Kuinka voin kuulla ja nähdä Jeesuksen?

aarteenmetsästäj

Kuinka kuulla ja nähdä Jeesus

12

94

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuinka nähdä ja kuulla Jeesus
      15.10.2014

      Tämän illan opetus on vastaus Jumalalta siihen, kuinka nähdä ja kuulla Hänet. Hän on johdattanut minut kykyyn nähdä ja kuulla Hänet, ottaa vastaan neuvoja ja opetuksia Häneltä.

      Aluksi haluan sanoa että meidän tulee tahtoa Hänet koko sydämellämme. Meidän aivan tärkein asia on se, että meillä on todella syvä suhde Jumalaan. Niin kuin on kirjoitettu, ”Silloin te huudatte minua avuksenne, tulette ja rukoilette minua, ja minä kuulen teitä. Te etsitte minua ja löydätte minut, kun te etsitte minua kaikesta sydämestänne. Ja niin minä annan teidän löytää itseni, sanoo Herra, ja minä käännän teidän kohtalonne”(Jer29:12-14)

      Tämä on läheinen rakkaussuhde. Sitä pitää ravita laatuajalla, uhrauksilla ja asioitten laittamisella tärkeysjärjestykseen. Kukaan mies ei halua olla viimeisenä naisen tehtävälistalla. Oikeastaan, Hän ei halua olla millään listalla. Hän haluaa koko huomiomme Häneen, kun olemme järkevästi yhdessä. Tämä on armoa. Meidän ei tarvitse tehdä muuta kuin pyytää sitä ja järjestää aikaa sille, ravita ja suojella sitä, kun sitä annetaan. Hän ei halua jämiäni – Hän haluaa päivän parhaat hetket. Sitä minäkin haluan. Kun sain elämäni Jumala-järjestykseen, asetin Hänet keskelle ja järjestelin kaikki muut tehtävät Hänen ympärille; kirkon, videot, konferenssit, kaikki asiat, joita pidämme vahvistavina, täytyi laittaa toiselle sijalle saadaksemme aikaa Hänelle.

      Aloin saada yhä vähemmän irti kirkosta ja yhä enemmän irti ajastani Hänen kanssaan. Kun menemme konferenssiin, saatamme oppia muutaman asian konferenssista ja ehkä saada rukouksen. Mutta kun menemme Jumalan luokse henkilökohtaisesti, Hän ottaa asiat esille suoraan. Meidän ei tarvitse odottaa tuntikausia luennoilla. Hän ottaa esille tärkeät asiat suoraan ja parantaa meidät sillä hetkellä. Siinä on valtava ero.

      Kun en pääse rukoukseen tai lyhennän sitä, tuntuu kuin olisin tehnyt Hänelle oharit ja tiedän että se satuttaa Häntä. Hän tietää että rakastan elämäni ”ei-mitiä” enemmän kuin rakastan Häntä, muuten en olisi antanut sen tapahtua. Häntä satuttaa nähdä, kuinka omistan 16 tuntia päivästäni työlle ja viimeiset 45 minuuttia Hänelle. Juuri silloin kun olen rättiväsynyt. Me emme säästäisi sitä aikaa millekään. Se aika on nukkumaanmenovalmisteluille tai astioitten pesemiselle; jollekin ajattelua vaatimattomalle toiminnalle. Se ei todellakaan ole hetki, jolloin haluaisimme viettää aikaa elämämme Rakkauden kanssa.

      Kun vihdoin kyllästyin lopullisesti karusellielämääni, laitoin pakottaen ja tarkoituksella lopun kaikelle, mikä häiritsi aikaani Hänen kanssaan. Nämä asiat auttoivat minua suunnattomasti. Nämä asiat Pyhä Henki auttoi minua näkemään, joka on auttanut minua elämässäni ja joka on aina lohduttanut minua aistein havaittavalla läsnäolollaan. Voimme tietää että Hän on läsnä monilla tavoilla, voimme aistia Hänen läsnäolonsa. Kun sanoin aistein havaittavissa oleva, tarkoitan näkemistä Hänet Hengessä ja puhumista Hänelle ja vastauksen saamista. Tapahtuu todellista keskustelua.

      Ensimmäinen asia jonka haluat tehdä, on järjestä tilanne. Hallitse aikaasi ja paikkaasi ja varmista, että se on turvallinen. Tämä on se Mies, jonka nait ikuisuudeksi. Tulette jakamaan tunteita ja suunnitelmia. Tulette molemmat olemaan vahvistetut ja ravitut toistenne seurasta. Kyllä, kuulit oikein: tulette olemaan vahvistetut, kumpikin teistä, ja ravitut toistenne seurasta.

      Kuinka ravitset ja vahvistat Kunnian Jumalaa? Hyvä kysymys. Jos muistat, enkelit lähetettiin Hänen luokseen puistoon vahvistaakseen Häntä kärsimystä varten. Hän elää tuon kärsimyksen joka päivä uudelleen nähdessään lapsia surmattavan äitiensä kohduissa, miehen makaavan toisen miehen vaimon kanssa, yritysjohtajan tehdessä suunnitelmia suihkuttaa alumiinia taivaalle myrkyttääkseen väestön, kenraalien suunnitellessa kemiallisten aseiden käyttöä massatuhossa. Hän on kivuissa näiden ihmissukua, Hänen luomustaan, vastaan tehtyjen rikosten takia. Hän tarvitsee jonkun vastaamaan Hänelle, jonkun joka välittää Hänestä ja rakastaa Häntä ja jonkun joka on tehnyt Hänestä heidän kaikkein tärkeimmän asian heidän elämissään. Kyllä, toden totta, sinä todella vahvistat Häntä rakkaudellasi. Tästä valtavasta piittaamattomien ihmisten merestä yksi on noussut suutelemaan Häntä elämällään. Kuinka Hän kaipaakaan sitä.

    • Laita sivuun se aika päivästä, jolloin olet pirtein. Tämä saattaa tarkoittaa menemistä nukkumaan klo 21 ja heräämistä seuraavan aamun hiljaisina tunteina, kun muu maailma vielä nukkuu. Klo 5 aamulla on todella hyvä aika, 4:30 on vielä parempi. Riippuu perheesi työ- ja kouluaikatauluista. Suunnittele viettäväsi puolitoista tuntia Hänen läsnäolossaan. Se on todella mukavan pituinen aika. Paljon voi tulla tehdyksi. Osa siitä on palvontaa, osa siitä on parannuksen tekemistä synneistä, ja osa on ohjeiden ja parantamisen vastaanottamista Häneltä, Hänessä lepäämistä. Minulle iso kuppi kahvia, piriste on todella tärkeää. Aineenvaihduntani tarvitsee aamupotkaisun, mutta jos pystyt olemaan virkeä ja sinulla on virtaa suonissa ilman sitä, niin hyvä.

      On kaksi erilaista lähtökohtaa Hänen läsnäoloonsa tulemiseen. Yksi on tuleminen kiitoksella ja palvonnalla ja toinen on syntien tunnustaminen ja pyytäminen, että Herra antaisi armoa muuttaa meidät. Yli 30 vuotta sitten, kun olin juuri tullut kristityksi, menin opetukseen, joka pohjautui Evelyn Christiansonin kirjaan Lord, Change Me. Tästä tuli pyhitykseni paikka. Tässä kirjassaan hän opetti minulle, kuinka kuunnella pyhien kirjoitusten kappaleen voitelua, sillä korvalla että muuttaisin asioita elämässäni, jotka eivät miellyttäneet Pelastajaani. Toisin sanoen, Pyhä Henki saisi minut ajattelemaan jotain ja tietäisin että se oli Jumalalta ja että minun tulisi kiinnittää siihen huomiota. (Suosittelen tätä kirjaa ja se löytyy Amazon.com:sta.)

      Yksinkertaisesti sanottuna valitse siis Raamatusta kappale, valitse joku kappale joka päivä ja lue sitä kunnes tunnet jotain jonkun rivin tai sanan kohdalla. Tätä kutsutaan rheema-lukemiseksi. Se on voideltu viesti juuri sinulle.

      Jumala tulee pitemmälle kuin puolitiehen kasvattaakseen kuulevaa sydäntä, kun aloitat tämän taipaleen. Hän ohjaa meitä asioihin, jotka ovat ajankohtaisia ja välttämättömiä meille. Kun me itse valitsemme opiskeltavan kohdan Raamatusta, meillä on taipumus valita jotain, mistä pidämme tai mikä kiinnostaa meitä. Minä suosin varmempaa tapaa, missä tiedän, että Pyhä Henki on johdossa. Voit kysyä jotain kappaletta tai tuoretta mannaa näytettäväksi sinulle. Voit rukoilla, ”Jumala, johda minua tänään. Mitä haluaisit minun lukevan?” Usko että Hän vastaa tähän rukoukseen. Avaa Raamattusi ja ala lukea, kunnes huomaat Hänen osoittavan sinulle jotain. Kyllä, tiedän että on monia ihmisisä, jotka pilkkaavat tätä keinoa. Muista että olemme kuninkaita ja pappeja ja olemme voideltuja kuulemaan Jumalan äänen.

      Arvan veto oli samankaltainen keino, jota käytettiin kirjoituksissa saamaan selville asioita. Jumalalle annettiin tilaa tehdä päätös ja puhua. Sitä on käytetty pitkän aikaa kirjoituksissa. Valitessaan Juudaksen tilalle toista henkilöä, he vetivät arpaa. Ja sillä tavoin he saivat selville, että Joona oli syynä laivan uppoamiseen. Se toimii. Anna ilkkujien nauraa niin paljon kuin haluavat, mutta Jumala sanoi, "Totisesti minä sanon teille: ellette käänny ja tule lasten kaltaisiksi, ette pääse taivasten valtakuntaan.”(Matt18:3)

      Siinä vaiheessa kun Pyhä Henki osoittaa riviä kirjoituksista, pysähdy ja mieti, mitä Hän sanoo. Kätke se sydämeesi. Käy se läpi mielessäsi yhä uudelleen ja ajattele kaikkia niitä tapoja, joilla se koskee sinua ja sitten lepää siinä Sanassa. Laita se syrjään, mutta pidä se mielessäsi, koska saman päivän aikana jotain Sanan sisältävää tulee eteesi. Se saattaa olla vahvistus sille, mitä ajattelit, tai varoitus joutumasta kiusaukseen, koska vihollinen asetti sinulle ansan, tai se saattaa olla viesti rakkaudesta, joka koskettaa syvälle sisimpään ja saa sinut kyyneliin. (Hän erityisesti tekee tätä, kun olen tuomion alla ja melkein pelkään mennä Hänen luokseen.) Hän lähettää minulle sydämen kahvissani, sydämenmuotoisen kiven, tai pilven. On niin monenlaisia rakkauskirjeitä, joita Hän sirottelee päiviimme, jos vain pysähdymme, katsomme ja kuuntelemme ja kiinnitämme huomiota siinä oletuksessa, että Hän puhuu meille koko päivän ajan. Hän odottaa meidän huomaavan sen. Jos katsomme, ettei Hän koskaan lakkaa rohkaisemasta meitä ja Hän muistuttaa meitä, että Hän kävelee kanssamme läpi koko päivän.

      Yksi kirja jota rakastan käyttää, kuin kirurgi käyttää leikkausveistä, on Thomas A. Kempisin Imitation of Christ. Vain harvoin tämä kirja ei puhu sydämelleni. Otan tämän kirjan, kun haluan tietää, ”Jumala, missä olen Sinun suhteesi? Miellytänkö sinua vai onko asioita, joita todella haluaisit minun huomioivan?” Kun olen tuomittu jostain, minun täytyy vain tehdä siitä parannus ja tiedostaa syvällisesti vikani ja pyytää armoa sen ylipääsemiseksi.

      Hän tulee sielun luokse, joka on katuvainen. Kirjoituksissa jopa sanotaan, ”Jumalalle kelpaava uhri on särjetty henki; särjettyä ja murtunutta sydäntä et sinä, Jumala, hylkää.”(Ps51:19).

      Niin kuin me kiiruhdamme antamaan anteeksi lapsillemme, kun he tunnustavat syyllisyytensä todellisella katumuksella, niin Herra kiirehtii lohduttamaan ja ruokkimaan meidät.

    • Nyt olemme valmiita vastaanottamaan armon, joka on välttämätön muuttaaksemme tapamme. Hyvin usein tämä tapahtuma tuo minut aistein havaittavaan Jeesuksen läsnäoloon: Hänen näkemiseen, tuntemiseen, kuulemiseen, juuri niin kuin Hän lupasi meille Sananlaskuissa 8:17 ”Minä rakastan niitä, jotka minua rakastavat, ja jotka minua varhain etsivät, ne löytävät minut.”.

      Johanneksen evankeliumissa 14:23 Hän sanoo, "Jos joku rakastaa minua, niin hän pitää minun sanani, ja minun Isäni rakastaa häntä, ja me tulemme hänen tykönsä ja jäämme hänen tykönsä asumaan.” ja Matteuksen evankeliumissa 5:8 ”Autuaita ovat puhdassydämiset, sillä he saavat nähdä Jumalan.”

      Siitä tässä kaikessa on kyse, sydämiemme puhdistamisesta. Voimme nähdä Hänet ja mitä puhtaammiksi sydämemme ja tarkoitusperämme tulevat, sitä selvempi näky Hänen kasvoistaan tulee olemaan.

      Saatat huomata, että päiväkirjan kirjoittaminen tuo sinut tähän aistein havaittavaan läsnäoloon. Kun kirjoitat ajatuksiasi ja rukouksiasi, pyytäen Häneltä anteeksiantoa, Hän saattaa osoittaa sinulle tai jopa sydämellesi pyhistä kirjoituksista jakeen. Älä pelkää totella, mitä kuulet, ja kirjoita se ylös. Tällä tavoin aloitin itse matkani ja monet muut ovat menestyksekkäästi aloittaneet samalla tavalla. Luoja on täydellisen kiitollinen sielulle oikeamielisyyden leikkausveitseen sitoutumisesta ja vilpittömästä halun synnyttämisestä ja Hänen miellyttämisestään. Niin monet ovat unohtavaisia Jumalan sydämen suhteen. Niin monet eivät ole huomaavinaankaan Jeesusta. Kun Hän löytää edes yhden, joka todella välittää, Hän on ikuisesti kiitollinen ja osoittaa sille sielulle paljon kiintymyksenosoituksia. Emme pysty saavuttamaan tätä yksin. Ennemmin tai myöhemmin meidän täytyy antaa Hänen kantaa meitä. Hän haluaa vain suostumuksemme ja vilpittömät yrityksemme tehdä yhteistyötä Hänen kanssaan.

      Kun olemme vältelleet tiettyjä asioita elämässämme ja me tiedämme, että meidän täytyy muuttaa jotain käyttämällä leikkausveistä, The Imitation of Christ on todella lohduttava. Se todella korostaa juuri sitä asiaa, jonka Jumala tahtoo ottaa esille. Hän ei koskaan tuo sinulle jotain, mitä et pysty käsittelemään. Armo on aina mukana, muuten Hän ei toisi asiaa sinulle. Se ei jää tähän, vaan asiat täytyy ottaa esille tietyssä järjestyksessä. Jos yritämme tehdä pyhittämisen itse, käyden käsiksi siihen missä ajattelemme tarvitsevamme muutosta – varo. Kun Luojamme Jeesus johdattaa meidät muuttamaan asioita, ne voivat muuttua – paljon vähemmän kivuliaasti, haluaisin lisätä. Hän on hyvin tietoinen siitä, minkä täytyy lähteä ensin, ja kun me käännymme Hänen johtajuutensa puoleen, Hän saa aikaan ihmeitä.

      Tämä siis on yksi keino, jota Hän on johdattanut minut käyttämään. Toinen keino mennä sisään Hänen porteistaan on kiitos ja ylistys. On monia hienoja, voideltuja muusikkoja, joista valita. Tämän musiikin soittaminen, vaikka kuulokkeilla, ja ylistys on todella tehokasta. Hän rakastaa ylistystämme. Muistelen kaikkia hyviä asioita, jotka Hän on tehnyt minulle, musiikin ja ylistyksen aikana. Tulee kohta (teille jotka olette urheilullisia), joka on kuin juoksijan euforia – paitsi että se on Jumalan euforia. Voit jatkaa ylistystä, tai jos Hän johdattaa sinut lopettamaan, pysäytä musiikki ja astu tähän hiljaiseen oloon ja lepää Jumalan Kunniassa. Hän saattaa lähestyä sinua, pitää sinua sylissään, suudella otsaasi, tanssia kanssasi, istua kanssasi ja haluta jutella.

      Oi, Hän on niin helposti lähestyttävä ja inhimillinen Hänen tavoissaan olla kanssamme! Kerron tämän heti, Hän rakastaa tanssia ja Hän rakastaa pitää Morsiantaan ja Hän jopa muuttaa hänet. Näet itsesi pukeutuneena hääpukuun tai iltapukuun ja hiuksesi laitettuna. On ollut kertoja, jolloin mekkoni väri heijastaa minkälaisia asioita on tapahtumassa elämässäni. Jos se on koettelemus, silloin väri on violetti; jos se on juhla, silloin se on persikanvärinen, tai jos se on morsiusmekko, silloin se on valkoinen. Hän on ihmeellinen tällä tavalla kommunikoidessaan väreillä. Kyllä, Hän rakastaa antaa lahjoja Morsiamelleen. Ja miehille, ei ole naisellista nähdä itsensä Hänen morsiamenaan. Tämä todella on identiteettisi. Jumala on Luojamme ja me olemme vastaanottajat. Asiassa on naisellinen puoli, mutta ei synnillisessä tai millään lailla seksuaalisessa mielessä. Se on mysteeri, ihmiset. Jätä hellä hetki yksin, ok?

    • Mieheni ei ole naisellinen. Hän vietti nuoremmat vuotensa kalastamalla ja metsästämällä Bayoussa Louisianassa. Hän on todella maskuliininen mutta hän on nähnyt itsensä Hengessä Kristuksen Morsiamena. Kirjassa Chronicles of the Bride, joka löytyy nettisivuiltamme, voit lukea hänen kokemuksistaan. Ne ovat aika hämmästyttäviä. Tämän kaltainen läheisyys alkaa yleensä mielikuvituksen kautta, tai ainakin me ajattelemme niin. Todellisuudessa, se tapahtuu – mitä ajattelet kuvittelevasi, on että Hän ottaa sinua kädestä ja vetää sinut Hänen todellisuuteensa. Mene mukana. Miksi Hän antaisi sinulle käärmeen, kun pyysit kalaa? Hän suojelee rukoushetkeä ja pitää vainajahenget poissa. Kun aloitat tämänkaltaisen suhteen Luojan kanssa, Hän suojelee rukoushetket. Hänen lähellään olo tällä tavalla on hyvin parantavaa. Hän tuntee kipusi. Olen täydellisen avoin kirja Hänelle ja Hän tahtoo lohduttaa sinua, joten anna Hänen tehdä se.

      Kun päätät tällaisen rukouksen, olet varustettu olemaan rakkauden lähettiläs ja lohduttamaan muita. Et voi antaa mitä sinulla ei ole. Tämä on ennen kaikkea aika, joka on varattu sinun varustamiseen ja parantamiseen. Ajan kuluessa, alat saada varmuutta Jeesuksen läsnäolosta. Tämä ei ole aave tai vainajahenki – tämä on Jumala.

      Samaan aikaan, Hän kiinnittää huomiota nöyryyden välttämättömyyteen. Ne joille on lahjoitettu tällainen suhde, särjetään moneen, moneen, moneen kertaan suojatakseen heidän lahjansa. Ylpeys astuu sisään niin helposti. Älä pelkää, se muuttuu yhä paremmaksi. Älä pelkää mennä Hänen luokseen, kun olet munannut.

      Tässäpä pieni salaisuus, kun olen todella munannut: se tapahtui, koska Hän, Hänen armonsa kautta, antoi minun kaatua. Miksi? Olin muuttumassa ylpeäksi, omahyväiseksi. Koska Hän rakastaa minua, Hän otti minulta voimani ja vahvuuteni ja antoi minun kaatua naamalleni. Nyt Hän odottaa, että tulen Hänen luokseen parannettavaksi. Saatan olla juoksemassa ympäri taloa ja järjestelemässä asioita, mitä monet naiset saattavat tehdä ollessaan hermostuneita. Hän on niin suloinen ja niin uskollinen, hellä ja rehellinen. Vähitellen Hän vetää minut takaisin ja voin tunnustaa vikani.

      Rakastan Kari Joben laulua ”You Were For Me”, siinä hän sanoi, ”Tiedän että Olet minua varten ja tiedän ettet hylkää minua heikkoudessani.”. Se on niin totta. Karista (Gateway Worship) puheenollen, olen löytänyt joitakin muusikkoja, joilla huomaan olevan erityisen voitelun. Kari on yksi heistä, Terry McAlmon ja hänen laulunsa I Came To Worship You, Glory of Your Presence sekä I Will Never Let Go. Jessica Ketola ja hänen laulunsa Here In Your Presence, Charlotte Laystrom ja hänen laulunsa It’s All About You. Christ for the Nations, Blessed Hope Chapel ja Hillsong Music.

      Tässä on joitakin erittäin voimakkaita ja vaikuttavia lauluja Karilta: “My Beloved”, “Revelation Song”, ”Beautiful” ja ”The More I Seek You”. Meillä on myöskin ”Korkea veisu” lataus kotisivuillamme, joka on ladattavissa ilmaiseksi.

      Nämä laulut ovat vain ehdotuksia, mutta minun täytyy sanoa, ettei tässä ole kyse musiikkimausta – vaan voitelusta. Voitelu tuo sinut Kaikkein Pyhimpään. Nämä muusikot laulavat Jeesukselle. He ovat ilmiselvästi hyvin läheisiä Hänen kanssaan, muuten he eivät voisi tuoda sinua Hänen läsnäoloonsa. Jeesuksesta kertovat laulut ovat hyviä, mutta jos haluat saada yhteyden Häneen, minun kokemuksen mukaan, ei ole parempaa tapaa kuin joko aloittaa syvällä syntien katumisella tai ylistyksellä ja kiitoksella. Lisäisin etten koskaan käytä näitä lauluja taustamusiikkina tai kuunnellen todella keskittymättä. Ne ovat pyhiä minulle ja käytän niitä vain meidän yhteisissä läheisissä hetkissämme.

      Toivon että tämä auttaa kaikkia teitä, jotka olette kirjoittaneet minulle ja kysyneet neuvoa asiassa. Tiedän että monet teistä ovat olleet tässä pisteessä jo monia vuosia, mutta osoitan tämän uudemmille, jotka haluavat mennä syvemmälle todelliseen aistein havaittavaan suhteeseen Jeesuksen kanssa. Älä ylläty jos myös Isä Jumala tai Pyhä Henki ilmestyvät paikalle. Nämä kolme ovat yksi.

      Vielä viimeinen asia, jonka haluan sanoa. Jotkut sanovat, ettet voi kuulla tai nähdä Jumalaa, muuta se on ristiriidassa pyhien kirjoitusten kanssa. Jumala on ilmoittanut tämän kirjoituksissaan. Laitoin aiemmin jo kolme lainausta, mutta Hänen sanassaan on niin paljon enemmän kohtia, joissa Hän on luvannut läheisen suhteen kanssamme. Joka kerta kun rukoilet Isä meidän –rukouksen, se on voimakas, koska Jeesus itse opetti sen meille, ”tulkoon Sinun valtakuntasi, tapahtukoon Sinun tahtosi myös Maan päällä niin kuin Taivaissa.” (Matt6:9-13)

    • Taivaassa näet, kuulet ja puhut Jeesukselle ja Isä Jumalalle ja Pyhälle Hengelle. Siellä ei ole enää eroa Jumalasta. Verho poistetaan. Muista se, kun vihollinen yrittää löydä sinua epäluuloisuudella ja epäuskolla. Tämä on kirjoituksiin perustuvaa ja se on luvattu meille nyt. Se on meille välttämätöntä. Siksi saatana vihaa sitä niin paljon. On ehdottoman välttämätöntä, että me opetamme Jumalan rakkautta muille ihmisille ja itsellemme päästäksemme tähän olotilaan ja päästäksemme vikojemme yli.

      Jumala siunatkoon sinua ja toivottavasti näemme taas pian. Kiitos paljon kuuntelusta.

    • musiikkia_
      • musiikkia_

      • musiikkia_

    • yötäpäivää

      Rukouksen voima on suuri. Meillä on mahdollisuus tilanteessa kuin tilanteessa puhua rukoillen Jumalalle. Toisten puolesta rukoileminen avartaa ajatuksiamme ja täyttää sisintämme anteeksiantavan rakkauden voimalla. Myös kuolleiden puolesta on hyvä rukouksin kääntyä Jumalan puoleen. Heidän sielunsa ovat Jumalan edessä kalliit. Amen.

    • Risti-riita

      Kol.1:15. Ja hän on näkymättömän Jumalan kuva, esikoinen ennen kaikkea luomakuntaa. Joh.1:18. Ei kukaan ole Jumalaa milloinkaan nähnyt........ Joh.14:9.

      • ei.ristiriitaa

        Nyt Jeesus onkin meille näkymätön kuten oli Paavalillekin ja kolossalaisille. Jumala on henki joten Häntä ei kukaan ole nähnyt.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7130
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      30
      2751
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      34
      2336
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      95
      2024
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      14
      1727
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1525
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1397
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1361
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    10. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      33
      1309
    Aihe