Pelkäätkö, että joudut helvettiin?

tuli.perseen.alla

Faktahan on se, että olet syntinen, etkä muuksi muutu.
Häpeäisit edes!

12

122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sanan.kertomaa

      Kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla.
      Siis jokainen. Ainut ratkaisu on parannus ja vaeltaminen sen mukaan, että on entinen synnintekijä. Siis varas, ei enää varasta. Joka on harjoittanut haureutta, ei enää tee sitä, jne. jne. jne. jne. jne.
      Siis kulkee Hengessä tehden parannuksen soveliaita hedelmiä.

      Sitten tämä "helvetti" keskustelu.

      Hmmm. Onko Jumala luonut elämää siten, että joka ei halua rakkaussuhteeseen Jumalan ja lähimmäisten kanssa, häntä "kidutettaisiin iankaikkisesta iankaikkiseen" ja saisi tämännäköisen iankaikkisen elämän. ?? . Raamattuhan sanoittaa, että iankaikkinen elämä on -armolahja Jeesuksessa Kristuksessa.

      Vai sanoittaako raamattu helvetistä sellaista viestiä, että iankaikkista elämää ei olekaan ilman Jumalaa? Siis synnin palkka olisi kuolema.

      Helvetin tuli - olisiko se työkalu Jumalan käsissä, jolla ratkaistaa synti ja näinollen Jumala - Jumalana päättäisi sen, mikä on valantavikaista.
      Näin ollen rienaajanlupaus, ette suinkaan kuole, menettäisi arvonsa.

      Jos olette huomanneet raamatusta sen, että Eedenin paratiisissa oli elämänpuu. Siis syönti siitä oli ehdollinen. Se loi edellytykset elämään iankaikkisesti.
      Tämänpä tähden luomakunnassa Jumala rajasi ihmisen elämän, ettei hän syntisenä söisi elämänpuusta ja niin eläisi iankaikkisesti.

      Asia ratkaistiin niin, että Adam ja Eva ulkoistettiin Edenistä tuon Elämänpuun luota. Tie sinne rajattiin, se rajattiin kerubein ja miekoin.

      Siis Sanan miekka surmaa heidät, jotka ominlupineen yrittävät elämänpuulle. Se miekka tappaa ja niinhän Sana opettaa, että tuo kirjoitettu Sana tulee kerran tuomitsemaan ihmisen.

      Jeesus on nyt elämänpuu - ajassa. Joka syö tästä - siis Herran kuoleman muistotilaisuus. Kristuksen ruumiin ja veren. leipä ja viini.
      Julistaa elämäksi Herran kuolemaa.

      Jumala antaa Johanneksen evankeliumin mukaan elämän Pojalle, ja Poika antaa sen kelle tahtoo. Näin ollen tämä UusiAdam, on elämänlähde meille, jotka haluamme elää rakkaussuhteessa Herraan ja lähimmäiseen.
      Täällä tuo on elämänpuu ajassa ja kerran iankaikkisuudessa on taas elämänpuu - joka antaa sitten sen elämän siellä.

      Siis ratkaiseva tekijä -elämäksi- on tämä Jumalan tietoinen ilmoitus, jolla sanoitetaan ymmärrykseemme elämän tarkoitus ja kuinka se toteutuu ja se on armolahja.

      Synti saa tuomionsa. Joka ei syö elämäkseen, hänet Jumalan Sana tuomitsee tuomiolla, joka Jumalan suusta lähtee.

      En tunne teitä, te - laittomuuden tekijät. Menkää siihen tuleen, viittaus Helvetin tuli.
      Malakia kertoo 4 luvussa tuosta tulesta, jonka Sebaot, sotavoimien Jumala saa aikaiseksi. Se tuli polttaa jumalattomat tuhkaksi jalkojen alle. Siis luodaan Uusi taivas ja maa ja siellä astellaan sen tuhkankin päällä, mikä paloi poroksi.
      Sen olomuoto on myös iankaikkinen. Sieltä ei ole paluuta. Tuli polttaa kaiken poroksi, niin kauan kuin sen tehoa tarvitaan.

      Siksi kun kaikki luodaan uudeksi, entistä ei enää muistella. Kyyneleet on pois pyyhitty. Se on taivaassa sitä todellista lepoa, mihin olemme uskossa menossa. Se on armoa ja se saadaan lahjaksi.
      Siis.

      Iankaikkinen elämä so. armolahja Jeesuksessa Kristuksessa, meidän Herrassamme.

    • Joxanen

      Helvettiin ja taivaaseen uskovat tulevat pettymään !
      Aamen...

      • Helvetin kieltäjiä tulee kohtaamaan syvä järkytys - 'itku ja hammasten kiristys'.


    • eipelota

      Minä olenkin armahdettu syntinen. Aloittajalta on hukassa se tärkein juttu. Raamattu opettaa, että joka syntinsä tunnustaa ja hylkää, saa armon. Ja pelkoa rakkaudessa ei ole, sillä Jumalan täydellinen rakkaus karkottaa pelon.

    • NiinTahiNäin2

      Kyllä minä pelkään sitä että ruumiini kärrätään kaatopaikalle kuin arvoton roska kuten heitettiin Jerusalemissa arvottomat ruumiit poltettavaksi gehennaan. Silta Ben-Hinnomin laaksosta nousu kytevien ruumiiden rikinkatkuinenkäry. Vaan Helbettiä en pelkään, ei raamatussa ole sellaista ikuista kadotusta kuin kirkko Danden näyteelmää siteeraten opettaa.

      • KuluttavanTULENtodistaja

        SARX, IHMISEN LIHA, LIHALLISUUS, SIELULLISUUS, ei ole vain ihmisruumis vaan myös langennut ihmissielu, joka myös tuhoutuu JUMALAN Kuluttavassa Tulessa.

        LAINAUS: "Kyllä minä pelkään sitä että ruumiini kärrätään kaatopaikalle kuin arvoton roska kuten heitettiin Jerusalemissa arvottomat ruumiit poltettavaksi gehennaan. Silta Ben-Hinnomin laaksosta nousu kytevien ruumiiden rikinkatkuinenkäry. Vaan Helbettiä en pelkään, ei raamatussa ole sellaista ikuista kadotusta kuin kirkko Danden näyteelmää siteeraten opettaa. : LAINAUS LOPPU.

        "Helvetin"( helvetti on lainasana pakanauskonnosta ) Kuluttava Tuli on JUMALA ITSE, ja Kuluttavan Tulen tehtyä työnsä loppuun asti, ihmistä ei enää ole vaan joutuu kadotukseen, olemattomuuteen, jossa ei enää ole mitään toivoa, vain pimeyttä.

        Kun kiellät kadotuksen, kiellät JUMALAN Sanan. KRISTUS on JUMALAN Sana, VT.


    • vierailinhelvetissä

      Helluntailaisuus on helvetti maan päällä; tässä ajassa.

    • ÄläTuomitse

      Vain Jumala tietää millainen suhde ihmisellä on sydämessään Jumalaan sillä hetkellä, kun ihminen jättää tämän maallisen elämän. Se on asia, jonka vain Jumala tietää, ei toinen ihminen.
      En muista missä tämä mainittiin, että kun uskova ihminen pääsi Taivaaseen, niin hän näki siellä monia, joiden ei uskonut koskaan Taivaaseen pääsevän ja tosin myös hän ei nähnyt Taivaassa niitä, joiden hän oletti varmasti Taivaaseen pääsevän.
      Ihminen ei tiedä, vain Jumala tietää ja Jumalan käsissä on ihmisen sielu.

    • VAUSTIHIRMU

      Vispipuuron värinen vausti tärisee pyörätuolissa.

    • trivia

      " Pelkäätkö, että joudut helvettiin?"

      Miksi pelätä. Jos kristittyjen jumala aikoo napata tervapataan luultavasti Allah pelastaa siltä. Väinämöisen Ilmatar Sotka luojalintuna ottavat ainakin suomalaiset hoiviinsa.
      Miksi pelätä kristittyjä. Nehän syövät toisensa elävältä maan päällä. Tuollaisen remusakin kanssa en kirveelläkään halua paratiisiin. Että ostaa miljardien tapettujen kansalaisten verellä itselleen rikkautta. Ei yhdenkään verellä. Mieluummin helvettin, jos sellainen on.

    • apriomax

      "Vain Jumala tietää millainen suhde ihmisellä on sydämessään Jumalaan sillä hetkellä,"

      Opiksi hellareille. Ette voi tuomita ketään taivaaseen, siihen parempaan paikkaan joka on ostettu ihmiskunnan suuren enemmistön verenvuodatuksen avulla. Siinä sodassa, jossa Jeesus tuhoaa huvikseen ihmiskunnan ja pommittaa maapallon asumiskelvottomaksi.
      Kun kukaan ei voi arvioida mitä kiivas, kiukkuinen ja arvaamton Jumala tulee tekemään sen aivoituksia on turha spekuloida. Otetaan rennosti mutta eletään toisiamme kunnioittaen. Tehköön juutalaisuskoinen Kristus tahtonsa mukaan kuolemamme jälkeen. Tämänpuoleiseen se ei kykene vaikuttamaan.

    • Vautsi_Vaustila

      SYNTI ISKEE JÄLLEEN.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      274
      2550
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      92
      2021
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      77
      1606
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      157
      1427
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1268
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1195
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1076
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1074
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1010
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe