Onko pakko jos ei taho ?

Minska

Mitäs mieltä olette siitä että onko onko kaikille jotka laittaa viestiä vastattava esim. heippa ja kiitos viestistä, jos tyyppi ei vain ole sellainen joka sytyttää. Sitten jos kohteliaasti kuitenkin vastaat jotain edellä mainittua, tulee kysymys että miksi ei kiinnosta. Siihen on kurja vastata että kun et vaan ole sellainen jota etsin. Sitten tulee itselle huono omatunto ja tekee mieli ottaa oma profiili pois kokonaan, kun tuntuu että ei ole sellaista jota etsin... Siis eikö nyt jokaisella ole vapaus lempata tyypit jotka ei sytytä, ihan hyvällä omallatunnolla.

19

89

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eiolepakko

      Ei ole pakko jos ei taho.
      Flirtteihin en vastaa, viesteihin vastaan kohteliaasti vaikka kyseessä olisi henkilö joka asuu kaukana tai ei muuten ole sitä mitä haen, hyvin toiminut, no miehenä flirttejä ja viestejä nyt ei hirveän usein tule.

    • Tahotkossie

      Onko pakko käydä kusella jos ei taho? Onko pakko syödä jos ei taho?
      Onko pakko tehä töitä jos ei taho? onko pakko nussia jos ei taho? Onko pakko sanoa huomenta jos ei taho? Entä jos ei taho tehä mitään? Onko pakko kuolla jos ei kertakaikkiaan millään vaan taho?
      Mitä jos ei taho mitään onko silloin tahottava muka jotain? Minä tahon ettei kukaan taho mitään, onks se sit muka väärin?

    • Rannikkomies

      Minäkin vastaan aina naiselle, jos hän on lähettänyt ensin viestin minulle miehelle. Kohteliaan ei:n hyvin tuntuu ymmärtävän 97 % naisista. Silloin en vastaa, jos lähettäjä on isolla varmuudella jokin feikkiprofiili.

    • Katajanklapi

      Ei ole pakko vastata...ei ne ukotkaan vastaa

    • Tekopyhää

      Mistä tiedät, ettei tyyppi sytytä, jos et tutustu?

      Mä olen unelmien mies, mutta silti naiset ei syty musta. Etsitte vain kiiltokuvamalleja. Ikäänkuin kasvojen sytyttäminen olisi se ainoa tärkeä asia miehessä.

      Tosi säälittävää.

      • Mulkunarsisti

        Tuollainen itsensä kehuja ei ole unelmamies, oot joku narsistimulkku.


    • Minska

      ap. En etsi kiiltokuvamallia, mutta kyllä kasvoissa täytyy jotain olla joka sytyttää. Samoin tyyli, miten kirjoittaa ja chattailee. Pitää osata kysellä ja osoittaa että on ihan oikeasti kiinnostunut. Jos kysyn nimeä ja mitä teet työksesi, haluan rehellisen vastauksen.
      Ei ole myöskään mukavaa, kun kertoo että ei nyt oikein taida mätsätä, saat perääsi solvauksia ja nimittelyä milloin miksikin.

      • Tekopyhää

        Kuvittele jos miehet kelpuuttaisivat treffeille vaan yhden naisen sadasta, koska "pitäähän kasvoissa olla jotain joka sytyttää." Plus naisen pitäisi osoittaa jo avausviestissä olevansa "ihan oikeasti kiinnostunut."

        Tämä, naiset, on syy, miksi miehet nykyään vihaavat teitä.


      • voi_katkeruus
        Tekopyhää kirjoitti:

        Kuvittele jos miehet kelpuuttaisivat treffeille vaan yhden naisen sadasta, koska "pitäähän kasvoissa olla jotain joka sytyttää." Plus naisen pitäisi osoittaa jo avausviestissä olevansa "ihan oikeasti kiinnostunut."

        Tämä, naiset, on syy, miksi miehet nykyään vihaavat teitä.

        Korjaus; sinä vihaat. Ei miehet mitenkään yleisesti.


      • Tekopyhää
        voi_katkeruus kirjoitti:

        Korjaus; sinä vihaat. Ei miehet mitenkään yleisesti.

        Tuo oli siis yleisellä tasolla, kun naiset kummastelevat, mistä joidenkin miesten katkeruus johtuu. Itse rakastan naisia, mutta tuntuu olevan parempi nykypäivänä pysyä yksin.


      • Puskamies
        voi_katkeruus kirjoitti:

        Korjaus; sinä vihaat. Ei miehet mitenkään yleisesti.

        Hienosti ohitit kommentin pääasian ihan pointsit siitä sinulle.
        Olet selvästi nainen onko se vielä isolla N kirjoitettu.
        Koska juuri noinhan se menee naisilla tuossa kommentissa. Naiset kyllä esittää niitä vaatimuksia, miesten pitäisi vain pystyä niitä seuraamaan. Vaikka totuus on kuitenkin se että parisuhteeseen tarvitaan kaksi. No eipä sillä jos taso naisilla on ajatuksiltaan tuota luokkaa niin yksinolo ei vaikuta ainoastaan vaihtoehdolta vaan oikealta ratkaisulta.
        Kyllä tarvitaan lisää kaltaisiesi mukaisia kommentteja niin miesten olo paranee hetkessä.
        Naiset pystyvät kyllä juoruamaan selän takana mutta kasvokkain he ovat hiljaa.
        Sama se on nettideiteissä. Usein naisilta saadut viestit on niin alaarvoisia ettei tiedä itkiskö vai nauraisko. Miettii vain miten heihin voisi saada virtaa niin paljon että keskutelu voisi oikeasti alkaa.
        Mutta sehän on mahdotonta. Miten joku muka voisi muuttaa naisen luonteen toiseksi jos se jo alunperinkin on kehno.
        Puhuit katkeruudesta ihan niinkuin se imartelisi sinua tai kuvittelet että on katkeruudesta kysymys.
        Kysymys on siitä että miehet kyllä haluaisisvat naisen elämäänsä muttei hinnalla millä hyvänsä. Naiset haluaa että heitä palvottaisiin kiireestä kantapäihin, mutta itse eivät olisi valmiita tekemään paljoakaan suhteen aloittamiseksi.
        Tavallinenkaan keskustelu ei heille riitä, siinäkin pitäisi olla jotain kipinää jotta nainen voisi tuntea olevansa haluttu ja niin erityinen.
        Naiset joiden pitäisi olla sosiaalisia, sosiaalisempia kuin miesten eivät kykene kommunikoimaan edes pikku jutustelua. He odottavat vain puskissa kuinka joku mies heidät saa heidät huiputettua uskomaan olevansa heille se oikea.
        Miksi miehen pitäisi saada nainen uskomaan että mies on heille oikea. eikö naisen itse pidä tietää kuka on heille oikea.
        Mutta kuinka nainen muka voi tietää jonkun olevan oikea, jos hän odottaa puskissa.
        Minun kokemuksen mukaan tulos ei voi olla kovin hyvä.
        Pysykää vain puskissa se lienee parasta. Älkää ottako yhteyttä kehenkään, älkääkä vastatko kenenkään viestiin.


    • Hyväkäytös

      Minusta kaikki asialliset viestit ansaitsevat jopa asiallisen vastauksen.

    • mister48vee

      Tämä on tämä ikuisuus kysymys vastatakko vaiko eikö ja sillä ei ole mitään merkitystä onko rajoitettu viestimäärä.
      Se on aivan sama laitatko yksilöydyn viestin vaiko tyyliin "mitä kuuluu?" kun se valinta tehdään sillä kuvan perusteella eikä sillä hienolla miehen profiilla ja viestin tekstillä.

      Itse laitoin profiiliini että ottakoon naiset yhteyttä koska vain sillä pääsemme pidemmälle ja aina vastasin mitä onnetomimpiinkin automaatti treffi viesteihinkin
      ja vaikka naisen profiilissa ei olisi lukenut mitään niin vastasin edes kohteliaisuus asenteella edes jollain tapaa mutta pelkkiin lisä-kuva pyyntöihin EN kun naisella ei ollut edes omassa profiilissaan kuvaa.

      Sain kyllä monta kertaa yhteydenottoja naisilta että meidän katsantokantamme eivät kohdanneet esim. juuri eronnut, 10-15 vanhempi nainen ja haki vielä profiilissaan huomattavasti nuorempaa miestä tai välimatkaa liikaa niin sain kyllä haukkuja ettei naisille anneta pakkeja.
      Tämän tein kyllä hienovaraisesti mutta monesti sain kyllä vääntää asiasta useammalla viestillä kunnes kimpaannuin ja sanoin kuinka asiat oikein on.

      Lopetin tuon nettideittailun useampien turhauttavien treffienkin jälkeen kun olin vain eräänlaista ajankulua naisille viesteilläni kun etsivät vain sitä aina parempaa.

    • 41-sinkkumies

      Naiset voisi vaan laittaa miehelle viestin että mies on liian ruma että naista ei vaan kiinnosta. Ulkonäön takia naiset kuitenkin vaan miehelle vastaavat. Minä ainakin arvostaisin suoraa ja rehellistä vastausta.

    • eivoivaikkatahtois

      Täällä voi nykyään vastata vain kolmelle päivässä, että siinä mielessä turha kysymys. Ja vaikka ei joka lauantaille osukaan välttämättä kolmea vonkausviestiä niiltä, jotka ei jaksa lukea profiilia, niin mieluummin sitten itse laittaa ne kolme viestiä kuin jakaa ei-kiitoksia. Lisäksi jos vastaa, niin usein alkaa tolkuton inttäminen.

    • Jos ei kiinnosta niin parempi ettei vastaa mitään. Itse ainakin kehitän jotain palautetta jos on vastattu.

    • mietitäänpä

      Katkeraa juttua liikkuu täällä naisista. Tässä olis vähän ajateltavaa, naiset jotka kirjautuu nettideitti ym. sivustoille eivät varmaan ole mitään missiainesta eikä sosiaalisuudessaan ole saaneet merkittäviä saavutuksia. Tietynlainen naistyyppi liikkuu täällä bittiavaruudessa. Kauniit ja sosiaaliset naiset joilla on hyvät käytöstavat eivät varmaankaan koe aihetta tulla täältä seuraa etsimään.
      Saatan erehtyä... mutta korjatkaa tää käsitys jos olen väärässä.

      • metsästä-

        eivät varmaankaan lavatansseista, baarista, ravintolasta
        mistä sitten ?


    • Mietitäänpä

      Taitavat katsella liikaa elokuvia ja odottavat vain että joku pokaa heidät työpaikalla,kaupassa tai vaikka kirjastossa. Hyvin oman arvonsa tuntevia ovat. Taitaa mennä niin että mitä kauniimpi sitä vähemmän haluja parisuhteeseen ym. juttuihin. Kauniita naisia ei kannata edes tavoitella... antaa niiden tehdä aloite jos haluavat. Kannattaa muistaa että tyhjän saa pyytämättäkin ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe