Paavi kehotti hyväksymään toiset uskonnot

KohtaEntinenKatolinen

Olen katolinen. Nyt olen tyrmistynyt meidän paavi Franciscuksen touhuista. Paavi kehottaa rukoilemaan muiden uskontojen harjoittamisen puolesta. Tämä ei ole Herrasta.

https://www.youtube.com/watch?v=-6FfTxwTX34

En pidä ollenkaan siitä, että videossa Jeesus vauva viedään budhan patsaan ja islamin rukousnauhan viereen. Raamattu opettaa selvästi, että toiset uskonnot edustavat paholaista ja niiden harjoittajien kanssa ei saa olla missään tekemisissä. Siitä huolimatta Paavi jotenkin tuntuu hakeutuvan paholaisen porukoihin mukaan. En hyväksy tätä.

Minun täytyy nyt tehdä sellainen johtopäätös, ettei paavi taida olla Jumalan asialla ollenkaan. Olen pitkään muutenkin ihmetellyt katolisen kirkon touhuja. Meidän kirkossa ihmiset ja papit elävät valheessa. He eivät mitenkään halua uskoa, että heitä on petkutettu. Taitaa olla niin, että protestantit ovat siinä oikeassa, että paavi on antikristuksen hengessä.

81

295

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kundaliinikäärme

      Nykyinen paavi on ensimmäinen jesuiittapaavi.

      Jesuiittajärjestön perustaja Ignatius Loyolan kerrotaan askeesia harjoitettuaan saaneen näkyjä, jossa tälle ilmestyi käärmemäinen hahmo. Loyola oli yhteydessä Alumbrados nimiseen mystikkolahkoon. Nimi tarkoittaa Valaistuneita, Illuminated. Lahkon jäsenten kerrotaan kokeneen hurjia ekstaasitiloja. Samanlaisia ekstaasitiloja esiintyy idän kundaliinikulteissa, suufimuslimeilla ja karismaattisilla kristityillä, erityisesti ns. torontolaisuudessa.

      Loyolan kerrotaan harjoittaneen askeesiaan luolan pimeydessä, mikä tuo mieleen Muhammedin, jonka myös kerrotaan saaneen ilmestyksensä luolan pimeydessä. Mooses ja Kristus taas keskustelivat Jumalan kanssa vuoren huipulla. Kerrotaan myös, että Muhammedilla oli 'tauti'. Kerrotaan, että 'taudin' iskiessä Muhammed huusi kuin kameli, kuolaa vaahtosi suusta ja hän hikoili kovasti. Jotkut tutkijat väittävät, että Muhammed olisi sairastanut epilepsiaa, mutta todellisuudessa kyseessä saattaa olla ekstaattinen hurmiotila, transsi.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Ignatius_of_Loyola#Religious_conversion_and_religious_life

      https://www.youtube.com/watch?v=nkwgGJTFhSE

      https://www.youtube.com/watch?v=WfXmDkQiE2o


      Jesuiitat murhasivat Klemens XIV sen jälkeen, kun tämä oli lakkauttanut järjestön. Jesuiitat alkoivat tehdä yhteistyötä vapaamuurarien kanssa ja jesuiitta Adam Weishaupt perusti Bavarian Illuminaatin. Illuminaatin tavoitteet ovat nämä:

      -Kaikkien olemassa olevien hallitusten kumoaminen
      -Yksityisen omistamisen lakkauttaminen
      -Perintöoikeuden lakkauttaminen
      -Isänmaallisuuden lakkauttaminen
      -Uskontojen lakkauttaminen
      -Perheiden lakkauttaminen
      -Maailmanhallituksen luominen, josta Weishaupt käytti termiä Uusi sekulaari maailmanjärjestys.

      Illuminaatin juonet paljastuivat, kun 1. heinäkuuta 1785 Jumalan käden kautta järjestön kuriiriin osui salama ja tämän hallussa olleet asiakirjat joutuivat viranomaisten käsiin. Järjestö lakkautettiin virallisesti, mutta Illuminaatti meni maanalle ja siirtyi Amerikkaan okkultisti Benjamin Franklinin avustuksella. Ranskan vallankumouksen jälkimainingeissa täyttyi yksi Weishauptin todellisista tavoitteista, kun vapaamuurari Napoleon Bonaparte vangitsi paavin ja pakotti myöhemmin uudelleenperustamaan vuonna 1773 lakkautetun Jesuiittojen veljeskunnan Vatikaaniin. Tämän toteutti paavi Pius VII vuonna 1814. Tästä lähtien jesuiitat ovat hallinneet Vatikaanissa.

      http://beltsassar.com/2014/12/13/illuminatia/

      • König.Ludwig.2

        Mitä ihmeen happoa sinä olet kiskonut. Illuminaatit oli Baijerin kuninkaan avustajia. Eräänlainen akateemisten älykköjen keskustelukerho, joka toimi kuninkaan neuvonantajana.


      • kundaliinikäärme
        König.Ludwig.2 kirjoitti:

        Mitä ihmeen happoa sinä olet kiskonut. Illuminaatit oli Baijerin kuninkaan avustajia. Eräänlainen akateemisten älykköjen keskustelukerho, joka toimi kuninkaan neuvonantajana.

        Vetikö George Washingtonkin happoa, kun totesi näin:

        "I have heard much of the nefarious and dangerous plan of the Illuminati"

        "It is not my intention to doubt that the doctrine of the Illuminati and the principles of Jacobinism had not spread in the United States. On the contrary, no one is more satisfied of this fact than I am."

        Oliko Harvardin yliopiston presidentti vuonna 1812 foliohattu?

        "There is sufficient evidence that a number of societies of the Illuminati have been established in this land. They are doubtless striving to secretly undermine all our ancient institutions, civil and sacred. These societies are clearly leagued with those of the same order in Europe ... We live in an alarming period. The Enemies of all order are seeking our ruin. Should infidelity generally prevail, our independence would fall, of course. Our republican government would be annihilated." - Joseph Willard (vuonna 1812)

        Vuonna 1794 saksalainen vapaamuurariliikkeen suurmestari Kaarle Vilhelm Ferdinand, Braunschweigin herttua, totesi vapaamuurariliikkeen korruptiosta näin:

        “I have been convinced that we, as an Order, have come under the power of some very evil occult Order, profoundly versed in science, both occult and otherwise, though not infallible, their methods being black magic, that is to say, electromagnetic power, hypnotism, and powerful suggestion. We are convinced that the Order is being controlled by some Sun Order, after the nature of the Illuminati, if not by that Order itself. We see our edifice…crumbling and covering the ground with ruins, we see the destruction that our hands no longer arrest…a great sect arose, which taking for its motto the good and the happiness of man, worked in the darkness of the conspiracy to make the happiness of humanity a prey for itself.

        This sect is known to everyone, its brothers are known no less than its name. It is they who have undermined the foundations of the Order to the point of complete overthrow; it is by them that all humanity has been poisoned and led astray for several generations…They began by casting odium on religion…Their masters had nothing less in view than the thrones of the earth, and the governments of the nations was to be directed by their nocturnal clubs…the misuse of our order…has produced all the political and moral troubles with which the world is filled today…we must from this moment dissolve the whole Order” - Kaarle Vilhelm Ferdinand, 1794

        Vapaamuurarien suurmestari Saksassa oli huolestunut vapaamuurariuteen pesiytyneestä korruptiosta (Illuminati) niin paljon, että oli valmis lakkauttamaan koko vapaamuurariliikkeen. Hän tiesi, että kyseessä oli satanistinen ("musta magia") Aurinko-kultti (Aton-kultti), joka oli vaaraksi koko ihmiskunnalle. Hän näki mitä tuleman piti.

        http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2015/03/aton-kultti-osa-17-illuminatin-synty.html

        Myös jesuiitat on osa tätä Aton-kulttia:

        http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2015/04/aton-kultti-osa-21-jesuiitat.html


      • König.Ludwig.2

        Ensinnäkin, olet vain laittanut linkkejä johonkin blogiin, et mihinkään todellisiin artikkeleihin. Toiseksi USA:n presidentit ovat olleet aika foliohattuporukkaa; esim. Reagan ja Bush jr. Tosin on kyllä poikkeuksiakin kuten Clinton ja Obama. Onko Trump sinusta fiksu kaveri?

        Itse olisin enemmän huolestunut vaoaamuurareista Suomessa kuin illuminaateista, jotka, jos sellaisia nyt enää onkaan, on enemmän akateeminen keskustelukerho maailman ongelmien ratkaisemiseksi, kuin "hyvä veli -kerho" joka vain ajaa omien jäsenten etuja muiden kustannksella.


      • Ensinnäkin lähes kaikki profeetat ovat mietiskelleet luolassa esim.Johannes kastaja, eri mystikkorabbit ja kuuluisimpana profeetta Elijah.
        Käärmemainen hahmo voi olla mikä tahansa ja Eedenin puutarhan käärme ei ollut välttämättä paha vaan ihmisen kehitys alkoi siitä ja jumalankin mukaan ihmisestä tuli tiedon haltija tietäen hyvän ja pahan.Lisäksi ennen sitä ihminen oli villi ja alaston voisi suorastaan kutsua häntä tyhmyriksi.
        Ekstaasi on monimutkainen asia ja kaiken uskonnon ja Jumalkohtaamisen peruslähtökohta.
        Tuo Aton eli aurinkokultti voidaan epäilemättä yhdistää myös Jeesuksen uuteen järjestykseen jossa häntä verrataan aurinkopoikaan ja maailman valkeuteen, jossa hän on luonut kaiken Jumalan sijasta tai osana.
        Myös maininta hänestä aamunkoihin ,tähteen on sama asia, Lusifer.
        Lusifer on valontuoja ja muistaakseni Saatana oli jumalan enkeleistä se kaikkein kirkkain ja komein mutta mites kävi?


      • Viitauksessasi Josif Stalin on käynyt jesuiittakoulua vaikka hän on käynyt ortodoksista pappiskoulua.
        Onko kaikki viittauksissasi vähän niin ja näin?


      • HyviäAsioita

        "Illuminaatin tavoitteet ovat nämä:

        -Kaikkien olemassa olevien hallitusten kumoaminen

        -Yksityisen omistamisen lakkauttaminen

        -Perintöoikeuden lakkauttaminen

        -Isänmaallisuuden lakkauttaminen

        -Uskontojen lakkauttaminen

        -Perheiden lakkauttaminen

        -Maailmanhallituksen luominen, josta Weishaupt käytti termiä Uusi sekulaari maailmanjärjestys."

        Nämähän on kaikki hyviä ja tasa-arvoisuuteen johtavia tavoitteita, joita Jeesuskin ajoi takaa.


    • rohkeuttatiellä

      Paavit vaihtuvat, Kristus pysyy. Pysy siinä opissa, jonka apostolit meille jättivät.

      Kristus perusti Kirkon ja lupasi, että helvetin portit eivät sitä voita. Tässä uskossa saamme elää, vaikka näemme ympärillämme luopumusta. Meille ei luvattu helppoa tietä. Meille ei ole luvattu mitään täydellisiä paaveja. Lue vaikka historiaa, kyllä siellä riittää esimerkkejä hyvään ja huonoon.

      Eletään Kristuksessa! Seurataan Kristusta!

      • enpäuskotuota

        Ei katolinen kirkko noudata apostolien oppia, vaan roomalaisia pakanauskontojen tapoja. Tuo usko johonkin erehtymättömään kirkkoon vie monia katolisia harhaan.


      • SeurakuntaEiKirkko

        >> Kristus perusti Kirkon ja lupasi, että helvetin portit eivät sitä voita.>>

        Kristus perusti seurakunnan, ei mitään kirkkoa. Kun katolinen kirkkolaitos syntyi, se alkoi vainota uskovia ja toisinajattelijoita. Samoin tekivät myös protestanttiset "uskonpuhdistajat", kun eivät luopuneet pakanallisesta "ainoasta oikeaoppisesta" kirkkolaitoksestaan, jonka perivät katoliselta Äitikirkoltaan, vaan aivan samoin vainosivat samassa antikristillisessä hengessä muita Äitikirkon tavoin. Kirkkolaitos on Antikristuksen luomus, sillä Jumalan seurakunta ei ole mikään muotomenoja ja rituaaleja suorittava laitos, jossa kansa istuu passiivisena penkeissään pappien viihdytettävänä, vaan elävä, aktiivinen, hengellinen yhteisö, joka ei myöskään vainoa ketään, eikä sotkeennu politiikkaan. Historiasta on nähtävissä, että kun tällaisia syntyy, niin kirkko on ensimmäisenä vainoamassa niitä, kun se pelkää jäsenkatoa ja siitä johtuen vaurautensa menettämistä. Kirkot tarvitsevat menestyäkseen rahaa - raha on niiden pääasiallinen käyttövoima, jota ilman ne eivät pysy pystyssä - Jumalan seurakunnan menestyksen avain on Hengen voima, eikä se ole rahasta riippuvainen...


    • Juuri noin. Raamattu saarnaa ankarasti kaikkea uskonnonvapautta vastaan. Tosi kristitty, olkoon minkämerkkinen tahansa, pyrkii poistamaan väärät uskonnot reviiriltään hyvällä tai vähemmän hyvällä, jos haluaa noudattaa raamatussa annettuja linjauksia.

    • täyttähyväksyntää

      mitä jos ei kiinnosta toiset eikä kolmannet uskot? tutu öhöhh tunut moneen ei vaan nyt kiinnosta se on raskasta työtä usein harrastaa näitä. itseasiassa monessa vaan tehdään työtä ja uskotaan jos jää aikaa

      • myösmunkeillemaksullinen

        raadollinen kokemus oli visiitti luostariyhteisöön ei riitä vaikka haluaisi tehdä työtä ilmaisexi


      • ragdolli

        kyllähän sen ymmärtää monessa maassa luostareita ja hyväntekeväisyystoimintaa kynnys lupailla munkkiutta tai nunnautta koko elämäksi ei tarvitse välttämättä keksiä rahoitus siihen pitää pohtia vähän paremmin ihan kivaahan se loppupeleissä on aika sosiaalista aina pitää olla pää auki ettei jää jalkoihin


      • äitilehmä

        paras homma. navettaan siivoamaan paskahomma siis. siivoaminen on sisätilahomma ja oli aika kiire kun oli aikataulu


      • siivoatalo

        jokapäivä. niinkuin hotelli laitoit huoneet kanssa. oikeinoikein hiljaisena päivänä ei tarvinnut lounaan jälkeen mennä siivoamaan.
        piti olla aina valmis ennen 2:ta iltapäivällä.


      • saatanankiire

        tuollalailla kun siivoilette ette ikinä saisi tehtyä ajoissa


      • paljoaeiollut
        saatanankiire kirjoitti:

        tuollalailla kun siivoilette ette ikinä saisi tehtyä ajoissa

        oli vain 2 kerrosta ja käytävät ja ne huoneet pesutilat myös 2 per kerros


      • kokolattiamattohuoneissa
        paljoaeiollut kirjoitti:

        oli vain 2 kerrosta ja käytävät ja ne huoneet pesutilat myös 2 per kerros

        eli työjarru. se imuroidaan joka on hidasta hommaa


      • tästähuolimatta
        kokolattiamattohuoneissa kirjoitti:

        eli työjarru. se imuroidaan joka on hidasta hommaa

        taisin kuulla sata kertaa sen että täällä myös munkit maksavat oleskelustaan


      • olijokumunkki
        tästähuolimatta kirjoitti:

        taisin kuulla sata kertaa sen että täällä myös munkit maksavat oleskelustaan

        sanoi että se teki ennen sen homman oli vähän väsähtäneen oloinen munkit ei sanoneet mitään sew ei ollut munkki kun näytti mulle tän homman se meni itse taiteilijaksi opiskelemaan samassa paikassa oliko sillä tyttöystävä ja kaikki siellä...sellainen vähän-mulkku yleisesti ottaen kaikki tykkäs kun joku halus siivoilla ja sai jotain näkyvää aikasexi


      • yksihelluntailainenkiits
        olijokumunkki kirjoitti:

        sanoi että se teki ennen sen homman oli vähän väsähtäneen oloinen munkit ei sanoneet mitään sew ei ollut munkki kun näytti mulle tän homman se meni itse taiteilijaksi opiskelemaan samassa paikassa oliko sillä tyttöystävä ja kaikki siellä...sellainen vähän-mulkku yleisesti ottaen kaikki tykkäs kun joku halus siivoilla ja sai jotain näkyvää aikasexi

        iso paikka jossa maineestaan huolimatta uskonto oli sivuseikka paikan pomon mielipiteelä mä siellä olin ja sen mielipiteellä lähdin pois oli hyvä kun nää uskovat siis totteli sen mielipiteitä eli mä sanoin että tämä oli sanonut niillä oli korppi otsassa usein veetutti ehkä ne tiesi tän että jätkä yritti työllä perustella oloaan ja itse maksoivat


      • hiljainenhissukka
        yksihelluntailainenkiits kirjoitti:

        iso paikka jossa maineestaan huolimatta uskonto oli sivuseikka paikan pomon mielipiteelä mä siellä olin ja sen mielipiteellä lähdin pois oli hyvä kun nää uskovat siis totteli sen mielipiteitä eli mä sanoin että tämä oli sanonut niillä oli korppi otsassa usein veetutti ehkä ne tiesi tän että jätkä yritti työllä perustella oloaan ja itse maksoivat

        ei kannata mennä sun pitää pitää puoles miehistä elintä vastaan joka päivä ja naurahtaa lopuksi. ja näillä mennään!!!!!!!! kippistä vaan!!!!!!!!!!!!!!!!


      • pisusukassa
        hiljainenhissukka kirjoitti:

        ei kannata mennä sun pitää pitää puoles miehistä elintä vastaan joka päivä ja naurahtaa lopuksi. ja näillä mennään!!!!!!!! kippistä vaan!!!!!!!!!!!!!!!!

        ne naiset on v----u miehiä kovempia niille ei voi sanailla kuin mies miehelle. ja tulleet jäädäkseen vähänkö niitä kiinnostaa jonkun asiat joka "vain käymässä" ne on ollut armeijassa kapiaisena
        ?


      • kuiskaussatuttaa
        pisusukassa kirjoitti:

        ne naiset on v----u miehiä kovempia niille ei voi sanailla kuin mies miehelle. ja tulleet jäädäkseen vähänkö niitä kiinnostaa jonkun asiat joka "vain käymässä" ne on ollut armeijassa kapiaisena
        ?

        oli joku munnkki oli lähdössä lomalle oli kuulemma vaimo ja lapset ei ollut kuulemma aina ollut munkki. olis voinut luulla m-kuksi jos tunsi vain munkkina. sanoin sille kerran "kiitos" se oli melkein että mitä-vitt...OLEPPA HYVÄ!!! elikkäs asia-asia-asia vaikka oli vitsejä vääntävä äänekäs huumorimies


      • hushyttynen
        kuiskaussatuttaa kirjoitti:

        oli joku munnkki oli lähdössä lomalle oli kuulemma vaimo ja lapset ei ollut kuulemma aina ollut munkki. olis voinut luulla m-kuksi jos tunsi vain munkkina. sanoin sille kerran "kiitos" se oli melkein että mitä-vitt...OLEPPA HYVÄ!!! elikkäs asia-asia-asia vaikka oli vitsejä vääntävä äänekäs huumorimies

        ei ollut kommunikaatio-ongelmia karhukin oppii puhumaan kun on pakko. en ole käynyt korkeakouluja. joku sanoi toiselle että ei uskoisi että on sielläpäin ensimmäistä kertaa. oletsä oppinut kieltä teeveestä? en tainnut mainita että on sitä opiskeltu 3:lta luokalta lähtien


      • ääntä-ääntä
        hushyttynen kirjoitti:

        ei ollut kommunikaatio-ongelmia karhukin oppii puhumaan kun on pakko. en ole käynyt korkeakouluja. joku sanoi toiselle että ei uskoisi että on sielläpäin ensimmäistä kertaa. oletsä oppinut kieltä teeveestä? en tainnut mainita että on sitä opiskeltu 3:lta luokalta lähtien

        ääntä-ääntä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      • seinäkukkasenoloinen
        ääntä-ääntä kirjoitti:

        ääntä-ääntä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        suit you = sujut l. olehyvä ei tässä yhteydessä tarkoita että (vaate) pukee teitä/sinua


      • tahraseinäpaperissa
        seinäkukkasenoloinen kirjoitti:

        suit you = sujut l. olehyvä ei tässä yhteydessä tarkoita että (vaate) pukee teitä/sinua

        cheez a lot mate ei tarkoita juustoa vaan cheers a lot kaveri eli tattis vaan kaveri kaiiki ei tykkää edes kieltä puhuvat joku bussikuski suuttui kun samaa kieltä puhuva sanoi tattis kuskille


    • omalehmä

      >>En pidä ollenkaan siitä, että videossa Jeesus vauva viedään budhan patsaan ja islamin rukousnauhan viereen>>
      Eikös sed Kristus olekaan maailman vapahtaja?

    • kielitaidoton

      "Olen katolinen. Nyt olen tyrmistynyt meidän paavi Franciscuksen touhuista. Paavi kehottaa rukoilemaan muiden uskontojen harjoittamisen puolesta"
      ja
      Paavi kehotti hyväksymään toiset uskonnot

      Kysyn oliko asiasisältö lopulta kehotus rukoilla toisten uskonnonharjoittajien puolesta.
      Siis koskiko paavin lause uskontoja vai harjoittajia.

      Merkittäviä asiasisältöjä keltaisen lehdistön tyylin kääntää asiasisältö päälaelleen??

      • kielitaidollinen

        Keskustelun aloittaja on tehnyt ihan oikean johtopäätöksen siitä, mihin paavin video pyrki. Kyse ei ole pelkästään siitä, mitä paavi puhui vaan myös siitä, mitä tämä elokuva esitti. Kyse on myös siitä, mitä paavi ei sanonut, kun halusi esiintyä tällaisessa videossa. Viestinnässä olennaista on arvioida sitä, miten viesti ymmärretään eikä niinkään, miten puhuja on saippuoinut itsensä.

        Paavin video eksyttää ovelalla tavalla kristityjä hyväksymään väärät uskonnot. Minusta tämä video todistaa sen, että paavi on paholaisen asianajaja.


      • kielitaidoton
        kielitaidollinen kirjoitti:

        Keskustelun aloittaja on tehnyt ihan oikean johtopäätöksen siitä, mihin paavin video pyrki. Kyse ei ole pelkästään siitä, mitä paavi puhui vaan myös siitä, mitä tämä elokuva esitti. Kyse on myös siitä, mitä paavi ei sanonut, kun halusi esiintyä tällaisessa videossa. Viestinnässä olennaista on arvioida sitä, miten viesti ymmärretään eikä niinkään, miten puhuja on saippuoinut itsensä.

        Paavin video eksyttää ovelalla tavalla kristityjä hyväksymään väärät uskonnot. Minusta tämä video todistaa sen, että paavi on paholaisen asianajaja.

        Se mitä sanottiin teki tehtävänsä sinun mielessäsi ja se mitä ei sanottu teki tehtävänsä sinun mielessäsi. Eihän mitään muuta voi olla, (sinulla eikä kellään kuin omat ajatuksensa) siksi annan ajatukseni näistä anteeksi ...itselleni. Olisiko Jumalalla sama mieli.
        Missä tai milloin Jumala antaa anteeksi. Jumala ei anna anteeksi koska hän ei ajatellut virheellisesti
        vain ihmismieli pystyy virheisiin, suurin virhe on anteeksiantamattomuus, ja tämä on minun mielessäni


    • perilläollaan

      Olemme alkuperäisen opetuksen risteyksessä:

      Vääräuskoisten kanssa ei saa veljeillä .... menkää ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni.

      Pitkällä kepillä siirrämme rakkauden sanoman myös vääräuskoisiin olemalla EI tekemisissä heidän kanssaan. Samalla olemme täydellisiä ja itse riittoisia luokittelemaan Jumalan tahdon oman mielen mukaiseksi.

      Olemme siellä perillä luolassa jonne hämärästi heijastuu valoa jostakin ja jokainen pelkää että valo tappaa jokaisen joka hiukankin yrittää sitä kohti

    • laaja-alaisuutta

      Itse tulkitsin videon niin, että uskontojen rauhanomainen rinnakkaiselo johtaa hyvää lopputulokseen "rauhaan ja oikeudenmukaisuuteen". Onko tämä niin paha ? On ollut uskonsotiakin vaikka kuinka paljon historian aikana. Mielestäni paavi korosti sitä, että Jumalaan uskovia on maailmassa, oliko se nyt 80 %,ja että kaikki ovat tässä merkityksessä jumalan lapsia, ja että uskontojen rauhanomainen rinnakkaiselo on mahdollinen.

      Olen itse käynyt juutalaisessa synagossa tutustumassa Suomessa ja jopa ollut siellä kerran jumalanpalveluksessakin ulkomailla. Silloin kyllä totesin, että minustahan ei juutalaista tulisi tekemälläkään. Koen itseni kristityksi. Vanhempieni kotoa löytyy tuliaisena sapattikynttelikkö, joka mielestäni on kaunis esine. Buddhan patsaassa on myös oma viehätyksensä. Kerran jopa meinasin itse ostaa pienen nyökyttelevän buddhan patsaan, oli tosi viehättävä, ja siellä oli jotenkin rauhoittava vaikutus. Islamin rukousnauha kaiketi muistuttaa katolilaista rukousnauhaa ?

      Totta tietysti on, että Raamatun mukaan Jeesus sanoo: "Minä olen tie, totuus ja elämä" eli siinä mielessä ymmärrän sinua, alkuperäinen. Mutta voidaanko me oikeasti suoralta kädeltä tuomita kaikkien muiden uskontojen harjoittajat kadotukseen ? Kuinka paljon uskonto on lopulta kulttuurisidonnainen juttu ? Itse olen laajemminkin kiinnostunut uskonnoista, ja pidän hyvänä sitä, että paavi esim. on todennut kristittyjen vainoista, että siinä ei kysytä, oletko katolilainen, anglikaani, luterilainen vai helluntailainen, vaan kaikki ovat yhtä vainottuja maissa, joissa vainoja on. Paavi on myös paljon tehnyt yhteistyötä ortodoksisen kirkon kanssa, joka on toinen alkuperäinen apostolinen kirkko.

      Pidän ekumenian ajatusta rohkaisevana. Tietysti ymmärrän sikäli alkuperäisen huolta, että meneekö tässä nyt uskonnot sekaisin. Mutta ei kait se sentään ole tarkoitus, vaan se, että voidaan kunnioittaa toisia ja elää rauhanomaisesti rinnakkaine. Olenko mielestänne sitten tulkinnut videon väärin ? En ole katolilainen, mutta kristitty kuitenkin.

      • rohkeuttatiellä

        "Totta tietysti on, että Raamatun mukaan Jeesus sanoo: "Minä olen tie, totuus ja elämä" eli siinä mielessä ymmärrän sinua, alkuperäinen. Mutta voidaanko me oikeasti suoralta kädeltä tuomita kaikkien muiden uskontojen harjoittajat kadotukseen ? Kuinka paljon uskonto on lopulta kulttuurisidonnainen juttu ?"

        Minkä tehtävän Jeesus jätti meille?

        Matt. 28:18. Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä.
        19. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen
        20. ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti."


      • Laaja-alaisuusOnLeveäTie

        Raamattu kehottaa meitä pysymään erossa vääristä uskonnoista. Uskontojen välinen hengellinen yhteistyö ei ole mikään rauhan tae, vaan pikemminkin väärää rauhaa, josta menettää omanan pelastuksen. Jumala antoi kymmenessä käskyssä kehotuksen, ettei Jumalan rinnalla saa pitää toista jumalaa. Apostolien tekojen kirja opettaa, että Jeesus Kristus on ainoa nimi, joka pelastaa.

        2. Kor. 6: 4 Älkää ryhtykö epäuskoisten aisapariksi. Mitä tekemistä on keskenään oikeudella ja vääryydellä, mitä yhteistä on valolla ja pimeydellä? 15 Voivatko Kristus ja Beliar olla yhtä mieltä? Mikä voi liittää uskovan sellaiseen, joka ei usko? 16 Miten jumalien kuvat soveltuvat Jumalan temppeliin? Mehän olemme elävän Jumalan temppeli, niin kuin Jumala on sanonut:

        -- Minä asetun heidän keskelleen ja vaellan heidän mukanaan. Minä olen oleva heidän Jumalansa ja he minun kansani.

        17 Siksi Herra sanoo:

        -- Lähtekää pois heidän joukostaan
        ja erotkaa heistä
        älkääkä koskeko mihinkään saastaiseen,
        niin otan teidät vastaan
        18 ja olen oleva teidän Isänne, ja te olette minun poikiani ja tyttäriäni. Näin sanoo Herra, Kaikkivaltias.


      • Laaja-alaisuusOnLeveäTie kirjoitti:

        Raamattu kehottaa meitä pysymään erossa vääristä uskonnoista. Uskontojen välinen hengellinen yhteistyö ei ole mikään rauhan tae, vaan pikemminkin väärää rauhaa, josta menettää omanan pelastuksen. Jumala antoi kymmenessä käskyssä kehotuksen, ettei Jumalan rinnalla saa pitää toista jumalaa. Apostolien tekojen kirja opettaa, että Jeesus Kristus on ainoa nimi, joka pelastaa.

        2. Kor. 6: 4 Älkää ryhtykö epäuskoisten aisapariksi. Mitä tekemistä on keskenään oikeudella ja vääryydellä, mitä yhteistä on valolla ja pimeydellä? 15 Voivatko Kristus ja Beliar olla yhtä mieltä? Mikä voi liittää uskovan sellaiseen, joka ei usko? 16 Miten jumalien kuvat soveltuvat Jumalan temppeliin? Mehän olemme elävän Jumalan temppeli, niin kuin Jumala on sanonut:

        -- Minä asetun heidän keskelleen ja vaellan heidän mukanaan. Minä olen oleva heidän Jumalansa ja he minun kansani.

        17 Siksi Herra sanoo:

        -- Lähtekää pois heidän joukostaan
        ja erotkaa heistä
        älkääkä koskeko mihinkään saastaiseen,
        niin otan teidät vastaan
        18 ja olen oleva teidän Isänne, ja te olette minun poikiani ja tyttäriäni. Näin sanoo Herra, Kaikkivaltias.

        >Jumala antoi kymmenessä käskyssä kehotuksen, ettei Jumalan rinnalla saa pitää toista jumalaa.
        Näin. Raamatun Jumala ei hyväksy mitään uskonnonvapautta, vaan vain sen että ainoastaan Häntä palvotaan. Uskonnonvapaus kohtaa Jumalan vihan, eikä sen hyväksyjille ole luvassa Pelastusta, jos uskomme raamatun sanaa.


    • AntikristuksenTouhuja

      >> En pidä ollenkaan siitä, että videossa Jeesus vauva viedään budhan patsaan ja islamin rukousnauhan viereen.>>

      Tarkoitat kai Jeesus-nukke...eli jumalankuva...

      2.Kor.6:16 Miten jumalien kuvat soveltuvat Jumalan temppeliin?

      Katekismuksesta PUUTTUVA 2. käsky...

      2.Moos.20
      4 Älä tee itsellesi jumalankuvaa äläkä mitään kuvaa, älä niistä, jotka ovat >ylhäällä taivaassa<, älä niistä, jotka ovat alhaalla maan päällä, äläkä niistä, jotka ovat vesissä maan alla.
      5 Älä kumarra niitä äläkä palvele niitä. Sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, olen kiivas Jumala, joka kostan isien pahat teot lapsille kolmanteen ja neljänteen polveen, niille, jotka minua vihaavat;
      6 mutta teen laupeuden tuhansille, jotka >minua rakastavat ja pitävät minun käskyni<.

      Katolisen kirkon "nukkeleikit" ja "helmien hypistelyt" ovat aivan sitä samaa antikristillistä epäjumalien ja kuvien palvontaa kuin budhan patsaat tai islamin rukousnauhat... Todellinen usko ei ole mitään muotomenojen ja rituaalien noudattamista....

    • Ujgubguik

      "Paavi kehottaa rukoilemaan muiden uskontojen harjoittamisen puolesta. "

      Kuinka on sisälukutaidon laita? Paavi kehoittaa rukoilemaan rauhan puolesta, johon dialogi johtaa. Etkö osaa lukea? Nolo juttu.

      • dfasdfadsfa

        Sinä kuuntelet paavin puhetta, kuin piru lukee Raamattua. Kuten edellä on esitetty, niin video tosiasiallisesti mainostaa vääriä uskontoja ja kehottaa kristittyjä hyväksymään ne. Tuo on vakavaa syntiä ja valheellista rauhan julistamista.


      • Ujgubguik

        Lisäys: ketä luulet hämääväsi täällä? Antikatolilaisuutesi loistaa läpi kuin huoran huono iho paksun meikin läpi. Usko nyt jo, et saa yhtään katolilaista täällä jättämään Kristiksen kirkkoa ja seuraamaan teitä, Babylonian porttoa.


      • Ujgubguik
        dfasdfadsfa kirjoitti:

        Sinä kuuntelet paavin puhetta, kuin piru lukee Raamattua. Kuten edellä on esitetty, niin video tosiasiallisesti mainostaa vääriä uskontoja ja kehottaa kristittyjä hyväksymään ne. Tuo on vakavaa syntiä ja valheellista rauhan julistamista.

        "Sinä kuuntelet paavin puhetta, kuin piru lukee Raamattua. "

        Näin sanoo paavi:
        "I hope you will spread my prayer request ... 'That sinciere dialogue among men and women of different faiths may produce the fruits of peace and justice".

        Tuon selvemmäksi se ei enää tule.

        Kuka täällä kuuntelee paavin puhetta kuin Piru lukee raamattua! Please! jätä meidät rauhaan täällä! Viestisi haisevat kuin sonta.


      • asfasdfafds

        Annetaa lukijoiden katsoa tuo paavin video kokonaisuudessaan ja itse havaita paavin synnit. Älä ota yksittäistä lausetta irti koko asiayhteydestä, kuten piru tekee. Paavin video yllyttää epäjumalanpalvelukseen PISTE. Se kertoo kyllä, mikä täällä haiseen kuin sonta.


      • Ujgubguik
        asfasdfafds kirjoitti:

        Annetaa lukijoiden katsoa tuo paavin video kokonaisuudessaan ja itse havaita paavin synnit. Älä ota yksittäistä lausetta irti koko asiayhteydestä, kuten piru tekee. Paavin video yllyttää epäjumalanpalvelukseen PISTE. Se kertoo kyllä, mikä täällä haiseen kuin sonta.

        Pysytäänpäs nyt asiassa! Ketjun aloittaja - ilmeisesti sinä itse -väittää, että paavi käskee rukoilemaan toisten uskontojen puolesta:
        "Paavi kehottaa rukoilemaan muiden uskontojen harjoittamisen puolesta."

        Sitä hän ei tee, vaan pyytää rukoilemaan, että dialogi johtaa rauhaan ja oikeudenmukaisuuteen:
        "I hope you will spread my prayer request ... 'That sinciere dialogue among men and women of different faiths may produce the fruits of peace and justice'."

        Jos hän sanoo jotain muuta jossa hän kehoittaa rukoilemaan muiden uskontojen puolesta, ole hyvä ja todista se lainauksella.


      • sdgsdfsgsfdgsd

        Paavin rukouspyyntö dialogin ja rauhan puolesta tarkoittaa rukoilemista toisten uskontojen puolesta. Aloittaja on tehnyt oikean johtopäätöksen siitä, mihin tuo video pyrkiin. Kun paavin videota arvostelee kokonaisuudessaan, niin se on täynnä syntiä.


      • Ujgubguik
        sdgsdfsgsfdgsd kirjoitti:

        Paavin rukouspyyntö dialogin ja rauhan puolesta tarkoittaa rukoilemista toisten uskontojen puolesta. Aloittaja on tehnyt oikean johtopäätöksen siitä, mihin tuo video pyrkiin. Kun paavin videota arvostelee kokonaisuudessaan, niin se on täynnä syntiä.

        Taas on sisälukutaito hukassa. Paavi ei rukoile dialogin puolesta vaan sen,, että dialogi, joka on jo olemassa, johtaa rauhaan ja oikeudenmukaisuuteen.

        Lukisit vähän tarkempaan ja ajatuksella!


      • hyvästiii
        Ujgubguik kirjoitti:

        Taas on sisälukutaito hukassa. Paavi ei rukoile dialogin puolesta vaan sen,, että dialogi, joka on jo olemassa, johtaa rauhaan ja oikeudenmukaisuuteen.

        Lukisit vähän tarkempaan ja ajatuksella!

        Sun kanssa on täysin turha väitellä.

        Otan esille sinusta nyt se, että kaivat tikulla jonkin käännösdilemman, jolla yrität kieltää kaiken sen, mihin paavi oikeasti pyrkii. Yrität tällä tavalla puolustaa tehopyhästi paavia. Ehkä tämä turha väittely oli tarpeen, jotta ulkopuoliset lukijat huomaavat, millaisilla doktriineilla katoliset puolustavat itsepintaisesti valheitaan.

        Samalla tavalla arkkipiispa Mäkinen tekopyhästi pyysi anteeksi homoilta kaikkea sitä, mitä luterilainen kirkko on heille paha tehnyt. Voi kuinka tekopyhää. Pyydetään anteeksi sitä, että homoille kerrottiin totuus. Jos joku väittää, että tuossa arkkipiispa hyväksyy homoavioliitot, niin esille astuu joku sinun kaltainen tekopyhä, joka kertoo, ettei arkkipiispa sellaista hyväksynyt. Hän vain pyysi anteeksi, joka on niiiin kaunista että.


      • Ujgubguik
        hyvästiii kirjoitti:

        Sun kanssa on täysin turha väitellä.

        Otan esille sinusta nyt se, että kaivat tikulla jonkin käännösdilemman, jolla yrität kieltää kaiken sen, mihin paavi oikeasti pyrkii. Yrität tällä tavalla puolustaa tehopyhästi paavia. Ehkä tämä turha väittely oli tarpeen, jotta ulkopuoliset lukijat huomaavat, millaisilla doktriineilla katoliset puolustavat itsepintaisesti valheitaan.

        Samalla tavalla arkkipiispa Mäkinen tekopyhästi pyysi anteeksi homoilta kaikkea sitä, mitä luterilainen kirkko on heille paha tehnyt. Voi kuinka tekopyhää. Pyydetään anteeksi sitä, että homoille kerrottiin totuus. Jos joku väittää, että tuossa arkkipiispa hyväksyy homoavioliitot, niin esille astuu joku sinun kaltainen tekopyhä, joka kertoo, ettei arkkipiispa sellaista hyväksynyt. Hän vain pyysi anteeksi, joka on niiiin kaunista että.

        "Otan esille sinusta nyt se, että kaivat tikulla jonkin käännösdilemman"

        Ymmärrän kyllä, on vaikea päästä sen ympäri, että paavi ei todellakaan kehoita rukoilemaan toisten uskontojen puolesta. :)


      • dsdfgsdfsgfsdf

        Jaa ei vai - hän yllyttää rukoilemaan muiden uskontojen puolesta. Ja sinä puolustat tätä syntiä.


    • TyyJee

      Paavi on new age aatteen kannaattaja. Hän haluaa sekoittaa kaikki uskonnot yhdeksi uskonnoksi ja hän hamuaa katoliselle kirkolle suurta valtaa siinä yhdistymisessä. Katolinen kirkko on nähtävä poliittisena laitoksena ennenkaikkea.

      Katolinen kirkko on aluata asti toiminut yhteistyössä valtioiden ja keisareiden ja muiden uskontojen kanssa. Mammonanplvonta tuli ilmi aikoinaan ilmi lausessa "kun raha kirstuun kilahtaa, sielu taivaaseen vilahtaa". Katolinen kirkko ei ole kaihtanut liittoutumista pakanauskontojen ja toisten jumalien kanssa.

      Ei tämä, mitä nyt tapahtuu, ole mikään yllätys.

      • Ujgubguik

        Standardia Ellen Whiten taruilua. Sinua on ujutettu pahemman kerran.


      • PorttoKirkot
        Ujgubguik kirjoitti:

        Standardia Ellen Whiten taruilua. Sinua on ujutettu pahemman kerran.

        Ei siihen tarvita Ellen Whitea, että käsittää katolisen kirkon olevan hengellinen portto ja myös Adventtikirkko on "ainoan oikeaoppisen" porttoäidin "ainoa oikeaoppinen" porttotytär...KirkkoLaitoksia molemmat...


      • Ujgubguik
        PorttoKirkot kirjoitti:

        Ei siihen tarvita Ellen Whitea, että käsittää katolisen kirkon olevan hengellinen portto ja myös Adventtikirkko on "ainoan oikeaoppisen" porttoäidin "ainoa oikeaoppinen" porttotytär...KirkkoLaitoksia molemmat...

        Tässä hieman käytännön järkeä:

        Koska periaatteessa kaikki kirkot (tai ei ole olemassa kuin yksi kirkko, muut ovat lahkoja) eroavat opetuksessaan jollain tavalla, loogisesti ajatellen:
        a) yksi on oikeaoppinen, koska ei voilla olla kahta tai useampaa oikeaoppista kirkkoa, jos niiden opetus eroaa toisistaan, yksi on oikeaoppinen ja toiset ovat vääräoppisia; tämä on arkipäivän logiikkaa
        b) kaikki ovat vääräoppisia.

        Jos lähdettään siitä, että on olemassa yksi ainoa oppi, silloin on olemassa ainoastaan yksi oikeaoppinen kirkko (muut ovat lahkoja), koska kaikkien opit eroavat toisistaan ja ei voi olla kahta tai useampaa oikeaoppista kirkkoa, jos niiden opetukset eroavat toisistaan, yksi on oikeaoppinen ja toiset ovat vääräoppisia.

        No sinä et sitten ole tällainen "ainoa oikeaoppinen", vai? koska et hyväksy ajatusta, että olisi olemassa ainoastaan yksi oikeaoppinen kirkko/seurakunta. No, silloin olet vääräoppinen! koska loogisesti ajateltuana on olemassa ainoastaan yksi oikeaoppinen kirkko! Jos pidät itseäsi ainoana oikeaoppisena, hyökkäät itse itseäsi vastaan väittämällä että yhtä ainoaa oikeaoppista kirkkoa ei ole olemassa.

        Huh huh!

        Happy friday!


    • Simelius

      Eikö kannattaisi tehdä johtopäätökset ja erota tästä porttokirkosta?

      • Ujgubguik

        Porttokirkosta kannattaa aina erota, eli tervetuloa sen jälkeen meille tänne katoliseen kirkkoon!


      • Simelius

      • Simelius
        Simelius kirjoitti:

        Luehan tuo ajatuksella:
        http://www.kolumbus.fi/~w462389/jumala/portto.pdf

        Ote sivulta:

        Portosta ja suuresta Babylonista
        Portto eli suuri Babylon on katolinen eli yleinen uskonnollinen järjestelmä, kolmiyhteiseen
        jumalaan uskovien joukko. Siinä joukossa on rakkaita veljiä ja sisaria, joita Jumala kutsuu ulos
        ennen kuin peto tuhoaa tämän porton (Ilm 17:16-18:26).
        Pedon merkki on väärä uskontunnustus ja antikristuksen nimi otsissa ja oikeassa kädessä (Ilm
        13:11-18). Jumalan kansalla on otsissaan ja kädessään Jahven nimi, sillä Raamatun mukaan Jahve
        meidän Jumalamme on yksi ainoa Jahve ja Jeesus kristus on tämän Jahven poika, ei itse se Jahve.
        Antikristukseen uskovat puolestaan palvovat Jeesusta Jumalana ja Jahvena, kaiken olevaisen
        luojana, mitä Jeesus ei tietenkään ole (ei ole isän vertainen herra ja Jumala, kaiken luoja) (5Moos
        6:4 on Israelin ja uuden liiton Jumalan kansan uskontunnustus).
        Meillä on vain yksi Jumala ja kaikkien isä Efe 4:6; 1Kor 8:4,6.
        Joka ei tunnusta yhtä ainoaa Jumalaa ja meidän isäämme vaan tunnustaa uskonsa kolmiyhteiseen
        jumalaan, on vielä Babylonissa eli portossa sisällä.
        Ja meillä on vain yksi ainoa herra, Jeesus kristus, joka on ihminen, ei kaksi olentoa (jokin
        taivaallinen olento, joka olisi sulautunut yhdeksi olennoksi ihmisen kristuksen Jeesuksen kanssa), ja
        joka on saanut alkunsa neitsyt Marian kohdussa ja syntynyt ihmiseksi (Matt 1:17-25; Luuk 1:26-
        37), ja jota sanotaan ihmiseksi sen vuoksi, että Jumala on hänen isänsä, mutta hän on Jumalan
        poikanakin "vain" ihminen.
        Ne, jotka luulevat Jeesuksen olleen mukana luomassa tätä nykyistä maailmaa, ovat vielä Babylonin
        eksytyksessä mukana, sen kaupungin porttien sisäpuolella. He hapuilevat nyt illan hämärässä
        ulospäin, mutta niin kauan kuin pysyvät kannassaan, ovat vielä sisällä Babylonissa.
        Vain ne ovat ulkopuolella Babylonin, jotka tunnustavat, että Jeesus on kristus, Jumalan poika ja
        poikanakin vain ihminen, ei mitään muuta (ei ole edeltä oleva taivaallinen olento joka olisi henkenä
        kiinnittynyt Marian munasoluun ja syntynyt ihmiseksi hänen kohdustaan).
        Ilmestyskirjassa mainitaan Jumalan nimi (Jahve) ja Jeesuksen uusi nimi (Jahve) Jumalan lasten
        otsissa (Ilm 3:12 ja 22:4).
        Jeesus kristus edustaa isää Jumalaa hänen kaikella arvovallallaan ja siksi hänestä on kirjoitettu, että
        hän on tullut ja tulee isänsä Jahven nimessä (Joh 5:43). Kun Jahve ja elohim, herra ja Jumala astuu
        öljymäelle (Sak 14:1-9; Apt 1:9-11), niin silloin herra Jeesus tulee alas taivaasta ja isä asuu hänessä
        edelleen, niin kuin asui ennen ristinkuolemaa (Joh 14:9-11).
        Me näemme valtaistuimella Ilmestyskirjan lopussa vain yhden ihmisen pojan muotoisen hahmon,
        joka on meidän herramme Jeesus kristus ja hänen otsassaan ja hänen palvelijoidensa otsassa on
        hänen uusi nimensä ja hänen isänsä nimi, joka on Vanhan testamentin mukaan Jahve (Ilm 22:1-5).


      • Simelius
        Simelius kirjoitti:

        Ote sivulta:

        Portosta ja suuresta Babylonista
        Portto eli suuri Babylon on katolinen eli yleinen uskonnollinen järjestelmä, kolmiyhteiseen
        jumalaan uskovien joukko. Siinä joukossa on rakkaita veljiä ja sisaria, joita Jumala kutsuu ulos
        ennen kuin peto tuhoaa tämän porton (Ilm 17:16-18:26).
        Pedon merkki on väärä uskontunnustus ja antikristuksen nimi otsissa ja oikeassa kädessä (Ilm
        13:11-18). Jumalan kansalla on otsissaan ja kädessään Jahven nimi, sillä Raamatun mukaan Jahve
        meidän Jumalamme on yksi ainoa Jahve ja Jeesus kristus on tämän Jahven poika, ei itse se Jahve.
        Antikristukseen uskovat puolestaan palvovat Jeesusta Jumalana ja Jahvena, kaiken olevaisen
        luojana, mitä Jeesus ei tietenkään ole (ei ole isän vertainen herra ja Jumala, kaiken luoja) (5Moos
        6:4 on Israelin ja uuden liiton Jumalan kansan uskontunnustus).
        Meillä on vain yksi Jumala ja kaikkien isä Efe 4:6; 1Kor 8:4,6.
        Joka ei tunnusta yhtä ainoaa Jumalaa ja meidän isäämme vaan tunnustaa uskonsa kolmiyhteiseen
        jumalaan, on vielä Babylonissa eli portossa sisällä.
        Ja meillä on vain yksi ainoa herra, Jeesus kristus, joka on ihminen, ei kaksi olentoa (jokin
        taivaallinen olento, joka olisi sulautunut yhdeksi olennoksi ihmisen kristuksen Jeesuksen kanssa), ja
        joka on saanut alkunsa neitsyt Marian kohdussa ja syntynyt ihmiseksi (Matt 1:17-25; Luuk 1:26-
        37), ja jota sanotaan ihmiseksi sen vuoksi, että Jumala on hänen isänsä, mutta hän on Jumalan
        poikanakin "vain" ihminen.
        Ne, jotka luulevat Jeesuksen olleen mukana luomassa tätä nykyistä maailmaa, ovat vielä Babylonin
        eksytyksessä mukana, sen kaupungin porttien sisäpuolella. He hapuilevat nyt illan hämärässä
        ulospäin, mutta niin kauan kuin pysyvät kannassaan, ovat vielä sisällä Babylonissa.
        Vain ne ovat ulkopuolella Babylonin, jotka tunnustavat, että Jeesus on kristus, Jumalan poika ja
        poikanakin vain ihminen, ei mitään muuta (ei ole edeltä oleva taivaallinen olento joka olisi henkenä
        kiinnittynyt Marian munasoluun ja syntynyt ihmiseksi hänen kohdustaan).
        Ilmestyskirjassa mainitaan Jumalan nimi (Jahve) ja Jeesuksen uusi nimi (Jahve) Jumalan lasten
        otsissa (Ilm 3:12 ja 22:4).
        Jeesus kristus edustaa isää Jumalaa hänen kaikella arvovallallaan ja siksi hänestä on kirjoitettu, että
        hän on tullut ja tulee isänsä Jahven nimessä (Joh 5:43). Kun Jahve ja elohim, herra ja Jumala astuu
        öljymäelle (Sak 14:1-9; Apt 1:9-11), niin silloin herra Jeesus tulee alas taivaasta ja isä asuu hänessä
        edelleen, niin kuin asui ennen ristinkuolemaa (Joh 14:9-11).
        Me näemme valtaistuimella Ilmestyskirjan lopussa vain yhden ihmisen pojan muotoisen hahmon,
        joka on meidän herramme Jeesus kristus ja hänen otsassaan ja hänen palvelijoidensa otsassa on
        hänen uusi nimensä ja hänen isänsä nimi, joka on Vanhan testamentin mukaan Jahve (Ilm 22:1-5).

        Jatkuu..

        Uuden Jerusalemin nimi on "Jahve meidän vanhurskautemme" (Jer 33:16) ja me olemme se uusi
        Jerusalem, me, kristuksen morsian (Ilm 19:4-10; 21), herrallemme kaunistettu. Uusi Jerusalem ei
        ole jokin kivistä, helmistä ja kullasta rakennettu rakennus vaan hengessä Jumalaa palvelevien
        valittujen ja pyhien joukko, jotka temmataan ensin yläilmoihin pilviin herraa vastaan (1Tess 4:13-
        18) ja tulevat sieltä sitten aikanaan takaisin maan päälle hallitsemaan yhdessä kristuksen kanssa
        (Ilm 21-22).
        Meidän herramme ja jumalamme Jeesus kristus on ihminen, niin kuin Mooses, Israelin päämies ja
        jumala (2Moos 4:16) ja tuomari niin kuin Israelin tuomarit, joita elohimeiksi sanotaan (jumaliksi
        sanotaan) (Psa 82:1, 6).
        Mutta vain harvat alistuvat Jumalan korottaman ihmisen kristuksen Jeesuksen valtaan. Suurin osa
        tahtoo kuninkaakseen ja herrakseen "Jumalan, joka on luonut kaiken, mitä on olemassa" ja korottaa
        siksi antikristuksen jumalakseen, tämä kun valehtelee olevansa se Jeesus, josta Raamattu todistaa ja
        on korottanut itsensä jumalaksi ja luojaksi yli kaiken palvottavan (Jes 14:1-27; Hes 28:1-19; ks.
        Adamin synti, 1Moos 3:5, 22).
        Se, että isä asuu pojassaan (Joh 14:9-11), ei tarkoita sitä, että poika on se isä, joka hänessä asuu.
        Se, että Jumala asuu meissä valituissa, ei tarkoita sitä, että me valitut olemme se Jumala, joka
        meissä asuu (1Joh 4:13-15).
        Se, joka väittää, että Jeesus on isän vertainen Jumala, on korottanut Jeesuksen vastoin Raamatun
        kirjoituksia asemaan, jota hän ei itse tavoitellut (Fil 2:6-8).
        He ovat tehneet opillaan Jeesuksesta kristuksesta maailman suurimman syntisen,
        majesteettirikoksen tehneen, ihmisen, joka on korottanut itsensä isän vertaiseksi Jumalaksi, mutta
        Raamatun Jeesus ei sellaista ole tehnyt, eikä isä Jumala ole sitä tehnyt, joten kuka sen on tehnyt?
        Lue se Raamatusta: Jes 14:1-27; hes 28:1-19; Adamin synti, 1Moos 3:5, 22; antikristus/
        laittomuuden ihminen 2Tess 2 ja se toinen Jeesus ja se toinen henki, 2Kor 11:4 ja sitä Jeesusta
        saarnaavien kirouksen alainen toinen evankeliumi Gal 1:1-11.
        Ketä Jeesusta sinä palvelet ja seuraat hengessäsi?
        Nämä antikristuksen hengessä vaeltavat eivät voi tunnustaa sitä, että Jeesus kristus on ihminen.
        Heidän pitää lisätä siihen aina jotakin muuta. "Jeesus kristus on ihminen ja Jumala yhtä aikaa
        olematta silti ihmisenä eri olento kuin Jumala". "Jeesus kristus on taivaallinen olento, joka muuttui
        ihmiseksi ja on nyt sulautunut yhdeksi olennoksi, joka on taivaallinen olento ja ihminen yhtä aikaa
        olematta kaksi eri olentoa".
        Siitä me tunnistamme ne, jotka eivät ole Jumalan hengestä, että he eivät voi tunnustaa Jeesusta
        Jumalan poikana vain kristukseksi (ihmiseksi) sillä sanaa kristus on käytetty Raamatussa vain ja
        ainoastaan ihmisestä, joka on suomeksi voideltu.
        Jeesus on Jumalan voitelema profeetta, Mooseksen kaltainen (5Moos 18:15), uuden liiton Jumalan
        kansan ylimmäinen pappi (Hebr 2-10) ja tulevan maailman kuningas (ihminen silloinkin, Hebr 2:5-
        3:1).
        Jeesus kuvataan hänen ilmestyksessäänkin (Ilm 1:1) vain ihmisenä, jonka Jumala on herättänyt ylös
        kuolleista ja on Daavidin juurivesa (Ilm 22:16) eli Daavidin jälkeläinen alenevassa polvessa (Jes
        11:1, 10; 2Sam 7:8-17; Ilm 1:5, 17-18; 2:8; 22:12-16).
        Kuka on se, joka ei alistu ihmisen kristuksen Jeesuksen valtaan? Antikristus ja villitsijä (1Joh 2:18-
        28; 4:1-5:13; 2Joh 1:7-11).


      • Simelius
        Simelius kirjoitti:

        Jatkuu..

        Uuden Jerusalemin nimi on "Jahve meidän vanhurskautemme" (Jer 33:16) ja me olemme se uusi
        Jerusalem, me, kristuksen morsian (Ilm 19:4-10; 21), herrallemme kaunistettu. Uusi Jerusalem ei
        ole jokin kivistä, helmistä ja kullasta rakennettu rakennus vaan hengessä Jumalaa palvelevien
        valittujen ja pyhien joukko, jotka temmataan ensin yläilmoihin pilviin herraa vastaan (1Tess 4:13-
        18) ja tulevat sieltä sitten aikanaan takaisin maan päälle hallitsemaan yhdessä kristuksen kanssa
        (Ilm 21-22).
        Meidän herramme ja jumalamme Jeesus kristus on ihminen, niin kuin Mooses, Israelin päämies ja
        jumala (2Moos 4:16) ja tuomari niin kuin Israelin tuomarit, joita elohimeiksi sanotaan (jumaliksi
        sanotaan) (Psa 82:1, 6).
        Mutta vain harvat alistuvat Jumalan korottaman ihmisen kristuksen Jeesuksen valtaan. Suurin osa
        tahtoo kuninkaakseen ja herrakseen "Jumalan, joka on luonut kaiken, mitä on olemassa" ja korottaa
        siksi antikristuksen jumalakseen, tämä kun valehtelee olevansa se Jeesus, josta Raamattu todistaa ja
        on korottanut itsensä jumalaksi ja luojaksi yli kaiken palvottavan (Jes 14:1-27; Hes 28:1-19; ks.
        Adamin synti, 1Moos 3:5, 22).
        Se, että isä asuu pojassaan (Joh 14:9-11), ei tarkoita sitä, että poika on se isä, joka hänessä asuu.
        Se, että Jumala asuu meissä valituissa, ei tarkoita sitä, että me valitut olemme se Jumala, joka
        meissä asuu (1Joh 4:13-15).
        Se, joka väittää, että Jeesus on isän vertainen Jumala, on korottanut Jeesuksen vastoin Raamatun
        kirjoituksia asemaan, jota hän ei itse tavoitellut (Fil 2:6-8).
        He ovat tehneet opillaan Jeesuksesta kristuksesta maailman suurimman syntisen,
        majesteettirikoksen tehneen, ihmisen, joka on korottanut itsensä isän vertaiseksi Jumalaksi, mutta
        Raamatun Jeesus ei sellaista ole tehnyt, eikä isä Jumala ole sitä tehnyt, joten kuka sen on tehnyt?
        Lue se Raamatusta: Jes 14:1-27; hes 28:1-19; Adamin synti, 1Moos 3:5, 22; antikristus/
        laittomuuden ihminen 2Tess 2 ja se toinen Jeesus ja se toinen henki, 2Kor 11:4 ja sitä Jeesusta
        saarnaavien kirouksen alainen toinen evankeliumi Gal 1:1-11.
        Ketä Jeesusta sinä palvelet ja seuraat hengessäsi?
        Nämä antikristuksen hengessä vaeltavat eivät voi tunnustaa sitä, että Jeesus kristus on ihminen.
        Heidän pitää lisätä siihen aina jotakin muuta. "Jeesus kristus on ihminen ja Jumala yhtä aikaa
        olematta silti ihmisenä eri olento kuin Jumala". "Jeesus kristus on taivaallinen olento, joka muuttui
        ihmiseksi ja on nyt sulautunut yhdeksi olennoksi, joka on taivaallinen olento ja ihminen yhtä aikaa
        olematta kaksi eri olentoa".
        Siitä me tunnistamme ne, jotka eivät ole Jumalan hengestä, että he eivät voi tunnustaa Jeesusta
        Jumalan poikana vain kristukseksi (ihmiseksi) sillä sanaa kristus on käytetty Raamatussa vain ja
        ainoastaan ihmisestä, joka on suomeksi voideltu.
        Jeesus on Jumalan voitelema profeetta, Mooseksen kaltainen (5Moos 18:15), uuden liiton Jumalan
        kansan ylimmäinen pappi (Hebr 2-10) ja tulevan maailman kuningas (ihminen silloinkin, Hebr 2:5-
        3:1).
        Jeesus kuvataan hänen ilmestyksessäänkin (Ilm 1:1) vain ihmisenä, jonka Jumala on herättänyt ylös
        kuolleista ja on Daavidin juurivesa (Ilm 22:16) eli Daavidin jälkeläinen alenevassa polvessa (Jes
        11:1, 10; 2Sam 7:8-17; Ilm 1:5, 17-18; 2:8; 22:12-16).
        Kuka on se, joka ei alistu ihmisen kristuksen Jeesuksen valtaan? Antikristus ja villitsijä (1Joh 2:18-
        28; 4:1-5:13; 2Joh 1:7-11).

        Koska kopioin pdf-tiedoston, luettavuus ei ole paras mahdollinen mutta asia selviää.


      • Simelius

    • miten_on

      mahdollista,että ihmiset "uskoo" ja tottelee vanhaa huru-ukkoa,joka on vain ihminen kuin muutkin. suurta horinaa ja kuvittelua höpisevää on mahdoton uskoa kun kyseessä on "usko",josta todellista käytännön tietoa tai edes hajuakaan ei ole koko ihmiskunnassa.
      täydellistä utopiaa ja kuvitelmaa alusta loppuun ja sanomani on todella totta.

    • olisikohannäin

      Ei tässä mitään uutta tai ihmeellistä ole, tuota dialogia on käyty jo JP II:n aikana ja JP muistaakseni jossain tilaisuudessa, missä rukoiltiin yhdessä kaikkien kanssa, siinä olivat mukana jopa satanistit (tosin satanistit kuulostavat vaarallisemmalta kuin ovat).

      Tämä on vain eräänlaista know how'ta yrittää tulla toimeen muiden kanssa.

      Toki on nykyään paljon viitteitä siitä, että ainakin länsimaissa ajatellaan, että kaikki tiet johtavat Jumalan luo, joten joku voi saada tuosta väärän neuvon, eli joku kääntyy noihin uskontoihin.

    • näinkötodellaon

      Keskustelussa käy hyvin selville että toiset uskovat Jumalan tappamishaluun ja kieltäytyvät jopa "lähetyskäskystä" Eli uskoa on viljeltävä vain oikeauskoisten parissa. Rakastava Jumala kyllä tappaa vääräuskoiset.

      muutamat väärämieliset sitten koetavat nähdä armeliaisuutta mutta sehän on vain Je... hömppämielisyyttä???? Ketä vastaan sitten sodittaisin, kuinka sitten saisin taivastenvaltakunnan jos ei olisi niitä joita MINÄ olen pelastanut?

    • Usko_Toivo_ja_Gay-baari

      Lienet katollinen, mutta kattosi taitaa vuotaa pahoin ja alus on mätä.

      Paavikin tajuaa, että uskonnot ovat vainuskontoja. Kunpa sinäkin Pahvi tajuaisit sen.

    • ViimeinenPaaviko

      Jos paavi ei ole oikealla asialla, niin hän näyttää sittenkin olevan ennustusten mukainen viimeinen paavi ennen Jeesuksen Kristuksen toista tulemista.

      • Näin_on

        Aivan oikein. Paavi Franciscus on antikristuksen väärä profeetta.

        Vatikaani sai itsenäisyyden vuonna 1929. Silloin paavista tuli vatikaanin valtion kuningas. Rooma ja Vatikaani ovat seitsemän kukkulan kaupungissa. Vatikaanista on hallittu niin eri valtioiden päämiehiä (eri aikakausina valta on vaihdellut) kuin maailmanlaajuista katolista kirkkoa.

        Raamattu sanoo, että kahdeksas kuningas on itse peto. Nykyinen paavi on kahdeksas paavi laskettuna vuodesta 1929. Seitsemäs paavi Benediktus hallitsi vain vähän aikaa, koska erosi kesken kaiken yllättäen ollen paavina vain 7 vuotta ja 10 kuukautta. Paavi Franciscus sopii Raamatun kuvaukseen antikristuksen väärästä profeetasta.

        Ilm. 17: 9 "Tässä tarvitaan ymmärrystä ja viisautta. Seitsemän päätä tarkoittaa seitsemää vuorta, joilla nainen istuu. Myös kuninkaita on seitsemän. 10 Viisi näistä on jo poissa, kuudes on vallassa. Yksi ei ole vielä tullut, ja kun hän tulee, hänen on määrä hallita vain vähän aikaa. 11 Peto itse -- se, joka on ollut mutta jota ei enää ole -- on kahdeksas kuningas ja samalla yksi noista seitsemästä. Se joutuu tuhon omaksi.. ..18 "Nainen, jonka näit, on se suuri kaupunki, joka hallitsee maan kaikkia hallitsijoita."


    • PasiToivonen

      >>Aivan oikein. Paavi Franciscus on antikristuksen väärä profeetta.>>

      Ei ole.

      • fghfghfhffh

        Edellä on hyvin poimittu se Raamatun kohta, jossa kerrotaan Franciscuksen oleva antikristuksen väärä profeetta. Minusta tuo Raamatun kohta on itse asiassa aika selkeä.

        Muistan nähneeni keskustelu, jossa sinä Pasi Toivonen arvostelit pahalla suulla ja lankesit Pyhän Hengen pilkkaan. Jos olet sama Pasi Toivonen, niin sinun kommentejasi tulee muiden varoa. Huomaan epäluotettavuutesi myös siitä, kun puolustat väärää profeettaa.


    • PasiToivonen

      Jos haluat puolustaa oikeaa profeettaa, osta Donald Trumpin kampanjatuotteita. Hänellä on vähän huonot välit Paavin kanssa.

      http://shop.donaldjtrump.com/

      "Nainen, jonka näit, on se suuri kaupunki, joka hallitsee maan kaikkia hallitsijoita."

      Jos Trumpista tulee presidentti, ei hallitse.

      • JesuiittaTrump

        Kumma juttu, että Trumpilla olisi huonot välit jesuiittapaavi Franciscuksen kanssa varsinkin, kun Trump on itse jesuiittojen kouluttama, kuten on 3 hänen lapsistaankin. Taitaa olla kyseessä "false flag" riita.


      • niinpäniin--

        Niin Stalinilla ja Hitlerillä oli myös huonot välit. Vastakkainasettelu hämää ;-D


    • PasiToivonen

      Kaikki on jesuiittoja ja false flagia. Taitaa olla ainoa mahdollisuus että perustat oman puolueen, nouset pääministeriksi ja hävität Suomesta kaikki katoliset (ne jotka eivät suostu kääntymään protestanteiksi).

      Saat varmaan 90 % äänistä.

      Ja sitten luterilaisuus ja helluntailaisuus ovat ainoita sallittuja uskontoja Suomessa.

      Tästä saat tunnuksen puolueellesi:

      https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4b/Deutsche_Christen_Flagge.svg/2000px-Deutsche_Christen_Flagge.svg.png

      http://www.niemoeller-haus-ausstellung.de/tafeln_gross/tafel3/tafel3_6.jpg

    • Voi.voi.voi

      Paavi on todellakin antikristuksen väärä profeetta. Hän on nyt antanut sellaisia lausuntoja, joissa hän suorastaan vastustaa Jumalaa.

      Paavi Franciscus on hyväksynyt evoluutioteorian ja nyt hän perustelee pilkkasanoin tätä kantaansa: "Pope Francis declares evolution and Big Bang theory are real and God is not 'a magician with a magic wand'

      http://www.independent.co.uk/news/world/europe/pope-francis-declares-evolution-and-big-bang-theory-are-right-and-god-isnt-a-magician-with-a-magic-9822514.html

      Tuossa lausunnossa paavi kieltää sen, että Jumalalla olisi ollut voima luoda maailma sanansa voimalla. Hän jopa viittaa taikuuteen ja taikasauvaan epäasiallisella tavalla.

      Nyt katolisilla papeilla on tosi kyseessä. Teidän tulee erota katolisesta kirkosta. Ei teillä ole mitään omaisuutta. Papit lähtekää ennemmin kaduille ja pyytäkää pelastusta Jumalata.

      • fghfghfhf

        Paavi pilkkasi Luojaa. Hänen sanat olivat todellakin Luojan pilkkaamista. Raamattu ennustaa, että peto alkaa pilkkaamaan Jumalaa. Paavi Franciscus on todellakin Jumalan pilkkaaja:

        Ilm. 13: 5 Pedolle annettiin suu, joka herjaa ja puhuu suuria sanoja, ja se sai tämän vallan neljänkymmenenkahden kuukauden ajaksi. 6 Niin se avasi suunsa ja alkoi herjata Jumalaa..


    • fghfghfhffg
      • rikkaat.ja.köyhät

        Saa KAIKKI suuret ja pienet.


    • Simelius

      Aloittajaa ja muitakin kehoitan lähtemään tuosta porttokirkosta ettette tulisi sen synneistä osallisiksi.

      • ghjkghjkghk

        Huom!! Sitten kun enkeli käskee lähtemään ulos. Se on varoitus tulevista rangaistuksista, jonka välttää, kun lähtee ulos. Sellainen käsky kyllä tulee ja saattaa ulottua katolisen kirkon lisäksi myös ortodokseihini, luterilaisiis, hellareihin jne. Matka on silloin kotikokouksiin.

        Ilm. 18: 4 Minä kuulin taivaasta toisenkin äänen, joka sanoi:

        "Lähtekää pois, jättäkää hänet, te, jotka olette minun kansaani, ettette joutuisi ottamaan osaa hänen synteihinsä ettekä jäisi alttiiksi niille vitsauksille, joilla häntä lyödään.


    • ghyykijo

      Jeesus pesi opetuslastensa jalat ja kehoitti heitä tekemään samoin keskenään.

      Pesemällä pakanoiden jalkoja paavi todisti, että nuo pakanat ovat hänen opetuslapsiaan ja paavi siis itsekin on pakana.

      • fhfghfhfg

        Jeesus pesi oman seurakuntansa jäsenten jalkoja. Paavi pesi niiden jalkoja, joista Raamattu kehottaa erottautumaan pois.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1315
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1155
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      58
      880
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      75
      751
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe