Syttyykö sisällissota?

kughlkjhlökh

Hallituksen ja median tavoitteena se tuntuu olevan. Kuka ohjailee tätä lammaslaumaa, jolla ei ole minkäänlaista arvokkuutta? Liian läpinäkyvää on tämä provosointi.

39

139

2Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Talvisodanhenki

      Syttyy varmasti.

      • Miehittäjäryssä

        Putiini kummnkin on kaiken takana. Lahjonut meidän poliitikkoja puhumaan ja tekemään kaikkea paskaa. Kun sisällissota alkaisi, Putiini "Ihan vain tulee auttamaan" miehittämällä Suomen. Edesmenneet vanhemmat ja isovanhemmat aina sanoivat, että muista poika aina, että ryssä on aina ryssä, vaikka voissa paistaisi.


      • RahavallanKaappaus

        "Syttyykö sisällissota?
        Hallituksen ja median tavoitteena se tuntuu olevan. Kuka ohjailee tätä lammaslaumaa, jolla ei ole minkäänlaista arvokkuutta? Liian läpinäkyvää on tämä provosointi".

        .

        Paavo Väyrynen on sitä mieltä että maassa on salaliitto joka ohjailee suomalaisia:

        .

        "SUOMEN ULKOPOLITIIKKAA JOHTAA SALALIITTO?
        Paavo Väyrynen tuoreessa avauksessaan:

        "Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa näyttää johtavan taustalta joidenkin poliitikkojen, talouselämän vaikuttajien ja upseereiden muodostama salaliitto, joka saa tukea johtavista tiedotusvälineistä. "
        http://paavovayrynen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/223354-suomen-linjaa-on-selkiytettava

        Suomessa on vallan kaapannut EKokoomusmafian oikeiston hyväveljet, joiden hallussa on myös valtamedia. PersKeKo-porvarihallitus toteuttaa tämän mafian EKokoomuspolitiikkaa.


      • jhgytr

        Kokoomus haluaa Suomeen 1,8 miljoonaa maahanmuuttajaa kymmenen vuoden sisällä!!

        Sinä maksat!!!! >

        No kohta niitä on..jokainen saa kotiinsa oman sompputontun :D

        Kiitä kokkareloisia! Ne tänne haalii halpatyövoimaa...Ilman halpatyövoimaa Suomessa olisi täystyöllisyys!!

        Jyrki Katainen tuli sitten kaapista esiin Ykkösaamu-ohjelmassa TV1:ssä : http://www.youtube.com/watch?v=1H4byTP1q9s
        Katainen haluaa Suomeen 1,8 miljoonaa maahanmuuttajaa kymmenen vuoden sisällä,
        jotta Suomen huoltosuhde pysyisi nykyisellä tasolla. Jokainen silmät päässä oleva ihminen ymmärtää, millaista reaalinen maahanmuutto on.
        Käytännössä siis Katainen ja Kokoomus haluavat tuhota Suomen,
        koska suunnitellut ihmismassat eivät todellakaan paranna huoltosuhdetta vaan päinvastoin heikentävät sitä dramaattisesti samalla kun maa muuttuu ihmeelliseksi, väkivaltaiseksi ja eriarvoiseksi islamilais-afrikkalaiseksi sekasikiöksi.

        Massiivinen maahanmuutto tuhonnee kantaväestön kulttuuriin.

        Muuttajilla ei ole suuren määränsä vuoksi sopeutumistarvetta.


    • HiljainenVallankumous

      Vaikuttaa siltä, että meneillään olisi nk. veretön, huomaamaton, uus- / eurokommunistinen vallankumous, toistaiseksi.

      Valta siirretään, ei niinkään henkilöiltä toisille, vaan vallassaoleva "totuus" vaihdetaan. Tätä totuuden vaihtoa ei saa arvostella, sillä se edustaa todellista totuutta. Kansalaiset, syytettyinä muutoin esim rasisteiksi, tai vihapuhujiksi, painostetaan uuteen "totuuteen".

      Monet todella uskovat tuon uuden totuuden, valheen totuuden vaatteissa. Ainoa ongelma uuden vallan anastajille on liian sitkeät, siitä ihan oikeasta totuudesta kiinnipitävät. Meitä aletaan pidättää. Tänään lähti jo ensimmäinen eturivin henkilö. Ihan vaan suoraan kadulta.

      Ulkoisesti kaikki on niin "ihanaa", ensin. He, jotka jopa henkilökohtaisesti tuntevat islamin, sekä eri muslimien ajatukset ja tavat, samaten kommunismin tarkoitusperät, sekä poliittisen käyttäytymisen, tietävät tämän taivaallisen, suvaitsevaisen rauhanaatteen olevan silkkaa petosta.

      Me, jotka tiedämme tosiasiat, näemme selkeästi myös valheen. Siksi on tärkeää aina seurata tosiasioita, eikä sallia itseään suggeroitavan valheella. Uutisissa näytetään Asema-aukion muistokynttilöitä, mutta tosiasiahan on, ettei Jimin kuolema mitenkään liittynyt tuohon natsin potkuun, vaan hän myöhemmin kuoli huumeiden yliannostukseen. Silti kyyneleiset ihmiset tuijottavat hartaina tuota valheen muistomerkkiä, sillä heille ei kelpaa totuus.
      .

      • Ei.pysty.näkemään

        Tuo on tainnut olla hyvä markkinakikka marsseille ja kenties tuleville muutoksille. Sama historia toistuu, mikä ennenkin , joku idiootti juttu , josta tulee rasismilait, vankilaa, suvakit nostaa sädekehää, nappaavat valtion työpaikat ja rahat. Sitä voidaan johtaa eu:sta tai ihan mistä vaan.


      • EräsToisinajattelija

        Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun kommunistit kompastuvat omiin tossuihinsa. Hehän puuhastelevat paljolti nk. yhteiskunnan pinnan alla. Vaikkeivät he ole näkyvässä vallassa, esim. Eduskunnassa puolueiden kautta, he toimivat kaiken aikaa.

        Vasemmistoliitto luotiin aikoinaan erillisistä sirpalepuolueista, kuten SKDL ja SKP. SKDL:ää ei enää ole, kuin ehkä heidän sisäpiirin aatteenaan. SKP näyttää tulevan ja menevän, välillä sisäistäen itsensä Vasemmistoliittoon, sitten taas vaaleissa pyrkien omana puolueenaan Eduskuntaan. Mutta näillä pirstalepuolueilla ei ole riittävää kannatusta nousta Eduskuntaan. On olemassa myös KTP, Kommunistinen työväenpuolue.

        Nämä pikkupuolueet ovat vähänkuin lahkoseurakunnat, ajoittain riitaisia keskenään, mm. aatteen suunnasta, tarkoitusperistä ja toimintavaoista.

        Poliitikassahan on kysymys TALOUSOPEISTA. Nk. vasemmisto edustaa sosialistisen talousopin erilaisia asteita. Noin niinkuin kärjistetysti, tämä ei ole tarkka analyysi:

        Sosiaalidemokraatit tahtoisivat, että valtio / yhteiskunta hallitsisi, eli omistaisi sen nk. infrastruktuurin, eli valtiota ylläpitävän toiminnan, kuten rautatiet, laivat, vesilaitokset, sähkölaitokset, koulut, mutta sallisi kansalaisten yksityisomaisuuden tiettyyn rajaan saakka, yksityisen kaupankäynnin, kansalaisten yhteiset osuuskunnat, kuten aiempi Elanto, nyk. S-liike. Ym.

        Kommunismi eri asteissaan ei sallisi juurikaan yksityisomistusta, vaan vaatii kaiken omistuksen, rahatalouden, valtion, eli yhteiskunnan alaiseksi. Se ei hyväksy yksityisomistusta. Jos sinulla on leipä, niin et taatusti syö sitä yksin, - mokoma riistäjä! - vaan se jaetaan sataan pikkuosaan, niin, että mahdollisimman moni on siitä osallinen! Tästä seuraa, että leipä ei ravitse ketään, nälkä ja kurjuus on kaikkien yhteinen. Kommunistien johtajilla on kyllä leipänsä ja voita sen päällä, "eiväthän he nälissään voisi johtaa kansaa! Taidat olla toisinajattelija, vihapuhuja!"

        Näin kommunismi toimii myös suurempien yhteiskuntien kohdalla, kuten nyt Euroopassa: EU. Se vastustaa "itsekästä" isänmaallisuutta, jonka se leimaa "rasismiksi". He vastustavat kansallismielisyyttä, kansallisvaltiota, ajaen nk. internationaalisuutta (laulu Kansainvälinen, Internationaali), nykysanalla globaalisuutta. Heidän tarkoitusperiinsä on haalia kaikki mahdolliset maailman köyhät "rikkaiden" pöytien ääreen ja kuten huomaamme, kohta kellään Euroopassa ja Suomessa ei enää ole leipää pöydässä. Suomalaisille jää puolikuppia puuroa, "koiranruokaa", irakilaiset taas rikollisine kommunistikavereineen haalivat pöytäänsä kebabit. Ja sosialistinen Helsingin sinfoniaorkesteri soittaa heille Finlandiaa, josta matut vähät piittaavat ja edes ymmärtävät sen kaunista sanomaa. Hehän eivät ole suomalaisia hengeltään, vaikkakin asumiskirjoiltaan.

        Jo Jeesus kielsi heittämästä helmiä sioille, mutta kommunistithan eivät mistään jeesuksista piittaa! Heillä on Lenin, Stalin, Marx, Mao ja Tuomioja.

        Huomisesta, maanantai 26.9.2016 alkaen, viranomaiset alkavat tarttua "kaikkeen vihapuheeseen", tämä tarkoittaa, ettei meillä enää ole sananvapautta, kuin kommunistien luvalla, kunhan julistamme sen ihmeellistä vapaussanomaa kaikille kansoille. Joten ei pidä ihmetellä, jos toisinajattelijoiden kirjoituksia ei enää näy. Ehkä nettifoorumeita suljetaan. Saatamme olla poliisin tutkintavankeudessa, tai muutoin vaan suut tukittuina.

        Jos aiotte vielä lukea vapaan maailman kirjoituksia, tehkää se tänään.
        .


      • kriittinenmedialukutaito

        hyvä kuvaus.

        eu on aina vaikuttanut totalitääriseltä kommunismilta
        syykin on selvä: kokit ovat itse kommunisteja (DDR ja vanha manner)

        Hivuttaudutaan paikalle ja väsytetään vastarinta ja feidataan totuus.


    • tcfutyjcv

      Globalisaatioita voi olla monenlaisia. Nykyisin elämme USA:n synnyttämää ja ohjastamaa uusliberalistiseen talousajatteluun pohjaavaa globalisaatioversiota, jonka vaikutukset näkyvät jokapäiväisessä elämässämme pakolaisuuden lisääntymisenä, jatkuvana sotimisena, jatkuvina syvinä talouskriiseinä, tuloerojen jatkuvana kasvuna ja pohjoismaisen hyvinvointivaltion murenemisena.

      On teoriassa toisenlaisiakin globalisaatiomalleja. Näitä haarukoivat nykytilanteen kehityksen valossa Marko Juutinen ja Jyrki Käkönen kirjassaan Blokkien paluu. BRICS-maat ovat haastamassa USA:n hegemonisen aseman. Miltä tilanne näyttää juuri nyt ja mikä on Suomen asema ja rooli tässä kehityksessä? Näistä Blokkien paluu -kirja pyrkii antamaan tutkimukseen perustuvaa osviittaa.
      Maailmanvallan teoriaa

      Kirjoittajien työhypoteesi on, että uudet blokit heijastavat vanhojen ja nousevien globaalien valtojen välistä kilpailua kansainvälisen järjestelmän hallinnasta ja globalisaation suunnasta. Kansainvälisen järjestelmän muutosta tarkastellaan ensin maailmanjärjestelmäteorian näkökulmasta ja sitten vallan siirtymäteorian kannalta. Näiden lisäksi käytössä on hegemonisten syklien teoria ja yhteistyön ja konfliktien strategiat.

      Kirjoittajat toteavat tämän teoriakehikon vielä riittämättömäksi, eli tarvitaan uusia analyysityökaluja maailmanjärjestelmän ja järjestyksen tutkimiseen.

      Jyrki Käkösen väitöskirjatyön pohjalta kirja esittää kansainvälisen järjestelmän valtasyklit. 1500-luvulla hegemoneina olivat Espanja ja Portugal sekä 1600-luvulla Hollanti. Englannin valtasykleistä ensimmäinen ajoittui 1700-luvulle ja toinen 1800-luvulle. Yhdysvaltain ensimmäinen valtasykli koettiin 1900-luvulla ja toinen on parhaillaan menossa. Hegemoni USA:n asemaa on nyt haastamassa Aasia, eli Kiina tai Intia.

      USA:n luomaa kapitalistista maailmanjärjestystä ja sen instituutioita on haastamassa myös nouseva, mutta vielä varsin löysä blokki, eli BRICS-maat. Näiden valtioiden — Brasilian, Venäjän, Intian, Kiinan ja Etelä-Afrikan tasavallan — yhteinen vaikuttaminen on saanut aikaan jo muutoksia WTO:n, IMF:n ja Maailmanpankinkin sisäisissä voimasuhteissa ja menettelytavoissa. Tämä muutostyö on kuitenkin toteutettu järjestelmän sisällä, eikä vallitsevan järjestelmän todellista haastamista ole tapahtunut.

      Kirja tutkii hegemoni USA:n ja haastaja BRICS:in välisten suhteiden kehitystä ja tulevaisuutta tyytyväinen–tyytymätön-nelikentän avulla. Suurin muutosta aiheuttava tilanne vallitsee, jos molemmat blokit ovat tyytymättömiä ja yhteistyöhaluttomia; tästä seuraa avoin kamppailu globalisaation johdosta. Tällaista tilannetta ei ole näköpiirissä. Jotkut tutkijat arvelevat tällaisen voimainkoetuksen ajoittuvan aikavälille 2020–2040.
      USA yrittää pitkittää hegemoni-asemaansa

      Kirja toteaa moniin tilastoihin tukeutuen, että USA:n ylivalta-asema on jo hyvää vauhtia murentumassa.

      USA ei kuitenkaan luovu asemastaan maailman johtajana ilman taistelua. Maa on edelleen ylivoimainen johtaja asevarustelussa. Lisäksi se pyrkii aseisiinkin turvautumalla heikentämään kilpailevien blokkien ja niiden liittolaisten asemaa heikompien valtioiden vallanvaihto-ohjelmalla. Solmitut ja käynnissä olevat neuvottelut vapaakauppasopimuksista (TPP, TTIP jne.) ovat osa USA:n pyrkimystä vahvistaa asemaansa.

      Kirja kuvaa myös poikkikansallisten eliittiverkostojen roolia USA:n johtaman läntisen blokin sisäisenä liimana. Näiden eliittien toiminnan ja tavoitteiden tutkimus Suomessa on liki olematonta. Niiden merkitys sekä blokin sisäisen kiinteyden että blokin tavoiteasettelun osalta on hyvinkin suuri. Se on läntisen blokin erityisvahvuus verrattuna heterogeeniseen ja kansallisten eliittien hallitsemaan BRICS-blokkiin.

      Kirja tutkailee mielenkiintoisella tavalla myös suurten korporaatioiden vaikutusta kamppailussa maailmanvallasta.
      Lännen ja BRICS-blokin eriävät globalisaationäkemykset

      Kirja tutkii varsin seikkaperäisesti näiden blokkien sisäisiä järjestelmiä, niiden vahvuuksia ja heikkouksia.

      Taloudellisen globalisaation osalta varsinainen voimainkoetus näyttäisi myöhentyvän. BRICS-maat ovat saaneet aikaan muutoksia äänivaltasuhteissa ennen USA:n hallitsemissa globaaleissa rahoitusinstituutioissa (IMF, Maailmanpankki), mikä voi tuottaa BRICS-blokille valtaa sisällyttää uuden tyyppisiä kehityslainoja myös Maailmanpankin rahoitusohjelmiin.
      BRICS-blokin luomat uudet kilpailevat rahoitusinstrumentit (Uusi kehityspankki, AIIB) muuttavat myös tilannetta tältä osin.

      Poliittisen globalisaation osalta saattaa olla odotettavissa tiukempikin kamppailu. Tärkein ero näyttäisivät olevan kansainvälistä järjestelmää ja yhteistyötä koskevat periaatteet. Siinä, missä länsi vaikuttaisi sitoutuvan valtiollisen itsemääräämisoikeuden rajoittamiseen liberaalin kansainvälisen järjestelmän hyväksi, korostuu BRICS-blokin tavoitteissa valtioiden suvereniteetti ja itsemääräämisoikeuden varaan perustuva kansainvälinen järjestelmä. Näihin liittyviä kiistakysymyksiä ovat suojeluvastuu ja demokratian vienti.

      • yxutciyt

        Erityisesti länsiblokin toimesta tapahtunut demokratian vienti ei näyttäisi olleen kovinkaan menestyksellistä.
        Selvitäänkö hegemoni-muutoksesta ilman sotaa?

        Tältä osin tutkijoiden kannat vaihtelevat. Osa näkee rauhanomaisen muutoksen mahdolliseksi, osa taas pitää sotaa väistämättömänä. Nythän ollaan jo tilanteessa, jossa BRICS-blokin valtiot ovat tehneet suuria panostuksia asevarusteluun vastapainona USA:n sotilaalliselle ylivallalle.

        Kirjan lopussa tarkastellaan Suomen asemaa tässä kehityskulussa. Kirjoittajat esittävät varsin kriittisen arvion Suomen nykyisestä kiinnittymisestä länsiblokkiin. Käytetään jopa sanaparia ulkopolitiikan harhaantuneisuus.

        Kirjan mukaan

        ”Suomen ulkopolitiikassa maailmaa tarkastellaan läntisten silmälasien läpi. Siksi on mahdollista, ettei maamme ulkopoliittinen johto ehkä täysin ymmärrä, millä tavoin maailmanjärjestys on muuttumassa ja mitä mahdollisuuksia tilanne antaisi Suomen ulkopolitiikalle. Tuntuisi houkuttelevalta sanoa, että Paasikiven-Kekkosen linjan uudelle tulemiselle olisi muuttuvassa maailmassa tarvetta”.

        Kirja on kirjoittajiensakin mukaan aihepiirin alustavaa tarkastelua. Sellaisenakin se on tärkeää luettavaa. Pidemmälle menevä tutkimus on Suomessa erittäinkin tarpeellista.

        Tekisipä mieli esittää, että Ulkopoliittinen instituutti UPI olisi syytä Aleksanteri-instituutin kanssa päällekkäisenä tutkimuselimenä (jota se ei edes ole) lakkauttaa ja suunnata säästyneet varat maailman- ja geopoliittiseen tutkimukseen oman erityisen instituuttinsa toimesta. Siltä suunnalta löytyy varmuudella myös talouttamme hyödyttävää tietoa.


      • Painotus.erot

        "Tekisipä mieli esittää, että Ulkopoliittinen instituutti UPI olisi syytä Aleksanteri-instituutin kanssa päällekkäisenä tutkimuselimenä (jota se ei edes ole) lakkauttaa ja suunnata säästyneet varat maailman- ja geopoliittiseen tutkimukseen oman erityisen instituuttinsa toimesta. Siltä suunnalta löytyy varmuudella myös talouttamme hyödyttävää tietoa."

        Tuosta olen päätynyt samaan ajatukseen. Varsinkin maailman - ja geopoliittisen tutkimukseen ei panosteta mitään, lähinnä läntisen maailman propagandaan pannaan aikaa ja rahaa. Se voisi vaikuttaa myös talouteen, jos Aasian ja Kaakkois-Aasia kaupalliset ja yhteiskunnalliset olot tunnettaisiin ja muutenkin koko maailman resurssien tietoa olisi suomeksi saatavissa.


    • kghvulhbk

      EU-kriittisyys on kaukana ymmärtämättömyydestä

      Yksittäisten epäkohtien taustalla on EU-tason systeemisiä ongelmia.

      Kun 80-luvun alussa YK:ssa lopullisesti tyrmättiin Uusi kansainvälinen talousjärjestys (UKTJ), ymmärsi jokainen aikaansa seuraava, ettei maailmaa voida rakentaa kansainvälisen oikeudenmukaisuuden periaatteelle. Ei maailmaa eikä Eurooppaa. Taustalla oli tietysti friedmanilaisen monetarismin nousu ja uusliberaalin ajattelun läpimurto. UKTJ:n idea jäi elämään vaihtoehtoisten kauppajärjestöjen reiluna kauppana.

      Kaikesta huolimatta eurooppalaiset saatiin uskomaan, että yhdentyvä Eurooppa pystyy rakentamaan hyvinvoinnin suljetun kehän. Näin ei ole käynyt. On saatu aikaan pahoinvoinnin syvenevä kierre.

      EU-eliitin ja valtamedian mielestä on ymmärtämättömyyttä, että ihmiset syyttävät EU:ta yksittäisistä asioista kuten pakolaisuuden syistä. Eikö EU Natomaineen ole itse synnyttämässä pakolaisuutta? Direktiivien ja (Naton) sotatoimien myötä?

      Jo EU-kansanäänestyksessämme 1994 olisi pitänyt ymmärtää, että kysymys ei ole sosiaalisesta enempää kuin rauhanprojektistakaan vaan vastaavasta finanssikapitalismin suuroperaatiosta, joka on murentanut yhteiskuntia EU:n ulkopuolellakin. Eurooppalainen työväenliike ei ole kyennyt ymmärtämään, että finanssitavarataloissa ja pörssisaleissa ei kansojen tarpeita tyydytetä eikä kokonaiskysyntää kasvateta.

      Kansalaisten EU kritiikki tyypillisesti näkee koko EU:ssa syyn yksittäisiin epäkohtiin. Epäkohtiin, joille leveää, vieraantunutta elämää viettävä EU-byrokratia ja sitä tukeva lehdistö näkee yksittäisiä, EU:sta riippumattomia selityksiä. Epäkohtiin, jotka ovat työn alla asianmukaisella osastolla ja ratkaistaan kyllä ja viimeistään sitten kun integraatio on tarpeeksi pitkällä. On siksi ymmärrettävää, että eliitin näkökulmasta EU:ta järjestelmänä syyttävä kritiikki on ymmärtämätöntä. Mutta onko se todella sitä?

      Yhteisvaluutan väistämättömät ongelmat myönnetään jo valtavirrassakin ja ne ovat juuri sellaisia systeemisiä kokonaisvikoja, joita kansalaiset näkevät yksittäisten epäkohtien syynä. Vaikka esimerkiksi sosiaalipolitiikka on EU:ssa muodollisesti jäsenvaltioiden oma asia, asettavat jo yhteismarkkina- ja kilpailusäännöt käytännössä merkittäviä rajoitteita siihen, miten EU-valtio voi järjestää hyvinvointinsa. Kun siihen lisätään budjettikuri, sisäiset devalvaatiot ja vapaa liikkuvuus, ollaan tilanteessa, jossa EU:ta kokonaisuutena kritisoivan argumentti alkaakin näyttää yksittäisiin syihin vetoavan byrokraatin argumenttia oikeammalta. Olkoonkin, että byrokraatilla on kaksi yliopistotutkintoa ja kavereita kaikissa jäsenmaissa.

      Tavalliselle kansalaiselle ei makseta ideologian ylläpitämisestä. Hän vastaa sen kustannuksista. Jokaisen vastuullisen kirjoittajan velvollisuus on yrittää selvittää, mistä kansalaisen kriittisyys kumpuaa. Ymmärtämättömyyteen vetoaminen on vaarallista itsepetosta.

      https://vastavalkea.fi/2016/08/07/eu-kriittisyys-ymmartamattomyydesta/

      • komppaantätä

        hyvä kirjoitus
        Kiitos siitä


      • Hyvä.oli

        Niin oli, itse jo eilen samaa mietin, että selkeä esitys. Kiitos.


    • äsiää3

      Usein mainitaan asioissa RAHA. Raha on kuitenkin loppujen lopuksi vain väline. Rahan yläpuolella on KYKY. Kyky-asiassa kyseessä on Lontoo sekä Moskova, muut ovat täysin statistin rooleissa. Unelmien maa USA on pelkkä Lontoon kulissi, tämän kun ymmärtää, niin moni asia valkenee. Maailmassa on vastakkain pankkiirit ja nationalistit. Kaikki tässä välimaastossa ovat lammaslaumaa, joilla on pelkkä välineellinen merkitys. Nykymaailman kehitys juontaa juurensa 1800-luvulta. Digitalisaatiota ja älypuhelimia lukuunottamatta, maailman perusasetelma ei ole muuttunut juurikaan 1800-luvulta. Vain välineet ovat muuttuneet. Suomen hallituksella ei ole maailmanpolitiikassa mitään merkitystä.

      Kallio ei lakkaa olemasta, vaikka sammal ja kanerva päällä kasvavat...

    • Huutavanääniä

      https://m.youtube.com/watch?v=GE2XFCIg89M

      NWO on ollut pitkään työn alla. Uusi maailman järjestys ja hallitus. Tarkoitus on luoda katastrofeja, jotta ihmiset turvaavat siihen. Myös sisällissotia. Maapallon väestön vähentäminen on kai tavoite tässä eliitin toiminnassa. Yhtäkaikki takana on perkeleellinen pahuus, jossa maailman ihmiset ovat arvottomia pelinappuloita.

      • TTRIIY

        Tänään Zero Hedgessä ”CIA:n puppet master”-juttu, jossa kommenteissa puhutaan, että liikaväestö on ongelma, ihan kuin Hitlerin aikoina. Nämä tarkoitukselliset "ihmisten raivaamiset" taitavat olla mainitsemaasi ”NWO-kuviota”? Koska ihmisiä ei suoraan voi likistää panssareilla kuin Tiananmenin aukion tapahtumat 1989 (?), niin asioihin tartutaan luonnon oikkujen ja sotien kautta asiaan (?).

        Here's How CIA Puppet-Masters Are Deliberately Picking A 'World War III Level' Fight
        by Tyler Durden
        Sep 24, 2016 10:00 PM
        http://www.zerohedge.com/news/2016-09-24/heres-how-cia-puppet-masters-are-deliberately-picking-world-war-iii-level-fight

        Tsunamista, vuonna 2004 ainakin tuli mieleen, että siinä toteutui tuolle ryhmälle yksi "tilaustyö", matkalentokoneiden tippuminen aina noin 200-350 ihmistä alas ja tsunamissa 230 000.

        Tsunami vei 9-vuotiaan Meini Parkkisen perheen – HS-dokumentti kertoo suomalaisten kohtaloista
        Ulkomaat 21.12.2014 2:00 Päivitetty: 26.12.2014 7:25
        Mark Autio
        Helsingin Sanomat
        http://www.hs.fi/ulkomaat/a1419048469914

        "Intian valtameren tsunamissa kuoli arviolta 230 000 ihmistä. Thaimaassa kuolonuhreja oli noin 8 000, joista monet ulkomaalaisia turisteja.
        Kaikkiaan tsunami vei 178 suomalaista, yhden Sri Lankassa ja loput Thaimaassa. Myös Meini Parkkisen isän, äidin ja veljen."

        Taivaallisen rauhan aukion mielenosoitus
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Taivaallisen_rauhan_aukion_mielenosoitus


    • xalhijyo0l

      Olemme valmistautuneet sitä varten, että eräänä päivänä käytämme äärioikeiston hävittämiseen teollisen mittakaavan tehokkuutta.

      Jarmo L
      TAKKU

      • huhhuhhuhhuhhuh

        Poliisi, yllä olevassa kommentissa on vihapuhetta ja laiton väkivaltainen uhkaus, tappouhkaus, ihmisryhmää kohtaan! Vaikka en kuulu kumpaankaan ryhmään, ei mitään ihmisryhmää saa noin uhkailla! Väkivaltaisia keinoja toiminnassaan käyttävä ääriryhmä Takku on kiellettävä!


      • hnhj
        huhhuhhuhhuhhuh kirjoitti:

        Poliisi, yllä olevassa kommentissa on vihapuhetta ja laiton väkivaltainen uhkaus, tappouhkaus, ihmisryhmää kohtaan! Vaikka en kuulu kumpaankaan ryhmään, ei mitään ihmisryhmää saa noin uhkailla! Väkivaltaisia keinoja toiminnassaan käyttävä ääriryhmä Takku on kiellettävä!

        Kaveri on saastainen kommari. Mitä muuta odotit? Takkulaiset kuuluvat kaikki saunan taakse.


    • Näin.ei.voi.jatkua

      Odottakaa vähän,nyt taitaa olla niin että jenkkien NWO:t taitaa romahtaa piakkoin itsestään. Myös jenkkien hallituksella on paljon enemmän velkaa kuin pystyvät enää lisää ottamaan.
      Mutta pelkona on että menevät vaan ja ottavat ihmisten tileiltä säästöt liian velan kuittaukseksi ja meno jatkuu entisenlaisena niin kuin ennenkin. Joku muutos vaan olisi saatava tähän viheliäiseen taloudelliseen tuomiopäivän systeemiin.

    • suksikaapavittuun

      Ei syty. Sisällissodalla uhkailevat ainoastaan idiootit rasistivajakit joista ei ole sytyttämään mitään sisällissotaa. Enemmistö kansalaisista elää rauhassa eikä kenelläkään ole aikomustakaan tarttua aseisiin. Te kusipäät pakolaisuuden vastustajat ette tule koskaan saamaan sitä haluamaanne sisällissotaa. Muuttakaa maasta pois jos ei suvaitsevaisuus teille persenaamoille kelpaa!

      • RazDvaaTriiCasatschok

        Herra marxilaisleninistillä näyttää olevan happovaivoja. Ota samariini, tai käy lääkärissä.

        Ette te valheillanne hämää sellaisia, jotka tuntevat kommunismin ja islamin.

        Sisällissotaa eivät ole rakentamassa muut kuin te. Oikeastaan te ette ole rakentamassa varsinaista sisällissotaa, sillä sisällissodassa te saisitte aseellisen vastarinnan, vaan te suoritatte vallankumoustanne ikäänkuin verbaalisesti, valheuutisoinneilla, monenlaisilla mielikuvamanipulaatioilla. Te jopa tapatatte oman toverinne, - hyödyllisen idiootin - piikitätte huumeilla, käytettyänne häntä sitä ennen false flag pahoinpitelyssä, josta muokkaatte komean shown, sinfoniaorkestereineen, kaikkineen.

        Teillä oli eilen hauska päivä, vai mitä?

        Kommunistinen vallankumous ei vaadi välttämättä aseellista toimintaa, sitä pikkupuuhailuannehan te olette itse asiassa tehneet näkyvämmin jo 1960-luvulta asti, reporadioinenne, Stasin koulutuksissa juosten, ym. pikku maanpetoksellista, sillä te ette tunnusta kansallismaata, teillä ei ole isänmaata.

        Itse venäläisilläkin, jopa kommunisteina, on enemmän selkärankaa ja patrioottista itsekunnioitusta, kuin teillä. Heitä voi kunnioitta, muttei teitä, pikkusieluisia puskaryssiä.
        https://www.youtube.com/watch?v=dazaeQHrXIM

        Sillä "rahalla ei ole isänmaata". Jos ketkä ovat ahneita materialisteja niin te. Mitään te ette muille anna, mutta otatte kyllä, varkaat.

        Ootko sinäkin Kronstadtin matruusien äpäröitä Suomessa? Tämän päivän väkivallan juuret ovat kaukana menneisyydessä, mm. Venäjän vallankumouksessa ja jo sitä ennen. Teidän varsinaiset pomonnehan ovat vapaamuurareiden pieni ilkeä sisäpiiri ja Lucifer.
        .


    • Poikkeustila

      Perussuomalaiset pelastaa ainostaan poikkeustila. Jolloin uusia vaaleja ei tarvitsisi järjestää.

    • Ksyjcggsg

      Älkää peljätkö, ei syty.

    • Epät1etoinen

      Jos syttyy niin kenen puolella mun kuuluu olla?

      • Neuvo.a

        Etsi joku kaveri, mene sen kanssa samalle puolelle. Tai lue näitä ja mieti, mitä mieltä olet, mihin joukkoon mieluiten kuuluisit. Yms. Voit keskustella ja näin saat lisää särmää ja kosketuspintaa asioihin.


      • OnpaNeuvot
        Neuvo.a kirjoitti:

        Etsi joku kaveri, mene sen kanssa samalle puolelle. Tai lue näitä ja mieti, mitä mieltä olet, mihin joukkoon mieluiten kuuluisit. Yms. Voit keskustella ja näin saat lisää särmää ja kosketuspintaa asioihin.

        Hanki särmää ja kosketuspintaa asioihin, jotta voit osallistua sisällissotaan? Miksi sinne sotaan pitäsi hankkiutumalla hankkiutua?


    • pahoinpelkään

      Olen kauhukseni seurannut hallituksen touhuja ja pelkään, että on vain ajan kysymys milloin leimahtaa. Näyttää pelottavasti siltä, että hallitus Sipilän johdolla tekee kaikkensa kasatakseen sytykkeitä sisällissotaa varten.

    • Talvisodanhenki

      Onko kukaan miettinyt miksi tänne on tuotu ulkomaalaisia sotilaita ja niitä hoivataan (monesti vielä vanhoissa varuskuntien tiloissa) eikä mikään niiden tekemä rikos johda oikeastaan mihinkään toumenpiteisiin...jopa kielteisen tp-päätöksen saaneet pidetään maassa ja Ruåtsin rajaa ei mistään hinnasta haluta valvontaan (huom! VALVONTAAN, ei kokonaan kiinni) vaikka niin näin sekavassa tilanteessa ehdottomasti pitäisi toimia! Selkeästi jotain touhutaan tavallisen kansan seläntakana, mitkään toimet eivät tähtää tilanteen rauhoittamiseen, päinvastoin. Tänäin näemme miten pahasti päättäjät yrittävät viedä yhtä demokraattisen valtion tärkeimmistä
      elementeistä sanan ja kokoontumisenvapautta. Hyvin hyvin vaarallista toimintaa johon varmasti tulee vastareaktio aivan lähiaikoina...

      • Ketsuppi.purkki

        Kyllä mikään ei viittaa tilanteen muuttumiseen.

        Merkel Caves To Pressure On Migrant Policy: "Germany Has Done Enough", As Support For AfD Hits All Time High
        by Tyler Durden
        Sep 25, 2016 3:50 PM
        http://www.zerohedge.com/news/2016-09-25/merkel-seemingly-caves-political-pressure-migrant-policy-germany-has-done-enough?page=1

        Lukenut tämän jutun kommentteja, miltä muissa maissa tuntuu. Tietysti The Financial Times:ssa on taas suvakkikerho kommentoimassa ja ne ovat aivan vastakkaista mielipidettä kaikesta.

        Tätä ei näytä Saksassakaan saatavan päätökseen "laillisin keinoin" ja nyt Merkel alkaa tähdätä omiin vaaleihin ja siirtää uudet invaasiot muiden valtioiden vastuulle.


      • HHGUYR

        On hyviä kommentteja.

        http://www.zerohedge.com/news/2016-09-25/merkel-seemingly-caves-political-pressure-migrant-policy-germany-has-done-enough?page=1

        1. "Let's be honest and stop with the Schadenfreude for once. Ms. Merkel's role determined by the Bilderburghers was to throw open the doors to all the lost and beat down souls of occupied America's wars in the MENA.

        They's gonna integrate them folks you see to pay all the pension deficits that have resulted from technological advances like Free Trade and the pill and social issues like having children really isn't all that attractive especially when Corporate interests promote you having fun first and parenting children as a secondary concern pursued only by the dull and unhip people.

        Truth be told, the modern day great brains really aren't all that smart because they aren't long term planners. Something went off the rails in recent years, probably due to Corporate lobbyists and the US Conservative Judges approving Citizens United, Slick Willy's deregulation and the mad mad world of the Maestro and his fans.

        No morals, no shame and everything driven by ego and greed. What could possibly go wrong? Hillary Clinton vs. Donald Trump?

        Your TV networks are promoting the show down like it was Ali vs. Frazier and it makes me sick."

        2. "Merkel has a habit of speaking out of both sides of her mouth.
        On one day, she will criticize the open door rapefugee policy
        The next, she will call for an unlimted amount of new rapefugees.
        She's a duplicitous snake, and the sooner the German electorate flushes her and the CDU down the toilet, the better"


      • FFTGdLL

        http://www.zerohedge.com/news/2016-09-25/merkel-seemingly-caves-political-pressure-migrant-policy-germany-has-done-enough?page=1

        Kommentteja:

        3. "Soros will call her in for a meeting. She'll do a 180 sometime next week."

        4. "A CIA stooge (=käsikassara) and idiot."


        Oma käsitys on, että täyskäännös taas ensi viikolla, kun voimia kerätty. Merkel on erittäin epäluotettava, jos hän sanoo, että pakolaisvirrat loppuvat tms. Koska se ei vastaa ollenkaan rvan kommunistista agengaa, joka on sama kuin Soroksen ohjelma.


    • Puuma-

      Sisällisodasta… kun on tuttuja ja sukulaisia suvakkipuolella. Eikä itsekkään ole täysoikeistolainen rasisti.... millä tavalla jakolinjat? Köyhät tarvii puolustajaa kanssa. Islamvastainen olen, mutta en tiedä onko hyvä, että mennään uunitouhuihin. Ihmisiä nekin on.

    • RasistiOnReppana

      Sisällissotaa ei tule, koska a) suomalaisista lähes jokainen vastustaa rasismia ja rajakkeja (natseja on kansasta vain pieni murto-osa) sekä b) hallitus ja poliisivoimat laittavat oikeistolaiset äärijärjestöt kuriin, ennen kuin tilanne ehtii eskaloitumaan pahemmaksi.

    • vassu-oon

      "SKDL:ää ei enää ole, kuin ehkä heidän sisäpiirin aatteenaan."

      Jep, eipä oo, on VASEMMISTOLIITTO(tais persu jäähä taa), oon jäsen 3.:ssa sukupolvessa(aina töitä). Eleä ja Kalevia(terv.) kaipaan. Nimihirmu vaihtoon, kiitos Li!

    • Katsokaa_ulos

      Jos vaan netistä lukee rasismikeskusteluja yms., niin muuttuu todella vainoharhaiseksi ja miettii, että koskakohan niitä aseita oikein aletaan jakamaan.

      Ja että kumman puolen aseidenjakopisteelle sitä oikein itse pitäisi ilmoittautua.

      Ja että ei haluaisi nyt niin hirveästi kuitenkaan niitä yksiä tuttujakaan ruveta ampumaan, jos ne ovatkin menossa sen toisen puolen joukkoihin.

      Kannattaa laittaa tietokone pariksi päiväksi pois päältä ja käydä välillä ulkona kävelyllä tai katsoa vaikka vaan ikkunasta ulos.

      Siellä on mitä todennäköisimmin juuri nyt ihan normaalia ja rauhallista ja syksy tekee tuloaan.

      Joitakin lintujakin saattaa näkyä tai jopa jänis, jos asuu sellaisessa paikassa missä niitä on.

      • Säällä-kun-säällä

        Jaetaan kansa kahtia sateella. hyvälllä säällä ulkoilaan. Ja nautitaan rauhasta.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1385
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1096
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      83
      945
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      837
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      76
      783
    6. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      718
    7. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      716
    8. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      62
      713
    9. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      713
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      682
    Aihe