Mauno Mattila vastustaa Jeesusta

Yeshua.On..Herrani

Mauno Mattila on alkanut arvostelemaan messiaanisia juutalaisia. Mattila arvostelee Jeesuksen ja Paavalin elämäntapaa. Tämä on minulle merkki siitä, että Mattilan toiminta ei ole Jumalasta. Mauno Mattila sotii Jumalaa vastaan.

Mattila kirjoittaa: " Yeshua, Toota ja Uusjudaismi: Olen käsitellyt edellisillä videoilla äärikarismaattisuutta, menestysteologiaa ja uskonliikettä sekä siihen liittyvää eksytystä, mutta sitten on olemassa kaidalla Jeesus tiellä myös toinen eksytyksen oja, joka ei ehkä ole niin leveä, mutta sitäkin syvempi. Tämä on lakihenkisyyden ja lahkolaisuuden oja, joka huipentuu siinä kun mennään tiukkaan juutalaiseen uskonnollisuuteen. Ihmeellistä kyllä, nämä molemmat eksytykset ovat monesti esillä jopa samoissa piireissä, vaikka ne näennäisesti ovat toistensa ääripäitä. Kummastakin kuitenkin uupuu niin armo kuin totuus."

Mauno Mattila haukku osuu mm. Paavaliin:

Ap.t 25: 7 Paavalin saavuttua kerääntyivät Jerusalemista tulleet juutalaiset hänen ympärilleen ja ahdistivat häntä monin raskain syytöksin. He eivät kuitenkaan kyenneet näyttämään syytöksiään toteen. 8 Paavali kiisti ne sanoen: "Mitään väärää en ole tehnyt, en juutalaisten lakia, en temppeliä enkä keisaria vastaan."

Ap.t 28: 17 Kolmen päivän kuluttua Paavali kutsui juutalaisten johtomiehet luokseen. Kun nämä olivat saapuneet, hän sanoi: "Veljet! Minut luovutettiin Jerusalemissa roomalaisten käsiin, vaikka en ole millään tavoin rikkonut kansaamme enkä isiltä perimiämme säädöksiä vastaan. Nyt minut on tuotu vangittuna tänne.... 21 Juutalaiset vastasivat: "Emme ole saaneet Juudeasta mitään kirjettä, jossa kerrottaisiin sinusta, eikä kukaan veljistä ole täällä käydessään puhunut sinusta pahaa, ei julkisesti eikä yksityisesti.

Room 3: 31 Kumoammeko me siis lain vetoamalla uskoon? Emme suinkaan, me päinvastoin vahvistamme sen mitä laki sanoo.

Mattila sotii näitä Jeesuksen sanoja vastaan:

Mt 5: 17 "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan. 18 Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut. 19 Sitä, joka jättää laista pois yhdenkin käskyn, vaikkapa kaikkein vähäisimmän, ja siten opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa vähäisimmäksi. Mutta sitä, joka noudattaa lakia ja niin opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa suureksi. 20 Minä sanon teille: ellette te noudata Jumalan tahtoa paljon paremmin kuin lainopettajat ja fariseukset, te ette pääse taivasten valtakuntaan.

Jeesus käski opettamaan kaikille kansoille Vanhan testamentin käskyt ja Mattila vastustaa tätä.

Mt 28: 19 Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen 20 ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti."

Raamattu opettaa, että kun kaikki maailman kansat ovat hyökänneet Jerusalemia vastaan ja hävinneet sodan (Googin sota), niin kansojen rippeet tulevat sen jälkeen tuhatvuotisessa valtakunnassa viettämään lehtimajanjuhlaa Jerusalemiin. Kaikki kansat noudattavat Vanhaa testamenttia:

Sak 14:16: Kaikki jäljellä olevat niistä kansoista, jotka ovat hyökänneet Jerusalemia vastaan, tulevat nyt sinne vuosi vuodelta kumartaen rukoilemaan Kuningasta, Herraa Sebaotia, ja viettämään lehtimajanjuhlaa.

Mauno Mattilan tapaiset papit, Petri Paavolan tapaiset papit, katoliset papit, luterilaiset papit ja helluntailaiset papit on kaikki saaneet kenkää. Heidän tilalle on Herra asettanut 144000 messiaanista juutalaista (Ilm 7:4-8). He noudattavat Vanhaa testamenttia ja seuraavat Mesiastaan Jeesusta Kristusta minne ikinä Jeesus Kristus menee.

17

435

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mattila..On.Kavaltaja

      Kun Mattila ylpeilee ja pullistelee, niin hänelle tiedoksi, että potkut tulee. Lakia vastaan rikkovat papit eivät pääse taivaaseen:

      Mt 7: 21. Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
      22. Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
      23. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

      Mauno Mattila ilmoittaa sivuillaan, että hän on lopettanut ennustuksia.comin päivittämisen, hän pakenee piiloon, mutta taas on alkanut päivittämään eksytyssivujaan. Samalla hän sanoo, ettei hän ollutkaan isaskarilainen vaan juudaalainen. Mattilan henkiopas on muuttanut ilmeisesti mieltään. Se on aivan selvää, ettei sukukunta tuosta vain muutu. Mattilalle puhuu jumalaksi valheellisesti tekeytynyt paholainen. Mattila ei kuulu juutalaisten kuninkaalliseen papistoon. Mattila on kavaltaja ja väärä profeetta.

      Mattila tilittää sivullaan seuraavaa:

      "Tämä on Muinaisia Ennustuksia -sivuston viimeinen kirjoitus, jonka kirjoitan haikein mielen, mutta sain siihen vahvistuksen Kaikkivaltiaalta universumin Luojalta ja tuska oli kova luopua rakkaasta lapsesta. Kuitenkin, kaikkien meidän on aika siirtyä eteenpäin ja lapsetkin lähtevät aikanaan kodista. Tämän profeetallisen sivuston aika tuli nyt täyteen ja sain Sanan Messias Jeesukselta, että en ole enää isaskarilainen vaan juudalainen – hengellisessä merkityksessä. Palvelustehtäväni muuttu ja myös paikkakuntani on muttunut, kuten sivustolta on voinut havaita.

      Sivusto jää nyt tästä eteenpäin tuuliajolle, niin että en päivitä sitä, mutta kommentointi on yhä auki ja sivustolta voi lukea ennustuksista, profetioista ja muista hyödyllisistä kirjoituksista hamaan tulevaisuuteen saakka. Facebook sivun tulen sulkemaan pian ja laitankin sinne jakamani sanoman vuodelle 2016 tänne viimeiseksi ennustukseksi."

    • Olevalmiina

      Mauno Mattila puhuu taas asiaa. Hän tarkoittaa näitä/teitä uuden liiton alla uudestisyntyneitä tämän ajan uskovia, jotka ovat alkaneet noudattamaan vanhan liiton sääntöjä, jotka määrittelevät mitkä asiat ovat kosher ja mitkä eivät. Niitä lie yli kuusisataa. Kymmenen käskyä eivät kyllä katoa mihinkään, eikä Mattila niin väitäkään.

      Apt. 10-11 kertoo Pietarista, kuinka tämä apostolin virassaan jo toimiessaan alkoi vastustaa Pyhää Henkeä vedoten juutalaisten perinnäissääntöihin, joiden mukaan hän ei voisi esim. vierailla ympärileikkaamattomien luona. Jumala kuitenkin muistutti uudesta liitosta tässäkin kohtaa ja niin evankeliumi sai tavoittaa esteettä pakanatkin.
      Samasta asiasta puhuu kirje galatalaisille luvuissa 1-2. Veljet ja sisaret: vapauteen Kristus meidät vapautti!

      • 1234567---

        Kymmenenkäskyn laki on voimassa Uudessaliitossakin sydämissämme. Nyt on niin että suuri osa julistajia julistaa, että sapatti ei kuulu enää Uudenliiton kristityille. Näin he johdattavat sankoin joukoin suuria ja pieniä harhaan.


    • sh-kohen

      Hän arvostelee ns messiaaniseksi kutsuttua liikehdintää jossa leikitään juutalaisuutta vaikka ei olla juutalaisia.

    • Niitä.merkkejä.näkyy

      Olisiko mahdollista, että häneen on mennyt uskovaisia parjaava demoni?

      • Eiolemahdollista

        Ei.


    • Olevalmiina

      No tokkopa. Mauno on saanut mm. allekirjoittaneen tiedostamaan eksytyksen olevan keskuudessamme. Kun olen tutustunut mm. hänen kauttaan harhaoppisiin uskonliikkeisiin ja nähnyt videoilta näiden sanansaattajien toimintaa, niin kiitos Herralle, tiedänpä pysyä poissa moisten käsien alta!

      • 1234567---

        Kuuntelin Mauno Mattilan puheen, ennen vaivanaikaa, vihan päivää ja antikristusta. Ylösotto, ennen vaivan aikaa. Tämä on täyttä satua.
        Kaikki vaivan ja vihanajat ovat ennen Jeesuksen toista tulemista. Jeesus toisessa tulemisessaan tempaa omansa 1000-vuodeksi taivaaseen.


      • vaionko
        1234567--- kirjoitti:

        Kuuntelin Mauno Mattilan puheen, ennen vaivanaikaa, vihan päivää ja antikristusta. Ylösotto, ennen vaivan aikaa. Tämä on täyttä satua.
        Kaikki vaivan ja vihanajat ovat ennen Jeesuksen toista tulemista. Jeesus toisessa tulemisessaan tempaa omansa 1000-vuodeksi taivaaseen.

        Kun katselemme vähänkään ympärillemme, niin vihaa näkyy kaikkialla. Ei ole tempausta näkyvillä.


    • Elysa_

      Mattila opettaa aiheesta raittiisti. Tietenkin sitä voi olla vaikea ymmärtää, mikäli itse on jo judaismin eksyttämä.

      • BlackBerryWay_EiKirj

        VT EI OLE JUDAISMIA. Esimerkiksi uhrit, ilmestysmaja, vuotuiset juhlat, kirjoitukset ja psalmit ovat JUMALAN ilmoitus koko ihmiskunnalle, eivät yksin juutalaisille.

        Jos noudattaa esim. juhla-aikoja (vaikka se ei ole määräys), ei ole judaisti, vaan "Herraisti".

        Hae

        http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible hakusanalla:

        herra* juhl*

        niin näet lukuisista paikoista, että kaikki juhlat ovat HERRAN, eivät juutalaisten.


        * * *

        Menestysuskovat menevät harhaan, kun eivät noteeraa VT:ia miksikään.

        Matt. 22:29 Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Te eksytte, koska te ette tunne kirjoituksia ettekä Jumalan voimaa.

        Huomaa että Jeesus tarkoitti Vanhan testamentin kirjoituksia, koska muita ei vielä ollut.


    • En.osallistu

      Kurja asia että te aina parjaatte pyhiä.

    • Kirje galatalaisille 3

      1. Oi te älyttömät galatalaiset! Kuka on lumonnut teidät, joiden silmäin eteen Jeesus Kristus oli kuvattu ristiinnaulittuna?
      2. Tämän vain tahdon saada teiltä tietää: lain teoistako saitte Hengen vai uskossa kuulemisesta?
      3. Niinkö älyttömiä olette? Te alotitte Hengessä, lihassako nyt lopetatte?
      4. Niin paljonko olette turhaan kärsineet? - jos se on turhaa ollut.
      5. Joka siis antaa teille Hengen ja tekee voimallisia tekoja teidän keskuudessanne, saako hän sen aikaan lain tekojen vai uskossa kuulemisen kautta,
      6. samalla tavalla kuin "Aabraham uskoi Jumalaa, ja se luettiin hänelle vanhurskaudeksi"?
      7. Tietäkää siis, että ne, jotka uskoon perustautuvat, ovat Aabrahamin lapsia.
      8. Ja koska Raamattu edeltäpäin näki, että Jumala vanhurskauttaa pakanat uskosta, julisti se Aabrahamille edeltäpäin tämän hyvän sanoman: "Sinussa kaikki kansat tulevat siunatuiksi".
      9. Niinmuodoin ne, jotka perustautuvat uskoon, siunataan uskovan Aabrahamin kanssa.
      10. Sillä kaikki, jotka perustautuvat lain tekoihin, ovat kirouksen alaisia; sillä kirjoitettu on: "Kirottu olkoon jokainen, joka ei pysy kaikessa, mikä on kirjoitettuna lain kirjassa, niin että hän sen tekee".
      11. Ja selvää on, ettei kukaan tule vanhurskaaksi Jumalan edessä lain kautta, koska "vanhurskas on elävä uskosta".
      12. Mutta laki ei perustaudu uskoon, vaan: "Joka ne täyttää, on niistä elävä".
      13. Kristus on lunastanut meidät lain kirouksesta, kun hän tuli kiroukseksi meidän edestämme - sillä kirjoitettu on: "Kirottu on jokainen, joka on puuhun ripustettu" -
      14. että Aabrahamin siunaus tulisi Jeesuksessa Kristuksessa pakanain osaksi ja me niin uskon kautta saisimme luvatun Hengen.
      15. Veljet, minä puhun ihmisten tavalla. Eihän kukaan voi kumota ihmisenkään vahvistettua testamenttia eikä siihen mitään lisätä.
      16. Mutta nyt lausuttiin lupaukset Aabrahamille ja hänen siemenelleen. Hän ei sano: "Ja siemenille", ikäänkuin monesta, vaan ikäänkuin yhdestä: "Ja sinun siemenellesi", joka on Kristus.
      17. Minä tarkoitan tätä: Jumalan ennen vahvistamaa testamenttia ei neljänsadan kolmenkymmenen vuoden perästä tullut laki voi kumota, niin että se tekisi lupauksen mitättömäksi.
      18. Sillä jos perintö tulisi laista, niin se ei enää tulisikaan lupauksesta. Mutta Aabrahamille Jumala on sen lahjoittanut lupauksen kautta.
      19. Mitä varten sitten on laki? Se on rikkomusten tähden jäljestäpäin lisätty olemaan siihen asti, kunnes oli tuleva se siemen, jolle lupaus oli annettu; ja se säädettiin enkelien kautta, välimiehen kädellä.
      20. Välimies taas ei ole yhtä varten; mutta Jumala on yksi.
      21. Onko sitten laki vastoin Jumalan lupauksia? Pois se! Sillä jos olisi annettu laki, joka voisi eläväksi tehdä, niin vanhurskaus todella tulisi laista.
      22. Mutta Raamattu on sulkenut kaikki synnin alle, että se, mikä luvattu oli, annettaisiin uskosta Jeesukseen Kristukseen niille, jotka uskovat.
      23. Mutta ennenkuin usko tuli, vartioitiin meitä lain alle suljettuina uskoa varten, joka oli vastedes ilmestyvä.
      24. Niinmuodoin on laista tullut meille kasvattaja Kristukseen, että me uskosta vanhurskaiksi tulisimme.
      25. Mutta uskon tultua me emme enää ole kasvattajan alaisia.
      26. Sillä te olette kaikki uskon kautta Jumalan lapsia Kristuksessa Jeesuksessa.
      27. Sillä kaikki te, jotka olette Kristukseen kastetut, olette Kristuksen päällenne pukeneet.
      28. Ei ole tässä juutalaista eikä kreikkalaista, ei ole orjaa eikä vapaata, ei ole miestä eikä naista; sillä kaikki te olette yhtä Kristuksessa Jeesuksessa.
      29. Mutta jos te olette Kristuksen omat, niin te siis olette Aabrahamin siementä, perillisiä lupauksen mukaan.

    • TV.seiskalta.hyvääkin

      Mattilan Mauno on oikeassa opettaessaan judaismin olevan harhaista eksytystä.
      Tästä löydät oikean sanoman asiasta messiaanisen juutalaisen puhumana, suomalainen tekstitys:

      http://www.tv7.fi/vod/player/?program=35213

    • violaluna17

      Mitä te aina sitä Mauno Mattilaa mollaatte? Hyvä mies ja raamatullinen opettaja se on. Älkää ainariidelkö!

      • 1234567---

        Kaikista ei ole opettamaan Raamatun totuuksia.


    • Uskonto

      No johan on pimeää keskustelua. Mauno Mattila on ihminen, joka on keksinyt itselleen harrastuksen, jossa saa olla esillä. Ei varmasti ole paha ihminen, mutta mitään perää näissä jutuissa ei ole. Jumala on Jumala, ei kenenkään Mauno Mattilan keskustelukumppani, jonka kautta muka lähettäisi tietoa tulevista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6093
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3866
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      252
      2218
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1870
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1313
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1276
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      949
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe