Miksi tällä keskustellaan kaikesta

Herätyys

MUUSTA, kuin mistä kuuluisi, siitä kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisesta ja perustuvasta, Kristillisyydestä.

Että mitä kaikkea ja miten edellyttää, että alkaisi menemään sellaiseksi, ne Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentäväksi ja täyttäväksi (osoittavaksi / todistavaksi) käskynsä kaikilta osin pitäväksi ja täyttäväsi, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittäväksi, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaksi, Oikeasti Kristillisyydeksi.

Johon ja jota rakentaviksi, olemme Kristukseen Jeesuksen uskovina, tästä pahan vallassa olevan, saata naa tuomiokseen palvelevan maailman /ihmiskunnan kansakuntien, Jumalan Sanan vastaisesti touhuista ja politiikasta ULOS, irti sanoutuviksi kutsuttuja.

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ettäsiksi

      Siksi, että elämme myös maailmassa, vaikka emme ole maailmasta. Jumala ei suinkaan tarkoittanut, että leijailisimme jalat metrin maan yläpuolella, jotta ne eivät likaantuisi. Ja huutelisimme ihmisille ohjeita sieltä yläviistosta. Sellaisesta kristitystä ei ole loppupeleissä hyötyä Jumalalle eikä ihmisille. Kukaan ei kuuntele ihmistä, joka vaikuttaa täysin elämälle vieraalta ja puhuu vain raamatunlauseilla. Ihmiset on kohdattava aidosti siellä missä he ovat.

      • IsraeliinOKSASTETTU

        Nähtävästi aloittaja erottaa Raamatun Vanhan Testamentin ja Uudesta Liitosta kertovat heprealaisten Pyhät Kirjoitukset toisistaan, ja haluaa kaikkien lukevan
        vain Uudesta Liitosta kertovia heprealaisten Pyhiä Kirjoituksia. Miksi näin?

        Jeshuan, opetuslasten, alkuseurakunnan ja apostolien Raamattu, eli Kirjoitukset joista he kirjoittivat Uudesta Liitosta kertoviin heprealaisten Pyhiin Kirjoituksiin,
        on Vanha Testamentti, eikä mitään "uutta testamenttia" ole olemassakaan.

        Se ainoa perintö, jonka Herra JHWH Israelin Jumala on luvannut Aabrahamin,
        Iisakin ja Jaakobin jälkeläisille, on ilmoitettu Vanhassa Testamentissa ja Israel on ainoa pyhälle Israelin Jumalan omaisuuskansalle annettu nimi, jonka Raamattu tuntee heprealaisten Pyhissä Kirjoituksissa. Evankeliumi loistaa alusta asti läpi
        koko Raamatun, kaikissa heprealaisten Pyhissä Kirjoituksissa, niiden kautta.

        Rooman kiRKKoisien katekismukset ovat täynnä saastaisia valheita, antisemiittien "korvausteologiaa" ja idänfilosofian harhaoppeja. Niistä olemme irtisanoutuneet jo
        500 vuotta sitten ja uskonpuhdistus on yhä elävää, etenemme Sanan valossa.


    • Herätyys

      Niin, mutta minä etsin ja perään kuuluttelenkin niitä Raamatun UT mukaiesti eläviä, tai elämään haluavia, Kristittyjä, niitä uudesti ylhäältä Pyhästähengestä syntyneitä. Jotka on kutsuttu elämään ja toimimaan / vaikuttamaan "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviksi, kaikille hyväksi Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden jokaista jäsenttään myöden Raamatun UT mukiasuudessa / Hänessä mahdollistavaa peastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentaviksi.

      Missähän lienevät, kun ei kuulu eikä näy? Vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi näkyä, ja kuulua ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille.

      Jeesuksen nimessä... valkeudeksi valistaen. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, Hänen apostolisia seurakuntiaan rakentavaa yhteyteen / yhteistyöhön kutsuttu / armoitettu palvelijansa. Niitä muita kutsuttuja / armoitettuja etsivä / perään kuulutteleva.

      • woewoe

        Miten niin niitä ei kuulu tai näy. Minä tunnen lukuisia sellaisia kristittyjä, ympäri maailmaa. Pyörit väärissä porukoissa tai sitten vaan luulet olevasi parempi kuin muut kristityt. Eikä kukaan sinulle kelpaa. Onneksi meidän tarvitsee kelvata vain Jumalalle.

        Jumala on kutsunut uskovat eri tehtäviin. Kukin kykynsä ja lahjojensa mukaan. Ei kaikkia ole kutsuttu evankelistoiksi. Jumalan valtakunnan työtä voi tehdä vaikka yksin kotona esirukoilijana. Tai rohkaisemalla veljiään ja sisariaan uskon tiellä. Jumala vie omiaan ihmeellisiä teitä. Eikä meidän asiamme ole arvostella uskonveljiä tai sisaria, joiden tie on erilainen.


    • Herätyys

      Ei vain näytä löytyvän Jumalan Sanaa, Kirtsusta Jeesusta ja Hänen kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi asiaa, tarkoitusta ja tavoitetta, sitä kaikessa YHTENÄ, yhtä olevana j akaikessa yhtäpitävänä jäsenistönään täydellisyys, Lain / Laillisuuden täyttymys, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, mukaista päämäärää Rakastavia, että sitä kohti rientäisivät. Ei edes milään tavalla siitä, kullekin turvallisen ja turvatun, kaikin puolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden madollistavasta ja takaavasta Krist. vaihtoehdosta kiinostuneita!!

      Jeesuksen nimessä...HERÄTYKSEKSI. Tästä kaikille hyväksi Oikeasti Krist. Raamatun UT mukaisesta Kristillisyydestä, mikä vasta sitä on / siksi osoittautuu, muistuttaen ja valistaen. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa, herätykseksi sanoman julkituojaksi, ja tämän, vasta Oikeasti Krist. vaihtoehdon rakentamaan alkamisen puolesta puhuva ja toimiva, kutsuttu / armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

    • Herätyys

      miksiköhän kaikki vetäytyy hiljaa ns. "koloihinsa", aina kun on Kesksutelun aloitusaiheena kaikille hyväksi Raamatun UT mukainen Kristillisyys.

      Se Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolisia, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä seurakuntiaan rakentamiseen tähtäävästä ja johtavasista asioista kysymys.

      Kaikkiko täällä niitä pimeydessä yhäkin, Kristusta Jeesusta / Totuutta tuntemattomasti, vain vähän nimeksi krist. uskonollisesti eläviä.

      Jeesuksen nimessä... Herätykseksi. Totuutta julkituova, vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.

    • Herätyys

      Mikisiköhän kukaan tällä viestittelevistä ei vastaa Jeesuksen nimessä... kysyvälle?

      Kaikki minkä teette, tai jätätte hyvää tekemättä yhdellekin vähimmistä, joka uskoo Häneen, Kristukseen Jeesukseen, teette, tai jätätte tekemättä, ensisijaisesti Hänelle!

      Pyhässä Nimessään... muistuttaen ja valistaen, vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.

      • Emokissa

        Terve nimimerkki Herätyys! Minäkin odotan Raamatun opin mukaista seurakuntaa ja odotan että tulisi vähintään kaksi veljeä jotka olis Raamatun mukaisessa opissa. Itse aion olla vaiti seurakunnassa, koska olen vaimo. Pyrin usein rukoilemaan sen puolesta että tulisi Raamatun opin mukainen seurakunta. Odotan mm. että seurakunnassa opetettaisiin teoista Raamatun mukaan.

        Arvelen että monikaan uskova ei lue tätä foorumia koska täällä on myös huonoa seuraa ja pilkkaa, huono seura hyvät tavat turmelee. En itsekään juuri koskaan lue tätä foorumia.


      • Herätyys
        Emokissa kirjoitti:

        Terve nimimerkki Herätyys! Minäkin odotan Raamatun opin mukaista seurakuntaa ja odotan että tulisi vähintään kaksi veljeä jotka olis Raamatun mukaisessa opissa. Itse aion olla vaiti seurakunnassa, koska olen vaimo. Pyrin usein rukoilemaan sen puolesta että tulisi Raamatun opin mukainen seurakunta. Odotan mm. että seurakunnassa opetettaisiin teoista Raamatun mukaan.

        Arvelen että monikaan uskova ei lue tätä foorumia koska täällä on myös huonoa seuraa ja pilkkaa, huono seura hyvät tavat turmelee. En itsekään juuri koskaan lue tätä foorumia.

        Kristuksen Jeesuksen omat on kutsuttu voittamaan. Ei pakenemaan, ja omiin erinimisiin punkkereihin piiloutuviksi vetäytyviksi. On kutsuttu maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi riittäväällä tavalla eläviksi ja toimiviksi / vaikuttaviksi / Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi Hänen apostolisia seurakuntia / sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäsisyyden jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä mahdollistavaa, pelastukseksi Kirst. vaihtoehtoa YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti, keksinäisessä rakkaudessa ja huoenpito yhteydessä elävästi ja toimivasti rakentaviksi.

        Pelkurit, ne sielunvihollisen orjia ja palvelijota peloissaan pakenevat, Jumala tuomitsee!!

        Jeesuksen nimessä... muituttaen ja valistaen. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.


    • Muri

      Jeesuksen isä on roomalainen sotilas Panthera monien luotettavien lähteiden mukaan. Samoin "taivaaseen" lentäminen ja kuolleista nouseminen ovat tietysti satuja. Noin 20 vuotta kuoleman jälkeen alettiin puhua kuolleista heräämisestä. Tämä on sitä nykyaikaist sivistynyttä puhetta ko. satukirjasta

      • Herätyys

        Jaaha, oletkin näköjään lukenut monia eri nimisiä, eri SATU kirjoja. Et olenkaan sitä Totuuden / kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisuuden, kaiken Laillisuuden / Luvallisuuden LÄHDEKIRJAA. Jonka, Kirtsuksen Jeesuksen ihmiskunnalle ansaitseman UUDEN liiton / testamentin, Jumalan ARMON aikakauden aikakautta nyt elämme, jo vuotta 2016 alkua. Ilmenee vuosiluvustammekin. Vaikkakin jo tämän Jumalan ARMOIN aikakauden viimeisen sukupolven LOPUN aikaa!!

        Ennen sitä!! Tälle pahan vallassa olevalle, saata naa tuomiokseen palvelvalle maailman / ihmiskunnan Jumlan Sanan (Raamatun UT) VASTAISETI touhuille ja politiikalle ja tätä yllä ja vallassa valinnoillaan ja valtuuttamisillaan, sekä välipitättömyyksillään yllä pitävillä ihmiskunnalle hirmuiseksi LOPUKSI, lopullisen hirvittävän TUOMIO vaiheen alkamista!! Jolta vain ne pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentamaan yhtyvät pelastuu. Samoin kuin aikoinaan Nooan perhekunta, sitä pelastukseksi vaihtoehtoa, Nooan arkkia rakentamaan yhteneet.

        Jeesuksen nimessä... muituttaen ja valistaen. vähäinen. Totuudessa (kaikille hyväksi Jumalan Sanan mukaisuudessa ja perustalla pysyvä ja mukaisesti elävä, vähäinen, tätä em. mukaista pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan yhteyteen ja yhteisyöhön kutsuttu / armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.


    • Herätyys

      Kaikkiko täällä niitä, "maailmalle valkeudeksi soihdut sammuneina, maalle suolattomina" jotenkin itseäänkin pettävästi / eksyttävästi sallisvassa, vain vähän nimeksi krist. uskossa, muista ja muusta niin väliä itsekyyden unelmissa, kukin ja kussakin eri nimisessä eri seurassaan OMA puolueellisesti eläen, niihin "nukkuvien leiriläisiin, tyhmiin neitsyihin" lukeutuen. Niin kuin ne Nooan aikaiset, jota heräsivät ja kiinnostuivat siitä pelastukseksi vaihtoehdosta, Nooan arkista LIIAN myöhään.

      Siksi hukkuivat siihen silloiselle pahan valtaan, saata naa tuomiokseen palvelemaan antautuneelle / taipuneelle, ihmiskunnalle, jossa varmaan suurin valtaosa, niinkuin tänäkin aikana, oli niitä jollain omalla tavallaan Jumalaan uskovia, mutta Hänelle uskottomasti, = saata naa tuomiokseen palvelevasti eläviä, Heillekin LOPUKSI, vedenpaisumus tuomio kohtaloon.

      Jeesuksen nimessä... HERÄTYKSEKSI muistuttaen ja valistaen. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, tämän pelastukseksi Krist. vaihtoehdon rakentamiseen alkamisen puolesta puhuva ja toimiva. Siihen yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu / armoitettu palvelijansa ja seuraajansa. Niitä muita kutsuttuja etsivä / peräänkuulutteleva.

      "Löytäneekö uskoa", Raamatun UT mukaista ja mukaiseen, Jeesuksen nimessä...etsivä?

    • Herätyys

      Ei vain ala tulemaan vastauksia tuohon aloituksen kysymykseen. miksiköhän kukaan ei halua vastata, Kirtsukselle Jeesukselle.

      Kaikki minkä sanotte tai teette, tai jätätte hyvää tekemättä. Teette, sanotte, tai jätätte tekemättä (vastaamatta) yhdellekin vähimmistä jotka uskovat Häneen, teette ENSISIJAISESTI Hänelle / Häntä kohtaan.

      Mitä uskotte Hänen teille sanovan ja tekevän kun joudutte kaikista teoista ja sanoistanna ja myös siitä välinpitämättömyydestänne, tilille Hänen eteensä, joka kaikki em. mukainen on TUOMION alaista Rakkaudettomuutta / Laittomuutta, = rikollisuutta Häntä, Jumalan Sanaa, (Raamatun UT) = Kristusta Jeesusta ja Hänelle uskollisia ja kuuliaisia kohtaan!

      Pyhässä, Jeesus... NIMESSÄÄN teiltä, teille HERÄTYKSEKSI tarkoituksella tiedustellen. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, palvelijansa ja seuraajansa.

      • Kirtsus

        Kirtsus täällä! Onko joku kysellyt?


      • woewoe

        Millä perustelet väitteesi, ettei kukaan muu - kuin ilmeisesti sinä - toteuta UT:n kristillisyyttä. Sehän on täysin järjetön ja ylimielinen väite. UT:n mukaiseen kristillisyyteen ei kuuluu uskonveljien ja -sisarien panettelu. Mutta ehkä sinulla on eri versio UT:sta kuin minulla. Ihmettelet, että kukaan ei sinulle vastaa. Minä en ihmettele. On erittäin huonoa taktiikkaa aloittaa keskustelu lyttäämällä valmiiksi keskustelukumppanit.


      • Pyhät.VTn_Kirjoitukset

        Jeesuksen, opetuslasten, alkuseurakunnan ja apostolien Raamattu on ainoastaan Vanha Testamentti, josta he osoittavat Israelin Lunastajan, Messiaan Jeshuan.
        Uuden Liiton Pyhät Kirjoitukset ovat VT:n jatko-osa ja kommentaari, selitysteos.

        2.Timoteuksen kirje: 3:15 ja koska jo lapsuudestasi saakka tunnet Pyhät( VT ) Kirjoitukset, jotka voivat tehdä sinut viisaaksi, niin että pelastut uskon kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa.

        2.Timoteuksen kirje: 3:16 Jokainen( heprealaisten Pyhä Kirjoitus, VT ) on syntynyt Jumalan Hengen vaikutuksesta, on hyödyllinen myös opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi, kasvatukseksi vanhurskaudessa,

        1.Jh.2:18 Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika. Ja niinkuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niin onkin nyt monta antikristusta( JUMALAN SANAN SYRJÄYTTÄJÄÄ ) ilmaantunut. Siitä me tiedämme, että nyt on viimeinen aika.

        2:19 Meistä he ovat lähteneet, mutta he eivät olleet yhtä meidän kanssamme; sillä jos he olisivat olleet yhtä meidän kanssamme, niin he olisivat meidän kanssamme pysyneet; mutta heissä oli tuleva ilmi, että kaikki eivät ole yhtä meidän kanssamme.

        2:20 Teillä on voitelu Pyhältä, ja kaikilla teillä on tieto.
        2:21 En minä ole kirjoittanut teille sentähden, ettette Totuutta( JUMALAN SANA, VT ) tiedä, vaan sentähden, että te tiedätte sen ja ettei mikään valhe ole Totuudesta.

        2:22 Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan.
        2:23 Kuka ikinä kieltää Pojan, hänellä ei ole Isääkään. Joka tunnustaa Pojan, hänellä on myös Isä.

        2:24 Minkä te olette alusta asti kuulleet, se pysyköön teissä. Jos teissä pysyy se, minkä olette alusta asti kuulleet, niin tekin pysytte Pojassa ja Isässä.
        2:25 Ja tämä on se lupaus, minkä hän on meille luvannut: iankaikkinen elämä.

        2:26 Tämän minä olen kirjoittanut teille niistä, jotka teitä eksyttävät.
        2:27 Mutta te - teissä pysyy se voitelu, jonka olette häneltä saaneet, ja te ette ole kenenkään opetuksen tarpeessa; vaan niinkuin hänen voitelunsa opettaa teitä kaikessa, niin se opetus on myös totta eikä ole valhetta; ja niinkuin se on opettanut teitä, niin pysykää hänessä.

        2:28 Ja nyt, lapsukaiset, pysykää Hänessä( JUMALAN SANA, KRISTUS ), että meillä hänen ilmestyessään olisi turva eikä meitä häpeällä karkoitettaisi pois hänen tyköänsä hänen tulemuksessaan.

        2:29 Jos tiedätte, että hän on vanhurskas, niin te ymmärrätte, että myös jokainen, joka vanhurskauden tekee, on hänestä syntynyt.


      • Herätyys
        woewoe kirjoitti:

        Millä perustelet väitteesi, ettei kukaan muu - kuin ilmeisesti sinä - toteuta UT:n kristillisyyttä. Sehän on täysin järjetön ja ylimielinen väite. UT:n mukaiseen kristillisyyteen ei kuuluu uskonveljien ja -sisarien panettelu. Mutta ehkä sinulla on eri versio UT:sta kuin minulla. Ihmettelet, että kukaan ei sinulle vastaa. Minä en ihmettele. On erittäin huonoa taktiikkaa aloittaa keskustelu lyttäämällä valmiiksi keskustelukumppanit.

        No sillä perusteella, kun ei kukaan halua alkaa edes keskustelemaan Ramatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja /apostoliensa opetusten ja ohjeiden mukaisesta ja perustuvasta, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolisia seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäsisyyden jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa/ Hänessä mahdollistavaa pelastukseksi Krist. vaihtoehto mahdollisuudesta.

        Siitä kullekin turvallisen ja turvatun, kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistavasta ja takaavasta. Siitä "maaailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi riittävästä". Siitä kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi olevasta, Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävästä ja täyttävästä, ne käytönnön arkielämällä, PYHÄSSÄHENGESSÄ, = puhtaassa aidossa, kaikista ja kaikesta Luojan hyväksemme luomasta Oikein huolta ja vastuutta kantavassa, Lain / Laillisuuden täyttymyksen mukaisessa, = Krist. Rakkaudessa, joka ei ole kenellekään pahaksi, sanoilla ja teoilla osoittavasta / todistavasta Kristillisyydestä.

        Riittänee Totuuden mukaiseksi, = Raamatun UT mukaiseksi ja perustuvaksi vastaukseksi.

        Jeesuksen nimessä... vastaten. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, Hänen apostolisia seurakuntiaan rakentavaan yhteyteen ja yhteistyyöhön kutsuttu / armoitettu palvelijansa ja seuraajansa. Niitä muita tähän, vasta Oikeasti Krist. Raamatun UT mukaiseen ja perustuvaan yhteyteen ja yhteityöhön kutsuttuja / armoitettuja etsivä / perään kuuluttteleva. Että missä lienevät, kun ei näy eikä kuulu?!

        Vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi näkyä, ja kuulua ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille tiedoksi, tästä kaikille tarjolla olevasta VALTAVASTA pelastukseksi Krist. vaihtoehto / Jumalan valtakunta yhteys ja yhtenäisyys jokaista jäsentään, (Hänelle uskollista ja kuuliaista) myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä, mahdollisuudesta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      297
      2658
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      99
      2085
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      79
      1613
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      164
      1459
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1298
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1205
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1084
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1076
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1020
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      911
    Aihe