UPI haluaa Merkelin jatkavan

JFHK

18

87

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei.jatkoon

      Mummo eläkkeelle. On saanut tarpeeksi tuhoa aikaan.

      • 87655789876

        Bildenberg Teija Tiilikainen avaa suunsa aina kun ollaan menossa eliittiagendasta sivuraiteille. Teijan kannatus Merkkelille on varmin merkki siitä ettei Merkel tule voittaan vaaleja ja hyvä niin. Suurempi merlitys suomelle kuin USAn vaalit


    • Gh6fct

      Propagandaviraston toiveuni.

    • rtieoruyireouyioer

      Hahaa. UPI:n trollitalossa sitä jaksetaan paiskia propagandan parissa.

    • Propaganda-agendaa

      Joseph Goebbels
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Joseph_Goebbels

      "Goebbels vuonna 1937

      Paul Joseph Goebbels [ˈɡœbəls] (29. lokakuuta 1897 Rheydt – 1. toukokuuta 1945 Berliini) oli eräs Kansallissosialistisen Saksan vaikutusvaltaisimmista poliitikoista. Lukuisten korkeiden puoluevirkojen ohella hän toimi Adolf Hitlerin valta-aikana hallituksen kansanvalistus- ja propagandaministerinä. Goebbels tunnettiin loistavasta puhetaidostaan. Toisen maailmansodan päättyessä Saksan tappioon Goebbels teki vaimonsa kanssa itsemurhan heidän surmattuaan sitä ennen lapsensa."


      Natsit ja propaganda
      http://www.annefrankguide.net/fi-FI/bronnenbank.asp?aid=170996

      "Alkuperäinen kuvateksti: “Saksalaiset maanviljelijät tervehtivät Adolf Hitleriä Bückebergissä vuonna 1935.” Valokuva on otettu natsien toimeksiannosta."

      "Propagandaa käytettiin myös osoittamaan Saksan kansan vihollisia. Etenkin juutalaisten harteille vyörytettiin kaikki Saksan ja jopa koko maailman ongelmat. Juutalaivastaisia ajatuksia levitettiin myös kouluissa. Alle kouluikäisiä lapsia varten painettiin kirjoja, joissa juutalaiset kuvattiin pelottavina ja huonoina ihmisinä.

      Hitler ja hänen kannattajansa yrittivät käännyttää mahdollisimman paljon saksalaisia vakaumukselliksi natseiksi, mikä onnistuikin varsin hyvin. Suuri osa saksalaisista uskoi vilpittömästi Hitlerin ajatuksiin ja ne, jotka eivät uskoneet, eivät tuoneet sitä julki, sillä oli hengenvaarallista esittää kritiikkiä natseja kohtaan. Tuhansia toisinajattelevia saksalaisia suljettiin keskitysleireihin, missä heitä kidutettiin tai heidät murhattiin. "

      • NSDAP

        = Kommunistinen Wikipedia. Ns. voittajien propagandaa...!


    • 65464565475

      ON MUUTEN MERKELIN ROUVA VANHAN KÄPPYRÄN NÄKÖNEN. NAAMALTAAN AINAKIN KASIKYMPPINEN. MITENKÄHÄN MAHTAA OLLA PÄÄKOPAN LAITA?

      • On.osattu.täälläkin

        Homman nimi on se, että hänet tunnetaan sellaisena "sateenkaarena", koordinoija. Hän tietty vetää liittokanslerin roolii, mutta hän jakaa 2-3 avustajan kanssa ne tehtävät, jotka on pakko hoitaa eri ministereille ja muille avustajille.

        Merkel jakaa rahaa poliitikoille mm. EU-maihin. Wikipediassa poliitikkojen henkilöesittelyssä voi olla maininta, että hän on Angela Merkelin suosikki. Otaksun, että rahahana on auki ja samalla kiristysköysi. Poliitikot pysyvät ruodussa rahalla ja "köydellä" . Lahjonta, uhkailu, kiristys vanhat periaatteet.


        Loikkauskohu: ”Merisalolla oikeus julkistaa puhelunauhat”
        Uusi Suomi
        Luotu: 3.4.2010 12:57
        Päivitetty: 3.4.2010 13:01
        https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/89063-loikkauskohu-”merisalolla-oikeus-julkistaa-puhelunauhat”

        "Salonkien hämärässä toimii vanha kunnon."lahjonta,kiristys ja uhkailu"."


      • Saatanan....paskat

        Kun vanha Merkel julkistaa asettuvansa vaaliehdokkaaksi, silloin Soros säästiö, Rotschild, G & S ja monet muut vastaavat tietävät, minne sitä rahaa aletaan kasata.


    • hjjk90g

      Olipa mojova kommentti:

      Loikkauskohu: ”Merisalolla oikeus julkistaa puhelunauhat”
      Uusi Suomi
      Luotu: 3.4.2010 12:57
      Päivitetty: 3.4.2010 13:01
      https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/89063-loikkauskohu-”merisalolla-oikeus-julkistaa-puhelunauhat”

      ["Mauno Koivisto ja Markus Wolf nauhoittelivat puheluita

      Jotenkin tuntuu siltä, että Marja Tiura on unohtanut sen, että tehtäessä likaisia sopimuksia, on yleensä poliitikkojen kanssa ahtaassa asemassa olevien tiedustelumiesten hyödyllistä tehdä nauhoituksia.

      Tiura on ilmeisesti päättänyt rahoittaa mahdollisen vaalikampanjansa mahdollisesti Kokoomuksen puoluetoimiston jo valmiiksi kierrättämällä ja valkopesemällä ydinvoimarahalla. Koska tuota rahaa ei ole rajattomasti, sitä ei ilmeisesti ole ajateltu Pirkanmaan 17 000 äänen äänikuningattarelle, Marja Tiuralle.

      Kun rahaa ei ole Jyrki Kataiselta eikä Taru Tujuselta herumassa, on edullista muistuttaa siitä, että Suomen Keskusta voisi adoptoida Marja Tiuran, koska "asiasta on ennenkin puhuttu".

      Tämä yskä ei kuitenkaan tunnu Kansallisen Kokoomuksen johtoa kiinnostavan, koska Marja Tiuran persoona on jatkuvasti niin haasteellinen, että se estää luottamuksellisen vaalirahoitustoiminnan.

      Kun Kokoomuksen johto lienee kieltäytynyt vaikutusyrityksistä, päättää Tiura tehdä itsestään pääsiäislampan tai pääsiäispässin "avaamalla" asiaa Apu-lehdessä, jotta mahdollisimman monella perheellä olisi neljästä viiteen päivään aikaa mutustella tilannetta mämmin ja paistin kanssa.

      Kokoomukselle tulee erittäin edulliseksi pitäytyä käsivarren mitan matkan päässä koko Tiurasta ja feidata asia taustelle.

      Merisalolle puolestaan tulee edulliseksi uhata Tiuraa nauhojen avulla koko totuudella, mikä osoittaa, ettei Tiura ole riittävästi harkinnut asiaa kokonaisuutena, mikä on ihme sikäli, että Tiuran hyvä ystävä, Yleisradion poliittisen toimituksen entinen ja taloustoimituksen nykyinen päällikkö Olli Ainola, lienee ollut käytettävissä koko asiantuntemuksellaan mediatapahtuman järjestämisessä.

      Miksi Tiura luuli, että puolueiden asioita luottamuksella järjestellyt Merisaloa:

      1) olisi jättänyt puheluita nauhoittamatta omaksi turvakseen Mauno Koiviston ja Markus Wolfin tapaan

      2) ei bluffaisi nyt nauhoitusten sisällöillä saadakseen Tiuran raiteiltaan ja paljastamaan itse totuuden toimistaan, koska se tulee kaikille muille halvemmaksi

      3) tuhoamasta Tiuran uskottavuutta pakottamalla häntä todellisilla tai kuvitelluilla nauhoituksilla vaikenemaan, jolloin kaikki ymmärtävät, että Tiurallakin on edelleen asiassa salattavaa"]

    • sipsit.cokis.naurua

      UPI,YLE,HS suvakit ottavat jälleen pataan kuten USA:n vaaleissa.Kannattaa verrytellä suunpielen naurulihakset jo valmiiksi.

    • Mohammed-lyllerö

      Voi Saatana.
      Se Merkele heti takaisin Helvettiinsä.
      Naamioitunut tällä kertaa lyllerö-mummuksi. Aikaisemmin se oli Mohammed.

    • Huonot.kaupat

      Ulkomaat 20.11.2016 19:26
      Teija Tiilikainen toivoo Merkelille jatkoa liittokanslerina

      http://www.ksml.fi/ulkomaat/Teija-Tiilikainen-toivoo-Merkelille-jatkoa-liittokanslerina/878281?pwbi=b22101d86d391b5e81fd683f3087f5b5

      "Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman Berliinin-vierailun on Tiilikaisen mukaan tulkittu tarkoittavan sitä, että Saksa perii Obaman manttelin.

      – Euroopan ja Saksan tehtäväksi jää ylläpitää liberaalia, suvaitsevaista, ihmisoikeuksia ja demokratiaa painottavaa maailmanjärjestystä. Sellaiselle politiikalle tarjoutuu paremmat mahdollisuudet, jos Merkel jatkaa."

      Jaaha, tuollainen suunnitelma nyt. Se tietää Saksa vapautumista USA:n tähän saakka estämistä sotatoimista ja armeijoista tms. Eli mamma alkaa sotimaan lennokeilla, perustaa tänne internointiaitaukset toisinajattelijolle, laittaa käyntiin NSA-vakoilun, TTP-kauppasopimukset, jne. ei muute ole mahdollista pitää yllä maailman laajuisen liberaalin, suvaitsevaisen, ihmisoikeuksia ja "demokratiaa" (=diktatuuria ja totalitarismia) painottavaa MAAILMANJÄRJESTYSTÄ. Rahat hyväntekeväisyyteen ja lakaamattomiin juristikammpailuihin olemattomista oikeuksista tulevat maksamaan niin paljon, että kaikki viedään tai DRAGHI TEKEE USKOMATTOMAT SOTAVELAT TAAS.

      Tuohan taitaa olla suoraan Venäjälle sodan mulistus, "MAAILMANJÄRJESTYS".
      UPI:in johto julisti "sodan", tämä maailman järjestys ei käy kenellekään, liiian kallis, eikä totalitarismi myy nykyaikana.

      • Laajaan.jakeluu.tietoa

        Jonkun pitäisi käydä kommenoimassa UPI:in johdon sanonta Obaman ja Merkelin vahdivaihdosta Youtubeen tai Zero Hedgeen tms. Jos nyt vaikka ei olisi julkisesti ulkomailla asiasta "TIEDOTETTU".

        Jos joku tekee niitä videoita laittaisko tuon Keskisuomalaisen sivun kuvana sinne tai jotain englanniksi.


      • GHf6df

        Foreign Policy tai geopolicy -lehdissä voisi olla.


    • Piti.olla.kokoomus

      Aika suuruuden hullua puhetta Tiilikaiseltakin. Eikä hän tajua, että Suomi on Saksan sotatouhun maksaja ensisijaisesti?

      Melkoinen kommunisti tai vassari?

      • Vitun.ämmä

        Siis niin vasemmistolaista alkaa ylläpitää ja itse huudella kovaan ääneen agendaa ihmisoikeuksista USA:n mittakaavassa palljon piememmälle maantieteelliselle alueelle, Eurooppaan. Täytyy olla itse aivan kajahnyt, ei katso karttoja koskaan eikä varmasti ymmärrä kuka tuottaa, paljonko ja missä tuloa?


    • ff.gg

      Tästä tulee aivan kauheaa. Obaman manttelin perijä poliitikassa ja sananvapauden vahtimisessa tai vakoilussa ja suvaitsemisessa. USA on suuri ja rikas.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      334
      3270
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      226
      2023
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1622
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1457
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      82
      1329
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      286
      1257
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      81
      1074
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1071
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      83
      1033
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      146
      888
    Aihe