Olen alkanut inhota muslimeja

ikäväämuttatotta

En voi sille mitään. Tiedän ettei jokainen muslimi ole tappaja mutta minua ei vakuuta Islamin kantaaottavuus näihin jatkuviin tappamisiin.

Minusta jokainen Islamin harjoituspaikka pitäisi heti laittaa valvontaan. Olen aivan varma että niihin on pesiytynyt tappajasoluja jotka vain yrittävät naamioitua koko ajan.

En voi mitään sille että jokainen huntu päässä kulkeva nainen ja arabilta vaikuttava mies saa minussa tällä hetkellä aikaan jonkinlaisen inhoreaktion.

88

1028

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jjjjjjjjjjdsaasdölyuoti

      Joo sama täällä. Hakkarainen ja Tynkkynen ovat aivan oikeassa siinä että noiden nilviäisten Suomeen tulo pitää tukkia ja entisetkin potki ulos. Maailman paskinta sakkia nuo muslimielukat.

      • Pallisto

      • ei_lisää_ainuttakaan

        Hakkarainen ja Tynkkynen ovat juuri niin oikeassa, kun tuossa asiassa oikeassa voi olla.Kyllä nuo käpälämiehet " tahrustajat" riittävät Suomelle mitä niitä on jo maassa.


    • yhgvc

      Ne on täysiä eläimiä koko paska kansa.

      • PerSuus_on_degeneraatio

        Walkoisen paskasakin mielestä muslimit on kansa. :D


      • ateismus
        PerSuus_on_degeneraatio kirjoitti:

        Walkoisen paskasakin mielestä muslimit on kansa. :D

        Se on kansa. Jos passin tekstistä huolimatta juutalaiset sanoo olevansa kansa, saamelaiset on kansa, hmongit on kansa, inuiitit on kansa, baskit on kansa, oromot on kansa. Nämä kaikki on kansoja ilman valtiota ja niitä yhdistää muukin elämäntyyli ja historia, kuin pelkkä uskonto. Samaa sarjaa on kaikki islamin oppien elävä muslimikansa. (tosin se on ainoa kansa tuosta joukosta joka haluaa hävittää koko tuonkin listan tai liittää sen omansa alle)


    • Itsenäisyystakaisin

      Et ole ainoa. 90% suomalaisista on samaa mieltä kanssasi.

      • onono

        on varmasti


    • KaikkiUlos

      Olen samaa mieltä! Niin on myös mieheni.

    • Kuolemaniille

      Jokainen tappaja kuitenkin on paskamuslimi.

    • ertyiodfghjklkjhgf

      Itselle käynyt vuodessa samalla tavalla, suurin syy on toimittajien, poliitikkojen valehtelu ja vaikeneminen ikävistä totuuksista, ns. suvakit ovat osaltaan myös lisänneet inhoa muslimeja kohtaan omalla toiminnallaan.

      • Suvakittöihinsiitä

        Suvakit ovat suurin syyllinen. Kaikki tehty päin persettä, ryöstetty vielä valtion rahaa ja kansa vaiennettu ja turvallisuudentunne viety. Suvakit saavat nyt itse hoitaa asiat kuntoon. Samalla hoitavat sen ettei terrori iskut ala täälläkin.


      • Tollokansa

        Mutta ei hätää,hallitus keksii uusia veroja suvakkien ylläpidon maksamiseksi.....seuraamme merkkeliä naiviudesss......a


    • monikulttuurihelvetti

      Itse opin inhoamaan niitä jo 90-luvulla ensimmäisen aallon saavuttua Suomeen. Tuli jo tuolloin hyvin selväksi, ettei ne opi ihmisten tavoille.

    • inho_islam

      Islam ei kuulu sivistysvaltioihin.

    • ongelma

      Joku ilmastotutkija vai mikä lie sanoi eilen uutisissa, että Eurooppaan
      tulee vuoteen 2050 mennessä kuivuuden, ruuan ja veden puutteen takia
      satoja miljoonia pakolaisia.
      Suomeenkin sata-satakaksikymmentä MILJOONAA.
      Mihinhäs ne pannaan?
      On kyllä ihmeellistä, että kukaan maailman johtajista ei tee mitään
      kehitysmaiden väestön kasvulle!

      • NuijaPäitäMoneenLähtöön

        Ja vielä ihmeellisempää on se, ettei sotia maailmassa saada loppumaan ja että ihmiset eivät tee omissa maissaan mitään kohentaakseen olojaan. Lähdetään vain lampsimaan vaikka mitään varsinaista hätää ei olekaan, toisin kuin sotaa käyvissä maissa.

        Laiskan miehen touhuja. Suomalainen vääntää elämänsä töissä ja miksi? Niinpä.


      • Tuhotulee

        Ei kai sille väestönkasvulle mitään rajoituksia tule niin kauan kuin islam, katolisuus ja huomattava osa muistakin uskonnoista kieltävät ehkäisyn.

        Koko ihmiskunta on joutunut uskontojen mielivallan panttivangiksi ja tulee vielä tuhoutumaan sen vuoksi. Niinkauan kuin uskovaisten annetaan osallistua politiikkaan ei järjen ääni tule koskaan kuulumaan saati voittamaan.

        Uskonvapauden alkuperäinen ajatus oli että muiden vapautta uskoa muuhun kuin mihin itse uskoo kunnioitetaan ja suvaitaan. Uskontokiihkoilijat ovat kuitenkin kääntäneet senkin asian päälaelleen. Heidän uskoaan tulee kunnioittaa ja suvaita mutta heidän tarvitse kunnioittaa eikä suvaita mitään eikä ketään muuta.


      • kvh78

        Islam ei sallli muita kuin itsensä jyrkimmän osan. Kaikki muut pitää alistaa tai tappaa.


    • Tervemenoa_muslimit_vaan

      Sama täällä. Minua vit...aa seurata sivusta, kun kotikulmiani on viimeisten vuosien aikana alkanut asuttaa somalit; naislaumoja kaapuineen ja lukuisine lapsineen, mekkoukkoja, somppulapsilaumat kammottavine älämölöineen. Saton vuokratalot täyttyvät sompuista ja jo osittain syyrialaisista, irakilaisista...ja suomalaisia ystäviäni on muuttanut pois ko. taloista, kun eivät enää kestäneet menoa. Vi..aa irakilaisten turvapaikkainterreilaajien hyysääminen. Vi..aa tämä järjetön touhu koko Euroopassa. Mikä helvetin joukkopsykoosi on täällä ennen niin suht rauhallisessa Euroopassa ja Suomessa meneillään!!!Minua vi..aa tehdä duunia, kun tiedän minne ansaitemani veroeurot osittain menevät. Vi..aa raiskaukset, ryöstöt, väärinkäytöset, turvattomuuden tunne, jonka muslimivalloittajat käytöksellään aiheuttavat minussa. Vi..aa moni muukin asia liittyen islamisaatioon. Vi..aa sliipatut arabimiehet Stadin ytimessä. Minua ällöttää islam. Minua ällöttää muhammed. Painukoot vi....uun paskauskontoineen, halal-lihoineen, rukoushetkineen, kaapuineen kaikkineen. Tervemenoa vaan!!! Kukaan täällä ei jää teitä muslimeja kaipaamaan. Aamen.

      • olenängry

        Hahah kiteytit juuri fiilikset tästä tilanteesta. On tullut kanssa sellainen olo, etten halua tehdä töitä, enkä maksaa veroja, kun minun rahoillani hyysätään elintasopakolaisia suomalaisten kustannuksella.

        Vituttaa ja suututtaa suuresti!!!! Lisäksi noiden röyhkeys on jotain sanoinkuvaamatonta!


      • K53sfI

        Sama täällä, kuin omasta suusta kaikki. Vieltä tuo sliipattu ulkonäkö, arrogantti käytös huh. Kyllä kotimaan normaalit ihmiset voittaa nuo mennen tullen. Euroopan rauhattomuus liittyy eurokraattien liittovaltion perustamiseen. Näiden tolvanoiden ihmisoikeus-hyysäsy meinaa kustantaa sadoille miljoonille aasia- ja afrikkalaisille ylläpidon täällä. Euroopan maatkin kooltaan pienempiä kuin kaikki Pohjois-Afrikan maat, sitten väännytään tänne. Niitä on vuokra-asuntosäätiönkin asunotoihin ympätty.

        Eipä saatu näitä asuntoja ja vuokranvakuus-tukea suomalaisille duunarimuuttajille, näille järjestyy ihan kaikki. Niitä vaan ei tarvitsisi olla omien asuntojen kulmilla. Yllättäin myös illalla alkaneet likkua, kaikki tämä vituttaa hyvin paljon. Turvattomuus iskee. Sitten ollaan täällä kuin ei mitään uutta olisi tapahtunut. Jumalauta, mikä maahanmutto ja mikä määrä sakkia. V..tu, että joku on synnyttänyt. Miten tyhmät afrikan kansat vaeltaa ympäri länsimaissa, aina laskeutuen sosiaalietuuksille hyysäreiden suojateiksi.


    • sgfhj

      Minä en erityisemmin inhoa muslimeja enkä muitakaan kansanryhmiä joukkona, inhoan sitä me ihan itse päättäjien ja median masinoimana kielletään ja vähätellään totuutta niistä huonoista ilmiöistä, jota liian suvaitsevaiseen maahanmuuttoon liittyy sekä taloudellisesti että turvallisuuden takia.

      Kun ei kuule eikä nää, niin lopulta on liian myöhäistä muuttaa mitään, ja sitten täytyy vain puolustella, että me varmaan ei panostettu tarpeeksi kotouttamiseen.

      Traumatisoitumisella ja turhautumisella voi varmaan se viimeinenkin suomalainen sitten selittää, että minne katosi se hyvä yhteiskunta jossa elettiin vielä alkuvuodesta 2015.

      • Terveetarvotjatervejärki

        Asiallinen kommentti ilman vtä

        Suomalainen hyvinvointiyhteiskunta rapautumassa ja slummiyhteiskunta tulossa tilalle


    • Samatäällä

      Muslimin nähdessäni, värähdän inhosta, samaan tapaan kuin käärmeen nähdessäni.
      En ikinä päästä ainuttakaan muslimia kosketusetäisyydelle itsestäni.

    • PiruULOSmerrasta

      Sama täällä. En halua Suomeen enää yhtäkään muslimia, koska he tuovat mukanaan niin paljon vaikeuksia ja pahuutta mitä meillä ei muuten olisi. Haluan Suomen vapaaksi tästä jo kurimuksesta!

      On aivan samantekevää, kuinka pieni osa muslimeista on mielenvikaisia, koska heidän mukanaan näitä mielipuolia aina kuitenkin tulee, kuten jo päivittäin Suomenkin suvakkimediasta joudumme vastentahtoisesti näkemään, kuulemaan ja lukemaan.

      LOPETTAA TÄMÄ ÄLYTTÖMYYS! Eikö Sipilän kalloon mene enää mikään? Toiset hyväkkäät ovat Maahanmuuttovirastossa ja SPR:ssä. Jotkut puolueihmisetkin ovat kuin vuosien taka ajatuksiltaan, ikäänkuin mitään ei olisi tapahtunut, eikä kehitystä selvästi nähtävissä. Elävätkö he tynnyreissä, vai missä on vika kun Suomi ei ryhdy toden teolla vastatoimiiin oman maansa, kulttuurinsa ja asukkaidensa suojelemiseksi?

      Levitellään vain käsiä ja toivotaan parasta. EI, EI, EI. Se EI auta mitään!Muslimipakolaiset pitää pysäyttää ja palauttaa kotimaihinsa tai leireille odottamaan parempaa aikaa ja tarkempaa syyniä. Se koskee heitä kaikkia - valitettavasti. Toisaalta auttaminen on helppoa, nopeaa, halpaa ja - ennenkaikkea - TURVALLISTA verrattuna Suomessa yritettävään toivottomaan kotouttamiseen. .... Ei tämä ole mikään uskon, toivon ja rakkauden kysymys, vaan todellisuutta!

    • hilaVitku

      Ei parempaa elämää hakevat ihmiset inhota, sitähän me teemme kaiken ikää joka ainoa, haemme parempaa elämää. Se mikä inhottaa on tämä valheellinen asian kääriminen erilaisiin lahjapapereihin. Keski-ikäiset vatsakkaat, harmaaohimoiset miehet pelaavat palloa 10-vuotiaiden kanssa ja kuvateksti kertoo poikien jalkapallo-ottelusta. Huippukoulutettua väkeä on nyt tulossa, kertovat uutiset. Ja samalla opettajat tuskailevat että opetuksen tulee alkaa aakkosten tuolta puolen, WC:n ja juoksevan veden käsittelystä. Lukutaidottomista tehdään ohjelmoijia muutamassa viikossa kun normaali reitti on lukio AMK tai TKK.

    • Alpo.Yksikivi

      Minä olen suhtautunut jo vuosia jokaiseen partaturpaan ja kaapuolioon potentiaalisena hengenvaarallisena uhkana.

      Muslimi-teurastajat ovat (lähes aina) teon hetkellä jonkin tasoisessa uskonnollisessa hurmoksessa, ne eivät siis toimi kuten sotilaat koska niillä aniharvoin on todellista sotilaskolutusta (vaikka olisivatkin aseita paukutelleet ja/tai katkoneet kauloja veitsillä) ja hurmostila vaikeuttaa aivan kaikkea toimintaa kuten havaintokykyä, reaktionopeutta, koordinaatiota jne.

      Kun on jatkuvasti valppaana ja ennalta hyökkäykseen varautuneena niin mahdollisuus selviytyä muslimi-teurastajan hyökkäyksestä on valtavasti suurempi kuin jos vain inhoaa tai pelkää niitä.

    • pelimenetty

      Peli on menetty! Muslimit valtaa pikkuhiljaa Eurooppaa, kylvää kauhua lentoasemiin, metroihin, kauppakeskuksiin........ Olihan Suomessa pari edellistä pressaa näitä mailmanhalaajia!!! taisi toinen saada jonkin Noobelinkin? ja toinen olis halunnut YK:n
      huippuviran?

      Nyt ollaan omassa maassa vääräuskoisena, suvivirret kiellettynä ym kivaa
      Mitä tehdään vääräuskoisille? Niin mitä jokainen voi vain arvailla!

      • eieieu

        Ei ne valtaa, kun me emme anna perkele!


      • Hulluja.lauma

        Poliitikot ovat saaneet ilmeisesti rahaa invaasiota vastaan. 2014-2015 liikkui 100 miljoonaa per vuosi.

        https://riippumatonmedia.com/2016/03/31/muslimit-juhlivat-kaduilla-brysselin-iskujen-jalkeen-belgiassa/

        Homman päättömyys tulee hirveistä eurokraateista, nyt pelastellaan taas Deutsche Bankia, velan määrä on niin valtava ja lisää tehdään, että typerykset kuvittelevat saavansa homman väkisin hoidettua perustamalla keskusnpankin avulla hallitusksen ja liittovaltion.

        Porukka on täysin kajahtanutta, sitten rahadaan ihmisiä kuin keskitysleirien aikaan. Nämä olevinaan suuret nerot ja eliitit ovat pelkkä idioottilauma, jolla on valta keskitettynä yksiin ohjaksiin, että tätä kaikkea voi vihata, Päätä särkee, kun näkee Merkelin kuikertelemassa jotain mukamas sivistynyttä. Hullu voi olla fiksu puheissa, muusta tuskin enää voidaan puhua.


      • kansa.voimaton
        eieieu kirjoitti:

        Ei ne valtaa, kun me emme anna perkele!

        Ja miten se tapahtuu, jos saa kysyä? Äänestykset ei auta näköjään, muissakaan euroopan maissa. Eikä turhat puheet ja lehtijutut.
        Jokainen vain puolustautukoon itse, muutahan keinoa ei ole. Tuhohyönteisiäkin vastaan yritetään taistella, mutta niitä vaan tulee.


    • Varmuusväline

      Kierrän vaikeudet kaukaa, niin kauan kuin vielä voi. Se on varminta.

    • slidfirtjigjyuhjyu

      Mä taas en yhtään inhoa mitään enkä minkäänlaisia muslimeja ja johtuu siitä, että arvomaailmani luottaa tieteeseen ja ihmsrakkauteen, eikä hihhuliuskontohörhöjen propagandaan. Inhoan tasapuolisesti uskontoihin katsomatta kaikkia, joiden etiikka ihmisarvon määrityksessä määrittyy jumalhahmojen eikä lakien noudattamisen ihmisoikeuksien ja empatian kautta. On ollu todella ikävä todeta valkonaamasena tavisihmisenä viissataa vuotta Suomessa asuneena jolla ei ole mitään mielipidettä muslimeista eikä muistakaan uskonnoista, että tosi suuri osa suomalaisista on rasisteja, sanovat mitä sanovat. Vastuuttomattomimpia on suomalaiset iltapäivälehtimediat, jotka uutisoi kansissaan jopa muka kuumasta ilmasta ja ilmastoinnin puutteesta vastaanottokeskuksissa valittavista turvapaikanhakijoista koska siinä jopa ihminen joka ei ole missään määrin rasisti, ärsyyntyy, että vittu ei mullekaan mitään ilmastointia kerrostalokopperooni ole kukaan maksanut..eikä se ole turvapaikanhakijoiden vika, että toimittajat iltapäivälehdissä kirjoittaa sellaista


      Terroristit kaikkialla maailmassa on aina rikollisia, mutta terroristit ei ihan oikeasti toimi maailmanpolitiikan vaikuttamatta. Ei kukaan me suomalaiset haluta tähän maahan ihmisiä, jotka vaatii, että heidän lähtömaidensa ongelmat pitäis olla ykkösagenda rauhallisessa pohjolassa, mutta ei me tavikset heitä kohtaan mitään vihaakaan koeta. Hörhöimmät suomalaiset on paljon pelottavampia, kuin turvapaikanhakijat, minusta.


      On esitetty järkeviä syitä, mistä se kansainvaellus tuolta Afrikan suunnasta ja Lähi-idästä johtuu. Kai tulijat olis kotimaassaan halunneet elää, kuka nyt ei haluais, jos ei vain vaikka avioliiton tai opiskelun tai työpaikan vuoksi muuhun maahan muuta. Syyrian sotaa on sanottu edeltävän ilmaston kuivuus, missä karjantuottajien lihakarja kirjaimellisesti tuhoutui, syystä tai toisesta ja sanomatta ja veikkaamatta syyksi mitään. Jos ihmisillä ei ole ruokaa, ne loppuviimetteeks "syö" toisensa tai alkaa sotimaan..maailmanhistoriasta monta monituista kertaa todettu. Afganistanissa ja Irakissa on länsimaat kyllä tienneet olevan epävakaiset olot. Se ei ole suomalaisten syy, että jos tänne ei kuka tahansa muualta maailmasta pääse asumaan. Tämänkin "satumaan" kun kuitenkin kustantaa tänne ikänsä työssä raatamalla käyneet veroja maksaneet täällä asuneet ihmiset, ja on selviö, että jos Suomen kaltainen länsimaa ei halua alentaa omien kansalaistensa sosiaaliturvaa, ei voi olla niin, että kuka vaan olis wellcome tänne maan sosiaaliturvalle. Mikä olis vaihtoehto, olis huomattavasti suurempi ehitysapu sotia käyville maille. Tietyt puolueet on Suomessakin vaatineet kehitysavun alentamista vuodesta toiseen...no siitäpä se seuraus, että sitten se porukka tuota jos maansa eivät saa EU.lta ja länsimailta kehitysapua..saattaa yrittää maanosasta toiseen tulla sen paremman sosiaaliturvan perässä.


      En osaa ottaa kantaa kenenkään uskontoon, enkä ota. Uskonnoilla tai uskonnollisuudella ei ole mitään yhteyttä siihen, että miten yksilöt lakeja noudattaa ja Suomessa ei ole uskonnollisia lakeja, eikä tule.

      • meniylihilseen

        öööööööööööööööööööööööööööööööööööööö...siis en ymmärtänyt mitään


      • PassivoidutMaat

        Tuota. Esimerkki Der Spiegel-lehdessä olleesta haastattelusta, jonka joku ystävällinen sielu käänsi ja laittoi tänne palstoille, löytyy otsikolla "Wanna-be älykkö".

        Olen kehitysavusta täysin samaa mieltä afrikkalaisen talousekspertin kanssa. Eli eri mieltä sinun kanssasi.

        Lue, jos kiinnostaa, on pitkä mutta hyvä haastattelu.


      • etkö.ymmärrä

        Etkö hölmö ymmärrä että ne tuovat Lähi-idän ja Afrikan barbaariset tavat tänne mukanaan jos ne tänne päästettän. SUOMI MUUTTUU SIIS VÄHITELLEN LÄHI-IDÄKSI JA AFRIKAKSI MITÄ ENEMMÄN NIITÄ TÄNNE PÄÄSTETÄÄN. Tästä on juuri perimmältään kysymys eli hyvinvointisuomi pilataan näillä barbaareilla. Ruotsissa näin on jo tapahtunut peräti 55:llä aluella joita kutsutaan ns. NO-GO-zoneiksi. Sinne eivät mene kuin poliisin erikoisjoukot.


      • Kaksinaamainen.peli

        "SUOMI MUUTTUU SIIS VÄHITELLEN LÄHI-IDÄKSI JA AFRIKAKSI MITÄ ENEMMÄN NIITÄ TÄNNE PÄÄSTETÄÄN. Tästä on juuri perimmältään kysymys eli hyvinvointisuomi pilataan näillä barbaareilla."

        Se muuttuu jo siitäkin, että niitä näkyy katukuvassa. Siis kun pakko varoa, ja gigolon olemus on aivan liikaa suomalaiselle työssäkäyntimenolle, ei täällä kaivata enempää testosteronia. Ämmät vielä päälle. Ja Merkel näitä itkee ja rakastaa yli kaiken, se oli kai tänään sanonut, että saksalaisten historia pakottaa tähän. Kyllähän tuo viittaa jo ihmisen tasapainon järkkymiseen. Kun vielä tiedetään, että Merkelin hallituksen välikädet ovat olleet ns. maltillisten islamilaisten kanssa yhteistyössä ja lisäksi Merkel taisi haluta YK-virkaa ja YK ei ole kolmeen vuoteen ennen invaasiota huoltanut tarpeeksi pakolaisleirejä. Akka on voinut luvata jo silloin, että saavat tulla Saksaan. Jos Saksa on sotinut Syyriassa, ei ole mikään ihme, että se yllättäin alkoi noita imuroida.

        http://www.voltairenet.org/article190102.html


    • nikkiMikki

      Näille holtittomasti sikiäville pitäisi saada aikaan sama politiikka kuin Kiinassa oli, yksi lapsi perheeseen.
      Moniavioisuus olisi kiellettävä, nyt yhdelle ukkelille voi olla monta naista raskaana yhtä aikaa joka vuosi. Nämä tuhoavat maapallo holtittomuudellaan johon pahin syyllinen on uskonto. Nyt jo maapallo natisee liitoksissaan, lisää tulee koko ajan.

      • Perhesuunnittelua

        Niin. Vastaus on perhesuunnittelu ja yhden lapsen politiikka: Kun on saanut aikaan yhden lapsen, pitää sekä isä että äitä steriloida, jotteivät tee enempää lapsia liikakansoitettuun maailmaan.

        Sitä jatkamalla väestö puolittuu aina yhden sukupolven aikana, kun kahdesta tulee yksi. Esimerkiksi 120 vuodessa eli neljän ensimmäisen sukupolven jälkeen on väestö pienentynyt 1/16 osaan. Sitä kun jatketaan vielä muutamia sukupolvia, niin saastuminen ja ylikansoitus ovat historiaa, kaikille riittää viljeltävää maata ja puhdasta vettä.


      • 89949

        Muistan lukeneeni että Burma kielsi jo vuosia sitten muslimeilta enemmän kuin yhden lapsen tekemisen. Tuolla kauko-idässäkin on monta maata muuttunut islaminuskoiseksi viimeisen sadan vuoden aikana, joten jotkut poliitikot osaavat sentään ajatella omaa vaalikauttaan pidemmälle ja pitää oman kansansa puolta.


      • Pelin.poliitikka.ja.tuho

        Uskonnon mukaan orjallisesti elävät somput ainakin pitäis steriloida synnytyksen yhteydessä vaikka 2-3 lapsen jälkeen. Ei kai siinä ole mitään mieltä, että niitä kustannetaan maassa, jossa on 9 kk lämmityskautta ja kotimaa on tropiikissa.

        Joku tapa vaatia sterilisaatiot pitäisi miettiä ja nopeasti, tällaista väestönlisäystä ei maapallo kestä. Eurooppa muuten tuhoutuu täysin muutamaman kymmen miljoonan invaasisota, kansoja on satoja miljoonia. Sen jälkeen ne vaan särkevät paikkoja ja purkavat aggressiota. Sipilän rajat ei löydy, ellei eu anna sille lupaa. Sen verran yksinkertaisia kavereita on Suomea johtamassa, niihin kuuluvat myös rehn ja hiirinjärvi, suurimmat "gängstät".


      • 7tf45ed

        "... että Burma kielsi jo vuosia sitten muslimeilta enemmän kuin yhden lapsen tekemisen. Tuolla kauko-idässäkin on monta maata muuttunut islaminuskoiseksi viimeisen sadan vuoden aikana, joten jotkut poliitikot osaavat sentään ajatella omaa vaalikauttaan pidemmälle ja pitää oman kansansa puolta."

        Burmasta voisi ottaa tänne mallia lapsipolitiikkaan .


    • Alpo.Yksikivi

      Kaikkitietävä ja äärimmäisen hyvä ihminen "slidfirtjigjyuhjyu" kirjoitti: "...Kai tulijat olis kotimaassaan halunneet elää..."

      Muslimi-tunkeutujat eivät ole koskaan halunneet asua kotimaassaan, sillä niiden kotimaa/asuinpaikka ei jostain syystä ole koskaan tarjonnut mitään. Kaikki hyvä ja arvokas mitä on tai on ollut olemassa, on Allahin luomaa yksinomaan muslimien hyväksi ja käyttöön. Mutta kaikki hyvä ja arvokas on aina ollut vääräuskoisten käsissä, vääräuskoiset ovat kieroudella tai viekkaudella kähveltäneet muslimeilta kaiken mikä on hyvää tai arvokasta. Joten muslimit ovat aina tunkeutuneet vääräuskoisten maille ja pian tunkeutumisen jälkeen sielläkään ei jostain syystä enää ole ollut jäljellä mitään hyvää tai arvokasta, on vain raiskattuja tyttöjä, invalideiksi ruoskittuja ihmisiä, kuoliaaksi kivitettyjä naisia ja irtopäitä.

      • minunmielestäni

        Kuvaukset kertovat ihmiseläimistä. Sairasta ja epä-inhimmillistä. Hyvä se on että tieto kulkee ja nämä muslimit saavat sen, mikä heille kuuluukin. Elukan maineen. Kovasti käyttävät homofirman puhelinta itsensä kuvaamiseen ja silti vihaavat sitä. Seka-aivoisia sekopäitä minusta. Tämä on minun mielipiteeni.


    • hästäg_eikaikki

      Yritän olla vihaamatta muslimeja ja kohdistaa vihani itse Islamiin vaikka se onkin välillä vaikeaa. Tiedän, että varsinkin nuorilla ja naispuolisilla ei ole perheensä takia välttämättä muuta mahdollisuutta kuin ainakin teeskennellä olevansa muslimi. Vapaaehtoisesti kaapuihin pukeutuneita länkkäreitä kyllä sitten inhoan kaksin verroin.

      • kirsti54

        Minuakin kyllä säälittää kaikki naiset ja lapset, jotka joutuvat elämään tuollaisen epäreilun uskonnon vaikutuksen alla. Vaikkakin Tapanilan raiskauksen yhteydessä raivostutti muslmityttöjen uhrin sovaukset. Siinä näki selvästi, mitä he ajattelevat kantasuomalaista naisista ja se oli ikävää luettavaa .


      • hästäg_eikaikki

        Joo, varmasti on enemmän kuin tarpeeksi muslimityttöjä, jotka ovat tuon kuvottavan uskonnon tosissaan omaksuneet, mutta pointtini on että on niitäkin jotka eivät ole mutta joutuvat teeskentelemään, ja kadulla huivi päässä vastaantulevasta ei voi automaattisesti päätellä, kumpaa puolta tuo edustaa. Annan siis mahdollisuuden ja yritän olla vihaamatta heti kättelyssä.


    • Kitkijä100

      En vihaa ketään enkä ole rasisti, mutta islaminuskoisia on silti viisasta estää tulemasta Suomeen. Kait sen nyt jokainen jo tajuaa!

      On myös paras, että jo tulleet palaavat tai lähtevät muualle. Suomen ei pidä ruveta koko maailman sosiaalitoimistoksi eikä varsinkaan muslimipakolaisten reservaatiksi! Pakolaisleirit ovat sitä varten. Ihmisiä pitää toki parhaansa mukaan auttaa jaloilleen ja eteenpäin, mutta islamin ongelmat pitäisi aidata kehittyneen maailman ulkopuolelle. Se on kylmä totuus, eikä mitkään psykologit tai pakolaisavustukset sitä muuta. Tarvitaan kehitystä noissa maissa ja siihen pitää panostaa, jotta pakolaisuuden syyt saadaan vähenemään minimiin.

      Islamilaisen maailman sekasortoa ei saa levittää muualle enää yhtään enempää! Se pitää kitkeä pois.

      • jookosjookos

        Olet niin oikeassa, islamilaisen maailman sekasorto johtuu nimenomaan tästä väkivaltaisesta uskonnosta, jossa saarnataan tuhoa ja kuolemaa toisenmielisille.

        Mitä suurempi osuus väestöstä muslimeja sitä enemmän ongelmia, se vaan nyt totta. Islamin pitäisi muuttua sisältäpäin vähemmän sotaiseksi, se on ainoa ratkaisu. Ihmisiä pitää auttaa tottakai, mutta ei tällä tavalla kuin nyt.


    • Muslimi86

      Haluatte siis elää turvassa ettekä salli sitä muslimeille aika ristiiriitaista. Ja kristityt eivät ole tappaneet yhtään muslimia Irakissa Syyriassa Afgsnistanissa. Yksistään Ranska tappoi puolitoista miljoonaa ihmistä Algeriassa.

      • hjjjrtjrtjtrjrtjrt

        Montakos ihmistä Suomi on tappanut Pohjois-Afrikassa ja Lähi-Idässä?


      • suomiEiOleMuslimeille

        Niin, takasin vaan kaikki muslimit. Me emme ole syyllisiä heidän pahaan oloonsa. Menköön sinne synnyinpesäänsä. Suomi on kristillinen maa. Sen kertoo jo SUOMENLIPPU. Siinä on risti.


      • peacepeace

        Islam itsessään aiheuttaa sen, ettei maassa jossa on muslimeja voi elää rauhassa. nehän itsemurhapommittaa toisiaankin !!!

        Ei ole kysymys siitä, ettemme haluaisi, että he saavat elää rauhassa. Mutta kun jos he tulevat tänne ja tuovat uskontonsa ja täten sotansa, mukanaan, nämä demokraattiset eurooppalaiset maat alkavat muuttua pikkuhiljaa samaksi sotatantereeksi, joka vallitsee lähi-idässä johtuen nimenomaan uskonnosta, joka sen saa aikaan. MOT !! Ja sitä emme halua !

        Siksi ihmisillä on alkanut nousta suuri vastarinta islamiin ja maahanmuuttoon. Ihmiset haluavat, että Eurooppa pysyy samanlaisena rauhallisen maanosana kuin se on vaivalla saatu rakennettua.


    • Tytötkouluun

      Kaikki liikenevä raha tulisi ohjata tyttöjen koulutukseen lähtömaissa. Ihan kaikissa maissa, joista pakolaisuutta runsaammin esiintyy. Ei ottamalla nuoria miehiä Eurooppa täyteen.

      Ei mitään muuta apua, tytöt kouluun ja vartijat valvomaan, että saavat käydä sitä koulua rauhassa.

      Jos pakolaisia on otettava, otettakoon Aasian tulvien uhreja, sopeutuvat hyvin länsimaihin, eivätkä aiheuta lisäkustannuksia poliisi- ja sosiaalitoimeen, lainsäädäntöelimiin ym.

      • justsilleenjoo

        Peukku tuolle. Hyvää ajattelua!!!


    • samoillaLinjoilla

      Samaa mieltä. Olen hyvin varovaisesti ottanut kantaa näihin asioihin. Nyt olen aika varma kannastani, että muslimit ovat inhokkeja. En käytä enää "kebab" paikkoja tai ulkomaalaisten pizzerioita. Kotipizzaa olen käyttänyt viime aikoina. Hinnat hiukan korkeammat, mutta maksavat veronsa ja ovat kunnollisia yrittäjiä. Ulkona liikkuvat "mutikset" tuottavat tutkivat katseen ja suojelevan olemuksen suomalaisia kohtaan.
      Itse he ovat luoneet oman kuvansa. Heille oli paremmat kun hyvät lähtökohdat, mutta ihan itse ovat pilanneet ne.
      Radikalisoitumista? En usko, mutta selkeämpiä käyttäytymismuotoja alkaa olemaan ja epäselvyys alkaa häipymään. Hyvä tavallaan, että paljastavat itse itsensä.
      Yhä olen odottanut niitä turvapaikan hakijoita, jotka oikeasti tarvitsevat turvapaikkaa ( syyrialaisia kristityitä naisia ja lapsia...mies voi olla mukana).
      Muslimit ovat islamistin tulosta ja mielestäni saavat jatkaa siellä, missä ovat hulluuttaan eläneetkin.
      Jokainen kaavussa kulkeva nainen panee ajattelemaan, että hänellä ei ole häpyhuulia eikä klitorista. Ne on leikattu pois, kun hulluus on niin vaatinut.
      Samoin heillä on kaapunsa alla läjä mustelmia..
      Islamistit olisivat kusessa heti, kun ne naiset riisuisivat kaapunsa, eikä alistuisi siihen hölmöyteen. Siihen se lakkaisi hulluus, kun laitettaisiin hullut ojennukseen.

    • Kamalaatouhua

      Sama täällä,ovat ihmishirviöitä.

    • Siinätietoa
      • olimukavakatosoa

        Hyvä, asiallinen ja avartava video. Kiitos linkistä!


      • Semsuuritoimisto

        Suomen suvapoliisi aikoo kieltää mvlehden


    • tVF6f5

      Nyt Britannialle kelpaavat puolalaiset, kun muut vaihtoehdot tiedetään.

      Tässä Telegraphista uutinen.
      29.07.2016
      Ambrose Evans-Pritchard 28.7.2016
      IMF admits disastrous love affair wiht the euro, apologises for the immolation of Greece

      " 28 July 2016 • 8:38pm

      The International Monetary Fund’s top staff misled their own board, made a series of calamitous misjudgments in Greece, became euphoric cheerleaders for the euro project, ignored warning signs of impending crisis, and collectively failed to grasp an elemental concept of currency theory. ..."

      Kyllä on nyt tilanne se, että Lagarden, Draghin, Merkelin ja muiden pahisten pitäisi erota. Mitään tuskin tulee tapahtumaan. Mutta mikä sai Lagarden omantunnon soimaamaan näin kovasti? Se korruptiosyytekö?

      Ambrose Evans-Pritchard 28.7.2016
      IMF myöntää tuhoisa rakkaussuhteen euron, pahoittelee Kreikan polttoitsemurhaa
      http://www.telegraph.co.uk/#source=refresh

      Tässä nettilehdessä Merkel uhoaa, etteivät terrori-iskut estä heitä toivottamasta pakolaisia tervetulleiksi.

      http://greece.trendolizer.com/2016/07/imf-admits-disastrous-love-affair-with-euro-apologises-for-the-immolation-of-greece.html

      Embarrassment for IMF as watchdog slams its eurozone record
      Trending story found an hour ago on www.independent.co.uk

      "Embarrassment for IMF as watchdog slams its eurozone record
      Found an hour ago (via www.independent.co.uk)
      The International Monetary Fund has been criticised by its own watchdog over its role in the eurozone crisis and for allowing “political intervention” to contaminate its technical economic analyses. In a powerful new... [ 0 Comments]"

      • Jäivät.kiinni

        Laitan tähän vielä lisäuutisia (koko teksti), koska muualla tulee tietyt poliittiset avustajat hyppimään silmille. Tässäkin on se seuraus, että pakolaistouhuilu menee rahattomaksi, jos eurolle tulee ongelmia.

        The Guardian (yleensä suvakki-työväen lehti eli demari, hyväksyy euron ja mamutuksen vaikka valheellakin höystettynä, mutta teksteissä on faktojakin)

        International Monetary Fund (IMF)
        IMF's own watchdog criticises its handling of eurozone crisis

        Larry Elliott Economics editor

        Thursday 28 July 2016 16.00 BST
        https://www.theguardian.com/business/2016/jul/28/imf-watchdog-criticises-handling-eurozone-crisis

        IMF's own watchdog criticises its handling of eurozone crisis
        "Fund was over-optimistic, failed to spot scale of problem and gave impression it was treating Europe differently, says report"


        "IEO teki viisi erityisiä suosituksia, mukaan lukien rahaston johto ja johtoryhmä on kehitettävä menettelyt rajoittamaan poliittista sekaantumista organisaation tekninen analyysi; että prosessit olisi vahvistettava, jotta sovittuja menettelyjä ja vain muuttuneet huolellisen harkinnan; ja että olisi uutta sitoutumista vastuullisuutta ja avoimuutta.
        Christine Lagarde, rahaston toimitusjohtaja, sanoi: "Kaiken Johtopäätökseni on, että rahaston osallistumista euroalueen kriisi on ollut pätevä menestys."

        Lagarde lisäsi, että kriisi euroalueella oli ennennäkemätön ja että rahasto tukemat ohjelmat oli "onnistunut ostamaan aikaa rakentaa palomuurit, estää kriisin leviäminen, ja jatkaa kasvua ja markkinoille pääsyn kolmessa neljästä tapauksesta" (Irlanti, Portugali ja Kypros).

        IMF toimitusjohtaja myönsi, että jälkiviisaita, oletuksia kasvusta Kreikassa oli osoittautunut liian optimistinen."

        Toinen teksti, kuten Independent:


        Embarrassment for Christine Lagarde and IMF as Fund's own watchdog slams its eurozone record
        28.7.2016
        http://www.independent.co.uk/news/business/news/embarrassment-for-christine-lagarde-and-imf-as-funds-own-watchdog-slams-its-eurozone-record-a7160031.html

        "The IMFs handling of the single currency emergency has been the cause of major internal discontent at the Fund and this verdict will be seen as a vindication of those criticisms"
        • Ben Chu Economics Editor
        • @Benchu_
        • 6 hours ago
        • 105 comments

        Kommentit:
        http://www.independent.co.uk/news/business/news/embarrassment-for-christine-lagarde-and-imf-as-funds-own-watchdog-slams-its-eurozone-record-a7160031.html#commentsDiv


      • Näin.tais.mennä

        Lagarde on teettänyt analyysejä, joissa on valedeltu Kreikan maksukykyä ja taloustilannetta, IMF:n luotettavuus on kärsinyt ja sen lisäksi IMF:n varoja on käytetty väärin perustein maksukyvyttömän maan tukipolitiikkaan. Lagarden rakkaus euroon tuli julki ilmeisesti, kun tänään paljataa mm. taloussanomat stressitestit.

        Sanoin eilen toisaalla, että eihän esim. Suomen talous- ja rahapolitiikka voi mennä analyyttisesti, kun yksi vallaspuolue on nähtävästi saanut tukea EU-komission, euroryhmän johtajalta Junckerilta ja vastaavilta vallaspomoilta. Mikään ei toimi talouden kontrolloinnissa, jos on poliittinen interventio, kuten IEO on sanonut IMF:n raportissa. Se interventio on lähtöisin euroalueen poliitikoilta, uusliberaali-poliitikkaa ja Saksan ddr-sosiaalidemari- sekä Ranskan kommunistipoliitikkaa.


      • Liian.pitkä

        Koska Lagarde on entinen euroryhmän jäsen ja oli Ranskan edustaja aikoinaan EU:ssa, hän kuuluu samaan poliittiiseen väärintoimineeseen tiimiin, joka veti KOVAAKIN KOVEMMIN YHTÄ KÖYTTÄ KREIKAN KONKURSSIN PALJASTUTTUA V . 2010 JÄLKEEN, TÄSSÄ IHMISTEN REAKTIOt kallispalkkaisista hyypiöistä, jotka ovat lähes kymmenen vuoden kiristyksen ja uhkailun takana Euroopassa. Tämä asia vaatisi lähes yhtä paljon käsittelyä kuin 2010-2016 aikana on yrietetty tyyppien toimista sanoa, mutta alkavatko toimittajat enää tekemään sitä?

        Kommentit:
        http://www.independent.co.uk/news/business/news/embarrassment-for-christine-lagarde-and-imf-as-funds-own-watchdog-slams-its-eurozone-record-a7160031.html#commentsDiv

        1. "Lagarde was one of the many nodding-dogs that David Cameron lined up to assure us that leaving the EU would be a disaster.

        2. "phil1edinburgh1
        Ms Lagarde is just another Brussels type French diplomat. They follow own rules and criticism is to be ignored because it is made the little people who are always wrong when they criticise the great and good like her. Even when she is convicted in French Courts she will try and hang onto her tax free salary and first class air travel in IMF."

        3. "The IMF is yet another organisation that is filled with incompetent Liberal Elite who are paid a fortune to distribute your tax money, and the are serial failures in this simple task."

        4. "2 hours ago
        "Ms Lagarde welcomed the IEO report but maintained she still saw the Fund’s performance in the eurozone crisis as “a qualified success” . She rejected the IEO’s recommendation the IMF should act to prevent political intervention interfering with its economic analysis and also rejected the IEO recommendation that the IMF should strengthen its procedures to ensure agreed policies by its board are fully carried through on the ground."

        Ms Lagarde - French arrogance, pride, corruption and stupidity personified.

        The sad thing is the British taxpayers contribution to the IMF is £40bn/year, putting every household on the line for £1,600 /year, so that the corrupt Lagarde can contemptibly ignore her own watchdog. "

        [= ""Ms Lagarde tyytyväinen IEO raportin mutta säilyy hän silti näki rahaston suorituskykyä euroalueen kriisin" pätevä menestys ". Hän hylkäsi IEO suositusta IMF tulisi toimia estääkseen poliittisia intervention puuttumatta sen taloudellisen analyysin ja hylkäsi IEO suosituksen että IMF olisi vahvistettava menettelyt, joilla varmistetaan sovitun politiikan sen hallitus ovat täysin toteutettiin paikan päällä. "

        Ms L"]

        5. "Lagarde is only interested in her beloved France, of which she hopes one day to be its president. French banks must be protected."
        [=Lagarde on kiinnostunut vain hänen rakastamaansa Ranskasta, jossa hän toivoo jonain päivänä olevansa presidentti. Ranskan pankit on suojattava]

        6. "KGHohenstauffen
        The history of Latin America proves how wrong IMF policies can be. Via the wrong kind of economic policies, political instability followed and this led to military dictatorships and war. They cut education, health, industrial development and infra-structure developments. They took a lot from those who had less. If you want peace, stay away from IMF and IMF advice. "

        [= Latinalaisen Amerikan historia osoittaa, kuinka väärässä (IMF) valuuttarahaston politiikka voi olla. Vääränlaisen talouspolitiikam, poliittinen epävakaus seurasi ja tämä johti sotilasdiktatuureja ja sotaan. Ne leikkasivat koulutuksesta, terveydestä, teollisesta kehityksestä ja infrastruktuurin kehityksestä. He ottivat paljon niiltä, joilla oli vähemmän. Jos haluat rauhaa, pysy kaukana IMF:stä ja IMF:n neuvoista."]

        => HUOM! Eurooppaahan on tulollaan sisällisotia, koska löyhä raha- ja talouspoliitikka ei pistänyt valtioiden kukkaron nyörejä kiinni. Merkel on luultavasti jotain kautta voinut jopa antaa luvan YK:lle olla tekemättä mitään ja hän ehkä haaveili kasvattavansa (?) saksalaisiin sisua, kun joutuisivat kohtaamaan saman ongleman kuin 1940-luvulla. En yhtään ihmettelisi, jos Merkel olisi ihan sopinut pakolaisinvaasion syöksemisestä tännen Eurooppaan, koska se oli mukana erään tutkija ja tiimin kautta maltillisiin islamisteihin ja tiesi niistä pakolaisonglemista. Putinin uhkailu voi johtaa suuren paukun tiputtamiseen jonnekin, siitä löysin eilen tiedon.

        7. "An economic report is only an opinion! Not a fact !"
        [=Talousraportti on vain mielipide! Ei fakta!"]

        => HUOM! Tällaiset kommentit ovat pelissä mukana passiivisesti olevilta demareiltä, jotka eivät halua paljastaa olevansa itse mukana "syyllisten" joukossa. Porukat ovat tyytyväisenä vastaanottaneet euroa, ilman minkään sortin valituksia ja bonukset sekä kalliistipalkatut ja muutkin EU:hun ja euroon liittyvät virat ovat kyllä heille kelvanneet ja vaurastuttaneet, kun toiset eivät ole niihin suostuneet, (Suomen pankkin, Rinteen, Jungnerin ja Urpin kommentoinnit, sama ulkomailla).

        8. "2 hours ago
        Are you trying to defend the incompetence of the IMF?"
        [=Yritätäkö puolustaa IMF:n epäpätevyyttä?"]


      • Valkopesu-juttu
        Liian.pitkä kirjoitti:

        Koska Lagarde on entinen euroryhmän jäsen ja oli Ranskan edustaja aikoinaan EU:ssa, hän kuuluu samaan poliittiiseen väärintoimineeseen tiimiin, joka veti KOVAAKIN KOVEMMIN YHTÄ KÖYTTÄ KREIKAN KONKURSSIN PALJASTUTTUA V . 2010 JÄLKEEN, TÄSSÄ IHMISTEN REAKTIOt kallispalkkaisista hyypiöistä, jotka ovat lähes kymmenen vuoden kiristyksen ja uhkailun takana Euroopassa. Tämä asia vaatisi lähes yhtä paljon käsittelyä kuin 2010-2016 aikana on yrietetty tyyppien toimista sanoa, mutta alkavatko toimittajat enää tekemään sitä?

        Kommentit:
        http://www.independent.co.uk/news/business/news/embarrassment-for-christine-lagarde-and-imf-as-funds-own-watchdog-slams-its-eurozone-record-a7160031.html#commentsDiv

        1. "Lagarde was one of the many nodding-dogs that David Cameron lined up to assure us that leaving the EU would be a disaster.

        2. "phil1edinburgh1
        Ms Lagarde is just another Brussels type French diplomat. They follow own rules and criticism is to be ignored because it is made the little people who are always wrong when they criticise the great and good like her. Even when she is convicted in French Courts she will try and hang onto her tax free salary and first class air travel in IMF."

        3. "The IMF is yet another organisation that is filled with incompetent Liberal Elite who are paid a fortune to distribute your tax money, and the are serial failures in this simple task."

        4. "2 hours ago
        "Ms Lagarde welcomed the IEO report but maintained she still saw the Fund’s performance in the eurozone crisis as “a qualified success” . She rejected the IEO’s recommendation the IMF should act to prevent political intervention interfering with its economic analysis and also rejected the IEO recommendation that the IMF should strengthen its procedures to ensure agreed policies by its board are fully carried through on the ground."

        Ms Lagarde - French arrogance, pride, corruption and stupidity personified.

        The sad thing is the British taxpayers contribution to the IMF is £40bn/year, putting every household on the line for £1,600 /year, so that the corrupt Lagarde can contemptibly ignore her own watchdog. "

        [= ""Ms Lagarde tyytyväinen IEO raportin mutta säilyy hän silti näki rahaston suorituskykyä euroalueen kriisin" pätevä menestys ". Hän hylkäsi IEO suositusta IMF tulisi toimia estääkseen poliittisia intervention puuttumatta sen taloudellisen analyysin ja hylkäsi IEO suosituksen että IMF olisi vahvistettava menettelyt, joilla varmistetaan sovitun politiikan sen hallitus ovat täysin toteutettiin paikan päällä. "

        Ms L"]

        5. "Lagarde is only interested in her beloved France, of which she hopes one day to be its president. French banks must be protected."
        [=Lagarde on kiinnostunut vain hänen rakastamaansa Ranskasta, jossa hän toivoo jonain päivänä olevansa presidentti. Ranskan pankit on suojattava]

        6. "KGHohenstauffen
        The history of Latin America proves how wrong IMF policies can be. Via the wrong kind of economic policies, political instability followed and this led to military dictatorships and war. They cut education, health, industrial development and infra-structure developments. They took a lot from those who had less. If you want peace, stay away from IMF and IMF advice. "

        [= Latinalaisen Amerikan historia osoittaa, kuinka väärässä (IMF) valuuttarahaston politiikka voi olla. Vääränlaisen talouspolitiikam, poliittinen epävakaus seurasi ja tämä johti sotilasdiktatuureja ja sotaan. Ne leikkasivat koulutuksesta, terveydestä, teollisesta kehityksestä ja infrastruktuurin kehityksestä. He ottivat paljon niiltä, joilla oli vähemmän. Jos haluat rauhaa, pysy kaukana IMF:stä ja IMF:n neuvoista."]

        => HUOM! Eurooppaahan on tulollaan sisällisotia, koska löyhä raha- ja talouspoliitikka ei pistänyt valtioiden kukkaron nyörejä kiinni. Merkel on luultavasti jotain kautta voinut jopa antaa luvan YK:lle olla tekemättä mitään ja hän ehkä haaveili kasvattavansa (?) saksalaisiin sisua, kun joutuisivat kohtaamaan saman ongleman kuin 1940-luvulla. En yhtään ihmettelisi, jos Merkel olisi ihan sopinut pakolaisinvaasion syöksemisestä tännen Eurooppaan, koska se oli mukana erään tutkija ja tiimin kautta maltillisiin islamisteihin ja tiesi niistä pakolaisonglemista. Putinin uhkailu voi johtaa suuren paukun tiputtamiseen jonnekin, siitä löysin eilen tiedon.

        7. "An economic report is only an opinion! Not a fact !"
        [=Talousraportti on vain mielipide! Ei fakta!"]

        => HUOM! Tällaiset kommentit ovat pelissä mukana passiivisesti olevilta demareiltä, jotka eivät halua paljastaa olevansa itse mukana "syyllisten" joukossa. Porukat ovat tyytyväisenä vastaanottaneet euroa, ilman minkään sortin valituksia ja bonukset sekä kalliistipalkatut ja muutkin EU:hun ja euroon liittyvät virat ovat kyllä heille kelvanneet ja vaurastuttaneet, kun toiset eivät ole niihin suostuneet, (Suomen pankkin, Rinteen, Jungnerin ja Urpin kommentoinnit, sama ulkomailla).

        8. "2 hours ago
        Are you trying to defend the incompetence of the IMF?"
        [=Yritätäkö puolustaa IMF:n epäpätevyyttä?"]

        The Quardian -lehti valkopesi Lagarden (IMF) töppäykset, tässä toinen linkki, suoraa puhetta.

        International Monetary Fund (IMF)
        IMF's own watchdog criticises its handling of eurozone crisis
        Larry Elliott Economics editor
        Thursday 28 July 2016 16.00 BST
        https://www.theguardian.com/business/2016/jul/28/imf-watchdog-criticises-handling-eurozone-crisis

        Kommentit:
        1. "Lets be honest the Euro is just a way for the Germans to export the unemployment problem they should be having to everyone else, a currency zone where one members currency is 20% undervalued is just a way to export the wealth of the
        DammedOutraged
        5h ago"

        2. "Quite the whitewash for the Guardian try the telegraphs

        http://www.telegraph.co.uk/business/2016/07/28/imf-admits-disastrous-love-affair-with-euro-apologises-for-the-i/

        If Greece was a success I would hate to see a complete screw up."


    • typeriä.ihmisiä

      Eikö ne itse tajua miten naurettavaa tuollainen uskovaisuus on? Luulevat jonkun allahin olevan olemassa? Pukupakko, paastopakko, naurettavia keinotekoisia tapoja.
      Ei ihmisen tarvitse missään maailman kolkassa uskoa yhtään mihinkään. Ruokaa saa kun käy töissä, vaatteet tarvitaan, ettei palele kun ei ole karvapeitettä. Yöllä nukutaan, koska on pimeää, päivällä ollaan hereillä.
      Maa kiertää aurinkoa, sateet tulee kun vesistöt höyrystyvät ja tiivistyvät pilviksi ym ym ym eikö kukaan voi opettaa ihmisiä elämään tavallista elämää?

      • Hirviö.tyyppejä

        Kouluttamattomia on helppo pelotella. Naiset täysiä uhreja lähes kaikelle, kuten romanikulttuurissakin. Yksikin äijä sanoi, että "ämmät on tehty raiskattavaksi, älkää laittako suomi24:n niitä uutisia. Ellei ämmä suostu vähän "avustetaan". Arvatkaapa,että suomalaisen puhumana alkoi raivostuttaa, stna. Kyllä tässä kohta ase on ostettava, että tällaisten roistojen kanssa pärjää "viidakossa".


    • faad

      Ei kyllä ole ihme, jos inho nousee. Esim. toi video, jossa isis-sanoo tuhoavansa Ranskan ja kehottaa veitsihyökkäyksiin.

      Tämä aikaansaa sen, että jokainen muslimi on potentiaalinen veitsihyökkääjä kansalaisten näkökulmasta. Oksettavaa ja saa ihmiset raivoihin. Kyllä olisi parempi muslimien hakeutua toisiin muslimimaihin asumaan, emme voi käsittää noin väkivaltaista asennetta muihin ihmisiin.

      • Peli-pitäisi-saada-poikk

        Kaikesta huolimatta Saksan ällölttävä johtaja, merkel sanoi eilisten uutisten mukaan, että "Terroristihyökkäyksistä huolimatta toivotamme turvapaikanhakijat tervetulleiksi".

        Vaikka ämmä luo naispakolaisiin turvallisuuden tunnetta, niin siitä huolimatta, hän altistaa suoraan saksalaiset riskitilanteisiin.


    • voiteitä

      Hillitkää inhonne ja vihanne, älkää kohdistako niitä viattomiin ihmisiin.
      Eihän nämä ole fiksun aikuisen ihmisen puheita.
      Häpeän esim. Teuvo Hakkaraista, miten ihmeessä hän voi olla eduskuntaryhmän jäsen. Minä ainakin toivoisin , että siellä on meitä viisaampia ihmisiä. Ei ainakaan vihan vellojia ja kansan ryhmää vastaan kiihottajia.
      Maassamme on ulkomaalaisia mm. myös muslimeja jo kolmannessa, neljännessä polvessa, ja tämä on heidän kotimaansa, halusi joku sitä tai ei.

      • Vihan.siemen.kylvetty

        Merkelin ja IMF:n toimet johtavat massiiviisin järjestelyihin ja sotiin. Eurooppaan sattaa silti vielä tulla sotia, vaikka IMF on pakon edessä joutunut kiinniittämään valheisiin huomiota. IMF:n määräyksistä leikattiin taloutta aikonaan myös Etelä-Amerikan maissa, kun USA:N globalisaatio ja valuutan vapauttamistoimet syöksivät valtioiden taloudet mahtaviin ongelmiin.

        Koulutuksesta, kehityksestä, infrasta, terveydenhuollosta leikkaaminen johtaa lukutaidottomuuteen ja toisiin kohdistuvaan viha-käytökseen. Näin toimitaan mm. öljyalueilla, kansalla ei ole mitään oikeuksia, sheikit ottavat voitot omaksi tulokseen ja ovat valtavan rikkaita, kansa on lukutaidotonta ja köyhää, samoin on myös sisemässä Afrikassa. Kun Sipilä vie Suomen IMF:n syliin, kohta viha roihuaa joka suunnalla.


      • jesuschrist

        Niin, kohdistakaa viha hallitukseen ja EU:hun jotka ovat aiheuttaneet ongelman. Eikä meidän kuulu tuhota eurooppa koska lähi-idäsä on hirmuhallituksia.


    • Harhaista_niin_harhaista

      Vainoharhaisuus ei ole uusi asia. Sitä on ollut maailman sivu ja tulee olemaan. Monet jopa elävät vainoharhojen lietsomisella. MV-lehti on siitä hyvä esimerkki.

      • puhut

        itsestäsi.
        Suosittelen ajan varaamista psykiatrille.


    • toivomen

      Kyllä kantasuomalaisten mitta rupee täyttyyn muslimijen takia, miksi eräät puoleet toivoo yhä enenmän maahanmuuttajia suomeen, ei vaan perkele mene veronmaksajan päähän, näistä loislaumoista ei yksinkertasesti ole mihinkään, eivät tule koskaan tekemään töitä, joku heistä saa kielteisen päätöksen jäädä tänne loisiin, vihervasurit ja demarit möykkää välittömästi,,,

    • dghfjghjhb

      Eiks Suomi24:n tarvitse palstoiltansa toisille keskustelunaloituksia siirtäessään poistattaa siirretyissä ketjuissa olevia kommentteja niiden osalta, jotka ei ole kirjoittaneet keskustelupalstalle kirjoittamiaan kommenttejaan maahanmuuttoaiheeseen?

    • tirkkou

      Suomen tuhoaminen on alkanut, aradit, afrikkalaiset muut loiseläjät ovat alakaneet levitä suomen maaperälle ja loppua ei ole näkyvissä, tulevaisuudessa pommit paukkuu veri virtaa sulenpätkiä lentelee ja paska haisee, tämähän on arkipäivää euroopassa ja varmasti tilanne pahenee tulevaisuudessa,,

    • RaamatuEnnustusToteutuu

      Raamatun ennustukset vain toteutuvat eikä sille Suomi voi enää yksinään mitään. Ruotsin ne on jo lähes vallanneet. Siellä on alueita joihin poliisikaan ei uskalla mennä.

      Poliisi haluaa kieltää mv-lehden koska poliisi pelkää jo omasta puolestaakin kuten on luettu. Enkä yhtään ihmettele.

    • vihastunutäitee

      Minäkään en voi enää yhtään sietää näitä muslimeja, en miehiä enkä naisia. Ylimielistä porukkaa. Nämä eläimellisine tapoineen ei kuulu sivistysvaltioihin. Maamme on pilattu näiden muslimien takia. Nyt saa joka päivä lukea lehdistä raiskauksista, pahoinpitelyistä, tapoista, varkauksista Suomessa. Mikä ihme meidän poliitikkojamme vaivaa, että tätä rikollisvyöryä ei saada pysäytettyä.
      Mikä on esteenä, että emme voi sulkea rajojamme. Suomen kansa on nyt niin kypsä, että kohta alkaa maan sisällä kahakoinnit. Oli tosi epäoikeudnmukaista, että maahanmuuttajanuorten pahoinpitelemä 15 v. lapsi, jonka matut vielä heittivät jokeen, ei saanut poliisilta asianmukaista asian käsittelyä muka resurssipulan takia. Mutta jos kantasuomslaiset olisivat pahoinpidelleet 15 v. matun ja heittäneet jokeen, niin kaikki mediat suurine otikoineen olidivat kiroittaneet asiasta rasistisena tekona ja asia poliii olisi heti aloittanut tutkinnan. Suomi ei ol enää oikeusvaltio ja laki ei ole kaikille sama. Kiinnostaii tietää mitkä asiat ovat olleet tärkeämpiä kuin tämän matujen pahoinpitelemäksi joutuneen pojan tapaus, joka on mielestäni tappoyritys. Silminnäkijöitä löytyy mm. ne kolme tyttöä, jotka pelastivat pojan. Poliisin olisi pitänyt antaa julkinen kiitos näille tytöille.

    • Opetusta_nopeasti

      Moni muslimi ei ole eläissään saanut tilaisuutta kyseenalaistaa islamia. Heille ei ole opetettu tieteellistä ajattelua tai paljoa mitään muista uskonnoista. Kotoutukseen täytyisi nopeasti sisällyttää näiden perusasioiden opetusta. Ja muslimien täytyy myöntää, että myös kristityt, ateistit jne. ovat yhtä arvokkaita kuin he.

    • jesuschrist

      Ei tarvitse valvoa jokaista moskeijaa. Riittää että salafistien moskeijat valvotaan ja suljetaan. Salafismi eli sunni wahabismi on se versio islamin uskosta jossa saarnataan sotaa. Muut harat ajatttelee että Jihad on lähinnä henkistä taistelua satanaa vastaan. Lähinnä turkki ja saudiarabia on rahoittanut salafistimoskeijoiden rakentamista länsieuroooppaan.

      Euroopassa on kymmenisen tunnettua moskeijaa jossa terrorimia saarnataan. Riittää että nämä suljetaan. Turvapalvelut ja poliisi tietää hyvin mitkä paikat on kyseessä. Kuka niissä on aktiivinen. Mutta kun euroopassa vallitsee sanan ja uskonnon vapaus. Ei salafismi ole uskontoa eikä islaminuskontoakaan. Lait euroopanlaajuisesti uudelleentarkasteluun.

    • realistia

      hyvä teksti
      ISLAM EI OLE ROTU,EIKÄ ROTU OLE USKONTO

      ON täysin älyllisesti alamittaista sekoittaa keskenään rotua ja uskoantoa.

      Kaikki valkoiset eivät ole kristittyjä ,eivätkä kaikki tummaihoiset ole muslimeja.
      Mutta suwaitsevaisto yrittää väen väkisin vääntää rasismia siitä, että joku rohkenee arvostella muhamettejä ja muhamettiläisyyttä.

      Luulenpa myös, että tuon sanan ”muhamettiläisuus” käyttäminen on suwakkien mielestä äärimmäisen huonoa käytöstä. No, se nyt sattuu olemaan, erittäin kuvaava sana -vanha suomalainen ilmaisu islamilaisista-, eikä sen käyttö ainakaan vielä ole rangaistavaa.

      ON KUVOTTAVAA
      Että suwaitsevaistoamme, ei pennin vertaa kiinnosta esimerkiksi leipäjonoihin ajetut suomalaiset mutta auta Armias mikä älämölö on noussut,kun hallitus vihdoin viimeinen sai aikaan ulkomaalaislakiin kiristyksiä jotka ehkä edes hieman hillitsevät toistaiseksi hallitsematonta käpykaartilaisten virtaa tänne, ennen muuta vähentämällä suoranaisia vetovoimatekijöitä.

      MILJARDI EUROA ON ISO RAHA

      Se on noin kaksi prosenttia Suomen valtion budjetista ja se uppoaa tuohon All inclusive - mamujen ylläpitämiseen vuodessa !

      Eikä miljardit,kymmenetkään tule riittämään jos suwakit saavat tahtonsa läpi eli avataan rajat kokonaan.

      On täysin yläpuolella ymmärryksen, että esimerkiksi Vihreiden P. Haavisto puhuu ”vastuusta” ja samaan hengenvetoon sanoo, että ”ei ole mitään ylärajaa pakolaisten vastaanottamiselle”.
      Kuinka joku vastuullisessa asemassa oleva ihminen voi julkisesti kääntää vastuun ja vastuuttomuuden ylösalaisin ?
      Kenen asialla Vihreät ovat, eivät ainakaan Suomen ja suomalaisten, puhumattakaan suomalaisuudesta.

      Voisin ymmärtää jos puhujana olisi kymmen kesäinen ”hevostyttö” mutta, hei aikuinen viiskymppinen suomalainen - järkevänä pidetty- entinen ministeri, entinen presidenttiehdokas ja nykyinenkin kansanedustaja.

      ”TAXIGALLUP”
      Keskustelin erään taksimiehen kanssa, joka itse sanoa seuraavaa ” taksigallupin mukaan 85 prosenttia asiakkaista ei ymmärrä tätä partalasten hyyssämistä, mutta ,kun katsoo, kuuntelee ja lukee uutisia niin saa kuvan, että luvut ovat päinvastaiset”.

      Mun kokemus ja samaa sanomaa olen kuullut muilta on sama kuin tuolla ”gallupintekijällä”.
      Tässä on yksi syy miksi suwakit kavahtavat mahdollista kansanäänestystä Suomen maahanmuuttolinjasta tai EU- tai eurojäsenyydestä.

      Suwakkeja hirvittää ja syystä, että äänestystulos heidän hellimiään ajatuksiaan ja tavoitteitaan kohtaan olisi murskaava.
      Suwakki ei pelkää mitään muuta enempää kuin demokratiaa, tasa-arvoa, sananvapautta, oikeudenmukaisuutta ja Suomen vahvaa itsenäisyyttä.

    • Itsenäisyystakaisin

      Matut yrittivät tappaa suomalaisen lapsen!
      SILMÄT AUKI: TÄTÄ EI PERKELE KÄY!
      NYT RIITTÄÄ !
      MATUT ULOS!
      MISSÄ ON SUOMEN TURVALLISUUS SUOMALAISILLE?

    • Piruvieköön

      Eduskunta lomailee nyt.

    • Naiskansanedustaja

      ...ja lomat jatkuu, eikä rahantuloa voi estää. Kohta edessä on ennenaikainen eläke nuorelle naiselle, ja saahan sen pitää vaikka menisin töihinkin. Repikää siitä. En viitsi tehdä mitään ongelmien korjaamiseksi, vaan meuhkaan pakolaisten vapaudesta ja oikeudesta tulla ja olla Suomessa meidän elätettävinä. Suomi ei kuulu suomalaisille, vaan Suomi on koko maailman. En tiedä mitä siitä seuraa, enkä sitä kuka sen maksaa, mutta olen niin ihanan hyvä ihminen itse, ettei se haittaa.

    • Rööperiinmäkaipaan

      Joko on lomat pidetty ja päästy takaisin unelmoimaan? Auvoisa onkin mamutuksen ihanuus ja Suomen tulevaisuus.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      61
      5884
    2. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      62
      3114
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      55
      2506
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      347
      1153
    5. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      40
      1131
    6. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1094
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      4
      917
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      823
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      801
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      793
    Aihe