Poliisihallitus vainoaa toisinajattelijoita

dflkjweroiuwer

2012 vuoden alussa poliisihallitus alkoi epäillä Verkkomedia.org sivustoa laittomasta rahankeruusta. Sivusto oli ilmoittanut, että toimii lahjoitusvaroin.

Tästä sitten Janus Putkonen (Verkkomedian päätoimittaja) muutti toiminnan Thaimaaseen viranomaisten ulottumattomiin.

2012 keväällä sitten Vihreiden kansanedustaja Jyrki Kasvi, esitti asiasta eduskunnan kyselytunnilla kysymyksen, josta selvisi että bloggareiden kohdalla, jotka eivät muuten saa toiminnastaan palkkaa, on luvallista pyytää lahjoituksia blogiensa toiminnasta.

2015 poliisihallitus aloitti esitutkinnan Havaintoja Uudesta Maailmanjärjestyksestä blogin ja sen ylläpitäjän Teemu Vehkalaan kohdistuvan esitutkinnan, jossa häntä epäillään laittomasta rahankeruusta. Koska blogissa oli ollut tilinumero näkyvillä ja sanottiin, että "jos haluaa tukea blogin toimintaa".

2015 vuoden lopussa myös MV-lehden perustaja Ilja Janitskinia alettiin myös vainota jälleen samasta syystä. Voi vain miettiä, että miten Espanjassa sijaitsevan nettisivun pitäjään voisi kohdistua suomen lait, kun myös Janitskinin kohdalla poliisihallitus epäilee MV-lehden perustajaa laittomasta rahankeruusta.

2015 vuoden lopussa myös suomalainen sananvapausaktivisti Markus Jansson joutui myös poliisihallituksen vainonnan kohteeksi, kun häntä myös epäillään laittomasta rahankeruusta. Kun hän oli ilmoittanut tilinumeronsa blogissaan, koska oli aiemmin saanut rikossyytteen ja sakot nettilinkin lähettämisestä.

Että jos nämä tapaukset todella ovat vakavia talousrikoksia, että yksittäiset suomalaiset toisinajattelijat saavat muutamia kymmeniä euroja kuukausittain lahjoituksina. Jotta blogiensa ja nettisivujensa toiminta saa muilta tukea.

Tämä on poliisihallinnon mukaan rikollista toimintaa, josta pitäisi tuomita enimmillään 2 vuodeksi vankeuteen, tai sakkoihin ja jokainen penni maksaa takaisin valtiolle rikoshyötynä.

Mutta sitten tämä joka vuosi suomesta yli 9 miljardia euroa ulkomaille veroja kiertävä eliitti ja suuryritysjohto. Heitä taas ei epäillä mistään laittomasta toiminnasta, vaan poliisin talousrikosyksikkö laitettiin vuoden 2015 lopulla vain tutkimaan 6 euron pitsoja. Ettei vaan näiden suomen turkkilaisten pizzeria yrittäjien joukossa ole niitä, jotka kiertävät veroja. Varsinkin yksikin tällainen pizzeria joka kiertää veroja, niin jokainen niistä koituu suomen hyvinvointiyhteiskunnalle erittäin suureksi taakaksi. Koska 10 pizzeriaa kun maksaa verot, niin koko suomen hyvinvointi yhteiskunta pelastuu ja niiden pulittamat alle 2000 e/kk verot pelastavat koko hyvinvointi suomen.

Nokian ja Microsoftin suuryritykset, joiden ahneet omistajat tallettavat optionsa veroparatiiseihin, saavat synninpäästön, vaikkeivat investoi suomeen.

25

266

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maksaja

      Hyvä, että noita Putinin rahoittamia maanpettureita tutkittaisiin tarkemmin.

      • muotitaudit

        Ai sinuunkin on iskenyt rottien levittämä "paha venäjä" tauti.


      • oletSlobonNuoleskelija

        Ai sinäkin olet sovjeettitroolari epätoivoisella mediakalaretkellä.


      • Propagangaakaikki

        Mutta ihan oikeasti, sananvapauden puolesta tässä pitäisi liputtaa. Nettiin on täynnä kaikenlaista ja jokaisella on vapaus valita mitä uskoo tai lukee. Katsokaa vastapainoksi vaikka mitä syyrialaiset laittavat itse sodasta,usalaiset laittaa omasta presidentistään tai britit kuninkaallisistaan. Aika pientä meidän media. Turhaa hälyä


      • MaksettuTotuus

        EKokoomusmafian Putintrollipelottelut menneet läpi ja varmaan Natojututkin.
        Eteläranta 10:n hybridisotatrollit hakkaa SSSuomessa Venäjän Putintrolli 10:0.


    • MikäSallittuaMikäEi

      Ei ole täysin käynyt selville onko tilinumeron laittaminen kotisivulle ja avustuksen pyytäminen laitonta, miksi ja voiko sen jotenkin tehdä laillisesti? Monet bloginpitäjät saavat mainostavaraa ja esittelytavaraa ilmaiseksi firmoilta ym, voiko vastamedian sivustonpitäjä ottaa vastaan tavaraa, lahjakortteja, elokuvalippuja ym. samalla tavalla?
      Jos laittaa Googlen ym. mainoksia sivuilleen, josta saa sivulatausten tai mainosklikkausten mukaan tuloja, niin miten niitä verotetaan ja pitääkö olla firma joka tuota nettisivustoa hallitsee, vai voiko maksaa kotisivunpitäjänä yksityishenkilönä henkilöverotuksessa ja onko nuo ansio- vai pääomatuloja verotuksessa?

      • aewavzxseav

        Jos Suomessa tehdään työ, eli bloggaus, myydään palstatilaa eli mainoksia, ehkä yksinkertaisesti verot maksetaan Suomeen. Jos bloggaaja kirjoittaa alustalle, jota ei hallitse, ja jossa esitetään mainoksia, joiden palstatilan myy joku veroparatiisivaltioon rekisteröitynyt yhtiö/yhteisö, ja verottaa niistä lainsäädäntönsä mukaisesti (tai on 0,01% vero) niin silloin ei Suomi voine verottaa, eikö?

        Jos bloggaaja tekee kirjoitustyönsä palkallisena, ja Suomessa, verotetaan ja noudatetaan suomalaista lainsäädäntöä, vai kuinka? Jos bloggaaja kirjoittaa ilmaiseksi, on samalla työtön, ja te-toimisto huomaa että bloggaaja kirjoittaa täysipäiväisesti, voi te-toimisto katsoa bloggaajan yrittäjäksi ja evätä perusteet työttömyyskorvauksen maksuun, eikö, vaikka ei saakaan palkkaa?

        Entä jos toinen on todettu työkyvyttömäksi, ja bloggaa silti, miten hänen bloggausta ei katsota yritystoiminnaksi mutta toisen bloggausta voisi tulkita näin ja evätä työttömältä blogistilta työttömyysetuuden? En nyt väitä että tällaista olisi tapahtunut, mutta jos olisi niin eikö se olisi melkein peruste väittää ensimmäistä bloggaajaa työkykyiseksi?

        Monta mutkaa tuntuu olevan kun vähän miettii ja aprikoi... :)))


      • MitenkäOn

        Joo Suomeen suomalainen maksaa kotisivujensa mainostuloista veroja mutta miksi tuloiksi ne katsotaan kun bloginpitäjä tai kotisivunpitäjä on palkansaaja jolle nuo sivuston mainostulot tulevat sivutuloina? Entä jos niitä mainostuloja alkaa tulla enemmän kuin päivätyön palkkatuloja, voidaanko sivutulot katsoa yhtäkkiä päätuloiksi ja vaatia yritysvakuutusmaksuja sun muuta, eli verottaja katsoa yrittäjäksi?


      • näinnejärjestyy

        Blogipitäjän pitää kirjoittaa vain huonoja juttuja joilla ei saa kuin korkeintaan huonoja mainoksia joista ei saa paljon rahaa, noilla mennään


    • EiMullaMuuta

      Olen köyhä eläkeläinen. Lähetinpä kuitenkin mainiolle Mitä Vittua?- lehdelle 10 euroa tilisiirtona. Mainitsin sen olevan maksun lukuajasta. Olen saanut todellakin rahalle vastinetta enkä kokenut sen olevan rahankeräystä..

      Törkeää rahankeruuta on esim. Punaisen Ristin rahankeräykset. Tiedän tasan tarkkaan sen olevan huijausta ja rahojen menevän aivan muualle kuin kohteeseen.

    • pakoliko

      suomessa kuolee oudoissa tilanteissa 200-300 henkilöä joiden taustalla on poliittinen ja fyysinen ahdistelu, lopuksi kuolema hämärissä olosuhteissa.
      tappajina toimivat yksityiset henkilöt jotkut poliisit, lääkärit(hoitovirhe puukko lipsahti tai väärät lääkkeet) Lentokoneilla säteilytys ja palkatut naapurit gsm ja ifrapunalamput.

      • naapurilähiö

        Palkatut naapurit? Kuinka lentokone säteilyttäisi juuri minua?


      • nbkjbibib

        Palkattu naapuri soitti minulle lentokoneesta ja pudotti päähäni ifrapunalampun. Kuolenko?


    • ojohivgycyvkbkb

      ...jos blokaaja perustaa yhdistyksen ja rekisteröi sen saa rekisteröidyn yhdistyksensä nimiin pankkitilin, niin kaikki tulot ja lahjoitukset on verovapaita.

    • PuhutaanTotuudesta

      Tuo kuului osana Januksen CIA peiterooliin jossa piti saada Venäjälle agentti.

      Operaatio onnistui täydellisesti, Janus on nyt Donetskissa CIA:n silmät ja korvat, propagandan äänitorvena kun pääsee kaikkialle ja voi kysellä kaikkea ilman epäilyjä.

    • voisiko.olla.esim.näi

      > Palkatut naapurit? Kuinka lentokone säteilyttäisi juuri minua?

      Se tulee suurvallan hyvin hyvin tehokkaista sotilassatelliiteista. Kuvittelet vaan salamurhalennokin paikalle tarkasti kohdistuvan kaiken materiaalin läpäisevän röntgen-säteen. Entäs operaattorit? Onko maan alla bunkkerissa? Eipä ole vaan voikin olla kadun toisella puolella erikoisvarustettu vasemmistolainen.

      Tiedätkö tv:stä ja radiosta tutut "mentalistit"? Kyse on aika pitkälti samasta asiasta mutta paljon paljon raastavampaa ja murhaavampaa. Kaikissa länsimaissa sama peli käynnissä - End Game.

      Mutta hei, me tienataan tällä ja kreikaltahan on ne takuut.

      • JanusTheCIA

        Oletkos laskenut tarvittavia energiamääriä ja montako satelliittia tarvittaisiin tuollaiseen säteilyttämiseen?

        Säteilyn määrä kun vähenee etäisyyden neliönä ja yhdellä pöntöllä ei isoa aluetta planeettaa kateta.

        Jatketaan keskustelua sen jälkeen kun osoitat sen fysikaalisen reaktion kaavan jolla todistat että logistisesti on mahdollista toteuttaa haaveesi.

        Ja Janus on edelleen CIA agentti.


    • laser.ranger.retroref

      > Jatketaan keskustelua sen jälkeen kun osoitat sen fysikaalisen reaktion kaavan jolla
      > todistat että logistisesti on mahdollista toteuttaa haaveesi.'

      Oletko kuullut kuuhun asennetuista laser-palauttimista? Astronautit jättivät kuuhun noin metrin halkaisijaltaan olevia peilejä, joihin maasta voidaan kohdistaa laser-säde etäisyyden mittaamista varten. Kuusta saadaan heijastunut palaute takaisin maahan. Etäisyyden mittaus kohdistetulla laser-säteellä kuuhun on siis mahdollista, eikö totta.

      Siten pyytämäsi kaava on 300 000 000 m / 1 m = 300 000 m / 0.001 m

      Kuun etäisyys maasta 300 tuhatta kilometriä, vaste saadaan 1 m halkaisijasta.

      Satelliitin lentokorkeus tuhanneosa eli 300 kilometriä, samalla kaavalla satelliitti saa vasteen maanpinnalta 1 millimetrin halkaisijaa vastaavasta alueesta - verisuonesta siis.

      • JanusTheCIA

        Ja montakos satelliittia tarvittiin että kaikki asuttu maan pinta on katettu tuosta 300km korkeudesta? LEO satelliitit kun tunnetusti ei ole geostaattisia, jatkuvaan säteilytykseen tarvitaan siis lukuisia pönttöjä.

        Kerro vielä kuka ne valmistaa niin ostan firman osakkeita ennen kurssin keulaisua.

        Mikä oli säteilytykseen käytetty energian määrä, muista että säteilytyksen pitää mennä hiuksien, päänahan ja luiden läpi jotta sillä on jotain vaikutusta; ja millä se energia tuotetaan; kuinka usein energialähdettä ladataan, ja miten?

        Mitenkä verisuonen säteilytys vaikuttaa kohteeseen?


      • drgg4ggdgd

      • JanusTheCIA
        drgg4ggdgd kirjoitti:

        Pyysit kaavaa ja esimerkkejä asiasta ja sellaisen toimitin. Asiallista vastinetta en saanut (enkä toki odottanut).

        Tässä on jotain: http://www.space.com/1934-weapons-directed-energy-warfare-21st-century.html

        Lue uudestaan kysymys; missä on sen fysikaalisen reaktion kaava jolla osoitat että unelmasi on logistisesti kokonaisuutena mahdollista.

        Vastasit yksittäisen satelliitin osalta ympäripyöreästi.

        Jotta säteilytys on mahdollista satelliitteja tarvitaan monia, ja jotta säteilytys kestää tarpeeksi kauan ollakseen merkityksellinen sitä pitää jatkaa käytänössä tauotta. Tuota ei tehdä ilman energialähdettä.

        Ja jotta olet osoittanut että ymmärrät mitä tarvitaan säteilytykseen, pitäisi tietää se paljonko säteilyä oletat tarvittavan jne.

        Tarkennustasi edelleen odottaen. Ja ymmärtääkseni olen ollut täysin asiallinen kysymyksissä koska teoriassa väitteesi on teknisesti mahdollinen. Samaan tapaan kuin Dyson Sphere on teoreettisesti täysin mahdollinen...


      • pääsi.sanoo.poks

        Älä hei tule lässyttämään ja sekoilemaan yliopiston fysiikkaa opiskelevalle.

        Niitä satelliitteja on taatusti ihan yhtä paljon taivaalla kaikenaikaa kuin on GPS-satelliitteja. Jos se kännylaite saa kerralla yhteyden neljään satelliittiin niin kyllä ne hyökkäyssatelliitit on vielä sitäkin paljon paljon tehokkaampia.

        Energia on kvantittunut. Tarkalleen oikeaksi viritetyllä taajuudella riittää hyvin vähäinen energia aikaansaamaan lämpötilan kohoamisen. Kun se lämpötila kohoaan alle neliösentin alueella päässäsi - pääsi sanoo poks.

        Etkä muuten mahda asialle yhtikäs mitään ilman todella hyviä suojuksia. Mikään jäsenkirja tai jonkun järjestön hang around jäsenyys ei tarjoa suojaa kun SDI (Strategic Defense Initiative) hyökkää kohteitaan vastaan maanpinnalla kellon ympäri.


    • ertertertdfgdfgdfg

      Poliisihallinnon sisällä nyt salainen työryhmä suunnittelee peloissaan vangitsevansa MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskinin, vaikka yhtään tutkintaa ei olla vielä saatu edes aloitettua.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016050421516468_uu.shtml

      Eletäänkö tässä jo Pohjois-Koreassa ?

      • VastamedianAlasajo

        MV-lehti hakkaa EKokoomusmafian oikeisto-omisteisen yhden totuuden valtamedian jo luetuimpana mediana, joten onhan se saatava pois viemästä mainostuloja. Tästä syystä Ilja pitää hakea Espanjasta tuomittavaksi Suomeen.


    • Mites.On

      TV7:n ohjelmissa on jatkuvasti näkyvissä tilinumeroita joilla ohjelmia voi tukea. Koskeeko tämä vain uskontoja, vai voivatko muutkin yhteisöt kerätä lahjoituksia?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      48
      4944
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3237
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1385
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      180
      1216
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      66
      912
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      847
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      718
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe