Kaupungin työntekijät perukaa...

Nofot

Kaupungin työntekijät perukaa palkattomat vapaat ja lomarahan vaihdot, säästetty raha käytetään kaupunginjohtajan palkankorotukseen!!!

61

591

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • käöökpä

      Hävytöntä toimintaa kun otetaan alaisten selkänahasta rahat kaupunginjohtajalle. Toiset tekee töitä pienellä porukalla kun sijaisia ei palkata. Kuinka kauan alaisten pitää tätä touhua katsoa. Rahaa kyllä löytyy maahanmuuttajiin ja muuhun tyhjänpäiväiseen hömpötykseen.

    • divaani.parketilta

      Tosi on kop kop.

    • JukkaNurmikumpu

      Kaupunginjohtaja palkattomalle virkavapaalle: säästyneet rahat ehdottomasti hädänalaisten auttamiseen. Turvapaikanhakijoissa moni kulkee huonoissa vaatteissa ja kengissä.

      Miksi Kemijärvi ei auta hädänalaisia tarpeeksi? Torirasisteille kyllä virtaa viinarahaa sossun luukulta mitä ihmeellisimmillä verukkeilla!

      Järkyttävää sorsimista, jos ei suorastaan rasismia!

    • Nappiothaan

      Voi V....u minkälaisia päättäjä ja päätöksiä tässä kylässä tehdään....valitetaan, ettei ole rahaa, ei voi investoida, mutta lISÄÄ PALKKAA KYL VOIDAAN MAKSAA.

      • Nimetesille

        Ja KETKÄ PÄÄTTIVÄT?!!!!!!!


      • vakava.asia

        Kaupunginjohtajan palkankorotuksesta kaupungin työntekijöiden pitämien palkattomien vapaiden muodostamilla säästöillä ovat vastuussa kaupunginhallituksen jäsenet ilman yhtään eriävää mielipidettä pöytäkirjassa:

        Soppela Lea puheenjohtaja (KESK)
        Ojala Arto I varapuheenjohtaja (KOK)
        Jaakkola Kauko II varapuheenjohtaja (VAS)
        Aalto Pirkka (KD)
        Kangas Esa (PS)
        Ojala Jukka (KESK)
        Perälä Tarja (KESK)
        Pikkuvirta Sirkka (SDP)
        Ruokamo Anita (KESK)

        Pöytäkirja ei kerro kenellä mahdollisesti varajäsen oli paikalla.
        Oikaiskaa jos tiedätte näin käyneen.

        Pöytäkirja liitteineen on julkinen. Liitteenä olevasta sopimuksesta käy ilmi että Rantasen tehtäväpalkka 2015 oli 6500 euroa. Indeksikorotukset huomioon otettuna se nousee yli 6700 euroon. Sen päälle lisätään lakisääteiset työkokemuslisät. Jos työkokemuslisä olisi esimerkiksi 8% oltaisiin pyöreästi noin 7200 e kuukausitulossa.

        Enemmistö kaupungin työntekijöistä ansainnee alle puolet tuosta summasta.
        Silti moni piti palkattomia vapaita pienistä tuloistaan huolimatta KAUPUNGIN HYVÄKSI. Paljonko oli SINUN PALKANMENETYKSESI pitämäsi palkattoman vapaan vuoksi?

        Mietitkö sinäkin voiko tämä olla totta?

        Kemijärvellä voi.


    • aterter64

      Härskiä hommaa..palkattomalle päiville pitää henkilökuntaa laittaa kun kaupungin talous on heikko.sitten nostetaan palkkaa johtoportaasen ja kohta on muutki perässä.hyvä kepu/sekoomus

    • realismia

      Päättäjillä arviointikyky petti pahasti. Tässä hetkessä korotus on ikävä signaali kaupungin työntekijöille.

    • Omaanpussiinpelaajatpois

      Signaali on että johto vaihtoon niin virkamies kuin luottamusmieskin.

    • alijäämäinen_talous

      Tilinpäätös 2015 osoitti, että Kemijärven kaupungin talous oli neljättä miljoonaa alijäämäinen. Myös hallinto-osasto törsäsi yli varojensa. Työntekijät pantiin palkattomille vapaille. Mutta kuinkas kävi:

      http://paatokset.kemijarvi.fi/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=20161562-22

      "Pöytäkirjanpitäjänä toimi kaupunginahallituksen puheenjohtaja Lea Soppela."
      - - - Kaupunginhallitus päättää, että kaupunginjotajanpalkkaa korotetaan 200 e / kk 1.9.2016 alkaen."

      Lainaukset suoraan pöytäkirjasta.

      • hauskaayhdessäniin

        Se vain on hauska piirre, että työntekijä antaa johtajalle palkankorotuksen :))


      • Ope37
        hauskaayhdessäniin kirjoitti:

        Se vain on hauska piirre, että työntekijä antaa johtajalle palkankorotuksen :))

        Sataa sitten jatkossa kivasti omaanki laariin...


      • Lukiluki

        Kirjoitustaidossa olisi harjoittelemista. Vai onko pöytäkirjanpitäjällä ollut kovakin kiire palkankorotuksen kanssa?


    • astek

      Iltalehti,Iltasanomat...on tämä niin härskiä!

    • Netra

      Kevät 2016: 3-vuorotyötä tekevä yksinhuoltajaäiti kertoo lapsilleen, että kesällä emme voi lähteä hoploppiin ja Revontuleen shoppailemaan koska äidin täytyy vaihtaa lomarahat vapaaseen jotta äidin työpaikka säilyisi...kaupunginjohtaja voi viedä lapsensa hoploppiin ja shoppailemaan ja vielä ehkä syömäänkin ravintolaan hauskan päivän päätteeksi.

      • Uudetvaatteet

        Köyhät kyykkyyn Alamaiset kumartakoot ja ylähuulta leivän päälle vaan.


      • kempun.valot

        Jeesus tykkää kaupungin johdosta vaan ei rasmuslaisista.


    • atsak

      Ei tämä voi olla totta! Työntekijät palkattomilla ja vaihtavat lomarahat jotta kaupungin talous paranisi niin mitä tehdään: KOROTETAAN kaupunginjohtajan palkkaa! Kaupunginhallituksen jäsenet muistakaa: "Vielä on vaaleja jäljellä", laulun sanoja lainatakseni.

    • aarko

      Tämä pitää saattaa valtakunnalliseen julkisuuteen...

    • missäviipyyhyväpaimen

      lampaat käveli vapaaehtoisesti suoraan ansaan, vastassa oli susi

    • härkiäpeliä

      Summa on kokonaispalkkaan nähden todella pieni. Kun korotuksesta vähennetään verot niin käteen jäävä summa pienee entisestään. Fiksu kaupunginjohtaja olisi itse kieltäytynyt korotuksesta, jos kaupunginhallitus sitä väkisin esitti. Pohjaesitys oli, ettei palkkaa koroteta. Tämä vaikuttaa siltä, että kaupunginjohtaja oli itsekin vaatimassa korotusta. Aika naurettavaa, muualla pitäisi säästää, mutta johdolle lisää palkkaa. Osoittaa hyvin sitoutmisen säästöihin ja näyttää mallia muille omasta ahneudesta. Ei hyvä asia!!!

    • tottahantoki

      Provopostaus! Tottahan toki kaupungin työntekijät joutavat olemaan vapaallakin. Työt tuleva pääsääntöisesti tehdyiksi, vaikka palkatonta otetaan yhteishyväksi. Kyllä sitä on työaikana kuitenkin tyhjäkäyntiä: tupakontia, juoruilua, postauksia etc.

      Kaupunginjohtaja on tilinsä ansainnut. Hallitus on tehnyt jämäkän päätöksen. Työntekijät saavat olla iloisia, koska kaupunki antaa työtä ja toimeentuloa. Tosin itse saan palkkani muualta nykyänsä.

      • typeräähallintoa

        Törkeää väittää, etteivät muut kuin kaupunginjohtaja ansaitsisi tiliään. Seuratkaa hänen esimerkkiään ja vaatikaa palkankorotusta. Työt eivät tule itsestään tehdyiksi ja palkattomiin vapaisiin ei pidä antautua tällaisen johdon alaisena.


      • korotuskerho

        JEEEEES! Kaupunginjohtaja on Kemijärven kaupungin työntekijä: onko sitä tyhjäkäyntiä tupakointia juoruilua postauksia ja työt tulee hoidetuksi itsestään, vai mitä nimimerkki tottahantoki ajaa takaa? samat säännöt kaikille vai missä diktatuurissa oikein eletään. miksi tulospalkkaus koskisi vain yhtä henkilöä? työmoraali rapistuu niiltä jotka ahkeroi, koska heidän tuloksillaan ei ole mitään arvoa kemijärven kaupungin johdolle. kyllä on loukkaavaa. johtaja vain itselle palkkaa korotuttaa, hyi olkoon.


    • omituinen.kempa

      köyhät harjoittavat hyväntekeväisyyttä rikkaiden eteen = kemijärvi-ilmiö

    • Saleonviisasmies

      "Tasavallan presidentti Sauli Niinistö lähti kaukaa liikkeelle nostaessaan esiin tuloerojen vaikutuksen yhteiskuntaan. Hän puhui arabikeväästä ja muista maailman kriisipisteistä avatessaan valtiopäivät tiistaina eduskunnassa.

      Presidentti painotti, että talousvaikeuksista kärsivässä Suomessa on syytä varjella yhteiskunnan vakautta.

      Hän puhui myös kohtuudesta ja oikeudentajusta ja pisti piikin johtajille.

      – Joukkoja johdetaan edestä, Niinistö sanoi ja muistutti siitä, että jos johtaja ei näytä hyvää esimerkkiä, ei voi esittää muillekaan vaatimuksia."

      Tässä olisi viisautta meidäkin johdolle ja kaupunginhallitukselle.

    • Havaintojentekijä

      Hyvin sanottu !!!! Valitettavasti vain alemmissa esimiehissä ja alaisissa on tuota selkärankaa ja rehtiyttä. Heidät on petetty. Omat johtajat ovat vetäneet maton alta.

      Hallinto istuu norsunluutornissa ja teettää työn muilla. Kaupunginjohtajan puolen vuoden eroraha 43000 e on suurempi kuin monen vuosipalkka!!! Kiitos ja hyvästi.

    • Rokka.t

      Niin... Kyllähän tämä uskottavuutta nakertaa. Palkattomia vapaita ei pidetä enää ja onpa hyvien miesten ja naisten muutenkin vaikea ottaa tosissaan määräyksiä joita johdossa olevilta etujen kahmijoilta tämän jälkeen tulee. Ilmapiiri löyhkää. Nyt tarvitaan raitista ilmaa ja tasa-arvoa, tarvitaan rehelliset ja yhteisölliset johtajat niin virkamiehiksi kuin kaupunginhallitukseenkin.

      • mullemullesullemulle

        Melkoisia puusilmiä, ei minkäännäköistä tilannetajua. Älyhoi älä jätä!!!!??


    • kepuveljekset

      Kansa talkoisiin ja hyvätuloisen eliitin olisi suotava leikata omia palkkojaan. Kukas se niin sanoikaan ja näyttää itse esimerkkiä nostaessaan 100-kertaista palkkaa. Ja pikkupomot perässä. Ei ole ihailtavaa eikä hyväksyttävää. Vielä vaihtuu valta. Rehellisyys kunniaan!

    • No_mutt_tätä_haluttiin

      Voi hyvät hyssykät!!! Miksi te valitatte, ja kauhistelette? Tuloeroja on kaivattukkin, elikkä köyhemmät saa köyhtyä, ja rikkaimmille lisää. Tämä on juuri sitä oikeistolaista politiikkaa jota teistä suurin osa on halunnutkin.

      Jos on äänestyskopissa Kepulle, ja Kokoomukselle antanut äänensä käytäntö tulee olemaan tämä muissakin päätöksissä.
      Silloin ei pidä eneen voivotella kun "paskat" on housuissa tätähän sitä haluttiin.

      • lehmääkaupan

        kaupunginhallitus oli yksimielinen persuineen köpö kokkareineen ja vassarisossuineen. kemijärvi haisee lehmänpaskalle eikä ihme kun kauppa käy.


    • kempanväki
    • Lomautus

      Se on parempi pitää säästövapaat. Muuten kaupunginjohtaja ja hallituksen pj teidät kaikki lomauttavat. Lomautuspäätös ei ole helppo tehdä, jote kyllä nämä johtajat ovat palkkansa ansainneet.
      Lomautus tulee, oletko valmis?

      • onhanNäitäOllut

        Onhan näitä lomautuksia ollut eteläsuomen kaupungeissa. Silloin kun henkilökuntaa aletaan lomauttamaan on se koskenut myös ylintä johtoa. Terveydenhoitoa ei useikaan ole lomautettu.


    • voivoivoiooo

      Ei taida olla perusteita taloudella kiristämiseen säästövapaissa kun ylimääräisiä palkankorotuksia ja vuorotteluvapaan palkallisia keskeytyksiä kesäloman ajaksi johdolle annetaan.

      • ymmärrettävää

        Kaupungin johtohan on koulutettuja virkamiehiä. eikä heidän kuulukkaan olla palkkakuopassa, eikä pakkolomilla. Ei kouluja käydä siksi että ollaan samalla tasolla kuin työläiset.
        Kyllä johtajat ovat palkkansa ansainneet, turhaan valitetaan jos osa joutuu pitämään säästövapaita, hyvä kun saatte olla työssä.


      • eilisenssiä

        Vähempi koulutettuhan päälimmäinen päälystö on. Ja sen huomaa. Logiikka ontuu kun antavat säästöukaaseja muille mutta eivät älyä omalla kohdalla noudattaa.


      • kukakertoo

        Onko tyhmyyttä vai ahneutta?


    • eiperustetta

      Lomautuksilta on pohja pois.

    • i_i_ikävää_om
    • eikaikkeentarvisuostua

      Hei! Eihän teidän siellä Kemijärvellä tarvitse tuollaista kohtelua sietää!

    • Hyimitätouhua
      • videoVoiEsittää

        On täysin mahdollista tuon fideon esittävän lappilaista naista joka tulee ensimmäistä kertaa vierailulle Helsinkiin.
        Suurissa kauppaliikkeissäon vessat mutta arkuus, ja ujous estää niitä kyselemästä.

        Juuri Lapissa kyykkypaskannuksella on pitkät perinteet lie se ennen ollut jonkinmoista kansanhuvia.
        Ei niin monta vuosikymmentäkään kun ukot sylkivät piipunperät, ja ruikkusyljet ihmisten lattijoille,.


    • näinseon

      Etuilijat pitää lomauttaa.

      • poikaerkki

        Juurikin näin.


    • ahneahneempijohtaja

      Näin muualla....
      Laine on vuoden 2011 jälkeen saanut vain normaalit yleiskorotukset. Laine on kieltäytynyt tasokorotuksista kaupungin taloudelliseen tilaan vedoten.

      http://www.ita-savo.fi/uutiset/lahella/kaupunginjohtaja-laineelle-ei-palkankorotusta-289200

      • kepu_esittiginjohta

        Kyllä johtajille kuuluukin olla palkka kohdallaan. Savonlinnan kaupunginjohtajalle Keskusta esitti reilua korotusta jonka taas Vassarit torppasivat. Mistä ihmeestä johtuu tuo vassarien herraviha kyllä viisaille ihmisille kuuluu kunnon palkkaus.

        Mistä nyt löytyy Kemijärvenkin Vassarit kun olette aina vastustamassa ilimpien virkamiesten etuja. Eipä teitä näy vaaliuurnilla.


      • adsssssssss
        kepu_esittiginjohta kirjoitti:

        Kyllä johtajille kuuluukin olla palkka kohdallaan. Savonlinnan kaupunginjohtajalle Keskusta esitti reilua korotusta jonka taas Vassarit torppasivat. Mistä ihmeestä johtuu tuo vassarien herraviha kyllä viisaille ihmisille kuuluu kunnon palkkaus.

        Mistä nyt löytyy Kemijärvenkin Vassarit kun olette aina vastustamassa ilimpien virkamiesten etuja. Eipä teitä näy vaaliuurnilla.

        Savonlinnan kaupunginjohtaja oli useana vuonna itse kieltäytynyt tasokorotuksista vedoten huonoon taloustilanteeseen. Esimerkillistä johtajuutta


      • hävetkää

        ...ei ole reiluja nämä päätökset Kemijärvellä, ei hyvä!


      • soisimme

        Hyvä Savonlinna! Olispa meilläkin yhtä esimerkillinen johtaja ja hallituksen puheenjohtaja!


      • ammattiliittohoi

        VAAN EI MEILLÄ OLE! laittomuuksia laittomuuksien perään Kemijärvellä


    • Cvbmlo

      Mistä helvetistä johtuu että tähän kylään ei saaha ikinä rehellistä ja taitavaa johtoa, ollaanko me tosissaan niin tyhmiä että valitaan aina oman voiton tavottelijat ja muut vallanhimoset tollot vai tekeekö asema heijjät pösilöiksi?? Vuojesta toiseen kyrpii tämä kaupungin johto!

      • hyvävelisisko

        Siksi kun pitää saaja sopiva


    • kyrpiitosissaan

      Kittilän 27 kunnanvaltuutetusta virkarikoksista epäiltyinä on 23 ja kunnanhallituksen yhdeksästä jäsenestä kahdeksan. Ottakaa opiksi ajoissa!

    • ketjuelää

      Kyllä met nämä asiat muistamma vielä seuraavat 20 vuotta!

    • palkattomanpitäjä

      HAISEE vuorottelulle.

    • 98458

      Miksi ihmeessä te valitatte ja äänestätte Keskustapuoluetta? Kepu ei ole koskaan pienituloisen palkansaajan puolella. Koskaan en ole kuullut Kepun joukoista valitusta jos sille annetaan jolla ennestäänkin on.
      Te purnaatte ja äänestätte aina samat piiskurit poliittiseen johtoon.

    • säätananpalkattomat

      Palkattomat päivät voisi kurkusta kepillä tunkea alas eräille vastuullisille.

    • toiset_tuhlaa_säästöjä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1600
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe