Miksi helluntailaiset kuolevat syöpään?

Henok

Vuosia seuranneena olen itse havainnut muiden kertoessa samaa kun helluntailaiset kuolevat syövän runtelemana. Miksi he kuolevat hirvittävällä tavalla?
Tulee mieleen että helluntailaiset lausuvat kirouksia ja tuomioitaan arvostelijoille luullen itse tekevänsä oikein tuomitessaan muita todellisia uskovia. Mieleen tulee Raamatun sanoista kuinka harhaoppisille ei ole luvattu onnellista loppua joten syöpä näyttäisi olevan seuraus harhaopin julistamisesta ja liekö se helluntailaisille on "armolahja" että elämä epävarmuudessa saa kivuliaan lopun koska Jumala ei salli itseään pilkattavan.

13

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • varronen

      Voi se syy liittyä armottomaan uskontoon? On oltava varovainen nykyisin.Varonen

      • USKONKOETUS

        Helluntailaisen kuoleminen syöpään, hidas tuskallinen kärsimyskuolema, jota voidaan verrata ristiinnaulitsemiseen paremmin kuin mitään muuta kuolemaa,
        on suuri uskonkoetus sekä syöpään kuolevalle että koko seurakunnalle. Siitä on
        luvassa suuri palkinto Taivaassa niille, jotka pysyvät lujina uskossa Jumalan Sanaan, huolimatta siitä mitä järki sanoo tai tunteet vaikuttavat.

        Syöpäkuolema on JUMALALTA suuri luottamuksenosoitus ja suuri uskonkoetus.
        Tämä myös tehokkaasti torjuu "menestysteologian" harhaa seurakunnassa. Ja
        pistää seurakunnan jäsenet ahdistuksessaan syvään ja kestävään rukoukseen.
        Olen itse läheltä seurannut kahta varman helluntaiuskovan syöpäkuolemaa.

        JEESUS herättää näin seurakuntansa, ja kärsimys ja kuolema ottaa pois ylpeyttä, kuviteltua itseriittoisuutta, ja maailmanrakkautta, joka kiinnittyy ajallisiin.


    • S---A

      Jaaha. Kaikkia uskovia pilkkaava Einokki keksii tällaisia ajatuksia tällä kertaa. Mutta: jokainen me joskus kuollaan. Syöpä on yksi tavallinen kuolinsyy Suomessa. Siihen kuolee ihmisiä riippumatta seurakuntataustasta.

      Mutta en tiedä, mihin tämä ajatus kivuliaasta lopusta perustuu? Omista helluntaiseurakuntaan kuuluvista sukulaisistani kaksi (isovanhempiani molemmat) on kuollut syöpään. Oireita oli niin vähän, että:

      - toisella sairaus todettiin 1½ kuukautta ennen siirtymistä Jumalan luo*** Ei ollut kipuja, mutta oli ollut väsymystä muutaman kuukauden ajan; mistään kivuista ei puhunut sairauden toteamisen jälkeenkään.

      - Toisella sairaus todettiin kolme viikkoa ennen kuin Jumala otti hänet luokseen***. Vanhan kansan maanviljelijöistä on vaikea sanoa, oliko ollut jotain vaivoja sitä ennen ja kokiko joitain kipuja sairauden toteamisen jälkeen. Sairaus todettiin yhtenä yönä kun isoäitini totesi isoisäni hengittämistyylistä, että isoisäni on tekemässä kuolemaa. ...Isoisäni viimeinen vuosi oli muuten mahtavaa aikaa! Oli tullut uskoon aikanaan 50-luvulla. Sitten hänen sukulaisensa oli puhunut hänet pois uskosta sanomalla, että "ne helluntailaiset vievät sinulta rahat ja kaiken." Tämän jälkeen isoisästäni tuli jyrkkä jumalankieltäjä. Mutta viimeisenä vuotenaan tuli uudestaan uskoon. Se usko todella loisti hänestä mahtavasti, ja samalla isovanhempani rakastuivat toisiinsa uudestaan! Tällaista tekee Jumala!

      *** Tai mitä kukin ajatteleekaan paratiisista tai muusta pyhille tarkoitetusta välitilasta ennen "maailmanloppua".

      • 1234567---

        Jumala ottaa omansa luokseen Jeesuksen toisessa tulemisessa 1000-vuodeksi taivaaseen.
        Kuolleet eivät tiedä mitään. Henki palajaa Jumalan tykö, joka on sen antanutkin. Jeesuksen toinen tulemus, heräjä sinä, joka maan tomussa makajat, näin Raamatussa. Ihmisestä tulee jälleen elävä kun Jeesus hänet herättää kirkastetussa ruumiissa.


      • bhbiuounno

        ..jokainen meistä.. ei koske oikeauskoisiin vaan uudestikastettuihin joiden synnit kulminoituvat kaikessa ankaruudessaan sairauksella joka kuihduttaa ruumiin ja koska sielu on jo ruumista aiemmin kuihtunut epätoivon aikaansaamana jäljelle jää vain odotus koska noutajat käyvät hakemassa? Pilkkaajien kohtalo.


      • fantastinenfantasia

        Hellarien hirveät kärsimykset ovat aloittajan omia toiveita ja fantasioita.


      • pois.taikauskot
        1234567--- kirjoitti:

        Jumala ottaa omansa luokseen Jeesuksen toisessa tulemisessa 1000-vuodeksi taivaaseen.
        Kuolleet eivät tiedä mitään. Henki palajaa Jumalan tykö, joka on sen antanutkin. Jeesuksen toinen tulemus, heräjä sinä, joka maan tomussa makajat, näin Raamatussa. Ihmisestä tulee jälleen elävä kun Jeesus hänet herättää kirkastetussa ruumiissa.

        Oletpas taikauskoinen. Eikö sinun olisi parasta jättää se Raamattu kirjahyllyyn ja lukea mieluimmin Aku-Ankkaa. Siinäkin on enemmän totuutta ja tietoa kuin Raamatussa.


    • Herätyys

      Johtunee SYYSTÄ, kun eivät helluntailaiset, eikä muutkaan lukuisat erinimiset ns. "krist. kuntalaiset" ole kiinnostuneita Raamatun UT opetusten ja ohjeiden mukaisesta ja perustuvasta, Oikeasta, ne Oikean Kristillisyyden tunnus merkit ilmentävästä ja täyttävästä, ne käytännön arkielämässä elämällä, sanoilla ja teoilla osoittavasta / todistavasta Kristillisyydestä.

      Siitä Kristuksen Jeesuksen, kaikille hyväksi käskyt kaikilta osin pitävästä ja täyttävästä Kristillisyydestä. Siksi saavat samoja kohtaloita kuin muutkin Jumalan Sanan vastaisesti elävät, ns. "maailmalliset ihmiset".

      Jeesuksen nimessä... valkeudeksi / herätykseksi valistaen ja muistuttaen, tästä kaikille hyväksi Raamatun UT opetusten ja ohjeien mukaisesta ja perustuvasta Kristillisyydestä. Josta eivät ole olleet mitenkään, millään tavalla kiinnostuneita.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva pavelijansa. Tähän Raamatun UT mukaiseen ja perustuvaan, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist, vaihtoehtoa rakentavaan Kirst. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu palvelijansa ja seuraajansa. Niitä muita, tähän vasta Oikeasti Krist. yhteyteen ja yhteityöhön kutsuttuja etsivä / perään kuulutteleva

      • luuletkoolevasiparempi

        Sinulla tulee olemaan ihan sama kohtalo kuin muillakin maailman ihmisillä. Sinä kuolet, ja ellet tee itsaria, niin et voi valita kuolintapaasi. Vaelluksella ei ole mitään tekemistä sen kanssa miten kuolet. Jeesuskin kuoli varsin inhottavalla tavalla.


    • woewoe

      Kaikki ihmiset kuolevat. Harvat terveenä seisaaltaan. Kuoleminen on harvoin nättiä katsottavaa. Saati sitten kivaa koettavaa.

      • Jobinpostia

        1Kor.15:51. Biblia. Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme tosin kaikki nuku, vaan kaikki me muutetaan. Siis jonnekkin muutetaan.


      • 1234567---
        Jobinpostia kirjoitti:

        1Kor.15:51. Biblia. Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme tosin kaikki nuku, vaan kaikki me muutetaan. Siis jonnekkin muutetaan.

        Jeesuksen toisessa tulemuksessa elossa olevat pyhät muutetaan ja kuolon uneen nukkuneet herätetään kirkastetussa ruumiissa. Jeesus vie omansa 1000-vuodeksi taivaaseen, jonne on mennyt valmistamaan heille sijaa.


    • OOOOOiiiiiIIIIIIIIiiiiI

      Jos Henokin teoriat pitävät paikkansa niin Henokin itsensä kuuluisi kuolla kaikkein hirvittävimmällä tavalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      301
      2719
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      103
      2132
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      80
      1625
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      179
      1485
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1308
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1215
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1086
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1084
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1030
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      911
    Aihe