Kaipaus perusteelliseen rakkauteen Jeesusta kohtaa

aarteenmetsästäj

n
8.2.2015

Minulle oli erittäin vaikeaa päästä rukoukseen tänään. Lukemattomat asiat saivat huomioni talossa: puhelin soi, ihmisiä ovella – oli lähes mahdotonta päästä syvään rukoukseen. Mutta vihdoin sain huomioni vedettyä kaikista ulkonaisista asioista, ja viettämään erikoislaatuaikaa Hänelle. Tiesin että Hän odottaa minua.

Jumala alkoi:

”Aarteeni – laita aina Minut ensimmäiseksi. Älä salli demonien siirtää huomiotasi Minusta pois. Tämä mitä jaamme yhdessä, on korvaamaton lahja. Kesti kauan viljellä sitä. Sen voi pilata hyvin nopeasti. Pienet ketut pilaavat viiniköynnyksen. Tämä on Saatanan ikivanha strategia – vähän kerrallaan, rivi riviltä, vetää häntä – Morsiamen huomiota – pois. Ihan vähän joka päivä. Lopulta hänen huomionsa on muualla ja lahja on mennyttä. Ei rikosdekkarin asetelmia, vain sen poissaolo, mikä ennen oli ihana yhteys ja suhde, mikä ravitsi ja rakensi Morsianta elävien vesien lähteeksi.”

”On niin monia, joiden käsivarsilla haluaisin levätä, mutta valitettavasti he ovat keskittyneitä maailmaan eikä heillä ole kiinnostusta Kumppanuuteeni. Oikeamielisyys vetää puoleensa oikeamielistä. Laitan kaipauksen sydämiin jotain erilaista, jotain radikaalisti erilaista siihen verrattuna millaista elämää he viettävät. Aivan kuten tein sinulle. Aluksi, heidän täytyy väsyä kaikkeen heidän ympärillään olevaan. Heidän täytyy tulla pisteeseen, jossa näillä asioilla ei ole enää merkitystä heille. Kun he ovat tässä pisteessä, voin johdattaa heitä ja ohjata heitä tähän suhteeseen. Mutta sano minun sanoneen: heidän täytyy olla väsymyksen pisteessä maailman suhteen ja kaikkien sen viehätyksien suhteen.”

”Mutta Jumala, nythän olet tuonut minut takaisin melko tavalliseen elämään – erilaiseen verrattuna radikaalimpiin aikoihini idässä.”

”Totta, niin olenkin. Mutta vain siksi, että tarvitset niitä asioita, mitkä ovat välttämättömiä muiden palvelussa. Mutta halusin sinun kokevan lähes täydellisen vapauden, sen yksinkertaisuuden, jotta siitä tulisi elämäsi ja uskonopettajuutesi koko perusta. Lähetyssaarnaaja on todella hyvä nimi kaikelle työlle, jonka olen antanut tehtäväksesi. Kun olet lähetyssaarnaaja, et omista suuria asioita – vaan kuljet kevyin varustuksin, kuten Joosef ja Maria tekivät, kantaen kallisarvoista nyyttiään.”

9

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MINÄ OLEN Rakennusmestari, Asioiden tekeminen Jumalan tavalla, ote päiväkirjastamme

      8.2.2015

      Ja tässä on seuraava päiväkirjamerkintä:

      Jumala aloitti, ”Olen odottanut sinun luopuvan kaikesta, jotta voisin tehdä asioita sinulle, ettei sinun tarvitsisi pyrkiä tai ’tehdä työtä’ saadaksesi ne. Vaan että ’vauva’ voisi syntyä luonnollisesti. Siemen puskisi tiensä läpi mullan vaivatta, ajallaan ja luonnollisesti. Kaikki Minun ajoitukseni mukaan.”

      ”Mikään ei lannista ihmistä enemmän kuin lykätty toivo, ja silti se on juuri se asia, jolla työstän kärsivällisyyttä ja uskoa Valittuihini. Luottavatko he Minuun? Luottavatko he Lupauksiini ja sallivatko he valmistelutöiden tapahtua? Vai tulevatko he kärsimättömiksi ja yrittävät tehdä sen itse?”

      ”Jos sielu, johtamaan valittu, ei voi odottaa Minun tekevän tekemisisäni, silloin mille tahansa he rakentavatkin, se ei tule pysymään pystyssä. Ja sitä vastoin, jos sielu ODOTTAA, kunnes lasken perustukset ja valmistan tien, silloin mitä tahansa syntyykin, se jää eloon, koska Minä olen Rakennusmestari ja mitä Minä luon – kestää. Sinä olet kestänyt. Miehesi on kestänyt, koska Minä olin rakentaja. Kädelläni toin teidät yhteen, Kädelläni säilytin teidät. Ja kädelläni avioliittonne ON menestys.”

      ”Kun sielut oppivat odottamaan Minua suuresti, heidän elämänsä tulevat, lopulta, kukoistamaan ja tuottamaan runsaasti hedelmää. Tämän haluan sinun jakavan ihmisille.”

      ”Anna anteeksi minulle, Jumala – mieleni on niin hajallaan tänään. Minulla on todella vaikeuksia keskittyä.”

      Hän sanoi, ”Piditkö iltapuvustasi?”

      Ajattelin, ’Onpa hassua… Sanoin juuri että mieleni harhailee ja Sinä pyydät minua miettimään iltapukuani?’ Mutta vastasin Hänelle, sanoin, ”Oi, kuinka kaunis se oli!”

      Kun olimme tanssimassa, Jumala oli puettu tähdillä, jotka tuikkivat. Hänen valkoinen pukunsa säteili tähtien valolla. Iltapukuni kuunteli niitä, joten tuikin kuten Hänkin! Kaikkia sateenkaaren värejä, mutta hyvin kirkkaina.

      ’Onpa kummallista – yhtäkkiä mieleni selkeytyi…’

      Ja Jumala jatkoi, ”Tässä on eräs Totuus, Rakkaani. Sieppaat ja heijastat Kunniaani, koska olemme yhdessä ja koko huomiosi on Minussa ja Minun palvelemisessani. Minun kiittämisessäni. Ja siten, säteilet Valoani. Oi, kuinka tärkeää on sieluille tulla luokseni ja meille olla yhdessä tällä tavoin. Kun he ovat, he loistavat Kunniani kanssa ja muut, jotka etsivät Minua, aistivat läheisyytensä Minun kanssani. On helpompaa auttaa ihmisiä, kun he ymmärtävät että sielu, jota he ovat kuuntelemassa, on todella ollut Minun Läsnäolossani. Tosin, katsokaa että jokainen teistä vieroittuu yhä enemmän tämän maailman nautinnoista, jotta voitte suojella tätä valoa, joka on seurananne, ettekä likaisi sitä typerillä ja turhilla tämän maailman asioilla.”

    • Jeesus ja Pyhä Henki, autuas yö, päiväkirjamerkintöjä

      8.2.2015

      Jumala syyti armoaan minuun tänä yönä tanssisalin tanssilattialla. En tiedä miksi Hän on valinnut tämän hyvin virallisen ja elegantin ympäristön alkupisteeksi olemiselleen kanssani. Hän ei selitä syitään jatkuvasti, mutta tämä on ollut Hänen toimintatapansa viime aikoina ja näen aina itseni jonkinlaisessa mekossa – ja monesti se heijastaa sitä, mitä omassa elämässäni tapahtuu sillä hetkellä – koettelemuksia tai voittoja.

      Joten, tänä yönä meillä oli aivan ihanaa yhdessä. Oli noin kello yksi yöllä ja minua väsytti suunnattomasti nousta ja mennä suorittamaan jumalanpalvelustani rukoushuoneeseeni, joten otin iPadini mukaan sänkyyn ja soitin lempi ylistyslaulukokoelmaani Terry McAlmonin albumeista.

      Jumala tuli pian kutsumaan minua tanssiin ja olimme niin vaivattomasti sopusoinnussa. Huomasin mekkoni – todella elegantti ja ruhtinaallinen. Se oli hieman hillitty, tumman viininpunainen taftikorsetti, joka levisi vyötäröni yläpuolelta lähtien ja helmassa oli rako ihan keskellä, joka paljasti kirkkaan vaaleanpunaisen kankaan alas lattiaan asti. Luulenpa että sitä kutsutaan empiretyyliksi. Olkapäilläni oli pinkki, strutsityylinen kaulahuivi ja silkkisiä perhosia hiuksissani.

      Jeesuksella oli päällään valkoista, kuten aina. Paitsi ettei Hänellä ollut partaa. Mutta Hän sutkautti, ”Nyt voit todella nähdä Minut kuin Pyhänä Henkenäni, ja näytän juuri kuin sinun Jeesukseltasi, jos Minulla on parta. Paitsi että ilman sitä näytän Pyhältä Hengeltä.”

      Kun tanssin Pyhän Hengen kanssa, Hän on aina pukeutuneena valkoiseen, mutta tuntuu hieman erilaiselta – ehkäpä hiukan enemmän loisteliaalta, tai ehkä minä vain tunnen itseni varautuneemmaksi, koska tätä tapahtuu niin harvoin.

      Jeesus sanoi, ”Tänä yönä näytän helposti lähestyttävämmältä vain koska, todella – tämä ON Pyhä Henkeni, jota näytän sinulle, Jeesuksen ulkonäkö ILMAN partaa. Halusin sinun todella ymmärtävän sen – nämä kaksi ovat yksi ja sama, joten ei ole syytä olla varautuneempi tai epäröivämpi Minun kanssani Pyhänä Henkenä.”

      LUULEN että ymmärsin, Jumala, mutta oi, ei tässä vielä kaikki, minähän leijun. Yksi kissanpennuistani, se jonka Jeesus useasti lähettää luokseni lohduttamaan minua, tuli luokseni kehräämään ja käpertyi nukkumaan, kylvettäen poskeani sen hiekkapaperisella kielellä. Sitten se käpertyi, nenä nenää vasten kanssani tyynylle. En ole koskaan tuntenut itseäni yhtä rakastetuksi, mutta pystyin silti yhä näkemään ja tuntemaan meidän tanssimme, pyörimme ja pyörimme tanssilattian ympäri. Ja pystyin silti tuntemaan vahvat Kätesi, Jumala, pitäen minua ja johtaen minua.

      Nousin ylös, tuntien kuin olisin nukkunut koko yön, virkeänä ja vahvana. Oi, Jeesus, kuinka ihanaa on olla Kanssasi, olitpa Pyhänä Henkenä tai Jeesuksena. Kiitos tästä kahden tunnin täydellisestä autuudesta.

    • Jeesus kertoo rakkaustarinoita Morsiamelleen, ote päiväkirjastamme

      8.2.2015

      Jumalaa siunatkoon teitä, Youtube-perhe. Tämä on Still Small Voice (Pieni hiljainen ääni) ja minulla on tänä iltana joitakin asioita jaettavana kanssanne päiväkirjastamme. Olen saanut hyvää palautetta tästä ja minusta tuntuu, että ihmiset alkavat tuntea Jeesusta eri tasolla seurauksena siitä, että avoimesti olen jakanut joitakin katkelmia päiväkirjastani. Joten, aion jatkaa sen tekemistä, vaikka ajoittain, täytyy tunnustaa, se aiheuttaakin minulle vähän noloutta. Mutta me kaikki olemme samalla tiellä – kukaan meistä ei ole täydellinen ja mikä tässä on kaunista, on se että mitä enemmän olemme säälittäviä, sitä enemmän Jumala auttaa armollaan. Ja sitä enemmän Hän taipuu ja kumartuu auttamaan.

      Joten tämä katkelma on kirjoitettu vähän aikaa sitten ja aloitan nyt:

      Olimme tanssimassa kuten normaalisti, koska minulla oli ylistys- ja palvontamusiikkia soimassa. Näen Hänen tanssivan kanssani hyvin usein. Sanoin, ”Oi Jumala, olet niin taitava tanssija! Vau, se oli hauskaa! Ja mekko, joka oli ylläni, oli mahtava.”

      Jostain syystä Hän pukee minut joka kerta eri mekkoon ja tämä mekko oli kaunis. Se oli kuin päällekkäisiä sifonkikerroksia, noin 15 senttimetriä leveitä, mutta hyvin monia, ne kaikki laskeutuivat lattiaan asti – se oli röyhelöity lattiaan saakka. Se oli todella kaunis, kerros kerroksen päällä. Ja sen väri oli kaunis, hennon vaaleanpunainen lohenpunaisella bodilla ja isolla rusetilla takana. Hiukset oli vedetty taakse ja kiharrettu pääni taakse ja minulla oli otsaripa.

      Tanssimme hyvin majesteettisesti, sitten nopeatempoinen ylistyslaulu alkoi soimaan ja Jumala ihmetytti minua mitä vaatimattomimmalla mutta taitavimmalla tanssillaan.

      Joten sanoin, ”Jumala – onko tämä SINÄ?”

      Ja näin Hänen ihmeelliset, valaistut kasvonsa hymyilemässä hyvin selvästi. Sitten Hän pyysi minua sammuttamaan musiikin, ja me menimme ulos kuistille. Oli yö ruusutarhassa ja kerron yöstä lisää hetken kuluttua, koska Taivaassahan ei ole yötä.

      ”Tiedäthän kuinka rakastan tanssia”, Hän aloitti.

      ”Kyllä, mutta Olet niin majesteettinen ja komea… ja no, lahjakas, kuin ammattilainen!”

      Hän vastasi minulle, ”Mitä oletat Jumalalta? Mitään vähempää kuin täydellistä?”

      Nauroin. ”Vau, en usko että kukaan uskoo tämän keskustelun tulevan sinulta, Jeesus.”

      ”No, se on heidän tappioksensa”, Hän sanoi. ”Mitä SINÄ ajattelet? Ajatteletko että olen mielikuvitukseton tai vain liian kunnioitusta herättävä pitääkseni hauskaa Morsiameni kanssa? No, en ole – ja hänen täytyy tietää, mitä odottaa, koska me tulemme tanssimaan. Joten totutellaan siihen!”, Hän sädehti.

      ”Oi Jumala – olet hurjan hauska! Ja toivon kyllä etteivät ihmiset olisi niin uskonnollisia, että he eivät voi hyväksyä tanssivan Jumalan mahdollisuutta. Vaikka on kirjoitettu ’Hän tanssii ja laulaa meille’”

      Hän jatkoi, ”On olemassa monia väärinkäsityksiä Luonteestani. Leikkisyys on toinen nimeni. Rakastan leikkiä Morsiameni kanssa. Rakastan hänen viatonta nauruaan ja iloisia reaktioitaan. Rakastan yllättää sinut. Oi, meillä on niin HAUSKAA Taivaassa!”

      ”Mutta Taivaassa ei ole yötä, Jumala! Ja tässä me tanssimme yöllä.”

      ”Tein erikoisjärjestelyjä meille täksi yöksi, vain voidaksemme olla yhdessä tavalla, joka on tuttu sinulle hyvin erityisenä, kuten perinteinen opiskelijoidenne tanssiaisilta.”

      Se kävi mielessäni yhdessäolomme alkupuolella.

      ”Hmm. Miksi? Olenko valmistumassa jostain koulusta?”

      ”Tavallaan”, Hän sanoi.

      ”Okei…”

      ”Menet koko ajan eteenpäin, Clare. Kehityt koko ajan. On niin paljon juhlimisen aiheita, en vain voi olla aloillani ja odottaa Taivasta. Haluan juhlia kanssasi NYT, ja kertoa Morsiamilleni, kuinka romanttinen Olen ja kuinka rakastan tanssimista. Joten, valmistaudu.”

      ”Laitan itseni nyt peliin, Jumala, ja laitan tämän nettisivuillemme.”

      ”Kiitos. Sinulla ON asioita vielä saavutettavana. On monia uusia Aikakirjoja, joita et ole laittanut nettisivuillenne.”

      ”Jumala, haluatko minun työskentelevän sen parissa vai viisiosaisten opetusten parissa?”

      ”Pysy opetuksissa toistaiseksi, mutta voit pitää taukoa ja lisätä asioita sivuille silloin tällöin. Toivon sinun menevän eteenpäin vähän nopeampaa opetuksessasi. Älä juutu liikaa asioihin, tämä ei ole tutkielma, tiedäthän.”

      ”Tarvitsen apuasi arvioimaan, milloin lopettaa ja milloin kaivaa syvemmältä.”

      ”Saanko sanoa jotain?”

      ”Tietysti, Jumala.”

      ”Jäät liikaa roikkumaan yksityiskohtiin. Mikään määrä Pyhiä kirjoituksia ei auta ihmistä, joka kieltäytyy huomaamasta tai katsomasta omaa osaansa näissä opetuksissa – siis heidän paljastettuja vikojaan. Siksi Olen niin huolissani kaikista vahvistuksista ja varmistuksista, joita käytät sanomisiesi varmennuksiksi, luettelo luettelolta Kirjoituksia. Henkeni tuomitsee ja voitelee opetuksen, joten se menee asian ytimeen. Ne jotka haluavat kasvaa ja huomata, mitä Minua loukkaavaa he tekevät elämässään, ovat hyvin liikuttuneita siitä, mitä sanon kauttasi. Muut, no, älä välitä heistä niin kuin en Minäkään välitä.”

    • ”Herran tähden, Jumala! Tuo kuulostaa hiukan tylyltä!”

      ”Jotkut sielut eivät halua oppia mitään uutta. He pelkäävät uusia alueita, matkan jatkamista, Minussa kasvamista. Opetukset odottavat heitä. Mutta tunnet Minun loppumattoman kärsivällisyyteni luonteen. En millään muotoa luovuta heidän suhteensa, vaan suunnittelen ja odotan heidän tulevaisuuden mahdollisuuksiaan. Muistat kai kun kävelit ensimmäisen Kutsuni ohi elämässäsi.”

      ”Oi, kyllä Jumala – se oli niin surullista.”

      ”No, muistat myös sen unen, jonka sait kun Pyhä Henki sanoi soittavansa(puhelimella) uudelleen?”

      ”Kyllä Jumala –kiitos.”

      ”En koskaan luovuta – odotan vain seuraavaa mahdollisuutta, jolloin sielu saattaa olla halukkaampi menemään sisään asioihin, jotka Minulla on heitä varten. No, tunnetko taas olevasi yhteydessä Minun kanssani?”

      ”Oi, nyt on paljon parempi olo, Jumala, paljon parempi.”

      En voinut alkaa kirjoittamaan, koska minusta tuntui ettemme todella olleet yhteydessä aiemmin tänä päivänä – tai niin luulin.

      ”Mutta olen ahdistunut haasteista pitää opetukset yksinkertaisina.”

      Hän vastasi, ”Luota minuun. Nojaa Häneen joka rakastaa sinua.”

      ”Oi Jeesus.”

      ”Ja kyllä, sain sinut heikoksi Hengessä tänään iltapäivällä. Siksi et pystynyt seisomaan tai kävelemään suoraan. Nautitko siitä?”

      ”No nyt kun tiedän että se olit SINÄ… no, en voi pitää salaisuutta. Sinä tiedät jo vastauksen.”

      ”Rentoudutkohan KOSKAAN ja päästät irti yrittämisestä ja tarpeesta tehdä, tehdä, tehdä?”

      ”Hmm, silloin kun menemme tanssimaan?”

      ”Totta kyllä. Arvelen että lopultakin rentoudut, kun tiedät varmasti että se Olen Minä. Muuten, eikö ole kirjoitettu, että olen mustasukkainen Jumala?”

      ”On.”

      ”No siinä tapauksessa, luuletko että antaisin kenenkään muun pitää Morsiantani ja tanssia hänen kanssaan, tai jopa suudella häntä?”

      Kulmakarvani kohosivat.

      ”No, muistan kyllä muutama vuosi sitten, kun nöyryytit minua, sallit JOTAIN sellaista tapahtua…”

      ”Ja entä jos se todella OLIN Minä, joka suuteli sinua, mutta sallin harhautuksen siinä, mitä kuulit korvillasi? Hengellisillä korvillasi?”

      ”Teitkö Sinä sen?”

      ”Tein.”

      ”Vau! Se Olit Sinä!”

      ”Niin olin.”

      ”Haluan suudella sinua uudelleen!”

      ”Tule luokseni Rakkaani ja suutele Minua miten haluat. Mutta kun olet tehnyt sen, me palaamme työhön, okei?”

      ”No, pyysit juuri minuutti sitten olla tekemättä niin paljon! Kuka nyt on keskittynyt ’tekemiseen, tekemiseen, tekemiseen’…”

      ”Sait Minut kiikkiin. No, Minäkään en päästä sinua koskaan menemään.”

      ”Rakastan sinua, Jumala. Kiitos että vietit tämän ajan kanssani.”

      ”Ei kestä, Morsiameni. Tämä on ilo myös Minulle.”

    • musiikkia_

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8386
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe