Oletko myynyt omaisuutesi ja

Jeesus.sanoi

jakanut rahasi köyhille?

Nykyään maailma opettaa himoitsemaan rahaa ja tavaroita, autoja, mökkejä, omakotitaloja... Se on syntiä. "Myy omaisuutesi ja jaa rahat köyhien kesken, niin sinulla on aarre taivaassa", sanoi Jeesus.

Tunnen pariskunnan, joka väittää olevansa uskossa Jeesukseen, mutta he elävät rahanhimon synnissä eivätkä tule totuuteen eivätkä tee parannusta synnistään. He asuvat kaksin talossa, jossa heillä on viisi huonetta ja keittiö. Heillä on kaksi (2) henkilöautoa sekä merkkivaatteita ja -laukkuja, kenkiä vaikka millä mitalla.

Itselläni ei ole kiinteää omaisuutta ja pankkitililläni on jatkuvasti rahaa vain välttämättömiin tarpeisiini. Elän yksiössä, ei autoa, ei kalliita vaatteita, annan pienistä roposistani säännöllisesti rahaa katastrofirahastoihin ja lähetystyöhön. Miksi kerron tämän? Leuhkiakseni? En, vaan kerroin tämän siksi, että käy ilmi, että näin voi oikeasti elää käytännössä tässä pahassa maailmassa, sillä Jumala on suuri, ja ne jotka ovat uskossa Häneen, elävät Hänen edeltäkäsin valmistamissa hyvissä teoissaan.

Jos et vielä ole myynyt omaisuuttasi ja jakanut rahoja köyhille, tee se nyt! Tehkää parannus synneistänne!

59

362

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rajansa-kaikella

      "Sillä sinä sanot: Minä olen rikas, minä olen rikastunut enkä mitään tarvitse; etkä tiedä, että juuri sinä olet viheliäinen ja kurja ja köyhä ja sokea ja alaston.

      Minä neuvon sinua ostamaan minulta kultaa, tulessa puhdistettua, että rikastuisit, ja valkeat vaatteet, että niihin pukeutuisit eikä alastomuutesi häpeä näkyisi, ja silmävoidetta voidellaksesi silmäsi, että näkisit.

      Kaikkia niitä, joita minä pidän rakkaina, minä nuhtelen ja kuritan; ahkeroitse siis ja tee parannus.

      Katso, minä seison ovella ja kolkutan; jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, niin minä käyn hänen tykönsä sisälle ja aterioitsen hänen kanssaan, ja hän minun kanssani.

      Joka voittaa, sen minä annan istua kanssani valtaistuimellani, niinkuin minäkin olen voittanut ja istunut Isäni kanssa hänen valtaistuimellensa.

      Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.'"

      ilmestyskirja asian ilmaisee näin, se väittääkin että juuri rikas on viheliäinen ja kurja ja sokea ja alaston, joten ennenkaikkea meidän tulee tukea eläviä seurakuntia, jotka eivät höpise turhia vaan saarnaavat sanaa oikein kaikille ihmisille.
      Unohtamatta keskuudessa olevia puutteenalaisia. Mutta alkoholisteja eikä narkkareita kannata hyyssätä, koska he yhteiskunnalta saamansa rahatkin käyttävät himojensa tyydyttämiseen.

      • jeesusarmahda

        Kyllä näkee taas ettei ymmärretä alkoholismista mitään. NE IHMISRAUNIOT TARVITSEVAT LAUPEUTTA!!! Häpeä kommenttiasi jos osaat tietämätön..


    • Kirjakääröt

      Luuk.14:33. Biblia. Niin siis jokainen teistä joka ei luovu kaikesta mitä hänellä on, ei se taida olla minun opetuslapseni.

      • sadistik.buddha

        Tuo koskee myös omia mielipiteitä, niistäkin tulee luopua.


      • LuovuinMyösSanasta
        sadistik.buddha kirjoitti:

        Tuo koskee myös omia mielipiteitä, niistäkin tulee luopua.

        Jos sinulla on vain Jeesuksen sana, niin luoviu siitä! Itse luovuin ja sain sitten kaiken takaisin moninkertaisena kuten Job kärsimysten jälkeen.


    • Jeesuksen-veren-kautta-

      Mitä se hyödyttää myydä ja jakaa varansa jumalattomille köyhille, ja vaikka jakeleisin kaiken omaisuuteni köyhien ravinnoksi, ei se minua mitään hyödyttäisi, ellei minulla olisi Jeesuksen Isän antamaa rakkautta.

      Ei ihminen pelastu tekojen kautta, Ihminen uudestisyntyy ylhäältä Pyhän Hengen kautta.

      • hoögu

        Jeesus on se, joka pelastaa, mutta parannus on merkki siitä, että on uudestisyntynyt.


      • EiksJe

        Ja ellei Pyhä Henki vaikuta meissä Kristuksen ohjeiden ja käskyjen mukaista tahtomista ja tekemistä - niin on syytä vakavasti pohtia olemmeko edes uudestisyntyneet Jumalan Valtakuntaan !? Joka tapauksessa senkaltainen paatumus tuottaa murhetta Kristuksen Hengelle ! Tekoina vaikuttavaa uskoa julisti Paavalikin, vaikka monesti luullaankin toisin !

        Ainoa oikea tapa harjoittaa kristinuskoa on kuvattu apostolien tekojen kirjoituksissa, miten apostolit ja ensimmäiset uskovat elivät ! Meidänkin tulisi tehdä niitä 'ensimmäisiä tekoja' ! Silloin vasta voisimme puhua 'Jeesuksen Isän antamasta rakkaudesta' - muuten on puheemme turhaa ja ansaitsee sen tuomion, jonka Herramme on lausunut julki : siis, että me joudumme vastuuseen jokaisesta turhasta sanastamme !


      • Molemmattarvitaan

        Sillä niinkuin ruumis ilman henkeä on kuollut, niin myös usko ilman tekoja on kuollut.


      • Meitäonmoneksii

        Uskovan tehtävä ei ole erotella tai tuomita ihmisiä. Eikä myöskään erotella..
        Uskovan tehtävä on auttaa hädässä tai pulassa olevaa oli hänen uskontokuntansa mikä hyvänsä.

        17 Jos joku, jonka toimeentulo on turvattu, näkee veljensä kärsivän puutetta mutta sulkee häneltä sydämensä, kuinka Jumalan rakkaus voisi pysyä hänessä?

        10 Kirkkaus, kunnia ja rauha taas tulee jokaisen osaksi, joka tekee hyvää, ensin juutalaisen, sitten myös kreikkalaisen, 11 sillä Jumala ei tee eroa ihmisten välillä.


    • aeion

      Olen saanut Herralta ilmoituksen samaan asiaan liittyvistä ihmisen elämänasenteista tulevaisuuteen liittyen. Yksi mukana helposti kuljetettava mobiililaite jolla on hyvä kirjoittaa nettiin kuten me tännekin tehdään, yhdet vaatteet, kansalaispalkka jolla saa ostettua ruoan itselleen, ja vaellus samaan tapaa kuten Jeesuksella. Tämä on ihmiskunnan tulevaisuus. Omaisuus ja kaikki tavarat pois rasittamasta, ja ihminen kulkemaan, vapaana, kuten Vapahtaja nimensä mukaan meidät kaikki haluaa saada vapaaksi.

      Omaisuus ja tavara kahlitsee aina menneisyyteen kiinni.

      Vapaus ei sisällä ja käsitä rahaa eikä omaisuutta eikä tavaraa eikä maaomaisuutta. Ihmisen vapaus on sitä että hän saa vaeltaa vapaana, fyysisesti terveenä ympäri maailmaa. Ja tämä on ihmisen, ihmisten tulevaisuus. Olisi aika vapautua rasittavasta tavarapaljoudesta, mutta kuten nähty tämä ei ole todellakaan helppoa, kun muistot pelkästään sitovat kaiken tavaramäärän ihmiseen kiinni, pysäyttäen Jeesuksen esimerkin mukaisen "vaeltamisen". Jos Jeesus olisi mennyt naimisiin hänenkin vaellus olisi pysähtynyt siihen paikkaan, sillä tuskin vaimo olisi sallinut vapautta Jeesukselle vaeltaa ja tehdä sitä työtä senaikaisessa patriarkaarisessa yhteiskunnassa sellaiseen esimerkkiin mikä Raamatussa on nyt meille luettavissa.

      Eli pähkinänkuoressa : Jeesus käskee meitä luopumaan, ensisijaisesti, kaikesta tavarasta ja lähteä vaeltamaan samaan tapaan kuten hän. Mobiililaite ja kätevät hyvät vaatteet vain mukaan. Moni nomadi tekeekin jo tätä. Niin silloin aarre löytyy taivaasta.

      • aeion

        "Olen saanut Herralta ilmoituksen samaan asiaan liittyvistä ihmisen elämänasenteista tulevaisuuteen liittyen. Yksi mukana helposti kuljetettava mobiililaite jolla on hyvä kirjoittaa nettiin kuten me tännekin tehdään, yhdet vaatteet, kansalaispalkka jolla saa ostettua ruoan itselleen, ja vaellus samaan tapaa kuten Jeesuksella. Tämä on ihmiskunnan tulevaisuus. Omaisuus ja kaikki tavarat pois rasittamasta, ja ihminen kulkemaan, vapaana, kuten Vapahtaja nimensä mukaan meidät kaikki haluaa saada vapaaksi."

        Jäi sanomatta tähän yhteyteen se olennainen asia minkä tällainen elämänasenne saa aikaiseksi aloituksenkin mukaan : Kaikki köyhyys loppuu maapallolta. Jos joku minkä tahansa omaisuuden itselleen kerääjä väittää olevansa Jeesuksen oma, hän valehtelee ja on rahan ja tavaran ja omaisuudenhimon sokaisema. Jokainen voi vetää rajat siihen mitä haluaa omistaa, mutta ensisijaisesti, Jeesus käskee meitä kaikkia luopumaan kaikesta omaisuudesta.


      • aeion

        "Olisi aika vapautua rasittavasta tavarapaljoudesta, mutta kuten nähty tämä ei ole todellakaan helppoa, kun muistot pelkästään sitovat kaiken tavaramäärän ihmiseen kiinni, pysäyttäen Jeesuksen esimerkin mukaisen "vaeltamisen".

        Tavaraan liittyen unohti sanoa että netti tuo tavarapaljouteenkin ratkaisun. kaikki kirjat, äänilevyt, videot, valokuvat jne saa jo ladattua nettiin. Eli tämäkin vanha rasittava tavarapaljous liikkuu mobiililaitteessa saatavilla ilman yhtään lisäpainoa. Eli, omaisuus ja tavarat eivät jatkossa sido enää ihmisiä kiinni paikoilleen.


      • EiksJe

        Asiaa - kiitos tästä ! Tuo kansalaispalkka vain särähti korvassa - sellaista tuskin kannattaa alkaa odottelemaan ? Onhan nimittäin aina niin, että se joka maksaa myös määrää tekemisiä ! Eikä olisi soveliasta Jumalan Valtakunnan kansalaiselle ottaa vastaan käskyjä tämän maailman ruhtinaan hallinnassa olevilta valtioilta ja valloilta ! Siksi onkin suunnattava toivonsa ja luottamuksensa Kristuksen lupaukseen jokapäiväisestä huolenpidosta, kun me vain ymmärrämme keskittyä siihen tärkeimpään - siis Hänen Vanhurskaan tahtonsa etsimiseen !


      • aeion
        EiksJe kirjoitti:

        Asiaa - kiitos tästä ! Tuo kansalaispalkka vain särähti korvassa - sellaista tuskin kannattaa alkaa odottelemaan ? Onhan nimittäin aina niin, että se joka maksaa myös määrää tekemisiä ! Eikä olisi soveliasta Jumalan Valtakunnan kansalaiselle ottaa vastaan käskyjä tämän maailman ruhtinaan hallinnassa olevilta valtioilta ja valloilta ! Siksi onkin suunnattava toivonsa ja luottamuksensa Kristuksen lupaukseen jokapäiväisestä huolenpidosta, kun me vain ymmärrämme keskittyä siihen tärkeimpään - siis Hänen Vanhurskaan tahtonsa etsimiseen !

        "Tuo kansalaispalkka vain särähti korvassa - sellaista tuskin kannattaa alkaa odottelemaan ? Onhan nimittäin aina niin, että se joka maksaa myös määrää tekemisiä !"

        Kansalaispalkka tulee olemaan koko maailmassa lopulta ainoa mahdollisuus ruokkia kaikki maailman ihmiset, koska automaatio ja robotismi tulevat lopulta korvaamaan kaiken, ihan kaiken monotonisen ja vähänkin automaattisemman työn. Eikä ihmisten tarvitse enää tehdä muuta kuin luovia töitä. Meidän pitäisi tässä kohtaa aina muistaa että meidän Jumalamme juuri on Luoja, kaiken luovan toiminnan alkulähde. Eli tämähän on ja pitääkin ottaa vain positiivisena asiana, että kaikki ihmiset pääsevät lopulta vapaaksi kaikesta työn orjuudesta ja yleensäkin kaikista orjuutuksista, ja pystyvät toteuttamaan sitä mitä todella haluavat tehdä töikseen. Jokin crediitti-systeemi tietenkin on jokaisella ihmisellä, joka näyttää hänen ansionsa kaikille vertailavaksi, mutta tätäkään crediittisysteemiä ei enää pidetä kepeillä vaan porkkanoilla yllä. Se ei ole siis pakollinen vaan sen avulla nähdään vain missä kukin menee elämässään. Kyseessä on siis jonkinlainen ihmisen itsensä hyvä tai huono maine.

        Tämä "maine" kansalaispalkan kera korvaa entisen saldon.

        Edellisenkin mahdollistaa täydellinen ruoantuotannon ja muiden välttämättömien elintarvikkeiden automatisaation järjestäminen kaikkialle maailmaan. Eli kansalaispalkka tulee, sitä ei estä mikään muu kuin sitä kritisoivien ihmisten näköalattomuus. Tätä, tarkoittaa Vapahtajan kaikkien ihmisten vapauttaminen, kaikesta orjuuden ikeestä. Tähän vapauteen, Jeesus haluaa vapauttaa meidät kaikki ihmiset.

        Mielenkiintoista koko hommassa on tässä se, että tiede ja tekniikka on omalla kehityksellään riisumassa meidän ihmisten päältä nämä kaikki rasitteet ja sidonnaisuudet ja orjuutukset, vieden meidät kohti juuri tätä Jeesuksen tarkoittamaa vapautta ja vapahdusta!

        Eli tässäkin asiassa pitää katsoa kuten Jumala - Jumalan silmin, vuosisatojen, taikka jopa vuosituhansien päähän, että nähdään, mihin kehitys lopulta johtaa.

        Summa summarum : Ihminen tulee lopulta vapautumaan kaikesta orjuudesta, ihan kaikista orjuutuksista, Jeesuksen sanojen mukaan. Robotit ja automaatio tulevat tekemään kaikki työt, kaikkialla maapallolla, korjaten sadot maasta, valmistaen ruoan kaikille ihmisille, rakentaen kaiken tarvittavan asuntokannan, ja palvellen koko ihmiskuntaa. Robotti on oikea orja, ei ihminen. Maailma yhdentyy uskonnollisista isolaatioista vihdonkin yhdeksi rauhan maailmanuskonnoksi. Ja sitten rauha tulee koko maailmaan. Silloin Jumalan valtakunta on viimeinkin laskeutunut maan päälle, ja Jumalan tahdo vihdoinkin tapahtuu, myös maan päällä - niinkuin taivaassa.

        Vähän surullista koko asiassa, Jumalan valtakunnan tulemisessa on se että minä eikä kukaan muukaan nykyelävä ei tule näkemään tätä tapahtumaa lopullisesti. Mutta ikäänkuin Mooseksen tapaan minäkin olen saanut nähdä tämän ihanan Luvatun rauhan maan. Mutta koskaan en tule astumaan sinne. Kaikki jotka lupailevat Jeesuksen toista tulemusta omalle ajalleen, siis valehtelevat, ajatellen vain omaa etuaan, omasta itsekkäästä näkökulmastaan.

        Sanotaan että sadan tai viimeistään 200 vuoden päästä on oikea Aika.


      • EiksJe
        aeion kirjoitti:

        "Tuo kansalaispalkka vain särähti korvassa - sellaista tuskin kannattaa alkaa odottelemaan ? Onhan nimittäin aina niin, että se joka maksaa myös määrää tekemisiä !"

        Kansalaispalkka tulee olemaan koko maailmassa lopulta ainoa mahdollisuus ruokkia kaikki maailman ihmiset, koska automaatio ja robotismi tulevat lopulta korvaamaan kaiken, ihan kaiken monotonisen ja vähänkin automaattisemman työn. Eikä ihmisten tarvitse enää tehdä muuta kuin luovia töitä. Meidän pitäisi tässä kohtaa aina muistaa että meidän Jumalamme juuri on Luoja, kaiken luovan toiminnan alkulähde. Eli tämähän on ja pitääkin ottaa vain positiivisena asiana, että kaikki ihmiset pääsevät lopulta vapaaksi kaikesta työn orjuudesta ja yleensäkin kaikista orjuutuksista, ja pystyvät toteuttamaan sitä mitä todella haluavat tehdä töikseen. Jokin crediitti-systeemi tietenkin on jokaisella ihmisellä, joka näyttää hänen ansionsa kaikille vertailavaksi, mutta tätäkään crediittisysteemiä ei enää pidetä kepeillä vaan porkkanoilla yllä. Se ei ole siis pakollinen vaan sen avulla nähdään vain missä kukin menee elämässään. Kyseessä on siis jonkinlainen ihmisen itsensä hyvä tai huono maine.

        Tämä "maine" kansalaispalkan kera korvaa entisen saldon.

        Edellisenkin mahdollistaa täydellinen ruoantuotannon ja muiden välttämättömien elintarvikkeiden automatisaation järjestäminen kaikkialle maailmaan. Eli kansalaispalkka tulee, sitä ei estä mikään muu kuin sitä kritisoivien ihmisten näköalattomuus. Tätä, tarkoittaa Vapahtajan kaikkien ihmisten vapauttaminen, kaikesta orjuuden ikeestä. Tähän vapauteen, Jeesus haluaa vapauttaa meidät kaikki ihmiset.

        Mielenkiintoista koko hommassa on tässä se, että tiede ja tekniikka on omalla kehityksellään riisumassa meidän ihmisten päältä nämä kaikki rasitteet ja sidonnaisuudet ja orjuutukset, vieden meidät kohti juuri tätä Jeesuksen tarkoittamaa vapautta ja vapahdusta!

        Eli tässäkin asiassa pitää katsoa kuten Jumala - Jumalan silmin, vuosisatojen, taikka jopa vuosituhansien päähän, että nähdään, mihin kehitys lopulta johtaa.

        Summa summarum : Ihminen tulee lopulta vapautumaan kaikesta orjuudesta, ihan kaikista orjuutuksista, Jeesuksen sanojen mukaan. Robotit ja automaatio tulevat tekemään kaikki työt, kaikkialla maapallolla, korjaten sadot maasta, valmistaen ruoan kaikille ihmisille, rakentaen kaiken tarvittavan asuntokannan, ja palvellen koko ihmiskuntaa. Robotti on oikea orja, ei ihminen. Maailma yhdentyy uskonnollisista isolaatioista vihdonkin yhdeksi rauhan maailmanuskonnoksi. Ja sitten rauha tulee koko maailmaan. Silloin Jumalan valtakunta on viimeinkin laskeutunut maan päälle, ja Jumalan tahdo vihdoinkin tapahtuu, myös maan päällä - niinkuin taivaassa.

        Vähän surullista koko asiassa, Jumalan valtakunnan tulemisessa on se että minä eikä kukaan muukaan nykyelävä ei tule näkemään tätä tapahtumaa lopullisesti. Mutta ikäänkuin Mooseksen tapaan minäkin olen saanut nähdä tämän ihanan Luvatun rauhan maan. Mutta koskaan en tule astumaan sinne. Kaikki jotka lupailevat Jeesuksen toista tulemusta omalle ajalleen, siis valehtelevat, ajatellen vain omaa etuaan, omasta itsekkäästä näkökulmastaan.

        Sanotaan että sadan tai viimeistään 200 vuoden päästä on oikea Aika.

        Surullista on se, että olet suunnannut toivosi ja luottamuksesi ihmisten tekemisiin - siis tieteeseen ja teknologiaan sekä näinollen myös talouteen, jonka 'suotuisa' kehitys mahdollistaa näiden kahden muun kehittymisen jatkumisen. Se ei kuitenkaan hämmästytä, koska nyt puhutaankin nykyään länsimaissa vallallaan olevasta Raamatussa profetoidusta uudesta uskonnosta, jota 'isät' eivät ole tunteneet ja jossa kumarretaan vuorilinnojen -toisin sanoen talouden, tieteen ja teknologian 'temppeleiden' - jumalaa ! Dan. 11:36-39

        Siksi et kykene uskomaan pääseväsi näkemään tulevaa Rauhan Valtakuntaa, kun sinulta aivan ilmeisesti puuttuu usko kuolleiden ylösnousemisesta ja toivo osallisuudesta ensimmäiseen ylösnousemiseen !? Josta on kirjoitettu, että 'Autuaita ja pyhiä ovat ne, jotka pääsevät osallisiksi ensimmäisestä ylösnousemuksesta! Heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he ovat Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat Kristuksen kanssa tuhat vuotta.' Ilm. 20:6

        Valitse viisaasti - et voi samanaikaisesti uskoa sekä Kristukseen että ihmisiin, katoavien ihmisten voimaan ! Toinen usko tuo Jumalan siunauksen - toinen kirouksen ! Jer. 17:5-8


      • aeion
        EiksJe kirjoitti:

        Surullista on se, että olet suunnannut toivosi ja luottamuksesi ihmisten tekemisiin - siis tieteeseen ja teknologiaan sekä näinollen myös talouteen, jonka 'suotuisa' kehitys mahdollistaa näiden kahden muun kehittymisen jatkumisen. Se ei kuitenkaan hämmästytä, koska nyt puhutaankin nykyään länsimaissa vallallaan olevasta Raamatussa profetoidusta uudesta uskonnosta, jota 'isät' eivät ole tunteneet ja jossa kumarretaan vuorilinnojen -toisin sanoen talouden, tieteen ja teknologian 'temppeleiden' - jumalaa ! Dan. 11:36-39

        Siksi et kykene uskomaan pääseväsi näkemään tulevaa Rauhan Valtakuntaa, kun sinulta aivan ilmeisesti puuttuu usko kuolleiden ylösnousemisesta ja toivo osallisuudesta ensimmäiseen ylösnousemiseen !? Josta on kirjoitettu, että 'Autuaita ja pyhiä ovat ne, jotka pääsevät osallisiksi ensimmäisestä ylösnousemuksesta! Heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he ovat Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat Kristuksen kanssa tuhat vuotta.' Ilm. 20:6

        Valitse viisaasti - et voi samanaikaisesti uskoa sekä Kristukseen että ihmisiin, katoavien ihmisten voimaan ! Toinen usko tuo Jumalan siunauksen - toinen kirouksen ! Jer. 17:5-8

        Surullista on se, että sinä näköjään edustat vanhaa aikaa etkä osaa näköjään ollenkaan katsoa tulevaisuuteen. Kaiken lisäksi yrität demonisoida minun luovan ajatteluni. Jeesus juuri varoittaa näistä sinun kaltaisista vanhan ajan fariseuksista. Etkö muista, että Jeesuksen sanojen mukaan vanha farisealainen hapatus on aina, aina, perattava pois, jotta uusi armon ja rauhan ja kaikin puolin uusi aika voi Jeesuksessa toteutua. Suoraan sanottuna sinä edustat ahdasmielisellä suhtautumisellasi jo Johanneksen nimeämää antikristusta, joka joukkoineen on ollut aina ja tulee olemaan hyvän, huomio, hyvän kehityksen ja edistyksen tiellä. Ja varmistukseksi vielä siitä että olen oikeassa, mainitsen senkin, että sinä et pystyisi kirjoittamaan ollenkaan tänne nettiin ilman tätä huipputeknologiaa jonka et ymmärrä olevan Jumalan suosiossa. Nyt sinun mielestäsi tämä huipputeknologia on Danielin Vuorilinnojen Jumala ja Jumalan yksi pahin vihollinen. Et voisi enempää väärässä olla!

        Huutomerkkien jälkeisistä väleistä joita käytät huomaan sinun olevan jo vanha ihminen. Olisiko sinunkin jo aika herätä innostuneesti vastaanottamaan kaikkea uutta ja hyvää, jonka Jumalaan uskovat hyvät viattomat ihmiset ovat kehittäneet?

        Lainauksesi Danielin kirjasta on todella kaukaa haettu ja ihan pieleen mennyt. Kukahan harhassa oleva "uskova" on keksinyt talouden ja tieteen ja teknologian olevan Vuorilinnojen jumala? Olet pahemman kerran harhassa!

        Lisäksi väität etten minä usko näkeväni Rauhan valtakuntaa? Korjataanpa asia. Tottakai kuoleman jälkeen kaikki Kristuksessa kuolleet jäävät odottamaan ylösnousemustaan. Tämä on minulle itsestäänselvyys. En halunnut kirjoittaa ollenkaan asiasta kun näin sinun lainailevan Raamattua kuin sarvipää, siis aivan pieleen ja miten sattuu. Usko minulla on varmasti kuolleiden ylösnousemiseen ja omaan osallistumiseeni siihen. Sinä et tiedä mitään minun uskostani näin vähillä tiedoilla. Tuomiohengessä lähdit tuomitsemaan.

        "Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi".

        Tuomiohengestä olen saanut tarpeekseni näillä sivuilla. Sen siitä saa kun haluaa kirjoittaa luovasti ja virikkeellisesti :-( , heti ollaan toivottamassa helvettiin ja haukutaan uskossa olevana harhaiseksi. Olet todella vanhakantainen farisealainen ja itse asiassa sen oikean Jeesuksen pahin vihollinen. Olet siis käsittänyt Raamatun kokonaan väärin.


      • EiksJe
        aeion kirjoitti:

        Surullista on se, että sinä näköjään edustat vanhaa aikaa etkä osaa näköjään ollenkaan katsoa tulevaisuuteen. Kaiken lisäksi yrität demonisoida minun luovan ajatteluni. Jeesus juuri varoittaa näistä sinun kaltaisista vanhan ajan fariseuksista. Etkö muista, että Jeesuksen sanojen mukaan vanha farisealainen hapatus on aina, aina, perattava pois, jotta uusi armon ja rauhan ja kaikin puolin uusi aika voi Jeesuksessa toteutua. Suoraan sanottuna sinä edustat ahdasmielisellä suhtautumisellasi jo Johanneksen nimeämää antikristusta, joka joukkoineen on ollut aina ja tulee olemaan hyvän, huomio, hyvän kehityksen ja edistyksen tiellä. Ja varmistukseksi vielä siitä että olen oikeassa, mainitsen senkin, että sinä et pystyisi kirjoittamaan ollenkaan tänne nettiin ilman tätä huipputeknologiaa jonka et ymmärrä olevan Jumalan suosiossa. Nyt sinun mielestäsi tämä huipputeknologia on Danielin Vuorilinnojen Jumala ja Jumalan yksi pahin vihollinen. Et voisi enempää väärässä olla!

        Huutomerkkien jälkeisistä väleistä joita käytät huomaan sinun olevan jo vanha ihminen. Olisiko sinunkin jo aika herätä innostuneesti vastaanottamaan kaikkea uutta ja hyvää, jonka Jumalaan uskovat hyvät viattomat ihmiset ovat kehittäneet?

        Lainauksesi Danielin kirjasta on todella kaukaa haettu ja ihan pieleen mennyt. Kukahan harhassa oleva "uskova" on keksinyt talouden ja tieteen ja teknologian olevan Vuorilinnojen jumala? Olet pahemman kerran harhassa!

        Lisäksi väität etten minä usko näkeväni Rauhan valtakuntaa? Korjataanpa asia. Tottakai kuoleman jälkeen kaikki Kristuksessa kuolleet jäävät odottamaan ylösnousemustaan. Tämä on minulle itsestäänselvyys. En halunnut kirjoittaa ollenkaan asiasta kun näin sinun lainailevan Raamattua kuin sarvipää, siis aivan pieleen ja miten sattuu. Usko minulla on varmasti kuolleiden ylösnousemiseen ja omaan osallistumiseeni siihen. Sinä et tiedä mitään minun uskostani näin vähillä tiedoilla. Tuomiohengessä lähdit tuomitsemaan.

        "Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi".

        Tuomiohengestä olen saanut tarpeekseni näillä sivuilla. Sen siitä saa kun haluaa kirjoittaa luovasti ja virikkeellisesti :-( , heti ollaan toivottamassa helvettiin ja haukutaan uskossa olevana harhaiseksi. Olet todella vanhakantainen farisealainen ja itse asiassa sen oikean Jeesuksen pahin vihollinen. Olet siis käsittänyt Raamatun kokonaan väärin.

        No - hyvä että nyt sitten kuitenkin päätit 'uskoa' kuolleiden ylösnousemukseen ja omaan osallisuuteesi siitä ! Edellisessä viestissäsi kun et uskonut - vaan olit surullinen siitä, että niin sinä - kuin kukaan muukaan nykyään elävä ei tule tätä tulevaa näkemään eikä sinne jalallaan astumaan !? Ota nyt sinustakin sitten selvää - mitähän sinä nyt oikeastaan 'uskotkaan' - vai puhutko vaan lämpimiksesi 'luovasti ja virikkeellisesti' mitä milloinkin sattuu huvittamaan ! ;-(


      • aeion
        EiksJe kirjoitti:

        No - hyvä että nyt sitten kuitenkin päätit 'uskoa' kuolleiden ylösnousemukseen ja omaan osallisuuteesi siitä ! Edellisessä viestissäsi kun et uskonut - vaan olit surullinen siitä, että niin sinä - kuin kukaan muukaan nykyään elävä ei tule tätä tulevaa näkemään eikä sinne jalallaan astumaan !? Ota nyt sinustakin sitten selvää - mitähän sinä nyt oikeastaan 'uskotkaan' - vai puhutko vaan lämpimiksesi 'luovasti ja virikkeellisesti' mitä milloinkin sattuu huvittamaan ! ;-(

        Itse asiassa sinun ei pitäisi kirjoittaa enää mitään tänne nettiin sinun oman "uskosi" mukaan. Koska tietokoneet ovat sinun "uskosi" mukaan tämän esille ottamasi "Vuorilinnojen jumalan" palvojien tuotoksia. Eli saatanasta. Ymmärrätkö miten sekaisin sinulla asiat on?

        Olen siis tavallaan surullinen siitä, kun en eläessäni, siis näissä ruumiin voimissani, tässä ajassa, voi kohdata Valtakunnan tulemista. Tottakai olen aina uskonut kuolleiden ylösnousuun, joillekin nämä näköjään täytyy aina vääntää rautalangasta. Kun eivät ymmärrä rivien välistä lukea. Enkä minä puhu tai kirjoita mitä milloinkin sattuu, toisin kuin sinä. Minulla on selvä näky Jumalalta siitä mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Ylläolevissa kommenteissa osa siitä.


      • EiksJe
        aeion kirjoitti:

        Itse asiassa sinun ei pitäisi kirjoittaa enää mitään tänne nettiin sinun oman "uskosi" mukaan. Koska tietokoneet ovat sinun "uskosi" mukaan tämän esille ottamasi "Vuorilinnojen jumalan" palvojien tuotoksia. Eli saatanasta. Ymmärrätkö miten sekaisin sinulla asiat on?

        Olen siis tavallaan surullinen siitä, kun en eläessäni, siis näissä ruumiin voimissani, tässä ajassa, voi kohdata Valtakunnan tulemista. Tottakai olen aina uskonut kuolleiden ylösnousuun, joillekin nämä näköjään täytyy aina vääntää rautalangasta. Kun eivät ymmärrä rivien välistä lukea. Enkä minä puhu tai kirjoita mitä milloinkin sattuu, toisin kuin sinä. Minulla on selvä näky Jumalalta siitä mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Ylläolevissa kommenteissa osa siitä.

        Surullista on sekin, että vaikka itse koet toisin uskomisen esille tuomisen ja kehotuksen kääntymiseen ja parannuksentekoon syyttäväksi ja tuomiohenkiseksi - niin silti olet heti valmis syytämään kaikki mahdolliset ja mahdottomat :-D herjaukset, tuomiohenkiset syytökset ja demonisoimiset 'kaverin' niskaan - ja kirjoitat vielä samaan syssyyn, että 'älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi' !!! Huomaan kyllä, että sinun kanssasi ei voi olla eri mieltä ilman että alkaa törky 'lentämään', eikä siis näinollen keskustella - vahinko - se on sitten että toistaiseksi 'heipparallaa' !? :-(


      • aeion
        EiksJe kirjoitti:

        Surullista on sekin, että vaikka itse koet toisin uskomisen esille tuomisen ja kehotuksen kääntymiseen ja parannuksentekoon syyttäväksi ja tuomiohenkiseksi - niin silti olet heti valmis syytämään kaikki mahdolliset ja mahdottomat :-D herjaukset, tuomiohenkiset syytökset ja demonisoimiset 'kaverin' niskaan - ja kirjoitat vielä samaan syssyyn, että 'älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi' !!! Huomaan kyllä, että sinun kanssasi ei voi olla eri mieltä ilman että alkaa törky 'lentämään', eikä siis näinollen keskustella - vahinko - se on sitten että toistaiseksi 'heipparallaa' !? :-(

        Se on vaan niin, että Jeesuksen pahimmat viholliset olivat juuri vanhakantaiset fariseukset. Pitäisikö minun sitten silitellä sinun, jonka mielestä tietokoneet ja kaikki muukin huipputekniikka ovat saatanasta, päätä ymmärtämättömyydestäsi? Ja miksi vielä lähdit minun kommentin jälkeen hyökkäämään minun kimppuun, epäillen uskoani, vaikket tiedä minusta yhtään mitään? Muutaman kommentin jälkeen olit jo valmis tuomitsemaan minut harhaoppiseksi. Mietipä tätä. Tottakai eri mieltä voi olla asioista, mutta sinä menit heti henkilökohtaisuuksiin ja aloit ensin syyttämään minua harhaoppiseksi. Sitä sait mitä tilasit.


      • EiksJe
        aeion kirjoitti:

        Se on vaan niin, että Jeesuksen pahimmat viholliset olivat juuri vanhakantaiset fariseukset. Pitäisikö minun sitten silitellä sinun, jonka mielestä tietokoneet ja kaikki muukin huipputekniikka ovat saatanasta, päätä ymmärtämättömyydestäsi? Ja miksi vielä lähdit minun kommentin jälkeen hyökkäämään minun kimppuun, epäillen uskoani, vaikket tiedä minusta yhtään mitään? Muutaman kommentin jälkeen olit jo valmis tuomitsemaan minut harhaoppiseksi. Mietipä tätä. Tottakai eri mieltä voi olla asioista, mutta sinä menit heti henkilökohtaisuuksiin ja aloit ensin syyttämään minua harhaoppiseksi. Sitä sait mitä tilasit.

        Tämän vielä lisään : Jos kirjoitin jotain, jonka olet kokenut loukkaavaksi - niin näytä se toteen kirjoituksistani - missä kohtaa olen 'syyttänyt sinua harhaoppiseksi' tai muutenkaan 'syyttänyt' yhtään mistään !? Vaan tulipa tässä vanha viisaus jälleen kerran todistetuksi :

        'Älä vastaa tyhmälle hänen hulluutensa mukaan, ettet olisi hänen kaltaisensa sinäkin.'

        'Vastaa tyhmälle hänen hulluutensa mukaan, ettei hän itseänsä viisaana pitäisi.'

        'Näet miehen, viisaan omissa silmissään - enemmän on toivoa tyhmästä kuin hänestä.'

        'Halkojen loppuessa sammuu tuli, ja panettelijan poistuessa taukoaa tora.'

        Jne...jne... Sananl. 26


      • aeion
        EiksJe kirjoitti:

        Tämän vielä lisään : Jos kirjoitin jotain, jonka olet kokenut loukkaavaksi - niin näytä se toteen kirjoituksistani - missä kohtaa olen 'syyttänyt sinua harhaoppiseksi' tai muutenkaan 'syyttänyt' yhtään mistään !? Vaan tulipa tässä vanha viisaus jälleen kerran todistetuksi :

        'Älä vastaa tyhmälle hänen hulluutensa mukaan, ettet olisi hänen kaltaisensa sinäkin.'

        'Vastaa tyhmälle hänen hulluutensa mukaan, ettei hän itseänsä viisaana pitäisi.'

        'Näet miehen, viisaan omissa silmissään - enemmän on toivoa tyhmästä kuin hänestä.'

        'Halkojen loppuessa sammuu tuli, ja panettelijan poistuessa taukoaa tora.'

        Jne...jne... Sananl. 26

        Tässä heti ensimmäinen lause:

        "Surullista on se, että olet suunnannut toivosi ja luottamuksesi ihmisten tekemisiin - siis tieteeseen ja teknologiaan sekä näinollen myös talouteen, jonka 'suotuisa' kehitys mahdollistaa näiden kahden muun kehittymisen jatkumisen."

        Kun minä visioin yllä sitä minkälainen ihmisten tulevaisuus mahdollisesti tulee olemaan, niin sinä keksit jostain että "minä suuntaan toivoni ja luottamukseni ihmisten tekemisiin". Pitääkö minun taas vääntää rautalangasta sinulle uskoni määrä erikseen ennenkuin tajuat että minun uskoni perustuu Jumalaan ensisijaisesti, tottakai. On jo naurettavaa alkaa todistelemaan toiselle ventovieraalle ihmiselle tällaisia. Mutta sinun piti alkaa vaan loukkaamaan. Ja sitten vielä jatkat loukkaamistasi:

        "Siksi et kykene uskomaan pääseväsi näkemään tulevaa Rauhan Valtakuntaa, kun sinulta aivan ilmeisesti puuttuu usko kuolleiden ylösnousemisesta ja toivo osallisuudesta ensimmäiseen ylösnousemiseen."

        Miksi minä en kykenisi "uskomaan pääseväni näkemään tulevaa Rauhan valtakuntaa"? Miksi sinun ylipäätään piti alkaa epäilemään minun uskoani? Ethän sinä voi tuntea minua. Olisit lähtenyt jatkamaan minun mietteitäni noista ajatuksistani eteenpäin. Tällaista keskustelua minä odotan ja toivon netissä. Mutta aloit vain syyttämään ja vähättelemään ja epäilemään minun uskoani. Yleensä kun minä kirjoitan ja keskustelen ja visioin asioista, niin odotan ja toivon vastakirjoittajaltakin että hän osaisi jatkaa ajatuksiani eteenpäin. Eikä takertuisi asioihin joista ei edes voi tietää yhtään mitään. Sinä et tunne minua, etkä uskoni määrää. Miltä sinusta tuntuisi jos minä lyttäisin sinun uskosi määrän maan rakoon? Tämän takia vastasin sinulle yhtä tylysti kuin sinä aloitit minulle. Että ymmärtäisit miltä minusta tuntuu.


    • Setä.neuvoo

      Ei omistaminen ole mikään synti sinällään. Mutta on kiusankappaleita, jotka haluavat julistaa mielettömyyttä. Jeesukselta kysymällä, että mitä tehdä pelastuaksensa, ei saatu armoa, vaan käsky käskyn päälle, läksy läksyn päälle. Aloitusviestin laatijan pitäisi tietää, ettei kristinuskon oppien mukaan pelastusta saada teoilla, Ef 2.

      • EiksJe

        Pelastus on toki Jumalan Lahja, eikä perustu ihmisen tekoihin - mutta meidän tulisi käyttää tämä lahjaksi saatu usko siten, kuin Jumala on meitä neuvonut ja käskenyt ! Kuten Paavali sen ilmaiseekin, että meidät on Jumalan antamalla Uskon lahjalla luotu Kristuksen Jeesuksen yhteyteen Toteuttamaan niitä hyviä tekoja, joita Tekemään Jumala on meidät Tarkoittanut ! Vasta näin toimiessamme käy ilmi, että me olemme Jumalan TEKOA ! Muuten käy ilmi, että olemmekin vastustajan tekoa ! Ef. 2:8-10 !


      • EiksJe

        Omistaminen ja rahan himoitseminen ovat paitsi syntiä, niin itseasiassa kaiken pahan alkujuuri - sitenhän juuri vastustamme Jumalan Sanaa, joka huutaa, että me emme voi palvella sekä Jumalaa että mammonaa - jos me toista rakastamme, niin toista osoitamme halveksuvamme ! Ja onpa kirjoitettu elävän Jumalan Sanan sanoneen sen niinkin selvästi, että yksikään meistä ei voi olla Hänen opetuslapsensa, ellemme luovu kaikesta siitä, mitä meillä on ! Mieletöntä on siis lähteä julistamaan väärää evankeliumia - valhetta, joka vääntää kieroon ja mutkalle Herran Suoran Tien, jota ensimmäiset uskovat kulkivat pelastuksekseen - siis välttääkseen Jumalan oikeudenmukaisen tuomion ja ikuisen kadotuksen !


      • ögoug

        Setä.neuvoo, ihminen pelastuukin yksin Jeesuksen tähden, mutta merkkinä siitä, että kuuluu pelastettuihin, on parannus synneistä, kuten varallisuudesta.

        Jos sinulla on omaisuutta, se on merkki siitä, ettet ole saanut rauhaa Jumalan kanssa.

        Näistä aiheista puhuminen on rajua kuultavaa nykypäivänä, mutta Jumalan sanaa ei käy kiistäminen.


      • gbiubtub
        EiksJe kirjoitti:

        Omistaminen ja rahan himoitseminen ovat paitsi syntiä, niin itseasiassa kaiken pahan alkujuuri - sitenhän juuri vastustamme Jumalan Sanaa, joka huutaa, että me emme voi palvella sekä Jumalaa että mammonaa - jos me toista rakastamme, niin toista osoitamme halveksuvamme ! Ja onpa kirjoitettu elävän Jumalan Sanan sanoneen sen niinkin selvästi, että yksikään meistä ei voi olla Hänen opetuslapsensa, ellemme luovu kaikesta siitä, mitä meillä on ! Mieletöntä on siis lähteä julistamaan väärää evankeliumia - valhetta, joka vääntää kieroon ja mutkalle Herran Suoran Tien, jota ensimmäiset uskovat kulkivat pelastuksekseen - siis välttääkseen Jumalan oikeudenmukaisen tuomion ja ikuisen kadotuksen !

        "Ja onpa kirjoitettu elävän Jumalan Sanan sanoneen sen niinkin selvästi, että yksikään meistä ei voi olla Hänen opetuslapsensa, ellemme luovu kaikesta siitä, mitä meillä on !"

        Se on juuri näin. Tänä itsekkyyden aikana Jumala kääntää selkänsä koko ihmiskunnalle.


    • Setä.neuvoo

      Moni "sääntö" täyttyy uudessa luomuksessa tai ylösnousemuksessa. Vai aiotteko Jeesuksen opin mukaan viskellä pois elimenne ja raajanne?

      • EiksJe

        Joka on Kristuksessa - on uusi luomus - vanha on kadonnut ja uusi tullut tilalle ! Kristus on kuollut kaikkien edestä, että EMME ENÄÄ ELÄISI ITSELLEMME ! VAAN HÄNELLE JOKA EDESTÄMME ON KUOLLUT JA YLÖSNOUSSUT ! Siksi me AHKEROITSEMME OLLA HÄNELLE MIELIKSI ! Sillä KAIKKIEN MEIDÄN PITÄÄ ILMESTYMÄN KRISTUKSEN TUOMIOISTUIMEN ETEEN, ETTÄ KUKIN SAISI SEN MUKAAN, KUIN HÄN ON RUUMIISSA OLLESSAAN ON TEHNYT !!! 2.Kor 5:9,10,15,17 Nimimerkki setä.neuvoo voisi siis jo lopettaa iljettävän valheensa esilletuomisen ja Jumalan Sanan herjaamisen - sillä tosiaan alkaa näyttää siltä, että ainakin sedällä olisi aihetta repiä irti paitsi kielensä, niin myös sormensa, joiden avulla tänne viestittelee ! :-D


      • Setä.neuvoo
        EiksJe kirjoitti:

        Joka on Kristuksessa - on uusi luomus - vanha on kadonnut ja uusi tullut tilalle ! Kristus on kuollut kaikkien edestä, että EMME ENÄÄ ELÄISI ITSELLEMME ! VAAN HÄNELLE JOKA EDESTÄMME ON KUOLLUT JA YLÖSNOUSSUT ! Siksi me AHKEROITSEMME OLLA HÄNELLE MIELIKSI ! Sillä KAIKKIEN MEIDÄN PITÄÄ ILMESTYMÄN KRISTUKSEN TUOMIOISTUIMEN ETEEN, ETTÄ KUKIN SAISI SEN MUKAAN, KUIN HÄN ON RUUMIISSA OLLESSAAN ON TEHNYT !!! 2.Kor 5:9,10,15,17 Nimimerkki setä.neuvoo voisi siis jo lopettaa iljettävän valheensa esilletuomisen ja Jumalan Sanan herjaamisen - sillä tosiaan alkaa näyttää siltä, että ainakin sedällä olisi aihetta repiä irti paitsi kielensä, niin myös sormensa, joiden avulla tänne viestittelee ! :-D

        Mikä tuollaista kirjoittaa kristinuskon armoa vastaan?


    • Pitääosatamyösluopua

      Tämä koskee ihmistä joka asettaa rahan korkeammalle kuin Jumalan. Kyllä ihmisellä saa olla omaisuutta, miten muuten voisit auttaa köyhiä ja huonompi osaisia.
      Mutta siinä vaiheessa, kun raha hallitsee sinua, olet kadotuksen tiellä.

      • EiksJe

        Todellisuudessa vain on niin, että jos ihmisellä on omaisuutta ja/tai rahaa yli oman tarpeen - niin se omaisuus silloin hallitsee sinua ja estää sinua elämästä Jumalan tahdon hallintovallan alaisuudessa siten, kuin on kirjoitettu ensimmäisten uskovien eläneen ja on tarkoitettu jokaisen Herran oman elävän ! Siis keskinäisessä yhteydessä toisiaan rakastaen !

        Onhan kirjoitettu, että joka ei rakasta veljeään ei rakasta myöskään Jumalaa - ja silloinhan juuri toteutuu kirjoitus, että mitä se ihmistä hyödyttäisi, vaikka hän myisi kaiken omaisuutensa ja jakaisi sen köyhille, mutta häneltä puuttuisi rakkaus !

        Siis ei ole mitään hyötyä kerätä itselleen omaisuutta !

        Parempi tie on jättää köyhien ja huonompiosaisten auttaminen taloudellisesti uudestisyntyneiden Pyhien yhteydelle, jota Herra itse ohjaa kaikkeen Vanhurskauteen !

        Muut tiet ovat kadotuksen teitä !


      • aeion
        EiksJe kirjoitti:

        Todellisuudessa vain on niin, että jos ihmisellä on omaisuutta ja/tai rahaa yli oman tarpeen - niin se omaisuus silloin hallitsee sinua ja estää sinua elämästä Jumalan tahdon hallintovallan alaisuudessa siten, kuin on kirjoitettu ensimmäisten uskovien eläneen ja on tarkoitettu jokaisen Herran oman elävän ! Siis keskinäisessä yhteydessä toisiaan rakastaen !

        Onhan kirjoitettu, että joka ei rakasta veljeään ei rakasta myöskään Jumalaa - ja silloinhan juuri toteutuu kirjoitus, että mitä se ihmistä hyödyttäisi, vaikka hän myisi kaiken omaisuutensa ja jakaisi sen köyhille, mutta häneltä puuttuisi rakkaus !

        Siis ei ole mitään hyötyä kerätä itselleen omaisuutta !

        Parempi tie on jättää köyhien ja huonompiosaisten auttaminen taloudellisesti uudestisyntyneiden Pyhien yhteydelle, jota Herra itse ohjaa kaikkeen Vanhurskauteen !

        Muut tiet ovat kadotuksen teitä !

        "Parempi tie on jättää köyhien ja huonompiosaisten auttaminen taloudellisesti uudestisyntyneiden Pyhien yhteydelle, jota Herra itse ohjaa kaikkeen Vanhurskauteen !"

        Paras tie nykyaikana on jättää köyhät ja huonompiosaiset oikein toimivalle sosiaalihuollolle, joka jo Suomen perustuslain mukaan on velvollinen auttamaan heitä. Siinä ei höpinät "uudestisyntyneistä Pyhien yhteyksistä" auta mitään. Hei papparainen, tervetuloa nykyaikaan. Päivityksiä!


      • EiksJe
        aeion kirjoitti:

        "Parempi tie on jättää köyhien ja huonompiosaisten auttaminen taloudellisesti uudestisyntyneiden Pyhien yhteydelle, jota Herra itse ohjaa kaikkeen Vanhurskauteen !"

        Paras tie nykyaikana on jättää köyhät ja huonompiosaiset oikein toimivalle sosiaalihuollolle, joka jo Suomen perustuslain mukaan on velvollinen auttamaan heitä. Siinä ei höpinät "uudestisyntyneistä Pyhien yhteyksistä" auta mitään. Hei papparainen, tervetuloa nykyaikaan. Päivityksiä!

        Ai tällaiselle 'nykyaikaan' 'oikein toimivalle sosiaalihuollolle' kohtaamaan 'kaltoinkohtelua ja väkivaltaa' ??? Päivitäpä sinä tuosta luottamusindexisi viranomaisten ja siis 'ihmisten' tekemisiin :

        http://m.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/ess-sijoituslapset-saamassa-hyvitysta/6035216

        Sinun 'höpinäsi' täällä alkavat kaikessa röyhkeydessään antaa vahvasti aihetta ihmetellä, että miksi ihmeessä ylipäätään olet täällä 'keskustelemassa' !? Oletko ymmärtänyt, että tämän palstan aihe on 'yleistä kristinuskosta' ?

        Kristinuskon ihmiskäsitys on totaalisesti eri, kuin sinun käsityksesi - kuten edellä annoit ymmärtää, että ihmiset ovat mielestäsi 'hyviä ja viattomia' - EI - paha ja paatunut on ihmissydän kirjoitusten mukaan !

        Siksi suosittelenkin sinulle, että tutustuisit kirjoituksiin paremmin, sillä niitä lukemalla voisit päästä perille Totuudesta myös tulevasta ajasta - joka ei tasan tarkkaan tule toteutumaan sinun viesteissäsi esittelemän 'haaveilusi' mukaisesti !


      • aeion
        EiksJe kirjoitti:

        Ai tällaiselle 'nykyaikaan' 'oikein toimivalle sosiaalihuollolle' kohtaamaan 'kaltoinkohtelua ja väkivaltaa' ??? Päivitäpä sinä tuosta luottamusindexisi viranomaisten ja siis 'ihmisten' tekemisiin :

        http://m.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/ess-sijoituslapset-saamassa-hyvitysta/6035216

        Sinun 'höpinäsi' täällä alkavat kaikessa röyhkeydessään antaa vahvasti aihetta ihmetellä, että miksi ihmeessä ylipäätään olet täällä 'keskustelemassa' !? Oletko ymmärtänyt, että tämän palstan aihe on 'yleistä kristinuskosta' ?

        Kristinuskon ihmiskäsitys on totaalisesti eri, kuin sinun käsityksesi - kuten edellä annoit ymmärtää, että ihmiset ovat mielestäsi 'hyviä ja viattomia' - EI - paha ja paatunut on ihmissydän kirjoitusten mukaan !

        Siksi suosittelenkin sinulle, että tutustuisit kirjoituksiin paremmin, sillä niitä lukemalla voisit päästä perille Totuudesta myös tulevasta ajasta - joka ei tasan tarkkaan tule toteutumaan sinun viesteissäsi esittelemän 'haaveilusi' mukaisesti !

        Edelleenkin kysyn sinulta miksi kirjoitat yhtään mitään tänne nettiin, koska sinunhan mielestä teknologia on saatanasta? Lainaan sinua tuolta ylempää:

        "vuorilinnojen -toisin sanoen talouden, tieteen ja teknologian 'temppeleiden' - jumalaa ! Dan. 11:36-39"

        Pidät siis Danielin nimeämää Linnoitusten jumalaa teknologiasta ja tieteestä ja taloudesta kumpuavana ja väität vielä teknologian ja tieteen ja talouden muodostavan jotain "temppeleitä"?

        Alla kaksi tärkeintä jaetta kohdasta:

        Daniel 11 :37 Hän ei välitä isäinsä jumalista, ei naisten lempijumalasta, eikä hän välitä mistään muustakaan jumalasta, sillä hän uhittelee niitä kaikkia.
        38 Mutta sen sijaan hän kunnioittaa linnoitusten jumalaa. Sitä jumalaa, jota hänen isänsä eivät tunteneet, hän kunnioittaa kullalla ja hopealla, kalliilla kivillä ja muilla kalleuksilla.

        Annas tulla nyt perusteluja tälle väiteellesi, ja ilman mitään irrallisia ja epämääräisiä lainauksia Raamatusta. Perustele jos osaat, selvällä Suomen nykykielellä, miksi mielestäsi parjaamasi teknologia ja tiede on Danielin nimeämä Linnoitusten jumala?

        Foorumi on vapaa sinulle. Ole hyvä.


      • EiksJe
        aeion kirjoitti:

        Edelleenkin kysyn sinulta miksi kirjoitat yhtään mitään tänne nettiin, koska sinunhan mielestä teknologia on saatanasta? Lainaan sinua tuolta ylempää:

        "vuorilinnojen -toisin sanoen talouden, tieteen ja teknologian 'temppeleiden' - jumalaa ! Dan. 11:36-39"

        Pidät siis Danielin nimeämää Linnoitusten jumalaa teknologiasta ja tieteestä ja taloudesta kumpuavana ja väität vielä teknologian ja tieteen ja talouden muodostavan jotain "temppeleitä"?

        Alla kaksi tärkeintä jaetta kohdasta:

        Daniel 11 :37 Hän ei välitä isäinsä jumalista, ei naisten lempijumalasta, eikä hän välitä mistään muustakaan jumalasta, sillä hän uhittelee niitä kaikkia.
        38 Mutta sen sijaan hän kunnioittaa linnoitusten jumalaa. Sitä jumalaa, jota hänen isänsä eivät tunteneet, hän kunnioittaa kullalla ja hopealla, kalliilla kivillä ja muilla kalleuksilla.

        Annas tulla nyt perusteluja tälle väiteellesi, ja ilman mitään irrallisia ja epämääräisiä lainauksia Raamatusta. Perustele jos osaat, selvällä Suomen nykykielellä, miksi mielestäsi parjaamasi teknologia ja tiede on Danielin nimeämä Linnoitusten jumala?

        Foorumi on vapaa sinulle. Ole hyvä.

        Ja höpöhöpö jne...! ;-D


      • aeion
        EiksJe kirjoitti:

        Ja höpöhöpö jne...! ;-D

        Niin just, höpöhöpö ukkeli olet ;-))) kun et osaa perustella ollenkaan irrallisia Raamatun lainauksiasi!


      • EiksJe

        'Selvällä Suomen nykykielellä' sanottuna - no - eiku - nyt mua alkoikin 'laulattaa' - lal-laa-la-laa-la-laa... :-D - sallithan sen!

        http://youtu.be/D-IFQ88Wgfs

        Niin - 'i'm just a dreamer' - itsessäni 'en yhtään mitään' - vaan kuitenkin olen lahjaksi saanut Herran Hengen asumaan sydämessäni !

        Siksi en puhukaan täällä enempää itsestäni, omista mielipiteistäni, enkä aja täällä Omaa etuani - sen sijaan puhun siitä, mikä on varmaakin varmempaa - mikä on kirjoitettu kristinuskon Pyhissä Kirjoituksissa - en siis ylpeile itsestäni - mutta Kerskailen kyllä Herrasta - siitä, että TUNNEN HÄNET JA TIEDÄN MITÄ HÄN TAHTOO - joten siitä täällä kirjoittelen !

        "On laulussani maa -

        on meri, taivaskin -

        maa, taivas katoaa -

        ja meri mustinkin -

        VAIN SANA SÄILYY ENNALLAAN -

        SEN TAHDON MUISTUTTAA -

        ON LAULU TÄÄ

        TÄYTTÄ ELÄMÄÄ -

        KAI LAULAA SAAN" ! :-d


    • Enenkäanna

      Enole .Verotus on nykyaikainen tapa hoitaa nuo raamatulliset kymmenykset.

      Veroottaja on pitänyt huolen siitä että liikoja jaettavia ei ole kertynyt ja oma osa on hoidettu enemässä määrin kuin tuo kymmenys edellyttää ja nykymenolla köyhiltä ropotetaan suhteellisesti melkosen kovasti kun ei rikkailla ole ilmeisimmin mitä ottaa, joten eiköhän suhteellisuus käyrässä ,kohtuullisuuden mittapuissa ole asia hoidettu ,jottei tarvitse enää taskuja nurin kääntää. Jokainen tinatkoon omaisuutensa omaalla työlään ja sosiaaliturva hoidettakoon verovaroin,siksi niitä maksetaan.

      • Ihmeopetusta

        Näinkö Luterilainen kirkko opettaa teitä toimimaan?
        Yläpuolella oleva sanoo, että rikkaat eivät ole uskossa, ja sinä kerrot että olet veroilla maksanut kymmenykset?
        Kymmenykset annetaan Herran työhön, sillä ei ole mitään tekemistä verojen kanssa. Kyse on uskosta siihen, että Herra pitää sinusta huolta olit kuinka pulassa tahansa.
        Toisekseen Raamattu on täynnä siunauksia saaneita uskovaisia, joilla ei tosiaan ollut rahasta pulaa mm. Job, Abraham, Jaakob, Daavid, Salomon..Herra siunaa omiaan, mutta jos ajatuksesi on että et sitä osaa hoitaa, niin ei sitä silloin tulekkaan.
        Jos teillä on omia näkemyksiä raha-asioista, niin älkää sekoittako sitä Jumalan tahtoon.


      • EiksJe
        Ihmeopetusta kirjoitti:

        Näinkö Luterilainen kirkko opettaa teitä toimimaan?
        Yläpuolella oleva sanoo, että rikkaat eivät ole uskossa, ja sinä kerrot että olet veroilla maksanut kymmenykset?
        Kymmenykset annetaan Herran työhön, sillä ei ole mitään tekemistä verojen kanssa. Kyse on uskosta siihen, että Herra pitää sinusta huolta olit kuinka pulassa tahansa.
        Toisekseen Raamattu on täynnä siunauksia saaneita uskovaisia, joilla ei tosiaan ollut rahasta pulaa mm. Job, Abraham, Jaakob, Daavid, Salomon..Herra siunaa omiaan, mutta jos ajatuksesi on että et sitä osaa hoitaa, niin ei sitä silloin tulekkaan.
        Jos teillä on omia näkemyksiä raha-asioista, niin älkää sekoittako sitä Jumalan tahtoon.

        Niinpä - ei pitäisi sinunkaan lähteä 'sekoittamaan omia näkemyksiäsi Jumalan tahtoon' !

        Selvääkin selvemmin on meille, 'jotka uskomme' tuotu esille kirjoituksissa, että apostolit ja ensimmäiset uskovat eivät maksaneet kymmenyksiä, vaan heidän vanhurskautensa oli tällaista suurempaa - heidän 'uskon vanhurskautensa' tuli ilmi heidän teoissaan - siis he muun muassa myivät mitä omistivat (luopuivat kaikesta mitä heillä oli) ja joko antoivat köyhille tai toivat rahat Pyhien Yhteydelle - 'eikä kukaan pitänyt omanaan sitä mitä omisti, vaan kaikki oli heille yhteistä' !

        Näin tulisi meidänkin toimia, jos meillä on tahtoa elää Jumalan tahdon mukaisesti tässä uudessa liitossa Kristuksessa !

        Job, Aabraham...jne. elivät vanhassa liitossa - sellaista Jumalan siunausta kuin heillä oli - ei ole missään kohtaa kirjoituksissa liitetty uuden liiton Herran Tien kulkijoihin - vaan vanhan tilalle tuli paljon parempi - JUMALAN JOKAPÄIVÄINEN HUOLENPITO !


      • Ihmeopetusta

        Eli Jeesuksen sanoilla ei ole sinulle merkitystä?

        Voi teitä, lainopettajat ja fariseukset! Te teeskentelijät! Te maksatte kymmenykset jopa mintusta, tillistä ja kuminasta, mutta laiminlyötte sen, mikä laissa on tärkeintä: oikeudenmukaisuuden, laupeuden ja uskollisuuden. Näitä teidän pitäisi noudattaa, noita muitakaan unohtamatta.” (Matt. 23:23.)

        Muitakaan unohtamatta!!!

        Mutta jos et kaipaa siunauksia elämääsi, niin pidä ihmeessä kaikki itselläsi.
        Jeesus sanoi myös, että Hän ei ole tullut lakeja kumoamaan, vaan täyttämään.
        Kerrot että se on minun oma näkemykseni, kun se on suoraan Raamatusta.


      • EiksJe

        Enpä ihmettele yhtään, että vääristelet minun sanomisiani !

        KUN VÄÄRISTELET JUMALAN SANAA oman lihallisen mielesi mukaiseksi ymmärtämättä edes hävetä !

        Mutta muille palstan lukijoille haluan vielä korostaa MITEN VARMA ON SE LUPAUS taivaan ISÄN HUOLENPIDOSTA - kun me vain tahdomme ja ymmärrämme sekä Uskallamme USKOSSA lähteä HERRAN TIELLE !

        http://youtu.be/EC-DC3U1C5A

        Muistutuksena siitä kaikille varmasti tuttu 'sävelruno' vuosien takaa :-D


      • Eivääristelty

        Kerro ihmeessä miten sinun sanoja on vääristelty?
        Jos Taivaan Isän huolenpito on lupaus, niin mikä ongelma teillä on lahjoittaa kymmenyksiä?


      • Jo.on.otsaa
        Eivääristelty kirjoitti:

        Kerro ihmeessä miten sinun sanoja on vääristelty?
        Jos Taivaan Isän huolenpito on lupaus, niin mikä ongelma teillä on lahjoittaa kymmenyksiä?

        Ja minähän kun en maksa sinulle yhtään mitään! Hah! Vai vielä kymmenyksiä? Mee töihin jos oot ylimääräistä vailla! Mitä täällä pyörit kerjäämässä?


      • Jo.on.otsaa

        Kas kun et jo tuonut tänne kavereitasikin kerjäämään ja ruinaamaan kymmenyksiä ja uhreja ja anteja ja lahjoituksia ja almuja ja kolehteja ja avustuksia ja lesken ropoa ja talkooapua ja mitä kaikkia niitä tarpeita nyt milloinkin onkaan? Vuosia sitten näin steissillä mannen pummaavan vanhukselta kolikoita- taisi olla sotaveteraani kun nousi odotushallin penkiltä ylös ja huusi niin että halli raikui että painu helvettiin siitä kerjäämästä! :)


      • EiksJe
        Ihmeopetusta kirjoitti:

        Eli Jeesuksen sanoilla ei ole sinulle merkitystä?

        Voi teitä, lainopettajat ja fariseukset! Te teeskentelijät! Te maksatte kymmenykset jopa mintusta, tillistä ja kuminasta, mutta laiminlyötte sen, mikä laissa on tärkeintä: oikeudenmukaisuuden, laupeuden ja uskollisuuden. Näitä teidän pitäisi noudattaa, noita muitakaan unohtamatta.” (Matt. 23:23.)

        Muitakaan unohtamatta!!!

        Mutta jos et kaipaa siunauksia elämääsi, niin pidä ihmeessä kaikki itselläsi.
        Jeesus sanoi myös, että Hän ei ole tullut lakeja kumoamaan, vaan täyttämään.
        Kerrot että se on minun oma näkemykseni, kun se on suoraan Raamatusta.

        Itsepä sen sanoit: laiminlyötte sen, mikä laissa on tärkeintä: oikeudenmukaisuuden, laupeuden ja uskollisuuden, kun ette luovu rahan- ja omaisuudenrakkaudestanne ja tee parannusta ojentautumalla Herran tahtoon elämään alkuseurakunnan esimerkin mukaista elämää!

        Tehän juuri teette itsenne niiden fariseusten ja lainoppineiden kaltaisiksi, joista Herra on lausunut, että te kyllä maksatte kymmenykset!

        Se, joka 'uskon kuliaisuudessa' todella luopuu kaikesta, mitä hänellä on - niinkuin on kehotettu - maksaa sata prosenttia! Ja osoittaa niin, ettei pidä halpana Jumalan armoa ja sen liiton verta, jolla hänet on vanhurskautettu PYHIEN YHTEYTEEN!


      • EiksJe
        EiksJe kirjoitti:

        Itsepä sen sanoit: laiminlyötte sen, mikä laissa on tärkeintä: oikeudenmukaisuuden, laupeuden ja uskollisuuden, kun ette luovu rahan- ja omaisuudenrakkaudestanne ja tee parannusta ojentautumalla Herran tahtoon elämään alkuseurakunnan esimerkin mukaista elämää!

        Tehän juuri teette itsenne niiden fariseusten ja lainoppineiden kaltaisiksi, joista Herra on lausunut, että te kyllä maksatte kymmenykset!

        Se, joka 'uskon kuliaisuudessa' todella luopuu kaikesta, mitä hänellä on - niinkuin on kehotettu - maksaa sata prosenttia! Ja osoittaa niin, ettei pidä halpana Jumalan armoa ja sen liiton verta, jolla hänet on vanhurskautettu PYHIEN YHTEYTEEN!

        Korjaan - 'uskon kuuliaisuudessa' :-)


    • S.Orbus

      En ole, mutta ostin vähillä rahoillani viskiä kiskurihintaan, jotta Suomen valtio saa verotuloja ja voi maksaa sosiaaliapua. Aion juofa viskin pois tänään illalla kun olen ensin juossut 20 km saunalenkin ja saunonut ja ottanut vähän olutta ja syönyt makkaraa. Näin kaikki voittavat.

      • VäsynytVitsailija

        Aha...-...eiks oo Viljoo näkyny...?


      • Neuvon_antaja
        VäsynytVitsailija kirjoitti:

        Aha...-...eiks oo Viljoo näkyny...?

        Mitä sitten täällä nyhjäät? Mee ihmeessä nukkumaan, jos kerta väsyttää niin ettet muuta enää jaksa kuin vitsailla! :)


      • VäsynytVitsailija

        Mutta kun...no...tuota...niin...-...Herrahan on käskenyt valvoa...ja ennemmin tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä! ;-)


      • EiksJe

      • gbggugb

    • Huoranpenikalta

      Äitini jakoi persettä kylänmiehille säälistä, enkä minä sano, että se väärin on.

      • Uskikset.vittuun

        Älä ota sitä vakavasti, olihan Jeesuskin huoranpoika, sisåsiittoinen ja pedofiili isänsä raiskaama kaiken lisäksi. Hän nussi vuohia, lampaita, aaseja ja lapsia, ja taisipa panna myös ruumiita. Esim. tarina Lasaruksesta on täynnä viitteitä nekrofiliaan. Jeesus harrasti myös mustaa magiaa ja palvoi Saatanaa.

        Eipä silti, kristityt tekevät samaa nykypäivänäkin. Varsinkin pedofilia on uskisten keskuudessa erittäin suosittua, mutta niinhän se hinttari Jeesus sanoi:

        "Sallikaa lasten tulla minun tyköni", jne.

        Kristityt ovat saastaa, ongelmajätettä.


    • KasKasnäin

      Mitä minä sille voin jos Jumala aikoo tehdä minut synnitön ?

    • Uskikset.vittuun

      Jeesucksen vihaajana teen kaikki päinvastoin kuin hän neuvoi.

      Te kristityt taas olette ihmiskunnan pohjasakkaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      169
      29539
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      214
      18983
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      393
      9990
    4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6425
    5. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      19
      4313
    6. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      194
      3863
    7. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      56
      2909
    8. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1517
    9. Miten meidän käy

      Olen syvästi pahoillani puolestasi siitä, mitä kävi. En ehkä pysty sitä täysin kertomaankaan sinulle. Tuo on taustalla m
      Ikävä
      50
      1299
    10. Toivottavasti tekijää ei suojella

      Eikä mitään peitellä. Itselläni on 15-vuotias tytär myös ja voin hieman kuvitella tilannetta. Nämä tämmöiset tapaukset v
      Valkeakoski
      61
      1283
    Aihe