Huomio: S-kauppojen hinnat nousussa taas

HuomioituTämäkin

S-ryhmän kaupat (Prismat, S-market) ovat taas aloittaneet hintojen noston, varsinkin makeistuotteissa. Tyypillisesti esim. *,19€ tuotteiden hintoja nostettu lähelle seuraavaa euromäärää esim *.92 euroon. Prosentuaalisesti korkeita korotuksia varsinkin muutamien eurojen tuotteissa.

Suunnitteleeko S-ryhmä taas "halpuutuskampanjaa", esim. makeisveron poistoa koskevaa"makeisverohalpuutusta" ensi vuoden alusta?

Viimekertaisen "halpuutuskamppanjan" edessä S-ryhmä nosti ensin reilusti tuotteiden hintoja, ja laski niitä sitten "halpuutuksessa" lähes ennalleen, yleensä tuotteiden hintojen pysyessä kuitenkin hieman korkeammalla kuin ne olivat ennen halpuutusta edeltänyttä hintojen nostoa.

S-ryhmä varautuu ilmeisesti hallituksen talouspoliittisen ministerivaliokunnan syyskuun lopussa tekemään päätökseen poistaa vero makeisilta ja jäätelöltä vuoden 2017 alusta. Hintoja hilataan ylös ja vuoden 2017 alussa niitä hieman lasketaan "makeisverohalpuutuksena" ja vau, makeiset ovat taas niin, niin halpoja ..melkein yhtä halpoja kuin nyt ;)

68

1265

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asddds

      Ei kuulu mulle, kun en niissä käy. Tuollaista mafiameininkiä ei kuulu tukea. Leikkasin kortit poikki käyn Lidlissä.

      • MafiaveljetHuijaaTaas

        Maito, leipä, liha – ruuan hinta laskee
        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001271601.html
        " Ruoan hinnan lasku jatkuu, mutta hidastuu loppuvuodesta, ennustaa Pellervon taloustutkimus PTT.
        Esimerkiksi maidon, leivän ja lihan hinnat jäävät viime vuotta alhaisemmiksi, mutta yksittäisten tuotteiden hinnat saattavat nousta.

        – Kova kilpailu ja runsas tuonti ovat vetäneet maitotuotteiden hintoja odotettua enemmän alaspäin, tutkimusjohtaja Kyösti Arovuori sanoo PTT:n tiedotteessa.

        PTT:n mukaan Suomen kuluttajahinnat ovat kohoamassa ensi vuonna inflaatiota hitaammin. Makeisveron poistaminen hidastanee hintojen nousua.

        Lisäksi PTT arvioi EU:n elintarvikeviennin kasvavan, mikä avaa uusia vientimarkkinoita. Esimerkiksi juuston kysyntä kasvanee, vaikka maitotuotteiden vienti muuten takkuaa edelleen. PTT ennustaa, että esimerkiksi lihajalosteiden ja myllytuotteiden vienti kasvaa".

        Täyttä sontaa, Suomen ruuan hinta on noussut "halpuutuksesta" huolimatta, kuka näitä tilastoja sorvaa no kepun maataloustuottajien Pellervon tutkimuslaitos (OTT) tietenkin ja EKokoomusmafiaomisteinen oikeistomedia komppaa.


    • onhansejoo

      totta.

      • Tästä_Ilmoitimme-Miksi

        S-Marketissa on nyt uusi outo ilmiö, "Tästä ilmoitimme" -tuotteissa on normaali hintalappu, broilerin siivissä oli jopa 10 senttiä normaalia korkeampi hinta. Miksi normaalihintaisista tuotteista on ilmoitettu? Yleensä "Tästä ilmoitimme" koskee S-kauppojen tarjouksia ja tarjoustuotteita. Vai onko tuotteiden hintoja tarkoitus nostaa kun Tästä ilmoitimme -laput poistetaan ja nämä tuotteiden tähän saakka normihinnat ovatkin nyt yhtäkkiä alehintoja? Kauppa kusettaa aina.


    • oma.havainto

      Hyllyt täynnä -30% ja -50% tavaraa, kun kauppa ei oikein käy. Kauppoja on Suomessa ostovoimaan nähden jo aivan liikaa. Kai sitä jotain täytyy nostaakin

    • ProjektiJaBisneskin

      Tehkääs hintaseurantanettisivusto, johon voi ehdottaa seurattavia tuotteita, raportoida hintoja (ja jos jää kiinni väärien hintojen tuomisesta, menettää tunnuksensa tms). Saisi paljon kävijöitä.

      • Suomi.on.kallis.maa

        Sellainenhan on,kansainvälinen vielä. Esim.
        Numbeo.com
        Sieltä saa tietoa kaikista hinnoista eri maissa ympäri planeettaa.


      • czvzcbcb
        Suomi.on.kallis.maa kirjoitti:

        Sellainenhan on,kansainvälinen vielä. Esim.
        Numbeo.com
        Sieltä saa tietoa kaikista hinnoista eri maissa ympäri planeettaa.

        Kukaan ei katso mitään kansanvälisiä hintasivuja, suomalainen sen olla pitää.


    • Ass-Market

      Jokainen vähänkin omaa järkeään käyttävä tietää, että nämä Sonta-Sokoksen ns. "halpuutuskamppanjat" ovat silkkaa oman aikansa kestävää silmänkääntötemppuilua.

      Ainut joka pystyy jatkuvaan halpuutukseen ja pysyvästi edullisiin hintoihin kautta linjan ympäri Suomen on Lidl.
      Niin se vain on vaikka kuinka ja mitä yritätte vääntää...

      • ahneet.paskiaiset

        "Ainut joka pystyy jatkuvaan halpuutukseen ja pysyvästi edullisiin hintoihin kautta linjan ympäri Suomen on Lidl".

        Ei se ole pystymisestä kiinni vaan halusta, sen verran suuria voittoja K- ja S-ryhmä tekevät koko ajan. Ja kuten aloittaja kertoi, nämä halpuutuksetkin ovat kusetusta, jossa ensin nostetaan hiljaa hintoja, ja halpuutuksesta huutaen niitä lasketaan hieman takaisin alaspäin.


    • ei.hämäännytä

      LIDLissä ei tehdä tuollaisia temppuja, siellä on aina eduliset hinnat.

    • kropsu

      Kävin juuri äsken Kurikan S-marketissa ja sain monta päiväysvanhentuvaa tuotetta 50 prossan alennuksella; Vaasan ruispaloja, viinereitä , tähtimunkkeja ja ½ litran kuohukerman vielä.
      Mukava säästö..ei tartte Lidkuun.

      • xouyz

        S-marketissa on vain 30% alennus eli valehtelit.


      • PullaHiiri-

        On se 50% monesti myös prismassa,tässä yksi esimerkki sokeri 10kg 8,50e lidissä kilo 0,47e erotus 0,38 e


      • 7457457

        Taidat suvakki olla suht läski ?


      • kropsu

        No, saathan sinä kommaripoika edes jotakin lohtua siitä asiasta:) Joo, kyllä tässä ukolla on 110 kg polvien päällä....


    • kapitalistipeliä

      Juu juu, kyseessä oli lyhyt "mainoskampanja" ja kun väkeä on sillä saatu sisään, korjataan hintoja ilmanmuuta.

    • näisemenee

      makeisveroa lasketaan, on järkevää nostaa hintoja enne veroalennuksia, ja sitten laskea hintoja nimellisesti, eli verohyöty menee suoraan firman kassaan.

      • Tositteet

        Pitäisi se suomalainen hintoja seuraava sivusto laittaa pystyyn jossa graafit miten eri tuotteiden hinnat nousee vähän ennen halpuutuksia ja minkä verran laskee taas alaspäin. Nyt kun S-ryhmä ottaa digitaaliset kuititkin käyttöön, niin noiden hintatietojen säilytys ja lähetys hinnanseurantapalveluun on helpompaa.


      • PimeäPorvari

        Ja nyt WHO toivoo maiden laittavan sokeriveroja virvoitusjuomiin, juuri kun PersKeKo-porvarihallitus päätti lopettaa makeisveron, joka toi verotuloja ihan kivasti. Hyvä porvarit, kun muu maailma juuri saavuttaa suomalaisten valaistuksen asteen, pimeimmät porvarit on juuri poistamassa nämä järki-ideat Suomesta.


    • näinminätoimin

      hautasin syvälle maahan koko S-kortin .... käyn vain ja ainoastaan Lidissä, eikä tarvitse miettiä maksoiko enemmän, kuin jos olisi käynyt jossakin toisessa kaupassa.

      • aldikoparee

        suppea vaikoima , pienet alennukset p-vanhoista. Usein kaukana -bensakulut,.,


      • Eipidäpaikkaansa

        Huonot argumentit. Suppea valikoima vain jos haluaa verrata johonkin mammuttimarkettiin; Lidlin kymmenen erilaista aamiaismuroa riittää ihan varmasti miltei jokaiselle, ei tarvita sitä seinällistä vaihtoehtoja, vaikka se hienolta ämerikän meiningiltä näyttääkin. Mitä tulee pieniin päiväysalennuksiin niin so not, jos on alkujaan jo halpaa niin kelpaa. Ja kaukana, okei, se pätee tilanteisiin jossain missä vähän kaikki on kaukana, mutta useimmille ainakin ruuhka-Suomessa On L-market ihan kohtalaisen lähellä, ja lisää tulee eri puolille.


    • Asiakasomistaja

      Olen huomannut, ettämonien artikkelien hintoja on hiljaisuudessa nostettu. Eipä ole enää halpuuttamisesta tietoakaan.

      • xdjgs

        Saman olen huomannut minäkin koska seuraan tarkasti hintoja.


      • 1e.on.6mk

        Euroon liittyminen on nostanut hintoja jo monta vuotta.


      • eTuliKalliiksi
        1e.on.6mk kirjoitti:

        Euroon liittyminen on nostanut hintoja jo monta vuotta.

        Euroon liittymisen jälkeen syömme EU:n kalleinta ruokaa, ja Ruotsissakin hinnat alempia vaikka EK-propaganda muuta väittää omistamassaan valtamediassa.


    • Shh-hiljaa.vaan

      Kampanjajulisteet ja rummutus puuttuu: "KALLEUTIMME HINTOJA".

      • ddvd

        Tai: "Shh-hiljaa vaan, nostimme hintojamme 25%".


    • S-ryhmällä nyt on ihan oma konsepti vähän kaikessa. Eihän se ole asiakkaita varten vaan asiakkaat ovat sitä varten, niin kauan kun nyt niitä s:llä yleensäkään on.
      Sokoksen TAVARAtalossa mm. ei löydy edes ikkunaverhoja, ei oikein mene jakeluun, että mikä kumman tavaratalo se sellainen on.
      Eikä nyt ole ainoa tuote mistä myydään eioota, mutta väliäpä tuolla, on vielä muita, joilta tarvittavia tuotteita löytyy, eikä välttämättä tarvitse maksaa likikään s:n hintaa.

      Muuten, tuota hintojen korotusta olen ollut havaitsevinani vähän kautta linjan muillakin ryhmittymillä.
      Ilmeisesti rikastuttaminen on kannattanut ja maksajia silti riittää, vaikka kantasuomalaisten ostovoimaa on rajusti kiristetty ja indeksit jo vuosia jäädytetty.
      Kummasti ne indeksit tuolla maksupuolella vaan tuntuvat elävän, vaan olipa kerran keisarillakin uudet vaatteet, että näin.

      • eiSaaenääTavaratalosta

        Tavaratalo tuotteita paljon siirretty S-Marketiin.


      • korwis

        Joo täyttä asiaa However puhuu: inflaatio on lähes nollassa...mutku maksut ja kustannukset kummiski kohoilevat tanakasti...............:/


      • vielä_pahempi

        No totuuden nimissä K-ryhmä on vielä kalliimpi.


    • Paska-Äs

      Joensuussa S-kauppa rakentaa melkein 20 miljoonaa maksavan toriparkin. Joutuu sen vuoksi hieman hintojakin tarkastamaan ylös päin.

      • VoitotPiiloon

        Pitää voittoja piilottaa jonnekin, ettei tulos näytä liian hyvältä ja paljasta kiskurihintoja.


    • Halpuutus-valhe

      S-market on kalleuttanut hitoja esim. hedelmissä, vihanneksissa. Peruna on noussut kilohinnaltaan 30%.
      Maitoa ja rasvaa, kuten juustoja on pidetty halpoina, koska niiden hinnoittulussa pidetään valheellista hintatasoa yllä muiden tuotteiden hintanoston pimittämiseksi.
      ,
      Mausteet, jauhot lihatuotteet ovat nousseet kymmeniä prosentteja, niistä kun ei oikein helpolla huomaa hinnannousua, koska ne ovat jo valmiiksi satojakin euroja kilohinnoiltaan, kuten mausteet ovat. 50 euron kilohinnan muutosta ei kuluttaja helposti huomaakaan.

      • valivali.ruturutu

        WOI hellallettas , onko vihervasurin pernat kallistuneet jopa 10-20 centtiä kilolta...kamalaa - konkurssihan siitä tulee...nälkä aina vieraanamme !!


    • toun

      s-putiikkien hinnat olleet 4-5v muita ylempänä,en ole ostanut mitään,vain käynyt hintaseurannan vuoksi. ennen kävin ja ostin,en enää vuosiin.

      • ccvxvxbc

        Täh, puhut skeidaa. K-ryhmän liikkeiden hinnat ovat huomattavasti S-ryhmää kalliimpia, lukuunottamatta jotain Plussatarjouksia, siinäkin S-bonukset pesee 1:0.
        Lidl on sitten oikeasti halvempi niissä tuotteissa joita sieltä löytää.


    • huijatuksi.tullut

      Minä kävin eilen Minimanissa ja ostin sieltä 2 euron tarjoustuotteen, niin jopas oli kuitissa 2.36 euroa, lasku oli kuitenkin 38 euroa että en minä tuon 36 sentin tarpeessa ole mutta kyse on periaatteesta... kassakin toimi kuin hidastetussa elokuvassa, ei kyllä Lidlissä tulis kuuloonkaan.

      • paikka.on

        Parempi Seinäjoella Minimani kuin Liideli


    • tiukat.katteet.heheh

      "Joensuussa S-kauppa rakentaa melkein 20 miljoonaa maksavan toriparkin."
      Jaa, alkaako S-konserni kaivamaan rahoja parkkiluoliinkin?
      Se megalomaaninen rakentaminen on aikaisemmin suuntautunut myymälöihin, kukin Prisma vuorollaan on muutaman vuoden välein rakennettu tai remontoitu olemaan Suomen suurin, Pohjoismaiden suurin, Euroopan suurin...
      Sitten rakennettiin ABCt koko Suomeen parinkymmenen kilometrin välein. Auki 24/7 ja suuruusluokka sellainen etä kuluja ei kateta kahvikupposilla eikä edes myymällä jauhelihaa lehtipihvinä.
      Rahanpesua t. verosuunnittelua siis?
      Sitten on rakennettu Baltiaan paljonko? Pelkästään Tallinnassa on viitisen valtavaa Prismaa.
      Ja Venäjälle. Pietarissa joka metrolinjan päästä tai varrelta löytyy - yllätys yllätys - Prisma. Ja taatusti suurkaupunkisuuruusluokkaa.
      Ja yhä Itään päin, ollaan jo Uralilla - ehkä ylikin.
      Mutta ei se rajoitu siihen. Sitten on hotelliketjut. Sokos-hotellit kotimaassa ja ulkomailla tarjoavat asiakasomistajille yhä lisää mahdollisuuksia päästä rahoistaan ja luovuttaa ne S-ketjun karttuisaan käteen. Joka kätkee taloudellisen tuloksensa kätkemällä rahaa loputtomaan rakentamiseen ja laajenemiseen päästäkseen näyttämästä todellista voittoa ja ennenkaikkea siitä tulevia veroja.

      • Euro000

        Lidlkin toimii useissa Euroopan maissa...härskiä juonittelua eikö? Kehdataan olla kansainvälisiä Suomessakin...hyi!
        Onhan se niin snan väärin ,että suomilainen S-ryhmä leviää ulkomaille!


      • PiiloonInvestointeihin

        No pitäähän K- ja S-ryhmän ne paisuvat voittonsa jonnekin piilottaa, ettei voitot näy suoraan tuloksessa.


      • mitänemeistäajattelee
        Euro000 kirjoitti:

        Lidlkin toimii useissa Euroopan maissa...härskiä juonittelua eikö? Kehdataan olla kansainvälisiä Suomessakin...hyi!
        Onhan se niin snan väärin ,että suomilainen S-ryhmä leviää ulkomaille!

        "Lidlkin toimii useissa Euroopan maissa...härskiä juonittelua eikö? Kehdataan olla kansainvälisiä Suomessakin...hyi!"
        Lidl ei ole Saksassa samanalaisessa määräävässä markkina-asemassa kuin kartellijättiläiset S- ja K-ryhmät Suomessa joten se ei pysty sanelemaan Saksan hintatasoa ja siten hankkimaan jättituottoja joita olisi tarvis kätkeä verotukselta.
        Halvan rakenteen ansiosta Lidl kilpailee helposti Suomessa raskassarjalaisten kanssa. Myymälät ovat kohtuullisen kokoisia ja turhat kulut on karsittu.
        Saksan hinta- ja palkkatasot ovat suomalaiselle hämmentäviä, kannattaa ota selvää ennenkuin alkaa käydä kierroksilla kun "omaa osuuskauppaa" arvostellaan.
        Jos ei tunne muiden maiden päivittäistavarakaupan arkea on hiukan kapea näkökulma kotimaankaan todellisuuteen.
        Voihan siitä saada kuitenkin samanlaista ylpeyden tunnetta kuin jos suomalaiset urheilijat menestyvät maailmalla kun näkee Prisman oikein ulkomailla.
        "Kyllä on komeaa olla suomalainen" kun on päivittäistavaroistaan maksetulla nylkyhinnalla sen kustannuksiin osallistunut.


      • Euro000
        mitänemeistäajattelee kirjoitti:

        "Lidlkin toimii useissa Euroopan maissa...härskiä juonittelua eikö? Kehdataan olla kansainvälisiä Suomessakin...hyi!"
        Lidl ei ole Saksassa samanalaisessa määräävässä markkina-asemassa kuin kartellijättiläiset S- ja K-ryhmät Suomessa joten se ei pysty sanelemaan Saksan hintatasoa ja siten hankkimaan jättituottoja joita olisi tarvis kätkeä verotukselta.
        Halvan rakenteen ansiosta Lidl kilpailee helposti Suomessa raskassarjalaisten kanssa. Myymälät ovat kohtuullisen kokoisia ja turhat kulut on karsittu.
        Saksan hinta- ja palkkatasot ovat suomalaiselle hämmentäviä, kannattaa ota selvää ennenkuin alkaa käydä kierroksilla kun "omaa osuuskauppaa" arvostellaan.
        Jos ei tunne muiden maiden päivittäistavarakaupan arkea on hiukan kapea näkökulma kotimaankaan todellisuuteen.
        Voihan siitä saada kuitenkin samanlaista ylpeyden tunnetta kuin jos suomalaiset urheilijat menestyvät maailmalla kun näkee Prisman oikein ulkomailla.
        "Kyllä on komeaa olla suomalainen" kun on päivittäistavaroistaan maksetulla nylkyhinnalla sen kustannuksiin osallistunut.

        Kylläpäs Lidl-intoilija nyt hermostui kun totesin, että kaikilla on vapailla markkinoilla samat oikeudet - eikö???
        Se siinä vain on erona, että S-ryhmän tuotosta jaetaan asiakkaille ja asiakasomistajille osuutensa - kun taas Lidlin mahtavat massit kerää peppunsa alle eräs HERRA SCHWARZ ja Dieter-Schwarz-Stiftung, eli säätiöön kerätään muhkeat voitot ja niitä on epäilemättä helppo siirrellä muihin maihin "piiloon" - jotta otapa toweri asioista selvää; se on melkein parin klikkauksen päässä Googlella....:)


      • toim.huom

        "S-ryhmän tuotosta jaetaan asiakkaille ja asiakasomistajille osuutensa"

        Tarkennetaan sen verran, että tuotto jaetaan vain asiakasomistajille. Eihän anonyymeille asiakkaille voida mitään jakaa, koska heidän henkilöllisyytensä ja tilinumeronsa eivät ole tiedossa.


    • AhneetKauppiaat

      Huomasin saman asian, menin pitkästä aikaa S-markettiin ja oikein masennuin miten KALLISTA siellä oli!!!

      Niiden tuotteiden hinta, joita usein ostan oli nostettu oikein kaksin käsin: Mm Juon terveyttäni ylläpitääkseni Gefilus päärynämehua, joka maksoi ennen 2, 19 e/litra, nyt hinta oli kivunnut peräti 2,79 euroon!!!

      Kaikki vihannekset ja hedelmät oli kilohinnaltaan,( leivistä puhumatakaan)jopa paljon kalliimpia kuin Citymarketissa, jossa yleensä käyn, (koska on lähikauppa ja on välillä hyviäkin tarjouksia esim Kulta-Katriina kahvia sai 10 eurolla 5 pakettia.)

      Joten kyllä S-marketista tuli vaan paha mieli, enkä toiste mene, ellei hinnat ala halpenemaan KUNNOLLA ja PYSYVÄSTI!!!

      • KauppiaanTaskuun

        Joo, eikun K-kauppoihin vaan maksamaan vielä huomattavasti kalliimpaa hintaa..


      • xfbxvb

        Cittarista ja K-Supermarketista haen Plussatarjoukset, mitään muuta K-ryhmän kaupoista ei kannata ostaakaan, hinnat ovat niin järkyn kalliita. S-ryhmän normaali hintataso on reilusti edullisempi ja S-bonusta tulee kuussa parikymmentä euroa, samalla hinnalla K-ryhmästä ostaessa saa yhden 5 euron Plussapistesetelin parin kuukauden välein. Lidl on tietenkin huomattavasti S-ryhmääkin edullisempi ja ostan tietenki sieltä jos löytyy ja erityisesti maidon ym. suomalaiset tuotteet.


    • kehittyvä_Suomi

      Tavaran halpuutus on jo ohi, nyt halpuutetaan sitä työvoimaa. Halvin tarjous voittaa koska työkkäri saa vallan ja pakottaa suostumaan työhön jossa ei makseta edes työehtosopimusten mukaista palkkaa.

      Katsotaan nyt vähän eteenpäin, kyllä sieltä lopulta tulee politiikkojen päätös siitä, että työehtosopimusten yleissitovuus poistetaan. Eihän tähän enää tarvita muuta kuin pientä pelottelua uusilla pakkolaeilla.
      Kyllä ay-väki suostuu pelon voimastakin mihin tahansa. Lopulta ei enää edes tarvita ay-liikettä lainkaan koska ollaan saavutettu yhteiskunnallinen "kiky" tila eli saksalaistyyppinen työrintama DAF (= suomalainen työreformi) jossa kuuluu vain isännän vahva ääni muiden yli.

      Yleissitovat työehtosopimukset menettää merkityksensä kokonaan koska palkansaajien ääntä ei tulla enää edes kuuntelemaan modernissa Suomessa. (eläkeläisten ääni on jo häivytetty kuulumattomiin. Ja muita loisia ei olla koskaan kuultukaan.)

      • Meilläonalipalkkaunelma

        "Tavaran halpuutus on jo ohi, nyt halpuutetaan sitä työvoimaa. Halvin tarjous voittaa koska työkkäri saa vallan ja pakottaa suostumaan työhön jossa ei makseta edes työehtosopimusten mukaista palkkaa."

        Ja villi arvaus, minkä värinen se lähikiskan työvoiman halpuutuskisan voittava nollatuntisoppari-tuettu onkaan..?

        Ja tätä matalapalkkavasukit sitten hurraa.


    • väärähinta

      Kyllä minä pahoitin mieleni Citymarketissa, tarjoustuotteesta otettiin normaali hinta, en jaksnut lähteä enää autolta kävelemään kilometriä asian korjaamiseksi, koetan jatkossa välttää Keljon myymälää.

    • Vähemmän_reilua

      Kovan kilpailun ja vähenevän väestön Lieksassa Lidlin hintavertailututkimus töksähti.
      Joensuussa käyneenä olen huomannut että Lieksassa S-marketissa on halvempia hintoja kuin vastaavissa Joensuun S-marketeissa.
      lidlillä oli Lieksan paikallislehdessä koko sivun mainos hintavertailututkimuksesta. Noloa, myynniltään lienee paikkakunnan toiseksi suurimman kauppan, S-marketin ruokakorin hintaa ei ollut mainoksessa. Se oli pitänyt jättää mainoksesta pois? Ei ollut REILUA. Olisi ollut mielenkiintoista tietää, kuin pieneksi ruokakorin hintaero on mennyt?

      Eikä sitä Lieksan S-marketin hintakorin hintaa oltu laitettu nettiinkään:

      http://www.lidl.fi/statics/lidl-fi/ds_img/assets/lieksa.pdf

    • TottaTuriset

      700g sika-nauta jauheliha maksaa Lidlissä 2,90€. Vastaava tuote Prismassa maksaa 3.15€. Liiteli on halvempi

    • joo-oh

      Kunnon temari käy rismassa kun sieltä saa poonusta.

      • JosBenillekin

        Jos se kelpaa kokoomusporvari Ben Zyzziwitsille niin miksei se kelpaisi proletaarillekin?

        Joo siellä on S-ryhmän hallituksessa tuo kokoomuksen Zyzziwitsikin nauttimassa osuusliikkeen etuja vaikka henkeen ja vereen vihaa "vasemmistolaisaatteista" osuusliikettä, mutta lisähenkilökuntaedut ruuassa ja muissa tavaroissa kelpaa kuten myös hallituspaikan palkkiot kymmeniä tuhansia euroja vuodessa. Samoin on muitakin kokoomuslaisia etuja repimässä jotka S-ryhmän asiakasomistajat maksavat tuotteiden hinnoissa jotta porvari saa loisia muiden laskuun tässäkin. Eli on S-ryhmän taustallakin näitä kokoomusvapaamuurareita, mutta K-ryhmässä varmaan kaikki kauppiaat on kokoomusjäsenkirjaisia rappareita.

        Ben Zyzzivitsi on kaikkialla josta saa ilmaiseksi veronmaksajien laskuun jotain:

        Kysely: Mitä etuja Ben Zyzziwitsi ei nauti? Löytyykö jotain?
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/13624707/kysely-mita-etuja-ben-zyzziwitsi-ei-nauti

        HS "paljasti": 20 suomalaista saa ajaa ilmaiseksi ratikalla ja metrolla
        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288531267011.html

        "Helsingin Sanomat uutisoi perjantaina ryhmästä, joka saa ajaa ilmaiseksi liikennevälineillä Helsingissä.

        HS:n mukaan kaupunginhallitus päätti joulun alla, että 20 veteraanipoliitikkoa saavat pitää vapaaliput metroon, raitiovaunuihin ja busseihin. Ilmaisvuosilippu on myönnetty entisille kaupunginjohtajille ja vähintään 20 vuotta valtuustossa istuneille.

        Esimerkiksi Ben Zyskowicz (kok.) on saanut lipun, vaikka hän ei ole enää Helsingin valtuustossa. Uusia ilmaisvuosilippuja kaupunki ei HS:n mukaan enää myönnä.

        Valtuutetut saavat ajaa Helsingin alueella ilmaiseksi valtuustokauden ajan. HKL on myöntänyt elinikäisen vapaalipun myös HKL:n lauta tai johtokunnassa yli 20 olleille.

        Ennen vuotta 2010 HKL myönsi liput ilman suoranaisia kustannuksia. Kun liikenteen järjestäminen siirtyi HSL:lle, alkoi HSL laskuttaa kaupungilta päättäjien vuosilipuista 504,80 euroa".

        - Mistä näitä ilmaisia etuja oikein tulee? Mitä keskiverto Ben-poliitikko maksaa itse, kun näitä etuja tuntuu olevan joka paikkaan?

        S-ryhmän jakama raha epäilyttää Zyskowiczille 1800 €/kk
        http://www.iltasanomat.fi/tyoelama/art-1288539841885.html

        http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/98315-s-ryhman-jakama-raha-epailyttaa-zyskowiczille-1800€kk

        "S-ryhmän parhaat "bonukset" eivät mene asiakkaille, vaan osuuskauppojen hallintoelimissä toimiville poliitikoille.

        Osuuskaupat pulittavat miljoonaluokan korvaukset poliitikoille, jotka istuvat osuuskauppojen hallintoneuvostoissa ja edustajistoissa, kertoo Helsingin Sanomat.

        Esimerkiksi HOK-Elanto maksoi vuonna 2011 hallintoneuvoston jäsenien palkkioita yli 110 000 euroa.

        HS:n mukaan palkkioiden suuruus vaihtelee merkittävästi: edustajiston rivijäsenet voivat tienata vuosittain vain muutamia satasia, mutta ison osuuskaupan hallintoneuvoston puheenjohtaja voi sen sijaan ansaita palkkioina yhtä paljon tai enemmän kuin edustamansa osuuskaupan myyjä saa vuosipalkkaa.

        HOK-Elannon hallintoneuvoston varapuheenjohtajalle, kansanedustaja

        Ben Zyskowiczille (kok) palkkioita maksettiin 19565 euroa".

        Aamulehti: Poliitikkojen perheille alennusta S-ryhmästä
        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288410986528.html

        S-ryhmä sallii ostoedun myös päättäjien puolisoille
        http://yle.fi/uutiset/s-ryhma_sallii_ostoedun_myos_paattajien_puolisoille/5065712

        "S-ryhmä laventaa suosituksiaan osuuskauppojen ostoeduista. Aiemmin S-ryhmä on suositellut, että henkilökunta-alennukset annettaisiin vain hallintoneuvoston jäsenille – ei koko perheelle.

        Uusissa suosituksissa osuuskaupat voivat halutessaan laajentaa alennukset talouskohtaisiksi. Käytännössä S-ryhmän paristakymmenestä alueosuuskaupasta valtaosa on jo aiemminkin tarjonnut hallintoneuvostojen jäsenille perhekohtaisia alennuksia.

        Henkilökuntaetuihin kuuluu mm. 15 prosentin alennus käyttötavaroista ja kolmen prosentin alennus elintarvikkeista. Ostoetu nousi otsikoihin viime elokuussa, kun kävi ilmi, että alueosuuskauppojen käytännöt olivat ristiriidassa SOK:n suositusten kanssa".

        - Ben Zyzziwitsi saa vielä siis S-ryhmän kaupoista ruuat halvemmalla kuin tavallinen pienituloinen ihminen.

        Tämän lisäksi Ben näkyy vähän väliä muiden maksamien elokuvaensi-iltojen ja erilaisten cocktail-tilaisuuksien kuvissa syömässä ja juomassa muiden laskuun. Vaikea ymmärtää ihmisestä, joka on kokoomuksen kovimpia köyhien kyykkyynlyöjiä ja perusturvan alasajajia. Ei kai voi olettaa tietävänsä tavallisen ihmisen ja köyhän arjesta, kun suuren palkan lisäksi palkkioita tulee erilaisista hallituspaikoista ja ajaa, syö, juo ja kulttureeraa veronmaksajien laskuun.

        Tällainen loisiminen pitäisi saada ensimmäisenä loppumaan ja ihmiset maksaisivat omat elämisensä omilla rahoilla, ei erilaisilla lahjuksilla.

        Nyt uutisissa oli juuri että kansanedustajat voivat ostaa itselleen iPad Air 2 -tablettinsa 100-200 eurolla, ja muutkin laitteet (kannettavat, kännykät) samalla puoli-ilmaisella hinnalla. Niiden käyttö ja mobiili- ja Internet-liittymäthän ovat jo heille ilmaisia.


    • dsdgf

      ylös

    • auvoH

      Minä olenkin juuri lähdössä Lidliin, se on edullinen eikä tarvi jonottaa niin kuin S-marketissa.

    • mehuamukissa

      Hintoja pitää ehkä nostaa sen vuoksi, koska thaimaalainen oikeusistuin määräsi maksamaan miljoonakorvaukset paikalliselle ananasmehutehtaalle. S-ryhmä liittyy jupakkaan epäsuorasti, koska hankkivat mehuja kyseiseltä hikipajalta. Tuomio tuli yksityishenkilölle, mutta kulissien takana on saatettu sopia jotain korvausjärjestelyjä.

    • Rahatriittävät

      Minulle ei bulkkikama käy, joten en käy Lidlissä.

      • ruskia-ritari

        Ståcka on munki osote Suomessa. Hinne, hinne ei sinne mut hinne....


      • tukkutapaus
        ruskia-ritari kirjoitti:

        Ståcka on munki osote Suomessa. Hinne, hinne ei sinne mut hinne....

        Stockmannilla ja Siwalla taisi olla yhteinen tukku? Mitenköhän sille nyt käy, kun kaikki Siwat lakkaavat olemasta. Paria Stockmannia varten ei varmaan kannata pitää omaa tukkua.


      • ruskia-ritari

        Kuha irvailin. Stockalla kyl paremmat edut autokaupois. :)


      • jaappanist-nääs
        ruskia-ritari kirjoitti:

        Kuha irvailin. Stockalla kyl paremmat edut autokaupois. :)

        Juu, toi ota, jos et muuta saa. Onneks mul o varuilt niissani.


    • liideliin

      Antaa S-ryhmän vaan nostaa hintoja ,pääasia on kuitenkin että tuottajat saisi vähemmän ja S-ryhmä auttaa veronmaksajia nopeuttamaan tilojen lopettamisia ja yhteiskunta säästää kun tilojen lopettamiset nopeutuu ja vastikkeettomien tukiaisten miljardit vähenee,tosin itsekin suosin kyllä lidliä kun se on halpa ja saa ulkomaisia tuotteita eikä suomalaista väkisin keino valossa ja lämmössä kasvatettua mautonta moskaa.

    • xiytsxz

      Sama juttu cittarissa eli huomasin että esim. Fazerin sinisen uusi hinta tänään 2.45 euroa.

    • Anonyymi

      S -Market sama tuote.,mutta eri hinnat..

      Hedelmiin sekoitettu sekä huonolaatuisia ja
      hyvälaatuisia näin saadaan hintaa edullisemmaksi ja tuottoa enemmän..

      S- marketit jotka ovat auki 24 niissä hinnat on korkeammat..

      S marketin hinnat on nousseet enemmän kuin
      LIDLIN..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 195
      2669
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      231
      2531
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      63
      2312
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      191
      1808
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1308
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1287
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1253
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1225
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1128
    Aihe