Sydämeni ei vastaa, Mitään ei tule tapahtumaan syy

aarteenmetsästäj

skuussa
8.9.2015

Jumalan hellä sydän anoo meitä tänään, sydämen asukit. Hänellä oli melko vakava viesti meille. Minulla oli kaunis rukoushetki tänään, todella kaunis hetki. Tanssimme yhdessä todella pitkään. Minulla oli ylläni hääpuku ja Hänellä oli valkoinen puku ja orkidea. Hän katseli silmiini hyvin hellästi, ja Hän sanoi, ”Olen tarvinnut tätä niin paljon. Halusin että tulet lepäämään Käsivarsilleni ja tanssit Kanssani ja olet Kanssani. Olen tarvinnut tätä niin pitkään.”

Huomasin kuinka Hän todella kaipasi Morsiamensa läsnäoloa, rentoutuneen Morsiamen, Morsiamen, joka on täysin lumoutunut Hänestä – joka todella kaipaa tuota läsnäoloa. Ja luulenpa että kaikki meistä ovat olleet niin kiinni Verikuissa ja Shmitassa (juutalaisten sapattivuodessa) ja kaikissa muissa asioissa, ettemme ole oikein keskittyneet Häneen kuten meidän tulisi.

Joten, menen eteenpäin ja jaan tämän viestin kanssanne, toivoen että se vastaanotetaan, koska tiedän, että tämä on Hänen sydämensä. Tiedän että tämä on Hän.

Kun olin tarkistamassa tätä viestiä, jonka sain rukouksen aikana, piipputupakan tuoksu oli todella, todella vahvana huoneessa. Ja me etsimme jokaisen kuviteltavan lähteen. Se ei tullut ulkoapäin. Ja hyvin usein, kun Pyhä Henki puhuu sydämelleni, Hän sallii tämän tuoksun tulla huoneeseen varmistuksen merkkinä, että se todella oli Hän. Ja, halusin olla varma, että tämä viesti OLI Häneltä, kokonaan – joten oli todella helpottavaa saada tuo merkki.

”Mitään merkittävää ei tule tapahtumaan tänä syyskuuna, paitsi ehkä, että Morsiameni kääntyy pois mielensä täyttämisestä näillä väärillä ilmoituksilla ja etsii yksin Minua koko sydämellään. Sitä Minä toivon.”

”Kaikki nämä ennustukset olivat järjestely saada hänen mielensä pois Minusta. Olen väsynyt, niin väsynyt, niin täysin väsynyt hänen juomiseensa epäpuhtaista kaivoista. Toivon koko Sydämestäni, että hänen sydämensä ja mielensä olisi naulittuna Käteeni ja Sydämeeni eikä hän koskaan enää pyrkisi tietämään niitä asioita, joita en paljasta hänelle. Oi, kuinka kaipaankaan hänen puhdasta määrätietoista, täydellistä omistautumista ja hänen tarpeidensa täydellistä jättämistä Minun käsiini, jotta hän voisi levätä Minussa ja lakata omista ponnisteluistaan.”

”Tällä kuormituksella ei ole loppua. Ja jos mitään on saavutettavissa tänä kuukautena, se on se, että hän huomaa hedelmättömät laskelmointinsa maailmasta ja lopettaa ne vain juostakseen Minun perässäni hänen koko sydämellään ja mielellään. Tämä on toiveeni tälle kuukaudelle.”

”Näethän, niin monien asioiden väliin, jotka oli suunniteltu, Minä olen tullut ja tehnyt kaiken mahdottomaksi voimille, jotka luulivat, että ne toteutuisivat. Niin monien asioiden. Jos hän olisi kuunnellut Minua ja vain Minua, yhtään hänen aikaansa ei olisi mennyt hukkaan näihin asioihin. Vaan hän olisi ollut tuotteliaampi Minulle. Ei itsekeskeinen vaan Jumala-keskeinen. Kuuletteko Minua, Morsiameni? Oi, Minä niin toivon, että kuulette Minua. Tule mukaani nyt, lopeta maailman kanssa flirttailu, palaa Minun Puhtaaseen Syleilyyni, jätä itsekkyytesi ja ponnistelusi taaksesi. Kaipaan sinua, kaipaan käsivarsiesi lohdutusta, ja sinun katsettasi, ja syleilyäsi.”

”Kaipaan sinua.”

”Tämä on aika, jolloin tarvitsen lohdutusta sinulta, mutta sinä olet ollut poissa jahtaamassa jokaista tietäjää ja ennustajaa, ja nyt kun ponnistelusi ovat hedelmättömiä, käännytkö koko sydämelläsi MINUN puoleeni?”

”Kun sinä tunnet Minut läheisesti, päivä päivältä tiedät kaiken, minkä sinun tulee tietää. Mutta ylpeys yllyttää sinua kaivamaan syvemmältä, saamaan lisää yksityiskohtia, tietämään enemmän, ymmärtämään enemmän, saamaan uutisia ennen kuin ne ovat uutisia, saamaan ilmoituksia, jotta voit pelastaa itsesi ja perheesi. Todellako? Luuletko voivasi pelastaa yhtäkään hiusta päässäsi, puhumattakaan itsestäsi tai perheestäsi? Luuletko että ponnistelusi tietää ja olla valmistautunut Minusta riippumatta täyttävät tehtävänsä?”

”Jos tämä on se mitä ajattelet, olet surullisen erehtynyt. Siksi Olen kutsunut ja kutsunut ja kutsunut sinua takaisin Luokseni. Halusin pelastaa sinut toimintasi virheiltä, ihmisten toiminnalta, ja pitää sinut lähellä Sydäntäni, missä kaikki on rauhallista ja ylentävää. Mutta ei, olet pyrkinyt maailmallisten meluisille sivuteille ja valtateille. Joten, nyt on aika kääntyä omasta viisaudestasi, omasta voimastasi, omasta ponnistelustasi, omasta ajattelustasi, ja syleillä Minua. Kun kuuntelet Sydämeni sykettä, kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää Minusta ja Maailmastani, paljastuu sinulle jokaisella Sydämeni lyönnillä.”

”Tule nyt, pohditaanpa yhdessä. Vaikka syntisi ovat tulipunaiset, Minä teen niistä valkoisia kuin lumi. Luotan sinuun, Morsiameni, että olet oppinut läksysi näinä kahtena viime kuukautena. On yksi paikka, ja vain yksi paikka, joka on sopiva sinun korvillesi; se on Minun rintaani vasten, kuunnellen jokaista sydämenlyöntiä. Tässä paikassa Minä ravitsen, tiedotan, lohdutan ja valmistan. Tämä on kaikki mitä tarvitset, kaikki muu on turhaa.”

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ”Jotkut teistä eivät saa tätä viestiä ja jatkavat ponnisteluissaan ja stressaamisessaan. Olen surullinen vuoksenne. Olen tarjonnut teille kaikkein pyhintä paikkaa koko maailmankaikkeudessa ja te sen sijaan olette valinneet maailman.”

      ”Muut tulevat totisesti kuuntelemaan tarkkaan Ääntäni ja palaavat kotiinsa Minun Sydämessäni. Tässä paikassa Minä johdatan sinua. Sinulla ei tule olemaan tarvetta millekään muulle. Käytä koko sydäntäsi Minun kuuntelun, kuulemisen ja lohduttamisen opettelussa. Olkaa kuin Mariat, jotka ovat valinneet paremman osan.”

      ”Kun huomaat ja käännyt pois teiltäsi, joilla jahtasit maailmaa uutisten toivossa, Siunaan sinua aralla ja kuulevalla korvalla kuullaksesi tarkkaan puhdasta lähdettä, Sydämeni sykettä.”

      Kun sain nauhoituksen tehtyä, tämä on mielenkiintoista, sain rheeman internet-lähteestä, joka tulee esiin joka kerta kun käynnistän internetin.

      Ja rheema sanoi, ”Jos et ole huolellinen maailman pakenemisessa, se lumoaa sinut pian. Ja kun olet maistanut, mitä maailma tarjoaa, sinulla ei ole enää kiinnostusta sille, mitä Jumala tarjoaa. Morsian Laulujen laulussa etsi rakastettuaan Jerusalemin kaduilla eikä löytänyt Häntä. Pidä mielessäsi, ettet ole koskaan ollut tekemisissä maailman kanssa ilman, että olisit huonontunut Jumalan silmissä siihen nähden, mistä aloitit.”

      Ja tämä tuo mieleeni, että on olemassa hienosäätö, kun kuuntelemme Hengen ääntä. Ja se on hyvin, hyvin hienovaraista säätöä, niin erilaista verrattuna maailman melskeeseen ja meluun. Joten, jos olet tottunut ottamaan vastaan maailman melua, kun kuulet Hengen hiljaisuuden ja tyyneyden, tulee olemaan todella hankalaa tunnistaa, että jotain ollaan sanomassa sinulle. Joten, kun me viljelemme tuota arkaa korvaa, kuunnellen Hengen hyvin hienon hienoa ääntä, ja Jumalan Sydäntä – kun me viljelemme tätä, me liikumme yhä kauemmas maailmallisista lähteistä, jotka ovat hyvin kovaäänisiä ja määräileviä. Mutta, jos jatkat noiden kovaäänisten, maailmallisten lähteiden vastaanottoa – silloin korvasi ei ole tarpeeksi herkkä todella kuulemaan Jumalaa ja Hänen pientä hiljaista ääntään.

      Joten kaikessa meidän tulisi ponnistella lähteen puhdistamiseen, jota kuulemme. Puhdista tuo lähde ja kuuntele ainoastaan Jumalan sydäntä.

      Jumala siunatkoon teitä kaikkia.

    • Elämää_elämää
    • Korkea_veisu
    • musiikkia_

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8416
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2287
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1509
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe