Ipulainen korkeaan asemaan!

OnneaIpu

31

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • loistava.uutisen

      Mahtavaa! IPU maailmankartalle, kyllä ryssä omistaan huolen pitää! Vielä kerran onnittelu aluevaltauksen johdosta, IPU muuttaa Krimille. Kelpo pojan Antti kasvatti!

    • Ipuleijuja

      Jatkossa voinee olettaa, että rutinoitunut radioääni Pesosen sana raikuu halki eetterin joka ilta Donetskissa. Pääseekö Öjan sitikkamies siivellä tekemään haastattelut, vai pettääkö Putkonen aateveljensä, kyllä nyt jänskättää.

      • hos.bootti

      • setä.lennu.asuu

      • putler.maksaa

        Meni raivopäinen komuloinen tukka ja parta solmussa paven taliin. Nyt IPu voi alkaa rauhassa harjoittaa oikeistolaisempaa ja nykymuotoista Venäjän nuolemispolitiikkaa.


    • kalteri.tango

      Mutta mikäs on Paarman paikka... Noh hah ei niin mikään..

    • tättärää.dadaa

      Tätäpä täytyy tuulettaa!

    • bensat.tarjon

      Milloin IPUtroikka matkustaa?

    • lärvi.raadio

      Joskus lähitulevaisuudessa:

      Oli ihana sattuma, että kuuntelin Donetskin yleisradiota lauantaina puolenpäivän jälkeen. Antti Pesonen oli kanavalla tunnin mittaisessa haastattelussa, jossa käytiin huolella läpi ns lähes keksittyä IPU:nrahoitusskandaalia ja likipitäen IPU:n alennustilaa.

      Rahoituskorruption yhteydet kansan tahdon vastaiseen politiikkaan nousivat laajasti esille. Paljon puhuttiin arvovalinnoista: siitä minne määrärahat kohdennetaan IPU:ssa. Käsiteltiin myös syitä siihen, miksi rahat eivät riitä Volvoiluun eivätkä riittäneet edes silloin kun puolueessa oli jäseniä.

      Ohjelman jälkipuoliskolla kuuntelijat saivat esittää kysymyksiä Pesoselle. Puhelin soi jatkuvasti. Puolentusinaa puhelua ehdittiin ottaa. Kaikki soittajat olivat hyvin huolissaan IPU:n politiikasta ja pitkään jatkuneesta väärästä kehityksen suunnasta. Rahasotkut olivat selvästi aktivoinut ihmisiä ottamaan kantaa muihinkin asioihin. Vuosien patoutumat alkavat purkautua. Kuuntelijoiden kommentit olivat tasokkaita eikä yhtään vastaväittäjää ollut.

      En usko että soittajien joukossa olisi ollut yhtäkään ipulaista koska ulkomaan puhelut on heiltä estetty. Sen verran pystyy sanomaan korvakuulolta että porukka vaikutti ulkomaalaisilta lähinnä venäjänkielisiltä.

      Donetskin yleisradiolla on laaja kuuluvuusalue Ukrainan, Krimin ja Venäjän Vologradin vaalipiirien alueella ja niiden ulkopuolellakin joka suunnassa. Itsekin olen kuuluvuusalueen rajalta.

    • j_anus.tiltu
    • Horisoo

      Onnittelut, hienoa olla olemassaolemattoman valtion omatekoisen päämiehen palveluksessa!
      Tuossa Bäckman-linkissä on yksi todellinen emävale: ns. Donetskin tasavallan ns. passi ei ole käypä asiakirja Suomessa, ei maahantulossa, eikä edes henkkarina! Toivottavasti Putkonen on luopunut Suomen kansalaisuudesta.

      • paitsi.peppukerho

        Tähän toiveeseen yhdymme yhtenä rintamana lähes koko Suomen kansa.


    • punikinsaaren.ana

      Päätä huimaavat on yhtäkkiä näkymät, pelkästä Suomesta haaveiltiin, ja nyt kun oikeasta narusta vedettiin, näyttää tarjolla olevan koko Euroopan herruus.

      Kitos Vladimir Vladimits luottamuksesta

    • TervetuloaIpuun

      Putkonen on Pesosen luottomiehiä. Samoin Hellevig, jota Pesonen intoutui oikein ylistämään, kun juontaja hänestä erikseen tivasi Ylen vaalitentissä 2014.

      Samoissa vaaleissa Hellevig uhkasi arvostettua laulajaa raiskauksella ja haukkui tätä natsihuoraksi. Ipun vaalilistalla Hellevig pysyi loppuun saakka.

    • Kovatjannut

      Eikös tuo Donetskin mikämikä-maan suurlähettiläs Juuhan pekman saanutkin vaaleissä 44 ääntä yrittäessään Espoon kaupunginvaltuustoon? Siitähän voi nyt ponnistaa Donetskin hallitukseen vaikkapa puolustusministeriksi. Asepuku sopii salskealle pekmannille.

    • nöyrinalemoinen

      Ensi kuulla Doentskin radioo keskiaalto taajuuksilta kajahtaa onnittelulaulu meidän ipupäiden rakkaimmalle pääjohtajallemme, hänen täyttäessään vuosia. Sen tahdissa me kaikki neljä marssimme kunniaa tehden nikinsaaren tanhuttien ohitse katse suunattuna kohti uljaan johtajamme palatsia.

    • mitä.laiteta

      SOoOooOOon sittee serkuulla mutkakkiii, rauhamees o veliiiIIIii oo see. Enää tarvvi kaikee leipää keklul voiel. Otta vaa mutka essi ja sa voitel miu leip kaav!; Jo vot se sen tekke.
      https://youtu.be/y5t6W7cfGHE

      Rauha mies seooo, IPU lihjool ja Anti gaver.. varmast o lovvoo kaa ja oma hevon. Lämmiverin Volv o.

    • vladimir.pesonen

      Todella kattava ruodinta jossa itsetutkiskelua myös IPU:lle vaikka sormi kohdistuukin Marco Wit:iin ja persuihin, löytyy paremminkin IPU:n edelleen suoltamalle propagandalle kiistämätöntä vastafaktaa ja ipuloinen J.anus P mutkasankarikin osa roolissaan valkenee tekstistä.
      http://panuhog.blogspot.fi/2016/08/persu-haluaa-puhdistustoihin-sannfinnen.html
      IPU on ryssänationalistien(itänatsien) vassara ja vassari.

      • perskeleet

      • MikkoVapa

      • voivoi.reppanaa
        MikkoVapa kirjoitti:

        Panu Petteriltä jääny faktat lukematta. Vois googlettaa vaikka termin HOLOHOAX. http://www.takeourworldback.com

        niin niin salaiittosivustoja jälleen kerran pyytää itse googlettamaan Mäntän polo..


      • kaltman.enkeli

    • on.seoonsEooOOOONNNSEE

      Tämä on niin suuri menestys IPU:loisten saavutusten saralla, ettei tämän kannata antaa vajota varjoon.

      Pidetään Donetskin Januksen lippua ja mutkia korkealla.

      Janushan oli se suomalaisen siirtola kommuunin perustaja ja johtaja Pesosen Antin armoitetuissa vuokratiloissa Alajärvellä vuosikymmenen vaihteessa. Monenlaista kristallia siellä nähtiin ja osa popsi näytöksissä silkaa rairuohoakin, taulunkin joku sutaisi.. Ja innokasta huomiota tämä kertakaikkisen paras mahdollinen ihmiselämän harjoittamisen kommuuni muoto lähialueen ihmisiltä tai ainakin poliisilta sai. Homma hajosi kuitenkin johonkin porukaan soluttautuneisiin kapitalistien palkkaamiin myyriin joita viimein paljastui olevan enemmän kuin kommuunissa asukkaita ja tasa-arvoinen työnjako hajosi laatijansa toisen puolen luonteenlaadun luontaiseen ruumiillisen työn omaan vieroksuntaan.

    • julma.totuus

      Kun S0S hallituksen julistamat hätätilalait tuleva voimaan, voi näistäkin kytköksistä rapsahtaa ottelu ja pelikielto koko IPU kerholle ja syystä.

    • levoton.sielu
    • ansiot.riittävät

      Tuleekohan Pesosesta ansioitunut Aleppon kaupunginjohtaja?

      • Toivoasyyriaan

        Toivottavasti ei tule. Aleppon kaupungin asukkaat ovat jo kärsineet tarpeeksi.


    • päivänsankari.menemään

      Tämäkin se vaan provoili ja mellakoi Ukrainan Mauripolissa, ja yritti saada kaaosta jolla Venäjä olisi kaapannut tuonkin alueen itselleen, silloin kun EU vaaleissa oli kiihkeimmät vaiheet menossa ja IPU:n ensimmäisessä satsissa nimittämänä ehdokkaana.

      Varsinaista paikallista haluamista liittyä Venäjään, Niin tämä sankarihan kertoi harrastavansa vapaaehtoista maanpuolustustyötä..

      Mitä ja minä maan itsenäisyyttä ja puolueettomuutta se IPU siis ajaakaan..

    • antti.siperiaan

      Rohkeasti kun van jättää IPUlois teeskentelyn ja loikkaa sinne mitä palvo, niin kyllä ipulikin onnistu elämässään ja menestyy.

    • voivoi.voi

      - - - Ipulaisen rauhan miehet..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      160
      6765
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      36
      4027
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2045
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1989
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1829
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1656
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1573
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1558
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1535
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1398
    Aihe