Monellako suvakilla matuja naapurina...

Eijaksaenäää

Kyllä meinaan muuttuu ääni kellossa kun muutaman kuukauden on kuunnellut ja katsellut sitä sekopäistä älämölöä. Niin kävi minullekin.

34

150

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uudet.tavat

      Aivan samaa joutunut minäkin kokemaan.Rauhallinen taloyhtiömme muuttui täysin Saton ostettua sen.Joissakin käytävissä asuu 70-80% uusia kunniavieraitamme.Huuto ja melu välillä mahtavaa.Yölläkin huudettava vieraita pois saateltaessa niin ,että käytävä raikuu.Jatkuvaa muuttoa,tilapäisiä asukkaita joiden alkuperää ei kukaan tiedä,vanhat huonekalut ha koneet jätetään roskiksen lattialle ja usein myös pihalle.Suomalaiset perheet muuttavat pikku hiljaa pois heti kun pystyvät.Onneksi taloissa asuu muutamia,virolaisia ja venäläisiä perheitä.Ovat yleensä sopeutuvia,siistejä ja mukavia.Aivan niinkuin ne suomalaisetkin jotka täällä vielä onneksi asuvat. ps.joo,kyllä tiedän hyvin,että suomalaisetkin osaavat häiritä,meluta ja sotkea monessa paikassa.Mutta mihis heidät Suomesta lähetät eikä ympäristöä pyydetä yleensä vain sopeutumaan monikulttuurisuuden vuoksi.

      • samma_var_här

        Kas kummaa samat oli kokemuksemme Helsingin Pitäjänmäessä Newsecin vuokratalosta. Talo oli vielä 4 v sitten täysin matuvapaa. Rauhallista ja työssäkäyvää suomalaista asukkaina. Nyt vuosi sitten tilanne oli se, että sama suhde matuja eli joku 80%. Arabeja, jotka jytyyttivät pahasti epätasapainotettua pyykinpesukonetta aamusta ilta 23:een, joka ilta sukua kylässä ja hirvittävää huutaen juttelua. Autot ajoivat rapun eteen sukukokouksessa. Somaleita myös, viereisessä asunnossa nuori somalijätkä toi kavereitaan kylään 24 maissa ja kovaa huutoa aamuun saakka. Ketään noista matuista ei työelämä stressannut. vanhat huonekalut ja roinat vaan roskakatokseen. Viimeinen niitti oli sitten azerbaidzanilaisperhe, jossa 3 villiä tömistelevää kakaraa. Perhe heitti roskapussit parvekkeelta alas tontin reunalle. Saatiin onneksi aso-asunto muualta, aivan eri tasoista eloa vaikkei tämäkään nyt hiirenhiljainen ole ja venäläisiä asuu yhdessä asunnossa. Mutta yöt saa nukuttua eikä meno ole kuin basaarissa.

        Perkele vieköön noita päättäjiä, kun eivät itse joudu asumaan noiden vieressä niin helppo niitä on ottaa maahamme ja elättää ruhtinaallisesti.


      • Päättäjät.katsomaan

        Juu, samanlaista menoa. Roskat ja muut tarpeettomat tavarat heitetään parvekkeelta alas patjasta alkaen.

        Bileet alkaa silloin, kun työssäkäyvät menevät nukkumaan. Niitä ei työt rasita, toimeentulo Kelakassa on taattu kehdosta hautaan valtion velkapiikkiin. Tällä hetkellä yli 105 miljardia euroa:
        http://velkakello.fi/


      • OKJUNHG

        Perkele vieköön noita päättäjiä, kun eivät itse joudu asumaan noiden vieressä niin helppo niitä on ottaa maahamme ja elättää ruhtinaallisesti. JUURI NOIN..TÄSSÄ SYYPÄÄT..

        KOK hyötyy eniten,KOK haluaa niitä eniten! KOK mamuttaa eniten!

        KOK jyrki Katainen ulkomaisen työvoiman tarpeesta (1,8milj/11v)
        https://www.youtube.com/watch?v=1H4byTP1q9s&index=31&list=PLmb1Thl8L0NgS1OCOyOb8UCYk0BdBk_gn


        KOK-EVA TV: Tulevaisuuden tekijät - SuomI TARVITSEE maahanmuuttoa
        https://www.youtube.com/watch?v=RhvGfhy-sLQ&list=PLmb1Thl8L0NgS1OCOyOb8UCYk0BdBk_gn&index=5

        Satojen miljoonien turvapaikkabisnes
        http://www.iltalehti.fi/pakolaiskriisi/2015112020695298_cm.shtml

        Kokoomuksen kansanedustaja mukana turvapaikkabisneksessä
        poliitikot tekevät rahaa turvapaikanhakijoilla.
        Lauslahti kertoo saavansa työstään Luona Oy:n hallituksen jäsenenä taloudellisen korvauksen.
        Hän ei kerro tarkkaa summaa, mutta toteaa korvauksen olevan ”kohtuullista tasoa.”

        Luona mukan seitsemässä turvapaikkakeskuksessa
        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001017289.html

        KOK-EVA: Maahanmuutto kaksinkertaistettava!!!
        http://yle.fi/uutiset/eva_maahanmuutto_kaksinkertaistettava/7767100


        KOK-työnantajat houkuttelevat ulkomaista työvoimaa Suomeen lupaamalla lapsilisän!
        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288622487599.html


        Paperittomille turvattava hoitoonpääsy!

        Kokomuslaisuuden ydin on auttaa niitä,jotka eivät itse pysty auttamaan itseään!

        eli mamuja!
        http://laurikattelus.fi/wp-content/uploads/2015/03/Auttaminen_meemi.jpg




        Kokoomus aloitti rasisminvastaisen kampanjan

        Kokoomus aloitti tällä viikolla sosiaalisessa mediassa rasisminvastaisen kampanjansa, #ratkaisujarasismiin.

        Tiistaina aamupäivällä kokoomus julkaisi Facebookissa neljän ministerinsä kasvokuvilla ryyditetyn kampanjan, jossa vaadittiin konkreettisia tekoja rasismin kitkemiseksi. Jos Facebook-päivitys ei näy, voit katsoa sen tästä.
        Kampanjakuvassa lukee: ”Asennemuutos on tärkeä, muttei yksinään riitä. Rasismin kitkemiseksi tarvitaan konkreettisia tekoja”. Kuvan jakoteksti kuuluu: ”Brysselissä tapahtuu nyt kauheita, mutta samalla on muistettava se rasismi, jota tapahtuu Suomessa joka päivä. Syrjintä, kiusaaminen ja vihapuhe ovat arkea liian monelle.”

        Emme myöskään aio lopettaa vastustamasta rasismia tai hyväksymään vihapuhetta sen takia, että tapahtui terrori-isku, Pesonen totesi.

        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001144814.html


    • refugees.first

      Eiks meille köyhille suomalaiselle voitas jo perustaa reservaatti ettei tartteis nähdä tätä paskastanin nousua.

      Ruotsissakin suunnittelevat kokonaista kaupunkia näille matuille, niiden normaali yhteiskunta ei enää kestä näiden aiheuttamaa taakkaa. Ei liian erilaisia uskontoja ja kulttuureita voi sekoittaa keskenään ilman vakavia ongelmia.

      Monikulttuurisuus on pelkkä saatanan sekasikiö!

      • Kukaavaapäättäjiensilmät

        Ei kantasuomalaisen asumishätä liikuta varakasta päättäjäväkeä. Hehän asuvat omistusasunnoissa alueilla, joissa ei ole pelkoa mamu-ja matuvaarasta. Tavishesalaisille rakennetut lähiöt asutetaan tällä tunkeutujalaumalla, jolle ei opeteta ja jolta ei vaadita mitään suomalaiseen kulttuuriin kuuluvaa vaan tämä lauma elää oman kultuurinsa mukaan. Töitä edes oman elantonsa eteen ei tavitse tehdä, koska Kela ja sossu pitävät huolen ylenpalttisilla tuialla. Hallitus siunaa matuväen toimeentulon kiristämällä taas köyhien kantasuomalaisten toimeentuloa. Kun turvapaikka on saatu niin "kotouttajat" Lounasta opettavat ensiksi asioinnin Kelassa ja oman pankkitilin avaamisen. Rasismileima estää päättäjiä puuttumasta asiaan, joten meno saa jatkua. Ei ole pelkoa kotoutumisesta. Tällä menolla tämä tunkeutujalauma valloittaa ensin talot joihin heidät on asutettu ja sitten lopulta koko alueen. Ruotsissa ja Englannissa ja varmaan muissakin Euroopan suvaitsevaisissa maissa tämä on jo tapahtunut. New Yorkin Harleminkin oli aikanaan rauhallinen alue, mutta värillinen väestö valtasi sen eikä valkoisilla ole sinne enää mitään asiaa jos haluavat säilyä hengissä. Näin tulee tapahtumaan suvaitsevaisessa Euroopassa ja tällä menolla Eurooppaa ei tosiaan enää ole kuten ennustettu on.


      • näin-Lontoossa

        Vuosikymmeniä Lontoossa asuva tuttava kauhisteli kaupungin menoa jo vuosia sitten. Alkuvuosina, vuosikymmeninä meno oli lähes Suomen kaltaista, mutta nyt saattavat lapset kouluun, harrastuksiin, kavereille ..autolla. Pimeän aikaan ei aikuinenkaan ole yksin turvassa.Ei mitään asiaa puistoihin ym hämäriin paikkoihin.Vankina omassa maassaan.

        Ei ihme, että valitsivat brexitin.


    • pappionpaskaa
    • Maalaistollo9966

      Eikö taloyhtiöiden säännöt koske mamuja? Eikö heille opeteta asumisen perusasioita? Koska taloissa on hiljaisuus, koska pestään pyykkiä ja koska pidetään älämölöä.

      • Neekerisankkerit

        Ne oppi vaan sen kohdan...pidetään älämölöä...


    • SaunanTaaVietäviä

      Ja moniko suvakki piilottelee laittomia kotonaan?

      • Allihuuppari

        Jos tiedätte niin käryttäkää.


    • Somalisiannaapuri

      Suvakit rakastavat matuja. Rikkaat suvakkipaskat eivät ole koskaan nähneet aitoa somalia toiminnassa. Keskustan Stokkalla somali on eksoottinen eläin.

      • Rajatkiinniheti4

        Pitäiskö mennä itikseen jakamaan niille stokkan mainoksia?

        Mitähän lakia sitä rikkoisi jos tekisi mainoksen: sompuille erikoissuperhypermega alennus vaikka halal-lihasta? Ja millaisenhan rangaistuksen mahtaisi saada?

        Ei kai mitään kun rasismia se ei olisi ja muista laeistahan ei Suomessa enää piitata?


      • Somalistiensomalisti

        Et näköjään ole tietoinen siitä että Itiksessä on Stockmann, jossa nuollaan matujen perseitä myymällä halal lihaa.
        Lopetin Stockkalla asioinnin.


      • belsebuubbi

        Halal teurastushan on käsittääkseni erittäin julma eläintä kohtaan ja siitä tulikin mieleen, että eikö saatananpalvojilla ole ihan samanlaisia rituaaliteurastuksia?

        Missä se piru luuraa?


    • Kuolemaniille

      Matut pitäisi halalteurastaa saapumisjärjestyksessä. Suvakit samaan jonoon. Ilman verta tästä ei enää selvitä.

    • Jatkuvameteli

      Rytmiryhmä muuttanut meidänkin naapuriin. Vituttaa aivan kybällä. Ei hiljaista hetkeä.

    • Karmeakohtalo

      Monikulttuurisuus on kiva sana joka muuttuu antimidaksen kosketuksesta skeidaksi kun joutuu livenä elämään noiden kirkuvien apinoiden seurassa. Tämä asia on edustajillamme aivan hukassa.

    • Bullshark

      Ei ainoallakaan. NIMBY.

    • Mäykkääjiäolette

      Et ole huomanneet. että muut talonne asukkaat ovat kärsineet melusta jo vuosia.

    • Tahmaaivot

      Eipä näytä edustajien osoitteita pahemmin itäkeskuksessa olevan, joten kyllä ovat asiantuntijoita koko saatanan torvisoittokunta.

    • Fyffan

      Kauniaisissa on, luulevat norjalaisia matuiksi.

    • suvakko

      Kävin koko ketjun läpi, eikä löytynyt yhtäkään tapausta, jossa suvakin naapurissa olis matu. Onko tilanne todellakin näin surullinen?

      • Matuthelvettiin

        Noin se menee. On ihan eri asia tuntea matuja kuin elää niiden naapurina. Korkeasaaressakin on kiva kattoa apinoita muttei kukaan niitä kotiinsa halua!


      • Sosiaalipummithelvettiin

        Suvakit eivät asu sossutuilla maksetuissa asunnoissa. Siinä on selitys.


      • pummihelvetistä
        Sosiaalipummithelvettiin kirjoitti:

        Suvakit eivät asu sossutuilla maksetuissa asunnoissa. Siinä on selitys.

        Mutta matut asuu. Joo, pummit kuriin!


    • Raivopurkautuu

      Ainakin turussa matut asuvat isoissa ja hienoissa asunnoissa aivan keskustan tuntumassa sossun maksamana. Vituttaa isosti. Valkoisella ei mitään mahdollisuutta. Viha on jo nyt äärimmillään.

    • Iihaana

      Kiitos Soomi. ... Ei vaiskaan. Eihän kiitosta edes kuule, vaan älämölöä kaiket päivät ja yöt!

    • Tervkansanedustaja

      Matu on kiva eläin, kunhan asuu jossain muualla.

    • Norsunluutornista

      Ei yhdelläkään!

    • Aasinpaskamaja

      Kummasti vaan muuttuu suvakin kanta kun joutuu asumaan keskelle apinatarhaa.

    • Saatananmelu

      Tosiasia on ettei niiden saatanan värivikaisten wannabe ihmisten naapurina yksinkertaisesti voi asua.

    • ToistaOliEnnnen

      Ei enää tarvitse matkustella kun maailma tulee etuovelle :))

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      182
      2001
    2. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      276
      1531
    3. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      139
      1315
    4. Mä todella toivon että

      Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
      Ikävä
      36
      1107
    5. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      73
      1098
    6. Naiselle kysymys

      Oletko rakastunut minuun?
      Ikävä
      81
      1041
    7. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      183
      1018
    8. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      3
      868
    9. Katselimme pitkään ja se merkitsi minulle paljon

      Sinulle se ei merkannut näköjään mitään.
      Ikävä
      40
      838
    10. Sun pitää mies unohtaa

      Minut jo. Tiedän että se on sulle tosi hankalaa. Mut sun pitää unohtaa mut jo. Älä kirjoita mulle tänne viestejä enää.
      Ikävä
      63
      825
    Aihe