Tiede pahan palveluksessa

psykoottinen-

Järkyttävää mutta totta! Näin on tapahtunut ennenkin mikä estää nykyäänkään? Lääketiede on ennenkin eksynyt väärille poluille, vääriin teorioihin ja hirmutekoihin, ihmisten massamurhaamisiin. lääketiede on ennenkin pitänyt kiinni kritiikittömästi epätieteellisistä oletuksistaan. Väärillä teorioilla on oikeutettu kauhutekoja ja sitä ovat toteuttaneet empatiakyvyttömät psykopaatit, jotka eivät kadu tekojaan, eivät myönnä vääryyksiään, eivät ota vastuuta tekemisistään. Nämäkin "tieteen harjoittajat" lääkärit (kts. dokumentissa) ja muut pääsivät kuin koira veräjästä, heitä ei tuomittu näistä asioista vaan muista rikoksista, osa pakeni itsemurhaan ennen oikeudenkäyntiä. Kertoo, kuinka monesti oikeuslaitoskaan ei tuo oikeutta uhreille! Ennen määriteltiin juutalaista ihmistä, että se voidaan tunnistaa sekä tuhota. Nyt määritellään mielenterveysongelmia, että ne voidaan tuhota ajan saatossa tuhoavilla lääkkeillä/sähköshokeilla ensin sairaiksi sitten lopulta hautaan. Sitä ennen erottaa ulos yhteiskunnasta, eristää normaalien ihmisten seasta leimaavin diagnoosein ja pakkohoidoin. Kemiallisesti sitoa neljän seinän sisään lamauttavilla lääkkeillä.

Onko tässä paljon eroa mitä ennen on tapahtunut? Nykyään vain määritellään sitä mikä on normaalia ja kaikki muut sairaiksi. Ennen määriteltiin mikä on arjalainen rotu ja muut joksikin "epäihmisiksi". Tässä on hyvin paljon samoja piirteitä rotuhygienian kanssa. Tiede on ennenkin todistellut vääriä hypoteeseja ja sitä on sokeasti uskottu. Rotuhygienia ennen mittaili kallojen mittoja ulkopuolelta nykyään mittaillaan mielenterveyspotilaiden aivojen tilavuuksia magneettikuvien perusteella ja tehdään siitä johtopäätöksiä ihmisten aivojen toiminnasta. Juutalaisia ei pidetty enään ihmisinä ja sitä koetettiin monin tavoin todistella.

Mielenterveyspotilaita myös yritetään esittää siinä valossa, kuinka he ovat alempiarvoisia kuin terveet ja kuinka heidän toimintakykynsä on alemmalla tasolla kuin muiden, heillä ei ole psykiatrian teorioiden mukaan moraalia eikä kykyä hillitä itseään. Nykyteoriat yrittävät kovasti todistella kuinka mielenterveyspotilailla aivot eivät toimi kuin normaalilla ihmisellä - he ovat jotakin ei-ihmisiä. Käytännössä mielenterveyspotilaita pidetään eläiminä! Siis alemmalla tasolla kuin ihminen, joka toimii vaistojen varassa. Tai ei oikeastaan edes terveinä eläiminäkään koska eläimiä ei pelätä - vaan sairaina, pelottavina, uhkaavina eläiminä kuten häiriintyneenä sutena, joka voi vahingoittaa sinua ja koko yhteiskuntaa! Sellaisena, joka olisi syytä eliminoida yhteisen hyvän nimissä! Tätä tehdään pakkohoidon nimissä.

Natseilla oli keskitysleirit - psykiatrialla on suljetut osastot.

Samalla tavoin kuin ennen arjalaista rotua ei haluttu sekoittaa muihin alempiarvoisiin rotuihin kuten juutalaisiin. Samalla tavoin mielenterveyspotilaita salaa kastroidaan hitaasti lääkkeiden avulla sekä muokataan yleistä mielipidettä heitä kohtaan luomalla pelkoja heistä ihmisten mieliin sekä vahvoja ennakkoasenteita. Että ihmiset pelkäisivät ja erottaisivat heidät keskuudestaan. Tällä samalla tekniikalla yleinen suuri yleisö aikanaan hyväksyi myös natsisaksan kauhuteot ja kansanmurhan. Ihmisten asenteilla on suuri merkitys siihen, mitä he pitävät oikeina ja mitä väärinä. Kun ihmiseltä onnistutaan poistamaan ihmisarvo ja muilta ihmisiltä taju siitä, että olemme kaikki samanlaisia ihmisiä, silloin kaikki hirmuteot on helppo myydä oikeutetuiksi suurelle yleisölle! Juutalaisia ei enään pidetty ihmisinä - pidätkö sinä mielenterveyspotilasta yhtä arvokkaana ihmisenä ja tärkeänä elämänä kuin mitä itselläsi on? Jos pidät, menisitkö siis jonkun mielenterveyspotilaan kanssa naimisiin tai ottaisitko sellaisen ystäväksesi? Älä siis ole kaksinaismoralisti - elä periaatteittesi mukaan myös!

Silloinkin mielenterveyspotilaat ja vammaiset tapettiin myös rotuhygienian nimissä! Tämän kaiken takana on ihmisten ylpeys omasta terveydestään ja erinomaisuudestaan. Ikäänkuin olisimme kaksi eri rotua: terve - sairas. Tätä rotuhygieniaa perustellaan kiivaasti mm. geenitutkimuksella, kuinka mielenterveysongelmat periytyvät suvussa geenien kautta. Elämmekö vielä nykyäänkin rotuhygienian aikaa, jota vain toteutetaan naamioiduin keinoin hitaammin mutta varmasti kohti päämäärää? Onko psykiatria vain naamioitua rotuhygieniaa? Selittäisi sen miksi ihmiset eivät saa todellista apua systeemistä! Rotuhygienian tarkoitus on tuhota alempiarvoinen rotu, ei auttaa sitä. Tämäkö psykiatrian tarkoitus on?

Missä oli tavallisten ihmisten empatia juutalaisia kohtaan? Missä on nykyihmisten empatia mielenterveysongelmaisia kohtaan? Pitäisikö alkaa puhumaan mielenterveysrasismista? Kannatatko sinä rotuhygieniaa ilman, että edes tajusit sitä?

Kovin kauas ei ole omena puusta pudonnut!

http://areena.yle.fi/1-2152169

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/04/20/tiede-pahan-palveluksessa

Suosittelen katsomaan dokumentin, se on erittäin valaiseva!

Tehkää parannus!

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • anti-psychiatry

      Näkemys siitä miksi "skitsofreniaa" ei ole olemassa psyykkisenä ongelmana, eikä myöskään biologisena häiriönä. http://keskustelu.suomi24.fi/t/14143194/pelko-psykoosin-palaamisesta#comment-83537917 (Miksi lopulta näinkin selvä irrationaalisuus on käytäntö ei ole selvyyttä. Kuitenkin internetin keskustelupalstoilta on voinut lukea että tälläinen irrelevantti "diagnoosi" auttaa saamaan erilaisia tukia ja vaikkapa korvauksen neurolepti-lääkkeeseen. Se on epäselvää että jos tarve perusteltu, niin miksi se pitää tehdä epätotuudenmukaisesti.)

      Psykiatria tarjoaisi myös keinon yksilön sulkemiseen pois yhteisöstä mielikuvituksellisella skitsofrenia-satuolennolla.

      Ihmisyhteisö on yleensäkin samankaltaisuuteen pyrkivä, mitä samankaltaisempi, erilaisuudesta hygieenisempi, yhteisö on, sitä helpommin poikkeavuus normista koetaan häiriöksi.

      Ei ole mitään tietoa siitä onko pskiatriaa käytetty välineenä yhteisö-hygienian ylläpitämisessä, mutta ei ole tietoa siitäkään etteikö näin olisi toimittu. Psykiatrinen instituutiokin koostuu yksilöistä, yksilöt voivat toimia miten nyt yleensäkin toimivat.

      • pro-truth

        Peruste skitsofrenia-satuolennon totuutena pitämiselle psykiatriassa tuskin kuitenkaan on seuraus yhteisö-hygieenisista pyrkimyksistä.


    • oletmielipuoli

      Uskotko jumalaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      102
      3205
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      82
      3116
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      322
      1959
    4. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      90
      1459
    5. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      6
      1246
    6. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      186
      1165
    7. Olen ollut ikävä, tiedän

      ja myönnän sitten ettei johdu mistään vahvuudesta, vaan siitä, että olen ollut aika loukkaantunut. Voit kerätä siitä pi
      Ikävä
      77
      888
    8. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      125
      817
    9. 46
      793
    10. Olet seksikäs nainen

      Olet seksikäs nainen
      Ikävä
      46
      757
    Aihe