäneille suvakkivajakeille...


    • iytf7voughv

      tämä touhu alkaa olla jo liian härskiä "puolueeton" media ei mainitse että alle 21 vuotiaat on jätetty pois ja kansalaisuuden saaneet ulkomaalaistaustaiset lasketaan suomalaisiksi ja näin vääristävät tilastoa huomattavasti?


    • realismi

      pahoin pelkään että kantasuomalaiset ovat jo vähemmistönä raiskaustilastoissa siksi joudutaan näin vääristelemään?

    • kgkjgkj

      Suomessa on myös runsaasti virolaisia, venäläisiä, latvialaisia jne ulkomaalaisia, ja koska he eivät raiskaa juurikaan kantaväestöä enempää, niin tilastot eivät siltäkään osin kerro kovin todellisesti muslimien osuutta,

    • ÄÄNESTÄNJOVAS

      Todellisia raiskaajia ovat äärioikeiston PetosjytkyKokoomusKepulaiset Veroparatiisiporvarit, jotka ovat MONINKERTAISTAMASSA MAAHANMUUTTOA, halpatyövoiman tuonnin ja ilmaisen suomalaisen orjatyövoiman tavoitteella.

      http://blogit.kansanuutiset.fi/toimittaja-testaa/suomen-suurin-sisainen-turvallisuusuhka-on-poliisi/

      Jokainen PersKokoomusKepuja äänestänyt, on syyllinen naisiin kohdistuviin raiskauksiin ja väkivaltaan.

      Rasismikorttia totelleitten takia, kokonainen kansa kärsii.

      Äärioikeisto on luomassa tarkoituksella kaaosta, voidakseen sen turvin siirtää valtion omaisuudet ja rahat veroparatiiseihin. Siksi tuovat kaupunkien keskustoihin ns. turvapaikanhakijoita, eli Jenkkien Irak-sotilaita halpatyövoimaksi, ILMAISEN SUOMALAISEN ORJATYÖVOIMAN tavoitteella.

    • PERSISLAMKOKKEPU

      Eivät EK-sss-Veroparatiisporvarit, yhdenkään tavallisen suomalaisen naisen turvallisuudesta välitä - jos välittäisivät, eivät olisi leikanneet köyhien naisten perusturvaa ja toimeentuloa.

    • RAUHAEINATOLLEVAS

      SoiniTrumpKatainen naureskelee Teekutsuliikkeen kabineteissa, kun äärioikeistopoliisi suojelee isoja talous- ja väkivaltarikollisia.

    • tvbybyb

      Turvapaikanhakijoiden rikostilastoista

      Poliisi julkaisi tänään tilastotietoja turvapaikanhakijoiden viime vuonna aiheuttamasta turvattomuudesta. Poliisin mukaan sen osuus ei ole merkittävä. No, merkittävyys on subjektiivinen määre, jonka kukin tulkitsija itse tosiasialle antaa tai on antamatta. Katsotaanpa niitä lukuja vähän lähemmin.

      Tilastokeskuksen mukaan [1] Suomen noin 5,49 miljoonaa asukasta tekivät viime vuonna 33 803 pahoinpitelyä (tavallisia, törkeitä ja lieviä). 32 478 turvapaikanhakijaa tekivät niitä 377, summattuna poliisin taulukosta [2]. Useimmat suomalaiset kuitenkin asuivat maassa koko vuoden, kun taas turvapaikanhakijoista valtaosa tuli syksyn aikana. Karkeasti arvioiden keskimääräinen turvapaikanhakija ehti oleskella Suomessa viime vuonna noin 3 kuukautta eli neljäsosan vuodesta. Siten pahoinpitelytiheydeksi tuhatta henkeä ja vuotta kohti tulee

      Suomen asukkailla: 33 803 / 5 490 = 6,2

      turvapaikanhakijoilla: 377 * 4 / 32,5 = 46

      Vastaavat luvut raiskauksille (törkeät ja tavalliset yhteensä) ovat

      Suomen asukkailla: 1 063 / 5 490 = 0,19

      turvapaikanhakijoilla: 25 * 4 / 32,5 = 3,1

      Turvapaikanhakijoiden yliedustus koko väestöön nähden on siis pahoinpitelyissä 7,5-kertainen ja raiskauksissa 16-kertainen. Herää kysymys, kuka tässä enemmän tarvitsisi turvaa ja keiltä?

      Osa yliedustuksesta voidaan tietenkin selittää sillä, että valtaosa turvapaikanhakijoista on nuorehkoja miehiä, jotka ovat tyypillisimpiä tekijöitä näissä rikostyypeissä. Mutta sekin on oman maahanottojärjestelmämme syytä, että juuri nuorehkoja miehiä tänne pääasiassa päätyy.

      Suhdeluvut olisivat vielä rajummat, jos verrattaisiin koko väestön sijasta vain kantasuomalaisiin. Kaikki rikostyypit ja alkuperämaat yhteenlaskettuina ulkomaalaistaustaiset tekevät rikoksia noin kaksi kertaa niin paljon kuin kantasuomalaiset [3]. Sopii myös huomata, että uudenvuodenyön tapahtumat eivät ole mukana yllä olevissa luvuissa. Ne tilastoidaan vasta tammikuulle.

      Viime syksyn tulijatulvan prosentuaalinen vaikutus rikosten kokonaismäärässä ei tietenkään ole suuri, koska tulijoita oli sittenkin sentään alle prosentti Suomen kokonaisväestömäärästä. Mutta kyllä se rikosten kokonaismääräkin saadaan tuntuvaan nousuun, kun vain otetaan prosentuaalisesti tuntuva määrä nykyisen kaltaisia tulijoita. Esimerkiksi raiskausten kokonaismäärän kaksinkertaistamiseen tarvittaisiin noin 340 000 turvapaikanhakijaa (6 % nykyisestä väestöstä). Sen määrän saamme parissa vuodessa, jos vain kutsumme. Muistammehan, että Ruotsiin heitä tuli viime vuonna noin 180 000.

      Vaikutus katujen turvallisuuteen voi joiltain osin olla suurempikin kuin numerot kertovat. Esimerkiksi suomalaisista raiskauksista iso osa tapahtunee neljän seinän sisällä enemmän tai vähemmän tuttujen kesken, kun taas turvapaikanhakijoiden tekemistä useimmat lienevät niin kutsuttuja puskaraiskauksia, eli yleisellä paikalla tehtyjä rikoksia, joissa tekijä yllättää satunnaisen itselleen ennestään tuntemattoman uhrin. Uhriksi joutumisen riskiryhmät siis eroavat toisistaan, ja ennen vähiten riskialttiiseen ryhmään kuuluneille muutos on suuri.

      Monet muut Euroopan maat, viime syksyn kauttakulkumaat Ruotsi ja Tanska mukaan lukien, ovat Suomenkin onneksi jo ryhtyneet valvomaan rajojaan ja patoamaan virtaa. Mutta nyt huhutaan, että itänaapurissa olisi satojatuhansia, ehkä miljoonia, odottamassa lähtölupaa sikäläisiltä viranomaisilta. On korkea aika päättää, kumpi on Suomelle tärkeämpi: tavallisten kansalaisten turvallisuus – vai ministerien maine todellisuudesta vieraantuneimpien EU-johtajien silmissä.

      Viitteet:

      http://tilastokeskus.fi/til/rpk/2015/04/rpk_2015_04_2016-01-19_tau_001_fi.html

      [2] https://twitter.com/sipilamtv3/status/692984560137715712/photo/1?ref_src=twsrc^tfw

      [3] http://tilastokeskus.fi/til/rpk/2014/13/rpk_2014_13_2015-03-31_tau_008_fi.html

      • guggenhui

        "Tilasto ovat tilastoja..." Sano joku, en muista kuka. Ja näin nämä "väärät totuudet" lakaistaan maton alle.


    • ybouboub

      YLE valehtelee kaunistellakseen turvapaikanhakijoiden tekemiä rikoksia
      Voidaan myös kysyä, johtiko poliisi suomalaisia tietoisesti harhaan esittäessään tilastoja viime vuoden rikoksista liittyen turvapaikanhakijoihin? Entä mitä tarkoittaa poliisin hyökkäykset tosiksi osoittautuneita "somehuhuja" vastaan? Näin kysyy Uberuutiset jutussaan.

      29.01.2016 15:14, 4569 lukukertaa

      InstaCasino antaa uusille pelaajilleen huimat edut. Tarkista tästä!

      yle valehtelee
      YLE kertoo vuonna 2015 tapahtuneen 25 raiskausta, joissa epäillään turvapaikanhakijoita.

      Mutta tosiasiallisesti tilastot on vain vuoden viimeiseltä kuukaudelta, koska aiemmin turvapaikanhakijoiden tekemiä raiskauksia ei ole saanut tilastoida. Esimerkiksi uuden vuoden tilastoja ei ole mukana lainkaan.

      YLE:n olisi pitänyt kertoa tämä oleellinen asia turvapaikanhakijoista, eli 25 raiskausepäilyä eivät ole kuin yhden kuukauden saldo Suomessa.

      Tässä loput uutisesta, mistä Uber Uutiset otti kuvakaappaukset.



      yle valehtelee.2

      yle valehtelee.3yle valehtelee.4yle valehtelee.5

      Uber Uutiset ruotii nyt YLE:n toimintaa, jota pyöritetään veronmaksajien rahalla.

      Lähteet: YLEn uutinen

      Tässä YLE:n OMASSA UUTISESSA 21.10.2015 klo 16:15 | päivitetty 21.10.2015 klo 16:49 ( http://yle.fi/uutiset/poliisipaallikko_tyrmaa_vaitteet_turvapaikanhakijoiden_rikosepailyjen_salaamisesta/8397774) kerrotaan, että;



      yle torppaa itsensä1

      yle torppaa itsensä



      Satakunnan kansa uutisoi 3.11.2015 poliisin SUUNNITTELEVAN turvapaikkastatuksen näkymistä. http://www.satakunnankansa.fi/Kotimaa/1195004467163/artikkeli/poliisi suunnittelee turvapaikanhakijan statuksen nakymista rikostilastoissa.html. Uber otti jälleen kuvakaappaukset todisteeksi.



      satakunnankansa

      satakunnankansa.2png

      satakunnankansa.3png
      Poliisi ryhtyi YLE:n mukaan katkomaan somehuhuja, joiden mukaan poliisi salaa turvapaikanhakijoiden tekemiä rikoksia.

      Uber Uutiset kysyy näiden poliisin ja YLE:n omien tiedonantojen pohjalta, että oliko ne somehuhuja vai olivatko ne täyttä totta?

      Sitten Uber Uutiset kysyy, että mitä tarkoittaa “somehuhuiksi” poliisin mieltämät sittenkin tosiasioiden “siipien leikkaus” ja poliisin aloittama vapaan sanan jahtaaminen poliisivaltuuksilla internetissä?

      Tässä kuvakaappaus YLE:n uutisesta http://yle.fi/uutiset/poliisipaallikko_tyrmaa_vaitteet_turvapaikanhakijoiden_rikosepailyjen_salaamisesta/8397774

      poliisi ja yle

      TÄSSÄ PISTE II:N PÄÄLLE. Iltalehden uutinen 30.11.2015. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015113020754038_uu.shtml

      iltalehti

      iltalehti.2png

      Lähteet: iltalehti, YLE ja toinen YLE, Satakunnan kansa. Kuvakaappaukset ja linkit merkitty asianmukaisesti jutussa. Ei pitäisi olla mitään epäselvää.

      Uber Uutiset haluaa esittää jo valmiiksi puolustuspuheen YLE:n ja poliisin puolesta:

      Poliisi kertoo aloittaneensa turvapaikanhakijoiden tilastoinnin marraskuussa, mutta mikä on tarkka ajankohta. Tilastot kuitenkaan eivät ole edes reaaliaikaisia, kuten poliisi itse sanoo. Kuinka pahasti jäljessä tilastot laahaavat, sen tietää vain poliisi. Siltikään YLE:n ja Poliisin esittämät tilastot sekä tietoisesti harhaanjohtava mielikuva turvapaikanhakijoiden tekemistä rikoksista vuodelta 2015 ei ole selitettävissä mitenkään. Varsinkin kun todellisuus voi olla 10 kertaa kansalaisille kerrottua suurempi.

      Uber Uutisissa ihmetellään verorahoin kustannettavan YLE:n ja verorahoin kustannettavan Suomen Poliisin toimintaa.

      Toimittanut MP

      Lähde: Uberuutiset

    • realismi

      tää alkaa olla jo noloo tilasto kikkailua kuinka tyhmänä ne ihmisiä pitää?

      • 77754

        Hyvä kun julkaistaan todelliset tilastot.


    • huhhuhhuhhuhhuh

      Ja vajakit haluaa niitä lisää tänne!

    • suomaIainen

      Eipä ihme, että 90 % suomalaisista on maahanmuuttokriittisiä.

      • Aika_erikoista

        Kansanedustajista puolestaan 90% suvakkeja.


      • Kapekumumatut
        Aika_erikoista kirjoitti:

        Kansanedustajista puolestaan 90% suvakkeja.

        Ja äärisuvakkien islamististen raiskaajarasistien puolustajia.


    • HurjaLuku

      Vaikka ulkomaailaisia on vain murto-osa väestöstä!

    • JämptiOnNäin

      Seuraava matumulukku, joka raiskaa tapetaan kadulle.

    • ihanasta_uutisesta

      Suvakin pikkarit kostuivat

    • hehehehehe

      Siinäpä suvakeille pureskeltavaa.

      • jhgfa

        Eivät ymmärrä koska ovat kouluttamattomia.


    • Urbaanit_ameebat

      Palstalla riehuu joku "urbaani legenda", eli mätäpaise joka selvästi on palkattu jonkun mielisaraan hyysärijärjestön(olisiko SPR?) toimesta tuputamaan valheitaan lähes jokaiseen mamukeskusteluun. Koiranoksennus vääristelee kaikkea, eikä muka tajua sitäkään, että kun joku sanoo poliisin tarkoituksella vääristelevän tilastoja mamujen eduksi, niin tietenkään hän ei silloin niistä edes voisi etsiä totuutta. Trolli ei tahallaan tajua asioita jotka kuka tahansa tajuaa. Hokee, että katso tilastosta. Mitä vittua niillä tekee, kun kyse on roskasta minne on merkitty valtavat määrät mamujen tekemiä rikoksia suomalaisten tekemiksi.

      Ruotsissakin totuus on löytynyt ainoastaan puolueettomien medioiden tutkimustyöllä kansaa haastattelemalla. Oikeaan totuuteen verratuna poliisin tilastot ovat olleet jo vuosikymmeniä mitä suurinta kusetusta. Ja poliisi itse vieläpä on myöntänyt syynkin vääritelyyn, eli "tavoite on ollut estää ruotsidemokraattien kannatuksen nousu".

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      98
      6927
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      30
      2710
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2293
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      84
      1970
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1691
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      7
      1493
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1387
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1304
    10. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      32
      1268
    Aihe