Katsele Minua, Morsiameni (Jeesuksen näkeminen)

aarteenmetsästäj

27.8.2015

Jumala on siunannut meitä, sydämen asukit, todella kultaisella, parantavalla viestillä tänään.

Ennen kuin menen viestiin, haluan jakaa kanssanne, että tänä iltana olin todella tietoinen siitä, että noudatan samaa kaavaa, tai samaa muotoa, mistä Mark Virkler puhuu. Ja tietysti, tämä on traditio, joka, jukra, kantautuu aivan alkuajoilta – päiväkirjan pito ja Jumalan kuuntelu. Tämä oli aivan ensimmäinen tapa, jolla kuulin Häntä. Tämä ja rheemojen saaminen Raamatusta.

Ja, mitä halusin sanoa oli, että vuodatin juuri sydämeni Herralle tänä iltana. Tulin istumaan ja sen sijaan, että olisin kuunnellut Häntä heti, avasin sydäntäni Hänelle niistä asioista, joita oli sisälläni, koska ne askarruttivat minua. Ja Hän oli niin nopea vastaamaan ja voitelu oli hyvin kitkatonta ja kaunista. Ja tämä tapahtui uudestaan viime yönä, huomasin. Tiedäthän, yleensä Hän puhuu minulle rukouksen aikana ja sitten menen istumaan ja kuuntelen viestiä. Mutta näyttää siltä, että Hän todella siunaa vanhaa tapaa, jolla tein rukouksen aiemmin, 30 vuotta sitten, jossa vuodatin sydämeni Hänelle ja Hän vastasi minulle takaisin.

Olin siis tekemässä tätä tietokoneella. Kaikille teille, jotka olette oppineet kirjoittamaan koneella silmät suljettuina, se on todella mukava tapa tehdä tämä. Tai, silmät auki.

Joten menen eteenpäin ja aloitan sanomalla, että päälläni on ollut jonkinlainen… sanoisin että eräänlainen tuomitsevuuden verho tai synkkä pilvi ympärilläni. Kelpaamattomuuden tunne. Ja en ole pystynyt oikein pääsemään Jumalan iloon Hänen kanssaan, koska olen ollut jotenkin itsetietoinen – ja tämä on taktiikka, jota vihollinen käyttää meitä vastaan. Hän saa meidät keskittymään virheisiimme ja siihen, mikä meissä on vikana, ja se saa meidän silmämme pois Jeesuksesta. Olen puhunut tästä muissa viesteissä.

Mutta. Menen eteenpäin ja jaan keskusteluni Hänen kanssaan:

Jumala, en ymmärrä, miksi tulen luoksesi niin tuomitsemiseen kääriytyneenä, tuntien itseni niin syylliseksi, niin likaiseksi ja ei-hyväksyttäväksi. Sinun on maaniteltava minut pois itsestäni ja Sinuun. Vaikka juoksenkin Sydämeesi, silti minulla on niin paha olo itsestäni. Pelkään katsoa Sinuun. Ja silti, Sinä katsot vapaasti minuun Rakkauden silmillä. Ja kuulen Sinun huokauksesi. ’Miksi tunnet näin? Minä En tunne näin sinua kohtaan.’ Mikä minua vaivaa, Jumala??

”Kun siirrät katseesi pois Minusta ja itseesi, menetät keskittymisesi. Tuijotat tyhjää Minun hymyilevien kasvojeni sijaan. Pidän sinulle seuraa koko päivän ajan, sinun hyväksyvänä ja rakastavana kumppanina. Koko päivän! Toivon että huomaisit Minut, mutta mielesi erkanee Minusta toimiaksesi maailmassa. Sitten, tässä vapautuneessa tilassa, demonit alkavat nakella sinua sorapaukuilla, kuin tuomitsevuuden luodeilla.”

”Ne sanovat, ’Katso! Hän on alkanut touhuamaan muiden asioiden parissa ja siirtänyt katseensa Hänestä – napataan hänet nyt!’”

”Näetkö, kun olet läpikotaisin syventynyt Minuun, niillä ei ole pääsyä sisään. Mutta, kun menetät sen, olet avoin ovi heidän sorrolleen ja valheilleen.”

Mutta Jumala, kuinka pidän silmäni ja sydämeni Sinussa, kun olen tekemisissä maailman kanssa?

”Otat Minut seuraksesi. Tai tarkemmin sanottuna Minä tulen sinun seuraksesi, Rakkaani. Ja, sinun ei tarvitse tuntea syyllisyyttä kaikista pienistä asioista, joita teet. Sinun Minuun keskittymisen puute avaa oven tälle sorrolle.”

Jumala, onko tämä uusi opetus?

”Kyllä. Jossain mielessä se on. Vaikka olet kuullut tämän aiemmin, et ole oikein koskaan oppinut, kuinka saavuttaa tämän tavan.”

Oi Jeesus. Kuinka voin saavuttaa tämän tavan? Tiedän millainen olen… (tuossa kohti aloin itkeä) Tiedän että olen halunnut tätä, mutta olen ollut niin turhautunut ja tuomittu, että se oli mahdotonta minulle. Olen luovuttanut – minun suureksi surukseni. Lasken näiden kertojen varaan voidakseni todella tuntea yhteyttä Kanssasi – mutta toisinaan, tunnen oloni hyvin etäiseksi.

”Kun sinulla on siteitä maailmaan, ansat sotkeutua siihen ovat koko ajan ympärilläsi. Vaatii todellisen Armolahjan välttää niitä. Tämä on jotain, jota sinun tulee rukoilla itsellesi, Rakkaani. Et voi saavuttaa tätä itsekurilla itse. Kun rakastut Minuun niin, ettet kestä olla erossa Minusta hetkeäkään, silloin Minä kuljen kanssasi. Vierelläsi.”

Hän hymyili, ”Kyllä, Rakkaani. Tässä sinun vieressäsi, hymyilemässä. En mulkoilemassa – ihmetellen kauneuttasi. En keskittyen inhimillisiin epätäydellisyyksiisi. Tiedätkö kuinka paljon merkitset Minulle? Et tietenkään tiedä. Olet yhä jumissa siinä, mitä kutsun näkemykseksi itsestäsi. Sinun ”ruma” sinä. Pieni tyttö säpsähtämässä maakuopassa: likaisena, epäsiistinä, yksinäisenä ja hylättynä. Kyllä, nämä ovat ne asiat, jotka sinä niin nopeasti huomaat itsessäsi. Siksi näet Minut itkemässä niin usein, kun katselen sinua – koska tiedän, että on lähes mahdotonta sinulle hyväksyä Rakkauteni, ja nähdä itsesi kuin Minä näen sinut.”

Ajattelin sitä, mitä Hän sanoi ja sanoin, ’Oi Jumala. Minkä sanot, on totta. Niin minä tunnen.’

5

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hän vastasi, ”Tiedän! Tämä on sinä menneisyydessä, et sinä puettuna Pelastukseeni ja oikeamielisyyteeni. En sano, että olisi helppoa nähdä itsesi niin kuin Minä näen. Ei, olen samaa mieltä. Se on TODELLA vaikeaa sinulle, pelkälle kuolevaiselle, nähdä Kunnia ojennettuna päällesi ja huokuen sinusta. Todella hankalaa, todellakin. Näytän sen sinulle unissa, joskus. Pystyt lentämään ja olet erottunut ihmismassoista, jotka vielä ovat synnin lain ja kuoleman vaikutusten alaisia. Tämä on noiden unien tarkoitus – et ole enää osa sitä, mikä on tuhoutumassa. Vaan nyt, Taivaan kansalainen, ja kykeneväisenä lentämään vapaasti ympäriinsä, vapautettuna lihan kahleista. Tämä on TODELLINEN sinä.”

      Sivuhuomautuksena tässä kohden, minulla on ollut monia unia lentämisestä ihmisjoukkojen yllä, ilman minkään asioiden vaikutusta minuun, jotka vaikuttavat heihin painovoiman takia. Se oli niin vapauttavaa, oli aivan upeaa pystyä lentämään kaikkialla! Ja ehkä tämä oli viesti minulle. Ja tiedän, että monilla teistä on ollut tällaisia unia. On hyvin mahdollista, että Jumala näyttää teille, että olette Taivaan kansalaisia, ettekä enää ole synnin lain ja kuoleman alaisuudessa. Tiedättehän, ne ovat sidottuja Maahan, sidottuja lihaan.

      Kysyin siis Jumalalta – ’Kuinka pidän tästä kiinni päivittäin?’

      ”Yksinkertaista”, Hän sanoi, ”Pysy keskittyneenä Minuun. Sinä katsot Minuun. Minä hymyilen. Sen pitäisi kertoa sinulle kaiken, mitä sinun tulee tietää siitä , kuka olet Minulle.”

      Tässä vaiheessa, kuulin yhden Ezekielin laulun säkeen – ensimmäisen, jonka teimme yhdessä, The Song of Solomon. Kuulin säkeen laulusta Song of Songs (Korkea veisu/Laulujen laulu). Se meni näin, ”Olet kaunis, Rakastettuni. Oi, olet kaunis.” Soitan tuon kohdan tämän videon lopussa.

      Jumala jatkoi, ”Kyllä, Minä asun Laulujen laulussa, kun Olen kanssasi. KYLLÄ, se ON Sydämeni. Täynnä sinun Maasta vapauttamisesi odotusta. Sillä mitä olet jo saavuttanut hengessä, samalla voimalla, joka nosti Minut kuolleista, saavutetaan sinulle aineellisessa, ja meidät yhdistetään Yhdeksi, tässä upeassa Jumalallisen Yhteyden tilassa. Silloin ei enää menneisyys heitä varjoja tiellesi. Ei, se tuhotaan Armossa ja Rakkaudessa. Vain pisara Vertani, se huuhtoo kokonaan pois kauhean menneisyytesi, ei enää koskaan löydettäväksi. ’Veressäsi’, kuten tykkäätte sanoa.”

      ”No, huomaan, ettet pysty vastaanottamaan tätä edes nyt. Kuinka surullista… Rohkaistu, Clare. Tartu Sanaani. Pidä ne sydämessäsi. Anna niiden uudistaa tuo onneton kuva itsestäsi. Katso muutosta! Ei enää mädäntynyt ja turmeltunut, vaan elävä ja liitelevä! Kyllä, tämä on jona SINUT Näen, Minun ällistyttävän kauniina Morsiamenani. Ei sinä säälittävänä menneisyyden raasuna.”

      ”Joten, tässä olemme taas –ympyrä sulkeutui. Ja kun näet Minun tanssivan kanssasi, oletko täysin ruma ja likainen?”

      Vastasin, ’En.’

      ”No sitten, kun näet Minut tanssimassa kanssasi, näet TODELLISEN sinäsi.”

      Oi Jumala – jollain lailla TIEDÄN sen. Voisinpa vain pysyä siinä ymmärryksessä.

      ”Harjoittelu tekee mestarin!”, Hän sutkautti. ”Tule nyt, Rakastettuni. Tule Isäntäsi iloon. Olen täydellisen onnellinen ja tyytyväinen KAIKKIIN yrityksiisi. Seppelöin ne menestyksellä, ja tulet näkemään, että Minä olen se Yksi, joka tekee nämä asiat sinulle. Ja, se ON hyvää, koska olet kestänyt Minussa. Et ole vain vielä oikein oppinut Meihin keskittymisen taitoa.”

      Kyllä, Jumala. Haluan sitä. Voisinko saada sen Armolahjan?

      ”Tätä minä odotinkin. Nyt välitän sinulle muutaman salaisuuden tämän Lahjan säilyttämisestä. Tule Luokseni, heti kun heräät aamulla. Vahvista Läsnäoloni kanssasi ja sinussa. Katso hymyileviin kasvonpiirteisiini, kun tervehdin sinua, ensimmäisenä tietoisuuden tuntina Kanssani. Vaali tuota hymyä. Kätke se sydämeesi, niin kuin Äitini teki. Purista se rintaasi ja anna sen läpäistä sydämesi. Sitten, pyydä Minua elämään sinun kauttasi tänään, niin kuin joskus kysytkin. Ja, mene hoitamaan asioitasi, kunnes meillä on taas rakastavaisten salainen tapaaminen.”

      ”Kun päiväsi etenee, tulee olemaan ylä- ja alamäkiä. Tulee olemaan niitä, jotka on lähetetty tuhoamaan rauhasi ja varastamaan sinulta tämä kallis Aarre. Kun ne onnistuvat – tule takaisin Luokseni. Katso taas Hymyäni. Kohota kätesi Käteeni, Clare – ja kävele Kanssani. Oi, kaipaan niin nähdä, kuinka hyvin läsnä Olen kanssasi. En poistu viereltäsi hetkeksikään. En sekunniksikaan. Onko selvä?”

      Jumala, voisitko muistuttaa minua?

      ”Tee itsellesi muistilappu, Rakkaani. Tiedät millainen olet.”

      ”Ja kaikille teille, Morsiameni. Noudattakaa näitä samoja ohjeita. Testatkaa Minua, ja katsokaa voitelenko teidät uudella tietoisuudella Minusta, ja Minun suosiollani TEITÄ kohtaan. Syleile näitä tapoja, ja minä lävistän tuon tuomitsevuuden paksun kääreen, jonka olet sallinut vihollisen kiertää itsesi ympärille.”

      ”Suutelen jokaista teitä hellästi otsalle. Menkää nyt, ja tehkää Tahtoni.”

      ”Muistakaa: Minä Olen kanssanne. Kääntäkää katseenne takaisin Minuun, Morsiameni.”

    • Näillälinjoilla
    • musiikkia_

      The Power Of Love - Celine Dion with Lyrics!

      https://www.youtube.com/watch?v=XMCLIV8PW4o

    • musiikkia_
    • musiikkia_

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7179
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      32
      2772
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      34
      2346
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      96
      2042
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      15
      1746
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1535
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1397
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1371
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      33
      1319
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    Aihe