Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Löysin hyvän porkkanoista puristetun mehun

Shandre

Hei!

Löysin hyvän porkkanoista puristetun mehun, jota käytin leivontaan. Vain tuoreista porkkanoista puristettua mehua, ei sisällä mitään muuta, ei ole tehty tiivisteestä. Se on pastöroitu. Makeutta on sen verran, että voi hyvin korvata sokerin leivonnassa, jos ei halua kovin makeaa. Tein kauraleivonnaisia ilman muuta makeutusta, ja maistui mielestäni todella hyvältä. Aromi on sellainen, että uskoisin sen sopivan hyvin maustekakkuun.

Valmistaja on virolainen Kadarbiku (kadarbiku.ee). Ostin K-supermarketista tänään. Oli tarjouksessa puoli litraa yhdellä eurolla, en tiedä normaalihintaa.

Aloitin aiemmin alla olevan happo-emästasapainoketjun, ja tarkoitus on jatkaa sinne vielä myöhemmin.
http://keskustelu.suomi24.fi/t/13621593/alpron-soijamaidot-hyvia-happo-emastasapainolle

2

92

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voib.olla

      Hyvä kun löysit, levitä tietoa eteenpäin. Kuitenkin; onhan kasviksia käytetty jo miljoonien vuosien ajan.
      Monet esi-isistämme, apinat söivät elääkseen kasvien lehtiä. Kasvi se on puukin.
      Podin syyskuussa syksy-kausiflunssan. Minulle sanottiin että kun syöt joka päivä raakaa valkosipulia, flunssa pysyy poissa.
      Aha. Viereeni istumaan joutuneet pitelevät nenäänsä, mutta flunssakin on pysynyt poissa.

    • Shandre

      Mukava kuulla.

      Eilen tekemäni kaura-porkkanapaistos maistui tänään edelleen oikein hyvältä. Tässä on resepti:

      Kaura-porkkanapaistos

      0,5 l kaurahiutaleita
      1 tl ruokasoodaa
      0,5 dl porkkanamehua (Kadarbiku)
      2 kananmunaa
      ( 3 rkl koivuntuhkauutetta porkkanamehuun. Ei vaikuta makuun vaan happo-emästasapainoon.)
      Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita muut aineet joukkoon. Kaada pellin päällä olevalle leivinpaperille. Paista 200 C noin puoli tuntia. Leikkaa sopiviksi paloiksi.

      Vaikka ruokasoodaa käytetään perinteisesti usein hyvin happamiin nesteisiin, on useimmissa nesteissä ainakin sen verran pientä happamuutta, että nousemista tapahtuu.

      Enkä joku enemmän vegaaniruoanlaittoa tunteva voisi lähettää tänne muunnetun reseptin, jossa on kananmunan tilalla jotakin muuta. :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2338
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1738
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1547
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1475
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1439
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      75
      1258
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe