Hävettää Suomenjohto?

häpeänpuna

Tukevat kieli jenkkiperseessä Syyrian kapinalisia... Soini joskus naukui, että Suomi tukee aina laillisia hallituksia??

20

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näin.maa.makaa

      Sotilasvallankaappaus voiko olla laillinen on kyseenalainen Assadin hallitus, jos suomessa armeija ottaisi vallan moniko olisi tyytyväinen. Samaa voi sanoa Putinin hallinnosta jossa toisin ajattelejiat tapetaan tarpeen vaatiessa, venäjällä on piilevä oppositio joka jossain vaiheessa nousee vastustamaan vallassapitäjiä, Syyriassa tämä on kestänyt kohta 6 vuotta, Assadin valta voi pysyä ainoastaan venäjän tuella, toinen asia haluaako se, vähän epäilen.

    • Suomitukeetuhoa

      Jos Assadi kukistuu? Alkaisi hirveä verilöyly sen hallitsemalla alueella. Maa tuhottaisiin, joka nyt rauhalinen ja toimiva. Lopulta kapinaliset taas sotisi keskenään. Uusi Libya syntyisi!

    • Mielipiteeni

      Vaikea ottaa kantaa kun ei tiedä asioista riittävästi. Onko esim. Assadinkaan hallitus "laillinen" eikö sekin aikaan tullut voiman vallankumouksen kautta. Ei ainakaan vapaiden vaalien välityksellä. Tukekaa vaan sitä ryssää sehän on aina joidenkin mielestä se hyvä henki. Kysykää mitä mieltä yksittäiset kansalaiset ovat hirmuhallinnosta ja paukuttakaa vasta sitten leukojanne täällä.

    • Herää.kysymys

      ....Maa...joka nyt rauhallinen ja toimiva ?
      Olenko saanut väärää tietoa ?

    • sama..se

      Tänne ne rynnii pakoonjoka tapauksessa, jos ei muuta niin köyhyyttä.

      • Voi.olla

        Vähän heitä on tänne asti eksynyt, italia on tänään pelastanut välimereltä 6000 tuhatta, Syyrian lähialueilla on miljoonittain paossa. En silti halua heitä tänne ainoastaan kiintiön mukaan mikä on sovittu ja valittu.


      • Piikkilankaa.rajalle

        Kumpaa puolta tukisit, jos molemmat olisivat pommittaneet kotikaupunkiasi järjestelmällisesti ja perheesi on kuollut?
        Älä ole huolissasi, Syyriasta ei kukaan enää pääse pakoon, molemmilla joukkioilla on pula miehistä. Ei sieltä asekuntoiset mihinkään livahda.
        Suomessa syyrialaisia on kolmisensataa. Enemmän tänne on tultu Irakista ja Afganistanista. Sitoumus palautuksia varten on solmittu molempien maisden kanssa, ja sadat ovat jo lähteneet.

        Mitä meinaat tehdä sitten, kun turkkilaisia alkaa tulla? Turkin hallinto menee vauhdilla kohti keskiaikaa ja tuhansia ihmisiä on jo pidätetty hallituksen vastaisten "vihollisten" etsinnässä.

        Välimeren yli pyrkivät ovat peräisin Afrikasta. Heidän alueillaan ei sodita, mutta nälkä on heillä aina vieraanansa.


    • koo.hoo

      Yhdyn täysin ed kirjoittajan asialliseen vastaukseen, kiitos .

      Täällä on liian moni tietävinää ja helppohan se on lämpimässä toimivassa kodissa arvostella jos jossain ei asiat olen mitenkään kunnossa ei edes puhdasta vettä, ruuasta puhumattakaan. Ihmiset asuu raunioituneissa kodin jäännöksissä sekasorron ja pelon keskellä elämä hiustakin ohuempi tuntuu aivan käsittämättömältä miten empatia ja ihmisarvo voi kadota?
      Suomessa on turvallista vielä muttei sitä voi pitää silti selviönä, muualla maailmasta tulee kaiken aikaa tänne pakolaisia ja konfliktit on jo lisääntyneet keskuudessamme, rauhattomuus lisääntymässä.

      • ollankusessa

        Mamut tuo tapansa..Terorin ja raiskaukset..Vaativat elatuksen ja pyrkivät islamislsistamaan!


      • Revisiitä-jososaat

        Jos olet niiin heikko että ne sulle tuo kaiken luettelemasi, niin mulle eivät tuo mitään mitä en ihte haluva. Sinä voit olla kusessa, mutta kun minä en ole niin mitä se kertoo sinusta ja ajatuksistasi.


    • jokin-on-pielessä-

      Ei tiedetä tarkkaan mitä siellä tapahtuu, mutta kyllä opposiolla täytyy olla melkoinen kannatus Syyriassa, jos sotivat noinkin kauan hallituksen mielivaltaa vastaan. Eikö Assadille tule koskaan mieleen erota, ja antaa demokratian päättää mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

      • Omanapaojossa

        Se(kään) seniili setä ei halua eikä tahdo mitään muuta kuin valtaa, lisää valtaa vaikka kansan kustannuksella. Se(kään) ei välitä eikä ymmärrä demokratiasta eikä mistään muustakaan yhtään mitään.


      • Nyrkit.nyrkit.aseet

        Ikuinen totuus on, että ¨kun väärät hallitsijat" luopuvat, tilalle tulee entistä pahemmat. Ei demokratia ole mikään onnellisuuden tila, joka astuu diktatuurin tilalle samassa ovenavauksessa. Diktatuurin ajan ihmiset jäävät, vain järjestelmä romutetaan. Voittaja haluaa muuttaa kaiken, mutta miten?
        Innokkaat ihmiset alkavat suunnitella uutta järjestystä, mutta heillä ei ole muuta mallia kuin se entinen. Vaihdetaan virkamiehet ja korkeissa asemissa olevat! Katsotaan, osaavatko uudet paremmin.
        Jos eivät, niin vaihdetaan uudestan. Tapetaan ne vanhat, etteivät nouse sotkemaan kuvioita.
        Kyllä demokratia sitten saadaan, kunhan ensin puhdistetaan kaikki vanhan hallinnon ihmiset pois. Ja koulutetaan uudet. Nyt on ankeaa, mutta kaikkien on uhrauduttava hyvän asian eteen. Otetaan apuun ulkomailla koulutettuja ihmisiä, joilla on suhteita ja rahaa. Hyvin pian heille selviää rikastumisen mahdollisuus. Kukaan ei ole selvillä mistään, vanhat asiantuntijat ovat poissa.
        Vastarannan kiisket on helppo eliminoida. Heidän perheilleen kostetaan kolmanteen polveen.
        Kansan huoli vaiennetaan ja sille sanotaan, että pian kaikki on hyvin. Kun he heräävät, on jo myöhäistä. Armeija on aseistettu, poliisivoimat valmiudessa.
        Se siitä demokratiasta.
        Pakoonlahdöt alkavat. Suomessa sanotaan; miksi et puolusta isänmaatasi? Okei. Jollet mene vallanpitäjän riveihin, olet lainsuojato kapinallinen. Vallanpitäjän riveissä taistelet omia veljiäsi vastaan. Aina joku veli jää eloon, aina joku pääsee pakoon. Hänen perheensä tuhoutuu raunioihin. Sitäkö suomalainen pullamössö lipunheluttaja tahtoo?
        Kun lopulta rauha(?) saadaan, miten nämä toistensa verivihollisesti sitten alkavat jälleenrakentaa maataan?
        Antakaapa hyviä neruvoja siihen!


    • jottatotuuseiunohdu

      Täällä jotkut puhuvat muka laillisesta hallituksesta, Al-Assadin hallinnon yhteydessä.
      Nykyisen presidentin isä anasti vallan vallankaappauksella ja nykyinen presidentti peri vallan isältään. Miten tuollaista voi pitää erityisen laillisena.

      http://yle.fi/uutiset/3-5055523

      Todellisuudessa Syyriassa on hirmuhallitsija, joka kylmästi murhaa omaa kansaansa, vieläpä käyttämällä apunaan venäläisten hirmutehokasta sotavoimaa.
      (Esim. Aleppon tapahtumat, lasten murhaaminen pommittamalla ja avustusjärjestöihin ja sairaaloihin kohdistetut iskut)

      • Enummarra

        Miksi siis maailman isot johtajat eivät tee asialle mitään?


      • RatkaisevaPointti
        Enummarra kirjoitti:

        Miksi siis maailman isot johtajat eivät tee asialle mitään?

        YK teki juuri ehdotuksen. Venäjä murskasi sen veto-oikeudellaan.

        Venäjä kaivaa verta nenästään ja nähtävästi ongelma vaatii, että Venäjä pommitetaan kivikauteen.


      • kaikkeen-ehditään

        Minä en ymmärrä, miksi aloittaja syytääkin Suomea Syyrian sodasta?


      • Suurtabluffia

        Jos Venäjä käyttää veto-oikeuttaan / "murskaa veto-oikeudellaan" niin mitä se kertoo Venäjästä? Mutta varsinkin mitä se kertoo noista systeemeistä, joilla ei ole mitään virkaa tosipaikan tullen?


      • RatkaisevaPointti
        Suurtabluffia kirjoitti:

        Jos Venäjä käyttää veto-oikeuttaan / "murskaa veto-oikeudellaan" niin mitä se kertoo Venäjästä? Mutta varsinkin mitä se kertoo noista systeemeistä, joilla ei ole mitään virkaa tosipaikan tullen?

        Viiden pysyvän maan veto-oikeus YK:n turvallisuusneuvostossa on joissain tilanteissa huono juttu. Kuten tässä.

        Venäjä pitää kaikin voimin kiinni Syyrian nykyisen hallinnon oikeutuksesta, koska heille Syyria merkitsee merkittävää aseostajaa ja ennenkaikkea sitä ainoaa laivastotukikohtaa Välimerellä. Ilman tätä tukikohtaa on Venäjän laivasto jumissa Mustalla merellä mikäli kapea Bosporin salmi suljetaan.

        On YK:n päätöksillä voimaa. Yhtenäisellä päätöksellä estetään uusi maailmansota. YK voi pyytää jäsenmaita taikka Nato-maita sotilaallisesti taistelemaan päätöksen puolesta.


      • Kippeetähommoo

        Jaaa että maailmansota estetään taistelemalla, sotimalla. Kukaan ei varmasti käytä vetoansa estääkseen sen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 112
      2274
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      62
      2127
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1971
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1628
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1422
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1364
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1363
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1272
    Aihe