Maailman rumin nainen

todella-ruma

Vaikka olen vasta n. 50 vuotias on melko järkyttävää huomata, että jopa vanukset ovat normaalin näköisiä minuun verrattuna. Vanhuushan on normaali asia jossa vanhukset muuttuvat kaikki normaalisti normaalilla tavalla tietyn näköisiksi, mutta itse en ole normaalin näköinen koska olen poikkeavan ruma ja miesmäisen näköinen joten minua kyllä tuijotetaan ja vain minua jos satun olemaan vanhusten joukossa ja itse vanhuksetkin tuijottavat minua ja jopa vammaisetkin suu auki.

Olisin, vaikka 100 vuotias mielelläni jos olisi vain normaalin vanhuksen näköinen, mutta koska en ole niin täällä neljän seinän sisällä joudun piilottelemaan ihmisiltä. Eikä suomalainen vanhus edes ymmärrä tällaista järkyttävää rumuutta joka ei ole luonnollista koska mulla ei ole edes mitään vammaa vaan olen muuten van näin ruma geneettisesti eli olen sairaloisen maskuliininen ja pelottaakin ajatus miltä sitten mummona näytän kun nyt jo näin kamala, tosin enhän mä kovin vanhaksi aio kyllä elääkään, tämän vuoden puolella olen varmasti onneksi jo kuollut ja tuhkattu.

30

409

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yksullamirjami

      Jos ihminen ei ole Tuossaiässä tullut itsensäkanssa sinuks --on se varmaankin myöhästä nyt -

      Kaikkihan me ollaan itsemmenäkösiä.

      Identtiset kaksosetki saavat pitkälle eläneenä poikkeemia kasvonpiirteihin -
      Ja yleensä moni tietä minkälaisnen on muidenihmisten mielestä -Omaa identtiteettiään ei voi muuttaa . Ja kaikissa on kuitenkin jotain kaunista .

      Kuuluisat taidemaalarit ovat maalanneet kauniita kuvia juuri heistä vanhoista ihmisistä jotka eivät ole säilyttäneet nuorena saamiaan kauniita kasvonpiirteitään -
      Kuuluisissa " henkisen " työn tekiöissä ei heidän ulkonäkö ollut koskaan tulevaisuudessakaan jonkinlainen hyväksymisen Kriteeri

      Nyt on politiikassakin huomattu kuinka liikaa ulkoisiin tekiöihin kiinnittänyt jolkisuuden henkilö ,joutui juuri sen takia potkut työstäänkin.

      Ulkonäkö ei ole sama kun ihmisen persoona joka onkin eriasia .
      U.M

      • todella-ruma

        Niin no mun kohdalla se mun persoonallisuuskin mitataan vain ja pelkästään ulkonäköni takia. En ymmärrä miksi niin paljon vihaa ja inhoa ulkonäköni takia. Muhun ei haluta edes tutustua kun jo naaman nähdessäni ihmisten ilmeet menevät inhon virneeseen niin paljon sitä inhoa on ulkonäköäni kohtaan.

        Tiedänhän mä olevani todella ruma ja pelkästään vaan huonoja ja rumia kohtia ihan päästä varpaisiin, mutta minkäs voi. Ja tiedän myös, että tämä ei ole enää sattumaa vaan kosto jostain aiemmasta elämästäni jossa olen ollut joku aivan hirveä ihminen.


    • erinomanlaisia_kaikki

      Hommaa vaikka joku harrastus, ja keskity siihen, eikä tuommoiseen pöljään vatvomiseen.

      • todella-ruma

        Kyllähän mä yksikseni voi harrastella, vaikka kuinka ja ei mulla ole ulkonäköni kanssa mitään ongelmaa itselleni vaan se ulkonäköni on ongelma muille eli kun ovesta ulos astuu ihmisten ilmoille alkaa se ihmisten toljotus ja viha niin että paukkuu. Niin kauaa kun olen yksin ja poissa ihmisten silmistä tää vielä menettelee, mutta koska olen ihminen ja haluan joskus ihmisten ilmoille niin siitä ne ongelmat aina alkaa kun ihmiset ei ymmärrä ja kestä ulkonäköäni oli sitten kyseessä minkä värinen ja rotunen, ikäinen, vammaisetkin, uskonnollisesta taustasta riippumatta kaikki vain ihmetellen toljottaa, pyörittelee päätään, naureskelee, haukkuu ja vihaa.

        Olen odottanut milloin jonku viha roihahtaa niin paljon, että mut esim. tapetaan.


      • todella-ruma

        Olen hieman tai oikeastaan paljonkin tällaisen mallinen niskasta ja kallosta.

        https://i.ytimg.com/vi/E1UVezOtxtI/hqdefault.jpg

        Ja ajatella, että lääkärit eivät siltikään ole antaneet minkään asteen vammadiagnoosia, vaikka tuollainen niskakin mulla. Lääkärit saisi laittaa synnytyslääkäriäni myöten oikeuteen ja maksamaan korvauksia 50 vuoden takaa.


      • todella-ruma

        Luulisi, että entisaikaan kun ruoka ja lääkitys oli heikompaa syntyi enemmän rumempia ihmisiä toisin kuin nykyään kaikki ihmiset ovat hyvän ruan ja lääkityksen ansiosta täydellisen virheettömiä, sopusuhtaisia ja normaalinnäköisä. Itse en tiedä mkikä vaikutti ulkonäkööni tällä tavalla koska ruokaa olen aina saanut tosin äitini oli köyhä ja hyvin yksinkertainen eikä osanut kunnolla itsestäänkään huolehtia joten hänen ravintonsa lienee ollut melko yksipuoista ja epäterveellistä ja onhan joku vaarallinen lääkekin voinut aiheuttaa tämän koska 60-luvulla oli varmasti vielä sellaisia lääkkeitä markkinoilla joita ei enää saisi olla. Samoin äitini oli syntyjään jo melko sairaaloinen varsinkin hänen alaruumiinsa oli melko kehittymätön eli hänen kohtunsa oli varmasti todella pieni koska hänellä on aina ollut ihan lapsen lantio.

        Isäni alkoholismi saattanut vaikuttaa myös ja eihän kumankaan vanhempieni suku ollut muutenkaan mitään kaunista vaan melko rumaa ja etenkin isäni suku on todella rotevaluista, kyllähän se isoluisuus ja maskuliinisuus vielä miehillä menee, mutta kun se periytyy tyttölapselle niin jotainhan on pielessä. En tiedä sitten kumpi vanhemmistani vaikutti enemmän tähän rumuuteeni.


    • todella-ruma

      Huomasin tuon linkin kuvassa, että miehellä on silti niskaosuus kaikesta huolimatta suora mulla on saman mallinen niska, mutta kaikenlisäksi vielä kyömy siellä eli mulla on niska paljon pahemman näköinen. Varmaan mitään lääkitystä ei löydy tämmöiseen niskaan?

    • Rumaa ihmistä ei ole olemassakaan, kaikissa on joku kaunis osa/luonne, kun sen vaan huomaa. Ns. kauniit ovat usein ylpeitä, varsinkin nuorena. Vähemmän kauniit ovat ystävällisempiä ja siten "kauniita" ja mukavia kumppaneita :)

    • Voi hyvät hyssykät!
      Miksi ihmeessä kuvittelet, että kaikki ihmiset olisivat kiinnostuneet sinusta ja ulkonäöstäsi?
      Voit olla ihan varma, että useimmat eivät edes huomaa sinua, ellet tee jotain erityistä, jotta sinut huomattaisiin.

      Oletko huomannut olevasi erittäin itsekeskeinen, kun(jos) pohdit vain koko ajan itseäsi ja omaa ulkonäköäsi syytellen monia ihmisiä?
      Kamala määrä ihmisiä, jotka ovat sinun mielestäni syyllistyneet johonkin jotta sinuun on tullut monenlaisia vastenmielisiä virheitä!!!!! Näytät kamalalta!!!!

      Miltä haluaisit näyttää?
      Miksi haluaisit tulla huomatuksi ja nähdyksi?
      Voit olla 100-prosenttisen varma, että 99 % ihmisistä ei kiinnitä sinuun mitään huomiota!!!
      Ystävällinen katse, pilke silmäkulmassa ja pieni hymyn vire levittää positiivisia tunteita ja iloa ympärilleen.

      Missäpäin ja millaisessa ympäristössä asut?

      Itse ihailen muutamia todella aktiivisia vammaisia, joita näkee usein erilaisissa tapahtumissa. Kaunis hymy, pilke silmäkulmassa ja ystävällinen katse saavat heidät näyttämään todella viehättäviltä. Heidän ulkonäkönsä ei vastaa kauneuskilpailujen mitta- ym. normeja. Minun mielestäni he ovat huomattavasti kauniimpia kuin jotkut tosi-tv:n omahyväiset itseään erityisen lumoaviksiksi kuvittelevat, julkkistyrkyt.

      Jospa alkaisit miettiä, mitä voisit tehdä ilahduttaaksesi kanssa ihmisiä. Jospa ryhtyisit vapaaehtoistehtäviin. Monissa järjestöissä on pulaa aktiivisista ihmisistä, jotka ovat valmiita tekemään jotain toisten ihmisten hyväksi.
      Mieti, katsele ympärillesi ja toimi!
      Elämän laatu paranee sekä itsellesi että joillekin muillekin. Omaan napaan tuijottaminen ja itsekeskeisyys ei tarjoa mitään hyvää kenellekään. - Kun antaa, voi joutua huomaamaan, että hyvä todellakin lisääntyy jakamalla.

      • todella-ruma

        Sitä minäkin ihmettelen miksi niin tuijottavat ja vieläpä pitää olla ilmeet inhon väänteessä, osa pyörittelee päätä ja osa siunailee kauhuissaan, ja osa katsoo suut auki ja sitten on nää jotka naureskelee ja jotku sanovat ääneen mun ulkonäöstäni ohi mennessään kaverilleen, niin että mä varmasti kuulen.

        Mä olen aina yrittänyt pukeutua mahdollisimman vähän huomiota herättävästi koska en todellakaan halua erottua joukosta haluaisinkin olla näkymätön. Muta se ei onnistu tällä ulkonäöllä joka on niin poikkeava, että ihmisten on ihan pakonomaisesti tuijotettava mun rumuuttani koska eivät ole nähneet näin rumaa, onhan se siis ymmärrettävääkin.

        Mä en ole yhtään itsekeskeinen vaan kun menen ulos unohtuu aina välissä se mun rumuus kun keskityn muihin asioihin, mutta aika äkkiä joku vastaantulija jo herättääkin mut tuijotuksellaan inhon väänne naamalla. Mä en sais olla ihmisten silmissä, en mielissä vaan piilossa täällä 4-seinän sisällä.

        En tahdo olla mikään huomiota herättä kaunotar tai rumilus vaan ihan tavallisen normaalin näköinen ihminen ja mieluiten sellainen joka ei edes mieleen jää mutta se oli näköjään liikaa vaadittu tässä elämässä.


    • Raati123

      No laita linkki kuvaasi niin arvioidaan rumuusaste.

    • joiäkkäämpi

      No et ole sitten sitä harmaata massaa jonka ohi kuljetaan silmät puolinukuksissa jalat laahustaen. Ainakin saat porukat heräämään. Jos olet harvinaisen ruma, niin onhan sinulla ainakin yksi valtti, jolla erottua ja olet saanut moisen ihan Luojan lahjana. Monet satsaavat omaisuuksia päästäkseen parrasvaloihin, nousemaan ylitse muiden joko kauneuden, kyvyn, suorituksen, rikkauden avulla ja jopa rikoksen tai elämäntyylin avulla. Sinun ei sitten tarvitse tehdä mitään sen eteen.
      Iloitaan elämästä,

      • todella-ruma

        Ei siinä ole mitään iloitsemista kun on rumempi kuin muut. Kun ei tunne itseään naiseksi vaan rumaksi miehekkääksi mieheksi niin ei paljoaan tosiaankaan siinä iloita. Viimeksi eräässä liikkeessä oli mies ja nainen ja se mies aluksi tuijotti sen puoli tuntia KOKOAJAN mua mitä olin siinä liikkkeessä ja sitten alkoi kuiskutteleen musta lihavalle keski-ikäiselle vaimolleen ja sitten vaimokin siinä jo tuijotteli suu auki mua.

        Ei tarvi edes miettiä mitä siinä puhui musta. Mies sanoi vaimolleen, että kato ku tolla naisella on kauhean miesmäist ja maskuliiniset kasvon piirteet ja varsinkin nuo leukapiirteet heti kun jollain testosteronia tihkuvalla raskaan sarjan ottelijalla. Olinhan mä tietenkin maskuliinisemmman näköinen kuin se mies HUOMATTAVASTI maskuliinisempi, mutta aika typerä silti niine tuijotuksineen ja möläytyksineen.


    • Hchtgut

      Melkonen provo

      • todella-ruma

        Olisikin, mutta valitettavasti kaikki rumuus minussa on totta. Ymmärrettävää, että monikaan ei usko tällaiseen rumuuteen koska näin rumat ei enää liiku ihmisten ilmoilla kuten mä. No minkäs tässä voi enää kun tähän ikään mennessä lähes 50v ei ole elämä muuttunut yhtään sen paremmaksi, vaikka niin aikoinani oletin. Päinvastoin pahenee vaan mitä vanhemmaksi tulee.

        Joillekin nyt vaan on piruuttaan annettu tällainen kohtalo ja naisella on se äärimmäisen ruma ulkonäkö eli pahin mahdollinen mitä nainen voi saada eli eihän tällä ulkonäööä ole ollut mahdollisuutta saada minkäänlaista elämää.


      • höpsökälle

        Syytäppä sitä! Hah hah, haa pääset kuin koira veräjästä syytöksillä luikahtamaan. Jos ja kun ryhdyt viljelemään huumorinkukkaa, ja otat esiin hyvyyden ja kiitollisuuden tyytymättömyyden sijaan, kaunistut taatusti !


      • todella-ruma

        Niin mutta kun en ole vielä keksinyt yhtään syytä olla kiitollinen mistään. Hyvä olen ollut aina kaikille ihmisille, mutta mua taas inhotaan ukonäön takia kaikesta hyvyydestäni huolimatta. Tuntuuu, että jo olemukseltani olen ihan eri planeetalta kuin maapallon ihmiset jotka tuntuvat kovin ilkemielisiltä.


      • ruunen-valitusta

        Mee variksena aidalle istumaan tai vaihtoehtona variksen pelätiksi!


    • reppuriika

      No sinua ei ainakaan kukaan toinen nainen kadehdi, ei pelkää että viettelet häneltä ukon ja pitäähän olla vertailukohtakin, että joku voi kokea olevansa kaunis. Ja et varmaan edes raiskatuksi tule. Ja mikäli haluat saat ostaa kauniita vaatteita, sillä vanha sananlasku sanoo, että rumat ne vaatteillaan koreilevat. Ja uskon että Jumalallekin kelpaat juuri tuollaisena.

      • todella-ruma

        Kummasti silti naiset varsinki inhoavat ja vihaavat minua ja välttelevät seuraani eli pikkemminkin haluavat olla kaukana minusta, ettei vaan joku luulisi, että tuntevat näin ruman ja ettei se oma maine mene kun hengailisi näin ruman kanssa. Harvapa 5-kymppinen enää tuntee itseään kaunottareksi tai kyllähän jopa 100 vuotias tuntee rinnallani itsensä kauniiksi, mutta silti mua vältellään kaikin keinoin.

        Sama onko ne vaatteeni kauniit, rumat tai siltä väliltä niin ei ne mua muuta suuntaan tai toiseen koska olen aina yhtä ruma ja se johtuu mun LUUSTOSTA joka on luonnottoman paksua, iso ja leveää. Vartalon nyt voi onneksi vaatteilla peittää ja löysillä vaatteilla niin ei pahemmin se vartalon rumuus niin erotu, mutta naama on se pahin ongelma kun sitä ei oikein voi peittääkään ainakaan keäisin koska luusto mun naamassa on todella isoa, korostunutta ja epäsopusuhtaista ja vielä nyt iän myötä on alkanut naama lihaksistoa myöten roikkua ja isoissa kasvoissa se roikkuvuus ja posken lommoisuus on vielä korostunutta eli näytän myös vanhalta ja kuluneelta aivan kuin olisi ikäni ryypännyt vaikken koskaan ole viinaan koskenut. Mun iho ja lihas laatukin on kaikenlisäksi huonoa ja velttoa ja naamassa se näkyy rumasti. Nää jättimäiset leukapiirteetkin on alkanu roikkumaan eli kyllä mä olen JÄRKKY näky.

        Ei mun tarvi Jumalalle kelvata koska mähän asun täällä maanpäällä ihmisenä ihmisten parissa joten Jumalasta ei ole koskaan ollut hyötyä mulle ellei sitten kuollessa jos joku Jumala on niin mitä sitten päättääkään kanssani tehdä. Jos haluaa antaa uuden mahdollisuuden elämään täällä maapallolla niin antaisi edes normaalin naisen ulkonäön. Kaunottaren ulkonäköä en vaadi vaan ihan tavallisen normaalin näköisen naisen ulkonäön.


    • aillasääliävairahaav

      Mutta syyttömiähän palstalaiset ovat ulkonäköösi. Kuinka ulkonäkösi on alkanut vasta päälle viisikymppisenä noin vaivata mieltäsi ?

      Haetkö kenties sääliä ikäihmisiltä, vai haluatko vaan vertailla itseäsi heihin, jotka mielestäsi ovat jo ikänsä puolesta rumia?

      Kaikenikäisissä on kauniita, varsinkin naisissa. Jopa 100-vuotias voi olla kaunis.

      • ruma-nainen

        Se onkin helppoa ihmisillä kun kaikki 80 ovat kumminkin ikänsä puolesta "normaalin" näköisiä vanhuksia kun taas mä olen geneettisesti ruma. Eli vanhuksillakin on NORMAALIA iän mukanaan tuomaa vanhenemista, mutta mulla on siis pelkästään vain geneettisesti olevaa rumuutta. Niin vanhukset kuin vammaisetkin voivat iloita ulkonäöstään tai ainakin olla tyytyväisä normaaliin ulkonäköönsä. Vammaisillakin on se vamma syynä johon voivat vedota, mutta mulla ei sitäkään.

        En hae sääliä tai muuta vaan totean pelkkää faktaa omasta ulkonäöstäni. Se on silti niin, että ihmiset kaikkialla ikään, rotuun, väriin, sairauteen, uskontoon jne. katsomatta VERTAILEVAT itseään AINA minuun ja silmin nähden tuntevat riemua ja tyytyväisyyttä kun huomaavat heillä olevan asiat hyvin ulkoisesti muhun nähden.

        ELI MUN NÄKEMISENI SAA IHMISET TUNTEMAAN ITSENSÄ PAREMMAKSI tai ainakin selvästi normaaliksi.


      • oletainutlaatuinen

        No hyvänen aika. Jos olet maailmankaikkeuden rumin ihminen, niin sinullahan on ainutlaatuinen tehtävä, missio täällä. Olet sitten se lähtökohta vertailla ja kaikki ovat sittenkin onnellisia kun näkevät että on sentään vielä yksi rumempi. Paavali koki olevansa syntisistä suurin, ole sinä sitten rumista rumin.


      • ruma-nainen
        oletainutlaatuinen kirjoitti:

        No hyvänen aika. Jos olet maailmankaikkeuden rumin ihminen, niin sinullahan on ainutlaatuinen tehtävä, missio täällä. Olet sitten se lähtökohta vertailla ja kaikki ovat sittenkin onnellisia kun näkevät että on sentään vielä yksi rumempi. Paavali koki olevansa syntisistä suurin, ole sinä sitten rumista rumin.

        Niin no voihan sen noinkin nähdä. Rumuuteni on muiden onni, itselleni kärsimys. Huomaa kohdallani kuinka moni sitten kärsii todella heikosta itsetunnosta kun pitää itseään verrata näinkin surkeaan ihmiseen tuntien siten vieläpä tyytyväisyyttä. Entäs sitten jos mua ei enää ole (hyvin mahdollista lähiaikoina)? Mihin nämä ihmiparat sitten itseään vertaavat kun kaikki ovat yhtä kauniita ja kauniimpia ja kun ei ole enää itseään rumempaa näkösällä, mahtaa olla sitten vaikeat ajat.


      • ruma-nainen

        >>>Haetko kenties sääliä ikäihmisiltä, vai haluatko vaan vertailla itseäsi heihin, jotka mielestäsi ovat jo ikänsä puolesta rumia?<<<

        Oikeasti tuo on kohdallani juuri toisinpäin eli ikäihmisetkin vertailevat itseään muhun tuntien riemua huomatessaan kohdallani olevansa mua huomattavasti paremman ja normaalimman näköisiä. Mummu (miksei joku pappakin) joka itseään muhun vertaa tuntee itsensä paljon kauniimmaksi kuin itseään paljon nuorempi nainen, vaikka tietää, että on ryppyjä ym. tietäen silti, että rypyt ym. vanhuuden mukanaan tuomat ulkonäköongelmat ovat normaaleja toisin kuin mun geneettisesti pielessä oleva ulkonäköni jota ei voi selittää edes vammalla tai vanhuudella. Siinä siis moni mummukin riemuun repeää kohdallani ja tuntee olevansa onnensa kukkuloilla kun havaitsee vievänsä voiton PALJONKIN nuoremmasta naisesta, saattaa jopa siinä tilanteessa tuntea olevansa maailman kaunein.

        Ja tätä samaa koin jopa silloin kun olin parikymppinenkin eli silloinkin vanhukset tunsivat mut nähtyään olevansa NORMAALEJA jopa KAUNIITA.

        Normaaliin ja kauniiseen ulkonäköön ratkaiseva ja jopa ainoa suurin vaikuttava tekijä on LUUSTO ja sehän mulla on siis täysin pielessä. Siksi jopa 100 vuotias mummo voi olla kaunis jos se luusto on ollut aina normaali tai sirorakenteinen, mutta auta armias jos se on kuin mammutilla, no eihän sellaista muilla naisilla ole koko maapallolla paitsi mulla.


      • Haravahammas

        Jos aloittaja on kärsinyt aina ulkonäöstään, niin kysymys kuuluu, miksi ei ole tehnyt asialle mitään.
        Jos kasvoissa on epämuodostuma, niin se voidaan kyllä korjata. Varmaan ihan terveyskeskuksen kautta, jos ongelma on paha.
        Toinen osoite on kosmetologi. Hyvällä meikillä ja oikealla kampauksella persoonalliset kasvot saavat korostuksen, ja "rumuus" on mennyttä aikaa. Pitää löytää tyyli, jota noudattaa.
        Miksi aloittaja ei ole toiminut ajoissa? Nuoruuden päivinä ulkomuotoa olisi ehkä voitu korjata edullisemmin, Joka tapauksessa kosmetologit tekevät parhaansa asiakkaansa hyväksi.
        Mars.


      • Haravahammas kirjoitti:

        Jos aloittaja on kärsinyt aina ulkonäöstään, niin kysymys kuuluu, miksi ei ole tehnyt asialle mitään.
        Jos kasvoissa on epämuodostuma, niin se voidaan kyllä korjata. Varmaan ihan terveyskeskuksen kautta, jos ongelma on paha.
        Toinen osoite on kosmetologi. Hyvällä meikillä ja oikealla kampauksella persoonalliset kasvot saavat korostuksen, ja "rumuus" on mennyttä aikaa. Pitää löytää tyyli, jota noudattaa.
        Miksi aloittaja ei ole toiminut ajoissa? Nuoruuden päivinä ulkomuotoa olisi ehkä voitu korjata edullisemmin, Joka tapauksessa kosmetologit tekevät parhaansa asiakkaansa hyväksi.
        Mars.

        Se on luustossa se mun vika joten mua ei voi korjata kun luusto on mammuttimaista eli äärimmäisen rotevaa, leveää eli ns. raskasluustoisuus. Mikään muu mulla ei ole ongelman pahemmin paitsi tuo kamala luusto ja sehän pilaa koko ihmisen kokonaisuuden kauttaaltaan. Kuvittele nyt esim. joku tämän näköinen mies naisten hepenissä, meikeissä ja naisellisissa kutreissa . .

        http://i.imgur.com/9ibICOH.png

        Niin teräsmiehen näköinen olen piirteiltä.


    • hulluatuollainen

      Todella lapsellista ja mielen köyhyyttä alkaa 50-kymppisenä tehdä omasta ulkonäöstään moista haloota. Kun on jo noin pitkälle pärställään päässyt, niin loppukin menee painollaan. Tässä iässä alkaa terveysseikat painaa enemmän kontalle.

    • Jolly_Strumpluxor

      Ennenkuin täytän sata vuotta olen poistunut täältä, jos se jotakin lohduttaa. Pienilläkin teoilla voi parantaa maailmaa.

    • JaipurNussukka

      No viisikymppinen on todella nuori ja kaunis. Sanon aina vaimolleni, joka on 67, että hän on kaunis ja lutunen. Petissäkin hän on ihana.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      338
      3418
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      227
      2098
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1662
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1517
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      83
      1376
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      288
      1271
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      83
      1111
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1111
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      86
      1097
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      150
      933
    Aihe