Kyssäri päivän ratoksi

Henok

Onko uudesti kastajat syyllistyneet murhiin ja rikoksiin olemalla Kristuksen tappaneiden juutalaisten nuoleskelijoita? Uudestikastetut eli lahkolaiset vihaavat palestiinalaisia ja muslimeja mutta heidän hengenheimolaisensa äärijuutalaisuus se kiehtoo heitä. Syy siihen on murhanhimo joka osoittaa samanhenkisyyden joka on voimakasta uudesti kastajien ja juutalaisten välillä?

13

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mus.limetti

      Kyllä ovat syyllistyneet moniin erilaisiin rikoksiin ja synteihin. Kaste on ollut ilmeisesti väärin suoritettu? Ja väärä henki on pujahtanut "sisään"?

      • näinseon

        Helluntailaisilla on syytesuoja koska ovat henkisesti jälkeen jääneitä. Siksi valehtelevat ja syyttelevät uskovia.


    • woewoe

      Sun pitäis tehdä jotain tuolle viha-ongelmallesi. Kuten antaa anteeksi niille, jotka ovat sinua loukanneet. Voisit sitten keskittyä omaan elämääsi, etkä vain hellareiden vihaamiseen.

      Lue myös vähän enemmän Raamattua, niin opit sieltä, että jokainen ihminen vastaa vain omista synneistään. Ja hanki uudet silmälasit, niin näet myös ympärilläsi ne kristityt, jotka eivät elä sinun sterotypioidesi mukaisesti.

      • teeniinsaatelää

        Ai sinä toope et ole niitä veljesi vartijoita. Sinulle riittää että teet sitä mikä sinulle sopii. Minä kerron vain helluntailaisuudesta ja helluntailaisista. Sellaisia stereoita olen nähnyt tarpeeksi ja heistä olen kertonut. Taidat olla sellainen stereotyyppi, omavanhurskas itsekän harhaoppinen toope.


      • woewoe
        teeniinsaatelää kirjoitti:

        Ai sinä toope et ole niitä veljesi vartijoita. Sinulle riittää että teet sitä mikä sinulle sopii. Minä kerron vain helluntailaisuudesta ja helluntailaisista. Sellaisia stereoita olen nähnyt tarpeeksi ja heistä olen kertonut. Taidat olla sellainen stereotyyppi, omavanhurskas itsekän harhaoppinen toope.

        Tuli itkupotkuraivari, vai? Mene kotiin vähän kasvamaan, niin ehkä sitten pystyt keskustelemaan vielä joskus aikuisten tavoin. Puhumattakaan kristityn tavoin.


      • teeniinsaatelää
        woewoe kirjoitti:

        Tuli itkupotkuraivari, vai? Mene kotiin vähän kasvamaan, niin ehkä sitten pystyt keskustelemaan vielä joskus aikuisten tavoin. Puhumattakaan kristityn tavoin.

        Eihän helluntaipalstalla ole aikuisia eikä kristittyjä kuin vain eenokki. Vähäjärkisten kanssa on vaikea keskustella koska ovat pahalla silmällä loihdittuja.


    • vvvbnhhg

      xxx vvv Mitään uudestikastetta ei ollut Apostolisena aikana, koska siihen aikaan toimittiin oikein ja kastettiin vain uskoon tulleita ihmisiä. vauvakaste toi mukanaan mielikuvitusukonnon ja tuon mielikuvitususkonnon mukaan oikeasta kasteesta tehtiin "uudestikastamista" ja hyvin paha synti vauvakastelijoiden mielestä sillä vauvakastelijat pelkäsivät, että kukaan ei liittyisi heidän "kirkkoonsa" ellei ihmisiä pakoteta liittymään siihen väkisin vauvakasteen avulla. Tämä pelko ajaa edelleenikin lutterin pappeja kastamaan vauvaparkoja.

      • Eenokki12

        Anabaptistit ryhtyivät kastamaan uudestaan koska näin saivat ihmisiä eroamaan kirkosta ja siitä saakka ovat uudestikastajat tehneet perkeleen työtä. Suomessa ihmiset tietävät helluntailaisuuden kielteisistä teoista siksi kastattavat lapsensa etteivät he joutuisi lahkoihin joissa heidän mielensä muutettaisiin ja joutuisivat mielisairaalaan.
        Lapsikaste on turvapaikka kasvaville lapsille.


    • hyiolkoon

      toivottavasti et asu ainakaan pohjavesien päällä.

      • träskalle

        Ei ole allasvesi sinua auttanut. Helluntailiike on maanpäällinen helvetti.


      • jopenuupunut
        träskalle kirjoitti:

        Ei ole allasvesi sinua auttanut. Helluntailiike on maanpäällinen helvetti.

        Tähän voin lisätä aameneeni.


    • HÄstäkkä_BaLaGan

      COPY: (1.)Onko uudesti kastajat syyllistyneet murhiin ja rikoksiin olemalla Kristuksen tappaneiden juutalaisten nuoleskelijoita?

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14239906/kyssari-paivan-ratoksi

      (2.)Uudestikastetut eli lahkolaiset vihaavat palestiinalaisia ja muslimeja mutta heidän hengenheimolaisensa äärijuutalaisuus se kiehtoo heitä.

      (3.)Syy siihen on murhanhimo joka osoittaa samanhenkisyyden joka on voimakasta uudesti kastajien ja juutalaisten välillä? :ENDS

      Lue Raamattua, äläkä toistele per'keleen kiRKKoisiesi katekismuksien harhaoppeja.

      1. Rooman sotilaat ristiinnaulitsivat Jeshua Messiaan Rooman käskynhaltian käskystä.

      2. Psalmit 139:21 Herra JHWH, enkö vihaisi niitä jotka sinua vihaavat, enkö inhoaisi niitä jotka sinua vastustavat? Jaakob 4:4 Te avionrikkojat. Ettekö tiedä että maailman ystävyys on vihollisuutta Jumalaa vastaan? Joka siis tahtoo olla maailman ystävä, siitä tulee Jumalan vihollinen.

      Johanneksen evankeliumi 11:52 eikä ainoastaan tämän( JUUDAN )kansan edestä, vaan myös kootakseen( JUMALAN ISRAEL )yhdeksi hajalla olevat Jumalan lapset.

      1.Kr.6:16 Vai ettekö tiedä, että joka yhtyy( ROOMAN )porttoon, tulee yhdeksi ruumiiksi hänen kanssaan? Onhan sanottu: "Ne 2 tulevat yhdeksi lihaksi." 12:13 sillä olemme kaikki yhdessä HENGESSÄ KASTETUT yhdeksi ( SEURAAJAKUNTA)-ruumiiksi, olimmepa juutalaisia tai kreikkalaisia, orjia tai vapaita. Ja kaikki me olemme saaneet juoda samaa Henkeä( JOLLA EI OLE KRISTUKSEN HENKEÄ, EI OLE HÄNEN OMANSA ).

      Ef.2:14-15 Sillä Hän( JESHUA HaMASHIACH ) on rauhamme( SHALOM ), Hän joka teki molemmat yhdeksi. Ja purki erottavan väliseinän, nimittäin vihollisuuden. Kun Hän omassa lihassaan teki tehottomaksi( KUOLEMA ) käskyjen lain säädöksineen, luodakseen Itsessänsä( SANA, VT ) nuo 2 yhdeksi uudeksi ihmiseksi, tehden rauhan( SHALOM ),

      3. Kuinka ihmisen maailmankuva ja historiakäsitys voi olla noin vääristynyt? Katso Rooman paavin kirkon historiaa ja ISlamin historiaa, niin näet murhaajien valheet.
      Missä helluntailaiset ovat muka murhanneet? Ja Israelin valtio suojelee myös vastapuolen siviilejä kuin omiaan kaikissa ISlamistien aloittamissa sodissa.

      SAATKO PALKKAA VALEHTELUSTASI VAI LUULETKO PÄÄSEVÄSI SITEN PARATIISIIN?

    • 0-Ö-Ö-0

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      238
      2070
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      80
      1797
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      69
      1516
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      107
      1216
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1140
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1105
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      9
      1025
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      960
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      881
    Aihe