Uskovaisesta ihmisestä on tehty yhteenveto!

varovainen_arvio

Väitetään että tämä olisi helluntailainen uskovainen? Epävirallisten lähteiden mukaan kyseinen uskovainen ei tällä kertaa kuitenkaan olisi Kesitas!

Copypaste alempaa:

Lyhyt yhteenveto Narsistin käyttäytymisestä - hänen kirjoittamien - 1760 poistetun ja vielä jäljellä olevien satojen (arvio 300 kpl) "seppotervo" -viestien poliisille ilmoituksen jälkeen.

Narsistihan eli palstalla normaalia elämäänsä. Se näkyi lähinnä viimeisimpään "seppotervo" -avaukseensa itselle vastaamisena, tarkoituksenaan pitää "seppotervo" -avaus keskiössä - etusivulla ylhäällä. Hyvin onnistui.
Tässä Hänen viimeisin viesti, ennen "POLIISILLE" -avauksen julkaisua:

"11.10.2016 12:29 Mitä_arvelet kirjoitti:
Keneen lapsi voi luottaa, ellei omiin vanhempiinsa. Sitten isä raiskaakin lapsen usean vuoden ajan..."

Ensireaktio: "kuoleman hiljaisuus"

Neljä (4) minuuttia edellisestä "mitä arvelet" -kommentin jälkeen forumiin ilmestyi avaus "nämä nyt meni POLIISILLE". Täten sattumalta -etusivun- kaksi ensimmäistä avausta olivat kuin kaksi marjaa, 1. seuraus ja 2. syy - alekkain.
Ensimmäinen reaktio oli "kuoleman hiljaisuus". Kopiointi myös omaan "seppotervo" -avaukseen loppui liki 12 tunniksi, kuin seinään!
Tämä on poikkeuksellista, olihan "poliisille" avaus Hänelle äärimmäisen kiusallinen. Eihän narsisti voi ohittaa olankohautuksella, saati lopettaa oman "seppotervo" -avauksensa ylhäällä pitoa. Niin kuitenkin kävi.

Jatko: "Itselle todistelu alkoi"

Kului ikuisuudelta tuntunut puoli tuntia, kunnes foorumille ilmestyi uusi avaus klo 12:58. Avaus oli kopioita hänen viimeisimmästä "seppotervo" -avauksestaan:

http://keskustelu.suomi24.fi/t/14518063/hyvat-vastaukset-vl-kysymykseen

Avauksessa oli uutta ainoastaan kysyvä nimimerkki; "Kopioija ", mutta mitään Hän ei kuitenkaan sanonut. Jatkossa itselle vastauksia omaan avaukseen tippui päivän mittaan 7 kappaletta. Viimeisin tässä:
"ELUKOITA_ovat 11.10.2016 22:51 Elukoita ne on noi pedofiilejä empatiseeraavat vanhoillislestadiolaiset!"

Muu oheiskäytös: "Avausten vyöry"

Ensireaktioavausta lukuunottamatta kuoleman hiljaisuus jatkui muutaman tunnin, mutta sitten alkoi tapahtua.
Narsisti oli tehnyt johtopäätöksensä -Itsestä- ja aloitti agressiivisen puolustuksen -Itselle-, tekemällä avauksia ja vastaamalla niihin perinteisesti ja lyhyesti -Itse, -minä Itse-:

15.26 http://keskustelu.suomi24.fi/t/14518267/vanhoillislestadiolainen-koulun-rehtorina

18.59 http://keskustelu.suomi24.fi/t/14518558/joko-hamuaa-pikkulinnun-pimpin-paalle
"-------------"

19.33 http://keskustelu.suomi24.fi/t/14518616/pedofilian-hyokyaalto
"Noinhan siinä kävi."

19.33 http://keskustelu.suomi24.fi/t/14518617/vl-teologiaa
"Jokohan Vatikaanin heppu on käynyt Oulussa vl-opissa? "

19.34 http://keskustelu.suomi24.fi/t/14518618/vl-kasvatusta
"Voi kuinka kaunista. Kaikki synnit anteeksi seiniä myöten. "

20.11 http://keskustelu.suomi24.fi/t/14518674/testaako-rauhanyhdistyksen-johtokunta

21.31 http://keskustelu.suomi24.fi/t/14518834/miksi-perheen-nuorimmat-tytot-kieltavat-herkimmin
_______
Ja vielä seuraavana aamuna - yöllisen voimakkaan Tenox -vaikutuksen lakatessa narsisti kopioi omana UUTENA avauksenaan, eilisen kommenttinsa:

07.30 http://keskustelu.suomi24.fi/t/14519143/empatiaa-vanh-lestadiolaiselle-lapsiraiskaajalle
Tätä kirjoittaessa Hän ei ole vielä kommentoinut omasta kopiosta tehtyä avaustaan.
_______

Eikä tässä vielä kaikki. Narsisti kommentoi illan mittaan eri avauksiin useissa eri kohdin, joko kopioimalla omia tokaisujaan ja Luomalla "uutta"!
________

Mutta kaksi (2 kpl) on vielä joukosta poissa.

1. Hän ei koskaan löytänyt sanoja eikä tarvittavaa oksennusta tähän "POLIISILLE" avaukseensa. Se on poikkeuksellista, sillä POLIISILLE -avaushan on varmasti Hänen 13-vuotisen häiriköintihistorian kiusallisin - ellei admatan paljastusta lasketa.

2. Hän hillitsi liki 12 tuntia olla nostamatta ylös - viimeisintä "seppotervo" avausta, joka näytti jo tippuvan kolmannelle sivulle. Tämä osoittaa että narsistillakin omatunto, ainakin seuraavaan herjaan asti .

__MUTTA sitten rävähti ja "seppotervo" oli taas ylimpänäi:__

11.10.2016 22:49 "Haista sinä vl-sekopää pitkä paska! "

http://keskustelu.suomi24.fi/t/14516578/vanhoillislestadiolainen-seppo-tervo

Kiitoksia myös Kuuli(a)lle :)

65

1044

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alkuperäinen.täydentäjä

      >>>>07.30 http://keskustelu.suomi24.fi/t/14519143/empatiaa-vanh-lestadiolaiselle-lapsiraiskaajalle
      Tätä kirjoittaessa Hän ei ole vielä kommentoinut omasta kopiosta tehtyä avaustaan.>>>


      Tuokin "puute" näyttää kyllä nyt korjaantunen


      "Erilaista_empatiaa
      12.10.2016 8:14
      Normaalit ihmiset tuntevat empatiaa raiskattua lasta ja muita raiskauksen kohteeksi joutuneita kohtaan. Vanhoillislestadiolaiset haluavat osoittaa empatiaa raiskaajia kohtaan. "

    • lumijoki123

      ###__MUTTA sitten rävähti ja "seppotervo" oli taas ylimpänäi:__

      11.10.2016 22:49 "Haista sinä vl-sekopää pitkä paska! "##

      Mutta tuohan osittaa ,etä 12 tunnin piina päätyi ?
      fokus pitääp pisitää katsantoon suhteesa älyyn jota omaan ehkä eniten ?

      Kes

    • pikainenPiipahdus

      Havainto:

      Nyt näyttää siltä, että "vilkkaan aamukeskustelun" jälkeen kuoleman hiljaisuus täytti koko foorumin?

      Jännää - näin "tutkijana" seurata millaisella "ulostulolla" "asianosainen" astuu seuraavaksi esille :)

      menox...

      • No_onhan

        se tietenkin vähän erikoista, kun rupiaa enemmän tätä touhua miettimmään. Aatteleppa ite. 70- vuotiaat eläkeläis-ukot istuvat koneen ääressä tahoillaan. Kempeleen Jeesuskin saa tutkimuksistasi sätkyjä tunnin välein, jo seuraavaa tutkimusta peläten. Keittiön pöyvän ääressä istua tänöttää hermesetaksen makeuttamaa korviketta hörpäten. Toinen silmä osottaa kattorakenteisiin ja toinen silmä on vielä epätoivoisempi, se osottaa ikkunaan, lintulaudalla terävästi talipalasta hakkaavaan taltitinttiin. Mahtanee miettiä että tuoki helluntailainen tuossa vain hakkaa päätänsä seinään. Aatteleppa ite.


      • virallinenkanava
        No_onhan kirjoitti:

        se tietenkin vähän erikoista, kun rupiaa enemmän tätä touhua miettimmään. Aatteleppa ite. 70- vuotiaat eläkeläis-ukot istuvat koneen ääressä tahoillaan. Kempeleen Jeesuskin saa tutkimuksistasi sätkyjä tunnin välein, jo seuraavaa tutkimusta peläten. Keittiön pöyvän ääressä istua tänöttää hermesetaksen makeuttamaa korviketta hörpäten. Toinen silmä osottaa kattorakenteisiin ja toinen silmä on vielä epätoivoisempi, se osottaa ikkunaan, lintulaudalla terävästi talipalasta hakkaavaan taltitinttiin. Mahtanee miettiä että tuoki helluntailainen tuossa vain hakkaa päätänsä seinään. Aatteleppa ite.

        Kempeleläinen luo maahan uutta työtä, tosin se älykkäämpi:

        http://www.kaleva.fi/uutiset/talous/sipila-risteilijatilauksista-suomalaisen-tyon-kilpailukyky-hiljalleen-palautumassa/740617/


      • perSukannattaja

    • Tämä_avaushan

      on yksi palstahistorian mielenkiintoisimmista. Se niin sanoakseni - vaikka itse sanonkin - seisahduttaa veret kaikenkattavaisuudellaan.

      Tuo "vaikka itse sanonkin" oli vain vitsi. Minä en edes pysty tuollaisiin avauksen kaltaisiin suurtekoihin, vaikka olenkin melkein yhtä hyvä kirjoittaja kuin aloittaja. Minulla on siis kirjoittamislahjakkuutta palstalla eniten, jos ei avaajaa lasketa. Ja kysyykö joku, miksi en pysty aloituksen kaltaisiin hengentuotoksiin?

      Tätä viimeksi esiintullutta kysmystä tarkasteltakoon ilman että Heinolasta ja Kempeleestä työnnetään pukinsorkkaa rattaisiin. Selitys on yksinkertainen: minulla ei ole riittävästi aikaa. Muuten pystyisin.

      Sitten otetaan hieman katsantoa. Nyt kun pahan vallat palstalla on lopullisesti voitettu, meillä kenelläkään ei ole enää mitään syytä poikkeilla täällä. Sirkushuvit ovat lakanneet. Voltti on vaiennut. Runot on värssytetty uuteen riimiin. Seurapäivinä sentään TÄHTIRYHMÄ käy laittamassa nettiseuralinkin. Kalakkuna joskus kopioi tänääe Päivämiestä. Siinä kaikki. Sievää.

      • repsssssss

        :)))))))))


    • Jotain_tarttis

      tehdä, että tämä avaus saataisiin pysyvästi liimatuksi palstan etusivun ensimmäiseksi aloitukseksi.

      Jo presidentti Mauno Koivisto sanoi, että jotain tarttis tehdä. Koivisto on syntynyt vuonna 1923 eli on pian satavuotias. Jumala on antanut hänelle pitkän etsikonajan. Vielä hän ei ole löytänyt Jumalan valtakuntaa. Tässä hiljattain iltana muutamana nähtiin dokumentti Kekkosesta, joka vanhemmiten oli tullut höppänäksi. Se on meidän jokaisen osa. Meistä muista vain ei tehdä dokumentteja kansan naureskeltavaksi, mutta jos on sattunut pääsemään presidentiksi, sitten tehdään.

      Tässä ketjussa on viitattu myös yhteen kempeleläiseen. En nyt tarkoita sitä voltteilevaa vanhaa nollahölmöä, vaan sitä parempaa, joka muistaakseni on syntynyt vuonna 1961 Vetelissä, mutta ei häntä suinkaan ole mainittava Suomen vetelimmäksi pääministeriksi, vaan häntä lienee pidettävä yhtenä historian parhaimmista pääministereistä, joka ei paljon vetelehdi, vaan pistää asiat kuntoon. Hän on myös uskovainen, mikä korkealla poliittisella areenalla on harvinaista, mutta Jumala käsittämättömässä viisaudessaan on näin lopun ajalla katsonut hyväksi siunata Suomen kansaa uskovaisella pääministerillä, jolta ei puutu katsantoa ja jota ei ole pidettävä kaiken pahan "alkuunpaniana", vaikka yksi kempeleläinen persu haluaakin noin mustamaalata.

      Nyt muista, miksi tulin palstoille ja juuri tähän ketjuun, mutta olokoon nyt tässä tuo kirjoitus.

      • Nyt_heti_jo

        kymmenessä minuutissa juolahti mieleeni, miksi tulin tähän ketjuun ja mitä ajattelin sanoa. Se kun tuo dementia hitaasti mutta varmasti lähestyy ja tekee tehtävänsä. Niin se Kekkosellekin kävi. Onneksi sillä oli rakastajattarena nuori, sievä nainen, joka hoiteli valtakunnan asiat kun ukosta ei enää siihen ollut.

        Niin minun piti nyt vain sanoa, että hyvähän meidän on täällä palstoilla ja muuallakin olla nyt kun saatana on sidottu tuhanneksi vuodeksi.

        Kesi Kempeleestä tuntee tuon raamatunpaikan kun osaa Ilmestyskirjan ulkoa hepreaksi. Jos Kesi vielä ilkeää palstoilla naamaansa näyttää niin voisihan hän vähän selevitellä tätä saatanansitomisjuttua meille muille, joilla ei ole korkeampaa jumaluusopillista sivistystä.


      • Jopikin_kärsi
        Nyt_heti_jo kirjoitti:

        kymmenessä minuutissa juolahti mieleeni, miksi tulin tähän ketjuun ja mitä ajattelin sanoa. Se kun tuo dementia hitaasti mutta varmasti lähestyy ja tekee tehtävänsä. Niin se Kekkosellekin kävi. Onneksi sillä oli rakastajattarena nuori, sievä nainen, joka hoiteli valtakunnan asiat kun ukosta ei enää siihen ollut.

        Niin minun piti nyt vain sanoa, että hyvähän meidän on täällä palstoilla ja muuallakin olla nyt kun saatana on sidottu tuhanneksi vuodeksi.

        Kesi Kempeleestä tuntee tuon raamatunpaikan kun osaa Ilmestyskirjan ulkoa hepreaksi. Jos Kesi vielä ilkeää palstoilla naamaansa näyttää niin voisihan hän vähän selevitellä tätä saatanansitomisjuttua meille muille, joilla ei ole korkeampaa jumaluusopillista sivistystä.

        Job 12:13

        "Jumalalla on viisaus ja voima, hänellä neuvo ja ymmärrys.


      • Täytyy_nos-
        Jopikin_kärsi kirjoitti:

        Job 12:13

        "Jumalalla on viisaus ja voima, hänellä neuvo ja ymmärrys.

        taa tätä ainutlaatuista aloitusta.


    • kuoliaaksinaurattaja

      "Uskovaisesta ihmisestä on tehty muotokuva#

      No ei siinä nyt ihan niin lukenu :)))))))))

      • siltinaurattaa

        sorry tuli väärään ketjuun

        kalakkunan ketjuun piti laittamani


      • siipijuoppa
        siltinaurattaa kirjoitti:

        sorry tuli väärään ketjuun

        kalakkunan ketjuun piti laittamani

        Onko kanoilla ja muilla juopoilla omakin ketju?


    • U-S_Kovainen

      Ps. 123:3

      Ole meille armollinen, Herra, ole meille armollinen. Sillä kylliksi olemme jo saaneet ylenkatsetta.

      • ihanoikeaa

        ainoa oikea vauhikkaana ?


    • ceterum.censeo

      Täällä pidetään vanhana jo seitenkymppisiä, silti joku kalkkuna kehuu olleensa rytin hautajaisissa ja todistamassa riston parannuksen tekoa, kukaan ei syytä häntä vanhuudesta, kempeleen jussia kyllä. Itse olen 66 vee enkä tunne itseäni vielä ikälopuksi, jolle ikärasistit saisivat luvan naureskella.
      Muutoin olen sitä mieltä, että jussin pilkkaaminen on mennyt överiksi...

      • Eihän_Jussia

        pilkata. Häntä vähän kiusoitellaan.

        "Saarn. 10:3
        Tietä käydessäkin puuttuu tyhmältä mieltä: jokaiselle hän ilmaisee olevansa tyhmä"


      • mies1941

        No mutta Jussi tai Kalevi, jompi kumpuhan sinä olet, niin kun olet itsestäsi sitä mieltä että on menny jo vähän överiksi,, niin tuleeko koskaan mieleen että kymmenien tuhansien miesten määritteleminen pedofilksi olisi överimpää kuin totuus Sinusta?


    • H_Uutaja

      Ps. 86:3

      Ole minulle armollinen, Herra, sillä sinua minä huudan kaiken päivää.

    • Huomiotaosa2

      Havaintoja osa 2

      >>Nyt näyttää siltä, että "vilkkaan aamukeskustelun" jälkeen kuoleman hiljaisuus täytti koko foorumin?>>

      Kuoleman hiljaisuutta näyttää kestäneen käytännössä 6 tuntia, jolloin ilmestyi ensimmäinen avaus. Havaintojeni mukaan tämä avaus oli narsistille vieläkin kiusallisempi, kuin se eilinen "POLIISI" avaukseni. Palsta kerta kaikkiaan kuoli kuudeksi tunniksi. Narsistin osalta 8-9 (?) tunniksi. (toki täällä muitakin narsisteja on, itseni luen myös sellaiseksi).
      Niin, sitten alkoi esiintyä varovaista jään kokeilemista, parin metrin kepillä. Hyvin tunnustelevasti, arasti - kirjoitustyyliä muuttaen. Näin jäi hieman epäselväksi esim. tämä " 12.10.2016 12:49 Kaikki vl:hän on ääliöitä. Pedofiileja, hoitokokouslaisia, salaamiskulttuureineen.", että oliko se Hänen kirjoittama.
      Sovitaan ettei ollut. Tai sitten oli!

      Yhdessä kohtaa joku palstalainen rakensi Hänelle ilmeisesti "ansan" kirjoittamalla ko. narsistin olevan "lahjakas taiteellinen sielu". Tuohon en jäävinä ota tietenkään kantaa. Yleisellä tasolla tiedetään, että nurkkaan ajettu narsisti ottaa kaiken ulkopuolisen hyödyn irti, palauttaakseen maineena, sillä hetkellä, jos vain tilaisuus tulee.

      Näin kävi nytkin ja ymmärsin, että tämä "lahjakas taiteellinen sielu" haluaa tietenkin lahjansa näkyviin, koska häntä kehutaan! Ja kas kummaa, tilaisuudesta otettiinkin nopeasti vaari.
      Tosin tilaisuus teki myös "varkaan". Hän ei tehnyt itselle kysymystä, vaan tällä kertaa vastasi "ikään kuin toisena" - eilen tehtyyn omaan kysymykseensä.
      Ja niin oli pian parikin narsistin taiteellista avausta yläilmoissa. ________________________________
      Catolic 11.10.2016 20:03 Jokohan Vatikaanin heppu on käynyt Oulussa vl-opissa?

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14518617/vl-teologiaa

      Neuvo.sinulle 12.10.2016 17:36 Soita SRK:n toimistoon ja kysy.
      ______________________________

      Valitettavasti hänen kannaltaan, keskustelu "taiteellisesta sielusta" ei kuitenkaan saanut sen enempää tulta alleen tai lisäkehujakaan.

      Voi hyvin kuvitella että ko. narsistilla on rankkaa. Hän ei voi puolustautua, kun kukaan ei ole ketään syylliseksi nimennytkään. On vain kopioitu ja pastattu :)
      Jos narsisti kuitenkin puolustautuisi, niin sehän olisi samalla vapaaehtoinen tunnustus - ainakin osaan "väitteistä" :):))



      >>>Jännää - näin "tutkijana" seurata millaisella "ulostulolla" "asianosainen" astuu seuraavaksi esille :)><<


      Niin, jännäykseni ehkä laukesi tässä kohden kun vastaus tuli. Yllätys se oli, myönnän!
      Ei käynyt harmaassa mielessänikään, että tuo pelosta tärisevä hullu on päivän miettinyt sananvapauttaan, eikä esim. niitä 1762 saman sisältöistä kopioitaan, jotka ylläpito on poistanut. Herra Jumala, että ihminen voi olla PIMIÄ!!!.
      _________________________________________________________________

      Tässä se, aktiivipalstalaiset kyllä tunnistavat tuon - satoja kertoja käytetyn ja palstalla esiintyneen nimimerkin "Setä.neuvoo"

      Setä.neuvoo 12.10.2016 17:16
      Uutisista kuului äskettäin, että viranomaisille halutaan nykyisen perustuslain vastaista oikeutta kyttäillä ihmisten viestintää.
      Päivä tunnissa -lähetyksessä YLE:llä viime viikolla selitettiin, miten tekijänoikeutta vastaan on toimittu: http://areena.yle.fi/1-3693222
      Jos toteutuvat nämä ja sananvapauden rajoittaminen, kaikki kolme, niin siitähän mielenkiintoinen soppa syntyy. Mykkien kuoro laulaa kuurojen koululla, ja sokeat vahtivat?
      __________________________________________________________________

      Hyvä yötä- uusien tilastojen "toivossa".
      Vähän raskaammalla arsenaalilla seuraavalla kerralla"... :-)

      • ko.narsisti.vastaa

        Valitettavasti olet oikeassa. Anteeksi!


      • Minusta_tuntuu_et-

        tä tuon kirjoittaja (Huomiotaosa2 12.10.2016 22:12) on tämän ketjun alkuperäinen aloittaja (varovainen_arvio12.10.2016 8:31), se jolla on palstalla eniten verbaalista lahjakkuutta ja muitakin Suuren Taivaallisen Isämme suomia älynlahjoja sosiaalisista taidoista nyt puhumattakaan melkein yhtä paljon kuin minulla, vaikka itse nyt makustelenkin tässä yöllä päissäni... hmmm... siis päässäni tätä asiaa. Minulla on verbaalista lahjakkuutta siis toiseksi eniten.

        Jos otatte katsantoa tuohon, että äsken sanoin makustelevani juttuja päissäni niin välillä erehdyin, että ajattelisin molemmilla päilläni niin kuin se yksi heinolalainen, joka nyt on terävällä sanan säilällä sidottu tuhanneksi vuodeksi ja se säilä on paaaaaljon terävämpi kuin kempeleläisen kirurgin Pentti Kinnusen terävinkään kirurginveitsi. Ei nyt mennä tuohon kempeleläiseen sen enempää kuin että kuriositeettina sivuutettakoon hänet vain maininnalla, että hänellä kirurginhommiensa ohessa on pesti myös Jumalan valtakunnan saarnamiehenä ja hän on totisesti sisäistänyt sen jutun, että Jumala armahtaa syntisen ihmisen vain tyhmän saarnan kautta - sikäli kuin on uskominen sitä saarnaa, jonka Kinnunen piti Lopen suviseuroissa, ja vaikka se tyhmä olikin niin ei se sentään niin tyhmä ollut kuin kempeleläisen persuvaltuutettu Jussi Pellikan tunnin mittainen saarna metodistikirkossa, johon palstalla oli eilettäin taikka toissapäivänä linkki.

        Minä eläväisenä ja kuuliaisena lapsena tietenkin kuuntelin Jussin saarnan ja arvatkaapa mitä! Kuinka joku voi puhua kokonaisen tunnin sanomatta mitään? Sen saarnan alla minua alkoi vähän pelottaa, että tyhmyys tarttuisi. Tässä en siis tarkoita Kinnusen saarnaa, vaan Pellikan saarnaa. Mutta ei kai se tartu? Tuo Jussihan kertomansa mukaan on vuosikausia istunut Kempeleen valtuustossa aivan Sipilän vieressä eikä Sipilä vieläkään ole ollenkaan tyhmä, vaan sanoisinko päinvastoin: viisas. Tosin valitettavaa on, ettei viisaus ole tiiviistä integraatiosta huolimatta tarttunut persuvaltuutettuun.

        Nyt meni parin pitkän kappaleen verran hieman sivuun asian ytimestä, joten palataanpa pääkatsantoon. Kyllähän minä uskon, että kempeleläiset ilman minuakin osaavat hoitaa asiansa, koska siellähän on valtuustossa Sipilän lisäksi uskovaisia vaikka millä mitalla, olisiko peräti enemmistö, mutta se nyt on semmoinen juttu, jota tässä en lähde tarkemmin selevittelemään, koska minulle riittää, että Jumala näkee sydämeen ja määrittelee jokaisen ihmislapsen uskovaisuuden asteen sekä aikojen lopulla erottelee mädät kalat. No, tässä tuli kolmaskin sivuhýppykappale. Katsotaan, miten käy seuraavalle kappaleelle. Lähestymme katsantoa.

        Yksi hurskas heinolalainen oli eilen taikka toissapäivänä laittanut palstalle aamullisen rukouskuvansa, jossa yöpaita oli hieman tahriintunut persesilmän kohdalta. Minulla on samanlainen yöpaita. Sama heinolalainen vai oliko se tuo kempeleläinen (EI Sipilä, ei Kinnunen) oli laittanut palstalle aloituksen, jossa käsiteltiin hajujen maailmaa ja selvitettiin, että ihmispolon täytyy pieraista 20 kertaa päivässä. Jos tuo on totta niin ei ihme, että persesilmän kohdalle yöpaitaan tulee ruskea läiskä. Kempeleen valtuustosalissa kuuluu olevan alttaritauluna tuon heinolalaisen hurskas rukouskuva.

        Kun kuvasta tuli puhe niin kerron tässä nyt senkin, että minä eilen päätin ryhtyä muotokuvamaalariksi ja ostin ison kankaan ja siveltimet ja öljyvärit. Ensimmäiseksi maalaan tämän ketjun aloittajan muotokuvan, koska hänellähän on ollut aivan keskeinen rooli saatanansitomisprojektissa eli hän on muotokuvansa ansainnut. Toistaiseksi en tiedä, onko hän mies vai nainen vai kentien transvestiitti, mutta uskovainen hänen ainakin täytyy olla, koska mikään hänen teksteissään ei viittaa epäuskoon... ja kyllähän hän varmaan pian paljastaa naamansa, jotta muotokuvaprojekti pääsee etenemään.

        Katsanto jatkuu aloittajan koulusivistykseen. Hänen täytyy olla vähintään tohtoritasoa. Mensalainen hän tietenkin on niin kuin minäkin. Me Jumalan lapset emme kätke älykkyyttämme vakan alle, vaan levittelemme sen palstoille, josta se loistaa kaikelle kansalle.

        Minuakin on verbaalisen lahjakkuuteni takia usein epäilty tohtoriksi ja on minulla kyllä tohtorinhattukin, joka keikkui päässäni viimeksi kun hiljattain Kiasman edustalla loin katsantoa Mannerheimin patsaaseen, jonka selässä keikkui kaksi pummia. En minä mikään tohtori ole, vaan rautakaupan myyjä, koska hyvin erotan ruuvit ja mutterit toisistaan. Me huippuälykkääthän olemme joko aivan huipulla tai aivan pohjalla. Minä olen pohjalla. Sipilä ainakin on huipulla niin kuin oletettavasti tämän ketjun aloittajakin. Minut potkaistiin pois koulusta jo varhain, koska en kuulemma oppinut mitään. Lähtiessäni murjaisin Jesaja-profeetan viisauden

        Jes. 55:8
        Sillä minun ajatukseni eivät ole teidän ajatuksianne, eivätkä teidän tienne ole minun teitäni, sanoo Herra.

        Muista enää, mitä olin sanomassa, joten olkoon tässä. Jos päästään viikonloppuun, katsellaan tuolta lähin rauhanyhdistys (jatkuu)


      • tässä_se_jatko
        Minusta_tuntuu_et- kirjoitti:

        tä tuon kirjoittaja (Huomiotaosa2 12.10.2016 22:12) on tämän ketjun alkuperäinen aloittaja (varovainen_arvio12.10.2016 8:31), se jolla on palstalla eniten verbaalista lahjakkuutta ja muitakin Suuren Taivaallisen Isämme suomia älynlahjoja sosiaalisista taidoista nyt puhumattakaan melkein yhtä paljon kuin minulla, vaikka itse nyt makustelenkin tässä yöllä päissäni... hmmm... siis päässäni tätä asiaa. Minulla on verbaalista lahjakkuutta siis toiseksi eniten.

        Jos otatte katsantoa tuohon, että äsken sanoin makustelevani juttuja päissäni niin välillä erehdyin, että ajattelisin molemmilla päilläni niin kuin se yksi heinolalainen, joka nyt on terävällä sanan säilällä sidottu tuhanneksi vuodeksi ja se säilä on paaaaaljon terävämpi kuin kempeleläisen kirurgin Pentti Kinnusen terävinkään kirurginveitsi. Ei nyt mennä tuohon kempeleläiseen sen enempää kuin että kuriositeettina sivuutettakoon hänet vain maininnalla, että hänellä kirurginhommiensa ohessa on pesti myös Jumalan valtakunnan saarnamiehenä ja hän on totisesti sisäistänyt sen jutun, että Jumala armahtaa syntisen ihmisen vain tyhmän saarnan kautta - sikäli kuin on uskominen sitä saarnaa, jonka Kinnunen piti Lopen suviseuroissa, ja vaikka se tyhmä olikin niin ei se sentään niin tyhmä ollut kuin kempeleläisen persuvaltuutettu Jussi Pellikan tunnin mittainen saarna metodistikirkossa, johon palstalla oli eilettäin taikka toissapäivänä linkki.

        Minä eläväisenä ja kuuliaisena lapsena tietenkin kuuntelin Jussin saarnan ja arvatkaapa mitä! Kuinka joku voi puhua kokonaisen tunnin sanomatta mitään? Sen saarnan alla minua alkoi vähän pelottaa, että tyhmyys tarttuisi. Tässä en siis tarkoita Kinnusen saarnaa, vaan Pellikan saarnaa. Mutta ei kai se tartu? Tuo Jussihan kertomansa mukaan on vuosikausia istunut Kempeleen valtuustossa aivan Sipilän vieressä eikä Sipilä vieläkään ole ollenkaan tyhmä, vaan sanoisinko päinvastoin: viisas. Tosin valitettavaa on, ettei viisaus ole tiiviistä integraatiosta huolimatta tarttunut persuvaltuutettuun.

        Nyt meni parin pitkän kappaleen verran hieman sivuun asian ytimestä, joten palataanpa pääkatsantoon. Kyllähän minä uskon, että kempeleläiset ilman minuakin osaavat hoitaa asiansa, koska siellähän on valtuustossa Sipilän lisäksi uskovaisia vaikka millä mitalla, olisiko peräti enemmistö, mutta se nyt on semmoinen juttu, jota tässä en lähde tarkemmin selevittelemään, koska minulle riittää, että Jumala näkee sydämeen ja määrittelee jokaisen ihmislapsen uskovaisuuden asteen sekä aikojen lopulla erottelee mädät kalat. No, tässä tuli kolmaskin sivuhýppykappale. Katsotaan, miten käy seuraavalle kappaleelle. Lähestymme katsantoa.

        Yksi hurskas heinolalainen oli eilen taikka toissapäivänä laittanut palstalle aamullisen rukouskuvansa, jossa yöpaita oli hieman tahriintunut persesilmän kohdalta. Minulla on samanlainen yöpaita. Sama heinolalainen vai oliko se tuo kempeleläinen (EI Sipilä, ei Kinnunen) oli laittanut palstalle aloituksen, jossa käsiteltiin hajujen maailmaa ja selvitettiin, että ihmispolon täytyy pieraista 20 kertaa päivässä. Jos tuo on totta niin ei ihme, että persesilmän kohdalle yöpaitaan tulee ruskea läiskä. Kempeleen valtuustosalissa kuuluu olevan alttaritauluna tuon heinolalaisen hurskas rukouskuva.

        Kun kuvasta tuli puhe niin kerron tässä nyt senkin, että minä eilen päätin ryhtyä muotokuvamaalariksi ja ostin ison kankaan ja siveltimet ja öljyvärit. Ensimmäiseksi maalaan tämän ketjun aloittajan muotokuvan, koska hänellähän on ollut aivan keskeinen rooli saatanansitomisprojektissa eli hän on muotokuvansa ansainnut. Toistaiseksi en tiedä, onko hän mies vai nainen vai kentien transvestiitti, mutta uskovainen hänen ainakin täytyy olla, koska mikään hänen teksteissään ei viittaa epäuskoon... ja kyllähän hän varmaan pian paljastaa naamansa, jotta muotokuvaprojekti pääsee etenemään.

        Katsanto jatkuu aloittajan koulusivistykseen. Hänen täytyy olla vähintään tohtoritasoa. Mensalainen hän tietenkin on niin kuin minäkin. Me Jumalan lapset emme kätke älykkyyttämme vakan alle, vaan levittelemme sen palstoille, josta se loistaa kaikelle kansalle.

        Minuakin on verbaalisen lahjakkuuteni takia usein epäilty tohtoriksi ja on minulla kyllä tohtorinhattukin, joka keikkui päässäni viimeksi kun hiljattain Kiasman edustalla loin katsantoa Mannerheimin patsaaseen, jonka selässä keikkui kaksi pummia. En minä mikään tohtori ole, vaan rautakaupan myyjä, koska hyvin erotan ruuvit ja mutterit toisistaan. Me huippuälykkääthän olemme joko aivan huipulla tai aivan pohjalla. Minä olen pohjalla. Sipilä ainakin on huipulla niin kuin oletettavasti tämän ketjun aloittajakin. Minut potkaistiin pois koulusta jo varhain, koska en kuulemma oppinut mitään. Lähtiessäni murjaisin Jesaja-profeetan viisauden

        Jes. 55:8
        Sillä minun ajatukseni eivät ole teidän ajatuksianne, eivätkä teidän tienne ole minun teitäni, sanoo Herra.

        Muista enää, mitä olin sanomassa, joten olkoon tässä. Jos päästään viikonloppuun, katsellaan tuolta lähin rauhanyhdistys (jatkuu)

        ja mennään taas kuuntelemaan tyhmää saarnaa

        http://rauhanyhdistys.fi/fi/rauhanyhdistykset/

        johon on kätketty suuri viisaus: syntien sovitus.


      • KivaSaarna
        tässä_se_jatko kirjoitti:

        ja mennään taas kuuntelemaan tyhmää saarnaa

        http://rauhanyhdistys.fi/fi/rauhanyhdistykset/

        johon on kätketty suuri viisaus: syntien sovitus.

        ##Kuinka joku voi puhua kokonaisen tunnin sanomatta mitään##

        Olihan siinä se punikki mielenkiintoinen, tai se sana ja lopussa paperin jako. Itse kuuntelin alusta 2 minuuttia ja loppupuolelta summittaisesti minuutin.

        Minua nauratti vedet silmissä ne minuutit.

        En osaa kuvailla mikä siinä nauratti, mutta jotenkin se liittyi ristiriitaan. Jussin ääni ja hänen sairaat palstakirjoitukset olivat ristiriidassa keskenään.


      • Tuossa_yöllisessä
        KivaSaarna kirjoitti:

        ##Kuinka joku voi puhua kokonaisen tunnin sanomatta mitään##

        Olihan siinä se punikki mielenkiintoinen, tai se sana ja lopussa paperin jako. Itse kuuntelin alusta 2 minuuttia ja loppupuolelta summittaisesti minuutin.

        Minua nauratti vedet silmissä ne minuutit.

        En osaa kuvailla mikä siinä nauratti, mutta jotenkin se liittyi ristiriitaan. Jussin ääni ja hänen sairaat palstakirjoitukset olivat ristiriidassa keskenään.

        puheenvuorossa mainitaan myös Pentti Kinnunen. Hänen saarnansa voimme kuulla tässä:

        http://www.suviseurat.fi/2012/media/saarnat/20120630_1130_Pentti_Kinnunen_fi.mp3


      • verratenkinjuu

        Tässä se, aktiivipalstalaiset kyllä tunnistavat tuon - satoja kertoja käytetyn ja palstalla esiintyneen nimimerkin "Setä.neuvoo"

        Setä.neuvoo 12.10.2016 17:16
        Uutisista kuului äskettäin, että viranomaisille halutaan nykyisen perustuslain vastaista oikeutta kyttäillä ihmisten viestintää.
        Päivä tunnissa -lähetyksessä YLE:llä viime viikolla selitettiin, miten tekijänoikeutta vastaan on toimittu: http://areena.yle.fi/1-3693222
        Jos toteutuvat nämä ja sananvapauden rajoittaminen, kaikki kolme, niin siitähän mielenkiintoinen soppa syntyy. Mykkien kuoro laulaa kuurojen koululla, ja sokeat vahtivat? ############


        Naulankantaan. Uskoisin että jo taka-alalle ja jatkosivuille valunut vanha avaus haluttiin nostaa naftaliinista esille, mainitun"narsisti" toimesta, jotta voitaisiin osoittaa "sananvapauden" olevan globaalimpi ongelma kuin pelkästään hänen...

        Hän, toki sinällään älykkäänä ihmisenä ymmärtää toki itsekin, ettei hänen kohdalla kyse ole sananvapaudesta ensinkään. Sen myöntäminen on hänelle itselle tietenkin ylitsepääsemätön probleema.

        "On muutki - sitä hän se yrittää tuolla hakea...


      • Ehkäpä_näin
        verratenkinjuu kirjoitti:

        Tässä se, aktiivipalstalaiset kyllä tunnistavat tuon - satoja kertoja käytetyn ja palstalla esiintyneen nimimerkin "Setä.neuvoo"

        Setä.neuvoo 12.10.2016 17:16
        Uutisista kuului äskettäin, että viranomaisille halutaan nykyisen perustuslain vastaista oikeutta kyttäillä ihmisten viestintää.
        Päivä tunnissa -lähetyksessä YLE:llä viime viikolla selitettiin, miten tekijänoikeutta vastaan on toimittu: http://areena.yle.fi/1-3693222
        Jos toteutuvat nämä ja sananvapauden rajoittaminen, kaikki kolme, niin siitähän mielenkiintoinen soppa syntyy. Mykkien kuoro laulaa kuurojen koululla, ja sokeat vahtivat? ############


        Naulankantaan. Uskoisin että jo taka-alalle ja jatkosivuille valunut vanha avaus haluttiin nostaa naftaliinista esille, mainitun"narsisti" toimesta, jotta voitaisiin osoittaa "sananvapauden" olevan globaalimpi ongelma kuin pelkästään hänen...

        Hän, toki sinällään älykkäänä ihmisenä ymmärtää toki itsekin, ettei hänen kohdalla kyse ole sananvapaudesta ensinkään. Sen myöntäminen on hänelle itselle tietenkin ylitsepääsemätön probleema.

        "On muutki - sitä hän se yrittää tuolla hakea...

        Ei narsisti tälläkään hetkellä koe tehneensä mitään väärää. Ei hiljaisuus siitä johdu, vaan hänen keinovalikoimat ovat rajallisemmat kuin aiemmin. Lopultahan ne loppuvat kokonaan jos teoriassa hänet pistetään vaikka lukkojen taa "häkkiin".
        Ei hän edes mieti sitä, vaan miettii uusia kutistuneita keinoja, kuten tuossa sananvapauden pykälien kautta, heh.

        Tähän mennessä toteutuneesta on tullut niin läpinäkyvää, ettei hän usko niihin enää itsekään. Uutta odotellessa.


      • Kesitas-
        KivaSaarna kirjoitti:

        ##Kuinka joku voi puhua kokonaisen tunnin sanomatta mitään##

        Olihan siinä se punikki mielenkiintoinen, tai se sana ja lopussa paperin jako. Itse kuuntelin alusta 2 minuuttia ja loppupuolelta summittaisesti minuutin.

        Minua nauratti vedet silmissä ne minuutit.

        En osaa kuvailla mikä siinä nauratti, mutta jotenkin se liittyi ristiriitaan. Jussin ääni ja hänen sairaat palstakirjoitukset olivat ristiriidassa keskenään.

        Aika vekkulia

        Kes


      • toinielää

        olipa mukava nähdä vähän erilainen ketju. kävi täällä eilen tähän aikaan ja luin jo silloin mut en vastannut kun ei täällä kukaan jutellu mittää aiheesta. hiljaista oli


      • Täällä_ei_nyt
        toinielää kirjoitti:

        olipa mukava nähdä vähän erilainen ketju. kävi täällä eilen tähän aikaan ja luin jo silloin mut en vastannut kun ei täällä kukaan jutellu mittää aiheesta. hiljaista oli

        tunnukaan paljon pahaa hajua kun saatana lienee toistaiseksi sanan säilällä sidottu. Mutta sen silmiä ei ole peitetty, joten se koko ajan lukee, missä mennään. Suukapulaakaan ei ole, joten voi se ainakin oksentaa palstalle jossakin vaiheessa.


    • Ketjussa
    • Minusta_tuntuu_et

      tä tuon kirjoittaja (Huomiotaosa2 12.10.2016 22:12) on tämän ketjun alkuperäinen aloittaja (varovainen_arvio12.10.2016 8:31), se jolla on palstalla eniten verbaalista lahjakkuutta ja muitakin Suuren Taivaallisen Isämme suomia älynlahjoja sosiaalisista taidoista nyt puhumattakaan melkein yhtä paljon kuin minulla, vaikka itse nyt makustelenkin tässä yöllä päissäni... hmmm... siis päässäni tätä asiaa. Minulla on verbaalista lahjakkuutta siis toiseksi eniten.

      Jos otatte katsantoa tuohon, että äsken sanoin makustelevani juttuja päissäni niin välillä erehdyin, että ajattelisin molemmilla päilläni niin kuin se yksi heinolalainen, joka nyt on terävällä sanan säilällä sidottu tuhanneksi vuodeksi ja se säilä on paaaaaljon terävämpi kuin kempeleläisen kirurgin Pentti Kinnusen terävinkään kirurginveitsi. Ei nyt mennä tuohon kempeleläiseen sen enempää kuin että kuriositeettina sivuutettakoon hänet vain maininnalla, että hänellä kirurginhommiensa ohessa on pesti myös Jumalan valtakunnan saarnamiehenä ja hän on totisesti sisäistänyt sen jutun, että Jumala armahtaa syntisen ihmisen vain tyhmän saarnan kautta - sikäli kuin on uskominen sitä saarnaa, jonka Kinnunen piti Lopen suviseuroissa, ja vaikka se tyhmä olikin niin ei se sentään niin tyhmä ollut kuin kempeleläisen persuvaltuutettu Jussi Pellikan tunnin mittainen saarna metodistikirkossa, johon palstalla oli eilettäin taikka toissapäivänä linkki.

      Minä eläväisenä ja kuuliaisena lapsena tietenkin kuuntelin Jussin saarnan ja arvatkaapa mitä! Kuinka joku voi puhua kokonaisen tunnin sanomatta mitään? Sen saarnan alla minua alkoi vähän pelottaa, että tyhmyys tarttuisi. Tässä en siis tarkoita Kinnusen saarnaa, vaan Pellikan saarnaa. Mutta ei kai se tartu? Tuo Jussihan kertomansa mukaan on vuosikausia istunut Kempeleen valtuustossa aivan Sipilän vieressä eikä Sipilä vieläkään ole ollenkaan tyhmä, vaan sanoisinko päinvastoin: viisas. Tosin valitettavaa on, ettei viisaus ole tiiviistä integraatiosta huolimatta tarttunut persuvaltuutettuun.

      Nyt meni parin pitkän kappaleen verran hieman sivuun asian ytimestä, joten palataanpa pääkatsantoon. Kyllähän minä uskon, että kempeleläiset ilman minuakin osaavat hoitaa asiansa, koska siellähän on valtuustossa Sipilän lisäksi uskovaisia vaikka millä mitalla, olisiko peräti enemmistö, mutta se nyt on semmoinen juttu, jota tässä en lähde tarkemmin selevittelemään, koska minulle riittää, että Jumala näkee sydämeen ja määrittelee jokaisen ihmislapsen uskovaisuuden asteen sekä aikojen lopulla erottelee mädät kalat. No, tässä tuli kolmaskin sivuhýppykappale. Katsotaan, miten käy seuraavalle kappaleelle. Lähestymme katsantoa.

      Yksi hurskas heinolalainen oli eilen taikka toissapäivänä laittanut palstalle aamullisen rukouskuvansa, jossa yöpaita oli hieman tahriintunut persesilmän kohdalta. Minulla on samanlainen yöpaita. Sama heinolalainen vai oliko se tuo kempeleläinen (EI Sipilä, ei Kinnunen) oli laittanut palstalle aloituksen, jossa käsiteltiin hajujen maailmaa ja selvitettiin, että ihmispolon täytyy pieraista 20 kertaa päivässä. Jos tuo on totta niin ei ihme, että persesilmän kohdalle yöpaitaan tulee ruskea läiskä. Kempeleen valtuustosalissa kuuluu olevan alttaritauluna tuon heinolalaisen hurskas rukouskuva.

      Kun kuvasta tuli puhe niin kerron tässä nyt senkin, että minä eilen päätin ryhtyä muotokuvamaalariksi ja ostin ison kankaan ja siveltimet ja öljyvärit. Ensimmäiseksi maalaan tämän ketjun aloittajan muotokuvan, koska hänellähän on ollut aivan keskeinen rooli saatanansitomisprojektissa eli hän on muotokuvansa ansainnut. Toistaiseksi en tiedä, onko hän mies vai nainen vai kentien transvestiitti, mutta uskovainen hänen ainakin täytyy olla, koska mikään hänen teksteissään ei viittaa epäuskoon... ja kyllähän hän varmaan pian paljastaa naamansa, jotta muotokuvaprojekti pääsee etenemään.

      Katsanto jatkuu aloittajan koulusivistykseen. Hänen täytyy olla vähintään tohtoritasoa. Mensalainen hän tietenkin on niin kuin minäkin. Me Jumalan lapset emme kätke älykkyyttämme vakan alle, vaan levittelemme sen palstoille, josta se loistaa kaikelle kansalle.

      Minuakin on verbaalisen lahjakkuuteni takia usein epäilty tohtoriksi ja on minulla kyllä tohtorinhattukin, joka keikkui päässäni viimeksi kun hiljattain Kiasman edustalla loin katsantoa Mannerheimin patsaaseen, jonka selässä keikkui kaksi pummia. En minä mikään tohtori ole, vaan rautakaupan myyjä, koska hyvin erotan ruuvit ja mutterit toisistaan. Me huippuälykkääthän olemme joko aivan huipulla tai aivan pohjalla. Minä olen pohjalla. Sipilä ainakin on huipulla niin kuin oletettavasti tämän ketjun aloittajakin. Minut potkaistiin pois koulusta jo varhain, koska en kuulemma oppinut mitään. Lähtiessäni murjaisin Jesaja-profeetan viisauden

      Jes. 55:8
      Sillä minun ajatukseni eivät ole teidän ajatuksianne, eivätkä teidän tienne ole minun teitäni, sanoo Herra.

      Muista enää, mitä olin sanomassa, joten olkoon tässä. Jos päästään viikonloppuun, katsellaan tuolta lähin rauhany.

      • Sulla_unohtui

      • hellluntailainen
        Sulla_unohtui kirjoitti:

        tuo loppuosa:

        hdistys ja mennään taas kuuntelemaan tyhmää saarnaa

        http://rauhanyhdistys.fi/fi/rauhanyhdistykset/

        johon on kätketty suuri viisaus: syntien sovitus.

        Hyvä puhe, vaikken ymmärtänyt sanakaan.


    • ry.oulainen

      Kes helunttailaine ??

      Onko ?

      • Ei_aavistus-

        takaan. Tuskin. Nuo epäuskoisethan heiluvat missä sattuu. Ovat sitä samaa sameaa massaa. Se tässä erikoista on, että jotkut epäuskoiset ovat pysyvästi pesiytyneet t'älle palstalle. Tämähän on heille oikein hyvä paikka, koska täällä joskus käy Jumalan lapsiakin. Mutta eivät ne ainakaan tietoisesti ole tulleet tänne etsivällä mielellä vaan lähinnä aikansa kuluksi potkiskelemaan tutkainta vastaan, eivätkä ymmärrä edes sitä, että Jumalan rakkaus kutsuu heitä parannukseen.


    • 21-63

      Nyt sillä on jo kaksi samanaiheista avausta, joihin voi vastailla. Hän on vaan korvannut seppo tervon oululaisella kavaltajalla.

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14521351/onko-juha-valtakorpi

      Osaan kuvitella kuinka suuret paineet tällä raukalla on. Avaaja ei ole maininnut hänen nimeä? Miksi? Selvä tapaushan tuo on...

      Tuskin tuo kavaltaja on helluntailainenkaan, vaikka semmoinenkin psyko-oire siltä pääse aivokuoren läpi

      • ihansivusta

        Huomattu on. Älkää laittako liikaa linkkejä, sekoittaa vaan tätä loistavaa ketjua....


      • Oululainen_kavaltaja

        on tosi hyvä tyyppi. Hänellä on ollut runsaasti rahaa jo kymmenen vuotta ja koko perhe on voinut paksusti. Yksi espoolainen taikka Alpon haisevat munat eivät ole hänen rinnallaan mitään. Kekittykäämme siis tulevaisina aikoina seurailemaan oululaisen kavaltajarehtorin vaiheita, oikeiskäsitrtelyä, hänen omaisuutensa pakkomyyntiä, perheen tuskaa ja ahdinkoa, avioeroprosessia, viran menetystä ja kaikkea mitä tähän liittyy.


    • homomiesvl

      Onkohan funtamentalisti uskovaiset kaikki tommosia?

      Kysyn vaan!

      • Hyvä_kysymys

      • mummomammamu

        Kiitos, ei ehtint kokonaan kuunenlla


      • vastukseni

        Ei, vain helluntai Kes on funda, mellu on jotain muuta ja kevyempää. Toki molemmat leijuvat.


    • Mikseihän_aloittaja

      olet tullut ketjuun jatkamaan ainutlaatuisia tutkimuksiaan? Nythän palstalla kaikki uhkaa revetä kun Kalevi siehuu täällä entiseen malliin.

    • onkovaikoeikö

      onko lestarosmo ???

      • luultavastion

        Ollee Kesitaksen kaltainen helluntaihirviö.


      • 1-2
        luultavastion kirjoitti:

        Ollee Kesitaksen kaltainen helluntaihirviö.

        oho


      • Mitä_eroa
        luultavastion kirjoitti:

        Ollee Kesitaksen kaltainen helluntaihirviö.

        on helluntaihirviöllä ja spaghettihirviöllä?

        Onko adventti-, joulu-, luhannus- ja pääsiäishirviöitä?


      • toinenkuvitteellinen

        Helluntaihirviö on todellinen.


    • 6-90

      Näitähän tulee vyöryllä. Totuuksia.

    • narwan.katri

      Jos ette enää uutta vittuilua keksi, voisitte lopettaa samojen juttujen levittämisen. Kyllästyttää.

    • NytLähteeee

      Oikein!

    • Juhaninnaapuri

      Onko uutta titua

      Kessu

    • voieiiiiiiiiiiiiiiiik

      oh nouuuuuuuuuuuuu

    • seurasetä

      Voi vidu,että minusta kuudennen helluntaislais- kommandojoukkojen varapäälliköstä tehtäisiin pääsiäis/helluntaihirviö, on täysin hatusta vedetty.Minä tiedän tämän kalkutan reissuni jälkeen.En muuten pidä indialaisista muutenkaan.Johtunee siitä,että sikälåinen budhismi ei oikein sovi esihistorialisvanhoilistien Meidän Herramme valitsemille ESIKOISILLE.HALLELUJAA.

      • g-muodostuma

        ei tarvi tehä, on valmiiksi


    • olulunsalo
    • kiva.nice

      Hienoa Suvi!!

    • hbtfrfrded

      Syntien sovituksesta minullakin on hiukan sanottavaa...

      Rippi, salarippi, rippisalaisuus, rippi-isä kokonaisuus on
      RIKOLLISEN KRISTINUSKON RIKOLLISTA OMAVANHURSKAUS RIKOLLISUUTTA!

      Tuolla opilla, useat lahkot jakelee mielin määrin syntejä (LUE: RIKOKSIA) anteeksi rikollisesti omille rikollisilleen.
      Aika tavallinen ilmiö vielä tämänkin vuosi tuhannen suomalaisten miekka sivistyksen seurakunnissa, joita uhteisellä nimellä kutsutaan kristityiksi.

      JUMALA JA JEESUS EI OLE RIPPI RIKOLLISUUTTA ASETTANUT
      VAAN
      sen ilmeisesti teki surullisen kuuluisa suomen valtion kirkko yhteistyössä poliitikkojen kanssa. Ja kun siihen soppaan sekoitetaan arvokkaita vapaamuurari papiston höystämän niin siinähän onkin sitten kappale kauhee saatanallisuutta suomalaisten, etenkin lasten ja nuorten turmelemiseksi, olipa kysymyksessä mikä tahansa väärennetyn raamatun lahkolaisuudesta kysymys...

      Näin se ilmenee, ainakin paavalilais-luterilaisuudessa lesdatiolaisuus mukaan ottaen ja samaa raamattuahan ne made in usa lahkotkin käyttävät...

      Lainattua tekstiä:
      "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallaan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukomurhasta. " (IL)

      http://keskustelu.suomi24.fi/listmessage/9461899/46725910
      "Kiva kun olit tarkkana
      teuta 13.11.2010 14:18
      Tuo yks joka hilluu nyt suuna päänä , ei ole löytänyt tuotakaan oikesta kirjasta
      Mä hain vanhan Rippikoulu katekismuksen , ja siinä se on aivan oikein ."

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/9955763
      "Jeesus on tie
      1.7.2011 20:09
      Jokainen bedofiili toiaan saa syntinsä anteeksi, jos hän antaa Jeesuksen sovintoveren virran puhdistaa sydämensä, hallelujaa kiitos Jeesus!
      Jos parannusta ei tule, niin sinun raukan käy huonosti.
      Keneltä, kysyi yksi mäntti?!!!
      Jumalalta!"

      OLISKO JEESUS SYYLLINEN?
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/9944923
      "teuta
      21.6.2011 18:31
      KIITOS VAAN TARJOUKSESTA , MUTTA SULTAHAN JO LOPPUI
      KOKONAAN TUO PAHNA TUSKA ., KUN TULI KESÄ JA KÄRPÄSET,
      AIVAN OIKEIN OLET KOPIONUT JP :N ASIAN .Mat. 5:43-48
      SE ON JOKAINEN PEFOFIILI SAA SYNTINSÄ ANTEEKSI , JOS
      HÄN KATUU TEKOAAN JA TAHTOO TEHDÄ PARANNUKSEN .
      JA ANOO ANTEEKSI /TEKEE RIPIN."

      Ja rikollisuus saa mainostaa itseään suojeltujen rikollisten määrillä lapsia uhraavana rikollisuutena, näin sitä perustuslain noudattamista kierretään:

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/9817522#comment-57826957
      "teuta
      22.4.2011 22:35
      Ok !se on sillälailla että Es/Lestois on 2tiedossa joista toinen on sen verran vanha että on jo kerinnyt tuomionsa kärsinyt .
      sitten salassa n.7-13,
      VL:n on n.100 joista 30 käsitellään , salassa n.100-400.
      En tiedä mitä varten pitäisi vielä muuta tietää."

      HUOM!
      http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731
      Finlex / Oikeusministeriö ja Edita Publishing
      Suomen Laki:
      11 § (24.7.1998/563)
      Rikoksentekijän suojeleminen
      Joka saatuaan tietää rikoksen tehdyksi edistämällä rikoksentekijän pakoa tai hävittämällä todisteita estää tai yrittää estää rikoksentekijän saattamista vastuuseen rikoksesta, on tuomittava rikoksentekijän suojelemisesta sakkoon tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi.

      Mitä 1 momentissa säädetään, ei koske rikokseen osallista eikä 10 §:n 2 momentissa mainitussa suhteessa rikoksentekijään olevaa henkilöä, eikä rikosta, josta ei säädetä ankarampaa rangaistusta kuin kuusi kuukautta vankeutta."

      • kmjnhbtfr

        JK.

        http://www.finlex.fi/fi/sopimukset/sopsteksti/1947/19470020
        Finlex / Oikeusministeriö ja Edita Publishing
        8 artikla.
        "Suomi, joka välirauhansopimuksen mukaisesti on ryhtynyt toimenpiteisiin hajoittaakseen kaikki Suomen alueella toimivat fascisminluontoiset poliittiset, sotilaalliset tai sotilaallisluontoiset järjestöt sekä muut järjestöt, jotka harjoittavat Neuvostoliitolle tai muille Yhdistyneille Kansakunnille vihamielistä propagandaa, sitoutuu olemaan vastaisuudessa sallimatta senluontoisten järjestöjen olemassaoloa ja toimintaa, joiden tarkoituksena on kieltää kansalta sen demokraattiset oikeudet. "


    • TyyneHilkkaKatajakoura

      Melperi parka :(

      Se vielä kahjompi admada sentään löysi itsestään sen verran häipyä, että sai kiikutettua itsensä täältä pois, seuraavaan paikkaan ahdistumaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      92
      6618
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      28
      2652
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2233
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1894
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1671
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1457
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1367
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe