Jari Aarnion huumeliigan maakuntahaarat

maakuntahaarat

Levittikö Jari Aarnion johtama huumeliiga kannabista asiamiestensä välityksellä pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan lisäksi myös Etelä-Karjalaan, Savoon, Pirkanmaalle ja Satakuntaan?

Onko selvitetty ketä nämä Aarnion huumeliigan yhdyshenkilöt sanoituissa maakunnissa (Uudellamaalla, Etelä-Karjalassa, Savossa, Pirkanmaalla ja Satakunnassa) oli?
Oliko Aarnion liigan maahantuomien huumeitten levitystyössä mukana henkilöitä noitten maakuntien poliisilaitoksilta?

Meinaan vaan, että Aarnion liigan maahantuoma 800-1000 kg:n hassiserä on yhtä kuin 800 000 - 1 000 000 (kahdeksansataatuhatta - miljoona) grammaa. Se on niin suuri määrä, että sitä on täytynyt levittää pääkaupunkiseudun lisäksi myös maakuntiin, koska hassis ei tietämäni mukaan kovin pitkää aikaa säily pilaantumatta.

Keitä oli Aarnion huumeliigan maakuntien yhdyshenkilöt?

Onko Jari Aarnion huumeliigan maakuntahaaroja tutkittu, jos ei niin miksei?

52

699

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nokia-C2

      Sehän on selvää että myyty on ympäri Suomen. Sehän se ihmetyttää miten vähän maakunnissa on tehty pilvikaupan kitkemiseksi.

      • Piiri-Pieni-Pyörii

        Keski-suomi, etelä-pohjanmaa...jaa a. kyllä varmuudella on kaikkissa maakunnissa jokin yhteys paikallisiin viranomaisiin olemassa ollut tuossakin vaiheessa , mitenkään muuten ei voi sellittyä noin masiiivinen määrä ja sen levittäminen onnistuneesti ja siihen ei ole lainkaan puututtu..no miksipä lypsävää lehmää tappamaan..


      • vaasanpoliisioikeassa

        Eikös Etelä-Pohjanmaalla asunut komisario tehnyt itsemurhon heti Aarnio vyyhdin tutkinnan alkaessa 2014. Oli juuri nimitetty uuteen virkaan. Huumemaailmasta saadun vihjeen mukaan olisi sotkeutunut tähän Aarnioin juttuun. Mutta muitakin "avustajia" lienee Etelä-Pohjanmaan poliissa. Ei ole muuttunut 35 vuoden kuluessa miksikään. Muutaman tutkinan johtajan tekemiset eivät kestäisi päivän valoa. Mutta Etelä-Pohjanmaa on erikseen. Ystävän ja tuttavan kaupalla tutkitaan. Palvelukseksi riittää pimeä autonkorjaus korjaamolla. Onneksi Pohjanmaan poliisi on toista luokkaa. Vaasassa kaikki on suhteellisen ok. On nuoria tutkijoita, jotka tekevät uutterasti töitä mm. huumerikollisuuden selvittämiseksi. Tämä on kansalaisten tiedossa Pohjanmaalla, mutta ei varmaan poliisijohdolla millään tasolla.


    • Jouni.O

      Jari Aarnion huumeliiga on oikeuden päätöksen mukaan tuonut Suomeen 1000 kiloa (tuhat kiloa) hassista. Se 1000 kg = 1 000 000 grammaa, siis miljoona grammaa. Jos hassista poltettaessa piippuun laitetaan 1 gramma hassista, tulee siitä 1000 kg:n erästä miljoona hassispiipullista!!!

      Tuo miljoona grammaa on siis niin iso määrä Suomen mittapuussa, että sitä Aarnion liigan maahantuomaa miljoonan gramman satsia on ollut pakko levittää pääkaupunkiseudun suurten kaupunkien ja Uudenmaan lisäksi myös maakuntiin.

      Miksei näitä Jari Aarnion huumeliigan maakuntien yhdyshenkilöitä ja muiten levitykseen ja sen PEITTELYYN osallistuneitä asiamiehiä ole saatettu teoistaan vastuuseen?

      Jari Aarnion huumeliigastahan on saatettu vastuuseen vain jäävuoren huippu, Aarnio itse ja pari muuta osallista.

      Minä arvelen monella Suomen maakuntien poliisilaitoksilla ja eri kaupungeissa olevan vieläkin poliisin virassa jo eläkkeelle siirtyneitten lisäksi henkilöitä, jotka ovat osallistuneet Aarnion huumeitten levityksen PEITTELYYN.

      Tämä huumeitten levityksen peittely on tapahtunut niin, että peittelyyn osallistunut poliisi on saanut Aarnion liigalta rahallista korvausta siitä, että ei ole mitenkään puuttunut siihen huume-erän levitykseen paikka- taikka seutukunnallaan, joka on ollut osa siitä Aarnion liigan maahantuomasta 1000 kg:n hassiserästä.

      Aarnion liigastahan on saatettu vastuuseen vain jäävuoren huppu, maakuntien ja eri paikkakuntien yhdyshenkilöt ovat vielä vastuuseen saattamatta.

      • Jouni.vi

        Jääviys ja jäävuori


    • jounikujounisilläsipuli

      Kai tää jengi varmisti rahansa, eli möivät juppipiireihin ympäri maan. Varmaan Tampereen urheilujuppipiirit kuulu tähän kans, missä Paukutkin halus toimia.

      • 12345654321

        Jounit ovat kömpimässä jäävuorien sisältä. Ilmastonmuutosko pelottaa?
        Ja jounit todistavat että varmaan niin ja luultavasti noin ja kaikkihan me tiedämme että nokia-c2 yrittää piilotella että hänen vedätyksensä on onnistunut vaikka niin ei olekaan.


      • nokia1917
        12345654321 kirjoitti:

        Jounit ovat kömpimässä jäävuorien sisältä. Ilmastonmuutosko pelottaa?
        Ja jounit todistavat että varmaan niin ja luultavasti noin ja kaikkihan me tiedämme että nokia-c2 yrittää piilotella että hänen vedätyksensä on onnistunut vaikka niin ei olekaan.

        Uskotko itsekään? Oletko uppoamassa?


      • 12345654321
        nokia1917 kirjoitti:

        Uskotko itsekään? Oletko uppoamassa?

        Eppäilen että sisäministeriössä on joku uponnut jo, VKSV on tärrällään koko ajan , rahanpesupyykkikone raksuttaa, oikeusasiamihen toimistossa Maija alkaa Anttia ajojahtaamaan (tulli). Nokian jotkut osastot vielä porskuttavat vaikka paljon on uponnutkin...


      • 12345654321
        nokia1917 kirjoitti:

        Uskotko itsekään? Oletko uppoamassa?

        Todella outo kysymys. Turhaa provosointia. Pitäisi tietysi tehdä vastakysymys:oletko itse uppoamassa? No, siinä se tuli.


    • poliisidiilerit

      Aarnio on ollut eräiden poliisien kanssa ollut levittämässä huumeita eräisiin vankiloihin vangeille ja myös vankiloiden ulkopuolelle. Aarnion kaveripoliisit ovat ummistaneet silmänsä ja saaneet toiminnastaan myös rahaa. Samaan yhtälöön kuuluu myös hormoonit ja niiden levitys ja tämä on kylmä totuus.

      • TAXFREEE

      • putkirommi

        Siis UB-poliisit, Aarnion käryttäjät, ovat näitä diilereitä.


    • yököttävää

      Jartsalla on vasikoita siellä sun täällä. Jokaikisestä moottoripyöräjengistä niitä löytyy vähintään kaksi keke ja tarki ja sievälä mukaan luettuna.
      Eli jokaisessa kerhossa toimii jartsan vasikoita vielä tänäkin päivänä jotka vasikoivat kavereitaan HPL.
      Ja kyseisiä vasikoita on ympäri suomen. Nyt kun jartsa on kiinni, niin kaikki tiedot menevät jartsan luottopoliiseille jotka ovat hekin yllättäen rikollista polkua kulkevia kyttiä.

    • Roger.F

      Tänne Pietarsaaressa levisi erityisesti ruotsinkielisen nuorison keskuuten vakava kannabis-ongelma samaan aikaan, kun Jari Aarnion huumeliiga toi maahan 1000 kg hassista.

      Herääkin kysymys, toimiko Aarnio-jutun yhteydessä 3 vuoden ja 6 kuukaudeksi vankeuteen tuomittu Mikael Runeberg, 48, (joka oli rikosylikonstaapeli ja Aarnion entinen alainen Helsingin huumepoliisista, ja joka aiemmin työskenteli KRP:ssä), niin toimiko tämä Mikael Runeberg näitten Aarnion liigan maahantuomien huumeitten ruotsinkieliselle Pohjamnaalle, erityisesti Pietarsaareen suuntautuneena koordinaattorina? Vai oliko asiaa hoitamassa joku muu henkilö poliisista?

      Pietarsaaresta on lähtöisin Itä-Uudenmaan polisilaitoksessa komisariona toimiva Peter Fagerholm. Herääkin kysymys onko tuo Fagerholm ollut mukana näissä Aarnion liigan toimissa ja osallisena ruotsinkielisen väestönosan keskuuteen tapahtuneitten huumeitten levitystyössä taikka paremminkin sen levitystyön peittelyssä? Onko sillä Pietarsaaresta lähtöisin olevalla ja Itä-Uudenmaan polisilaitoksessa komisariona toimivalla Fagerholmilla ollut osuutta siihen, että Pietarsaaren ruotsinkielisen nuorison keskuuteen levisi vakava huumeongelma samoihin aikoihin, kun Aarnion liiga toi Hollannista Suomeen 1000 kg hassista?


      Sillä, että tänne Pietarsaaren ruotsinkielisen nuorison keskuuteen levisi vakava hassisongelma samoihon aikoihin, kun Aarnion liiga toi Suomeen 1000 kg hassista, on ilmeisesti selvä yhteys.

      Mistä päin Suomea se Aarnio-jutun yhteydessä 3 vuoden ja 6 kuukaudeksi vankeuteen tuomittu ex-poliisi Mikael Runeberg on lähtöisin, onko Pietarsaaresta taika jostakin muualta ruotsinkielistä Pohjamnaata?

      Jaarnion liigahan toi niin, että paikkakunnilla, johon se huumeitaan levitti, niin näitten asutuskeskusten poliisissa yhdyshenkilö (suojelija), joka ei osallistunut Aarnion liigan huumeitten varsinaiseen levitykseen, mutta nämä poliisit suojelivat näitä levittäjiä ja ilmoittivat heti Aarniolle, jos jotakin oli tapahtumassa. Tästä tekemästään suojelutoiminnasta nämä suojeluun osallistuneet poliisit saivat rahallista korvausta. Varsinaisen huumeitten levityksen eri paikkakunnilla tekivät suhteelisen hyvämaineiset mutta alempaan sosiaaliluokkaan (ei kuitenkaan mitkään puliukkona elävät taikka huumeitten orjana olevat puliveivarit tms.) kuuluvat henkilöt, sellaiset joita ei heti ensimmäisenä arvaisi huumeitten levittäjiksi.

      Pietarsaaren nuorison keskuuteen mittavan huumeongelman aiheuttanut taikka aiheuttaneet huumekauppiaat on saatava teoistaan vastuuseen.
      Se kuka levitti tänne Pietarsaareen ruotsinkielisen nuorison keskuuteen mittavan hassismäärän levitti samaan aikaaan, kun Aarnion liiga totoi Suomeen 1000 kg hassista Hollanista, se pitäisi tutkia.

      Onko se Pietarsaaren ja laajemminkin ruotsinkielisen Pohjanmaan nuorison keskuuteen mittavan huumeongelman aiheuttanut Aarnio-jutun yhteydessä 3 vuoden ja 6 kuukaudeksi vankeuteen tuomittu Mikael Runeberg, vaiko jokin taikka jotkin muut?

      Suomen poliisilaitokset on puhdistettava näistä Aarnion liigan toimintaan osallistuneista.

    • Ylä-Savosta

      Mikael Runeberg, 48, entinen rikosylikonstaapeli ja Aarnion entinen alainen Helsingin huumepoliisistateki, tuomittiin Aarnio-jutussa 3,5 vuodeksi vankeuteen. Toimiessaan poliisina Runeberg oli tehnyt paljon rekisterihakuja poliisin tietojärjestelmistä ja oli pitänyt yhteyttä muiden poliisilaitosten huumepoliiseihin, myös mm. Kuopioon.

      Runeberg oli hakenut Aarniolle rekistereistä tietoja ilman virkaperustetta ja oli ollut mukana myös toimissa, joilla peitettiin tynnyrijutussa Aarnion roolia, vaikka oikeuden mukaan ei tiennyt Aarnion huumekaupoista.

    • yääääääx

      Runeberg on tiennyt tasan tarkkaan aarnion touhuista ja tienannutkin siinä itse samalla.
      Ei mikään ihme että kyseisen ex-huumepoliisin vaimo otti avioeron, kun ymmärsi minkälaisen mielisairaan rikollisen kanssa on mennyt naimisiin.
      Runeberg on muuten erittäin vastenmielisen näköinen henkilö, inhon väristykset tulevat kun näkee kyseisen neidin naaman ja habituksen.

    • Savon-Mualta

      Luonteen ominaisuudet peilautuvat hyvinkin usein myös siihen ulkoisee olemukseen aivan kuten koiranomistajan ja koiransa yhden näköisyyskin.

      Ja eikös vaan mikael ruuneber ollu aiksemin krp.llä ja sai monoo ja joutu vasten tahtoisesti lähteen.. elikkä hyvin on perillä ollu jartasan keitoksista ja osallisena joten isompi tuomi olis tarpeen ja rikostutkinta osallisuudestaan ja pakkitilien katselut kuinka ja mistä ovat rahat peräsin..

    • suojeltu.bisnes

      Kauanko tämä pelleily saa Suomen poliisissa jatkua? Koska niitä huume- ja hormonikauppiaita aletaan oikeasti ottamaan kiinni?

      • Horkat

        Aivan ja kyllä ihmisiä askarruttaa joitenkin talo ja maatila kaupat jotka rekiteröidään yritysten nimiin ja uusia laatu autoja ostellaa tuosta vaan ja ukkoo vaihdetaan kuin alus housuja..monenlaista bisnestä tapahtuu tampereenkin liepeillä ja miksei muuallakin ja mitäpä se poliisia kiinnostaa jos entistä koleegaansa joutus hiukan katsastaan? ei sellainen sovi sillä voipi olla ettei se katsastaminen lyö leiville siinähän menis voitelu fyrkat sivu suun...


      • villiarvaus
        Horkat kirjoitti:

        Aivan ja kyllä ihmisiä askarruttaa joitenkin talo ja maatila kaupat jotka rekiteröidään yritysten nimiin ja uusia laatu autoja ostellaa tuosta vaan ja ukkoo vaihdetaan kuin alus housuja..monenlaista bisnestä tapahtuu tampereenkin liepeillä ja miksei muuallakin ja mitäpä se poliisia kiinnostaa jos entistä koleegaansa joutus hiukan katsastaan? ei sellainen sovi sillä voipi olla ettei se katsastaminen lyö leiville siinähän menis voitelu fyrkat sivu suun...

        Et kai vaan tarkoita Pirkkalaa?


    • mietteitä

      Suomen poliisilaitokset tulisi nyt puhdistaa rikollisista poliiseista.
      On siinä KRP.llä kova duuni edessään. KRP on tehnyt loistavaa työtä aarniokeisissä ja siitä suuret kiitokset heille kaikille.
      Nyt Kolehmaisen kuuluisi puhdistaa suomen poliisilaitokset rikollisista poliiseista, asia on hänen vastuullaan, toinen asia on sitten kykeneekö hän virkansa tuomaan vastuuseen ja riittääkö hänellä halua ja rohkeutta puhdistaa suomen poliisi mädistä omenoista?

      • limit-limit

        Eihän Kolehmainen yksin voi juuri mitään. Eihän pyhä Yrjökään kovin monta lohikäärmeen päätä saanut poikki.
        Jos Kolehmainen vaikka saisi oikeuden ajatella Aarnion ja Runebergin aivoitukset läpikotaisin tiedostettuaan niin vähän paremmat mahikset olisivat.
        Mutta esteitä on liikaa, inhimmillisten voimavarojen rajallisuus ensimmäisiä rajoituksia, vuoria ei voi siirtää kukaan yksin.
        KRP:ssä toki useimmat ovat yrittäneet parhaansa, josta kiitos parhaansa yrittäneille.


    • Suomi-Kansalle

      Eiköhän valtakunnan syyttäjän virasto ole se taho jossa tiedostetaan masiivinen poliisi rikosten olemassa olo ja kuitenkaan ei haluta tehdä tarvittavia toimia ja kolehmainen ei omaa intressejä puhdistaa johtamaansa flafkaa. no vksv matti nissinen taustaltaa mm poliisi..ei taida kovinkaan innostunut olla hänkään.. summa summaarum taitaa henkilöityä se haluttomuus toteuttaa mikä oikein olisi.

      Johtopäätös on sama kuin neukkuliitossa ja DDr.ssä oli että henkilö kultti se suomessakin ohjaa asioiten kulkua ja tärkeinpänä kansalaisen kannalta-ole mieliksi-taikka muuten...

      Krp. poliisien rikollisuuden "puhdistajana? no eiköhän se "oma pesä" tarvis ensin siivota ja sitten vasta katse muualle.

      Paras ja tepsivin lääke on erottaa kaikki komisaariot ja rikosylikonstaapelit..näin ei pääse syntymään Ruunebergia ja aarnioita-enempää.

      • Vera.stenhope

        Taviskansalaiselle on tärkeää huomata Aarnion ja KRP:n poliisien yhteinen Novemberfiasko jonka tutkiminen unohtui Soukolalta kun häntä työllistettiin niin kovasti Aarnioiden plussakorttiostostarkastusten kanssa.
        Onhan se perin kummallista että tuollainen yhteinen projekti, jossa Aarnio/Runeberg-tutkintalinja oli yhtä suuri painoarvoiltaan kuin KRP:n poliisien tutkintalinja, jäi raamatulliseksi vedenjakolinjaksi ja toista osapuolta alettiin tutkia rikollisena, toinen osapuoli jäi sisäpiiriin jossa pätevät eri kriteerit kuin "rikollisia" tutkiessa.


      • Rajansakullakin

        Pitää aloittaa ihan konstaapelista alkaen sillä he harrastavat taas näitä väkivaltaa tai sillä uhkailua. Suomessa pitää potkia kaikki poliisit pois ja armeija riisuu aseista poliisit.


    • SjkuÖöllo

      Täytyy muistaa sekin, että se tonni oli se mistä Aarnio ja kumppanit jäi kiinni. Se ei varmasti ole koko määrä, luultavasti vain murto-osa siitä. Rikospoliisilla ja muutamalla mc:llä lienee niin tiukka diili, ettei sen juuria kukaan pääse ronkkimaan. Lonkerot on liian syvällä.

      • työtä.riittää

        Tuo "kiinnijääminen" on tutkittava ilman ennakkoasenteita. Juuri tuosta on kuulleltava mitä Aarniolla ja Runebergilla on sanottavaa.


    • Vera.stenhope

      Siksikö rehellisyyslinja nostettiin ruusupuskien juurien tasolle.
      Valtakunnan viisaat nosti uskon rajan siihen tasoon. Jos uskot kuten kä-tuomarit uskoo, kuulut kauniisiin ja rohkeihin.
      Jos et usko Aarnion olevan niin tyhmä että moista tekisi, kuulut "rikollisiin" eikä sinun mielipiteitä kuunnella.

    • eivoikuinnauraa
      • lavastus.myös

        Niin, niin, ja rahaputkilavastus.


      • karavaanaritkaraokessa

        Joku vielä uskoo lavastukseen. Ja uskoo loppuunsa asti.

        Aarnio kuvitteli että on saavuttanut aseman josta ei kammeta ja selviää kaikesta kovalla pokallaan.
        On selvää että vankiloissa istuu syyttömiä jarskan lavastamana.

        On selvää että Pasilassa on edelleen poliiseja jotka tiesivät asioista.
        On selvää että Runeberg on tehnyt tiliä apupoikana.

        Paljon jäi auki kysymyksiä. Liian paljon jotta poliisin maine olisi puhdistunut.

        Kyllä otsatukka on tiennyt, ei ole muuta mahdollisuutta. Kehunnu on jarskaa.. Kielikeskellä suuta että voi palata Pasilaan viimesiksi vuosiksi.

        Joku ties että Runebergin muija oli ottanut eron, oli ilmeisesti vielä järjissään. Eikä ollut manipuloitavissa kuten Jarskan pikku vaimo.

        Tais molemmat viettää enemmän aikaansa karaokessa kuin omien vaimojensa kanssa..


      • vuodenpolisvuodenlusija

        Varmasti jotkut istuu syyttömänä jarskan istuttamana, jarskalla oli pokkaa pelata isoa peliä ja valehdella päin naamaa.
        Tulee aina mieleen se sanonta, että et voi tilanteelles mitään he ovat poliiseja. Taisi olla jarskan tiimi asialla niin ei tosiaankaan voinut mitään.


      • vera.stenhope
        vuodenpolisvuodenlusija kirjoitti:

        Varmasti jotkut istuu syyttömänä jarskan istuttamana, jarskalla oli pokkaa pelata isoa peliä ja valehdella päin naamaa.
        Tulee aina mieleen se sanonta, että et voi tilanteelles mitään he ovat poliiseja. Taisi olla jarskan tiimi asialla niin ei tosiaankaan voinut mitään.

        Siis UB-poliisit oli asialla. "Otsatukka" on UB-poliisin hämärrytyskeino.
        "On selvää" - kolme väitettä jotka on kovin subjetiivisia.
        Subjektiivisuus johtaa harhaan.


      • näitäriittäää

        Tulee muuten mieleen eräs toinenkin kase, missä eräs ei voinut yhtikäs mitään vaikka taisteli asiansa puolesta. Eräät runkkuapinat pääsi kuin koira veräjästä.


      • Oiyioopppi

        7300 poliisia ja joka viikko joku saa tuomioita.
        Montako suomalaista sähköasentaa on saannut tuomion tekemistään rikoksista? Taitaa kuitenki vielä olla heitä enemmän kuin poliiseja.
        Montako suomalaista palomiestä on tuomittu rikoksista viimeisen 2 vuoden aikana?
        Millaista ainesta ovat, huonolta näyttää. Poliisiin ei voi luottaa.


    • hyöty

      Tuomittiikonko Mikael Runeberg (3,5 vuoden vanheustuomion ja lisäksi, että tuomittiin tuomittiin viraltapantavaksi ja menettämään sotilasarvonsa) maksamaan mitään korvauksia valtiolle rikoshyötynä Aarnio-liigaan osallistumisesta saamistaan rahoista?

      Aarnio-liigan Espoo-Savo (Hirvensalmi ja muutama muu savolaispaikkakunta)-haaraan osallistuneet tulee myös asettaa teoistaan vastuuseen sen lisäksi, että Helsingin poliisilaitos on puhdistettava Aarnio-liigaan toimintaan osallistuneista.

      Ketkä levitti Aarnio-liigan maahantuomia huummeita Espoo-Savo (Hirvensalmi ja muutama muu savolaispaikkakunta) alueelle? Mites on Tarja, Esko, Paavo, Kari ja Petri (sukunimiä en tähän viiti kirjoittaa), osallistuitteko Aarnio-liigan maahantuomien huumeitten levitykseen taikka sen levityksen suojeluun Espoo-Savo (Hirvensalmi ja muutama muu savolaispaikkakunta) alueelle?

      Mistäs Tarja, Esko, Paavo, Kari ja Petri (sukunimiä en tähän viiti kirjoittaa) saitte rahat kiinteistöjenne ostamiseen?

      Taitaa Tarjalla, Eskolla, Paavolla, Karilla ja Petrillä (sukunimiä en tähän viiti kirjoittaa) olla pelko perseentakana, että käykö käry?

      Kaikki Aarnio-liigan toimintaan vähänkää merkityksellisesti osallistuneet tulee saattaa teoistaan vastuuseen?

      • vera.stenhope

        Runeberg olisi saanut huomattavasti suuremman vankilatuomion jos hänet olisi tuomittu osallistumisesta huumehommiin. Nythän hän sai vain tuomion siitä että oli Aarniota totellut kun oli teletunnistetietoja hakenut tai oliko jotakin sählinkiä että tuttuja tyyppejä etsitty tuntemattomina.
        SEURAA RAHAA on hyvä periaatteessa mutta Runeberg ei arveltu saaneen mitään rahallista rikoshyötyö. Ja se varmaan sattuu olemaan ihan tottakin.
        Edustavatko nuo etunimet poliiseja vai poliitikkoja?


      • hyöty

        Ainakin yksi noista luetellusta (Tarjasta, Eskosta, Paavosta, Karista ja Petristä) on ex-poliisi, yhdestä en ole ihan varma, onko hän poliisi vaiko jokin muu, kaki on siviilitöissä olevia, yksi on eläkkeellä.

        Tarja = Tarja P. (ei ole poliisi vaan Ylä-Savon ja Keski-Suomen rajamailta lähtöisin oleva, sittemmin espoolaistunut henkilö, joka...)

        Petri = Petri T.

        Onkohan keskusrikospoliisissa enää ketään sellaista, joka vielä tutkisi noita Aarnio-liigan toimintaan osallistuneitten tekemisiä?


    • murtaja666

      Jokaikinen rikollinen poliisi kannattaa käräyttää. Heitä on paljon jotka toimivat rikollisella tavalla ja nauttivat veronmaksajien palkkaa.
      Suosittelen jokaista ilmiantamaan rikollisen poliisin, niin niiden toiminnalle tulee stoppi. Ovat saaneet mellastaa liian kauan ja röyhkeällä tavalla suomen valtion suojatyöpaikoissaan.

      • Ytille

        Lisää käryjä on tulossa täs voi mennä henki mut siihenkin on varauduttu.
        Katsotaan kelle toimittajalle tavara meneen. Isoo lööppii luvassa.
        Ja yksin täältä ei lähdetä. Se on varmaa.
        Sudet iskee kun kukaan ei sitä odota. Sudet iskevät vain syyllisiin. Ei sivullisiin, ulkopuolisiin. Missä menee raja , lammaskin muuttuu raateliaksi.
        Tarkka suunnittelu. Kun katkee kaatuu monta syyllistä. Katsotaan kenen kantti on lopulta kovin..Odota vain yksinkertainen hinttari. Jostain on aloitettava..


      • toivottavastivihdoinkin

        Manseen painetta.


      • 12345654321
        toivottavastivihdoinkin kirjoitti:

        Manseen painetta.

        Eikö Mansen paineet johdakin aina Minna JokiErkkilään ja Lempäälässä tapahtuneeseen hukkumiseen tai murhaan? Tuskin ollenkaan Aarnioon ja heikosti tai ei ollenkaan huumeisiin.


      • eivoikuinnauraa

        päämieskö? siellä inisee?


      • 12345654321
        eivoikuinnauraa kirjoitti:

        päämieskö? siellä inisee?

        Kuka on päämies?


    • tarua.vai.totta

      "Harmaa kassa" jolla maksettiin vasikoille kuukausipalkkaa ja tuettiin poliisin perheitä.
      Väite löytyy Murha. Infosta. Tietääkö joku asiasta enemmän? Mistäpäin asiasta saa selkoa?

    • tutkinta

      Jos tietää niinsanotun Aarnio-liigan toimista, niin kenellä ne tietonsa voisi ilmoittaa?

      Ajattelin, että onko keskusrikospoliisissa vielä Aarnio-liigan tutkintalinja avoinna, (joku henkilö joka Aarnio-liigan tekemisiä vielä KRP:ssä tutkii), että voisi käräyttää ne, joita ei vielä ole teoistaa saatettu vastuuseen, kun en tuohon paikallispoliisin (ennen kuin sieltä on Aarnio-liigaan osalliset puhditettu) oikein luota.

      Onko KRP:ssä Aarnio-liigan tutkintalinja vielä olemassa?

      Meinaan vaan, että taitaa Tarjalla, Eskolla/Paavolla, Karilla ja Petrillä (sukunimiä en tähän viiti kirjoittaa) olla pelko perseentakana, että käykö käry?

      • Ossia

        Tuossa listassa oleva Esko/Paavo tarkoittaa yhtä ja samaa henkilöä, en muista kumpi hänen etunimensä on, mutta henkilön kyllä tiedän. Tuo Esko/Paavo on savolaissyntyinen ukko, joka nyt on jo eläkkeellä mutta omisti ainakin joitakin vuosi sitten Espossa Lansatiellä taikika Lansapurontiellä asunnon.

        En ole ihan varma, onko sen ukon, siis tuon Eskon taikka Paavon (kumpi hänen etunimensä nyt onkaan) poika poliisina Espossa, ainakin sen (Eskon/Paavon) poika taika jokin sukulainen taikka muu vastaava asuu (ainakin vielä kesällä 20014 asui) Leppävaarassa.

        Tarja = Tarja P., joka on lähtöisin Ylä-Savon ja pohjoisen Keski-Suomen rajamailta (syntymäpaikka taitaa olla entisen Keski-Suomen läänin pojoisosan kunta) ja joka on sitemmin espoolaistunut. Kun miettii tuon Tarja P:n nykyistä ammattia, niin ei uskoisi, että...

        Tuon Eskon/Paavon minun tekis kyllä mieli käräyttää.


      • Sallaakuuntelin

        Anturassa tuntuu tapahtuvan yhtä ja toista. Kuulin pöydässä istuvilta kovia juttuja. Istuin vartin kuunnellen alan miehiä rehvastelemassa. Olipahan kokemus. Pipo syvällä päässä niin kukaan ei kiinnittänyt huomiota.


    • Pois-Kuplasta

      Krp..ssä tai muuallakaan ei tutkita hevon vittua ellei syyttäjä määrää ja sitä varten tulisi ensin saattaa asiansa vireille poliisin kautta joka ei onnistu ja syyttäjälle suoraan juttelmaan ei sekään onnistu, niin on korkealla norsunluu torniinsa kavunneet, ettei sinne tavikset yllä ja vaksv on taas miehitetty mm poliisi asiantuntijoilla jotka torpaa kaiken.

      kattokaappa vaan keitä siellä juttuja "käsittelee" niin huomaatte ettei kannattnutkaan sillä asianomaiset saa tietoonsa heti välittömästi kuka teki aloitteen ja siten se laulu ja leikki vasta todellakin alkaa.

      Krp ei ole mikään puolueeton tutkinta elin ihan kuten rikosylikomisaari jari aarniokin totesi esittäessään puolueetonta tutkintaa.

      • poiuj

        Jari Aarnio ei saisi koskaan puolueetonta tutkintaa, ainakaan omasta mielestään. Aina löytyisi puolueellinen instanssi. Muikku sai sen minkä ansaitsi.


      • on.sekin
        poiuj kirjoitti:

        Jari Aarnio ei saisi koskaan puolueetonta tutkintaa, ainakaan omasta mielestään. Aina löytyisi puolueellinen instanssi. Muikku sai sen minkä ansaitsi.

        poiuj on siis muikku.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1916
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe