Yksityinen sektori tuhottava

uuttajattelua

Ahneus vie perikatoon, joka on nähty EK:n toimesta Suomessa.

Yksityinen ajaa ainoastaan yksilön etua, ei yhteiskunnan. Tämä johtaa tilanteeseen, että vain vahvin pärjää. Se ei puolestaan ole yhteiskunnan etu, joka on että kaikki pärjäävät.

Jokaisen kansalaisen tulee olla yhdenvertainen. Tästä seuraa se, että nykyinen yksityinen omaisuus pl. kultahampaat on otettava yhteiskunnan haltuun.

Omaisuuden hallintaan on perustettava määräaikaisia limittäisillä toimikausilla olevia komiteoita, joiden jäsenet valitaan äänestämällä. Tällä tavalla poliittinen ohjaus ei olisi poukkoilevaa, koska jäsenet vaihtuisivat säännöllisesti, mutta eivät koskaan kaikki yhtäaikaa. Komiteoiden jäsenille tulisi myös automaattisesti huilivuoro, koska istuva jäsen ei saisi olla ehdokkaana seuraavissa vaaleissa.

Kolmen komitean mallissa toimikausi olisi 6 vuotta, ja ne olisivat limittäin 2 vuotta kerrallaan. Eli vanhaa poistuisi ja uutta tulisi tilalle 2:n vuoden välein. Pakollinen jäähdyttelyaika olisi jäsenelle tällöin 2 vuotta. Kaksi komiteaa toimisi yhdessä puolestaan 4 vuotta.

12

120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 9plus19

      Osuustoiminta on sallittava.

    • tarvitaan_muutos

      Markkinatalous on aikansa elänyt. Jokaisella ihmisellä ei ole taitoa ja kultalusikalla annettuja resursseja alkaa yrittäjäksi. Yritys tarvitsee myös maksavia asiakkaita, joita nykymenolla ei kohta enää ole.

      Ainoat jäljelle jäävät yrittäjät ovat riistäjiä, jotka käyttävät häikäilemättä hyväkseen heikommassa asemassa olevia ihmisiä. Tätä epäkohtaa ei sosialistisessa yhteiskunnassa ole, koska kaikki ovat samanarvoisia ja yhteiskunta hoitaa yritystoiminnan.

      Suomesta on tehtävä SSML, eli sosialististen suomalaismaakuntien liitto.

      • Jarnak

        Sosialismi on koko ihmiskunnan suurin onnettumuus, sadassa vuodessa murhattu ainakin 60 miljoonaa ihmistä Neuvostoliitossa,kiinassa p-koreassa,kamputseassa,ymm.Ensi vuosi on juhla vuosi 2017,kun tappaminen alkoi Leninin Stalinin ja Maon johdolla.Tappaminen jatkuu joka ikinen päivä.


    • kiirustatulee

      Maanomistusten sosialisoinnilla alkaa olla kiire. Nykyinen keplotteluhallitus pyrkii päinvastoin myymään maat ulkomaisille pääomasijoittajille. He aitaavat metsät, jolloin kansalaiset eivät pääse nauttimaan jokamiehenoikeuksista.

      Ulkomaiset sijoittajat eivät metsänraiskauksen jälkeen uudista metsiä, vaan jättävät ne uudistumaan "luonnollisesti".

      Yksityisen sektorin alasajo tulee aloittaa juuri maanomistuksen haltuunotolla. Tuotantolaitoksilla ei ole niinkään kiire, mutta ainakin pörssiyritysten hallituksiin pitää jo nyt saada mukaan valtion edustajia, jotta niiden siirto valtion hallintaan onnistuu kontrolloidusti.

    • kelpop

      Jumala valitsai Koneliuksen pelstukseen Ramatun Apostolien tekjen mukaan,joka teki hyviä tekoja lhimisiä kohtaan, eikä yhkaillut lhmäiisä,niinkkuinn p.korelaiset tekevät.
      Lue vaikka Aostolien teoista!

    • KiväärinPiippuParatiisi

      Kommunismi on käytännön kokein todistettu toimimattomaksi järjestelmäksi monien eri valtioiden taholta. Mikään ei saa kommunismia pysymään pystyssä vaan se romahtaa kasaan kuin löysä kurapaska. Kommunismissa ei ole mitään rakenteita, jotka tukisivat järjestelmän pystyssä pysymistä tai on... kiväärin piippu. Minkälainen paratiisi on kiväärinpiippuparatiisi. Se on sellainen jossa ei ole mitään keskenäistä luottamusta. On vain ylhäältä alas saneluväkivalta koneisto jonka tehtävä ei poikkea mitenkään Hitlerin saksan menetelmistä. Toki eihän näillä sosialistisilla/kommunistisilla järjestelmillä muutenkaan ole mitään eroja. Kaikki ne ovat yhtä paskoja.

    • sdfsafhgsguf

      Kommunismista ei hyödy muut kuin rikkaat, ja kommunismissa rikkaat ovat nimenomaan korkea arvoiset valtiomiehet. Köyhät saavat lämmintä kättä ja rajoitteita.

    • Itse666

      Sosialismi on:
      - pakkotyöleirejä
      - sotasankarijohtajia jotka eivät ole olleet sodassa
      - kätyreitä ja vakoilijoita
      - apatiaa
      - mielipidevankeja
      - eriarvoisuutta joka perustuu poliittiseen mielipiteeseen
      - vaaleja joissa on yksi ehdokas ja hän saa 100% äänistä
      - valtion täydellinen kontrolli jopa siitä mitä ihminen saa ajatella

    • Jacop

      Nuoruudessani hyväksyin kommunistiset periaatteet. Ne ovat kaikille sama palkka, kaikille sama terveyden huolto. Ammateihin valittaisiin ihmiset lahjojensa mukaan, jos mahdollista. Kiintain omaisuus ja asunnot valtiolle. Koko maa olisi kuin yksi suuri yritys. Kaikki ihmiset työskentelisivät tämän yhtiön nimiin.
      Ei ihmisen onnellisuus ole kiinni siitä kuinka paljon hän omistaa vaan siitä, ettei kellään muullakaan ole sen paremmin kuin hänelläkään. Lieneekö perää kun joskus kuulee itseään viisaina pitävien suusta, että Jeesus oli maailman ensimmäinen kommunisti.

      • eiollumikäänkomukka

        "Lieneekö perää kun joskus kuulee itseään viisaina pitävien suusta, että Jeesus oli maailman ensimmäinen kommunisti."

        Jos hän olisi sitä ollut, niin olisi kait osannut sen sanoa.


    • bäckmanninjohan

      Kaikki Tarja Halosen ja Paavo Arhiksen ja Li Anderssonin ja raiskarimamujen vastustajat on murhattava, kommunismin hengessä!

    • sielläTuhottiin

      "Yksityinen sektori tuhottava"

      Neuvostoliitossa sitä jo harjoiteltiin. Kymmeniä miljoonia kylmennettiin välittömin toimin. Toimimattoman systeemin aiheuttamiin nälänhätiin kuoli myös miljoonia. Nälkä vieraili Neuvostoliitossa vähän väliä sen loppuun asti.

      Eikös tullut jo harjoiteltua se järjestelmä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2605
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1927
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1655
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      35
      1589
    8. 89
      1530
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      116
      1403
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe