Hannu Haukka - valehteleeko hän edelleen??

kuuntelemaan

Joku esitti että Hannu Haukka olisi valehdellut Venäjän uudesta uskontolaista:
http://keskustelu.suomi24.fi/t/14396271/hannu--haukka-valehteli--venajan-uskonto--laista

Nyt Hannu Haukka esittää ajankohtaisempia tietoja Venäjän tilanteesta
TÄNÄÄN SUNN. 4.9.16 RadioDeissä klo 15.02. (Ohjelma tullee myöhemmin arkistoon.)

16

6205

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • katselemaan

      Tuossa radio-ohjelmassa ilmeisesti mainittuja asioita selostaa Hannu Haukka luultavasti myös tämän samaisen sunnuntaipäivän AlfaTV:n lähetyksessä (internetissä) kello 21:30 "Itäraportti - Mediatalo IRR-TV:n lähetysuutiset". Mikäli tuo raportti on sama kuin kello 12.30:n raportti niin siinä nähdään myös Pietarin eräällä kanavalla nähty mustamaalausohjelma Hannu Haukan selostamana ja analysoimana:
      http://alfatv.fi/netti-tv/

    • Näin_NAAPURISSA

      Kysymys on varmaan lain tulkinnasta, miten lakia kukin tulkitsee, ja sehän vaihtelee...

      Raamatun antama vapaus ei ole vastuuvapautta, eikä vapautta huonoon ja pahaan elämään, jossa suvaitaan kaikki muu, mutta ei suvaita sitä joka ei suvaitse kaikkea.

      Länsi on hylännyt Raamatun eettisen moraalin ja Venäjän hallinto presidentti Putinin johdolla tahtoo estää sellaisen "kehityksen" siellä. Meidän helluntaiuskovien ei pidä sekaantua Venäjän sisäpolitiikkaan, kun Suomen omassa politiikassa on ihan riittävästi vikaa mm. pakolaispolitiikassa, NATO-isäntä maasopimuksessa ja EU:n taloudessa.

      Ukrainassa baptistit ovat sekaantuneet Venäjän vastaiseen propagandaan ja sotaan, ja lakien tulkinta riippuu presidentti Putinista, kuten nähtiin myös pakolaisongelmissa.

      Helluntaiuskovat haluavat Venäjällä levittään vain Jumalan Sanan Evankeliumia, joka muuttaa ihmiset päihteidenkäyttäjistä raittiiksi ja lakkaavat ryöstämästä ja murhista.

      Presidentti Putin varmasti haluaa antaa kansalleen toivoa ja syyn elää hyvää elämää.

      • Anonyymi

        Hohhoijaa, trollatkaa lisää🙈


    • netissä_nähtävissä
    • taivaskoti

      Ei valehdellu, totta on puhunu. Miksi aina epäillään tosi juttuja valheeksi. Miksi Hannu Haukka valehtelisi,,kysynpä vaan?

    • hellunailainen

      Ei Hannu valehtele. Tunnen jonkin verran Venäjän työtätekeviä ja uskovia ja kyllä siellä varovaisia ollaan ja toivotaan samaa myös ulkomaalaisilta. Ja koskaan kun kukaan tiedä, miten mieli- ja omavaltaisesti lakeja tulkitaan. Maa on suuri ja saattaa riippua hyvinkin alueista, miten tosissaan viranomaiset noudattavat uusia sääntöjä. Kokouksia saa pitää kirkoissa ja usein kai uskovien kodeissa, mutta niihin ei saa ulkopuolisia kutsua puhumattakaan evankelioimisesta kodeissa.
      Äskettäin ryhmä Suomesta oli menossa tervehdyskäynnille päihdekuntoutuskotiin ja joihinkin ennalta sovittuihin paikkoihin ja paikallisilta isänniltä oli tullut toivomus, ettei mitään kirjallisuutta toivota tuotavan pelosta että siitä seuraisi heille jälkiselvityksiä.
      Ja ulkomaalaisilta vaaditaan nyt hengellisen työn viisumi. Ja se on selvää että jos sellaisen viisumin kanssa rajan ylittää, niin merkattuna ja seurattuna kulkee.
      Vierailin eräässä Karjalan kylässä noin viisi vuotta sitten, jossa oli seurakunnan tilat vuokrattu kyläneuvostolta. Kysyin Karjan alueiden silloiselta johtavalta pastorilta, että onko mahdollista että salissa ja huoneistossa olisi salaiset mikrofonit ja taltiointilaitteet. Hän sanoi että se on enemmänkin kuin melko todennäköistä meidän oloissa, että on sellaiset laitteet, mutta silloin oli vielä vapaus puhua ja puheisiin ei puututtu. Kerran tuli virkapukuinen mies tilaisuuden lopussa ja tarkasti paperimme. Aika kiusaantuneilta paikalliset vaikuttivat.
      Olen itse seurannut Venäjän kehitystä hengellisellä rintamalla 80-luvulta asti ja itsekin osallistunut siellä työhön ja tietenkin tunnen siellä liikkuvia kristittyjä.
      Ja jos kuka, niin Hannu Haukka, ei ole sillä rintamalla ensimmäistä kertaa "pappia kyydissä". On ihan turha päästellä luulojaan, joka ei ole Venäjän maalla liikkunut muuten kuin muutamalla turistireissulla. Ja venäläiset, uskovaisetkin, ovat usein aika vaitonaisia ja varovaisia vastaamaan ulkomaiselle poliittisiin ja uskonnollisiin kysymyksiin varsinkaan jos eivät hyvin tunne kysyjää ja ei ole pitempiaikaista luottamusta.

    • 50v_taaksepäin

      Katso Alfa-tv:n viimeisin itäraportti missä Hannu Haukka kertoo karua totuutta lain vaikutuksista ja kuinka sitä käytetään venäjällä. On palattu n-liiton aikaan.

      • Anonyymi

        Juurikin noin!


    • eiköhännytkin

      Yleensä on niin, että tahot jotka eivät asioista mitään tiedä ja ei ole henkilökohtaista tietoa, "tietävät" parhaiten. Lieneekö aloittaja käynyt koskaan Venäjän mailla ja ollut mukana siellä hengellisessä työssä.

    • JESHUAonHerraJHWH

      Jumalattomien ihmisten demokratia valitsee jumalattomia johtajia, jotka sitten taas tekevät jumalattomia päätöksiä. Ja näitä sitten jumalattomat toteuttavat, vastustaen Jumalaa.

      Ap.TEOT 5:39 mutta jos se on Jumalasta, niin ette voi heitä kukistaa.
      Varokaa, ettei teitä ehkä havaittaisi sotiviksi itse Jumalaa vastaan.

      Kun kirkon arkkipiispa siunaten on valmis vihkimään homoliittoon kirkossaan, kun yhteiskunta nyt on sortumassa liberaalikapitalismin vastuuttomaan itsekkääseen ahneeseen saalistukseen, jota yleisesti ihaillaan, ja hedonismi on narsismin jatke.
      Kun jumalattomien demokratia ulostaa Raamatun koulusta, ja tuo ISlamia tilalle...

      Ylpeys, kuviteltu itseriittoisuus ja välinpitämättömyys oikeasta on vallassa. Jos on olemassa Jumala ja välittää, Hän varmasti pian tekee asialle jotain, vai mitä luulette?

      "Suomessa sinulla on oleva leiri Norjaa ja sieltä lännestä nousevia kuninkaita vastaan, mutta SINÄ et saa vahingoittaa Suomen kansaa, etkä häpäistä sen
      pyhiä arvoja.

      SINÄ saat pitää leiriä tässä maassa, mutta SINÄ et saa turmella öljyä etkä viiniä.

      http://www.kolumbus.fi/gematria/profetia.htm TUKHOLMAN PROFETIA 28.5.-84

      Suomen kansalle nousee profeetta, joka seisoo sinua vastaan ja profetoi määrätyt hetket. Profetoimisensa lopussa hän tekee Suomen kansassa profeetan merkit ja poistuu Minun tyköni. Hänet kutsutaan Kotiin.

      Tämä profeetta julistaa Suomessa väkevän pelastussanoman, jonka sinä myös kuulet, sinä mahtava Roosin poika. Tämä profetia ja profeetta, jonka Minä kutsun Suomen maasta, tulee olemaan väkevän pelastussanoman julistaja ja tuo monta Minun tyköni, sanoo Herra.

      Jumalan Sana tulee olemaan voimakas ja vahva Suomessa ja kutsuu paljon ihmisiä pelastukseen ja tuo esille paljon suuria asioita: SINÄ Roosin poika, SINÄ näet sen ja SINÄ hämmästyt.

      Sinun halusi on karata Suomen kimppuun, mutta Minä olen paneva esteen sinun eteesi. Vaikka monet jumalattomat Suomen maassa lankeavat sinun miekkaasi, sinä et turmele öljyä etkä viiniä, sanoo Jumala.

      Minä olen nostanut sinut, SINÄ mahtava Roosin poika, SINÄ saat kävellä Suomen halki, mutta SINÄ et saa turmella öljyä etkä viiniä, sanoo Herra JHVH.

      Minun Poikani Jeshuan Messiaan morsian tekee morsiamen merkin Suomessa.

      SINÄ näet sen, sinä ROOSIN poika ja SINÄ hämmästyt. Ja kun tämän profeetan päivät ovat päättyneet, SINÄ palaat takaisin Venäjän maalle ja kerrot siellä niistä suurista asioista, joita olet Suomessa nähnyt.

      SINÄ Venäjän sotilas, olen nostanut sinut ruoskaksi juopuneelle ihmiskunnalle.

      Sanallani sinut nostettiin voimaan, valtaan ja taistelemaan, mutta Minun Sanallani sinut myös kaadetaan, sanoo HerraJHVH..."

      Myös Saksassa oltiin kovin isänmaallisia 1932-45, suorastaan kiihkokansallisia,

      mutta

      oliko natsi-Saksan kansan demokraattisesti valitsema hallinto Jumalan mielen mukaista, siis tekikö natsien hallitus hyviä päätöksiä saksalaisten toteltaviksi?

      Ei isänmaallisuus ole automaattisesti hyve, jos sitä käytetään pahuuteen, Raamatun eettisen moraalin vastaisesti. Uskoville tärkeintä näissä on kysymys siitä, kumpiko vastustaa Jumalan tahtoa enemmän, USA/NATO/EU:n fasismia yhä enemmän muistuttava liberaalikapitalistinen ihmisaistien, järjen ja mammonanpalvonta, vai

      Putinin Venäjän hallinnon yritykset estää lännenmallin invaasio Venäjällekin? Putin
      ei ole täydellinen, kuten ei kukaan muukaan ihminen, mutta mikä olisi vaihtoehto?

      Mm. IRR-TV teki suuren hairahduksen, kun alkoi ottaa kantaa Venäjää vastaan Ukrainan tapahtumiin liittyen. Ukrainassa hallitsevat roomalaiskatoliset fasistit.

      Venäjällä ei enää tarvita länsimaista kristillisyyttä, kun heillä on jo vahva herätysliike. Muistakaa kuinka kävi Kiinassa, kun Jumalan Sana kiellettiin...

      Tukholman profetia lupaa suuren herätyksen, ja herätys tulee Googin sodan jälkeen
      myös Venäjälle. Sitäpaitsi Venäjälle luvataan Lähi-Idässä suuria menetyksiä, joten
      nykyhallinnon ote todennäköisesti siis muutenkin herpautuu Googin sodan jälkeen.

      Jumala rankaisi saksalaisia juutalaisten maSSamurhasta, ja Suomea juutalaisten paon estämisestä Petsamon kautta. Venäjällä ja Ukrainassa on tehty paljon pahaa juutalaisille, pogromeja "jumalantappajia" murhaten, mutta onko Herra rankaissut
      jo venäläisiä ja ukrainalaisia riittävästi heidän hirmuteoistaan? Tosin venäläiset
      ovat myös antaneet juutalaisille asuinpaikan, kun Eurooppa vainosi ja karkotti heitä.

      Putin vaikuttaa olevan juutalaisten ystävä, joten siksi Herra myös siunaa Venäjää.

      USA:ssa antisemitismi on jo kovassa nousussa, syylliset romahdukseen tehdään
      taas juutalaisista, kuten aina ennenkin. Herra palauttaa kansansa takaisin Israeliin.

      2.Pt.1:21 sillä koskaan mitään profetiaa ei ole tuotu esiin ihmisen tahdosta, vaan Pyhän Hengen johtamina ihmiset ovat puhuneet sen minkä Jumalalta saivat. 3:2 että muistaisitte niitä sanoja joita pyhät profeetat ennen ovat puhuneet, ja HerranJHVH JA Vapahtajan( JESHUA )käskyä, jonka apostoleiltanne olette saaneet.

      • Anonyymi

        Johan oli kaasua ja öljyä tuossa tarinassa.
        Eipä ole enempää mahdollista värittää Putinin diktatuurin puolesta🙈


    • PasiToivonen

      >>oliko natsi-Saksan kansan demokraattisesti valitsema hallinto Jumalan mielen mukaista...>>

      Jumala lähetti myrskyn Normandiaan D-päivänä.

      http://www.thehistoryreader.com/modern-history/storm-destroyed-d-day-harbor-inspired-innovation/

      >>USA:ssa antisemitismi on jo kovassa nousussa, syylliset romahdukseen tehdään
      taas juutalaisista, kuten aina ennenkin. Herra palauttaa kansansa takaisin Israeliin.>>

      Tarkoitatko Trumpia?

      The Goldman Sachs Group, Inc., tavallisemmin Goldman Sachs (NYSE: GS), on yksi maailman suurimmista liikepankeista. Pankki on perustettu vuonna 1869,[1] ja sen pääkonttori sijaitsee New Yorkissa. Goldman Sachsilla on toimistoja maailman johtavissa talouskeskuksissa, kuten New Yorkissa, Chicagossa, Los Angelesissa, Bangaloressa, Frankfurtissa, Zürichissä, Pariisissa, Lontoossa, Hongkongissa, Milanossa, Sydneyssä, Tokiossa ja Torontossa.

      Goldman Sachs toimii maailmanlaajuisesti taloudellisena neuvonantajana monille merkittäville yhtiöille, valtioille ja varakkaille perheille. Pankin työntekijöiden, mukaan lukien sihteerit, keskipalkka on 600 000 dollaria vuodessa[1].

      Yhtiön johtoportaasta eronnut Greg Smith julkaisi 14. maaliskuuta 2012 New York Timesissa kriittisen erokirjeen, jossa hän syyttää yhtiötä moraalisesta rappeutumisesta. Kirje on saanut merkittävää huomiota julkisuudessa.[2][3]

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Goldman_Sachs

      Goldman’s private-equity arm oversees $65 billion in assets, split roughly evenly between private-equity buyouts, lending and real estate and infrastructure.

      http://www.wsj.com/articles/goldman-sachs-raising-private-equity-fund-of-5-billion-to-8-billion-sources-1469141281

      65 miljardin dollarin omaisuudella GS voi halutessaan aiheuttaa romahduksen tai estää sen.

    • totuushiertäämonia

      Ja mitenkähän se irr-tv on alkanut ottaa kantaa Venäjää vastaan? Jollei siis sellaiseksi katsota joidenkin vallanpitäjien mielestä epämieluisten ja mieluiten salattavien tosiasioiden esille tuomista. Tälläkin hetkellä käsittääkseni irrtv:n toimesta pyritään edistämään Raamatun tuntemusta Venäjällä (mutta tunnetustihan Raamatun tuntemisen edistäminen ei ole eri puolilla maailmaa monienkaan mieleen).

      • jari-pekka--65

        Niin tuo laki koskee uskonnollisten järjestöjen lähetystoimintaa. Siksi en näe tuossa mitään pahaa. Päin vastoin. Nyt uskonnollisuutta on vaikeampi viedä. Sitähän me täältä Suomestakin olemme tuputtamassa Venäjälle.

        Kristittyjen elämään ja toimintaan tuo laki ei vaikuta millään tavalla, vaan vain uskonnollisten järjestöjen toimintaan, johon voidaan luetella mm kaikki kirkot ja herätysliikkeet.


    • niinkuinlakiluetaan

      "Kristittyjen elämään ja toimintaan tuo laki ei vaikuta millään tavalla"

      Tuossa 'seurakuntalainen'-linkissä kuitenkin kerrotaan:

      "...ulkomaalaisia opiskelijoita oli pidätetty omasta asuntolastaan, kun he olivat lukemassa huoneessaan Raamattua ja keskustelemassa keskenään hengellisistä asioista. Heitä syytettiin laittomasta lähetystyöstä..."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 148
      4183
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3784
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      21
      2618
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1871
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1629
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1605
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1533
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1511
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1501
    Aihe