Helluntalaisuus, vai Raamatun UT

Herätyys

mukainen ja perustuva, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kuniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla elävä ja toimiva, Hänen apostolisa seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa, Raamatun UT opetusten ja ohjeiden mukaisesti ja perustalta rakentava Kristillisyys?

VALINTASI?

14

155

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • S---A

      Helluntailaisuus...?

      Olen mukana juuri siinä helluntaiseurakuntaan kuuluvassa yhteisössä, johon Jumala itse on minut kutsunut. Siten tuo aloituskysymyksesi on "outo" esimerkiksi minun kohdallani. Enkä minä edes mitään "helluntailaisuutta" edusta tai edes ajattele. Seurakunta on seurakunta riippumatta siitä, millaisilla nimillä ihmiset sitä kutsuvat.

      Mutta suuret KIITOKSET sinulle, että kirjoitit niin lyhyesti, että moni varmasti jaksoi tällä kertaa lukea viestisi läpi!

      • Herätyys

        Niin; se on vain se, että ne erinimiset eri "seurakunnat" Ei ole kaikille hyväksi Kristuksen Jeesuksen kunniaksi ja kirkkaudeksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä mahollistavaa, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavia.

        Jeesuksen nimessä... valkeudeksi / herätykseksi Totuutta.

        vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia apostolisia seurakuntiaan rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu / tähän Raamatun UT mukaiselle NÄYLLÄ armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.


      • Yksi_TESTAMENTTI

        Raamatun mukaan mitään muuta perintöä ei ole heprealaisten Pyhiin Kirjoituksiin uskoville, kuin vain se perintö, joka on Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin perillisille, Herran JHVH Israelin Jumalan omaisuuskansalle Israelille, Israelin Lunastuksen ja Sovituksen kautta, eli vain Vanha Testamentti ja Aabrahamin perilliset Raamatun uskossa, josta Kristuksen Veriliiton, Uuden Liiton, Kirjoitukset uskoville kertovat.

        Mitään "uutta testamenttia" ei ole kenellekään luvattu eikä löydy Pyhistä Kirjoituksista, Grammata, kreikk. joita suomalaiset sanovat Raamatuksi.


    • Todeten

      Näyttää olevan kaikille vaikeaa ilmaista selkeä valintansa. Liekö syynä se pelko, että ei kestä ns. päivän valoa?

    • Herätyys

      Kovin hiljaisiksi menevät aina, kun keskustelun aloitus aiheena on Raamatun UT mukainen Kristillisyys, sitä perään kuulutteleva.

      Jeesuksen nimessä...todennut. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.

      • On aika toivotonta vastata henkilölle, joka on kysynyt samaa asiaa 45894496436749646743674674 kertaa, eikä mikään vastaus aiheuta muuta kuin saman kysymyksen uudelleen kysymisen.


      • ettäsilleen

        Hiljaiseksi nämä sekavat vuodatukset vetävät. Taidan mennä helluntaiseurakuntaan.


    • Herätyys

      Ei näytä AAMENIA tulevan, Raamatun UT mukaisen ja perustuvan Kristillisyyden puolesta.

    • Herätyys

      Kaikki eri krist. kuntalaiset antautuneet / taipuneet tähän pahan vallssa olevan, saata naa tuomiokseen palavelevan maailman / ihmiskunnan Jumalan Sanan vastaisesti touhuihin ja politiikaan mukautuviksi, niihin SYYSTÄ (kaikki vääryys ja pahuus) Jumalan Sanan vastaisuuksista, = laittomuuksista tuomioksi, pahaksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi ja sodiksi ym. muiksi vitsauksiksi, seuraamuksia tuottaviin osalllisuudessa / syyllisti elämiseen, = puolesta toimimiseen ja vaikuttamiseen. Jossa kaikessa ihmiskunan kansakuntien touhussa ja politiikassa "piru" vie, vetää, johtaa ja hallitsee, ja PAHA perii.

      Niistä pahan perimisistähän tiedotusvälineet paivittäin, kautta maailman herätykseksi ja varoitukseksi VÄÄRIN, laittomasta, kaikille hyväksi Laillista, kaikille Luvallista Oikeutta vastaan, jota on vain Raamatun UT, Totuuteen perustuvien ja mukaisten, kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaisten opestuten ja ohjeiden mukainen ja perustuva, rikollisesti elämisestä.

      Josta em. mukaisesta, "pirun" hyväksi ja pulesta, tuomioksi touhuista ja politiikasta, Krist. uskovat ovat ULOS, irtisanoutuviksi kutsuttuja. Sitä kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, Laillisesti, kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisesti toimivaa, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla elävää ja toimivaa Krist. vaihtoehtoa rakentaviksi.

      Jeeusksen nimessä... tästä, vasta Oikeasti Raamatun UT mukaisesta Kristillisyydestä, mikä vasta sitä on, muistuttaen ja valistaen.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva tähän Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteityöhön kutsuttu / näyllä armoitettu palvelijansa ja seuraajansa. Niitä muita tähän Krist. yhteyteen kutsuttuja etsivä / perään kuulutteleva.

    • Herätyys

      Kaikilla muillako täällä niin "pirun" hyvä olla ja elää, siinä Raamatun UT vastaisesssa, vähän jotenkin pettävässsä / eksyttävässsä vain nimeksi krist. uskonnollisuudessaan. Siinä Ei kaikille hyväksi, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä apostlisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihoehtoa RAKENTAMATTOMASSA. Tämä pahan vallassa olevan, saata naa tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan, Jumalan Sanan vastaisesti touhuihin ja politiikkaan mukautumisessaan / niihin vääryyden mukaisiin ja pahuuden puolesta osallisuudessa elämisiin ja toimimisiinsa?!!

      Ettei siitä kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, kullekin turvallisen ja turvatun kaikinpuolisen hyvin vointielämään ja tuilevaisuuden Raamatun UT mukaisuudessa / Kristuksessa Jeesuksessa mahdollistavasta, pelastukseksi vaihtoehdosta niin väliäkö?!

      Jeesuksen nimessä...teille, näin em. väärin uskoville herätykseksi, tiedustellen.

      Että mitä tähän, Totuuden julkituomiseen, Jumalan Sanan vastaisuuteen syyllisyytenne paljastavaan vastaatte?

      Millä ja miten puolustaudutte. Kun ette voi "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" , Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolisia sekakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa Hänessä jokista jäsentään myöden YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi elävästi ja toimivasti RAKENTAVIKSI kutsuttuina, Raamatun UT mukaisuudella itseänne puolustaa.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu / armoitetttua palvelijansa ja seuraajansa.

    • Herätyys

      Ei näytä olevan kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, Raamatun UT mukainen Kristillisyys mitenkään kysyttyä / toivottua, pimeydessä elämään viihtyvässä, ns. "helluntailaisuudessa".

      Jeesuksen nimessä... valkeuteen herätykseksi Totuuden julkituova. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisetsi elävä ja toimiva Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja m kunniaksi, Hänen, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalle eläviä ja toimivia / vaikuttavia apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyhön kutsutu palveliansa ja seuraajansa. Niitä muita kutsutuja etsivä / perään kuulutteleva.

      • ei666

        Jos vaikenet, niin 1009988837776666625554444144441 kertaa amen.


    • Herätyys

      Edelleenkin niitä muita Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittavällä, RaamatunUT mukaisella ja perusuvalla tavalla eläviä apostolisia seurakuntiaan rakentaviin virkoihin ja eri palvelusten tehtäviin, sekä myös niitä avustajiksi kutsutuja / armoitettuja, ennen muita Jumalan ARMOSTA pelestukseen kasvamisen mahdolliuuden saaneita etsivä ja perään kuulutteleva.

      Missähän lienevät, kun ei kuulu eikä näy? Vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi näkyä, ja kuulua ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille.

      Jeesuksen nimessä... etsivä, vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisetsi elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa. Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu / näyllä armoitettu.

    • Herätyys

      Kaikki sitten haluaa pitäyty siihen, Ei Raamatun UT mukaisesti ja perustalta toimivaan, Kristuksen Jeesuksen kirrkaudeksi ja kunniaksi vähän jotenkin, pettävään / eksyttävään, vain nimeksi, Kirst, uskovaisuuteen, siihen, Ei "maailmalle valkeudeksi eikä maalle suolaksi" riittävään uskonnollisuuteen?!!

      Jeesuksen nimessä... tiedustellen.

      "Löytäneekö uskoa", Raamatun UT mukaista ja mukaiseen, etsivä? vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa, Hänen apostolsia seurakuntiaan rakentavaan, apostoliseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, Raamatun UT mukaisella, Oikeasti krist. seurkunta yhteys ja yhteistyö, näyllä armoitettua palvelijansa ja seuraajansa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      79
      1583
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      69
      1263
    3. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      106
      1208
    4. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      178
      998
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      148
      988
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      55
      984
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      872
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      59
      834
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      806
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      94
      764
    Aihe