Vihreät nuoret vetoavat: Järjestäytynyt rasismi

rikoslakiin

Nyt Vihreät nuoret vetoavat: Järjestäytynyt rasismi rikoslakiin – "nykyhallinto on aseeton puuttumaan raakaankin toimintaan"
Tänään klo 06:00

Vihreiden nuorten puheenjohtajat aloittivat kampanjan sen puolesta, että järjestäytynyt rasismi kirjattaisiin Suomen rikoslakiin kansainvälisten sopimusten mukaisesti.


Vihreiden nuorten puheenjohtajat aloittivat kansalaiskampanjan siitä, että järjestäytynyt rasismi kirjattaisiin rikoslakiin.
Puheenjohtajat huomauttavat, että kansainvälisiä velvoitteita ei ole vieläkään toteutettu Suomen lainsäädännössä.
He haluavat kampanjallaan osoittaa, että rasistiselle toiminnalle ei ole sijaa Suomessa.


Vihreiden nuorten puheenjohtajat Jaakko Mustakallio ja Saara Ilvessalo aloittivat kampanjan

Vihreiden nuorten puheenjohtajat Jaakko Mustakallio ja Saara Ilvessalo aloittivat kampanjan "Huominen ilman pelkoa - järjestäytynyt rasismi rikoslakiin". VIHREÄT NUORET / KAMPANJA

Vihreiden nuorten puheenjohtajat Jaakko Mustakallio ja Saara Ilvessalo aloittivat perjantaina laajan, sitoutumattoman kansalaiskampanjan, jonka tarkoituksena on saada kirjattua järjestäytynyt rasismi rikoslakiin.

Kampanjan nimi on ”Huominen ilman pelkoa – järjestäytynyt rasismi rikoslakiin”. Puheenjohtajat haluavat kampanjallaan muuttaa nykyistä rikoslakia ja yhdistyslakia niin, että järjestäytynyt rasismi kielletään.

– Keräämme vetoomusta, jolla pyrimme saamaan yli 100 kansanedustajaa allekirjoittamaan lakialoitteen. Haluamme saattaa Suomen lain vastaamaan kansainvälisiä velvoitetta, sillä rotusyrjinnän vastaisen sopimuksen velvoitteet eivät toteudu, Mustakallio kommentoi Iltalehdelle.


Ei kokoontumisvapautta


Vetoomuksessaan lakialoitteen puolesta puheenjohtajat huomauttavat, että Suomella on YK:n rotusyrjinnän vastaisen sopimuksen nimissä velvollisuus kieltää rasismia edistävät ja siihen yllyttävät järjestöt sekä muu organisoitu toiminta.

Myös tällaisiin järjestöihin tai toimintaan osallistumista on sopimuksen mukaan pidettävä laissa rangaistavana tekona.

– Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen linjausten mukaan kokoontumisvapaus ei ulotu rasistiseen liikehdintään, Mustakallio ja Ilvessalo sanovat vetoomuksessaan.

Heidän mielestään kansainvälisiä velvoitteita ei ole toteutettu Suomen lainsäädännössä.

– Julkisella vallalla on velvollisuus toimia kansainvälisten sopimusten voimaan saattamiseksi yhdistyslaissa ja rikoslaissa, joissa järjestäytynyt rasismi tulee kieltää ja siihen osallistuminen kriminalisoida, Ilvessalo sanoo kampanjan tiedotteessa.


”Nykyhallinto voimaton”






Mustakallio ja Ilvessalo haluavat aloittamallaan kampanjalla osoittaa, että rasistiselle toiminnalle ei ole sijaa Suomessa.

– Emme voi hyväksyä sitä, että nykyhallinto on voimaton ja aseeton puuttumaan jopa raakaankin järjestäytyneeseen rasistiseen toimintaan. Kansalaisvapauksia ei saa käyttää toisten ihmisryhmien kansalaisvapauksien rajoittamiseen, Mustakallio sanoo.

Hän toteaa, että viranomaisille on annettava selkeät ohjeet siihen, miten järjestäytyneeseen rasistiseen toimintaan voi puuttua.

– Nykyään luodaan epäselvää kuvaa, on paljon harmaata aluetta. Emme rupea kenenkään tuomareiksi – lainmuutoksien jälkeen tuomioistuimet voivat nykyistä paremmin linjata, mitkä ryhmät käyttävät omia kansalaisvapauksiaan toisten kansalaisvapauksien rajoittamiseen.

Vetoomuksen lakialoitteen puolesta voi allekirjoittaa kampanjan verkkosivuilla http://www.rasismirikoslakiin.fi. Vetoomus luovutetaan kansanedustajille lokakuussa.

Kampanjaa voi seurata jakamalla kokemuksia rasismista hashtagilla #rasismirikoslakiin.


Oikeusministeriö seuraa


Oikeus- ja työministeri Jari Lindströmin (ps) erityisavustaja Leena Riekkola toteaa, että oikeusministeriössä mahdollisesti käydään Vihreiden nuorten ehdotusta läpi.

– Katsomme ehdotuksen sisältöä, mitä siinä ehdotetaan kriminalisoitavaksi. Minulla on vielä huonot tiedot esityksen koko sisällöstä, Riekkola toteaa.

Riekkolan mukaan oikeusministeriö seuraa kampanjasta noussutta keskustelua ja vetoomuksen etenemistä.

TIINA SAARI
[email protected]

61

550

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kysymyksiäni

      Kampanjan nimi on ”Huominen ilman pelkoa – järjestäytynyt rasismi rikoslakiin”.

      Tarkoiteenka tässä rasismia ulkomaalaisia kohtaan?

      Puututaanko jos ulkomaalaiset harrastavat rasismia vaikka seksuaalivähemmistöjä kohtaan?

      • haastis

        Tuntuu olevan aika erillaiset pelot ihmisillä,itse pelkään noita hulluja siinä missä juutalaiset natsisaksassa natseja 1934. Merkit on samat..


      • ikuinenpelko

        Huominen ilman pelkoa ei toteudu niin kauan kuin täällä on jihadisteja, joiden määrää ei edes tiedetä sekä myös raiskaavia ja ryöstäviä muslimeja. Meillä oli huominen ilman pelkoa vielä silloin, kun ei ollut näitä muslimeja maassamme. Tämä on faktaa.Turha heitellä natsi ja rasismikortteja.Minulle arjesta on tullut pelottava ja elämäni on nyt rajoittunutta, koska en uskalla liikkua iltaisin yksin ulkona ja kartan suuria massatapahtumia.


    • skdjksjd

      Jaa, itiksen kuhinat sitten loppuu.

    • pois.mokomat

      Suomessa ei vihreiden mielestä ole muita ongelmia. Heitä huolestuttaa ainoastaan se, että on maahanmuuttokriittisyyttä maahan tunkeutuvia loisia kohtaan.

      • unelmissako

        Ei mitään mainintaa pakolaisten aiheuttamista ongelmista.

        Meillä on unelma!


      • vittu.ku.tyhymä
        unelmissako kirjoitti:

        Ei mitään mainintaa pakolaisten aiheuttamista ongelmista.

        Meillä on unelma!

        BUUUAAAAHHAAAHHAAAAAHHAAAAA... EEEEHHEEEEHHHEEEEEHHHEEEEE... vittu sä oot hauska. sä oot mun idoli... AAAHHAAAHHAAAAAAHHAAAAAAA...OOOOHHHOOOOOHHHOOOOOHHHOOOOO


      • Vittu.ku.viisasta

        Vihdoinkin järkevä kommentti vihreiltä. :)


      • Vittu.ku.viisastaperse
        Vittu.ku.viisasta kirjoitti:

        Vihdoinkin järkevä kommentti vihreiltä. :)

        Mutiasit joutaisivat raiskaaman nuo hyyskät.:)


      • kissatpöydälle
        unelmissako kirjoitti:

        Ei mitään mainintaa pakolaisten aiheuttamista ongelmista.

        Meillä on unelma!

        Mitä positiivista nämä pakolaiset ovat tuoneet mukanaan? MInulle ei tule kuin negatiivisia seurauksia mieleen. Asioista on voitava puhua rehellisesti ja avoimesti.
        Vihervassarit ovat tyhmempiä kuin luulin. Ei ole mikään tae, vaikka olisi lakia opiskellut. Tosin tässä hamutaan itselle valtava määrä asiakkaita veronmaksajien piikkiin. Pitäisi saada kaikkien lakimiesten ym. henkilöiden nimilista, jotka hoitavat näiden pakolaisten valitusasioita. palkka on peräti 14 000e/kk, joten eiköhän tämä haise ja pitkälle.


    • Vihreätonperseestä

      No hyvä sitten voidaan tuomita järjestäytyneet vihreät Suomen kantaväestöä kohdistuvasta rasismista. Suomi on pieni kansa ja suvakkien mielestä maahanmuutto kriittiset suomalaiset ovat vähemmistö osa eli eikö siinä rasismin kriteerit täyty.

      • tasapuolisesti

        Samaa mieltä


      • dfgfgshfgj

        Samoin ajattelen.


      • Turkkisucks

        Täyttyy. Vihreät rikkoisivat lakia yhdenvertaisuuden periaatteesta. Vihreät ovat ottaneet näköjään oppia Turkin presidentistä. Niinhän siellä puolueessa onkin turkkilaistaustainen, joten eipä ihme, että tällaista sopaa yrittävät syöttää.


      • hgjhkk

        Juuri näin.


    • vaimitensemeni

      Eli ääri-islami kielletään Suomessa.

    • vihreät.ovat.myöhässä

      Kalifaatin mukaan islam on väkivaltainen, ja sen kohteena tulee jatkossa olemaan ateistit ja liberaalit. Tosin ihmettelen miksi liberaalit, koska hehän ovat edesauttaneet isiksen toimintaa politiikallaan. Punavihreät ovat käyneet edesauttamasa pakolaisleirien mellakoita ja väkivaltaisuuksia kantaväestöä kohtaan ja auttaneet pakolaisia järjestäytymään. Yleensä nämä hölmöt on tapettu vasta kun paha on vallassa.

    • kofkofkof

      Säälittävää, minusta tasa-arvo kaikille ihmisille pitäisi olla. Kyllä rikoslaki ja kunnianloukkauslaki pitäisi jo riittää sisällään, jos joku tuntee itsensä loukatuksi.

      Ei pitäisi mitään kansanryhmää nostaa toisten yläpuolelle. Sananvapauden ja kokoontumisvapauden rajoittamisesta ei hyvää seuraisi. Tietysti anarkistipellejen kokoontumista ja ihmisten kivittämistä ja omaisuuden vahingoittamista ei pitäisi millään lailla rajoittaa.

      Jos olisin musta, tuntisin itseni loukatuksi, jos minua arvellaan niin avuttomaksi ja toisen luokan ihmiseksi, että oikein lailla pitäisi suojella. Vähän niinkuin harvinainen rikkaruoho.

    • eri_reitit

      Onko vihreillä ohituskaista kansalaisaloitteelle ?

      Toiset joutuvat tekmään roskakoriin vipattavia kansalaisaloitteita mutta vihreätpä tekevät mitä lystäävät !

    • pellepoliitikot

      Tyypillistä muodikasta ja turvallista öyhöttämistä.

    • etsilleenn

      Suomessa on myös järjestäytynyttä anarkismia joka on kitkettävä pois.

    • VihreätTöihin

      Kaikille vihreille olisi järjestettävä Töitä! Silloin tällaiset huuhaat unohtuisivat.

    • marjukkah
    • KaikkiVainIhmisiä

      Mitähän eläinrotua nuo hössäkkeet tarkoittanevat? Ihmisrotuja kun on vain yksi. Ehkä joku globaalikommunismin tyhmä oppilapsi luulee mustia ja valkoihoisia eri roduiksi, mutta näin ei nykytieteen mukaan ole. Eli se, että he haluaisivat leimata toisenväriset ihmiset oikein eri 'roduiksi' on ihmisarvoa loukkaavaa.

      Kaikki erilaisuus kunniaan - kunkin omassa maassa. Rikastukoon kukin kansallisvaltio olemalla aidosti oma itsensä, vaalimalla omaa kieltään ja kulttuuriaan. Käydään vierailulla toistemme luona, mutta ei sallita nwo-agendoja, joiden tarkoituksena on luoda maailmanlaajuinen kulttuuriton, tasaisenruskea orjatyöläismassa ilman maiden rajoja. Se ei ole ihmisen arvoinen tulevaisuudennäky.

      Sananvapaus uudestaan kunniaan, ja yksilön vapaus elää rehellisenä omille tunteilleen ja ajatuksilleen. Jos ajatuksiaan haluaa muuttaa, sen voi parhaiten tehdä asiallisen keskustelun ja pohtivan asioihin perehtymisen kautta, ei diktaattorimaisen lain painostuksessa.

      Kommunismi on aina käyttänyt hyväuskoisia hölmöjä lapiomiehinään. Heidät poistetaan kuvioista, kun heitä on käytetty saavuttamaan pahaenteiset tarkoitukset. Samaa ihmisperhettä me olemme, jopa ne taustalla vaikuttavat hirvitykset.

    • Globalisaatio

      Jotekin surullista, että kouluttamattoman räkänokan tekeleillä on noin suuri mekrkitys noihin ihmisiin. Massahysterian ikävä puoli on juuri tuo että Ilja Janistkin peittää niiden koko auringon ja tulee öisin esiin sänkyjen alta. Mitä tässä suomeski ehdotetaan, niin mielipiteen ja ajatusten vapauden rajoittamista, halutaan siis kieltää ihmisen oma ymmärrys ja sen ääneen sanominen, minkä he näkevät ja kokevat. Olen nyt ollut lukematta iltalehteä ja iltasanomaa 21 päivää ja olen pärjännyt mainiosti ilman, en myöskään katso medioita muualta kuten uutisia, sillä lopuksi kaikki ovat samaa sisältöätuottavaa ja markkinavoimaa kumartavaa huuhaata. Tukijoiden tekisi hyvää saada aikaan laumakäyttäytymis ja massahysteria tutkimus, sillä nuo ihmiset kokevat täysin perukseetonta mutta aivan aitoa pelkoa rassismista ja se on omalla tavallaan jopa huvitavaa.

      Rasismi juuret ovat kuitenkin syvällä, rasismi syntyy epätasaarvosta ja köyhyydestä, rasismi syntyy kun menettää koulupaikansa ja työpaikkansa henkilölle joka on eri etnisyyttä.. mutta eihän se ole keltään pois sanotaan,kyllä se vähän taitaa kuitenkin olla? Rasismia syntyy antirasismin seurauksena, pakottaminen, alistaminen, syyyttäminen vievät rasismiin. Joka kerta kun ihminen kuulee sanan vihreät tai den grönä, syntyy lisää rassiteja. Rasismi on vakava asia, mutta ei senempää kun antirasismi, molemmissa pyritään alistamaan syntyperän ja rodun perusteella. Suomalaiset ovat aina olleet orja kansaa ja siksi siirtomaaisännäksi snaominen on loukaavaa. Jos halutaan eroon rasismista pitää lopettaa antirasismi. Jokainen kerta kun asiasta puhutaan ongelma syvenee ,sillä ongelmaa ei aluksi ollut olemassa. Rasismista pääsee kun alkaa kohtelemaan valkoisia kuten mustia.. tasaarvoisesti. Niin kauan kun valkoiset kakarat on ilman kouluja tai töitä, täällä on rasismia

      • On.sulla.helppoo

        "Rasismi juuret ovat kuitenkin syvällä, rasismi syntyy epätasaarvosta ja köyhyydestä, rasismi syntyy kun menettää koulupaikansa ja työpaikkansa henkilölle joka on eri etnisyyttä.. mutta eihän se ole keltään pois sanotaan,kyllä se vähän taitaa kuitenkin olla? Rasismia syntyy antirasismin seurauksena, pakottaminen, alistaminen, syyyttämine"


        Etkö vain voi kirjoittaa siitä kirjan, viedä se kustantajalle ja tehdä sillä sisälöllä suuret rahat? Millä elät tällä hetkellä? Saatko valtiolta jotain helppoja rahoja ja etuuksia, joista ei vaadita mitään työntekoa? Miten sinulla on tähän aikaa? Paljonko on kuukausiansiot? Tarjoaisitko minullekin töitä? Voin kirjoitella anti-rasismista, jos maksat siitä tessin mukaisen palkan?

        Siis tarjotko minullekin työtä, olen aivan auki ja haluan tehdä jotain elääkseni.


      • daaew
        On.sulla.helppoo kirjoitti:

        "Rasismi juuret ovat kuitenkin syvällä, rasismi syntyy epätasaarvosta ja köyhyydestä, rasismi syntyy kun menettää koulupaikansa ja työpaikkansa henkilölle joka on eri etnisyyttä.. mutta eihän se ole keltään pois sanotaan,kyllä se vähän taitaa kuitenkin olla? Rasismia syntyy antirasismin seurauksena, pakottaminen, alistaminen, syyyttämine"


        Etkö vain voi kirjoittaa siitä kirjan, viedä se kustantajalle ja tehdä sillä sisälöllä suuret rahat? Millä elät tällä hetkellä? Saatko valtiolta jotain helppoja rahoja ja etuuksia, joista ei vaadita mitään työntekoa? Miten sinulla on tähän aikaa? Paljonko on kuukausiansiot? Tarjoaisitko minullekin töitä? Voin kirjoitella anti-rasismista, jos maksat siitä tessin mukaisen palkan?

        Siis tarjotko minullekin työtä, olen aivan auki ja haluan tehdä jotain elääkseni.

        Jos vähemmän sieniä ja mustikoita? Olen ensihoitaja, elän työllä. Ei palkan maksaa kunta, 160 tuntia viikossa on työaika. Vuorotyötä, 3900 kk/brutto(ei alan työtä). Ei, mutta jos kouluun menisit? Sun pitää itsesi löytää paikkasi ja työsi maailmassa.


    • vaiettäsillälailla

      No mutta, sitten vihreä puolue pitää määritellä rikollisjärjestöksi, sillä lakipykälien kanssa puuhastelu ilman todellista laintuntemusta, on rikollisuutta kauheimmillaan.

    • Vihreävaara

      Tuo Ruotsista tullut sinisilmäisyys tuhoaa meidät. Ruotsia on enää mahdotonta pelastaa. Liian paljon ja huonolaatuisia maahanmuuttajia.
      Hyvin pieni määrä väkivaltaisia muslimikiihkoilijoita saa meidät kaikki panttivangeiksi. Jossain vaiheessa tulee vastareaktio, mutta se on liian myöhäistä. Sivistyneet ihmiset eivät mahda mitään väkivaltaisille johadisteulle.
      Vihreät haluavat korostaa, miten kaikki ongelmat mitä aiheutuu, kun meille tuodaan ihmisiä somaliasta, Afganistanista, Irakista, syyriasta on MEIDÄN vika.
      Ihmisiä jotka eivät koskaan ole oppineet toimimaan yhteisten arvojen ja tavoitteiden eteen.
      Vihreiden ja muiden kannattaisi keskittyä myös ongelmiin. Miksi Norjassa naiset joutuvat värjäämään vaaleat hiukset tummiksi. Miksi Ruotsissa naiset eivät voi liikkua missä haluavat ja pukeutumaan miten haluavat. Miten mamuongelmalähiöt, joukkoraiskaukset, palavat koulut ja autot, rosvojengit, terrorismin pelko? Kuinka paljon muslimisiirtolaisia Suomeen voidaan ottaa 10 000, 100 000, 1000 0000? Miksi noista ei voi puhua ?
      Jos haluat puhua noista ongelmista, niin olet vihreiden mielestä Adolf Hitlerin inkarnaatio.

      • miettikäänekenelläaivot

        Suvakit vihreät etunenässä ovat saaneet kaikki jo lähes panttivangeiksi omiin maihinsa. Sanoin jo vuosia sitten, kun näitä ensimmäisiä rasismilakeja ja muita tänne haluttiin, että eihän tuossa ole mitään järkeä, että viranomaiset sitovat omat kätensä eivätkä voi ja uskalla tehdä millekään asialle mitään. Ja oikeassa olin. Koko ajan mennään syvemmälle nöyristelyssä ja kumartelussa JA TOISINAJATTELIJOIDEN VAINOAMISESSA.

        Oikein hienoa Neuvostoystävien elämää! Hyvin olette seuraava sukupolvi ottaneet vanhempienne mädätykset käyttöön. Ovat varmasti teistä ihan helvetin ylpeitä!
        Ja sitten kun ette jaksa enää leikkiä vallankumouksellista ja hyväntekijää voitte kääntää vanhempienne tavoin takkinne ja alkaa imuroimaan valuuttaa sinne tilillenne.


      • Tyv75bc

        "Tuo Ruotsista tullut sinisilmäisyys tuhoaa meidät. Ruotsia on enää mahdotonta pelastaa. Liian paljon ja huonolaatuisia maahanmuuttajia."

        Niin, olen tehnyt tuosta sellaisen johtopäätöksen, että Suomi kääntyy samaan uskoon lännestä alkaen. Sama malli kuin aikoinaan Kustaa Vaasan ja muiden Ruotsin hallitsijoiden tännen jalkauttamien rälssisukujen. Ensin Turku ja länsirannikko, Vaasa pohjoisempana. Suomalaiset vetäytyvät itään.

        Jotenkin tämä pitäisi nyt estää, mutta kun eu-uskovaiset luopio-poliitikot eivät suostu sulkemaan rajoja. Kerran mietin, mitä tekisi Ruotsi, jos Suomi päättäisi yksipuolisesta laittaa länsirajoille kontrollin, passivaatimukset ja täydet aidat.


    • maasvk10

      Työttömät,asunottomat, kouluttamattomat ja vanhukset jotka ette saa hoitoa, hamamsmädästä kärsivät köyhät, sairaat lapset.. valkoiset, älkää olko niin rasisteja. Fanaatiokn ja älykkään erotta aika hyvin siitä, että aidosti älykäs olisi poistanut rasismin eriarviosuuden mukana, tässä vihreiden mallissa käydää lyömässä henkisesti turpaan erimieltä olevaa vapaan maailman nimissä. Rasismi loppuu kun rasisti saa leipää (auto,asunto,työ,ruoka,lääkäri,lääke) ei ennen. Tosi mellakoimienen on helpompaa kun duunin tekeminen,siksi ulkomaanapua on niin suosittua..Ei tarvi nähdä kun epäonnsituu.

      • hkjhkjhrkjhtjlkhtöht

        Suurin osa rasismiksi nimitettyä on vain terveen järjen käyttöä. Ei maan tuhoamisen vastustaminen ole mitään rasismia. Nämä rasisteiksi syyttelevät eivät vain pärjää perusteluilla ja argumenteilla mitenkään, joten toiset pitää sitten hiljentää tavalla tai toisella. Pitäisi vain ottaa valta pois rasismikortilta kerran sitä väärinkäytetään koko ajan.


      • Pois.Suomesta

        Vihreät pitäisi saada jollekin autiolle saarelle aatteineen, perustakoon sinne valtion.


    • nimi.listaan

      Ohhohoh kuinka palstan kaikki viisi päivystävää rasistiöyhöttäjää on havahtuneet hakkaamaan viestejä näppäimistöt savuten. Siispä käyn kannattamassa kyseistä aloitetta ihan jo tuon takia.

      • J.Kerppi

        Mikä sinä olet nimittelemään toisia rasisteiksi. Sellaista oikeutta ei kukaan ole sinulle antanut. Puhu asiasta äläkä muusta.


      • allekirjoitasehörhö

        onko spr-natsi käynyt laittamassa nimensä jo listaan? Kai Niuvanniemessä voi nettiä käyttää? Muista allekirjoituksessa sitten oletko tänään Napoleon vain keisari Nero.


    • HullutVillet

      Vihreät on yhteiskunnan syöpä, josta pitää päästä eroon!

    • J.Kerppi

      Suomessa on ehdottomasti säilyttävä oikeus ilmaista mielipiteensä vapaasti mistä tahansa aiheesta. Vihreät ovat kansakunnan ainoat fasistit.

    • oi.suuri.ja.mahtava.eu

      Vihreiden liberalismi on aiheuttanut tämän kammottavan tuhon joka Euroopan manteretta kohtaa. Nyt he sitten ovat kieltämässä sen vastavoiman aivan kuten armaassa Neuvostoliitossakin aikoinaan tehtiin.Mihinkäs siitä punaisesta päästäisiin. Ei mihinkään.

    • nbvchjgh

      Toi viherpiipertäjien öyhötys on kuin lastenloru.Joka toista haukkuu,sen napa paukkuu.

    • Umpihumalassa

      Suomalaisia pidetään juoppoina ja tyhminä eteläisen euroopan lomakohteissa. Pitäisikö Vihreiden R-kortin ylettyä aina matkanjärjestäjiin asti? Sitenvelvoittaa, ettei yhdenkään Suomalaisen tarvitse kokea rasismia lomamatkansa aikana!!

    • suvakkionvajakki

      olenko järjestäytynyt rasisti jos facebook sivullani on tunnettu toisinajattelija?

    • ehttomast1

      arabeja äytys tappamaan

    • ViherItuPeipponen

      Lähestyn aihetta varovasti.

      Tiedämme kaikki, että Suomessa on kalenterirasismia! Nostan esille kristillisen juhlan nimeltä joulu (tai pääsiäinen). Tiedämme kaikki, että joulu on lähtökohtaisesti kristillinen juhla. On totta, että jopa Roomalaisilla oli talven sydämeen ajoittuva Saturnalia-juhla joulun aikaan.

      Olen huolestunut tästä pakkouskonnollisesta ja kalenteriin liittyvästä rasismista! Minusta tämä on ennenkuulumatonta pakkokristillisyyden tuottamista ja emme saa loukata muslimeja tai vaikkapa ateisteja enää. Suomalaisten kristillinen juhla on poistettava, kun se on kalenterirasistinen ilmiö! Vaatimukseni on kohtuullinen ja Pride henkisessä maassamme täytyy kunnioittaa toisia kulttuureja ja rikastua niistä.

      Lähetän viestiä tästä vihreille ja toivon heidän ottavan kopin PRO JOULU POIS aloitteestani. Lisäksi teen kansalaisaloitteen asiasta, joka ilmestyy piakkoin luettavaksi. Toivon teidän jokaisen vihreäsieluisen äänestävän aloitteen puolesta, jotta maastamme saadaan monikulttuurisen mallin basaari nyt ja heti!

    • Tavantampio

      Viherkommarit haluavat mielivaltaisen lain, jonka avulla he tekisivät poliisista palvelijansa jonka voi halutessaan lähettää kiusaamaan eri mieltä olevia.
      Samalla tavalla kuin muslimimaissa joissa vihamiehestä pääsee eroon illmiantamalla se poliisille, sanoo vain että se pilkkasi koraania ja profeettaa.
      Vihreiden versiossa jumalan pilkan tilalla olisi rasismi. Muuta eroa ei ole.

    • suvakkionvajakki

      Emme voi ratkaista ongelmia ajattelemalla samalla tavalla kuin silloin, kun loimme ne

      Albert Einstein

    • Entä_persut

      Mites persut sitten voisivat pitää puoluekokouksen? Ja varsinkaan sen nuorisojärjestö?

    • ouboiubpi

      Perussuomalaisten Pohjois-Pohjanmaan piirin Puheenjohtaja Jari-Pekka Teurajärvi otti Nykysuomen toimitukseen yhteyttä. Julkaisemme hänen huolensa Suomessa ”toteutuvasta” sananvapaudesta.

      Jari-Pekka Teurajärvi:

      Julkaisin 28.7.2016 sanomalehti Kalevan blogialustalle kirjoituksen ”Pelolle saa antaa valtaa”. Kirjoitus poiki blogiini muutamia kymmeniä kommentteja sekä noin 50 vasemmistolaisen kommenttivyöryn poliittisille Facebook sivulleni.

      Palautetta oli tullut samalta porukalta myös Kalevan päätoimittajalle. Ilman mitään perusteluita päätoimittaja asetti minut tänään 3.8.2016 kuukauden jäähylle heidän blogialustaltaan. Pyysin perusteluita, mutta niitä en saanut. Jokainen voi käydä blogini ja kommentit sivustolta lukemassa ja päätellä jäähyn oikeudenmukaisuus.

      Blogini on ollut kyseisen median luetuin siitä asti kun olen sinne kirjoituksiani julkaissut eli 19.8.2015 alkaen. Kirjoitukseni tuovat näin ollen huomattavaa lisäarvoa lehdelle ja sen lukijakunnalle.

      Mielipiteeni ovat olleet usein poikkeavia lehden pääkirjoitukseen ja poliittiseen linjaan verrattuna. Olen kuitenkin noudattanut kirjoituksissani kyseiseltä medialta saamiani sääntöjä. Eriävien mielipiteiden estäminen on mielestäni sanavapauden ja demokratian halveksuntaa. Medialla on toki valta päättää julkaisuistaan ja kirjoittajistaan sekä kirjoitusten sisällöstä. Lisäksi heillä on vastuu julkaisuiden lainmukaisuudesta, vaikkakin vastuu on viime kädessä aina kirjoittajalla.

      Teurajarvi_Jari-Pekka
      Halusin tuoda lukijoilleni tiedoksi, että kyseisessä mediassa ette voi lukea kirjoituksiani ainakaan seuraavan kuukauden aikana. Harkitsen jatkossa tarkemmin, että missä mediassa blogikirjoitukseni julkaisen.

      Edellämainitun kaltainen sensuuri ja sananvapauden halveksinta ruokkii MV-lehden ja muiden vaihtoehtomedioiden suosiota ja lukijamääriä. Mikäli media väittää olevansa poliittisesti sitoutumaton, tulisi median myös toteuttaa tätä linjaa käytännössä. Tämä tarkoittaa eri poliittisten linjojen ja mielipiteiden julkaisua. Poliittisen toiminnan estäminen on laissa sanktioitu.

      Olen vastannut tapani mukaisesti lähes kaikkiin saamiini blogin kommentteihin, mutta myös nämä on suurelta osin poistettu kommenttiosiosta. Mikäli kommentoijana haluat saada vastauksensa lähettämäänsi kommenttiin, voit sen tehdä lähettämällä sähköpostia minulle osoitteeseen [email protected]

      Pyrin aina toteuttamaan arvojani: rehellisyys, oikeudenmukaisuus, koulutus, työ, perhe ja itsenäisyys. Mikäli havaitsen kyseisiä arvoja rikottavan, en epäröi tuoda asiaa julkisesti esille. Tässä suhteessa en anna pelolle valtaa.

      Lähde: Jari-Pekka Teurajärvi

      http://nykysuomi.fi/blog/2016/08/03/sananvapaus-ei-toteudu-eriavia-mielipiteita-ei-hyvaksyta/

      • rasismiavaitotuus

        Pelolle saa antaa valtaa
        28.7.2016 15.54 | Jari-Pekka Teurajärvi

        Euroopassa on käynnissä uskojen sota. En viittaa tällä ainoastaan johonkin uskontoon, vaan siihen mihin ihmiset uskovat ja mikä on heidän arvomaailmansa. Euroopassa uskotaan tasa-arvoon ja demokratiaan. Euroopassa lähes päivittäin iskevät terroristit ja aktivistit uskovat täysin erilaisiin arvoihin. Ihmisen oppimaa kulttuuria on helpohko muuttaa, mutta opittujen arvojen muuttaminen on tutkitusti erittäin vaikeaa. Uskojen sodassa uhka tulee sekä Euroopan ulkopuolelta että sisäpuolelta.



        Ranska julisti sodan ISISiä (Daesh) vastaan. Ranskalaiset ovat saaneet tarpeekseen. Meillä Suomessa olemme säästyneet ISIS terroristi-iskuilta, mutta todennäköisyys iskuille on olemassa. Media ja useimmat tärkeistä päättäjistämme eivät tunnu haluavan tätä myöntää. Jokaisen Euroopassa tapahtuneen iskun jälkeen saamme lukea mediasta ”Pelolle ei saa antaa valtaa”.



        Mielestäni terve pelko on hyvästä. Ihmisten tulee tarkkailla ympäristöään ja ympärillä oleviaan. Myös poliisilla tulee olla täydet valtuudet ja hyväksyntä kysyä kadulla kulkevalta vierasmaalaiseksi epäilevältältään henkilöpapereita, ilman että poliisia syytetään rasistiksi. En kokisi rasistiseksi käytöstä, jos minulta kysyttäisiin henkilöpaperit ulkomailla. Se olisi täysin hyväksyttävää ja ymmärrettävää. Onhan viranomaisilla oltava tieto ketä maassa liikkuu ja näitä tietoja on voitava pistotarkastuksin valvoa.



        Myönnän miettineeni osallistuessani Oulussa järjestettyihin Kalevan -kisoihin, että onkohan tilaisuus kaikin puolin turvallinen. Vihervasemmisto oli julkaissut suunnittelevansa iskua Kalevan kisoihin, koska kisojen pääyhteistyökumppanina toimi ydinvoimayhtiö Fennovoima. Sama porukka on rikkonut yrittäjien työkoneita ja kivittänyt ihmisiä vahingoittamistarkoituksessa Fennovoiman työmaalla Pyhäjoella.



        Heinäkuun alussa Saksassa loukkaantui 120 poliisia vasemmiston ”väkivaltaorgiassa”. Suomessa Vasemmistoliiton puheenjohtaja on (ennen valintaansa puheenjohtajaksi) tulkintani mukaan julistanut vasemmistolaisen väkivallan olevan hyväksyttävämpää, kuin muun väkivallan. Vasemmistolainen väkivalta on heidän mielestään parempaa väkivaltaa ja jotenkin oikeutettua. Poliiseja saa hakata, koska he ovat osa yhteiskunnallisia rakenteita. Mielestäni poliisit ovat ihmisiä. Perheen äitejä ja isiä.



        Tulevana viikonloppuna Oulussa järjestetään Suomen suurin musiikkifestivaali Qstock. Jälleen mietin, että onko osallistuminen turvallista. Aioin silti osallistua. Pystyn hyväksymään kohtaloni, mikäli saisin surmani terroristi-iskussa. Sitä en kuitenkaan pystyisi hyväksymään, että lapseni ja perheeni joutuisivat terroristin iskun kohteeksi. Terroristeille on aivan sama, onko uhrina lapsia vai aikuisia.



        Perussuomalaiset nuoret ovat puheenjohtajansa Sebastian Tynkkysen johdolla vaatineet palautusautomaatin laittamista pyörimään täydellä teholla. Perussuomalaisten politiikka onkin hallituksessa alkanut purra ja viimeisten maahanmuuttoviraston tilastojen perusteella selvästi suurin osa turvapaikanhakijoista on saanut kielteisen päätöksen.



        Kielteisen päätöksen saanut henkilö pitäisi pystyä palauttamaan kotimaahansa mahdollisimman pian. Tämä olisi kaikien etu. Kielteisen päätöksen saanut henkilö eittämättä aiheuttaa myös suuremman turvallisuusuhan, kuin henkilö joka vielä odottaa päätöstä. Tästä on todisteita muualta Euroopasta ja jopa naapurimaastamme Ruotsista.



        Ratkaistavaksi jää vielä, että miten vasemmistolainen väkivalta saataisiin yleisemmin tuomittua? Tähän tarvitaan apuun kansan lisäksi myös mediaa.



        Voit lukea kaikki aikaisemmat Jari-Pekka Teurajärven kirjoittamat Kalevan blogit täältä: http://www.kaleva.fi/blogit/pohjoisen-aani/jari-pekka-teurajarvi/170/


        Päivitys 29.7.2016: Viittaus vasemmistoliiton nykyisen puheenjohtajan lausuntoihin "vasemmiston paremmasta väkivallasta" on oma tulkintani. Sama tulkinta on todettavissa lukuisista artikkeleista ja mielipidekirjoituksista ennen tätä blogikirjoitusta.


    • Hallaahon.äänestäjä7

      16 000 lukukertaa
      http://mvlehti.net/2016/08/02/ylen-toimittaja-tekee-rikosilmoituksen-rasmus-ryhmasta/
      Pertti Rönkkö Vapaa kirjeenvaihtaja ja monimediatoimittaja Mistähän Facebookissa olevan Rasmus-sivuston viha kumpuaa. Faktat ja toisenlaiset näkemykset tuntuvat olevan siellä kuin tulta ja tappuraa. Yli 1,5 miljoonaa ulkomaalaista saa sosiaaliapua Saksassa. Määrä on 26% kaikista sosiaaliavun saajista

      http://www.uusimaa.fi/blogi/418301-meita-kalvaa-arvokato Arvokeskustelu ja arvojen kunnioittaminen kuuluvat yhteiskunnan perustaan. Maahanmuuttajilla näyttää olevan paljon arvoja, joista he eivät jousta ja he eivät salli niiden väheksymistä. Sen sijaan kantaväestö joustaa, suvaitsee ja pyrkii sopeutumaan. Pakolaiskriisin shokin jälkeen on arvioitava, mistä arvoista suomalaiset eivät luovu.

      18 000 lukukertaa
      MURHAAJA voi olla rasisti? Murhaaja ON SIIS SUOMEN KANSALAINEN ELI EI OLE KANTASUOMALAINEN?
      http://mvlehti.net/2016/08/01/25-vuotiaan-suomen-kansalaisen-epaillaan-puukottaneen-86-vuotiaan-vanhuksen-hengilta/

      MV-LEHDEN PITÄISI VAATIA SISÄISTÄ TUTKIMUSTA RIKOSTARKASTAJAN TOIMEKSIANTAJISTA JA MOTIIVEISTA TÄMÄN ESITTÄESSÄ SANANVAPAUTEEN VAIKUTTAVIA TOIMENPITEITÄ JA JULISTAA SAMALLA TUTKINNAN SALAISEKSI

      11 000 lukukertaa
      http://mvlehti.net/2016/08/01/paivan-video-rikostarkastaja-harri-saaristolan-hyokkays-mv-lehtea-vastaan

      MEDIA KIRJOITTELEE VETELÄÄ ENNALTA-ARVATTAVAA UUTISOINTIA - NOSTAA PALKKAA JA PÄÄASIASSA KOPIOI ULKOMAILTA - MUTTA VAPISEE NYT KANSAN MV-LEHDEN EDESSÄ

      MV on erikoistunut julkaisemaan oikeita uutisia yksityiskohtaisesti ja viittein, sellaisia uutisia, joita valtavalhemedia ei suostu julkaisemaan. Tällöin MV:ssä korostuu myös ulkomaalaisista, heidän tekemistään rikoksista ja virkamiesten virheistä kertovat sensuroimattomat tiedot, JOITA KANSAN ON TÄRKEÄ TIETÄÄ, koska ne vaikuttavat kansalaisten elämään ja henkilökohtaiseen turvallisuuteen

      SEN SIJAAN VALTAVALHEMEDIAN TÄRKEIN TEHTÄVÄ EI OLE UUTISET, vaan oman ideologisen legendan kertominen ja sumutus, ja nyt sitten HYÖKKÄYS MV-LEHTEÄ VASTAAN, JOTTA UUTISET KATOAISIVAT JA MUUTTUISIVAT ENNALTA ARVATTAVIKSI PROPAGANDALÄSSYIKSI

      19 000 lukukertaa, massiivinen hyökkäys kansan MV-lehteä vastaan
      http://mvlehti.net/2016/07/28/paivan-kuva-suomen-valtamedia-uutisoi/

      HYÖKKÄYKSESTÄ TULIKIN JULKINEN HYÖKKÄYS KANSAN MEDIAA VASTAAN

      12 000 lukukertaa http://mvlehti.net/2016/07/29/blogi-mita-vittua/
      Suorapuheinen, vallanpitäjiä kumartamaton ja kritisoiva julkaisu luonnollisesti joutuu valtion hampaisiin. Suomen poliisi on nyt lähettänyt Helsingin käräjäoikeudelle vaatimuksen MV-lehden sulkemiseksi. Vaatimus on tarkoitus käsitellä MV-lehteä ja muita asianosaisia kuulematta ja kiireisenä. Oikeus tulla kuulluksi itseään koskevassa tuomioistuinkäsittelyssä on myös Yhdistyneitten Kansakuntien ihmisoikeusjulistuksessa, jonka Suomikin on hyväksynyt.

      Valtavalhemedia huijaa ja hyökkää MV-lehden kimppuun, vastaava poliisi piilottelee jossain perunakuopassa, kuulemma
      "STT ei tavoittanut asiasta vastaavaa poliisia kommentoimaan asiaa"

      25 000 lukukertaa
      http://mvlehti.net/2016/06/26/valtamedian-eparehellisyys-paljastettu-talla-kertaa-iltasanomat-vaarensi-kyselynsa-tuloksen/

      EIKÖ tämän jälkeen OLE IHMEELLISTÄ, ETTÄ POLIISILLA ON TAPANA VUODATTAA
      HALVENTAVIA NÄKEMYKSIÄ JOISTAIN HENKILÖISTÄ TAI INSTITUUTIOISTA KUTEN LEHDESTÄ ETTÄ LEHTI TMS.
      ON LAKKAUTETTAVA -vaatimuksista

      JA SAMALLA RÖYHKEÄSTI ESITTÄÄ,

      ETTÄ LAKKAUTUSPERUSTEET ON PANTAVA SALAISIKSI, eli kansalaiset eivät voi nähdä, miten heppoisiin väitteisiin vuodatetut uutiset perustuvat http://mvlehti.net/2016/07/27/haluatteko-nahda-mita-suomen-viranomaiset-ovat-case-mv-lehti/

      VALTAVALHEMEDIA ON SITEN ERITYISESSÄ SUOJELUKSESSA, JOTTA KANSA EI SAISI TIETÄÄ
      Kansaa myös pakkoruotsitetaan kielimuurin taa huijattavaksi globalisaatiossa

      67 000 lukukertaa
      http://mvlehti.net/2016/07/28/mv-lehtea-vastaan-on-jarjestetty-ennennakematon-poliittinen-noitavaino/

      72 000 lukukertaa
      http://mvlehti.net/2016/07/27/haluatteko-nahda-mita-suomen-viranomaiset-ovat-case-mv-lehti/

      43 000 lukukertaa
      http://mvlehti.net/2016/03/08/sanoma-media-finland-oy-yrittaa-painostaa-mvta/

      36 000 lukukertaa
      http://mvlehti.net/2016/02/16/ilta-sanomat-jatkaa-valehtelua-vaikka-il-jo-tunnusti/

    • innogentti

      Ottowilleläiset vulgaarisuvakit (vihreät) pitävät hirveää mölinää rastistisyytöksineen etenkin nykyhallituksen päätöntä ja suunnattoman kallista maahanmuuttopolitiikkaa arvostelevia kohtaan. Voidaan tietysti ajatella, että valtioneuvoston jäsenet muodostavat kansanryhmän, vaikka eivät kaiketi erillistä rotua. Vaikka mistäpä tuon tietää; ovathan nuo vihreiden ajatuksenjuoksut kaikissa muissakin asioissa kokolailla sekopäisiä.

    • Holovernström

      Kannatettava idea. Toivottavasti islamismi lopultakin kielletään Suomessa.

    • islameikuululänsimaihin

      Huominen ilman pelkoa = huominen ilman väkivaltaisia muslimeja. Niin se vaan on, kukaan "rasisti" ei kaduilla kulje laumoissa ryöstelemässä ja hakkamassa raiskaamassa ihmisiä, muut kun nämä viherhörhöjen kunniakansalaiset. Taas viikoloppuna nähtiin kuinka media ja muut suvakit reakoi kun matut hakkasivat pojan 15v ei mitään kukaan ei korvaansa lotkauttanut, paitsi poliisi joka ilmoitti ettei ole resusseja tutkia.... en tiedä itkeäkkö vai nauraa. Mutta jos olisi matu 15v hakattu ja heitetty veteen, niin kyllä lehdet laulais ja ylen ohjemissa puitaisiin hirveitä suomaliasia rasisteja. Viikko menis vatvoessa asiaa ,turvat väärällään. Mutta kun poika olikin kantis, niin mitäpä siitä. Muut fiksut maat miettii miten sais matujen väkivallan vähemmäksi, niin täällä kytätään omia kansalaisa ja yritetään viedä sananvapaus ja kokoontumisvapaus muilta paitsi tietty "kunniakansalaisilta". Mitähän jos viherhörhöt laittaisitte sen energianne siihen että musliminaisilla ja tytöilläkin olis ihmisoikeudet. Asutaan sentään demokratiassa ja tasa-arvossa ja täällä pätee ainoastaan ja vain Suomen lait. Mulla on oikeus sanoa etten halua maastani islamilaista, en nyt enkä koskaan.

    • neuvo.nuorille

      Minä suosittelisin nuorille vihreille työntekoa, se avartaa ihmistä näkemään että mistä se raha tulee.

      • UY39007

        Ituhipit on niin laiskoja vätyksiä että ne eivät jaksa töitä tehdä. Laiskiainenkin tekee enemmän töitä kuin ituhippipiipertäjä.


    • RasistiMurh

      Rasismiksi kun voidaan määritellä ihan mitä tahansa. Eli mikä tahansa maahanmuuttokriittinen toiminta voidaan niputtaa tuon taikasanan alle.

    • oonUlalla

      Mikä on rasismia, se ei ole vielä selvinnyt,, onko se vain ulkomaalaisiin kohdistuva arvostelu, ei kantaväestöön?

    • Rasisminkylväjät

      Nuoret vihreät kylvävät itse rasismia rasistia kohtaan eli juttuhan kääntyy heitä itseään vastaan, puurot ja vellit on mennyt ihan sekaisin. Suomessa on sanan ja ajattelunvapaus, sitä ei nämä hurahtaneet hölmöt voi viedä suomalaisilta, ei onnistu. Turhaa hyökkäilyä, ottaisivat ennemmin kunnon asioita ajaakseen, kuten tiukempia rangaistuksia raiskauksiin sekä todella tiukkoja lakeja maahanmuuttoon. Nyt ei todellakaan tiedä mikä on sitä rasismia ja ollaanko me suomalaiset rasismin kohteena, niin ainakin siltä tuntuu.

    • Entä.vainoamispykälä

      Nyt on jo mennyt niin pahaksi tuo suvaitsevien ja joidenkin matujen kiihkoilu tuon rasismitoitotuksen kanssa että jos päin katsoo se on rasistinen vihakatse heti, alkaa kuulkaas viherhiukkaset meneen vainoamiseksi tuo teidän toimintanne.

    • Näenmustaavaan

      Nuoret vihreät pitäisi laittaa puhutteluun ja pää pois sieltä viherpuskasta, sitten katse tulevaisuuteen. Miltähän se näyttäisi olevan heidän mallin mukaan . . . . Onko se mustaa . . . .se on mustaa . . . mustaa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      87
      3704
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      583
      3483
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3382
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      52
      2177
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2121
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      319
      1935
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1895
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      157
      1636
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1351
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1332
    Aihe