Helluntailainen ei pelastu

voi-teitä

mutta Jeesukseen uskova pelastuu.

Moni on sanova Jeesukselle sinä päivänä "Herra, Herra: Emmekö me sinun nimesi kautta..." mutta Jeesus on sanova heille: "Menkää pois minun tyköäni, te vääryyden tekijät, sillä minä en ole koskaan tuntenut teitä!"

Yllättävän moni helluntailainen huomaa tulleensa ulosheitetyksi Kristuksen tulemuksessa...

22

205

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kerrokerrose

      Kuinka moni?

      millä kaavalla mahdoit laskea?

      • TotuudenHenki

        2.Tm.3:5 heissä on jumalisuuden ulkokuori( IHMISOPIT JA MUOTOMENOT, JA ULKOKULTAISUUS, SIIS SANOVAT OLEVANSA JA NÄYTTÄVÄT OLEVAN, JOS ET RAAPUTA ), mutta he kieltävät sen ( PYHÄN HENGEN )Voiman. Senkaltaisia karta.

        Roomalaisille 2:1 Sentähden sinä, oi ihminen, et voi millään itseäsi puolustaa, olitpa kuka hyvänsä, joka tuomitset. Sillä mistä toista tuomitset, siihen sinä itsesi syypääksi tuomitset, koska sinä, joka tuomitset, teet samoja tekoja.
        2:2 Ja me tiedämme, että Jumalan tuomio on Totuuden( JUMALAN SANA, VT ) mukainen niille, jotka senkaltaisia tekevät.
        2:3 Vai luuletko, ihminen, sinä, joka tuomitset niitä, jotka senkaltaisia tekevät, ja itse samoja teet, että sinä vältät Jumalan tuomion?
        2:4 Vai halveksitko hänen hyvyytensä ja kärsivällisyytensä ja pitkämielisyytensä runsautta, etkä tiedä, että Jumalan hyvyys vetää sinua parannukseen?
        2:5 Kovuudellasi ja sydämesi katumattomuudella sinä kartutat päällesi vihaa vihan ja Jumalan vanhurskaan tuomion ilmestymisen päiväksi,
        2:6 hänen, "joka antaa kullekin HÄNEN TEKOJENSA MUKAAN":
        2:7 niille, jotka hyvässä työssä kestävinä etsivät kirkkautta ja kunniaa ja katoamattomuutta, iankaikkisen elämän,
        2:8 mutta niiden osaksi, jotka ovat itsekkäitä eivätkä tottele Totuutta( VT ), vaan tottelevat vääryyttä, tulee viha ja kiivastus.
        2:9 Tuska ja ahdistus jokaisen ihmisen sielulle, joka pahaa( JA EI TEE HYVÄÄ JUMALAN TAHDON, LAIN, MUKAAN )tekee, juutalaisen ensin, sitten myös kreikkalaisen;
        2:10 mutta kirkkaus ja kunnia ja rauha jokaiselle, joka TEKEE SITÄ MIKÄ ON HYVÄÄ, juutalaiselle ensin, sitten myös kreikkalaiselle!
        2:11 Sillä Jumala ei katso henkilöön.
        2:12 Sillä kaikki, jotka ilman lakia ovat syntiä tehneet, ne myös ilman lakia hukkuvat, ja kaikki, jotka lain alaisina ovat syntiä tehneet, ne lain mukaan tuomitaan;
        2:13 sillä eivät lain kuulijat ole vanhurskaita Jumalan edessä, vaan lain noudattajat vanhurskautetaan.
        2:14 Sillä kun pakanat, joilla ei lakia ole, luonnostansa TEKEVÄT MITÄ LAKI VAATII, niin he vaikka heillä ei lakia ole ovat itse itsellensä laki
        2:15 ja osoittavat, että LAIN TEOT OVAT KIRJOITETUT HEIDÄN SYDÄMIINSÄ, kun heidän omatuntonsa myötä-todistaa ja heidän ajatuksensa keskenään syyttävät tai myös puolustavat heitä -
        2:16 sinä päivänä, jona Jumala on tuomitseva ihmisten salaisuudet Kristuksen Jeesuksen kautta, minun evankeliumini mukaan.
        2:17 Mutta jos sinä kutsut itseäsi juutalaiseksi ja luotat lakiin ja Jumala on sinun kerskauksesi
        2:18 ja tunnet hänen tahtonsa ja, opetettuna laissa, tutkit, mikä parasta on,
        2:19 ja luulet kykeneväsi olemaan sokeain taluttaja, pimeydessä olevien valkeus,
        2:20 ymmärtämättömien kasvattaja, alaikäisten opettaja, sinulla kun laissa on tiedon ja totuuden muoto:
        2:21 niin sinäkö, joka toista opetat, et itseäsi opeta; joka julistat, ettei saa varastaa, itse varastat;
        2:22 joka sanot, ettei saa tehdä huorin, itse teet huorin; joka kauhistut epäjumalia, kuitenkin olet temppelin ryöstäjä;
        2:23 joka laista kerskaat, häväiset lainrikkomisella Jumalaa?
        2:24 Sillä "teidän tähtenne Jumalan nimi tulee pilkatuksi pakanain seassa", niinkuin kirjoitettu on.
        2:25 Ympärileikkaus kyllä on hyödyllinen, jos sinä lakia noudatat; mutta jos olet lainrikkoja, niin sinun ympärileikkauksesi on tullut ympärileikkaamattomuudeksi.
        2:26 Jos siis ympärileikkaamaton NOUDATTAA LAIN SÄÄDÖKSIÄ, eikö hänen ympärileikkaamattomuutensa ole luettava ympärileikkaukseksi?
        2:27 Ja luonnostaan ympärileikkaamaton, joka TÄYTTÄÄ LAIN, on tuomitseva sinut, joka lainkirjaiminesi ja ympärileikkauksinesi olet lainrikkoja.
        2:28 Sillä ei se ole juutalainen, joka vain ulkonaisesti on juutalainen, eikä ympärileikkaus se, joka ulkonaisesti lihassa tapahtuu;
        2:29 vaan se on juutalainen, joka sisällisesti on juutalainen, ja oikea ympärileikkaus on sydämen ympärileikkaus Hengessä, ei kirjaimessa; ja hän saa kiitoksensa, ei ihmisiltä, vaan Jumalalta.

        Mt.7:21 Ei jokainen joka sanoo minulle: 'Herra JHVH', pääse Taivasten Valtakuntaan, vaan se joka TEKEE Taivaallisen Isäni tahdon.
        7:22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra JHVH, emmekö sinun nimesi kautta ennustaneet, ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia, ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
        7:23 Ja silloin lausun heille julki: 'En ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois tyköäni, LAITTOMUUDEN( SYNTI )TEKIJÄT.'
        7:24 Sentähden on jokainen, joka kuulee nämä Sanani ja TEKEE niiden mukaan, verrattava ymmärtäväiseen mieheen, joka huoneensa kalliolle rakensi.
        7:25 Ja rankkasade lankesi, ja virrat tulvivat, ja tuulet puhalsivat ja syöksyivät sitä huonetta vastaan, mutta se ei sortunut, sillä se oli kalliolle perustettu.
        7:26 Ja jokainen, joka kuulee nämä Sanani EIKÄ TEE niiden mukaan, on verrattava tyhmään mieheen, joka huoneensa hiekalle rakensi.
        7:27 Ja rankkasade lankesi, ja virrat tulvivat, ja tuulet puhalsivat ja syöksähtivät sitä huonetta vastaan, ja se sortui, ja sen sortuminen oli suuri."...


    • HänOnSejoKa

      Ja millä valtuuksilla jakelet Taivas paikkoja ? Vihje: hoida oma henkilökohtainen Jumala suhteesi ja uskosi Jeesukseen Kristukseen niin, että olet itse kerran puhdassydäminen Hänen, tuomarien Tuomarin ja herrojen Herran edessä!

    • aloittajalle.vinkki

      Varmastihan noin voi olla, mutta ei sinun kaavasi mukaan.
      Mutta, ulosjättäminen onkin Herran tuomiota ja se kyllä yllättää varamasti eri kirkkokunnatkin, sinutkin aloittaja.
      Päämärän varmuuden tiedät vasta perillä. Yleiskristillisyys ei pelasta, ei lapsikasteet, ei uskovienkasteet, vaan se, että oikea öljy oli siinä lampussa Herran tulossa.

    • abiko

      Ei pelastu helluntalainen eikä pelastu kukaan muukaan. Taivas on pelkkä vilkkaan mielikuvituksen tuote.

      • jutatuttaanrutaa

        Mutta ajatteles abiko, jos oletkin väärässä, jos onkin, miten sitten sinun käy?


      • abiko
        jutatuttaanrutaa kirjoitti:

        Mutta ajatteles abiko, jos oletkin väärässä, jos onkin, miten sitten sinun käy?

        Niin no, kaikessa on tietenkin riskinsä.

        Jos uskoisin Jeesukseen, Allah heittäisi minut vääräuskoisena helvettiin. Jos uskoisin vain Allahiin, Jeesus tuomitsisi minut kadotukseen. Jos unohtaisin palvoa Ganeshaa, syntyisin uudelleen ehkä siaksi sikolättiin. Jos meditointi jäisi vähälle, en saavuttaisi valaistusta Buddhan lailla ja tuloksena olisi vaivainen katkarapu.

        Joten katson parhaaksi harrastaa puolueettomuuspolitiikkaa. Sillä se kotomaammekin on hyvin pärjännyt :-D


      • eläkiertelesie
        abiko kirjoitti:

        Niin no, kaikessa on tietenkin riskinsä.

        Jos uskoisin Jeesukseen, Allah heittäisi minut vääräuskoisena helvettiin. Jos uskoisin vain Allahiin, Jeesus tuomitsisi minut kadotukseen. Jos unohtaisin palvoa Ganeshaa, syntyisin uudelleen ehkä siaksi sikolättiin. Jos meditointi jäisi vähälle, en saavuttaisi valaistusta Buddhan lailla ja tuloksena olisi vaivainen katkarapu.

        Joten katson parhaaksi harrastaa puolueettomuuspolitiikkaa. Sillä se kotomaammekin on hyvin pärjännyt :-D

        Niin, Abiko, mutta jos olet tuossakin väärässä, jos me olemmekin oikeassa Jumalan sanan puolella olevat, että Jeesus onkin ainoa tie Jumalan yhteyteen ja PELASTUKSEEN miten sinun sitten käy?


    • etsivastaus

      Vastaus kysymykseen löytyy Raamatusta. Se on meille kaikille vastaus, kirkkokunnasta ja herätysliikkeestä riippumatta. Taivaspaikka on varmistettava täällä maanpäällä eikä odotettava "arpajaisia" kuoleman jälkeen. Niinkuin Jeesus sanoo,"Minulla on valta maanpäällä antaa synnit anteeksi".

    • HELL.Church.Rules

      HELL.kirkko turvaa yhteiskunnan rahavirrat ja ns. salonkikelpoisuutensa jumalatoman maailman silmissä tekemällä kompromissin maailman kanssa. HELL.kirkossa on jo naispastorit ja naisvanhimmat, jotka Raamattu yksiselitteisesti torjuu. On vain lyhyen ajan kysymys, milloin HELL-kirkon naispastorit ym. "pastorit" vihkivät homoavioliittoon homopareja. Kukaan ei voi palvella kahta herraa, Jumalaa ja Mammonaa. RAHA on HELLkirkon jumala. Ja maallinen valta, maallinen maine ja maailman arvonanto ja kunnia...!

    • haagarorjasyyttää

      Totta ei pelastu sillä omilla teoilla ei pelastu eikä lain teoilla eikä omavanhurskaudella eikä ulkokultaisuudella eikä toisten tuomitsemisella samoilla synneillä joita itse tekee ja tulee tekemään . Heittäköön kiven jos on synnitön muuten turpa kiinni ja kivet pois.

      • Kivesmies.69

        Aamen! Turpa kiinni ja kivekset pois.


    • niilinvirtoja

      Aladdinin taikalamppuöljyä arabiasta kundaliinia kab alaa. Kundaliini ei pelasta . Shiwa ja Whisnu jumalillakin on öljyt ja hakaristit budhamunkit kaataa kuin ylivainio ja egyptiläiset nauraa kiemurrellen lattioilla hokien abbaisihalleluja new age on vaarallista ja se virta tulee babyloniasta Egyptistä ja siinailta muttei Kristuksesta . Käärmehenki korotettiin siinailla arabiassa mutta Jeesus polki sen pään nousemalla kuolleista .

    • orjuudessa

      Helluntaissa vasta naispappeja ja pastoreita onkin ja vanhemmistossakin naisia joiden omat lapset ei edes usko eikä ole kastettukaan koskaan . Kadotus on niille kun kieltää Jumalan Pojan . Niillä on monia avioliittoja naiset raskaana ennen avioliittoa muiden uskontojen kanssa naimisissa eronneita puolet moisesta puolet arabiasta ismailista tooraa ja noituutta. Armotonta lakia käärmehengissä velhoutta mutta rahastetaan omistetaan miljoonakiinteistöjä tehdään bisnestä myyntityöllä erotaan tehdään lapsia monien kanssa kirotaan muita varastetaan ihan hirveesti varastavat 100% haagar. Osa on juoppoja kuten tukiaisetkin osa huumeissa osa shamaaneja osa heistä istuu linnassa rikoksistaan osa käyttää varastettuja pankkikortteja kaivelee laittomasti tietoja ja tuomitsevat muita keräävät maksullisella väärällä tuomioevankeliumillaan rahat itselleen ostavat taloja huviloita yrityksiä suomesta ja ulkomailta kirpputoribisnes kiinteistöbisnes satojentuhansien voitot keräyksillä avustuksena l luterilaisten lahjoittamat ruuat ja vaatteet sekä kirkon perustaman sosiaaliviraston rahat myös keräävät ja varastavat kelakortteja että saavat sosiaalivirastosta niillä rahaa että ovat muka auttaneet näitä eivätkä ole. Syövät itse avustusruuat ja keräävät maatiloiltakin ilmaiseksi ruuat jotka MYYVÄT RAHASTA eteenpäin. Kato peiliin juutalainenarabi millainen huijari oletkaan näyttelee kristittyä kieltää Oikean Jeesuksen RAHANAHNEUDESTA VOITTOA JA HYÖTYÄ TAVOITELLAKSEEN AHNE ITSEKÄS ROSVO .Syö ilmaista ruokaa vuosikymmenet ostelee asunto osakkeita lahjoitusvaroilla itselleen kerää köyhiltä miljoonakiinteistöt itselleen . Huijareita100%. Oikeita puhaltajia ja vielä ilmaistyöntekijöitä käyttää ettei palkkaakaan maksaisi kuten kolhooseissa.

      • HELL.lahko.rahastaa.69

        Aamen. Tässähän se pitkälle tulikin totuus HELL.kultista ihan ikäänkuin 100% pähkinänkuoressa.


    • arabianegyptiläisiä

      Kiertävät roskalaatikkojakin tyhjäämässä kotinsa on täynnä varastettua tavaraa avustusruokia kun eivät halua maksaa mistään keräävät muka avustuksiin pitävät itse kaikki vaatteetkin ja myyvät ne rahasta ottavat maksun kaikesta. Kundaliinikäärme eksytys .

      • HELL.lahko.rahastaa.69

        Aamen. Rottia ovat. Heidän Johtajansa väärä profeetta valheapostoli Patrick Tiainen on ihan rotan näköinenkin.


    • jari-pekka--65

      En voi jakaa taivaspaikkoja, mutta sen voin sanoa, että taivaassa ei ole helluntailaisia, luterilaisia, vapaakirkkoisia, adventisteja, lestadiolaisia, baptistija ym.

      Miksi siis täällä pitäisi olla???

      • BattleAXE

        LAINATTUA: #jari-pekka--65 5.7.2016 15:41: "En voi jakaa taivaspaikkoja, mutta sen voin sanoa, että Taivaassa ei ole helluntailaisia, luterilaisia, vapaakirkkoisia, adventisteja, lestadiolaisia, baptistija ym. Miksi siis täällä pitäisi olla?"

        KERROPPA "jari-pekka" kun olet noin tietävä ja varma omista opeistasi, että missä on "kristittyjen" portti Taivaan Jerusalemiin, kun en sitä tuolta löytänyt, vaan 12 porttia vain Israelin sukukunnille, niin mistä portista luulet sinne meneväsi?

        Ap.TEOT 13:10 ja sanoi: "Voi sinua, joka olet kaikkea vilppiä ja kavaluutta täynnä, sinä perkeleen sikiö, kaiken vanhurskauden vihollinen, etkö lakkaa vääristelemästä Herran suoria teitä?

        Ja kun et tuossa maininnut katolisia "kristittyjä", niin oletko itse katolinen, ehkä Rooman katolinen, Jumalan( VT )Sanaa vastustava, antisemiittinen "korvaus-teologi" kiRKKoisiesi tapaan? Olen ennenkin huomannut, että "jari-pekalta" ei mitään (suoria) vastauksia koskaan saa, vaan kiemurtelet ja väistelet kuin se, joka on sinun ja kiRKKoisiesi isä, te valehtelijat, vääryydentekijät ja murhaajat.

        Jh.8:44 Olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti. Ja Totuudessa( JUMALAN SANA, VT ) hän ei pysy, koska hänessä ei Totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valehtelija ja sen isä.

        Ilm.21:1-2 Ja näin uuden taivaan ja uuden maan. Sillä 1. taivas ja 1. maa ovat kadonneet, eikä merta enää ole.

        Ja Pyhän Kaupungin, uuden Jerusalemin, näin laskeutuvan alas Taivaasta Jumalan tyköä, valmistettuna niinkuin miehellensä kaunistettu morsian.

        :3-5 Ja kuulin suuren äänen valtaistuimelta sanovan: "Katso, Jumalan maja ihmisten keskellä! Ja Hän on asuva heidän keskellään, ja he ovat Hänen kansansa, ja Jumala itse on oleva heidän kanssaan, heidän Jumalansa.

        Ja Hän on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä, eikä kuolemaa ole enää oleva, eikä murhetta eikä parkua eikä kipua ole enää oleva, sillä kaikki entinen on mennyt."

        Ja valtaistuimella istuva sanoi: "Katso, uudeksi teen kaikki." Ja sanoi: "Kirjoita, sillä nämä sanat ovat vakaat ja todet."

        :6-8 Ja Hän sanoi minulle: "Se on tapahtunut. Minä olen A ja O, Alku ja Loppu. Annan janoavalle elämän veden lähteestä lahjaksi.

        Joka voittaa, on tämän perivä, ja olen oleva hänen Jumalansa, ja hän on oleva poikani.

        Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema."

        :9 Ja tuli yksi niistä seitsemästä enkelistä, joilla oli ne 7 maljaa täynnä seitsemää viimeistä vitsausta, ja puhui kanssani sanoen: "Tule tänne, näytän sinulle morsiamen, Karitsan vaimon."

        :10-11 Ja hän vei minut hengessä suurelle ja korkealle vuorelle ja näytti minulle pyhän kaupungin, Jerusalemin, joka laskeutui alas Taivaasta Jumalan tyköä.
        Ja siinä oli Jumalan kirkkaus; sen hohto oli kaikkein kalleimman kiven kaltainen, niinkuin kristallinkirkas jaspiskivi.

        :12-14 Siinä oli suuri ja korkea muuri, jossa oli 12 PORTTIA ja porteilla 12 enkeliä.

        Ja niihin oli kirjoitettu nimiä, ja ne ovat ISRAELIN LASTEN 12 SUKUKUNNAN nimet;
        idässä 3 porttia ja pohjoisessa 3 porttia ja etelässä 3 porttia ja lännessä 3 porttia.

        Ja kaupungin muurilla oli 12 perustusta, ja niissä Karitsan 12 apostolin 12 nimeä.

        :15 Ja sillä, joka minulle puhui, oli mittasauvana kultainen ruoko, mitatakseen kaupungin ja sen portit ja sen muurin.
        :16 Ja kaupunki oli neliskulmainen, ja sen pituus oli yhtä suuri kuin sen leveys. Ja hän mittasi sillä ruovolla kaupungin: se oli 12 000 vakomittaa. Sen pituus ja leveys ja korkeus olivat yhtä suuret.
        :17 Ja hän mittasi sen muurin: se oli sata neljäkymmentä neljä kyynärää, ihmismitan mukaan, joka on enkelin mitta.
        :18 Ja sen muuri oli rakennettu jaspiksesta, ja kaupunki oli puhdasta kultaa, puhtaan lasin kaltaista.
        :19 Ja kaupungin muurin perustukset olivat kaunistetut kaikkinaisilla kalleilla kivillä; 1. perustus oli jaspis, 2. safiiri, 3. kalkedon, 4. smaragdi,
        :20 5. sardonyks, 6. sardion, 7. krysoliitti, 8. berylli, 9. topaasi, 10. krysoprasi, 11. hyasintti, 12. ametisti.
        :21 Ja ne 12 porttia olivat 12 helmeä; kukin portti oli yhdestä helmestä; ja kaupungin katu oli puhdasta kultaa, ikäänkuin läpikuultavaa lasia.

        :22-26 Mutta temppeliä en siinä nähnyt; sillä HerraJHVH Kaikkivaltias Jumala on sen temppeli, ja Karitsa.

        Eikä kaupunki tarvitse valokseen aurinkoa eikä kuuta; sillä Jumalan kirkkaus valaisee sen, ja sen lamppu on Karitsa.

        Ja kansat tulevat vaeltamaan sen valkeudessa, ja maan kuninkaat vievät sinne kunniansa.
        Eikä sen portteja suljeta päivällä, ja yötä ei siellä ole. Ja sinne viedään kansojen kunnia ja kalleudet.

        :27 Eikä sinne ole pääsevä mitään epäpyhää eikä ketään kauhistusten tekijää eikä valehtelijaa, vaan ainoastaan ne jotka ovat kirjoitetut Karitsan elämänkirjaan.


    • niionjuu

      Tässä taas oiva esimerkki, tässä tapauksessa voi-teiltä ( ilm. sama hemmo joka näitä aloituksia tekee, eri nimimerkeillä) älyttömästä aiheesta, koska: yleensä lähes pokkeuksellisesti helluntai srk:n kuuluva on uudestisyntynyt ja näin täyttää Jeesuksen asettaman ehdon Taivaaseen pääsylle. Joh. 3: 3.

    • saviseutulainen

      Huh, huh - onpa ollut tuomitsevaista jyrinää tuomitsevaisuudesta syytettyjä helluntailaisia kohtaan tässä ketjussa. Ikäänkuin rikinkatkua leijailisi ilmassa. Tämän viestin kirjoittaja ( selvyyden vuoksi ) ei ole helluntailainen. Tämän ketjun rankimmat arvioinnit helluntailaisista äärimmäisessä mustavalkoisuudessaan ja häijyilyssään menevät niin railakkaasti överiksi, että "jotain rajaa" sentään ystävät. Eiks niin!?

    • puolueeton

      Siel ei kukaan kysy papereita,
      eikä mihin kerhoon kuulutaan.
      Siel ei tarvi enää laskelmoida,
      mitkä ihmissuhteet kannattaa
      Siel ei ole enää kyyneleitä,
      siel ei turvauduta valheisiin.
      Siellä on vain joukko eksyneitä,
      jotka takas kotiin noudettiin,
      noudettiin.

      https://irc-galleria.net/user/||suvi-/blog/19463802-laura-pakarinen-enkeli

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      255
      2373
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      84
      1911
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      76
      1579
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      136
      1354
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      65
      1214
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1165
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1064
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      990
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe