SUOMI VAINOAA KANSALAISIAAN

987762347234

Suomessa ihmisoikeudet ovat erittäin huonossa jamassa.

Tilanne on pahentunut vastentahtoisen EU-integroinnin ja NATOon pakottamisen myötä.

Esim. YKSITYISYYS on ihmisoikeus, jota ei kunnoiteta Suomessa: on jos jonkinlaisia rekistereitä jakelussa, lähinnä demarivirkamiesyhteistyön poliittisiksi aseiksi. On seurattavien listoja jolla päästään suoraan ihmisten intiimiinkin yksityisyyteen käsiksi (tirkistely, politiikka esim.) Suomessa käydään julkisesti ja julkeasti kauppaa erittäin yksityisluonteisilla taloustiedoilla (mm. luotto.) jne, jne.

Suomessa Ihmisiä PAKOTETAAN Kansalaisia pakkotyöhön! Pakotetaan ottamaan vakaumustensa, uransa ja mm. tahtonsa vastaisia töitä tahi uhataan nälkäkuolemalla: karenssilla, talousmurhalla jne.

AY-suomessa yrittäjät on laitettu kotiARESTIIN: ensin heidät on verotettu konkurssiin, sen jälkeen heitä pidetään yhteiskunnasta syrjäytettynä: ei ole oikeutta asuntoon, ei oikeutta puhelinliittymään, ei oikeutta vakuutuksiin jne.

Lista jatkuisi vaikka kuinka pitkään, tässä oli vain muutama pieni esimerkki.
On uskovia, luontoa rakastavia, individualisteja, liberaaleja jne, jne.

Suomalaiset, rahan turvin, vallassa roikkuvat päättäjät joko luulevat tahi valehtelevat suoraan päin Suomen Kansaa, jos väittävät että Suomessa ei olisi ihmisoikeusongelmia. Vakavia.

Raamatussa, tuossa vanhassa perimätiedon fixussa kirjassakin kehotetaan kiinnittämään ensin huomioita omiin ongelmiin, esim. ennenkuin aletaan aina Venäläisiä stalkkaamaan.

18

198

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TheOlders

      Vanhuksia pakotetaan laitoksiin. Vanhukset tekevät unohdettuina ja mm. laitostettuina itsemurhia joka toinen päivä, tosin vanhusten itsemurhamäärissä on tapahtunut kasvua viime vuosina.

    • SamaaTotta

      Oiva kirjoitus kyllä.

    • hallitus.nussii.perseese

      Ihmisoikeudet Suomessa koskevat ainoastaan mamuja. Niitä suojaa kansainväliset laita ja sopimukset, suomalaista ei suojaa mikään eikä ketään.

    • omaasyytänne

      Ja kansalaisten omalla väkivaltaisella, viinahuuruisella ja öykkärimäisellä käytöksellähän ei tuon vainoamisen kanssa toki ole mitään tekemistä? Olisi syytä katsoa ensin peiliin ja kysyä vasta sitten miksi lakeja on kiristetty ja turvallisuuskoneistoa tehostettu viime aikoina. Tälläkin palstalla on uhkailtu sisällissodalla, joukkomurhilla, suvakkien maasta karkotuksella ja vaikka millä väkivallalla ihmisiä ja siihen te kantasuomalaiset kaljamaha kusipäät olette ihan itse syyllisiä.

      • vars.uhkaus

        Aloittaja uhkailee Venäjän ja biblian kostolla jos ette ole kunnolla.


      • kfjhdhhd

        Päinvastoin: nostamalla ilmiselviä epäkohtia esiin täällä Suomessa, parannamme Kansamme hyvinvoinitia ja lastemme tulevaisuutta. Suomi on jo pitkään ollut aivan hakoteillä mm. globaalien suurvaikuttajien viemänä.


    • Pahalta-näyttää

      En ihmettele yhtään, että täällä on puhuttu sisällissodasta. Itse luulen, että se todellakin tulee kohta. Jos tämä pakkomokutus jatkuu eli maahanmuuttajille annetaan täyshoito ja samaan aikaan omaa kansaa ruoskitaan, on kansan mitta kohta täynnä. En kannata väkivaltaa ja toivon todellakin että lainsäädännöllä ja sen voimaanpanolla saataisiin asiat hoidettua.

      Suvakit sahaavat omaa oksaansa pidemmän päälle. He haluavat suomeen lisää pakolaisia elätettäväksi. Jossain vaiheessa valtion rahat loppuvat ja tukia leikataan rajusti. Silloin nämä ns. suvakit joutuvat myös selviämään pienemmillä tuloilla. Aika iso osa suvakeistahan elää pelkästään sosiaalituen turvin. Heidän kannattaisi miettiä elämää vähän pidemmälle, eikä vain seuraavaan tuenmaksupäivään saakka.

      • keucdh

        Kyllä on vaikea nähdä että Suomi lähtisi nousuun kun lähes jokainen päätös mitä tehdään, vain syventää Suomen ja Suomalaisten ahdinkoa.

        Kyllä valta on palautettava maailmalta Kansallemme. Kansanvalta, demokratia, Suomalaisten tasa-arvo, oikeudenmukaisuus, totuudenmukainen informaatio yms... ilman niitä tämä maa on ihan tuuliajolla, kuten nyt on ollut jo pitkään


      • enosallistumitenkään

        Jos Suomessa tulee joku sisällissotaa muistuttava konflikti niin en aio sotia kenenkään puolella siinä konfliktissa. Aion jopa jättää Suomen ja saatte tapella keskenänne. En ole isänmaan puolella enkä kenenkään puolella missään maan sisäisessä rähinässä. Teen maanpetoksen ilomielin jättämällä sotimatta teidän kahakassanne. Olen kieltäytynyt muutenkin aseista ja maanpuolustusvelvollisuudesta, enkä tunne mitään tarvetta toimia Suomen hyväksi.


    • kdjehdhd

      Putinissa on kyllä yksi oiva piirre mitä ei oikein Suomalaisista johtajista meinaa löytyä: rakastaa maatansa, Kansaansa ja tekee kaikkensa Venäjän puolesta.

      Esim. Suomessa... tuntuu usein että täällä tehdään kaikki USAn, EU: tahi esim. Saksan puolesta. Tahi Kreikan, Syyrian... jne. Puhumattakaan pankeista, maailmanpankeista, lääkejäteistä, YK:sta, yms. riippuvaisuus -suhteista.

      • csdertg

        Omaa varakasta elämää ja valtaa se rakastaa, kansalla ei ole mitään väliä.


      • kfujehf

        Se on kapitalismia.

        Pitää kuitenkin muistaa että esim. Venäjällä eläkkeet ovat nousseet huomattavasti, kaupungit ovat uudelleen rakennettuja, moottoritie -verkostot vauhdilla kehittyneet, työtä piisaa jne.

        Näinollen, myös Kansalaisten hyvinvointi näyttäisi olevan huomioitu.

        Ei nyt kuitenkaan käännetä tätä keskustelua taas Venäjävihaa lietsovaan suuntaan vaan pidetään nyt tämä keskustelun ydin siinä, miten meillä täälä kotisuomessa asiat ovat viime vuosina.... laantuneet.


    • Mamut-ulos-euroopasta

      Japanissa ja Kiinassa ajatellaan ainakin niin, että maa pidetään oman kansan maana. Japani ottaa vain 20 maahanmuuttajaa vuodessa eikä hyväksy perheiden yhdistämistä. Siellä väestön ikärakenne on sama kuin suomessa, mutta ei haluta ottaa ulkomaalaisia loisimaan verotuloilla. He ymmärtävät varmasti mitä siitä seuraa. Myöskään Kiina ei ota maahanmuuttajia juuri lainkaan.

      Robotit tulevat tekemään työt suurimmaksi osaksi lähivuosikymmeninä. Ei voida perustella työvoiman tarpeellakaan tätä hullua maahanmuuttoa. Tästä ei ole mitään hyötyä euroopalle lyhyellä eikä pidemmällä aikavälillä. Tämä on täyttä hulluutta. Tämä pitää lopettaa keinolla millä hyvänsä ja nopeasti.

      Eurooppa kuuluu eurooppalaisille eikä afrikan ja lähi-idän ihmisille!!

    • puppe-reino

      SUPO tekee todella paljon vainoamista. Sairasta sellaista. Varsinkin Ulla-Maj Henrikssonin oikeusministerin kaudella, jolloin kielivapauden kannattajat joutuivat vainon kohteeksi. Suomenlinnassa ne teki sellaista josta ne yrittivät syyttää FSB:tä. Toisin kuin poliisi, SUPO ei palvele Suomen kansaa.

      • ghyhrtg

        Ei se kohta poliisikaan sitä tee. Järkevät painuis huit hiitee koko maasta.


    • ghjkölkjh

      Pelttarin kasvoihin on kirjattu syyllinen ilme, kun urkkii pelkkää utelaisuuttaan kansalaisia - valta tekee sairaaksi ja sadistiseksi!

    • ja.esim

      Usein näkee mediassa valituksia jostain lapsityövoiman käytöstä ulkomailla.

      Suomessa koulu on vastaava ongelma:
      muutaman kerran kun lapsi jättää menemättä kouluun, niin käynnistyy sellainen prosessi, jonka päätteeksi lapsi huomaa olevansa pakkolaitoksessa tai huostaanotettuna.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      108
      7826
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2872
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2452
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2175
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1845
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1599
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1449
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1446
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1415
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1364
    Aihe