"Taharrus gamae" räjähti käsiin nuorisofestareilla

jiiihaaadd

Ruotsin Karlstadissa, jo alkuillasta alkoi poliisille ja järjestysmiehille virrata ilmoituksia ahdisteluista ja illan mittaan oli poliisille kerrottu tulleen jo 20 rikosilmoitusta eriasteisista ahdisteluista.

Poliisi hälytti illan mittaan alueelle lisää poliisipartioita, sillä joka puolelta kerrottiin, että tyttöjä ahdisteltiin turvapaikanhakijhamiesten toimesta. Lopulta poliisi ei pystynyt enää takaamaan nuorten tyttöjen turvallisuutta ja poliisi perusti eräänlaisen kokoontumispisteen nuorille tytöille, jossa nämä saattoivat kokoontua yhteen ja soittaa vanhempiaan paikalle. Lisäksi tämä alue laitettiin ”miesvapaaksi”.

Ruotsalaislaulaja Pernilla Andersson kommentoi asiaa:

“Ei tällaista ennen ollut”, kirjoittaa Andersson pitkän festivaalikokemuksensa perusteella.

Andersson toivoo, että seksuaalisiin hyväksikäyttöihin syyllistyvät “palaavat kotimaahansa, aloittavat alusta ja lukevat tasavertaisuudesta, kunnioituksesta ja välittämisestä”.

Anderssonin mukaan “yksin tulleita pakolaislapsia” tulisi pitää vastaanottokeskuksissa niin pitkään, että he ymmärtävät yhteisön säännöt.

Tämä oli sen verran iso uutinen, että suomenkin median olisi pitänyt tuosta kertoa. Vaan taisi "unohtua".

12

154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • poishetipois

      Joo taaskaan ei uutisoida mitään. Kysymyshän on ilmiöstä johon poliisikin varautui Suomessa uutenavuotena. Kaikki jotka syyllistyy tollaseen, heti ulos maasta. Törkeitä, kiittämättömiä paskoja ! Ei tarvita tollasia ihmisiä.

    • Kristillisetarvot

      Kyllähän tällaisten joukkoahdistelujen pääseminen toteutumaan festariolosuhteissa osoittaa vain ja ainoastaan viranomaisten ja järjestävän tahon lapatossumaisuutta. Näyttää tietojen mukaan että tekijät ovat edelleenkin näitä "hädänalaisia turvapaikanhakijoita " aina vain.

      Potentiaaliset tekijät ovat tiedossa ja näitä tuskin mitään valtavaa massaa festareille on tulossa joten etukäteen portilla jo näille pitää tehdä selväksi miten käyttäydytään ja myös järjestää valvonta keskitetysti näiden ympärille .

      Tuskin viranomaisten tahtotila on sellainen että "joukkoahdistelu-kulttuuri" leviää tännekin salomaille ? Eiköhän tuollainen ole suotavaa kitkeä kovin käsin pois ??

    • bnvnvg

      Musut on paskaa!

    • TätähänSuvakitTilas

      Eikös tämä tuherrusgame kuulu nimenomaan näiden kehitysmaamuslimeiden uskontoon ja kulttuuriin. Näinhän huonoja naisia kuuluukin kohdella, kun eivät käytä kaapua ja umpikypärää, ei muuta kun suomalaiset tytöt kaapuostoksille niin kyllä se siitä, niin ja tietenkään ei yksin liikuta ulkona ilman perheen miehiä.

      • Bfjfjjdjzj

        Eikö se hälönen julistanut että maölmä on yhteinen kylä..


    • Nxkdkxnnznz

      Jep varoitin jo pari vuotta sitten wttä meno alkaa muistuttamaan tikritin toria jos nämö muslimarut tulee joukolla tänne....kotiutumisen sisjaan tänne kotoutuu arabi kulttuuri

    • hgjfg

      Shahab Ahmadian ottaa jo puheeksi, että jotain pitäisi tehdä. Kuitenkaan ei saa syyttää tiettyä ryhmää vaan kaikkia poikia, jotta saataisiin seksuaaliset ahdistelut loppumaan.

      Jukra, ruotsalaiset alkavat jo myöntää varovasti, että ongelma on, vaikka jo kauan ovat melkein johtaneet maailman raiskaustilastoja.

      http://www.svt.se/nyheter/inrikes/flytta-fokus-till-mannen

    • kysynvaan-

      onko linkkiä?

    • häpeällinenmedia

      Normisuomalaiset osasivat nämä ilmiöt tuleviksi, mutta päättäjät ovat kieltäneet kaiken. Ja vielä ovat pakottaneet lehdistön vaikenemaan, vain jotain hyvin varovaista saa julkaista.
      Eniten halveksin mediaa (varsinkin suomalaista) jotka ovat kuin ostettuja pelkurikanoja, eivät ymmärrä journalismin todellista tarkoitusta.
      Tämän takia median kulutus suomessa on se, että mahdollisimman vähän laitamme rahaa niiden hankkimiseen. Yle-vero on näköjään pakollinen, mutta muuten ei mitään osteta eikä tilata.

    • gfjhgfjhgf

      Ruotsalaiset itse halusivat lähi-idän maahansa. Nyt kun se saapui, on myöhäistä valittaa.

    • vihainentytteli

      Kuvottaa jo kaikki arabinnäköiset miehet,,,,hyi olkoon! hirveät tavat, hirveä koko kulttuuri ! Ja se näkyy naamastani !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      187
      12054
    2. Valkeakosken sekopää murhaaja.

      Itselläni on 3 teini ikäistä tytärtä ja tämä tapaus on herättänyt minussa tosi paljon surua ja vihaa. On käsittämättömän
      Valkeakoski
      176
      2559
    3. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

      Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
      Sinkut
      255
      1570
    4. Sille yhelle vaa

      Viime aikoina oon miettinyt sun juttuja aika paljon. Vaikka en oo saanu susta vielä kunnolla selvää kuvaa, jotenkin tunt
      Ikävä
      71
      1130
    5. Kiitos kun annoit värejä elämääni

      Edes pienen hetken. Sellasiakin mitä en muuten näe ;) ❤️
      Ikävä
      53
      950
    6. Hiljaista on

      Ei kuulu viestiä 😘 pallo on sinulla Mies, odotan!
      Ikävä
      61
      882
    7. Nainen, se kun olit joskus niin vakavana

      ja naama peruslukemilla, toisinaan silloinkin kun kuuntelit juttujani. Se ilme on jäänyt lähtemättömästi mieleeni. Mitäh
      Ikävä
      41
      784
    8. Olen ylpeä sinusta

      nainen. Vaikutat "vanhalta" tekijältä. Olet aarre tälle touhulle ja uskon että pääset vielä pitkälle jos haluat. Ehkä sa
      Tunteet
      29
      749
    9. Onhan sulla

      Nainen nyt varmasti kaikki hyvin.
      Ikävä
      52
      739
    10. Kysymys iltaan

      Kuinka kuuma kaivattusi on celsius-asteikolla?
      Ikävä
      42
      699
    Aihe